Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Στα 39 μου έχω ξεμπερδέψει με το πανεπιστήμιο, διδάσκω ηλεκτρονικά σε ένα καλό φροντιστήριο, προετοιμάζω μαθητές και μαθήτριες για τις πανελλήνιες εξετάσεις και χαίρομαι πολύ αν αρκετοί από αυτούς πετυχαίνουν, γιατί ξέρω ότι έχω κάπου συμβάλει κι εγώ στην επιτυχία τους. Στεναχωριέμαι όταν μερικοί αποτυγχάνουν. Όχι τόσο για εκείνους που δεν είναι καλοί και δεν έχουν καμία ελπίδα, όσο για εκείνους που είναι έξυπνοι και τα παίρνουν με την πρώτη αλλά που για κάποιους λόγους δεν τα καταφέρνουν. Μια τέτοια περίπτωση είναι και Ρία, μια έξυπνη μαθήτρια που όμως δίνει εξετάσεις για τρίτη φορά κοντεύει τα 20 και δε δείχνει να την απασχολεί τίποτα. Δε διαβάζει καθόλου και δεν την νοιάζει το μέλλον της.

Σκεφτόμουν πολύ αυτήν την περίπτωση γιατί είναι κρίμα να πάει στράφι μια τόσο έξυπνη νεαρή, όσο και επειδή είναι πολύ όμορφη κοπέλα επίσης. Αποφάσισα να μάθω τι συμβαίνει. Οι πρώτες μου προσπάθειες στέφθηκαν με παταγώδη αποτυχία αλλά δεν το έβαλα κάτω. Τι είναι αυτό που ψάχνεις στην ζωή σου; Την ρώτησα. Να περνάω καλά και να διασκεδάζω. Ήταν η αποστομωτική απάντηση της. Εσύ τι ψάχνεις; Με ρώτησε. Και εγώ θέλω να περνάω καλά και να τη βρίσκω της απάντησα. Θέλω όμως να τα πηγαίνω καλά και στη δουλειά μου. Γέλασε ειρωνικά και σηκώθηκε να φύγει όμως πρόλαβα και την άρπαξα από το μπράτσο.

Τι θέλεις από μένα; Ρώτησε. Το ερώτημα είναι εσύ τι θέλεις. Είπα με σταθερό τόνο. Με κοίταξε στα μάτια πήρε σοβαρό ύφος και είπε με βραχνή φωνή, θέλω να κάνω έρωτα μαζί σου. Τα δάχτυλα μου γλίστρησαν αργά από το μπράτσο της, εκείνη με πλησίασε και άπλωσε το χέρι της στο πρόσωπο μου, έσκυψε και με φίλησε στο στόμα, μου άρεσε το φιλί της, ήταν κάτι που από καιρό το σκεφτόμουν, αλλά δεν τολμούσα να το κάνω. Πήγα και έκλεισα την πόρτα του γραφείου τον καθηγητών. Επέστρεψα κοντά της και αμέσως την άρπαξα στην αγκαλιά μου, έχωσε την γλώσσα μου στο στόμα της και αρχίσαμε να γδύνουμε ο ένας τον άλλο. Η Ρία έπεσε στα γόνατα, κατέβασε την φόρμα μου μαζί με το μποξεράκι μέχρι κάτω από τα γόνατα και τα άφησε. Χαμήλωσα το βλέμμα μου και την είδα να κοιτά έκθαμβη το μισοσηκωμένο καυλί μου.

Το άρπαξε με το χέρι της, τράβηξε το πετσάκι του προς τα κάτω και το χοντρό μου πουτσοκέφαλο τινάχτηκε κατακόκκινο και πρησμένο. Το έχωσε ανάμεσα στα χείλη της, το πιπίλισε με ζήλο, ύστερα μπούκωσε το στόμα της με τα βαρβάτα αρχίδια μου. Άνοιξε τα χείλη της και κατάπιε το καυλί μου, ανεβοκατέβαζε το κεφάλι της με αργό ρυθμό και η γλώσσα της δεν άφηνε σπιθαμή της ψωλής μου που να μη γλείψει. Κουνούσα τη λεκάνη μου μπρος πίσω και γαμούσα το στόμα της αφήνοντας άγριες κραυγές. Ευτυχώς που είχαν φύγει όλοι και δεν υπήρχε κανείς να μας ακούσει. Θα βρισκόμουν σε δύσκολη θέση και δε θα ήξερα τι να κάνω.

Εκτός εαυτού τράβηξα το καυλί μου από το λαρύγγι της, την άρπαξα και την γύρισα ανάποδα, άπλωσα το χέρι της στο μουνάκι της και έχωσα το χοντρό μεσαίο δάχτυλο μου στην καυτή της μουνότρυπα που είχε αρχίσει να υγραίνεται. Έγλειψα την ήδη ερεθισμένη κλειτορίδα της και έβαλα τις παλάμες μου γύρω από το κωλαράκι της. Κόλλησα το κεφάλι μου πάνω της. Έσπρωχνε τη λεκάνη της μπροστά και κολλούσε το μουνάκι της στο στόμα μου. Βύθισα τη γλώσσα μου στην υγρή της τρυπούλα και το δάχτυλο μου στην σφιχτή της κωλοτρυπίδα. Από την αφάνταστη ηδονή δεν κρατήθηκε και άφησε μια δυνατή κραυγή.

Την γύρισα αλλιώς και άρχισα να γλείφω το κωλαράκι της. Τίναξα τη γλώσσα μου στον ζαρωμένο σφικτήρα της και τον σάλιωσα, στριφογυρίζοντας τη γλώσσα μου για πολύ ώρα και στο τέλος την κάρφωσα στην στενή της κωλοτρυπίδα. Ήταν η χαριστική βολή. Βογκούσε από την καύλα και έσπρωχνε τον κώλο της προς τα πίσω για να την χώσω βαθιά στον πάτο της. Ξαφνικά σταμάτησα να τη γλείφω, πετάχτηκα όρθιος και άρχισα βιαστικά να γδύνομαι. Ανέλαβε εκείνη δράση ξανά. Το έχωσε ξανά ανάμεσα στα χείλι της και το πιπίλισε με ζήλο, ύστερα μπούκωσε το στόμα της με τα αρχίδια μου. Τη γύρισα ανάποδα. Στήριξε τα χέρια της στον τοίχο και τούρλωσε το κωλαράκι της προς τα έξω. Χούφτωσα άγρια τα κωλομάγουλα της και τα άνοιξα διάπλατα. Πίεσα το πρησμένο μου πουτσοκέφαλο στο σφιγκτήρα της και με ένα απότομο σπρώξιμο το κάρφωσα στην κωλοτρυπίδα της.

Το τσούξιμο την έκανε να ουρλιάξει. Μουγγρίζοντας τραβήχτηκα προς τα έξω και ξανά έμπηξα ολόκληρη την ψωλή μου πίσω της. Πέρασα τα χέρια μου μπροστά της και ζούληξα τα βυζάκια της. Έβγαλε την ψωλή μου και την έμπηξα στην υγρή της μουνότρυπα και άρχισα να μπαινοβγαίνω με τον ίδιο ρυθμό που μπαινόβγαινα και στην κωλοτρυπίδα της. Το κορμί της ολόκληρο άρχισε να τρέμει, τα τοιχώματα του κόλπου της άρχισαν να συσπώνται και το μουνάκι της πλημμύρισε με άφθονα υγρά. Με τα δάχτυλα μου μάζεψα τα υγρά της και αφού τα μύρισα τα ακούμπησα στην γλώσσα μου. Άφησα ένα γουργούρισμα απόλαυσης και μετά έχωσα τα δάχτυλα μου στο στόμα της, τα έγλειψε και τίναξε τον κώλο της προς τα πίσω βογκώντας άγρια. Σταμάτησα να κουνιέμαι πίσω της, κόλλησε το σώμα μου πάνω της, και μετά τραβήχτηκα λίγο προς τα πίσω. Τράβηξα αργά το καυλί μου προς τα έξω χωρίς να το βγάλω εντελώς και το στριφογύρισα στην άκρη της κωλοτρυπίδας της για να το ξανασπρώξω αμέσως πιο βαθιά.

Ύστερα από δυο τέτοια βάναυσα σπρωξίματα άδειασα το καυτό μου σπέρμα στον πάτο της, ουρλιάζοντας. Ξεκόλλησα αργά από πίσω της και πήγα και σωριάστηκα εξουθενωμένος, μούσκεμα στον ιδρώτα στην πρώτη πολυθρόνα που βρήκα μπροστά μου. Ανάσαινα βαριά, ο πούτσος μου ξεκουράζονταν στο στομάχι μου. Μερικές σταγόνες ψωλοχύματος κυλούσαν ακόμα από τη σχισμή της βαλάνου. Με πλησίασε αργά και έσκυψε πάνω μου. Ρούφηξε την ψωλή μου, έγλειψε τα χύσια μου και αφού την καθάρισε απόθεσε ένα φιλί στο ταλαιπωρημένο μου πουτσοκέφαλο. Εγώ πασπάτευα τα βυζάκια της, τα κωλομέρια της, και τα μπούτια της που έτρεμαν ακόμα από τον προηγούμενο οργασμό. Αμέσως ένιωσα το καυλί μου να σαλεύει κάτω από το μπουτάκι της, και σύντομα ήμουν σκληρός και στητός όπως πριν.

Φυσικά και ξαναγαμηθήκαμε όπως ήμασταν. Το κάναμε σε διάφορες στάσεις μέχρι που δε μπορούσαμε να πάρουμε τα πόδια μας. Από εκείνο το βράδυ άρχισα να πηγαίνω συχνά στο σπίτι της για επιπλέον ιδιαίτερα μαθήματα. Μη νομίζετε ότι το μόνο που κάναμε ήταν να γαμιόμαστε. Το κάναμε κι αυτό βεβαίως και μάλιστα όσο πιο συχνά μπορούσαμε, αλλά δεν παραμελούσα και τα καθήκοντα μου σαν καθηγητής.
Copyright protected OW ref: 175198Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.