Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι η Μαρία, 21 ετών, τριτοετής εφέτος στο Μάρκετινγκ, σε ξένη πανεπιστημιακή σχολή εδώ στην Αθήνα. Στόχος μου να τελειώσω εδώ και μετά να πάω εξωτερικό για μεταπτυχιακό, ώστε επιστρέφοντας να ασχοληθώ στην οικογενειακή μας επιχείρηση, σε 4-5 χρόνια από σήμερα.

Στη σχολή έχω προσπαθήσει να μη δώσω δικαιώματα και δεν έχω κάποια σχέση με κάποιο συμφοιτητή ή συμφοιτήτρια. Σε κάθε περίπτωση εξ' άλλου δεν είναι και ηλικιακά της προτίμησης μου οι συνομήλικοι.

Δε συμβαίνει όμως το ίδιο με τον αντρικό πληθυσμό μεταξύ των καθηγητών μου, που αρκετές φορές έχω πιάσει βλέμματα με ενδιαφέρον πέραν του φυσιολογικού καθηγητού – φοιτήτριας από κάποιους από αυτούς.

Ο Τζ. είναι ένας από αυτούς, γύρω στα 45, όχι Έλληνας, με καστανόξανθα μαλλιά και μουσάκι, στρογγυλά, μοντέρνα γυαλιά και κάζουαλ ντύσιμο. Μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής – και ο ίδιος και το μάθημά του – αλλά σίγουρα δε νιώθω άνετα, όταν νιώθω το βλέμμα του ώρες – ώρες να με γδύνει, ακόμη κι όταν δεν έχω καμία πρόθεση να προκαλέσω. Όμως από την άλλη η φιλικότητά του απέναντι μου με καθησυχάζει και δεν του έχω δείξει ότι ενοχλούμαι.

Την περασμένη Παρασκευή το μάθημά του, τελευταίο για την ημέρα, τέλειωνε στις 9 μ.μ. και περίμενα το τελείωμα για να γυρίσω σπίτι. Δεν είχα κλείσει το κινητό και κάποια μηνύματα έρχονταν από την παρέα, που αν και στο αθόρυβο, αποσπούσαν την προσοχή μου σε βαθμό που ο Τζ. με πήρε είδηση και με κάποιο εκνευρισμό μου είπε:

- Μαρία, με το τελείωμα σε περιμένω στο γραφείο μου και σταμάτα να κοιτάζεις τα μηνύματα όταν κάνω μάθημα.

Να πάρει, ήταν ανάγκη η βραδινή κατσάδα; Δεν έβλεπα όμως πώς θα τη γλύτωνα πια. Τα γραφεία των καθηγητών είναι στον πάνω όροφο κι έτσι όταν τελειώσαμε το μάθημα και όλοι άρχισαν να φεύγουν για Σαββατοκύριακο, εγώ έπρεπε να ακολουθήσω τον Τζ. στο γραφείο του. Οι άλλοι καθηγητές που δεν είχαν αργά μάθημα είχαν ήδη φύγει κι έτσι ο Τζ. κι εγώ ήμασταν ουσιαστικά μόνοι μας στον όροφο, ενώ και σε όλη τη σχολή δεν πρέπει να είχε μείνει άλλος πέραν από τον σεκιουριτά του ισογείου.

Όταν φθάσαμε έξω από το γραφείο του, ξεκλείδωσε την πόρτα και μου έκανε χώρο να περάσω ανάβοντας τα φώτα. Πίσω μου μπήκε ο Τζ. και έκλεισε την πόρτα. Το γραφείο απλό, ένα έπιπλο γραφείο με μια διευθυντική καρέκλα, δύο καθίσματα μπροστά για επισκέπτες, ένα τραπεζάκι και μια μεγάλη βιβλιοθήκη στον απέναντι τοίχο.

Μου έκανε νόημα να καθίσω και πήρε κι αυτός θέση στο γραφείο του. Εκείνο το βράδυ φορούσα μια φαρδιά, μίνι φούστα, σε ζαχαρί χρώμα, που δένει στη μέση για να στέκεται, χωρίς κουμπάκια ή φερμουάρ, αλλά με υφασμάτινη ζώνη, της ίδιας της φούστας. Δε φορούσα κάλτσες ή καλσόν. Από πάνω φορούσα ένα λεπτό, μπεζ πουκάμισο – μπλουζάκι, με μανικάκια ως τους αγκώνες, ντεκολτέ με κουμπάκια, που δεν είχα κουμπώσει και χωρίς σουτιέν, ενώ ένα ζαχαρί σακάκι συμπλήρωνε το ντύσιμο.

Έβγαλα το σακάκι και το άφησα στο απέναντι κάθισμα μαζί με την τσάντα μου και το παλτό μου. Κάθισα και ανέβασα επίτηδες λίγο περισσότερο τη φουστίτσα, ελπίζοντας να γλιτώσω μέρος της κατσάδας αποσπώντας την προσοχή του Τζ. με την εμφάνισή μου. Χαμογέλασα με ικανοποίηση όταν είδα την αντίδρασή του, κοιτάζοντάς με από πάνω μέχρι κάτω, μη ξέροντας να πρέπει να κοιτάζει τα πόδια μου και τα μπούτια μου ή το στήθος μου που διαγραφόταν κάτω από το πουκαμισάκι.

- Λοιπόν Μαρία τι νομίζεις ότι έκανες σήμερα σε όλο το μάθημα; Αυτά που έλεγα πρόσεχες ή τα μηνύματα στο κινητό σου;

Έλεγε αυτά σε αυστηρό ύφος, αλλά ήταν φανερό ότι το ενδιαφέρον του ήταν αλλού. Είχε σηκωθεί από το γραφείο του και βημάτιζε γύρω μου και πίσω μου, αφού είχε καλύτερη θέα από ότι καθιστός στο γραφείο του.

Αν δεν ήταν Παρασκευή βράδυ και η κατσάδα ο λόγος που ήμασταν εκεί… ίσως και να διασκέδαζα με την όλη φάση. Μού αρέσει να αρέσω και το ότι είχα αυτή την επίδραση στον Τζ. με ικανοποιούσε ιδιαίτερα.

- Δώσε μου το κινητό σου…

είπε και πριν προλάβω να φέρω αντιρρήσεις, το πήρε από το τραπεζάκι και άρχισε να το ψάχνει, χωρίς να σταματήσει να περπατάει μέσα στο γραφείο. Πολύ τολμηρό αυτό που κάνει σκέφτηκα, τι θέλει, να διαβάσει τα μηνύματά μου;

- Μπα, τι έχουμε εδώ; Ενδιαφέρον!

Τι κοίταζε; Προσπάθησα να σηκωθώ και να πάρω πίσω το κινητό μου, αλλά δε με άφησε.

- Ωραίες φωτογραφίες σου Μαρία!

Όχι να πάρει, δε μπορεί, δεν έχει αυτό το δικαίωμα. Κοίταζε προφανώς τις ιδιωτικές μου φωτογραφίες που είχα μέσα στο κινητό, κάποιες πέραν του δέοντος αποκαλυπτικές.

- Δεν έχεις αυτό το δικαίωμα…

του φώναξα και προσπάθησα να αρπάξω πίσω το κινητό μου. Απομακρύνθηκε και κάθισε με την πλάτη στο γραφείο του συνεχίζοντας να κοιτάζει το κινητό μου. Προσπάθησα όντας όρθια μπροστά του να το πάρω, αλλά είχε σηκώσει τα χέρια του με το κινητό ψηλά κι εγώ αναγκάστηκα σχεδόν να πέσω πάνω του. Χαμογελούσε και έπαιζε ουσιαστικά μαζί μου, έχοντας αφήσει κάθε διάθεση κατσάδας, αλλά περισσότερο απολαμβάνοντας τις φωτογραφίες μου και την αγωνία μου να πάρω πίσω το κινητό μου, αλλά και το παιχνίδι με τη στενή επαφή του μαζί μου.

Είχα από τη μια ανακουφιστεί που απέφυγα την κατσάδα, αλλά ένιωθα και άβολα με όσα είχε δει στο κινητό μου και το ότι το είχε ακόμη στα χέρια του.

Τον έσπρωξα πέφτοντας επάνω του για να το πάρω, αλλά είχε απομακρύνει το χέρι που το κρατούσε προς τα πίσω πάνω από το κεφάλι του, ενώ εντελώς ξαφνικά το άλλο του χέρι με έπιασε από τη μέση και με τράβηξε πάνω του. Είχε ανοίξει τα πόδια του και εγώ βρέθηκα ανάμεσα τους σχεδόν ακουμπώντας πάνω στον πούτσο του, που ήταν ήδη σκληρός. Το ελεύθερο χέρι του έκανε τότε κάτι αναπάντεχο. Με μια κίνηση τράβηξε την υφασμάτινη ζώνη της φούστας μου, χαλαρώνοντας τη στη μέση μου και μετά βοηθώντας τη να πέσει στο πάτωμα.

- Είσαι εντελώς τρελός…

του φώναξα προσπαθώντας να ξεφύγω από πάνω του και να μαζέψω τη φούστα μου και το κινητό μου. Δεν πτοήθηκε. Τώρα απολάμβανε όλο το κορμί μου μισόγυμνο από τη μέση και κάτω, με μόνο ένα λευκό στρινγκάκι να τον εμποδίζει.

Σηκώθηκε από το γραφείο, άφησε το κινητό μου πάνω και με έσπρωξε με την πλάτη στον τοίχο, κολλώντας το κορμί του πάνω μου. Ο πούτσος του κάτω από το παντελόνι του τριβόταν σκληρός πάνω μου, ενώ με το ένα του χέρι κράταγε τα χέρια μου ψηλά πάνω από το κεφάλι μου. Το άλλο του χέρι χούφτωσε το αριστερό μου στήθος πάνω από το πουκαμισάκι, νιώθοντας τη ρωγίτσα μου ερεθισμένη και ελεύθερη από κάθε εμπόδιο από εσώρουχο.

- Άσε με, θα φωνάξω…

φώναξα ξέροντας βέβαια ότι κανένας δεν θα με άκουγε. Εξ άλλου κι εγώ ήμουν ήδη τρελά ερεθισμένη, μισόγυμνη, να με χαϊδεύει στο στήθος και με το μούσι του να μου γρατζουνάει το λαιμό, που τώρα φίλαγε και έγλειφε με τη γλώσσα του.

Ένιωθα αδύναμη να του αντισταθώ, όπως μου κρατούσε ψηλά τα χέρια και το κορμί μου είχε ανατριχιάσει και με πρόδιδε. Έσπρωχνε τον πούτσο του πάνω στο στρινγκάκι μου και τον έτριβε στο μουνάκι μου κάνοντάς με να βογκάω.

- Σε παρακαλώ, σταμάτησε…

τον ικέτεψα αλλά ψελλίζοντας και όχι αρκετά πειστικά, όπως φάνηκε, αφού δε σταμάτησε στιγμή να με χαϊδεύει.

- Μαρία δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω απόψε. Σε θέλω μήνες σαν τρελός, δε συγκεντρώνομαι στο μάθημα, αλλά και στο σπίτι μου στη σκέψη σου χύνω για χάρη σου. Σήμερα με το ντύσιμο αυτό, αλλά και με τις φωτογραφίες σου έχω ανάψει τόσο πολύ, όπως βλέπεις. Θέλω να κάνουμε έρωτα.

- Σε παρακαλώ, άσε με να φύγω…

- Δεν υπάρχει περίπτωση, θα γίνεις η προσωπική μου "young slut", μου είπε στη γλώσσα του.

Κοκκίνισα και ήξερα ότι δε θα με άφηνε να ξεφύγω. Το ελεύθερο χέρι του είχε τώρα χωθεί κάτω από το πουκαμισάκι μου και με χάιδευε απ’ ευθείας πλέον στο γυμνό μου στήθος, παίζοντας και βασανίζοντας τις ρωγίτσες μου, τσιμπώντας τες και στρίβοντας τες, ενώ τα φιλιά του στο λαιμό μου με ζάλιζαν. Δε μπορούσα να του αντισταθώ και το κατάλαβε ότι κέρδιζε τη μάχη.

Αφήνοντας μου τα χέρια έπιασε το πουκαμισάκι μου και μου το τράβηξε επάνω από το κεφάλι. Τώρα με είχε μπροστά του μόνο με τα τακούνια μου και το λευκό στρινγκάκι, που ήταν ήδη μούσκεμα από τον ερεθισμό μου.

Αναζήτησε τα χείλη μου και άρχισε να με φιλάει, με τη γλώσσα του να εισβάλλει στο στόμα μου ψάχνοντας τη δική μου. Με το ένα του χέρι μου χάιδευε πάντα και ζούλαγε το στήθος μου, ενώ με το άλλο έλυσε τη ζώνη του παντελονιού του και το ξεκούμπωσε, συνεχίζοντας τώρα να τρίβει τον πούτσο του στο μουνάκι μου με μόνα εμπόδια τα εσώρουχά μας.

Ήταν έμπειρος άντρας και με είχε ξεσηκώσει. Ήξερα ότι είναι τρέλα ό,τι γινόταν, αλλά είχα παραδοθεί πια σε αυτό που πλέον αναπόφευκτα ερχόταν.

Με άφησε για λίγα δευτερόλεπτα και γδύθηκε, μένοντας μόνο με το εσώρουχο του, μετά με έπιασε από το χέρι και με γύρισε στο γραφείο του, βάζοντάς με να ακουμπήσω με τα χέρια μου πάνω στο γραφείο, απλωμένα πάνω από το κεφάλι μου, και το στήθος μου να ακουμπάει στην κρύα του επιφάνεια.

Ο Τζ. στάθηκε πίσω μου και γονάτισε απολαμβάνοντας τη θέα από το γυμνό μου κωλαράκι, που το στρινγκάκι μου άφηνε ολοκληρωτικά ελεύθερο.

Ένιωσα τα δάχτυλα του να το πιάνουν στα πλάγια και να το σέρνουν προς τα κάτω. Έχωσε το πρόσωπό του ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να με γλείφει από το μουνάκι μέχρι την κωλοτρυπίδα. Δεν άντεξα άλλο. Άρχισα να χύνω στο πρόσωπό του, ενώ χάιδευα παράλληλα το στήθος μου.

Ήμουν πια στο έλεός του, με χρησιμοποιούσε όπως ήθελε, αλλά δεν έπαιρνε μόνο αυτός ηδονή αλλά κι εγώ. Οι αντιστάσεις μου είχαν τελειώσει και πλέον το κορμί μου ήταν παραδομένο πάθος.

Δύο του δάχτυλα μπήκαν μέσα στο μουνάκι μου και άρχισε να με γαμάει ανελέητα, ενώ η γλώσσα του τώρα είχε επικεντρωθεί στο κωλαράκι μου. Βογκούσα από ηδονή.

- Πουτανάκι, σ' αρέσει ε;

με ρώτησε στα ελληνικά, ξέροντας βέβαια την απάντηση, την οποία δε βρήκα το θάρρος να του δώσω. Ήμουν η "young slut" του πια, όπως μου είπε πριν.

Ανασηκώθηκε και μου χαστούκισε το κωλαράκι, έβγαλε το εσώρουχό του και ο πούτσος του ξεπήδησε σκληρός και μπήκε μέσα μου. Αργά – αργά τον έσπρωξε μέσα μου και μετά άρχισε να με σφυροκοπάει. Το κορμί μου πηγαινοερχόταν προς τα μπρος και μετά πίσω ακολουθώντας τις κινήσεις του, το στήθος μου τριβόταν πάνω στο γραφείο και τα χαστουκάκια στο κωλαράκι μου συνεχίζονταν.

Ήμουν έτοιμη να φτάσω ξανά… κι εκείνος το ίδιο. Βγήκε από το μουνάκι μου και έφερε τον πούτσο του ανάμεσα στο κωλαράκι μου. Δε δοκίμασε να τον βάλει μέσα μου εκεί. Άρχισε να τον τρίβει εκεί ανάμεσα, ενώ παίρνοντας υγρά από το μουνάκι μου έχωσε ένα του δάχτυλο πίσω μου. Δεν αντέξαμε πολύ, ούτε ο Τζ. ούτε κι εγώ. Έχυσε άγρια ανάμεσα στο κωλαράκι μου, ενώ το δάχτυλό του με έστειλε κι εμένα σε ένα καινούριο οργασμό πιο δυνατό από τον πρώτο.

Με αγκάλιασε και με τράβηξε στο κάθισμα του παίρνοντας με στην αγκαλιά του. Με φίλαγε τρυφερά και με χάιδευε στο στήθος.

- Μαρία δεν τελειώνουμε εδώ. Θα είσαι πια η "young slut" μου.

Δεν ήξερα τι να του απαντήσω. Δέχτηκα το φιλί του στα χείλη υποταγμένη και μετά ντυθήκαμε να φύγουμε. Η ώρα είχε ήδη περάσει και δε θέλαμε να δημιουργήσουμε ερωτηματικά στο σεκιουριτά. Περπάτησα μέχρι το μετρό και ένιωθα μέσα στο βαγόνι, ότι όλοι όσοι με κοίταζαν λαίμαργα στα γυμνά μου πόδια, σκεφτόντουσαν τα ίδια με τον Τζ. και θα έκανα το ίδιο αν είχαν την ευκαιρία.




Copyright protected OW ref: 175215



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).