Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Λέγομαι Αλέξανδρος, είμαι 25 ετών και θα σας διηγηθώ μία ιστορία που έζησα το περασμένο καλοκαίρι με την κοπέλα μου. Την κοπέλα μου την λένε Ελένη, 24 ετών και είμαστε μαζί 6 και πλέον χρόνια.

Θα προσπαθήσω να σας την περιγράψω όσο καλύτερα μπορώ. Είναι 1.71, 55-60 κιλά, ξανθό (βαμμένο) μαλλί, καστανά μάτια, πολύ όμορφη - τουλάχιστον στα μάτια μου - και ένα εξαιρετικό χαμόγελο. Το σώμα της είναι φυσιολογικό, πηγαίνει καθημερινά γυμναστήριο χωρίς όμως το σώμα της να δείχνει υπερβολικά γυμνασμένο. Είναι σφιχτή εκεί που χρειάζεται και με τα πιασίματα της εκεί που είναι απαραίτητο. Εγώ στο μυαλό μου την έχω σαν την τέλεια γυναίκα. Στις πιο πικάντικες πληροφορίες, έχει πολύ ωραίο κώλο, ούτε μικρό, ούτε μεγάλο αλλά αρκετά σφιχτό και το στήθος της είναι λίγο πιο μεγάλο από το φυσιολογικό.

Εγώ από την άλλη είμαι 1.90, περίπου 90 κιλά. Καστανά μαλλιά, πράσινα μάτια. Έχω ένα φυσιολογικό σώμα, ελαφριά κοιλίτσα αλλά αρκετά γυμνασμένα χέρια και στήθος. Δε μου αρέσει καθόλου να πηγαίνω γυμναστήριο, προτιμώ να γυμνάζομαι μόνος μου.

Όπως σας είπα, είμαι μαζί 6 και πλέον χρόνια. Η Ελένη ήρθε ως φοιτήτρια στην επαρχιακή πόλη που εγώ ζω και ήδη από τον πρώτο της μήνα ως φοιτήτρια γνωριστήκαμε και κάναμε σχέση. Πριν γνωρίσει εμένα είχε μία σχέση αλλά είχε κάνει σεξ μόλις μία φορά με αυτόν. Όπως μου περιέγραφε, δεν το πολύ ήθελε κιόλας. Όποτε αν και δεν ήταν παρθένα, μαζί μου άρχισε να εξελίσσεται σεξουαλικά. Εγώ από την άλλη είχα σεξουαλικές επαφές με άλλες 3 κοπέλες μέχρι να γνωρίσω την Ελένη, οπότε είχα κάποια εμπειρία παραπάνω.

Η σεξουαλική μας ζωή πέρασε από διάφορες φάσεις. Στην αρχή λίγο αναγνωριστικά, πιο προσεκτικά, στη συνέχεια βάλαμε στο παιχνίδι και τους ρόλους, κάποια βράδια παίζαμε χαρτιά ή τάβλι και όποιος κέρδιζε έκανε στον άλλον ό,τι ήθελε, στη συνέχεια ήρθε το πάθος, μετά το παιχνίδι κυριαρχίας, ώσπου μάθαμε καλά ο ένας στον άλλον και φτάσαμε να κάνουμε εξαιρετικό σεξ και να το απολαμβάνουμε στο έπακρο και οι δύο.

Ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια, όντας πιο νέος, άρα πιο περίεργος, είχα σκεφτεί και είχα συζητήσει μαζί της το ενδεχόμενο να βάζαμε και τρίτους στο παιχνίδι. Όχι απαραίτητα ενεργά. Ίσως απλώς να μας έβλεπαν. Κάθε φορά που άνοιγα τέτοια συζήτηση, η Ελένη με άκουγε προσεκτικά, σκεφτόταν αυτό που πρότεινα αλλά δεν το αποδεχόταν. Θεωρούσε, όπως έλεγε, ότι δεν λείπει κάτι από το σεξ που κάνουμε, ήταν ικανοποιημένη και δεν πίστευε ότι θα έκανε καλό να βάλουμε και τρίτους στο παιχνίδι. Εγώ δεχόμουν την άποψή της γιατί πράγματι κάναμε πολύ καλό σεξ και δεν το θεωρούσα απαραίτητο.

Αξίζει να σημειώσω ότι τον πρώτο καιρό ήταν πολύ διστακτική. Καλά-καλά δεν έβγαζε άχνα την ώρα που το κάναμε, φοβόταν να κάνουμε πρωκτικό, δεν ήταν σίγουρη αν ήθελε να τελειώσω στο στόμα της και όλα τα σχετικά. Με τον καιρό βέβαια τα ξεπέρασε όλα αυτά. Δοκιμάσαμε τα πάντα. Από ένα σημείο και μετά, μόνιμα τέλειωνα στο στόμα της. Ακόμη και αν δεν άντεχα να βγω και να τελειώσω στο στόμα της, μου έπαιρνε στα καπάκια πίπα για να τα καταπιεί. Ήξερε ότι μου άρεσε πολύ αλλά και εκείνη όπως μου είχε πει, ένιωθε ότι την κατακτούσα με το ότι τέλειωνα στο στόμα της και είχε πολύ έντονα συναισθήματα όταν συνέβαινε αυτό.

Τόσα χρόνια που είμαστε μαζί ποτέ δεν υπήρξε κάτι στην σχέση μας που να έκανε εμένα ή εκείνη να ζηλέψουμε. Είχαμε εμπιστοσύνη και πραγματικά ούτε από εμένα, ούτε από εκείνη δεν συνέβη τίποτα με κάποιον εκτός σχέσης. Ούτε φλερτ.

Η Ελένη περνούσε τον περισσότερο καιρό μαζί μου, στην πόλη μου, ενώ Χριστούγεννα, Πάσχα και 1 μήνα το καλοκαίρι πήγαινε στους δικούς της. Τα καλοκαίρια μάλιστα κανόνιζα να παίρνω άδεια τον καιρό που πήγαινε στο χωριό της και για δύο βδομάδες πήγαινα και εγώ μαζί της. Το χωριό της δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο αλλά ούτε και μικρό. Είχε πολλά παιδιά στην ηλικία της και όλοι ήταν μεταξύ τους καλοί φίλοι. Από το πρώτο καλοκαίρι τους είχα γνωρίσει κι εγώ όλους και είχα σχηματίσει καλή άποψη για όλους.

Η Ελένη είχε 3 κολλητές φίλες, τη Μαρία, τη Γιάννα και τη Γεωργία. Εκτός βέβαια από αυτές είχε πολύ καλές σχέσεις και με όλα τα παιδιά του χωριού και έκανε ιδιαίτερη παρέα και με μερικά άτομα ακόμα όπως τη Δήμητρα, το Νίκο, το Γιάννη και άλλους. Από τον πρώτο καιρό μου έλεγε πώς ιδιαίτερα με τον Νίκο έχει μία εξαιρετική σχέση, τον έχει σαν αδερφό της, ήταν μάλιστα και αδερφός της Γεωργίας που ήταν κολλητή της.

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, είχε φτάσει Αύγουστος και φτιάξαμε βαλίτσες για το χωριό της Ελένης. Εγώ πήγαινα κάθε καλοκαίρι για 6 χρόνια και είχα γίνει πια μέλος της παρέας. Οι πρώτες δύο μέρες στο χωριό πέρασαν ήρεμα. Λίγο να δούμε τους δικούς της, λίγο να ξεκουραστούμε, λίγο να συνηθίσουμε την αλλαγή του σπιτιού. Από την τρίτη μέρα και μετά ξεκινήσαμε να κάνουμε τις βόλτες μας στο χωριό, πηγαίναμε για καφέ με τα υπόλοιπα παιδιά, κανονίζαμε μπάρμπεκιου κλπ. Με τα πολλά κανονίσαμε ένα από τα επόμενα βράδια να πάμε για ποτό στην πόλη που βρισκόταν μόλις 10 λεπτά από το χωριό.

Εδώ να κάνω μία σημαντική παρένθεση και να σας πω κάτι που αμέλησα να πω νωρίτερα. Τον τελευταίο καιρό η Ελένη, ενώ ήταν θερμή και με πάρα πολύ πάθος στο σεξ, απέφευγε να τελειώνω στο στόμα της. Αντιθέτως, μόλις τέλειωνα τον έπαιρνε στο στόμα της ίσα-ίσα να μου ξανασηκωθεί και μετά ανέβαινε από πάνω και γαμιόταν δίχως αύριο. Με είχε βάλει σε σκέψεις ότι δεν τα ήθελε στο στόμα πια, αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί πραγματικά ο τρόπος που γαμιότανε ήταν απίστευτος και καλύτερος από κάθε άλλη φορά.

Επανέρχομαι. Στο χωριό λοιπόν, να σας πω, ότι κάθε φορά που πηγαίναμε, οι σεξουαλικές τις ορμές, απογειωνόταν. Τύχαινε να κάνουμε σεξ και 4 και 5 φορές σε διάφορες ώρες μέσα στην ημέρα. Πχ. Ξυπνάγαμε; Ήθελε σεξ. Γυρίζαμε από τον καφέ; Ήθελε σεξ. Τρώγαμε; Ήθελε σεξ. Κάναμε μπάνιο για να βγούμε το βράδυ; Έμπαινε μαζί μου στην μπανιέρα. Γυρίζαμε από το ποτό; Ήθελε σεξ. Εμένα βέβαια, ήταν η καλύτερη μου. Σε αυτό το χωριό είχα κάνει τα καλύτερα γαμήσια.

Έφτασε λοιπόν το βράδυ που θα πηγαίναμε για πότο στη διπλανή πόλη για ποτό. Ξεκινήσαμε να ετοιμαζόμαστε και όπως ήταν αναμενόμενο, ήρθε την ώρα που έκανα μπάνιο, μπήκε μαζί μου στην μπανιέρα αλλά αυτή την φορά δεν ήθελε να τη γαμήσω. Έσκυψε αμέσως, πήρε τον πούτσο μου στο χέρι της και άρχισε να με πιπώνει. Μου έκανε την καλύτερη πίπα που μου είχε κάνει ποτέ. Με ρουφούσε ασταμάτητα για πάνω από 20 λεπτά. Όταν έφτασα στο αποκορύφωμα, τον έχωσε όλον μέσα στο στόμα της, πήρε την πρώτη ριπή και μετά τον έβγαλε έξω για να ρίξω τα υπόλοιπα στο πρόσωπο της. Εκεί ένιωσα πραγματικά υπέροχα.

Φυσικά μετά από τέτοια πίπα, εγώ μόνο να βγω για πότο δεν ήθελα. Της ζήτησα να το ακυρώσει και να κάτσουμε σπίτι να την γαμάω όλο το βράδυ. Εκείνη αν και σαν ιδέα της φάνηκε πολύ καλή, το ξανασκέφτηκε και είπε πώς είναι μαλακία να στήσουμε τα παιδιά. Πρότεινε να πάμε για ποτό και μόλις γυρίσουμε θα είχα όλο το χρόνο να της κάνω ό,τι θέλω.

- Συμφωνώ, δίκιο έχεις αλλά τουλάχιστον άσε με να γλείψω το μουνάκι σου για να σου ανταποδώσω το τσιμπούκι που μου έκανες, της λέω.

- Όχι, μου λέει, θα περιμένεις μόλις γυρίσουμε.

- Μα είμαι σίγουρος ότι είσαι πολύ καυλωμένη.

- Δεν πειράζει, θα έχει την πλάκα του να βγω τόσο καυλωμένη έξω και μόλις γυρίσουμε θα είμαι αχόρταγη.

Συμφώνησα, ετοιμαστήκαμε και πήγαμε να βρούμε τα παιδιά. Στην παρέα ήταν η Μαρία, η Γιάννα, ο Νίκος, η Γεωργία και το αγόρι της ο Αντώνης.

Η Ελένη όπως και οι φίλες της, πάντα ντυνόταν εντυπωσιακά, χωρίς να προκαλούν. Έβγαζαν όμως με το στυλ τους έναν ερωτισμό, μία θηλυκότητα τόσο όσο. Χωρίς να σε κάνουν να νιώσεις άβολα, χωρίς να κάνουν τους άλλους να πάρουν θάρρος. Καμάρωνα να την κυκλοφορώ. Εκείνο το βράδυ η Ελένη φορούσε μία άσπρη φούστα από τον αφαλό μέχρι 10 πόντους πάνω από το γόνατο και ένα κόκκινο crop top που τόνιζε το στητό στήθος της. Οι φίλες της στο ίδιο μήκος κύματος ντυμένες.

Βρήκαμε τα παιδιά, κάτσαμε, πήραμε τα ποτά μας και ξεκινήσαμε την κουβέντα. Η Ελένη ήταν εμφανώς αναψοκοκκινισμένη. Άλλαζε συνεχώς τον τρόπο που καθόταν στην καρέκλα, άλλαζε σταυροπόδι κάθε ένα λεπτό και το χέρι της μία χάιδευε το δικό μου χέρι πολύ αισθησιακά, μία χάιδευε το πόδι μου πολύ καυλωτικά. Οι φίλες της, ιδιαίτερα η Μαρία έκανε ένα-δυο σχόλια για την κατάσταση της Ελένης αλλά δεν έγιναν πολύ αδιάκριτες.

Αφού πέρασε κάμποση ώρα, η Ελένη ένιωσε κάπως πιο άνετα στον χώρο και που και που με χάιδευε κλεφτά στον καβάλο. Εγώ φυσικά άρχισα να καυλώνω. Της πρότεινα με τρόπο να πάμε κάπου για ένα γρήγορο αλλά δεν ήθελε. Ήθελε να κρατήσει την καύλα της για το βράδυ. Ακριβώς δίπλα στην Ελένη καθόταν η Μαρία και δίπλα σε εμένα η Γιάννα. Απέναντι ήταν τα δύο αγόρια. Κάποια στιγμή ένιωσα το βλέμμα της Γιάννας να παρατηρεί το φούσκωμα στο παντελόνι μου και να κρυφογελάει με νόημα στη Μαρία. Επίσης δυο-τρεις φορές είδα το Νίκο να κοιτά έντονα το στήθος της Ελένης που έβγαζε μάτι, είναι η αλήθεια, με αυτό που φορούσε και που από την καύλα της είχε κατακοκκινίσει από το λαιμό και κάτω. Είχε ιδρώσει κιόλας ελαφρά λόγω της ζέστης. Δεν έδωσα σημασία. Έβαλα τον εαυτό μου στην θέση του και σκέφτηκα και εγώ το ίδιο θα έκανα.

Πέρασε η ώρα και είπαμε με την Ελένη να φύγουμε. Να πάμε επιτέλους να γαμηθούμε, να τελειώνει το μαρτύριο. Η Μαρία και ο Νίκος ήθελαν να καθίσουν κι άλλο. Με τα πολλά πείσανε και τον Αντώνη με την Γεωργία να κάτσει όμως η Γιάννα ήθελε να γυρίσει γιατί την επόμενη δούλευε νωρίς στην καφετέρια του χωριού. Οπότε πήραμε τη Γιάννα να την γυρίσουμε στο χωριό με το δικό μας αυτοκίνητο εφόσον εκείνη δεν είχε. Στη διαδρομή επικρατούσε ησυχία. Εμείς ανυπομονούσαμε να φτάσουμε σπίτι και η Γιάννα είχε καταλάβει τι συμβαίνει και ένιωθε αμήχανα. Φτάνουμε έξω από το σπίτι της Γιάννας, σταματάω, καληνυχτίζει και βγαίνοντας λέει:

- Άντε πηγαίνετε να γαμηθείτε, έβγαζες μάτι αγάπη μου πόσο καυλωμένη ήσουν και εσύ Αλέξανδρε το "πράγμα σου" φαινόταν απίστευτα πόσο έχει καυλώσει. Ήθελα να ήξερα τι κρύβεις εκεί μέσα.

Γέλασε και κατέβηκε από το αυτοκίνητο. Εγώ ένιωσα κάπως άβολα και δεν απάντησα, όμως η Ελένη είπε:

- Συγγνώμη αγάπη μου, είμαι χάλια εδώ και ώρα. Τώρα πάμε σπίτι να δω τι κρύβει εκεί μέσα και θα σου πω αύριο…

και γέλασε. Καληνυχτιστήκαμε και πήραμε τον δρόμο για το σπίτι. Εγώ δε σκεφτόμουν τίποτε άλλο από το γαμήσι που θα κάναμε, οπότε δε μπήκα καν στον κόπο να σχολιάσω τι είπαν οι δυο τους. Λίγο πριν φτάσουμε στο σπίτι, η Ελένη έρχεται μου δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και μου λέει δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Σκύβει, ανοίγει το παντελόνι μου και αρχίζει να με γλείφει. Εγώ συνέχισα να οδηγώ, με σκοπό να πάω κάπου απόμερα, καθώς στο χωριό έχει πολλά περίεργα μάτια και δεν ήθελα να γίνουμε αντικείμενο συζήτησης. Μόλις βγήκαμε από το χωριό και φτάσαμε σε ένα απόμερο σημείο η Ελένη ακόμα έγλειφε και ρουφούσε τον πούτσο μου. Της πιάνω το κεφάλι, την απομακρύνω, σπρώχνω πίσω το κάθισμα και την καλώ να έρθει από πάνω μου. Η φούστα που φορούσε διευκόλυνε πολύ τα πράγματα.

Παραμέρισα λίγο το εσώρουχο και άρχισα να μπαίνω μέσα της. Φιλιόμασταν έντονα και με πάθος. Οι ώμοι μου είχαν γεμίσει κοκκινίλες και γρατζουνιές από τα χέρια της Ελένης. Ανεβοκατέβαινε πάνω μου με έναν σταθερό αργό και δυνατό ρυθμό. Της έβγαλα τη μπλούζα. Ξεκίνησα να τη φιλάω στο στήθος ενώ την κράταγα σφιχτά αγκαλιά από την μέση. Η ανάσα της ήταν πολύ βαριά. Είχε ρίξει το κεφάλι της πίσω και είχε πιαστεί σφιχτά από τον αυχένα μου με τις παλάμες της. Όλες μας οι κινήσεις ήταν πολύ έντονες. Πήρα τα χέρια μου από την μέση της και της έβαλα το σουτιέν. Έπιασα το ένα της στήθος με το ένα μου χέρι και με το άλλο χάιδευα το πόδι της. Αυτή έγειρε το κεφάλι της πάνω από το δικό μου και πέρασε τα χέρια της πάνω από τους ώμους μου μέχρι την μέση. Με τη γλώσσα μου έγλειφα το στήθος της και εκείνη άρχισε να φτάνει στην κορύφωση. Την έσπρωξα πίσω την έπιασα γερά από τη μέση. Την ανασήκωσα λίγο. Έβαλα δύναμη στα πόδια μου και άρχισα να τη γαμάω γρήγορα. Άρχισε να χύνει και φωνάζει:

- Μη σταματήσεις! Πάρε με πάλι! Θέλω να χοροπηδάω συνέχεια πάνω σου…

Μόλις ολοκληρώθηκε ο οργασμός της, την έπιασα από τον αυχένα και την τράβηξα κοντά μου. Αρχίσαμε και πάλι να φιλιόμαστε. Φιλιόμασταν χωρίς διακοπή ενώ ταυτόχρονα συνέχισα να την γαμάω για τουλάχιστον 5 λεπτά. Σχεδόν χάσαμε την ανάσα μας. Τα μαλλιά της είχα γίνει χάλια, η πλάτη μου ήταν γεμάτη γρατζουνιές, το πρόσωπο της ήταν γεμάτο κραγιόν και ο πούτσος μου και το μουνί της ήταν τόσο υγρά που δεν καταλαβαίναμε τίποτα. Συνεχίσαμε να γαμιόμαστε σε πιο αργούς ρυθμούς. Εγώ πλέον δεν καταλάβαινα καμία επαφή. Εκείνη έρχεται κολλάει το μέτωπό της στο δικό μου και μου λέει:

- Τόσο υγροί που είμαστε δε θα τελειώσουμε ποτέ. Πάρε με από πίσω.

Να πω εδώ ότι 6 χρόνια που ήμασταν μαζί, από πίσω το είχαμε κάνει το πολύ 10 φορές. Δεν της πολυάρεσε και δεν το ζητούσα κι εγώ. Μου άρεσε περισσότερο το face to face.

- Που εδώ;… της λέω.

- Πάμε σπίτι.

Κατέβηκε από πάνω μου, έβαλα μπροστά το αυτοκίνητο, εκείνη ξεκίνησε να ντύνεται. Μόλις ντύθηκε, έσκυψε ξανά και άρχισε να με γλείφει για να μη χάσουμε την καύλα μας. Φτάσαμε σπίτι, μπήκαμε γρήγορα μέσα μην μας δει κανένας σε αυτήν την κατάσταση. Ιδίως οι γονείς της. Αυτοί έμεναν στον πάνω όροφο, εμείς στο ισόγειο.

Μπαίνουμε σπίτι, πάμε αμέσως στο κρεβάτι, ανεβαίνει εκείνη πρώτη κάθεται στα 4 και αρχίζει ένα γρήγορο τσιμπούκι έτσι όπως ήμουν όρθιος. Στο λεπτό τη διώχνω. Τη γυρίζω να ξαπλώσει. Σηκώνω τα πόδια της ψηλά. Εκείνη περνάει τα χέρια της πίσω από τα μπούτια της και τα κρατάει. Είχε μπροστά μου μία απίστευτη θέα. Ακριβώς μπροστά μου το σφιχτό κωλαράκι της Ελένης (μπορεί να είχα να το πάρω και ένα χρόνο), το μουνάκι της φρεσκογαμημένο, μέσα στα ζουμιά και τα χεράκια της να κρατάνε τα πόδια της ψηλά για να της γαμήσω το κωλαράκι. Προσπάθησα να μπω σιγά-σιγά, το κωλαράκι της όμως ήταν πολύ σφιχτό. Έσκυψα και έγλειψα το μουνάκι της παίζοντας με τα δάκτυλα μου με τον κώλο της. Της έβαλα ένα δακτυλάκι σχετικά εύκολα, μετά από λίγο και δεύτερο. Σε περίπου 10 λεπτά το κωλαράκι της Ελένης είχε ανοίξει ικανοποιητικά.

Έβρεξα λίγο τον πούτσο μου μπαίνοντας λίγο στο μουνάκι της και μετά πήγα αμέσως στον κώλο της. Το κεφαλάκι μπήκε λίγο δύσκολα, αλλά αν μπει αυτό μετά δεν έχει γυρισμό. Σιγά-σιγά μπήκα όλος μέσα και η Ελένη έδειχνε να το απολαμβάνει. Τα μάτια της έδειχναν ελαφρώς υγρά, μάλλον από την πίεση και τον πόνο που δεχόταν αλλά φαινόταν να της είναι σε αποδεκτά επίπεδα. Τη γάμησα έτσι για 5 λεπτά. Δεν άντεξα παραπάνω. Ένιωσα ότι τελειώνω. Βγήκα έξω, της άνοιξα τελείως τα πόδια με το ένα χέρι και άρχισε να χύνω πάνω της. Σε όλο της το σώμα. Εξαντλημένοι και οι δύο πια δεν έχουμε κουράγιο να κάνουμε μπάνιο. Πέσαμε στο κρεβάτι. Σκουπίστηκε κάπως με λίγο χαρτί και κοιμηθήκαμε αγκαλιασμένοι.

Έφτασε το πρωί και μόλις άνοιξα τα μάτια μου ένιωσα πώς πρέπει να της ανταποδώσω τη χθεσινή βραδιά. Σηκώθηκα μπήκα ανάμεσα στα πόδια της και της έγλειψα το μουνάκι της. Εκείνη ξύπνησε με ένα χαμόγελο και έκατσε να απολαύσει αυτό που της έκανα.

Η υπόλοιπη μέρα πέρασε χωρίς πολλά-πολλά. Το απογευματάκι βρεθήκαμε με τη Γιάννα και τη Μαρία για ένα καφέ στο χωριό. Συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Μετά ήρθε και ο Αντώνης με την Γεωργία. Κανονίζαμε τι θα κάναμε τις επόμενες μέρες χωρίς κάτι συγκεκριμένο, ώσπου ήρθε ο Νίκος και μας είπε πώς θα έκανε ένα πάρτι κατά κάποιο τρόπο σπίτι του την επόμενη μέρα. Συμφωνήσαμε λίγο πολύ τι θα φέρει ο καθένας για το πάρτι, ο Νίκος και η Μαρία έφυγαν για μία οικογενειακή υποχρέωση και μετά από λίγο έφυγε και ο Αντώνης με την Γεωργία. Η Γιάννα κι εμείς μείναμε να τελειώσουμε μία γύρα τάβλι που είχαμε ξεκινήσει από νωρίς. Όπως παίζαμε λέει η Γιάννα:

- Τελικά Ελένη δεν μου είπες.

- Τι πράγμα;

- Βρήκες τελικά τι έκρυβε ο Αλέξης εχθές;

Η Ελένη γέλασε

- Εσύ τι λες; Έτσι θα το άφηνα;

- Και; Καλό… καλό;

Η Ελένη ξαναγέλασε. Το πήρε στην πλάκα

- Πολύ καλό. Μη μπω σε λεπτομέρειες.

Η Γιάννα έριξε προκλητικά ένα βλέμμα στον καβάλο μου και πάλι και είπε:

- Ναι άστο καλύτερα. Μη μου πεις.

Εγώ δεν συμμετείχα στην συζήτηση. Ένιωθα αρκετά άβολα. Συνέχισα να παίζω τάβλι σα να μην ακούω. Η ώρα πέρασε και πήγαμε σπίτι. Όταν φτάσαμε σπίτι ρώτησα την Ελένη:

- Δε σε κάνουν να νιώθεις περίεργα τα σχόλια της Γιάννας;

- Χα, χα, χα… όχι βρε μωρό μου. Πλάκα κάνει. Πειράχτηκες;

- Όχι. Όλα μια χαρά… απλά μου κάνει εντύπωση.

- Έτσι κάνει αυτή. Είναι λίγο πρόστυχη…

και σταμάτησα τη συζήτηση εκεί. Το βράδυ κάτσαμε σπίτι, είδαμε ταινία, κάναμε σεξ και κοιμηθήκαμε. Την επόμενη μέρα ήταν το πάρτι. Αγοράσαμε τα απαραίτητα και πήγαμε από νωρίς. Ο Νίκος και η αδερφή του η Μαρία είχαν ένα πολύ ωραίο πατρικό σπίτι. Με μία μεγάλη αυγή, μεγάλες βεράντες, αρκετούς χώρους εσωτερικά και ένα ωραίο τροχόσπιτο παρκαρισμένο στην αυλή. Ετοιμάσαμε ποτά, ξηροκάρπια, μπύρες και μεζέδες. Βάλαμε μουσική. Ο Νίκος είχε βάλει και μία φουσκωτή πισίνα που είχε και πλατσουρίζαμε, χορεύαμε και περνάγαμε ωραία. Εγώ είχα καταλάβει ότι το πάρτι θα ήταν σχετικά κλειστό αλλά τελικά καταλήξαμε να μαζευτούμε 40-50 άτομα από το χωριό και από διπλανά χωριά. Κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να φασωθούν σε διάφορα μέρη του σπιτιού, άλλοι χουφτωνόταν μέσα στην πισίνα, άλλοι έπαιζαν παιχνίδια. Εμείς πηγαίναμε από εδώ και από εκεί και πίναμε τις ποτάρες μας. Κάποια στιγμή μου λέει η Ελένη:

- Πάμε να σου δείξω το τροχόσπιτο. Παλιά με τη Μαρία και τα κορίτσια πηγαίναμε διακοπές με αυτό. Μας το πήγαινε ο μπαμπάς της σε ένα σημείο και εμείς καθόμασταν εκεί 3-4 μέρες.

- Πάμε της λέω.

Ανοίγουμε την πόρτα λοιπόν και μέσα ήταν ο Αντώνης με τη Γεωργία και γαμιόντουσαν. Κλείσαμε γρήγορα την πόρτα, ντραπήκαμε και φύγαμε. Τα παιδιά ασφαλώς συνέχισαν να κάνουν ότι κάνουν.

- Θα μου το δείξεις άλλη μέρα, της λέω.

- Ναι μου λέει, δε μας θέλει σήμερα.

Με το παιχνίδι πέρασε λίγο η ώρα και εμφανίστηκαν ο Αντώνης με την Γεωργία με ένα βλέμμα αμηχανίας από την μία και ευχαρίστησης από την άλλη. Εμείς γελάσαμε συγκαταβατικά κατά κάποιον τρόπο και συνεχίσαμε να παίζουμε με τους υπόλοιπους. Σκύβει η Ελένη μετά από λίγο και μου λέει στο αυτί

- Πάμε να στο δείξω τώρα;

- Δεν είναι η μέρα μας. Άστο καλύτερα.

- Έλα πάμε.

- Σιγά ρε μωρό μου. Μου το δείχνεις άλλη μέρα δε χάθηκε ο κόσμος.

- Ρε αγάπη μου λίγο τα ποτά, λίγο που είδα τα παιδιά να το κάνουν, λίγο οι καύλες που πάντα έχω όταν ερχόμαστε εδώ, θέλω να το κάνουμε. Πάμε σε παρακαλώ.

- Όχι. Πάμε σπίτι να κάνουμε ό,τι θες. Εδώ δε μπορώ. Έχει τόσα άτομα.

- Σε παρακαλώ πάμε δε θα το καταλάβουν.

- Όχι.

- Σε παρακαλώ, ξαναλέει με ναζιάρικο ύφος.

- Είπα όχι.

- Σε παρακαλώ, ξανά με πιο ναζιάρικο ύφος και ταυτόχρονα τριβόταν πάνω μου.

- Ένα γρήγορο όμως, εντάξει;

- Εντάξει.

Σηκωνόμαστε διακριτικά, περπατάμε λίγο στον κήπο και τρυπώνουμε μέσα στο τροχόσπιτο.

- Αν μας πάρουν χαμπάρι, φεύγουμε εντάξει;

- Εντάξει. Δε θα μας πάρουν.

- Ξέρεις ότι δε μου αρέσει αυτό. Αν έρθεις κάποιος εξαφανιζόμαστε από το πάρτι αμέσως.

- Εντάξει. Θα κλειδώσω κιόλας να νιώθεις άνετα.

Και ξεκινάει να με φιλάει παντού. Την πιάνω αγκαλιά, την ακουμπάω κάτω, της βγάζω το σορτσάκι και το μαγιό που φορούσε από κάτω και αρχίζω να τη γλείφω. Ήταν ήδη πολύ υγρή και με έσφιγγε με τα πόδια και τα χέρια της στο μουνί της. Την έγλειφα για 10 λεπτά και ανυπομονούσα να την γαμήσω. Σηκώνομαι, κατεβάζω το σορτσάκι, ακουμπάω τον πούτσο μου στο μουνί της και σιγά-σιγά μπαίνω όλος μέσα. Σηκώνω το βλέμμα μου από το μουνί της και βλέπω απέναντί μου στο παράθυρο δύο κεφάλια να κοιτάνε. Τραβιέμαι αμέσως και ντύνομαι. Εκείνοι φεύγουν.

- Τι έγινε μου λέει;

- Μας παίρνανε μάτι;

- Ποιοι;

- Δεν ξέρω. Δεν τους ήξερα ποιοι είναι.

- Με κοροϊδεύεις;

- Όχι. Σου είπα δεν μου αρέσει αυτή η φάση. Πάμε σπίτι.

- Αποκλείεται. Εδώ θέλω. Το έχω απωθημένο.

- Όχι. Τέλος. Πάμε έξω.

- Και θα με αφήσεις έτσι;

- Πάμε σπίτι.

- Όχι. Έλα συνέχισε…

- Όχι σου είπα!

- Έλα! Μόλις μπήκες. Έχω καυλώσει απίστευτα.

- Είπα όχι…

και σηκώνομαι και βγαίνω έξω. Μετά από ένα λεπτό βγαίνει και η Ελένη. Εμφανώς εκνευρισμένη. Δε μου έδωσε καμία σημασία για το που είμαι και πήγε στις φίλες της. Εγώ έπινα το ποτό μου και προσπαθούσα να ηρεμήσω. Δε μου άρεσε ποτέ αυτή η φάση. Το σεξ σε δημόσιο χώρο. Τουαλέτες κλπ. Μόνο στο αυτοκίνητο σε safe μέρος. Η Ελένη είχε νευριάσει και την καταλάβαινα, αλλά δε μπορούσα να κάνω κάτι. Δε μπορούσα να λειτουργήσω έτσι.

Η ώρα πέρασε και η Ελένη ακόμα δεν είχε ηρεμήσει, ούτε κι εγώ. Εγώ καθόμουν στην πισίνα και εκείνη σε ένα άλλο σημείο του κήπου με τη Γιάννα και τη Μαρία. Καταλάβαινα ότι μιλούσαν για εμένα γιατί συνεχώς έλεγαν κάτι και γύριζαν και με κοιτούσαν. Δεν έδωσα σημασία. Μετά από λίγο σηκώθηκα και πήγα προς το μέρος της.

- Θες να φύγουμε;… της λέω.

- Όχι. Περνάω ωραία με τις φίλες μου.

- Οκ. Θες να φύγω εγώ και να τα πούμε σπίτι;

- Κάνε ότι νομίζεις…

και σηκώθηκε και έφυγε. Μαζί της πήγε και η Μαρία. Έκατσε μαζί μου η Γιάννα και ξεκίνησε να συζητάει μαζί μου αυτό που έγινε.

- Έλα μου λέει μην εκνευρίζεσαι. Θα της περάσει.

- Δεν εκνευρίζομαι αλλά δε μπορώ να κάνω και κάτι. Δεν μπορώ να λειτουργήσω εδώ.

- Εντάξει αλλά την άφησες στα κρύα του λουτρού ρε φίλε. Τι να κάνει και αυτή;

- Και εγώ στην ίδια φάση είμαι. Θα μπορούσαμε να πάμε στο σπίτι να συνεχίσουμε. 5 λεπτά είναι από εδώ.

- Ε… αυτή εδώ ήθελε. Όλες το έχουμε κάνει σε αυτό το τροχόσπιτο εκτός από εκείνη. Το βλέπει αν θες λίγο ανταγωνιστικά.

- Δεν ξέρω, τι να σου πω; Ίσως άλλη φορά.

Συνεχίσαμε να συζητάμε για το θέμα και άρχισε να νυχτώνει. Οι περισσότεροι είχαν φύγει. Είχαμε μείνει λίγα άτομα στον χώρο. Εν τω μεταξύ την Ελένη δεν την είχα δει καθόλου όλη εκείνη την ώρα. Άρχισα να ανησυχώ.

- Που είναι η Ελένη;

- Δεν ξέρω, είπε η Γιάννα.

- Πάω να τη βρω.

- Όχι κάτσε εδώ. Ωραία δεν περνάμε;

Και βάζει το πόδι της να περάσει πάνω από τα δικά μου ακριβώς κάτω από τα αρχίδια μου. Πάγωσα.

- Ε... απλώς ανησυχώ για την Ελένη.

- Δε θα πάθει τίποτα με την Μαρία θα είναι. Κάτσε εδώ…

και αρχίζει να τρίβει το πόδι της και σιγά-σιγά να ανεβαίνει και να αγγίζει τα αρχίδια μου.

- Τι κάνεις;… της λέω.

- Σε ενοχλεί;

- Ναι…

και σηκώνομαι απότομα και φεύγω. Άρχισα να ψάχνω την Ελένη. Πήγα μέσα στο σπίτι πουθενά. Την έπαιρνα τηλέφωνο. Τίποτα. Ξαναβγαίνω στην αυλή και βλέπω 3-4 παιδιά να κοιτούν επίμονα από το παράθυρο του τροχόσπιτου προς τα μέσα και να γελάνε. Πάω προς τα εκεί να δω τι γίνεται και αυτοί φεύγουν. Βάζω το κεφάλι μου να δω και μου κόπηκαν τα πόδια.

Η Ελένη ήταν στα 4 και από πίσω της την γάμαγε ένας που δεν ήξερα και από μπροστά της την πίπωνε ένας άλλος με γυρισμένη προς εμένα πλάτη. Δε χρειάστηκε να δω πρόσωπο όμως. Κατάλαβα αμέσως ότι είναι ο Νίκος. Η Ελένη γαμιόταν με μανία. Τα βυζιά της πηγαίνανε πέρα δώθε και οι 3 τους είχαν βρει τέλειο συγχρονισμό. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά είδα την Ελένη να γυρίζει το βλέμμα της και να με κοιτάει. Μου έκλεισε το ένα μάτι και συνέχισε απτόητη. Τρελάθηκα! Σηκώθηκα και έφυγα καρφί για το σπίτι. Άρχισα να ετοιμάζω τα πράγματα μου βιαστικά και λίγο πριν τα φορτώσω στο αυτοκίνητο, ανοίγει την πόρτα και μπαίνει η Ελένη. Τα μαλλιά της ανακατεμένα και στην μπλούζα της είχε μία στάμπα από χύσια.

- Τι έγινε;… μου λέει.

- Φύγε από μπροστά μου. Φεύγω.

- Τι έπαθες; Δεν είναι προσωπικό. Ήθελα να γαμηθώ σε αυτό το τροχόσπιτο. Το είχα απωθημένο. Το ζήτησα από εσένα. Δεν ήθελες. Το βρήκα από άλλου. Ένα απωθημένο ήταν. Δεν αλλάζει τίποτα. Δε σημαίνει τίποτα.

- Είσαι τρελή. Με αηδιάζεις.

- Έλα ρε μωρό μου. Δεν με γάμησε καλά ο Βαγγέλης. Δεν ξέρει αυτός. Γάμα με εσύ να τελειώσω όπως πρέπει.

Και έρχεται και κολλάει τα χείλια της πάνω στα δικά μου.

- Τι κάνεις; Φύγε από πάνω μου. Έχεις γεύση από χύσια. Από τα χύσια αυτού του Βαγγέλη.

- Του Νίκου είναι. Ο Βαγγέλης δεν τελείωσε. Είπε ότι με έχεις ανοίξει πάρα πολύ και δεν είμαι όσο στενή θέλει για να τελειώσει.

- Με αηδιάζεις. Φύγε από μπροστά μου. Χωρίσαμε!

- Έλα ρε μωρό μου. Μην τα λες αυτά τα πράγματα. Σε παρακαλώ. Τι θες να κάνω για να ηρεμήσεις; Σε παρακαλώ.

- Τίποτα! Φεύγω… τέλος.

- Αγάπη μου ξανασκέψου το. Δε θέλω να χωρίσουμε. Σε αγαπάω! Εσένα θέλω και με εσένα θέλω να γαμιέμαι. Με εσένα έμαθα να γαμιέμαι. Πήγα με τον άλλον τώρα και δεν κατάλαβα τίποτα. Δε μου άρεσε καθόλου. Σε παρακαλώ.

- Φεύγω. Μην στέκεσαι μπροστά μου γιατί θα σε χτυπήσω. Τέλος!

- Αγάπη μου σε παρακαλώ. Πήγαινε και εσύ με μία άλλη για να πατσίσουμε. Δε θέλω να χωρίσουμε. Κάτσε να το συζητήσουμε.

Την έσπρωξα και έφυγα από το σπίτι. Μπήκα στο αυτοκίνητό μου και πήρα τον δρόμο του γυρισμού. Έφτασα σπίτι μου και αμέσως έβαλα καθαρά ρούχα στην βαλίτσα και έφυγα από το σπίτι γιατί περίμενα πώς θα έρθει να με βρει. Πήγα στο σπίτι ενός φίλου μου στην Πάτρα για 2-3 μέρες. Να σκεφτώ.

Μετά από 2 μέρες και άπειρα τηλεφωνήματα και μηνύματα από την Ελένη, όπου δεν απάντησα σε κανένα έλαβα μία φωτογραφία στο messenger. Ήταν η Ελένη γυμνή στο κρεβάτι μας ανάμεσα σε δύο γυναικεία πόδια. Φαινόταν να γλείφει το μουνί της άλλης. Μετά την φωτογραφία αμέσως ήρθε και ένα μήνυμα. Το μήνυμα έλεγε: "Έλα να μας γαμήσεις και τις δυο μας ή μόνο εμένα για να πατσίσετε. Η γκόμενά σου έχει τρελαθεί από την αγαμία και ξεδίνει πάνω μου. Περιμένει πως και πως να την γαμήσεις. Θα έρθεις; Είμαστε σπίτι σου".

Το μήνυμα ήταν από τη Γιάννα, τη φίλη της Ελένης.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 175148



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.