Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Βρισκόμαστε μόνοι Αθήνα. Είναι η δεύτερη φορά. Τυχαίνει να έχουμε ταυτόχρονα δουλειά και ανεβαίνουμε με ένα αυτοκίνητο. Έχουμε κλείσει διαφορετικά δωμάτια στο ίδιο ξενοδοχείο, αλλά μένουμε μαζί. Είναι νωρίς βράδυ της πρώτης μέρας. Έχουμε ήδη γαμηθεί άρρωστα τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο, το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Πάμε για φαγητό και μετά ποτό. Περνάμε όμορφα, κουβεντιάζουμε, χορεύουμε, καυλώνουμε και κάποια στιγμή με ρωτάς… «με εμπιστεύεσαι;». Σου λέω «με τρομάζεις», βουρκώνω, σκύβω το βλέμμα, φοβάμαι πόσο θα με πληγώσει αυτό που θα ακολουθήσει. Με πιάνεις με τα δύο χέρια από το κεφάλι να σε κοιτάξω στα μάτια, μου δαγκώνεις ελαφρά το κάτω χείλος, μου λες «ξέρεις πόσο το θέλω, είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω κάνει» και «ξέρεις ότι μαζί σου θα είναι ανεπανάληπτο» και «θα το δεις! η καύλα που θα νιώσεις θα είναι αντίστοιχη με τη δική μου». Σε κοιτάω στα μάτια κλαμένη, δε γνέφω, δεν απαντάω. Κάποια στιγμή παίρνω μια βαθιά ανάσα και τότε με πιάνεις από το χέρι και φεύγουμε.

Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Βγάζω το παλτό μου. Με παίρνεις αγκαλιά όπως είσαι από πίσω μου και μου φιλάς το αυτί, το λαιμό. Καυλώνω, αφήνομαι, αλλά μετά από λίγο ρωτάω «που είναι;». Γελάς, μου λες «σκάσε» και μετά «γονάτισε». Ξεκουμπώνεις ζώνη και παντελόνι. Γονατίζω, μυρίζω την κοιλιά σου, το καβλί σου, το κοιτάω και αρχίζω να το βάζω στο στόμα μου. Είναι ήδη σκληρό σαν πέτρα και πιο μεγάλο από ποτέ. Χτυπάει η πόρτα, ανοίγεις έτσι. Μπαίνει κάποια. Είναι πολύ ψηλή, ξανθό πλατινέ μακρύ μαλλί, τεράστια ψεύτικα βυζιά, όμορφη, αλλά κάπως περίεργο το πρόσωπό της. Βγάζει το παλτό της, φοράει μόνο ένα σκούρο μαύρο latex κοντό φόρεμα! Έρχεσαι προς το μέρος μου. Με σηκώνεις, της λες το Μαράκι και με πετάς στο κρεβάτι. Κάθεσαι από πίσω μου. Είμαι ανάσκελα, το κεφάλι μου ακουμπάει στο καβλί και την κοιλιά σου. Ανεβαίνει η άλλη στο κρεβάτι, μου σηκώνει το φόρεμα μέχρι τη μέση και αρχίζει να χαϊδεύει το μουνί μου.

Γλύφει την κλειτορίδα μου. Βάζει μέσα τα δάχτυλά της. Εσύ μου βγάζεις εντελώς το φόρεμα, κοιτάς και μου χαϊδεύεις τις ρώγες. Όταν το μουνάκι μου γεμίσει τα δάχτυλά της υγρά, τα βγάζει, σου τα δείχνει, μου τα δίνει να τα γλείψω. Της κάνεις ένα νόημα τότε και αυτή μου λέει «Μαράκι;» και σηκώνει το φόρεμά της.

Έχει πούτσο, κανονικό, είναι… Σε κοιτάω και όπως έχω γυρίσει ανάποδα το κεφάλι μου, δεν κρατιέσαι και μου βάζεις το καβλί σου μέσα στο λαρύγγι. Παρασυρμένος, βογκάς, το βγάζεις, την κοιτάς, της λες «γάμησε την» και όσο με γαμάει αυτή, εσύ μου γαμάς το λαρύγγι. Εξίσου τέλεια με όλες τις φορές. Τόσο που κάθε φορά που μπαίνει βαθιά στο λαρύγγι μου, η μήτρα μου φτάνει κάτω ως τα χείλη. Ο πούτσος της το καταλαβαίνει. Αφού έχω καυλώσει υπερβολικά από το ανάποδο τσιμπούκι μας και αφού η καρδιά μου πάει να σπάει από την κομμένη ανάσα, σε σπρώχνω, σηκώνομαι απότομα και της λέω «γλείψ' τον».

Την αφήνω να σε τσιμπουκώσει όσο προσπαθώ να αναπνεύσω κανονικά, με κοιτάς, μου λες «έλα» αρκετές φορές. Της πιάνω γλυκά το μαλλιά να καταλάβει ότι θέλω να στον γλείψουμε παρέα, να φύγει από πάνω σου, να πάει αριστερά. Της γελάω, φιλιόμαστε λίγο στο στόμα και γλείφουμε ταυτόχρονα μόνο με τις γλώσσες μας το κεφάλι. Μας κοιτάς, μου χαϊδεύεις τα μαλλιά, σου σπρώχνω το χέρι, της ψιθυρίζω «συνέχισε» και κατεβαίνω στα αρχίδια σου. Τα παίζω πρώτα με τη γλώσσα και μετά τα ρουφάω. Αυτή σε τσιμπουκώνει ρυθμικά μόνο στο κεφάλι. Λες «δε μπορώ άλλο, θα σας χύσω», σηκώνεσαι στα γόνατα και εμείς κολλάμε τα κεφάλια μας και βγάζουμε έξω τις γλώσσες μας. Με χύνεις σε μάτια, μάγουλα, αυτής της ακουμπάς λίγα στη γλώσσα και στο τέλος μου τον δίνεις να ρουφήξω ό,τι έχει απομείνει. Χαμογελάς, κάθεσαι στο κρεβάτι.

Αυτή απλώνει τα χύσια που έχει στη γλώσσα της στη μύτη μου και μετά αρχίζει να μου τα δίνει όλα λίγα-λίγα με το δάχτυλό της να τα ρουφήξω. Πιάνω τον πούτσο της, είναι σχετικά σκληρός, της λέω «θα με γαμήσεις;», με γυρνάει στα 4 να βλέπεις τις φάτσες μας και τα βυζιά μας και με γαμάει έντονα και γρήγορα. Σου αρέσει η φάση, σου αρέσει πώς κουνιούνται πάνω κάτω τα βυζιά μας, σηκώνεσαι, της λες «πουτάνα είναι, δεν καταλαβαίνει τίποτα αυτή έτσι, τον κώλο γάμησε της» και της ανοίγεις την κωλοτρυπίδα μου για να με γαμήσει από κει παίρνοντας υγρά από το μουνάκι μου. Με γαμάει όντως, όπως πριν, έντονα και σκληρά. Με παρατηρείς να πονάω και να γουστάρω και γαμάς κι εσύ τη μουνάρα μου βάζοντας κατευθείαν όλη σου την παλάμη. Τελειώνω, δε μπορώ να στερεωθώ πλέον στα χέρια μου, πέφτω στο κρεβάτι μπρούμυτα και ανεβαίνω πιο ψηλά για να βγείτε από μέσα μου. Σε έχω πλημμυρίσει. Την πληρώνεις. Φεύγει. Ξαπλώνεις δίπλα μου, δε μιλάμε, κοιταζόμαστε, κοιμόμαστε.




Copyright protected OW ref: 175131



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.