Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο σκύλος με κοιτούσε –αδιάφορος ή αγριεμένος, δε μπορώ να πω. Στεκόταν ακίνητος, στα δύο πόδια, κοιτώντας δεξιά αριστερά ευθεία. Έμοιαζε σαν να περίμενε μια εντολή. «Μαξ, παρ' τον».

Όχι μόνο το σώμα, αλλά και το μυαλό μου είχε παγώσει καθώς ήμουν ξαπλωμένος εδώ και τέσσερις ώρες, τελείως γυμνός, με το δεξί μάγουλο να ακουμπά στο μαρμάρινο παγωμένο δάπεδο. Ακίνητος.

Και οι δύο, εγώ κι ο σκύλος, ακούγαμε την Κυρά μας στο μπάνιο. Τραγουδούσε απολαμβάνοντας ένα ζεστό μπάνιο, με τη δούλα της (μια λεσβία 22χρονη αλβανίδα, που είχε αγοράσει από τον πατέρα της, όταν ακόμα ήταν ανήλικη) να την τρίβει παντού. Εγώ, όμως, είχα αρχίσει να μουδιάζω, τόση ώρα γυμνός, πάνω στο μάρμαρο.

Η Κυρία ήθελε δυο πράγματα –εκτός από τα βασικά, υπακοή κ.λπ. Ήθελε να είμαι πάντα γυμνός. Τη διασκέδαζε να βλέπει το μονίμως μικρό και ζαρωμένο τσουτσούνι μου που την έκανε να γελάει. Τις άρεσε επίσης να με βάζει να σκύβω, να ανοίγω με τα χέρια μου τον κώλο και να περιμένω να επιθεωρήσει ή να με δαχτυλιάσει.

Ήθελε επίσης να σέρνομαι, ούτε καν στα τέσσερα. Μου έλεγε πως είμαι κατώτερος των κατωτέρων, πιο κάτω και από ζώο. «Είσαι σκλάβος του Μαξ» μου έλεγε και συχνά με απειλούσε πως θα τον βάλει να με γαμήσει. Φοβόμουν πως το εννοούσε. Ήξερα πως το είχε κάνει στη δούλα Της. Η δούλα την είχε ερωτευτεί (εδώ που τα λέμε δεν ήταν και δύσκολο να ερωτευτείς μια τέτοια θεότητα) και όταν την απείλησε να την διώξει, η δούλα για να δείξει πόσο αποφασισμένη ήταν, ζήτησε από Εκείνη να τις επιβάλλει το πιο δύσκολο πράγμα: «Θα κάτσεις να σε γαμήσει ο Μάξ», της είπε. Η δούλα τρελάθηκε, ούτε που φανταζόταν πόση διαστροφή κρύβει ένα τόσο όμορφο κεφάλι. Πάλεψε μέσα της αλλά ο φόβος να χάσει την όμορφη κυρά της υπερίσχυσε.

Μια μέρα που είχε περίοδο, η Κυρία την πρόσταξε να στηθεί στα τέσσερα και έφερε τον τρελαμένο Μαξ που μύριζε σαν τρελός τον αέρα. Όταν την αντιλήφθηκε εκεί, ματωμένη, μυρωδάτη, ανοιχτή σαν κόκκινο τριαντάφυλλο, κόντεψε να σπάσει το λουρί από τη λύσσα. Η Κυρά του τον άφησε κι εκείνος όρμησε καταπάνω της και σκαρφάλωσε μπήγοντας τα νύχια του στην σάρκα της. Αφού την ξέσκισε με τα νύχια του, για να μπορέσει να κρατηθεί και να ισορροπήσει, βρήκε την τρύπα και μπήκε μέσα της. Η δούλα ούρλιαζε, ανάμικτα από φόβο και πόνο, αλλά η Κυρά της, ένα μόνο της έλεγε: «Σκάσε βρώμα. Δείξε στην Κυρά σου την υποταγή σου». Ο Μαρξ βγήκε μέσα της σε λίγα δευτερόλεπτα (ευτυχώς), αλλά αυτός ο χρόνος έφτανε για να μετατρέψουν τη δούλα σε κουρέλι. Ό,τι ακριβώς της χρειαζόταν, εδώ που τα λέμε.

Τι έλεγα; Α, ναι. Μου είχε απαγορεύσει να περπατάω έστω στα τέσσερα (εκτός από μία περίπτωση που θα σας πως σε λίγο). «Μόνο να σούρνεσαι σου αξίζει», μου έλεγε. «Υπάρχουν οι άνθρωποι, υπάρχουν τα ζώα και υπάρχεις κι εσύ. Είσαι πιο κάτω κι από ζώο, δεν αξίζεις ούτε για να σε φτύνω, δεν αξίζεις ούτε για να καθαρίζεις τις σόλες των παπουτσιών μου. Δεν αξίζεις ούτε για να καθαρίζεις την τουαλέτα, απορώ γιατί δε σε ταΐζω στο Μαξ».

Την διασκέδαζε να σέρνομαι και να παρακαλάω να με λυπηθεί. Να κλαψομουνεύω, όπως έλεγε. «έλα, παρακάλα να σε λυπηθώ», μου έλεγε. Κι εγώ άρχιζα να μουρμουράω… «σας παρακαλώ λυπηθείτε με, μην με δείρετε, λυπηθείτε με μην με διώξετε». «Κλάψε» πρόσταζε λίγο μετά κι εγώ έπρεπε να βάλω τα κλάματα και να παρακαλάω ανάμεσα στους λυγμούς.

Γεγονός είναι πως έπρεπε να παρακαλάω για τα πάντα. Ακόμα και για να πάω στην τουαλέτα. Είναι αμέτρητες οι φορές που μου το απαγόρευε και τα έκανα πάνω μου. Με έβαζε σαν τον Μαρξ να στέκομαι στα τέσσερα (η μόνη φορά που σας έλεγα) και να σηκώνω το πίσω πόδι όπως τα αρσενικά σκυλιά. Ξελιγωνόταν στα γέλια κι ακόμα περισσότερο όταν με έβαζε να γλείψω τις βρωμιές μου από το πάτωμα. Μια άλλη φορά, ήταν με μια φίλη της και ήθελαν να σπάσουν πλάκα. Η φούσκα μου πήγαινε να σπάσει, αλλά με έβαζε να πίνω νερό συνέχεια. Τελικά, λίγο πριν τα αμολήσω με έβαλε να ντυθώ και να σταθώ όρθιος και μετά με διέταξε να κατουρηθώ πάνω μου. Τα γέλια που κάνανε καθώς στεκόμουν βρεγμένος δεν περιγράφονται.




Copyright protected OW ref: 175130



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).