Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία μας ξεκινάει από την στιγμή που ο Mike, ένας νέος 26 χρόνων έφυγε κυνηγημένος από το μικρό χωριό του στη Νιγηρία. Έπειτα από μια επιδρομή από μια ομάδα ανταρτών από την οποία δυστυχώς δεν επέζησε κάνεις από την οικογένεια του. Ο Mike ακόμη σοκαρισμένος από το θάνατο των δικών του και την καταστροφή του χωριού του περιπλανιόταν σαν το αγρίμι στο δάσος προσπαθώντας να σκεφτεί τι θα κάνει. Έπειτα από 3 μέρες συνάντησε μια ομάδα περίπου 15 ατόμων. Επιζώντες και αυτοί από παρόμοιες επιδρομές και αφού συζήτησαν και είπαν τις ιστορίες τους... αποφάσισαν να κυνηγήσουν έναν καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη.

Έπειτα από εβδομάδες περιπλάνησης και ταλαιπωρίας κατάφεραν να φτάσουν στις ακτές της Λιβύης. Εκεί κατευθείαν τους προσέγγισαν δουλέμποροι προσφέροντας τους το πολυπόθητο εισιτήριο με αντάλλαγμα τη δουλειά τους όταν έφταναν στον προορισμό τους. Φυσικά ο Mike και οι φίλοι του δέχτηκαν αμέσως. 3 μέρες μετά στοιβάχτηκαν σε ένα σαπιοκάραβο και ξεκίνησαν το μεγάλο ταξίδι. Όμως η μοίρα δεν ήταν με το μέρος τους καθώς μεσοπέλαγα τους χτύπησε μια κακοκαιρία και το σκάφος βούλιαξε με τους επιβάτες να παλεύουν με τα κύματα. Ο Mike άμαθος στην θάλασσα καθώς ήταν, έπειτα από λίγη ώρα λιποθύμησε. Για καλή του τύχη όμως βρέθηκε ένα διασωστικό το οποίο έσωσε το Mike και μερικούς άλλους που τα κατάφεραν.

Το ταξίδι τους με το διασωστικό κράτησε μια ημέρα και προορισμός τους ήταν η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα ο Πειραιάς. Αφού τους πήραν τα στοιχεία τους οδήγησαν σε έναν χώρο ειδικό για μετανάστες όπου ο Mike βρήκε την ευκαιρία να ξεκουραστεί πρώτη φορά μετά από καιρό.

Στο κέντρο αυτό λοιπόν εργάζονταν και διάφοροι εθελοντές, νέοι και νέες κυρίως. Ανάμεσα τους ήταν και η Βάσια μια νέα πανέμορφη κοπέλα που ήθελε να βοηθήσει τους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους.

Οι μέρες κυλούσαν ήρεμα στην αρχή για τον Mike όπου το μόνο που έκανε ήταν να μιλάει με τους ομοεθνείς του και να κάνει βόλτες στο προαύλιο του χώρου αυτού. Όμως οι δουλέμποροι δεν είχαν ξεχάσει την συμφωνία τους και μόλις έμαθαν που εγκαταστάθηκαν οι μετανάστες πήγαν να ζητήσουν τα χρωστούμενα. Αρχικά ο Mike δέχτηκε νομίζοντας ότι η δουλειά που θα κάνει ήταν η νόμιμη δουλειά που πάντα ονειρευόταν. Όταν όμως κατάλαβε ότι την σκληρή πραγματικότητα σοκαρίστηκε. Η δουλειά που του ζητούσαν να κάνει ήταν εμπόριο ναρκωτικών κάτι το οποίο ο ίδιος απεχθάνονταν. Αφού αρνήθηκε κατηγορηματικά, οι δουλέμποροι τον απείλησαν, αυτός συνέχισε να αρνείται και τότε τον έδειραν, σχεδόν τον σκότωσαν τον άφησαν μέσα στα αίματα προς παραδειγματισμό και έφυγαν.

Οι φίλοι του αφού ηρέμησαν τα πνεύματα τον πήραν και τον πήγαν στο ιατρείο όπου εφημερία ως νοσοκόμα είχε η Βάσια. Η Βάσια με το που είδε τον νεαρό άνδρα ημιλιπόθυμο πανικοβληθηκε και έτρεξε αμέσως να τον βοηθήσει δίνοντας στους φίλους του οδηγίες για το πως να τον αφήσουν στο κρεβάτι και λέγοντας τους να βγουν έξω. Εκεί η Βάσια αφού τον έγδυσε και του περιποιήθηκε τις πληγές, άρχισε να του καθαρίζει το γυμνασμένο του σώμα.

Η Βάσια αφού τελείωσε με την περίθαλψη του Mike έκατσε στην απέναντι πολυθρόνα κοιτώντας με αγωνία τον κοιμισμένο πλέον ασθενή της. Το επόμενο πρωί αφού ξύπνησε ετοίμασε ένα καλό πρωινό και το προσέφερε στον Mike μαζί με ένα παυσίπονο καλημερίζοντας τον.

Ο Mike δε μπορούσε να σταματήσει να την ευχαριστεί, θαυμάζοντας παράλληλα την ομορφιά της. Φαινόταν ότι υπάρχει χημεία μεταξύ τους και ότι ο ένας απολάμβανε την παρέα του άλλου και έτσι ξεκίνησαν να μιλούν για τις ζωές τους μέχρι που πέρασε η ώρα και ήρθε ο αρραβωνιαστικός της Βάσιας να την πάρει καθώς τελείωσε η βάρδια της.

Οι μέρες περνούσαν και τα πράγματα είχαν ησυχάσει στο κέντρο. Όλοι είχαν βρει το ρυθμό τους και ο Mike και η Βάσια περνούσαν τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότερο χρόνο μαζί όταν η Βάσια τελείωνε της δουλειές της. Είχαν μάθει σχεδόν τα πάντα ο ένας για τον άλλο και η Βάσια προσπαθούσε να μάθει κάποια ελληνικά στο Mike. Όλα αυτά συνεχίστηκαν μέχρι που μια μέρα οι δουλέμποροι επέστρεψαν και ξανά επιτέθηκαν στο Mike, αυτή την φορά πολύ πιο σοβαρά.

Η Βάσια όταν πήγε στο κέντρο και το έμαθε, αμέσως έτρεξε κλαίγοντας στο δωμάτιο του να δει αν είναι καλά. Ευτυχώς την είχε γλυτώσει φτηνά με μόνο ένα σπασμένο χέρι. Τον υπόλοιπο καιρό η Βάσια περιποιούταν συνεχώς το Mike.

Έπειτα από περίπου ένα μήνα, ένα βροχερό βράδυ ο Mike βάδιζε προς το γραφείο τον εθελοντών και από τη μισάνοιχτη πόρτα είδε τη Βάσια να κλαίει με λυγμούς. Σιγά-σιγά την πλησίασε και την αγκάλιασε ρωτώντας την τι έπαθε. Αυτή γύρισε σκουπίζοντας τα δάκρυα της, προσπαθώντας να κρύψει τους λυγμούς της. Ο Mike την έπιασε στα στιβαρά τους μπράτσα και για να τη ηρεμήσει. Έπειτα από μερικά λεπτά και αφού η Βάσια ξαναβρήκε τα λόγια της είπε στο Mike τι έγινε. Είχε πιάσει τον αρραβωνιαστικό της να την απατά. Ο Mike τη σήκωσε την έβαλε να κάτσει στο κρεβάτι και άρχισε να της μιλάει και να την παρηγορεί. Η Βάσια σήκωσε το βλέμμα της και καρφώθηκε στα μάτια του Mike. Πέρασε το χέρι της πίσω από το κεφάλι του και τον φίλησε παθιασμένα. Ο Mike σοκαρίστηκε στην αρχή αλλά μετά ανταπέδωσε και άρχισαν να φιλιούνται σα λυσσασμένοι.

Ο Mike ξεκίνησε να γδύνει τη Βάσια και σιγά-σιγά φιλώντας την, έφτασε στο υπέροχο στήθος της πιπιλώντας τις καυλωμένες ρώγες. Έπειτα ξεκίνησε να κατεβαίνει πιο χαμηλά στο υγρό ξυρισμένο μουνάκι της Βάσιας, γλείφοντας το και παίζοντας με αυτό μέχρι η Βάσια να χύσει τα ζουμιά της με έναν δυνατό οργασμό ουρλιάζοντας από καύλα. Ζαλισμένη ακόμα απ' τό δυνατό οργασμό σηκώθηκε και φίλησε τον Mike γονατίζοντας μπροστά του. Ξεκίνησε να του λύνει την ζώνη και να του κατεβάζει το παντελόνι αισθησιακά κοιτώντας τον στα μάτια. Όταν πια ο Mike έμεινε γυμνός η Βάσια ήταν αντιμέτωπη με ένα πρωτόγνωρο θέαμα. Ένα τεράστιο μαύρο πέος 27 εκατοστών, πολύ χοντρό και με της φλέβες του να προβάλουν από την καύλα. Η Βάσια είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό και ο Mike της οδήγησε το στόμα στο πέος του.

Ξεκίνησε να γλείφει το τεράστιο πέος σε όλο του μήκος θαυμάζοντας το υπέροχο θέαμα. Ο Mike έχοντας να πάει καιρό με γυναίκα είχε αρχίσει ήδη να μουγκρίζει. Η Βάσια προσπαθούσε να χωρέσει όλο τον πούτσο στο στόμα της χαϊδεύοντας τα μεγάλα γεμάτα σπέρμα αρχίδια του μαύρου εραστή της. Κατάλαβε ότι ο Mike δε θα άντεχε για πολύ αλλά παρ' όλο που δεν είχε καταπιεί ποτέ το σπέρμα του αρραβωνιαστικού της κάτι την οδήγησε να συνεχίσει να γλείφει την ψωλάρα του Mike. Τα μουγκρητά του Mike δυνάμωσαν και το πέος του άρχισε να πάλλεται, ελευθερώνοντας μια τεράστια ποσότητα σπέρματος στο στόμα της Βάσιας, η οποία παρ' όλο που προσπάθησε να το καταπιεί όλο δεν τα κατάφερε και ξεχύθηκε στο πρόσωπο και το σώμα της.

Παρά το δυνατό του οργασμό, ο Mike δεν έχασε την σκληρότητα του, πήρε αμέσως τη Βάσια, την ξάπλωσε στο κρεβάτι και της ζήτησε προφυλακτικό. Η Βάσια βρισκόταν σε έκταση και τον παρακάλεσε να μπει χωρίς.

Αφού σάλιωσε την τρυπούλα της ξεκίνησε να την κάνει δική του. Το μουνάκι της ήταν πολύ στενό και η Βάσια πονούσε, αλλά ήθελε όσο τίποτε άλλο να νιώσει αυτό το τέρας μέσα της και έκανε υπομονή. Ο Mike ήταν ευγενικός μαζί της και το πήγε σιγά-σιγά. Μέχρι που κατάφερε να χωρέσει το μισό του πέος. Έπειτα άρχισε να την γαμάει με ρυθμό. Σιγά στην αρχή και πιο γρήγορα στη συνέχεια. Μέχρι που έφτασε να σφυροκοπάει το στενό μουνάκι της με τη Βάσια να ουρλιάζει από την καύλα και την ηδονή.

Ο Mike την πιάνει στα στιβαρά του μπράτσα και τη γυρίζει στα 4 γαμώντας την και πάλι ασταμάτητα. Μετά από λίγο σταματάει και γλείφει την παρθένα πίσω τρυπούλα της. Η Βάσια έντρομη τον παρακάλεσε να μην τη γαμήσει από εκεί, αυτός όμως την καθησύχασε και την έβαλε να του ετοιμάσει την πούτσα για το κωλαράκι της.

Την ξαναέστησε και ακούμπησε το κεφάλι της ψωλής του στην πίσω τρύπα της, σπρώχνοντας σιγά-σιγά, με τη Βάσια να ηλεκτρίζεται σε όλο της το κορμί από ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα μαζί με πόνο. Μόλις είχε αφήσει ένα μαύρο που ήξερε ελάχιστα, να τη γαμήσει όσο κανείς πότε, ούτε καν ο αρραβωνιαστικός της δεν είχε αγγίξει τον κώλο της.

Ο Mike είχε παραδοθεί στην καύλα του και γαμούσε το κωλαράκι της Βάσιας με μανία ενώ η Βάσια τον παρακαλούσε να συνεχίσει όσο πιο δυνατά μπορεί. Τη ρώτησε που ήθελε να χύσει και η Βάσια ζήτησε να τελειώσει μέσα της στο στενό της μουνάκι.

Έτσι γύρισαν σε ιεραποστολικό, έκαναν παθιασμένο έρωτα φιλώντας ο ένας τον άλλο και ανταλλάσοντας παθιασμένες ματιές μέχρι που ο Mike ήρθε σε οργασμό και άδειασε το σπέρμα του βαθιά στο μουνάκι της, με την Βάσια να χύνει κι αυτή πάνω στο τεράστιο καυλί του. Καθώς η Βάσια γύρισε το κεφάλι της είδε στην πόρτα τον αρραβωνιαστικό της να την κοιτάει με τα μάτια γουρλωμένα και να φεύγει με το κεφάλι σκυμμένο.

Όμως δεν την ένοιαζε καθόλου... είχε τον Mike και ένας νέος κόσμος είχε ανοιχτεί μπροστά της...




Copyright protected OW ref: 175137



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).