Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Mike Χ. Μπαίνω χρόνια και διαβάζω ιστορίες όποτε έχω χρόνο. Πρόσφατα λοιπόν είχα μια ιδέα. Είμαι σχεδόν σαράντα πλέον και όπως οι περισσότεροι έχω και εγώ τις εμπειρίες μου. Θα ήταν καλή ιδέα λοιπόν να τις γράψω εδώ όπως σε ημερολόγιο και σε κάποια χρόνια, να μπαίνω, να διαβάζω και να θυμάμαι.

Μένω στην Αθήνα κάπου στα βόρεια προάστια, σε μια μικρή γειτονιά, εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα. Σε μια κλασσική μονοκατοικία.

Πριν χρόνια έφτιαξαν ένα τριώροφο σπίτι ακριβώς δίπλα στο δικό μου. Οι ιδιοκτήτες έμειναν για λίγα χρόνια και μετά έφυγαν και έδωσαν τα σπίτια για ενοικίαση. Ήμουν περίπου 25 ετών τότε. Ένα μεσημέρι γυρνώντας στο σπίτι ένα μεγάλο φορτηγό ξεφόρτωνε μια οικοσκευή από μετακόμιση. Καινούργιοι γείτονες σκέφτηκα!

Το απόγευμα βγήκα στη βεράντα μου με ένα φραπέ κι έκατσα να χαλαρώσω. Τότε άκουσα δίπλα μια γυναικεία φωνή. Έδινε οδηγίες για το πως θα μπουν τα έπιπλα στο χώρο. Συνέχισα τον καφέ μου χωρίς να δίνω πολύ βάση. Αργότερα το βράδυ ήρθαν δυο φίλοι και αράξαμε πάλι στη βεράντα, σουβλάκια, μπύρες και χαβαλέ. Γύρω στις 11 βλέπω ξαφνικά μια γυναίκα στην εξώπορτα μου. Ήταν γύρω στα 40 και απίστευτα όμορφη.

- Καλησπέρα. Χίλια συγγνώμη, μόλις μετακόμισα δίπλα και μάλλον κάτι έγινε λάθος και έπεσε το ρεύμα. Μήπως ξέρετε από αυτά να με βοηθήσετε;

Εννοείται πως και να μην ήξερα θα τσακιζόμουν να το φτιάξω. Συστηθήκαμε, την έλεγαν Ηλιάνα. Ήταν μελαχρινή, αδύνατη, με πολύ μεγάλο στήθος για τα κιλά της και έναν απίστευτα καλοσχηματισμένο κώλο. Της σήκωσα μια ασφάλεια και τα φώτα άναψαν. Με αγκάλιασε φιλικά και μου είπε πως μου χρωστάει μια χάρη και έναν καφέ σίγουρα. Γύρισα στη βεράντα στα φιλαράκια και αρχίσαμε το χαβαλέ και τα σχόλια για το πόσο μουνάρα είναι η Ηλιάνα.

Το επόμενο απόγευμα βγήκα στη βεράντα και έκανα μπάνιο το σκύλο μου. Η Ηλιάνα έβγαλε το κεφάλι από το μπαλκόνι του τρίτου και φώναξε αν έχω χρόνο για καφέ. "Εννοείται" της είπα. Μετά από λίγο ανέβηκα. Άνοιξε την πόρτα και φορούσε ένα λευκό πολύ λεπτό κολάν, και ένα μικροσκοπικό μπλουζάκι το οποίο είχε τσιτώσει εντελώς από τις βυζάρες. Με ρώτησε πως πίνω τον καφέ μου και έφυγε να τον φτιάξει. Γύρισε με το ποτήρι, ήρθε ακριβώς μπροστά μου, σε σημείο που ο κώλος της ήταν ακριβώς στο πρόσωπο μου και έσκυψε να αφήσει τον καφέ. Αυτό με καύλωσε απίστευτα και φάνηκε κατευθείαν.

Έκατσε δίπλα μου και αρχίσαμε την κουβέντα. Το βλέμμα της περνούσε συνεχώς από το καυλί μου. Μου είπε πως είχε χωρίσει πρόσφατα και πως θα ερχόταν και η μητέρα της να μείνει μαζί της σε λίγες μέρες. Δε δούλευε, νοίκιαζε κάποια μαγαζιά και ζούσε από αυτά τα χρήματα.

Το ίδιο βράδυ με κάλεσε να φάμε πίτσα και φυσικά πήγα. Ήταν ευκαιρία να χαζέψω πάλι την κορμάρα της. Αυτή ήταν πιο άνετη μαζί μου και μάλιστα με πείραζε ήδη σαν να ήταν φίλη. Φάγαμε και αράξαμε στον καναπέ. Με ρώτησε αν έχω γκόμενα η κάποια σχέση και της είπα πως δεν έχω.

Μετά μου μίλησε για το γάμο της και το πόσο άσχημα πέρασε και άρχισε να δακρύζει. Την αγκάλιασα φιλικά και της είπα πως έχουν τελειώσει όλα αυτά και να μην τα θυμάται. Τότε ξάπλωσε βάζοντας το κεφάλι της στα πόδια μου, το ακούμπησε ακριβώς επάνω στο καυλί μου. Μόλις το έκανε αυτό, σε λίγα δευτερόλεπτα ήταν ήδη πέτρα και εγώ πετάχτηκα επάνω από αμηχανία και ντροπή. Αυτή φυσικά και το κατάλαβε και χαμογέλασε πονηρά. Έλα κάτσε εδώ μου λέει, σιγά τι έπαθες; Έκατσα λίγο ακόμη και μετά έφυγα. Όλο το βράδυ σκεφτόμουν το κορμί της και έλιωνα.

Το επόμενο βράδυ αν θυμάμαι καλά βγήκε στο μπαλκόνι και με φώναξε. Είχε πέσει πάλι το ρεύμα. Πήγα και ήταν πάλι κατασκότεινα. Σήκωσα την ασφάλεια και τη βλέπω μπροστά μου με ένα ξέκωλο αθλητικό σορτσάκι και ένα μπουστάκι μόνο χωρίς σουτιέν. Με έσωσες πάλι μου λέει και με αγκαλιάζει και μου δίνει και ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο. Κάτσε λίγο να σου βάλω κάτι να πιεις λέει.

Έκατσα στον καναπέ και ήρθε με ένα ποτήρι χυμό. Έσκυψε πάλι μπροστά μου και έβλεπα ξανά την κωλάρα της από απόσταση αναπνοής και ανάμεσα δυο φουσκωμένα μουνόχειλα. Αυτό ήταν. Ήμουν πάλι με την πούτσα κατάρτι.

Κάθεται δίπλα μου και καθώς μιλούσαμε ξανάπεσε ο διακόπτης του ρεύματος. Έπεσε σκοτάδι πάλι και μόλις πάω να σηκωθώ ένιωσα ένα χέρι στον πούτσο μου. Τράβηξε τη φόρμα και το μποξεράκι, τον έπιασε και άρχισε να τον παίζει απαλά. Εγώ κιχ. Ξαφνικά ταυτόχρονα με το παίξιμο νιώθω κάτι ζεστό και υγρό να τον καλύπτει. Είχε αρχίσει και τον τσιμπούκωνε και εγώ είχα μείνει με κομμένη την ανάσα. Μούγκριζε απαλά και τον ρουφούσε με δύναμη. Άπλωσα το χέρι μου και έσφιξα τη μια βυζάρα της και με το άλλο το σβέρκο της. Μόλις το έκανα αυτό σχεδόν ταυτόχρονα ο πούτσος μου άρχισε να κάνει σπασμούς και να χύνει με τρομερή δύναμη μέσα στο στόμα της. Αυτή μόλις το ένιωσε συνέχισε να ρουφάει πιο δυνατά μέχρι που την βούτηξα από το μαλλί και τη σταμάτησα. Έκατσα έτσι λίγα δευτερόλεπτα και μετά πήγα και άνοιξα το διακόπτη. Γύρισα στον καναπέ, αυτή ήταν ήδη στο μπάνιο. Πέντε λεπτά μετά βγήκε. Με βρήκε στο μπαλκόνι να κάνω τσιγάρο. Έκατσε πάνω μου και μου λέει:

- Έχεις απίστευτο πούτσο, όμως αντί να κάνεις την πρώτη κίνηση εσύ σαν άντρας, την έκανα εγώ. Μ' αρέσει να παίρνει πρωτοβουλία ο άλλος.

Δεν πρόλαβε να τελειώσει την πρόταση και ήδη την τραβούσα από το μαλλί στην κουζίνα. Την έστησα σκυμμένη στο τραπέζι, γονάτισα ώστε να έχω το πρόσωπο στην κωλάρα της, κατέβασα το βρακί της και έχωσα το πρόσωπο μου ανάμεσα στα υπέροχα κωλομέρια της και τη γλώσσα βαθιά στο μουνάκι της. Αυτή τα είχε χάσει και άρχισε να σπαρταράει και να φωνάζει από καύλα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έχυνε σαν τρελή. Μόλις τελείωσε την έπιασα από τα μαλλιά και τη γονάτισα μπροστά μου, της έπιασα το κεφάλι και της έσπρωξα το καυλί μέσα στο στόμα με δύναμη. Της το γαμούσα κανονικά και ταυτόχρονα έφαγε και κάνα δυο σφαλιάρες έτσι για την καύλα.

Τη σήκωσα και την έστησα πάλι στο τραπέζι. Αφού έφαγε μερικές σφαλιάρες στην κωλάρα, της τον έχωσα τέρμα μέσα, φώναξε τόσο δυνατά που πρέπει να μας άκουσαν παντού γύρω. Λίγο μετά σταμάτησα, την πήρα από το μαλλί και την πήγα στην κρεβατοκάμαρα, την πέταξα στο κρεβάτι και της είπα να ανοίξει τελείως τα πόδια και να παίξει το μουνί της για πάρτη μου. Αφού τη χάζεψα λίγο ξάπλωσα πάνω της και συνέχισα το σφυροκόπημα, ταυτόχρονα έχωσα τα δάχτυλα στο στόμα της και μόλις τα σάλιωσε καλά έσπρωξα το ένα στην κωλοτρυπίδα της. Στην αρχή είπε μη αλλά λίγα δευτερόλεπτα μετά έχυνε πάλι και το μουνάκι της έσφιξε τον πούτσο μου τόσο δυνατά που ήμουν έτοιμος κι εγώ.

Τον βγάζω έξω και αρχίζω να τον παίζω πάνω στη μούρη της μέχρι που ξεκίνησε να τη χύνει. Μισά στο μουτράκι και μισά στη γλώσσα της. Έπεσα δίπλα της και με αγκάλιασε δυνατά. Αργότερα το κάναμε και άλλες φορές. Κοιμηθήκαμε μαζί εκείνο το βράδυ και από τότε βρισκόμασταν πολύ συχνά. Έκανε σαν τρελή για μένα, αλλά η διαφορά ηλικίας ήταν τεράστιο εμπόδιο για αυτήν και έτσι μείναμε φίλοι με προνόμια. Πάνω κάτω έτσι έγιναν τα πράγματα. Έχουν περάσει χρόνια και έτσι μπάλωσα λεπτομέρειες με δικά μου λόγια η κινήσεις.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση!




Copyright protected OW ref: 175198



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.