Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν 5μιση περίπου χρόνια, το χειμώνα, στην περιοχή που διαμένω, στην Αθήνα. Τότε ήμουν φοιτητής ακόμα και έμενα με τους γονείς μου στην μεζονέτα μας. Εγώ είμαι σχετικά ψηλός, κοντά στο 1.83, μελαχρινός, με ασυνήθιστα πράσινα μάτια, ελαφρώς προτεταμένο πιγούνι και σώμα κανονικό - ούτε πολύ γυμνασμένο, ούτε πολύ αγύμναστο. Όπως ίσως καταλάβατε είμαι ένα άτομο που τραβάει τα βλέμματα, συνήθως γυναικεία και κάποιες φορές αντρικά. Για κάποιο λόγο εκείνη την εποχή δε μπορούσα να προχωρήσω στο ψητό με καμία κοπέλα της ηλικίας μου, ούτε μεγαλύτερη αλλά ούτε και μικρότερη από μένα. Όντας ονειροπόλο παιδί από μικρό και όχι ιδιαίτερα αθλητικό άτομο, είχα υποστεί αρκετό μπούλινγκ στο σχολείο, κάτι που μου είχε δημιουργήσει ένα ήπιο κόμπλεξ κατωτερότητας σε πολλές πτυχές της ζωής μου. Μια από αυτές τις πτυχές ήταν και η σχέσεις μου με το αντίθετο φύλο.

Ενώ υπήρχε έντονη επιθυμία από πλευράς μου και ενώ απολάμβανα την προσοχή των γυναικών, κάθε φορά που το πράγμα προχωρούσε πέρα ένα φάσωμα - συνήθως όντας ελαφρώς πιωμένος για να πάρω κουράγιο, σε κάποιο κλαμπ - κάτι με σταματούσε. Ένιωθα ότι δε θα καταφέρω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της γυναίκας με την οποία έκανα κάτι, οπότε και άφηνα την παρτενέρ μου ξεκρέμαστη. Έπειτα, το έπαιζα δήθεν δύσκολος για να δω αν ενδιαφέρεται αρκετά η εκάστοτε κοπέλα, έτσι ώστε αν νιώσω άνετα μαζί της, να μπορέσω να της αποκαλύψω ότι είμαι παρθένος και να εκτονώσω τη συσσωρευμένη καύλα μου, χωρίς συμπλέγματα και δισταγμούς. Δυστυχώς, όπως καταλαβαίνετε, η μέθοδος αυτή δεν είχε και ιδιαίτερη επιτυχία. Οπότε, κατέληγα να εκτονώνομαι με τσόντες ή απλά με τις φαντασιώσεις μου. Καληνυχτάκιας και με τη βούλα δηλαδή!

Αρκετά όμως με τα δικά μου. Στην ιστορία μας τώρα. Ένα κρύο πρωινό του Μαρτίου λοιπόν, εκεί που κοιμόμουν, σαν κλασσικός αμέριμνος φοιτητής (τότε, κάθε μέρα ήταν ένα Σάββατο) με ξυπνάει η μητέρα μου για να μου πει ότι πάει στη δουλειά της. Δεν είχαμε μάθημα εκείνη την ημέρα και, μέχρι εκείνη τη στιγμή, έριχνα τον ύπνο του δικαίου.

- Μανώλη ξύπνα, έχεις κάνει τη νύχτα μέρα πια.

- Τι θες ρε μάνα; Άσε με να κοιμηθώ γαμώτο!

- Ξύπνα αμέσως. Εγώ πρέπει να φύγω για τη δουλειά και είναι Τρίτη. Το ξέχασες ότι έρχεται η Έρμα τις Τρίτες για να καθαρίσει;

Και πράγματι το είχα ξεχάσει. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία και γύρισα πλευρό, ελαφρώς τσαντισμένος για το πρήξιμο της μάνας μου.

- Καλά, καλά, φύγε εσύ και θα ανοίξω εγώ. Παράτα με τώρα, θέλω να κοιμηθώ.

- Έχει έτοιμο πρωινό. Να κατέβεις να το πάρεις πριν έρθει αυτή να καθαρίσει.

- Καλά!

Άκουσα την εξώπορτα να κλείνει, το αμάξι της μάνας μου να παίρνει μπρος και στη συνέχεια να απομακρύνεται. Μετά από περίπου μισή ώρα σηκώθηκα, έπλυνα τα μούτρα μου και άνοιξα το pc μου, αφού κατέβηκα να πάρω το πρωινό από τη κουζίνα. Έχοντας άπειρο ελεύθερο χρόνο μπήκα στο ίντερνετ, είδα κάνα δυο επεισόδια από σειρές, έπαιξα ένα videogame που είχα πρόσφατα αγοράσει, και φυσικά, όπως πάντα κατέληξα να βλέπω την κλασσική, πατροπαράδοτη τσόντα. Η στύση μου ήταν έντονη, όπως κάθε πρωί, και λόγω της ώρας αλλά και λόγω της χρόνιας αγαμίας. Το καυλί μου είχε γίνει σύντομα ζεστό και πολύ σκληρό, με τη φόρμα ίσα-ίσα να το κρατάει μέσα στο εσώρουχο. Ο πούτσος μου καυλωμένος είναι γύρω στους 17 πόντους, χωρίς φλέβες να πετάγονται και διάφορες τέτοιες ιστορίες, με ένα έντονα ροζ κεφάλι, όπως αυτά που έβλεπα στις τσόντες. Ένας τίμιος πούτσος έτοιμος για δράση, με έναν, μέχρι τότε, προβληματικό ιδιοκτήτη.

Ακολουθώντας το προκαθορισμένο πρωτόκολλο, είχα βρει το ταινιάκι που γούσταρα και είχα εστιάσει την προσοχή μου εκεί. Μια ώριμη, νταρντάνα, μελαχρινή μιλφάρα ξεσκιζόταν από το μουνί και τον κώλο, από έναν σπυριάρη, τσιλιβήθρα με αφοπλιστικά μακρύ όργανο. Αφότου είχα εντοπίσει τα σημεία του βίντεο που με ερέθιζαν περισσότερο, άρχισα να μαλακίζομαι με ρυθμό και να απολαμβάνω το θέαμα της βιομηχανίας του πορνό. Λίγο πριν την αρχή της κορύφωσης, να σου το κουδούνι.

- Ωχ ρε πούστη μου, τώρα βρήκε κι αυτή;

Μουρμουρίζοντας, μαζεύω όπως - όπως το πουλί μου μέσα στη φόρμα (το τέντωμα δεν μπορούσε φυσικά να κρυφτεί εύκολα) και κατεβαίνω γρήγορα τη σκάλα να ανοίξω στην Έρμα. Ανοίγω την πόρτα και την παρατηρώ να σκαλώνει που με βλέπει, για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Αμέσως σκέφτηκα ότι μάλλον περίμενε να της ανοίξει η μητέρα μου.

- Ω... γεια σου Μανώλη. Πως και ανοίγεις εσύ τη πόρτα;

- Γεια σας, τι κάνετε; Έχει φύγει ήδη η μητέρα μου, ελάτε μέσα.

Η Έρμα είναι η οικιακή βοηθός μας από την Αλβανία. Είναι γύρω στα 35 με 40, κοντά στο 1.60, με σκούρα άβαφα καστανά μαλλιά, κομμένα καρέ και καστανά μάτια. Έχει το κλασσικό αξάν των ανθρώπων που έχουν μεγαλώσει στην Αλβανία και έχουν έρθει στην Ελλάδα ως οικονομικοί μετανάστες. Δεν θα την έλεγες και ιδιαίτερα όμορφη στο πρόσωπο, μάλλον αδιάφορη, αν και έχει κάτι το αδιόρατα ελκυστικό αν την παρατηρήσει κανείς λίγο καλύτερα (ίσως φταίει το υποταγμένο, σε συνδυασμό με ώριμο, βλέμμα της, μαζί με το μόνιμο χαμόγελο). Το σώμα της έχει το κλασσικό σχήμα αχλάδι, με σχετικά αδύνατο κορμό, ίσια μέση και αρκετά γεμάτη περιφέρεια και πόδια. Η Έρμα είναι παντρεμένη, έχει ένα γιο και μένει με την οικογένειά της 2 τετράγωνα πιο κάτω από το σπίτι μας.

Αμέσως έκανα στο πλάι, πάντα ευγενικός και προσηνής. Κρατώντας της την πόρτα, έκανα το χαρακτηριστικό νεύμα με το άλλο χέρι να περάσει. Εκείνη, όπως πάντα χαμογελαστή, πέρασε γοργά το κατώφλι. Είχα ξεχάσει προς στιγμή τη στύση μου και δεν έδωσα σημασία όταν το βλέμμα της έπεσε στιγμιαία στο παντελόνι μου.

Αφού έκλεισα την πόρτα, μου είπε ότι είχε μιλήσει χθες με τη μητέρα μου. Της είχε δώσει οδηγίες να αρχίσει την καθαριότητα από τα επάνω δωμάτια και να προχωρήσει σταδιακά προς τα κάτω μέχρι να τελειώσει στο ισόγειο. Εγώ συμφώνησα και πήγα να καθίσω στο σαλόνι. Εκεί είχα το ipod μου, στο οποίο είχα φορτώσει ένα audio book, για να περάσω την ώρα μου, όσο θα καθαρίζει η Έρμα τα πάνω δωμάτια. Το σαλόνι μας είναι σε ανοιχτό χώρο και έχει ένα καθρέφτη που αντικατοπτρίζει τη σκάλα για τα επάνω δωμάτια, από την κατάλληλη οπτική γωνία.

Αφού άλλαξε το τζιν της με τη φόρμα της δουλείας στο μπάνιο του ισογείου, άρχισε να ανεβαίνει τη σκάλα προς τους πάνω ορόφους. Ενώ καθόμουν στην πολυθρόνα και άκουγα το βιβλίο, κοίταξα ασυναίσθητα τον καθρέφτη, την ώρα που ανέβαινε η Έρμα.

Κάτι στο λίκνισμα της καθώς ανέβαινε, μου έδινε να καταλάβω πως υπήρχε κάποιο σημάδι κάτω από την επιφάνεια. Την είχα δει κι άλλες φορές να ανεβαίνει αυτή τη σκάλα, αλλά ποτέ δεν είχα αντιληφθεί κάποια τέτοια υπόνοια από πλευράς της, ότι μπορεί να μου κουνιέται έστω και ανεπαίσθητα. Οι γλουτοί της κάτω από τη σκούρα, σχεδόν μαύρη, βελουτέ φόρμα κινούνταν πέρα δώθε, ελαφρώς παραπάνω από το φυσιολογικό, λες και ήξερε ότι τη χαζεύω.

Επίσης, για πρώτη φορά μέχρι τότε, παρατήρησα πόσο λαχταριστή κωλάρα έχει η Έρμα. Ενώ είχα βίτσιο με τα chubby μιλφ, καθότι η συγκεκριμένη δεν ήταν εξόφθαλμα όμορφή, δεν της είχα δώσει σημασία, μέχρι εκείνη τη μέρα. Τώρα, έπιανα τον εαυτό μου να παρατηρεί έναν ευμεγέθη κώλο, όχι ιδιαίτερα πεταχτό, με πλάτος και με μπόνους στα πλαϊνά πιασίματα. Δεν ήταν οι κλασσικοί ωραίοι γλουτοί, ούτε τους κάλυπταν ιδιαίτερα σέξι ρούχα, αλλά ήταν τέτοια η διάθεση μου εκείνη την στιγμή, που οι επισυνάψεις του μυαλού μου έκαναν πρωτοφανείς συνειρμούς για τον κώλο της Έρμας.

Γρήγορα, έδιωξα αυτές τις σκέψεις από το μυαλό μου αποδίδοντας τες στην απότομη διακοπή της πρότερης μαλακίας μου και στην αγαμία μου. Προσπάθησα να αφοσιωθώ εκ νέου στο audio book. Μάλλον ιδέα μου θα ήταν το όλο σκηνικό. Εξάλλου ήταν η οικιακή μας βοηθός, μια εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα και την ήξερα από την προ εφηβεία, γεγονός που μου δημιουργούσε κάποιες ενοχές. Και στο κάτω - κάτω, αντικειμενικά, δεν είχε κάτι το πραγματικά αξιοσημείωτο στην εμφάνισή της ώστε να αξίζει την προσοχή μου (κούνια που με κούναγε). Μετά από αρκετή ώρα με ακολούθησε και το καυλί μου στην ηρεμία της πλοκής του βιβλίου. Το μυαλό μεν πρόθυμο κλπ.

Μετά από μιάμιση ώρα, άρχισα να κρυώνω ελαφρώς στο σαλόνι και ανέβηκα να πάρω μια ζακέτα από το δωμάτιό μου. Ήμουν με το φανελάκι όλη αυτή την ώρα, άλλα είχα καψώσει πιο πριν, με όλες αυτές τις πονηρές σκέψεις για την Έρμα και δεν ένιωθα το κρύο. Ανεβαίνοντας στο δωμάτιο μου σκάλωσα στην είσοδο. Με έλουσε κρύος ιδρώτας, όταν είδα στην οθόνη του υπολογιστή μια σκηνή σε pause από την τσόντα που "αξιοποιούσα" νωρίτερα. Και μάλιστα όχι οποιαδήποτε σκηνή. Η μελαχρινή μιλφάρα πορνοστάρ κωλογαμιόταν με την κάμερα να την τραβάει από κάτω προς τα πάνω, καθώς ούρλιαζε από ευχαρίστηση. Εκείνη την ώρα συνειδητοποίησα με τρόμο ότι η Έρμα είχε δει την οθόνη, καθώς είχε ήδη τελειώσει με το δικό μου δωμάτιο. Για κάποιο λόγο είχε αρχίσει με το δικό μου χώρο αντί για την κρεβατοκάμαρα των γονιών μου (Γιατί άραγε). Την ώρα που έκλεινα βιαστικά την οθόνη του υπολογιστή, η φωνή της Έρμα ακούστηκε από την κρεβατοκάμαρα στην άλλη άκρη του διαδρόμου.

- Μανώλη ήρθες πάνω;
- Ναι ήρθα να πάρω μια ζακέτα και ξανά κατεβαίνω, να μην είμαι μέσα στα πόδια σας.
- Κι εγώ τελειώνω εδώ και κατέβω σε λιγάκι. Οπότε να έρθεις μετά στο δωμάτιο σου... άμα θέλεις.

- Με την ησυχία σας!

Δε μπορούσα να δω το πρόσωπό της αλλά ήμουν πεπεισμένος ότι διέκρινα μια ανεπαίσθητη ειρωνεία στη φωνή της Έρμα, σα να μιλούσε χαμογελώντας. Επιπλέον αυτές, οι περίεργες παύσεις της με έβαλαν ξανά σε σκέψεις. Σε σκέψης ντροπής αυτή τη φορά. Έγινα ρεζίλι, τέτοιος ηλίθιος που είμαι και άφησα την τσόντα ανοιχτή στο pc. Η γυναίκα θα σκέφτεται ότι είμαι το λιγότερο μαλάκας, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να συμπεριφέρομαι σα να μη συνέβη τίποτα και να ελπίζω ότι με το καιρό θα ξεχνούσαμε τη φάση και οι δυο μας.

Κατέβηκα πάλι κάτω στην κουζίνα να πιω ένα ποτήρι νερό να ηρεμήσω. Αφού πέρασε λίγη ώρα, επέστρεψα στο σαλόνι για να συνεχίσω το audio book μέχρι να κατέβει η Έρμα, να αποφύγω στο βλέμμα της και να τρέξω να κλειστώ στο δωμάτιό μου, με τελικό στόχο να μην πεθάνω από το ρεζιλίκι.

Μετά από 45 λεπτά, ενώ είχα βυθιστεί για άλλη μια φορά στην αφήγηση του ηθοποιού, η Έρμα άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες κοιτώντας με στα μάτια και χαμογελώντας έντονα και ευγενικά όπως και πριν. Το διακριτικό γυάλισμα του βλέμματος της όμως δεν μπορούσε να κρυφτεί από τα δικά μου μάτια, από τη στιγμή που γνώριζα τι είχε παιχτεί νωρίτερα.

- Μανώλη μου κάτσε, κάτσε. Ξεκινήσω από τη κουζίνα.

- Εντάξει κ. Έρμα. Έχω βολευτεί εδώ εξάλλου.

- Λίγο υπομονή κάνε και σου έρχομαι... να πας στο δωμάτιο σου με τη ησυχία σου.

Άρχισα να νιώθω πάλι μια έξαψη παρόμοια με αυτή που ένιωσα όταν παρακολουθούσα την Έρμα να ανεβαίνει τη σκάλα πριν 2 ώρες. Η καρδιά μου ανέβασε παλμούς και ο πούτσος μου είχε καυλώσει πριν καλά τελειώσει τη φράση της η Έρμα. Ήξερα υποσυνείδητα ότι υπήρχε υπονοούμενο στα λόγια της και το ένστικτό μου έλεγε ότι αν δε λάκιζα από το άγχος μου, με περίμενε κάτι που έψαχνα καιρό. Η αγωνία μου μεγάλωνε λεπτό το λεπτό, καθώς την άκουγα να συμμαζεύει την κουζίνα, να σκουπίζει και να συγκεντρώνει τα σκουπίδια. Κοιτούσα το άπειρο συλλογιζόμενος τη γλύκα που με περιμένει, αν όλες μου οι αισθήσεις δε μου στέλνουν λάθος σήματα, λόγω της σεξουαλικής στέρησης. Η όλη φάση μου θύμιζε αυτά τα σεξουαλικά όνειρα που τελειώνουν πριν μπορέσει κανείς να τα απολαύσει για αυτό που πραγματικά είναι.

Με ένα τελευταίο κλείσιμο ντουλαπιού, άκουσα τα βήματα της Έρμα να πλησιάζουν το σαλόνι. Πρώτα την είδα φευγαλέα να περνάει μπροστά από τον καθρέφτη. Έπειτα ξεπρόβαλε στην είσοδο του σαλονιού και έκανε στο πλάι το κεφάλι, κοιτώντας με ένα γλυκό χαμόγελο. Ύστερα ίσιωσε τα βρεγμένα βετέξ που κρατούσε και έσκυψε μπροστά μου πάνω από το σκρίνιο της τηλεόρασης, δίπλα ακριβώς από τον καθρέφτη. Άρχισε να τρίβει το σκρίνιο με κυκλικές κινήσεις ενώ εγώ απολάμβανα το θέαμα της ζωής μου. Ο κώλος της ήταν επουράνιος. Λικνιζόταν ενώ καθάριζε με το ένα κωλομάγουλο να συναγωνίζεται το άλλο. Πάνω το αριστερό - κάτω το δεξί, πάνω το αριστερό - κάτω το δεξί. Σταμάτησε. Έμεινε ακίνητη, σκυμμένη, χωρίς να μπορώ να δω το πρόσωπό της. Εγώ εν τω μεταξύ είχα μείνει αποσβολωμένος, με την πιο έντονη στύση που είχα βιώσει στη μέχρι τώρα ζωή μου. Ύστερα ίσιωσε την πλάτη της πολύ-πολύ αργά.

- Αχ η μέση μου...

είπε με αισθαντική φωνή σαν να έλεγε "αχ υγράνθηκα". Γύρισε ξανά προς εμένα και με κοίταξε, αυτή τη φορά με νόημα στο χαμόγελό της. Της χαμογέλασα κι εγώ, ενώ αφαίρεσα τα ακουστικά από τα αυτιά μου. Μου γύρισε χαριτωμένα την πλάτη και πήρε ένα ξεσκονιστήρι δίπλα από την τηλεόραση. Άρχισε να ξεσκονίζει μια προθήκη στο αριστερό τοίχο, με σερβίτσια και πορσελάνες. Πήγε αριστερά από την προθήκη και άρχισε να ξεσκονίζει ένα εντοιχισμένο τραπεζάκι με οικογενειακές φωτογραφίες. Έσκυψε ξανά βαθιά, λυγίζοντας προς τα κάτω τη μέση της και προσφέροντας μου ξανά τη θέα του κώλου της μέσα από τη σκούρα βελουτέ φόρμα της. Ήταν πιο τουρλωτός από ποτέ.

Σηκώθηκα αθόρυβα αλλά χωρίς να το κρύβω. Η Έρμα με άκουσε, σταμάτησε το ξεσκόνισμα για ένα δευτερόλεπτο και συνέχισε αυτό που έκανε με πολύ αργό ρυθμό, με συνέπεια να κινείται και ο κώλος της πολύ αργά και πλέον εξόφθαλμα προκλητικά. Με παρακαλούσε να κάνω το επόμενο βήμα. Την ίδια στιγμή που εκείνη άλλαζε το ρυθμό της, εγώ κάθισα οκλαδόν κάτω από τον κώλο της. Ελάχιστα εκατοστά χώριζαν το πρόσωπο μου από την λαχταριστή πίσω όψη της. Αργά και σταθερά ακούμπησα με το στόμα μου το ύψος στο οποίο πίστευα ότι βρίσκεται η κωλοτρυπίδα της καθώς δεν μπορούσα να δω το γυμνό της κώλο λόγω της φόρμας. Οποιαδήποτε λογική σκέψη είχε φύγει από το κεφάλι μου. Ήμουν μόνο εγώ και η κωλάρα της Έρμας.

Καθώς βύθιζα όλο και πιο βαθειά το πρόσωπο μου στο επίμαχο σημείο ένιωθα τη σφριγηλότατα του δέρματος της κι ας μην την ακουμπούσα. Η οικιακές εργασίες είχαν δουλέψει τη συγκεκριμένη κωλάρα, διατηρώντας με μια επίφαση λίπους που την καθιστούσε ακόμα απαλή και σέξι. Η έντονη γυναικεία της μυρωδιά κατέκλυσε της αισθήσεις μου. Ήταν, προς το παρόν, ένα διακριτικό μίγμα από άρωμα, γυναικεία υγρά καύλας και πινελιές ιδρώτα που μου διέστρεφε το μυαλό.

- Μανώλη τι κάνεις; Είναι αυτό... αυτό... α...

Αυτό κατάφερε να ψελλίσει μόνο και η φωνή της μετατράπηκε σε ένα επιφώνημα καύλας που χάθηκε σταδιακά σαν να το πήρε ο άνεμος μια δροσερή ανοιξιάτικη νύχτα. Εγώ είχα ήδη βγάλει το παντελόνι και στο εσώρουχο μου, ενώ ήταν ακόμα ελεύθερα τα χέρια μου. Η πούτσα μου ήταν ένα όρθιο κοντάρι, περήφανο για το αφεντικό του, που επιτέλους περνούσε το κατώφλι. Ένα μικρό άγγιγμα θα έφτανε εκείνη τη στιγμή για να εκραγώ και να γεμίσω σπέρμα όλο το σαλόνι. Βύθισα αργά τα χέρια μου στα κωλομάγουλα της Έρμα, το πρόσωπο μου βυθιζόταν όλο και πιο πολύ στο επίμαχο. Που να κατέβαζα και τη φόρμα...

Έβγαλα τη μούρη μου από τη φόρμα και κοίταξα για άλλη μια φορά αυτό που είχα μπροστά μου. Η φόρμα είχε μουσκέψει από τα σάλια μου, αλλά όχι μόνο. Πιο κάτω, στο σημείο του μουνιού της, υπήρχε μια μεγάλη στάμπα από τα υγρά της που είχαν τρέξει ασυγκράτητα όλη αυτή την ώρα.

- Κάνε το, Μανώλη. Συνέχισε.. το έχω τόσο ανάγκη…

- Είναι υπέροχος, πρέπει να στο πω...

Τα δάχτυλα μου χούφτωσαν δυνατά και απότομα τα δύο της κωλομάγουλα. Έβγαλε ένα στιγμιαίο επιφώνημα κι ύστερα σιώπησε γνωρίζοντας τι πρόκειται να ακολουθήσει. Στη συνέχεια τα δάχτυλά μου ανέβηκαν μέχρι τη μέση της και έπιασαν βασανιστικά το λάστιχο της φόρμας. Το κατέβασα αργά - αργά με σταδιακές παύσεις. Με κάθε κίνηση των χεριών μου ο κώλος της Έρμα τρεμούλιαζε και αναπηδούσε ενώ εγώ θαύμαζα και ρουφούσα με τα μάτια κάθε σπιθαμή του. Ήταν ένα αριστούργημα. Ήταν αφράτος, αγνός και πρόστυχος ταυτόχρονα. Κατέκλυζε όλο μου το οπτικό πεδίο με το μέγεθος και τις έντονες καμπύλες του. Είχε ένα υπόλευκο χρώμα, καθώς δεν τον έβλεπε συχνά ο ήλιος. Η στέρηση της χαράς του ήλιου στα κωλομάγουλα της και μόνο, έφτανε την καύλα μου σε άλλα ύψη. Είχα χρέος να της χαρίσω τη διασκέδαση που ήταν εμφανές πως έχει στερηθεί. Επίσης είχε μικρές λακουβίτσες κυτταρίτιδας, λίγες για την ηλικία της, που με παρακαλούσαν να τις δοκιμάσω, να κάνω αυτόν τον κώλο ένα με το είναι μου. Είχε και μικρές φλεβίτσες, σχεδόν αδιόρατες, λόγω ορθοστασίας. Η ωριμότητα της Έρμα έκανε αυτό τον κώλο ένα καλοδιατηρημένο κρασί που περιμένει κάποιον να το απολαύσει απεγνωσμένα.

Τέρμα οι ευγένειες, είπα από μέσα μου. Βύθισα το πρόσωπό μου απότομα μέσα στο κώλο της ψάχνοντας με πάθος την κωλοτρυπίδα της. Ύστερα σκέφτηκα "όχι τόσο γρήγορα". Βγήκα απότομα και άρχισα να γλείφω, να πιπιλάω και να δαγκώνω με ορμή τα κωλομάγουλα της. Ήταν τόσο αφράτα στη γεύση όσο φαίνονταν. Είχαν έντονη μυρωδιά φτηνού αλλά διακριτικού αρώματος που έκανε την όλη φάση να βυθίζεται πιο πολύ στην παρακμή και να με φτιάχνει όλο και περισσότερο. Τα χούφτωσα και βύθισα τα δάχτυλα μου μέσα τους θέλοντας να νιώσω την ουσία τους. Άρχισα να τους ρίχνω σφαλιάρες ενώ η Έρμα με κοίταζε πονηρά και βογκούσε ρυθμικά σε κάθε χτύπημα. Ήταν αναψοκοκκινισμένη, αναμαλλιασμένη και έτοιμη για όλα.

Την κοίταζα με βλέμμα κυριαρχικό, καυλωμένο, ζωώδες και σκληρό. Ένα μισό χαμόγελο χάραζε το πρόσωπό μου. Ένιωθα ότι έπρεπε να προχωρήσω στο επόμενο βήμα. Βύθισα τη μούρη στα βάθη του κώλου της μέχρι που βρήκα την κωλοτρυπίδα της. Εκείνη ούρλιαξε "Ναι Μανώλη μου, ναι, φα' τη την κωλάρα μου" και έπειτα είπε κάτι στη μητρική της γλώσσα που με πρίζωσε περισσότερο και της έχωσα τη γλώσσα ακόμα πιο πολύ στην τρύπα της και πήρα μια βαθιά εισπνοή του αρώματος της. Η γεύση και η οσμή της ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Γλυκιά, ζουμερή με μια αψάδα που έκανε το μυαλό να υπερφορτωθεί από πόθο και πάθος. Πως δεν είχα χύσει εκείνη ακριβώς τη στιγμή το αναρωτιέμαι ακόμα και αυτή την ώρα, που γράφω αυτές τις γραμμές. Έκανα πίσω για άλλη μια φορά και της άνοιξα τα κωλομέρια. Το ασύλληπτο θέαμα της κωλοτρυπίδας έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου, ως πυρήνας μιας από τις πρώτες και - το κυριότερο - καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες της ζωής μου. Ήταν ζουμερή, ανάγλυφη στη όψη, με τις πτυχές της να προεξέχουν σα σουφρωμένα χείλη και με ένα σκούρο κοκκινωπό - ροζ χρώμα που ερχόταν σε αντίθεση με τα λευκά κωλομάγουλα. Ήταν ένας κώλος μαρτύριο και κολαστήριο ταυτόχρονα.

Τα σάλια, τα δαγκώματα και τα σημάδια που άφησε το στόμα μου είχαν προετοιμάσει το έδαφος. Σάλιωσα καλά και τα δάχτυλά μου, τα οποία κατευθύνθηκαν από μόνα τους στην πρόστυχα αγνή κωλοτρυπίδα της και άρχισαν να παίζουν με τα χείλη. Η Έρμα σαν απάντηση παρότρυνση άρχισε να τη συσπά ενστικτωδώς, ανυπόμονη να καταπιεί ότι κι αν επιχειρήσει να εισβάλει. Η κωλοτρυπίδα της μου έκλεινε το μάτι και η Έρμα χασκογελούσε πονηρά. Τα ακροδάχτυλα του δείκτη και του μέσου μου μπήκαν μέσα της αργά αλλά σταθερά. Άγγιζαν έναν καινούριο κόσμο, τον οποίο και θα εξερευνούσαν πάση θυσία.

Η Έρμα άρχισε να κουνά μπρος πίσω τον κώλο της πάνω στα δάχτυλά μου βυθίζοντας τα όλο και πιο πολύ μέσα του. Η ικανοποίηση στο πρόσωπό της ξεπερνούσε την προηγούμενη πρωτοφανή αίσθηση αμαρτίας που την είχε συνεπάρει. Η Έρμα φώναζε λίγο πιο δυνατά τώρα, καθώς γαμιόταν σχεδόν κανονικά από τα δάχτυλα μου. Ήταν μια εμπειρία ζωής που σίγουρα θα την συντρόφευε για πάντα. Το απαγορευμένο της όλης φάσης πρέπει να την είχε ταρακουνήσει. Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.

Ήθελα να το φτάσω στο μη παρέκει. Είχε έρθει η ώρα να ξεπεράσουμε τα όρια που τόση ώρα μας δέσμευαν. Έβγαλα τα δάχτυλα μου από τον κώλο της. Την πρόσταξα σχεδόν να σηκώσει τα πόδια της για να της βγάλω τη φόρμα. Για πρώτη φορά παρατήρησα ότι δε φορούσε βρακί. Πρέπει να το είχε βγάλει στο μπάνιο την ώρα που άλλαζε. Αισθανόμουν ότι το ήθελε από την πρώτη στιγμή που με είχε δει στην πόρτα και όχι επειδή είδε απλά μια παγωμένη ψυχρή σκηνή από τσόντα στον υπολογιστή μου και καύλωσε. Της έβγαλα πρώτα το ένα μπατζάκι και μετά το άλλο, αφήνοντας τα αθλητικά της στα πόδια της. Για μια στιγμή θαύμασα το γυμνό της κώλο και τα πόδια της. Η θηλυκότητα της με όλα τα ψεγάδια και το σεξαπίλ της - η κωλάρα της μισό γυμνασμένη, μισό πλαδαρή, οι μπουτάρες της οι λαχταριστές, και οι στιβαρές λευκές τις γάμπες, με ώθησαν να γίνω το αρσενικό που θα γέμιζε τις τρύπες της Έρμα όπως τους άξιζε.

Της άνοιξα τα πόδια αρκετά ώστε να οδηγήσω την κωλοχαράδρα της σε βαθύ κάθισμα. Τα χρόνια υπηρεσίας στα διάφορα σπίτια είχαν κάνει το σώμα σωστό εργαλείο για τη συγκεκριμένη δουλεία. Ήταν σα να την είχα προετοιμάσει άθελά μου όλα αυτά τα χρόνια για αυτή τη στιγμή. Η Έρμα έκανε ένα αργό και βασανιστικό κάθισμα πλησιάζοντας τον ορθωμένο πούτσο μου εκατοστό το εκατοστό. Με κοίταζε σαν αλεπού πάνω από τον ώμο της, προσμένοντας τη γλυκιά επαφή. Η κοκκινωπή κωλοτρυπίδα της, ενώ είχε ανοίξει αρκετά όλη αυτή την ώρα από το δείκτη, τον μέσο και τα σάλια μου, μόλις ακούμπησε το παλλόμενο ροζ κεφάλι της πούτσας μου σκάλωσε. Η Έρμα πήρε μια βαθιά ανάσα από το απότομο της επαφής.

- Δεν το έχω ξανακάνει... προσεκτικά παρακαλώ…

Η προφορά της ήταν πιο έντονη από πριν, δείγμα του άγχους της.

- Έρμα ηρέμησε σε παρακαλώ. Είσαι παρθένα από κώλο ε; Ε λοιπόν εγώ είμαι παρθένος γενικά…

είπα χαμογελώντας. Δε με ένοιαζε πλέον. Ένιωθα ελεύθερος. Η Έρμα γούρλωσε τα μάτια και έχασε τη μιλιά της. Συνέχισα να την κοιτάω με σιγουριά, με το πουλί ακόμα όρθιο στις παρυφές της κωλοτρυπίδας της. Το μέτριας ομορφιάς πρόσωπο της φωτίστηκε και για μια στιγμή έγινε μια θεά του έρωτα. Η Αφροδίτη πέρασε σαν αναλαμπή από το πρόσωπό της. Σαν αντανάκλαση στο νερό μιας λίμνης. Χαμογέλασε με όλη την πονηριά μια ώριμης, πλην διψασμένης για εμπειρίες, γυναίκας.

- Ας το αλλάζουμε αυτό Μανώλη... ε;

Τη μια στιγμή η άκρη του πουτσοκέφαλου ήταν ίσα-ίσα βυθισμένη στο σαρκώδες, κωλοτρυπίδι της Έρμα. Την άλλη στιγμή το κατάπινε αχόρταγα η κωλοτρυπίδα της, μέχρι που η άκρη της βαλάνου χάθηκε από τα μάτια μου. Είχε εισχωρήσει στα πιο πρόστυχα βάθη ενός γυναικείου κορμιού. Ήμουν σε σοκ. Η πίεση στο καυλί μου από τον κώλο της ήταν τεράστια. Η πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία δεν συγκρινόταν με τίποτα απ' ότι είχα βιώσει ως τώρα και ήξερα ότι δύσκολα θα το ξεπερνούσε κάτι στο μέλλον. Άρχισε να κατεβαίνει με ταχύτητα προς την κοιλιά μου. Η Έρμα έβγαλε μια ζωώδη κραυγή ικανοποίησης που με καύλωσε εκ νέου. Το περίεργο είναι ότι ούρλιαξα κι εγώ μαζί της ταυτόχρονα χωρίς να το συνειδητοποιήσω. Ήταν τόσο ζεστά και σφιχτά και υγρά μέσα της που ανατρίχιασα σύγκορμος. Η Έρμα είχε φτάσει ση βάση του πούτσου μου και απολάμβανε τον παλλόμενο όγκο του μέσα της. Κάθισε ακίνητη πάνω του για να το νιώσει καλά, κάνοντας μικρές κυκλικές κινήσεις με τη μέση της, ενώ εγώ είχα τεντώσει τα πόδια μου για να βολευτώ καλύτερα. Όλη αυτή την ώρα ήταν σιωπηλή και δε γύρισε να με κοιτάξει παρά μόνο έκανε μικρούς μορφασμούς και σιγανούς ακανόνιστους αναστεναγμούς.

- Με γεμίζεις Μανώλη…

Η προφορά της ξυπνούσε το ζώο μέσα μου κι ακόμα δεν μπορώ να εξηγήσω το λόγο. Ενστικτωδώς έβαλα το χέρι στο μουνί της Έρμα. Άρχισα να της το παίζω για να τη φτιάξω. Ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει αλλά ήθελα να της προσφέρω ικανοποίηση με όλη μου την ψυχή για το δώρο της κωλάρας, που το πρόσφερε τόσο απλόχερα στο πρησμένο μου καυλί. Το έπαιζα όπως το έβλεπα στις τσόντες και φαινόταν να πιάνει. Το χέρι μου όταν ακούμπησα το μουνί της γέμισε με τα ώριμα, βαριά, γυναικεία χύσια της που αρωμάτιζαν την ατμόσφαιρα γύρω μας. Έπειτα από μόλις λίγη ώρα μαλακίας, το μουνί της άρχισε να βγάζει ακόμα πιο πολλούς χυμούς.

Ταυτόχρονα άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στο καυλί μου. Αργά-αργά στην αρχή ώστε να νιώσουμε και οι δυο το πλήρες εύρος της σάρκας πάνω στη σάρκα. Το θέλαμε και οι δύο έτσι. Έπαιζα με την κλειτορίδα της με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο τις τραβούσα τις τρίχες της ήβης που ήταν πολύ λίγο κουρεμένες, σχεδόν σα θάμνος. Το προτιμούσα που είχε τρίχες.

Η Έρμα άρχισε να ανεβοκατεβαίνει όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Η εικόνα του κώλου της, με τη σαρκώδη πρησμένη από τα δαγκώματα κωλοτρυπίδα της, να καρφώνεται με δύναμη και ταχύτητα πάνω στο καυλί μου σε στάση βαθύ κάθισμα ήταν ο παράδεισος μπροστά στα μάτια μου. Πλέον με το ένα χέρι έπαιζα την κλειτορίδα της ενώ με το άλλο της έβαζα, δάχτυλο στο μουνί με όση δεξιοτεχνία μπορούσα να χρησιμοποιήσω ως αρχάριος τσοντάκιας. Η αίσθηση του μουνιού της ήταν συναρπαστική και με έκανε να θέλω να εξερευνήσω και τις άλλες πτυχές της που σήμερα θα έμεναν ανικανοποίητες. Πάντως το μουνί της ήταν αρκετό ανοιχτό και δουλεμένο που σημαίνει ότι ο άντρας της την περιποιούνταν στο παραδοσιακό κομμάτι του σεξ.

Τα ουρλιαχτά μας πρέπει να ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά. Δε μας ένοιαζε καθόλου. Νιώθαμε και η δυο ότι η κορύφωση πλησίαζε. Ήξερα ότι δεν θα ήταν μια απλή υπόθεση η κορύφωση αυτή. Ούτε για μένα ούτε για εκείνη. Η Έρμα πετάχτηκε από τον πούτσο μου με τον κώλο να έχει γίνει πηγάδι κι άρχισε να χύνει ανεξέλεγκτα μπροστά μου. Πρέπει να ήταν η πρώτη φορά στη ζωή της που έκανε σκουίρτινγκ. Τα υγρά της έτρεχαν στα μπούτια της μέχρι το πάτωμα. Πριν ολοκληρώσει γύρισε προς εμένα κι άρχισε να μου ρίχνει τα υγρά της στο πρόσωπό μου. Ήταν συγκλονιστικό για μένα, πρέπει να σας το ομολογήσω αυτό. Ένας καταρράκτης καύλας χωρίς τέλος.

Βλέποντάς τη να χύνει με σκουίρτινγκ χωρίς ίχνος ντροπής, δεν άντεξα. Μια τεράστια ποσότητα σπέρματος εκτοξεύτηκε από τον πούτσο μου πάνω στην κάπως πλαδαρή κοιλίτσα της και στα ώριμα βυζιά της που ήταν σχετικά μικρά αλλά πολύ θελκτικά, υπόλευκα με μεγάλες ροζ ρώγες και αδιόρατες ραγάδες. Την σκούπισα με ένα από τα βρεγμένα βετέξ, της πιπίλισα τρυφερά τα βυζάκια της, την πήρα από το χέρι και φύγαμε από το σαλόνι. Δεν είχαμε να πούμε τίποτα παραπάνω με τα λόγια. Είχαν μιλήσει τα κορμιά.

Μπήκαμε αγκαλιά στη μπανιέρα με το νερό να έχει βράσει σχεδόν. Κάναμε τρυφερό έρωτα με το πέος μου να βυθίζεται παθιασμένα αλλά στοργικά στο μουνί της. Φιλιόμασταν σαν να μην υπάρχει αύριο. Τελικά δε θα έμεναν ανικανοποίητες και οι υπόλοιπες πτυχές της θηλυκότητας εκείνη την μαγική ημέρα.

Αφού φιληθήκαμε στοργικά η Έρμα ολοκλήρωσε τις δουλειές του σπιτιού και έφυγε από το σπίτι όταν ήρθε η μητέρα μου. Λίγο πριν κλείσει την πόρτα μου έριξε ένα βλέμμα όλο υποσχέσεις και λαγνεία, ενώ κοιταζόμαστε μέσα από τον καθρέφτη του σαλονιού.

Η Έρμα παραιτήθηκε την επόμενη κιόλας μέρα. Μάλλον δεν άντεχε να είναι κοντά στον άνθρωπο με τον οποίο είχε προδώσει την οικογένειά της. Τρεις μήνες μετά μάθαμε ότι γύρισαν πίσω στην Αλβανία οικογενειακώς. Ελπίζω να είναι ευτυχισμένη εκεί που βρίσκεται και να θυμάται γλυκά την εμπειρία μας αυτή. Εγώ ξέρω ότι σίγουρα θα τη θυμάμαι για πάντα και θα λιώνω από καύλα και από έκσταση στην ανάμνηση του κώλου που μου άλλαξε τη ζωή.

Μετά την εμπειρία μου κατάφερα να βρω τον έρωτα στη ζωή μου, έστω κι αν παλεύω ακόμα με κάποιους από τους δαίμονες μου. Σημασία έχει να βρίσκουμε το κουράγιο να τους νικάμε κάθε μέρα και να μη διστάζουμε μπροστά σε εμπειρίες που μπορεί να μας αλλάξουν τη ζωή προς το καλύτερο.




Copyright protected OW ref: 175207



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.