Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχαμε στην παρέα ένα φίλο όχι και τόσο κολλητό που ουσιαστικά μόνο φίλος μας δεν ήταν. Δεν τον κάναμε παρέα ούτε για τον χαρακτήρα του ούτε για την καλοσύνη του αλλά γιατί είχε μια γυναίκα άλλο να το περιγράφω και άλλο να το βλέπει κανείς. Κωλάρα, βυζάρες και πρόσωπο με χειλάρες για πίπωμα. Πολλές φορές βαριόμασταν την παρέα του, όμως και μόνο στη σκέψη ότι θα έχει αυτό το μουνί μαζί του, τον φωνάζαμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Στη γυναίκα του την είχαμε πέσει όλοι οπότε είχαμε την ευκαιρία και όσο πιο διακριτικά γινόταν, αλλά αυτή δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα με τη συμπεριφορά της, βέβαια με το ντύσιμο της έδινε κάποια δικαιώματα. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο φαινόταν να ντύνεται πιο προκλητικά. Έτσι το οφθαλμόλουτρο και οι μαλακίες για πάρτη της πήγαιναν σύννεφο, αλλά τίποτα παραπάνω μιας και ήταν αρκετά απόμακρη.

Μια μέρα, πριν λίγο καιρό, ο ένας απ' τους κολλητούς της παρέας μας ο Γιώργος ήρθε κάπως αναστατωμένος και μας είπε ότι την προηγούμενη νύχτα έμαθε και είδε κάποια πράγματα γιατί τη μουνάρα γυναίκα του φίλου μας, όμως ήταν πολύ ακραία και κανένας μας δεν τον πίστεψε. Αυτός δεν πτοήθηκε, είπε ότι έχει αποδείξεις και θα δούμε πολύ σύντομα. Εν τω μεταξύ, σε λίγες μέρες ήταν και τα γενέθλια αυτού του φίλου μας που έχει την καύλα γυναίκα. Όταν το έμαθε ο Γιώργος είπε "ωραία ευκαιρία", ενώ ένας άλλος είπε γελώντας "ναι ευκαιρία για άπειρο μάτι και οφθαλμόλουτρο, και γελάσαμε όλοι.

Τελικά ήρθε η μέρα των γενεθλίων του και είχαμε πάει και οι τρεις φίλοι της παρέας. Όμως ενώ εξαρχής συμφωνήσαμε να μην πούμε τίποτα στις γυναίκες μας και να πάμε μόνοι, παρ' όλο που ο εορταζόμενος είχε πει να τις φέρουμε, ο Γιώργος είπε ότι οι γυναίκες μας θα έρθουν όλες μαζί σε λίγο. Μας ξάφνιασε τους υπόλοιπους αλλά δεν είπαμε τίποτα. Έτσι κι αλλιώς, μη φανταστείτε ότι έκανε πάρτι η τίποτα ιδιαίτερο. Μαζευτήκαμε λίγα άτομα για να κάνουμε παρέα και να τσιμπήσουμε κάτι, καμία μπύρα ή κρασί, λίγο μουσική, τίποτα το ιδιαίτερο. Η Ελένη γυναίκα του φίλου μας έχει ντυθεί προκλητικά, με κοντή αεράτη φούστα και μια στενή εφαρμοστή μπλούζα από πάνω με αρκετά ανοιχτό ντεκολτέ και δύο πολύ λεπτές τιράντες, με αποτέλεσμα οι μισές βυζάρες της να είναι έξω ενώ όλοι απορούσαμε πως αυτές οι μικρές ράντες κρατάνε τέτοιες βυζάρες και δεν κόβονται.

Όλοι στην παρέα όταν την είδαμε μας έπεσαν τα σάλια. Οι δύο από την παρέα, ο Γιώργος και ο Νώντας, οι πιο ασυγκράτητοι και λιγούρηδες, της έκαναν κομπλιμέντα… αθώα. Όταν πήγαν η Ελένη και ο άντρας της ο Τάκης μέσα στην κουζίνα για να φέρουν μπύρες, συζητούσαν ο Γιώργος με το Νώντα.

- Ρε τι είναι αυτό πάλι σήμερα;

- Ακούστε… είπε ο ένας, δε μου πολυαρέσει η μπύρα.

- Μη λες χαζομάρες… του είπε ο άλλος, τραβιέται.

- Ναι αλλά πάω στοίχημα ότι δεν έχουν κόκκινο κρασί.

- Ε και; Μήπως πρέπει να πάει κάποιος να πάρει; Τι χαζομάρες λες… και να χάσουμε το υπερθέαμα;

- Όχι εμείς ρε, θα στείλουμε τον Τάκη, είναι οικοδεσπότης κι εμείς θα μείνουμε με την οικοδέσποινα.

- Θα πάει ρε;

- Βέβαια.

Όταν ήρθε στο σαλόνι με τις μπύρες, ένας φίλος μας είπε ότι θέλει νερό και πήγε στην κουζίνα. Εκεί ήταν η Ελένη και έβγαζε το ταψί από το φούρνο. Ο Γιώργος χωρίς να ρωτήσει έπιασε την αεράτη φούστα και τη σήκωσε αποκαλύπτοντας τα υπέροχα καπούλια της Έλενας η οποία φορούσε στρινγκ κορδόνι. Η Έλενα αντέδρασε και του είπε "τι κάνεις εκεί, είμαι παντρεμένη γυναίκα και ο Τάκης είναι δίπλα. Τι θα πει η γυναίκα σου;".

Ο φίλος μας την πλησίασε ψύχραιμα, έβαλε το χέρι του στα κωλομάγουλα της και άρχισε να τα χαϊδεύει ξεδιάντροπα, ενώ όταν πήγε να τον χαστουκίσει της έπιασε το χέρι με το άλλο του χέρι ενώ συνέχισε να της χουφτώνει τα κωλομέρια ατάραχος και της είπε:

- Το θέμα είναι τι θα πει ο Τάκης εάν μάθει κάποια μόνο από αυτά που μας είπαν οι θείοι σου, ναι εκείνοι στα μπουζούκια.

- Τι εννοείς;

- Θέλεις να σου πω ή μήπως πρέπει να πάμε μέσα;

Όταν ήρθαν μέσα, ο Νώντας ζήτησε παγωμένα ποτήρια και μου είπε κι μένα να ζητήσω απ' τον Τάκη αν είχε κρασί ροζέ και ο Τάκης πήγε στην κουζίνα. Τότε ο Νώντας πήρε τηλέφωνο και είπε:

- Έλα Ανδρέα… πρέπει να κλείσεις πιο νωρίς σήμερα.

- Γιατί ρε, πας καλά;

- Ναι ρε είμαστε εδώ απέναντι, στο σπίτι του Τάκη και της καύλας της Έλενας. Θέλουμε να τον στείλουμε για κρασί και δε θέλουμε να γυρίσει σε δέκα λεπτά. Με πιάνεις.

- Τι ρε, θα ξεμοναχιάσετε την Έλενα; Ποιοι είστε εκεί.

- Εγώ με τους άλλους δυο, ξέρεις.

- Τι ρε;… μη με τρελαίνεις, τι έχετε στο μυαλό σας; Θα δούμε, ότι κάτσει.

- Θέλω κι εγώ. Κλείσε ρε το μαγαζί και έλα μόλις βγει ο Τάκης.

Μόλις ήρθε ο Τάκης και η Έλενα απ' την κουζίνα, η Έλενα πήγε στο μπάνιο, ο ένας από τους φίλους μας είπε:

- Ρε Τάκη με αυτό πάει κρασί.

- Αφού έφερα ρόζε!

- Εγώ και ο Νώντας δεν πίνουμε ροζέ… ξέρεις μας πειράζει.

Η Έλενα γύρισε απ' το μπάνιο ενώ είχε πιάσει τα μακριά κάστανα μαλλιά της πίσω κοτσίδα αλογοουρά στυλ. Τότε ο Τάκης είπε:

- Ωραία να φέρω λευκό κρασί.

- Τι λευκό ρε;… με αυτό πάει μόνο κόκκινο. Θα πήγαινα εγώ αλλά εάν έρθει η γυναίκα μου και δε με βρει είναι πολύ ζηλιάρα.

- Δεν πειράζει, θα πάει ο Τάκης, εδώ απέναντι είναι.

Ο Γιώργος και ο Νώντας ήταν όλο χαρά και χαμογελούσαν πονηρά μεταξύ τους, ενώ του Γιώργου γελούσαν και τα μουστάκια του.

Όταν ο Τάκης έκλεισε την εξώπορτα και έφυγε, μετά από λίγο η Έλενα ρώτησε:

- Που είναι οι φίλες μου;

- Δε νομίζω ότι θα μπορέσουν να έρθουν σήμερα… είπε ο Νώντας.

- Μπα πως έτσι;… ρώτησε η Έλενα. Που τις αφήνετε μόνες τους; Το ίδιο αναρωτιόμαστε και εμείς για τον Τάκη... είπε ο Γιώργος.

Εκείνη την ώρα χτύπησε η εξώπορτα και η Έλενα είπε:

- Χα… τώρα κατάλαβα, πλάκα μου έκανες. Νώντα ήρθαν οι φίλες μου επιτέλους…

και πήγε να ανοίξει, ενώ ο Νώντας μουρμούρισε "που να δεις τι άλλο θα σου κάνω". Όπως πήγαινε η Έλενα ν' ανοίξει, εμείς καρφώσαμε τα βλέμματα μας στις Μπουτάρες της από πίσω και στην κωλάρα. Μέσα απ' τη φούστα διαγράφονταν τέλεια τα καπούλια της. Όπως θαυμάζαμε την κωλάρα της, ο Γιώργος με το Νώντα κούναγαν τα χέρια τους, λέγοντας "τι κωλάρα είναι αύτη" και "κοιτά την κοτσίδα, να την πιάνεις από εκεί και να της γαμάς το στόμα".

Τότε η Λένα άνοιξε την πόρτα και ήταν ο κύριος Ανδρέας με ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί.

- Α λάθος έκανα δεν ήρθαν οι φίλες μου ακόμα. Κύριε Ανδρέα…

- Ε… που είναι ο Τάκης;

Η Έλενα φάνηκε πολύ ξαφνιασμένη που είδε τον κυρ Ανδρέα το μεσήλικα που έχει την κάβα απέναντι μπροστά στην πόρτα της, μιας και ο Τάκης θα πήγαινε απ' αυτόν να πάρει κρασί. Ο Ανδρέας αφού προχώρησε μπροστά και μπήκε στο σπίτι απάντησε:

- Μα… ήλθε να πάρει κρασί αλλά εγώ είχα κλείσει άρα θα ψάξει για να βρει. Γιατί;

Τότε ο Νώντας και ο Γιώργος σηκώθηκαν κι εγώ ακλούθησα. Σηκωθήκαμε και πλησιάσαμε την Έλενα. Και ο Γιώργος απάντησε…

- Μα για να έχουμε αρκετό χρόνο να σε ξεκωλιάσουμε…

είπε και ξεκουμπώσαμε όλοι μαζί τα φερμουάρ μας. Πρώτα ο Νώντας και ο Γιώργος έβγαλαν έξω τις πούτσες τους. Μετά πήρα θάρρος κι εγώ και έκανα το ίδιο. Ο Ανδρέας επίσης.

- Έλα μην κάνεις τη δύσκολη… δεν είναι και πρώτη σου παρτούζα!

- Εγώ δεν… είμαι παντρεμένη με το φίλο σας, οι γυναίκας σας είναι φίλες.

- Ναι αλλά οι γυναίκες μας δε δίνουν κώλο, ούτε κάνουν πίπες.

- Ούτε εγώ τα κάνω, γιατί ήλθατε σε εμένα;…

και ο Γιώργος της είπε:

- Άστα αυτά, ξέρω πολύ καλά τι κάνεις και για τις τρομερές σου επιδόσεις.

Την πλησίασαν ο Γιώργος, ο Νώντας και ο κυρ Ανδρέας ταυτόχρονα και της πίεσαν τους ώμους με αποτέλεσμα η Λένα να κατέβει ανάμεσα τους. Πλησίασαν κι άλλο, το ίδιο κι εγώ και την αρχίσαμε όλοι μαζί στα πουτσοσκάμπιλα με τις ψωλάρες μας, ενώ οι βυζάρες της έδειχναν ακόμα πιο καύλα έτσι όπως ήταν γονατιστή μπροστά μας. Μετά σηκώσαμε όλοι μαζί τις πούτσες μας προς τα πάνω και της είπαν ο Νώντας με το Γιώργο.

- Έλα ρε κούκλα… γλείψε μας τα αρχίδια.

Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα η Έλενα να μας αφήσει να τη βάλουμε να γονατίσει μπροστά μας και να τρίβουμε τις ψωλάρες μας στο πρόσωπο της κι αυτή να μην αντιδράει σχεδόν καθόλου, χωρίς να χτυπάει, ούτε φωνές ούτε τίποτα. Έτσι κατάλαβα ότι ο Γιώργος κάπου μάλλον είχε δίκιο για αυτά που έλεγε τις προάλλες και δεν πιστεύαμε. Έτσι πήρα κι άλλο θάρρος και άρχισα να συμμετέχω μαζί με τους άλλους στο ξεφτίλισμα της Έλενας. Εκείνη μην έχοντας διέξοδο ανάμεσα στο δάσος με πούτσες που βρέθηκε μπροστά της και προς μεγάλη μου έκπληξη υπάκουσε το Νώντα, έβγαλε τη γλώσσα της και άρχισε να γλείφει τ' αρχίδια του και μετά συνέχισε με τα τριχωτά αρχίδια του κυρίου Ανδρέα.

- Έλα ρε μωρό… κάνε κύκλο θέλουν και τα δικά μας αρχίδια γυάλισμα.

Η Λένα, καθώς έγλειφε, έλεγε "ντροπή σας, να ήταν οι γυναίκες σας εδώ… και τι θα πει ο φίλος σας εάν σας δει τώρα τι κάνετε στη γυναίκα του;"

- Αναρωτιέμαι τι θα πει αν μάθει πως σε είχαν βάλει οι θεοί σου κάτω από το τραπέζι και τους έκανες πίπες μέσα στον κόσμο και κόντεψε να σας πάρει χαμπάρι όλο το μαγαζί…

είπε ο Νώντας. Πλησίασε πιο πολύ και ακούμπησε τα μεγάλα αρχίδια του στο πρόσωπο της Έλενας και άρχισε να τα τρίβει.

- Ωχ… καύλα είναι.

- Αλήτη τι κάνεις;... είπε η Έλενα.

- Και τι θέλεις κούκλα, να τα τρίβω στο πρόσωπο της γυναίκας μου;

"Με τίποτα… είπαν όλοι. Οι γυναίκες μας είναι για να μας ζαλίζουν τα αρχίδια ενώ εσύ είσαι για να τα γλείφεις και να στα τρίβουμε στο πρόσωπο. Όσο για το εάν μας έβλεπαν οι γυναίκες μας, μάλλον θα σε ξεμάλλιαζαν αφού έχουν πληροφορηθεί σχετικά".

- Μια και λέμε για ξεμάλλισμα, έλα εδώ ρε μωρό…

είπε ο κύριος Ανδρέας. Έπιασε την Έλενα από την αλογοουρά της, της κάρφωσε τον πούτσο στο λαρύγγι και άρχισε να την πηγαινοφέρνει με απίστευτη ταχύτητα.

- Ρε 'σεις τι χερούλι είναι αυτό; Τι μαλακιστήρι είναι αυτό; Τι τσιμπουκλού είναι αυτή; Καλύτερη κι από Ρωσίδα!

Η Έλενα έκανε να μιλήσει και να πάρει ανάσα, αλλά το κομπρεσέρ ξανά ξεκινάει. Σε κάποια φάση ο κύριος Ανδρέας τον έβαλε τέρμα μέσα στο ομολογούμενος εκπαιδευμένο λαρύγγι της Έλενας μέχρι που τα αρχίδια του έφτασαν στα σαρκώδη χείλη της.

- Έλα τσιμπουκλού μου, γλείψε μου και τ' αρχίδια.

Η Έλενα έβγαλε τη γλώσσα της και άρχισε να γλείφει τ' αρχίδια του γλοιώδη τύπου.

- Ρε σεις τι ψωλορουφήχτρα είναι αύτη; Τι τζακποτ είναι αυτό σήμερα;

- Ναι… θέλει να γίνει και ηθοποιός. Σε τι ρε, σε τσόντες;
Σύντομα ο ένας μετά τον άλλον πιάναμε την Έλενα από την κοτσίδα και την πηγαινοφέρναμε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις πούτσες μας. Ρε τι τσιμπουκλού είναι αυτή; Τι στόμα είναι αυτό;… είπε ο Νώντας.

- Τι λέτε, μπορεί να πάρει δυο;

- Γιατί να μη δοκιμάσουμε;

- Μα τι κάνετε;

- Έλα πουτανίτσα, κάνε α...

- Τελικά είστε πολύ μεγάλοι… αλήτες… απάντησε η Έλενα και και άνοιξε το στόμα της.

Ο κύριος Ανδρέας και ο Νώντας πλησίασαν και έβαλαν ταυτόχρονα τις πούτσες τους στο στόμα της Έλενας.

- Κοιτά ρε πως τις πήρε, είναι πολύ καλή.

- Ναι… έλα κούκλα, γυάλισε τα καλά με τη γλώσσα σου. Ρε όπως πάει θα τη χύσουμε μαζί μέσα.

Την ίδια ώρα, πλησίασα, έπιασα την κοτσίδα, την τύλιξα γύρω από την πούτσα μου και άρχισα να τον παίζω, ενώ ο Γιώργος είχε τραβήξει τις ράντες απ' τη μπλούζα της Έλενας κάτω, έβγαλε έξω τις βυζάρες της και άρχισε να τις χουφτώνει ενώ όλοι μείναμε όταν είδαμε πόσο ωραίο και πλούσιο στήθος είχε. Ο Γιώργος άρχισε να τρίβει τις ρώγες της ενώ μετά άρχισε να τα γλείφει και να τα φιλάει λέγοντας…

- πω ρε… τι βυζάρες είν' αυτές καυλιάρα μου;

Αυτό συνεχίστηκε για μερικά λεπτά. Μόλις σταμάτησαν η Έλενα είπε:

- Ντροπή σας να κάνετε αυτά στη γυναίκα του φίλου σας. Τι θα πει ο Τάκης άμα μάθει;

- Ο Τάκης έχει να μάθει πολλά πριν φτάσει στο σημερινό. Έτσι δεν είναι Ελενάρα;…

είπε ο Γιώργος.

- Τι εννοείτε… πετάχτηκε ο Ανδρέας.

- Εννοούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Έλενα βρίσκεται στα γόνατα ανάμεσα σε πούτσες.

- Δηλαδή;

- Να… μας άνοιξαν τα μάτια κάτι χωριάτες κοιλαράδες που την είχαν σπιτωμένη λίγο καιρό πριν και την επισκέπτονταν για να γαμήσουν. Και μη νομίζεις ένας-ένας… από ότι μας είπαν την βούλωναν από παντού ταυτόχρονα.

- Τότε που έλειπε από τη γειτονιά ε; Όχι ρε… δε μπορεί, φαντασίες θα λένε.

- Κι εμείς έτσι είπαμε, αλλά μας έδειξαν βίντεο, ενώ όταν μας είχαν πετύχει μια νύχτα στα μπουζούκια όλους μαζί δε μάσησαν καθόλου και όταν ο Τάκης έφυγε για να πάει μέσα που τον φώναξαν απ' το μαγαζί κάτι για το παρκινγκ, άρχισαν απροκάλυπτα να χουφτώνουν την Έλενα σε σημείο που οι γυναίκες τσαντίστηκαν και είπαν να φύγουμε.

Την ώρα που γινόταν αυτός ο διάλογος όλοι μας είχαμε φέρει τις πούτσες μας στα χείλια της Έλενας και αύτη είχε βγάλει τη γλώσσα της και τις έγλειφε.

- Είναι αλήθεια Λενάρα;… ρώτησε ο κύριος Ανδρέας.

- Ψέματα είναι…

είπε και πήρε ξανά τον ένα πούτσο στο στόμα. Αφού έκανε λίγες πίπες είπε…

- άλλωστε ο γάμος μας ήταν σε κρίση και ήμασταν τότε σε διάσταση με τον Τάκη, ενώ τώρα τα έχουμε ξαναβρεί.

- Το βλέπουμε…

είπαμε γελώντας και την αρχίσαμε πάλι στα πουτσοσκάμπιλα.

- Άντε, περνάει η ώρα… φτάνει με τις πίπες, έλα εδώ… της είπαμε και τη σηκώσαμε.

- Έλα κούκλα μου, ανέβα στο σκαμπό.

- Μα τι κάνετε;

- Όχι έτσι… ανάποδα. Έτσι, ακουμπά και τα χέρια σου μπροστά… έτσι.

- Μα τι κάνετε; Γιατί με βάλατε έτσι;

Η απάντηση ήρθε άμεσα όταν ο κύριος Ανδρέας της σήκωσε τη φούστα και αρχίσαμε τα επιφωνήματα θαυμασμού όλοι. Πρώτη φορά έβλεπα τέτοια κωλάρα από τόσο κοντά. Ένιωθα πιο πολύ ότι ήμασταν όλη η παλιοπαρέα σε μπουρδέλο ή είχαμε φωνάξει σπίτι καμία escort. Όλοι μαζί αρχίσαμε να χουφτώνουμε τα καπούλια της Έλενας. Ο Γιώργος τράβηξε στην άκρη το στρινγκ κορδόνι που φορούσε η Έλενα, ενώ οι άλλοι δυο Νώντας και κυρ Ανδρέας, έπιασαν τα κωλομάγουλα και της τα άνοιξαν.

- Παρθένα δεν τη λες. Κάθε άλλο… μάλλον μπαίνουν τρένα, τι τρένα βαπόρια…

είπε ο γλοιώδης κύριος Ανδρέας παίρνοντας θέση πίσω από την Έλενα, ενώ οι άλλοι γέλαγαν. Πριν τελειώσουν τα γέλια, ο κ Ανδρέας είχε βυθίσει όλο τον πούτσο του στον κώλο της Λένας, η οποία βόγκηξε δυνατά.

Αφού μπήκαμε σε κύκλο γύρω της, γύριζαν το σκαμπό και όπου σταμάταγε, η Έλενα βρισκόταν με τον αντίστοιχο πούτσο στον κώλο, ενώ οποίος έβγαινε κράταγε ανοιχτά τα κωλομάγουλα της και έκαναν σχόλια για τον ορθάνοικτο κώλο της.

- Πω ρε… τι κωλάρα έργο τέχνης είναι αυτή και πως της τον έχουν κάνει έτσι οι χωριάτες.

- Ναι ρε θα μπορούσε να πάρει και δυο μέσα όπως στο στόμα της…

- Τι είναι αυτά που λέτε;… δεν έχουμε και χρόνο, θα έρθει ο Τάκης.

- Σε αυτό έχει δίκιο… μη μπει μέσα και μας βρει να την ξεκωλιάζουμε και πάθει και τίποτα.

- Έλα τώρα καργιόλα να σε χύσουμε… είπε ο Γιώργος.

Την πλησιάσαμε, η Έλενα έκλεισε τα μάτια, άνοιξε το στόμα και άρχισε να βγάζει τη γλώσσα της ενώ και οι τέσσερις μαζί αρχίσαμε να αδειάζουμε. Εγώ και ο Γιώργος τελειώσαμε νωρίτερα, ενώ ο Νώντας και ειδικά ο κυρ Ανδρέας έβγαλε πολύ πράγμα, τεράστιες ποσότητες σπέρματος, μάλλον θα έπαιζε ρόλο που την είχε και πολύ μεγαλύτερη απ' όλους, ακόμα κι απ' το Νώντα που την είχε γύρω στους 18 πόντους ενώ εγώ και ο Γιώργος είχαμε πιο μέτριες ψωλές, γύρω στα 15 εκατοστά. Όταν τελείωσαν, το πρόσωπο της ήταν τελείως καλυμμένο με ένα στρώμα παχύ και οι βυζάρες είχαν γεμίσει σπέρμα.

- Εντάξει;… μπορώ να πάω να φρεσκαριστώ τώρα επιτέλους;

- Ναι… πρώτα όμως πρέπει να μας καθαρίσεις τις πούτσες… είπε ο Νώντας.

Μετά αφήσαμε την Έλενα να πάει να φρεσκαριστεί. Επέστρεψε ξανά με ένα μπλουζάκι πάλι ίδιου στυλ με βαθύ ανοιχτό μπούστο και κραγιόν έντονο κεραμιδί. Πριν φύγει ο κος Ανδρέας είπε:

- Ρε κούκλα τι βυζάρες είναι αυτές που έχεις;… έλα να μου δώσεις ένα φιλάκι να μου αφήσεις ένα κοκκινάδι.

Η Έλενα πήγε να τον φιλήσει στο μάγουλο, αλλά ο κος Ανδρέας τραβήχτηκε, ξεκούμπωσε το φερμουάρ του και έβγαλε τον τεράστιο πούτσο του έξω λέγοντας…

- εδώ το θέλω το κοκκινάδι.

- Αχ δεν το πιστεύω πόσο πρόστυχος είστε κύριε Ανδρέα. Ντροπή σας!

Ο κύριος Ανδρέας όμως την τράβηξε προς το μέρος του και πίεσε το πίσω μέρος του κεφαλιού της μέχρι που το στόμα της ήρθε στην ίδια ευθεία με τον πούτσο του και όπως είχε τα πόδια σχεδόν εντελώς τεντωμένα, τα τέλεια καπούλια της είχαν τουρλωθεί προς τα πίσω ενώ η φούστα είχε ανεβεί αποκαλύπτοντας το μισό κώλο της. Η Έλενα άνοιξε το στόμα της λέγοντας "αχ" και ο κυρ Ανδρέας βρήκε ευκαιρία και έβαλε τον πούτσο του μέσα.

- Έλα καύλα, σφίξε τις χειλάρες σου γύρω, μπράβο… τώρα άνοιξε το στόμα σου, έτσι.

Ο κος Ανδρέας τράβηξε έξω τον πούτσο του ενώ πάνω του σε όλη την περιφέρεια είχε μείνει το κόκκινο αποτύπωμα των χειλιών της Λένας.

- Πολύ καιρό ήθελα να το κάνω αυτό…

είπε κρατώντας τον πούτσο του πάνω από το πρόσωπο της Έλενας, έχοντας βγάλει το κινητό του και περνώντας φώτο. Την ίδια στιγμή ο Νώντας είχε ανοίξει τα καπούλια της Έλενας και έπαιρνε φωτώ από τον ξεσκισμένο κώλο της.

- Ντροπή σας κύριε Ανδρέα… και σας είχα και σε εκτίμηση, δεν περίμενα ότι ήσασταν τέτοιος παλιάνθρωπος. Κι εσείς… μου σκίσατε το στρινγκ και μου πήρατε φωτογραφίες. Δεν περίμενα ότι ήσασταν όλοι τόσο διπρόσωποι και είχατε όλοι τόσο μεγάλο θράσος.

- Έλα ρε κούκλα, στο στρινγκάκι θα κολλήσουμε, εδώ σκίσαμε την κωλάρα σου. Άλλωστε θα σου κάνουμε σύντομα δώρο στρινγκάκια και ζαρτιέρες, οι θείοι σου μας είπαν ότι σου έσκιζαν συχνά τα στρινγκάκια για αυτό σου έπαιρναν άλλα, όσο για τις φώτο… εδώ έχεις γυρίσει τόσα βίντεο.

Μετά ο κύριος Ανδρέας έφυγε.

Σε λίγο μπήκε μέσα ο Τάκης, θριαμβευτικά με μπουκάλι στο χέρι. Η Έλενα είπε…

- άντε επιτέλους αγάπη μου.

- Είδα αυτόν το βλάκα από απέναντι στο πεζοδρόμιο κάτω ( εννοώντας τον κυρ Ανδρέα). Έκλεισε από ώρα και πήγα στου διαόλου τη μάνα να βρω κρασί. Τι έκανε ακόμη στη γειτονιά;

- Μπορεί να έχει καμία γκόμενα στη γειτονιά…

είπε με χαμογελώ ο Νώντας, ενώ οι άλλοι γελάσαμε.

- Τι ρε;… αυτός ο κοντό χοντρός γλοιώδης μεσήλικας έχει και γκόμενα; Όλες του γυρίζουν την πλάτη.

- Ε… κάποια θα βρεθεί να του γυρίσει την πλάτη αλλά να σκύψει κιόλας. Που ξέρεις μπορεί αυτή τη στιγμή να του έχει αφήσει κάποια και κάποιο κοκκινάδι.

- Αποκλείεται… είναι κακάσχημος.

- Μπορεί η εμφάνιση να είναι σημαντική αλλά παίζουν κι άλλα ρόλο στο να πηδήξει κανείς ωραίες γυναίκες.

- Δηλαδή;

- Πονηριά, θράσος, να τις κάνει να αισθανθούν σιγουριά και άλλα όπως τα προσόντα του.

- Δε νομίζω. Έλενα γιατί άλλαξες μπλούζα;…

ρώτησε ο Τάκης. Πετάχτηκε ο Γιώργος και ειπε:

- Να… έσκυψε πολύ για να πιάσει καλά το ταψί με αποτέλεσμα να ακουμπήσει το στήθος της στη σάλτσα.

Μετά καθίσαμε στο τραπέζι. Η Έλενα έφερε και ακούμπησε τα πιάτα και όπως έσκυβε για να τα αφήσει, η κοντή φούστα αποκάλυπτε τα υπέροχα πόδια της ενώ τα βυζιά της ήταν έτοιμα να βγουν έξω. Σέρβιρε και ρωτούσε "μπούτι η στήθος".

- Φαίνονται και τα δυο τέλεια, ότι θέλεις…

είπε ο Νώντας. Μετά η Έλενα έκατσε στη μόνη θέση που ήταν κενή ανάμεσα στο Γιώργο και το Νώντα και κάπως έτσι συνεχίσαμε τη βραδιά τρόγωντας, πίνοντας και μιλώντας περί ανέμων και υδάτων χωρίς ο Τάκης να πάρει είδηση το τι είχε προηγηθεί στο σπίτι του όση ώρα έλειπε.




Copyright protected OW ref: 175270



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).