Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Νίκος 26 χρονών, 1.69 και 90 κιλά, παντρεμένος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με τη Φωτεινή 22 χρονών, 1.63 και 70 κιλά, βυζάκια που χωράνε στη χούφτα μου, ένα κώλο κόλαση, πόδια υπέροχα τα οποία τρελαίνομαι να γλείφω και να περιποιούμαι και ένα στόμα που κάνει τρελές πίπες. Γλυκιά σαν χαρακτήρας αλλά την πειράξεις μπορεί να γίνει σκύλα. Η Φωτεινή έχει δυο παιδικές φίλες, την Ελένη 1.65 και 65 κιλά περίπου, γυμνασμένο κορμί και ένα κώλο για τρελά γαμήσια, εγωίστρια και απόλυτη σε αυτά που θέλει και τη Μαρία, 20 χρονών 1.63, πολύ αδύνατη με ψηλά πόδια που θες να τα γλείφεις όλη μέρα. Ντύνεται και φέρεται σαν τσουλάκι αλλά μέχρι τον καιρό που γίνεται η ιστορία μας, παραμένει παρθένα.

Η Ελένη λοιπόν είναι η κουμπάρα που μας πάντρεψε αφού από μικρές είχαν κανονίσει η μια να παντρέψει την άλλη. Αυτό για μένα ήταν υπέροχο δώρο αφού θα είχα την ευκαιρία για ακόμα μεγαλύτερο οφθαλμόλουτρο εφ’ όσον ως κουμπάρα θα μπαινόβγαινε πιο συχνά στο σπίτι μας. Είχα ακούσει και κάτι σχόλια που έκανε η Ελένη στη Φωτεινή για τον κώλο μου, «έχει ωραίο κώλο», «τρελαίνομαι να παίρνω μάτι το κώλο του», «κώλος για πολύ χούφτωμα» κλπ… και πράγματι δεν ήταν λίγες οι φορές που με είχε χουφτώσει «τυχαία».

Με τη Μαρία είχαμε αναπτύξει μια στενή φιλική σχέση και συζητούσαμε τα πάντα από το πρώτο διάστημα της γνωριμίας μας. Δεν ήταν λίγες οι φορές που μου είχε εμπιστευτεί ότι τη βολεύουν τα string και brazil εσώρουχα περισσότερο από τα υπόλοιπα, συχνά μου έλεγε ότι θέλει να είμαι ο πρώτος που θα τη γαμήσει από τον κώλο και δεν έχανε ευκαιρία να μου την πέφτει, ακόμα και τη παραμονή του γάμου, κάτι που αρκετοί συγγενείς αντιλήφθηκαν και μου το επεσήμαναν, με μένα να προσπαθώ να τους βγάλω τρελούς.

Λίγες μέρες μετά τον γάμο, κι αφού έχουμε επιστρέψει από το γαμήλιο ταξίδι με τη Φωτεινή, μου έρχεται ένα μήνυμα στο messenger από την Μαρία στο οποίο έγραφε:

«Τις επόμενες μέρες ενδέχεται να βρεθώ με ένα αγόρι και δε θέλω να με βρει άπειρη, σκεφτόμουν μήπως μπορούσες να με βοηθήσεις»

«Να σε βοηθήσω Μαράκι μου, αλλά πως;»

«Έλεγα να βρισκόμασταν κάποια στιγμή που θα λείπει η φίλη μου και να μου έκανες γλειφομούνι, να σου πάρω καμιά πίπα και να με ανοίξεις με δάχτυλο, μη με βρει παρθένα»

«Βρε Μαράκι, δύσκολο, αν σε δει κάποιος από τη πολυκατοικία τι θα πούμε;»

«Ότι άπλωνα, μου έπεσε ένα εσώρουχο στη βεράντα σας και κατέβηκα να το πάρω»

«Αν είναι έτσι, έλα το βράδυ, είναι νυχτερινή η Φωτεινή»

Τα μεσάνυχτα μου στέλνει μήνυμα ότι είναι απ’ έξω, της ανοίγω φορώντας μόνο το μποξεράκι μου και παθαίνω πλάκα, αφού τη βλέπω να φοράει μαύρο ραντέ φόρεμα το οποίο ίσα που κάλυπτε τον κώλο της και ψηλές μαύρες μπότες ως το γόνατο (τις οποίες της είχα κάνει εγώ δώρο στα γενέθλια της). Τη χουφτώνω αμέσως στον κώλο και την τραβάω μέσα.

Βάζω σε ένα ποτήρι κρασί και κάθομαι δίπλα της. Εκείνη αφού ήπιε τη πρώτη γουλιά άρχισε να με κοιτά επίμονα στο σημείο του καυλιού μου, οπότε χαμογελώντας πονηρά και κατεβάζοντας το μποξεράκι μου της είπα:

«Μαράκι βλέπω δε θες να καθυστερήσουμε με ανούσιες συζητήσεις αλλά προτιμάς να περάσουμε κατευθείαν στην εκπαίδευση»

Με κοιτάει και χαμογελώντας, δαγκώνει τα χείλη της και γνέφει θετικά. Αμέσως την πιάνω από τα πλούσια κατσαρά της μαλλιά και την οδηγώ στο καυλί μου. Με την καθοδήγηση μου αρχίζει ένα ρούφηγμα, άλλο πράγμα για περίπου δέκα λεπτά, όταν έτοιμος να χύσω την τραβάω και την σπρώχνω πίσω στο καναπέ βγάζοντας της ταυτόχρονα το φόρεμα. Αφού διαπιστώνω ότι το τσουλάκι δε φοράει εσώρουχο, της ανοίγω τα πόδια και αρχίζω να της γλείφω το καλοξυρισμένο μουνάκι.

Εκείνη μετά από λίγο έχει αρχίσει να βογκάει όλο και πιο δυνατά, να με έχει κλειδώσει με τα πόδια της στο μουνί της, με τα χέρια της μου τραβάει τα μαλλιά και να με παρακαλάει να σταματήσω αυτό που της κάνω γιατί κοντεύει να τρελαθεί. Εγώ της κλείνω με το χέρι το στόμα μη μας ακούσει η πολυκατοικία, στην οποία μένουν όλο συγγενείς αλλά και τα γύρω σπίτια. Συνεχίζω ακάθεκτος το γλείψιμο μέχρι που την αισθάνομαι να τεντώνεται και με πλημμυρίζει με το μουνόχυμα της, βγάζοντας ένα πνιγμένο και μακρόσυρτο «αχ…»

Αφού χαλάρωσε για λίγα λεπτά, κατεβαίνει μόνη της να ξανά γευτεί το καυλί μου. Αυτή τη φορά είναι πιο άνετη αφού παίζει πλέον το κεφαλάκι μου με τη γλωσσίτσα της και κατά διαστήματα με κοιτάει στα μάτια και το ρουφάει ως το λαρύγγι της. Μόλις αισθάνομαι ότι θα χύσω, την πιάνω από το κεφάλι και καρφώνομαι τελείως στο στόμα της πνίγοντας την και χύνοντας όλο μου το σπέρμα στον οισοφάγο της. Αφού θέλοντας και μη τα κατάπιε όλα, σηκώθηκε και πήγαμε για ένα ντουζάκι να ηρεμήσουμε. Εκεί μου είπε πως της άρεσε πάρα πολύ, πως η επικείμενη συνάντηση της με κάποιο αγόρι, ήταν πρόφαση για να βρεθούμε, πως η βραδιά δεν τελείωσε και πως θέλει να βρισκόμαστε πιο συχνά. Αφού συμφώνησα και της υποσχέθηκα ότι θα βρίσκουμε ευκαιρίες να βρισκόμαστε οι δυο μας και να τη κάνω να λιώνει στα χέρια μου, την έβαλα να καθίσει όπως ήταν με τις σαπουνάδες στη γωνία της μπανιέρας, την έβαλα να καθίσει με τη πλάτη στο τοίχο, της άνοιξα τα πόδια κι άρχισα ένα νέο γλειφομούνι, χαϊδεύοντας και τσιμπώντας κατά διαστήματα τις βυζορώγες της.

Όσο την έγλυφα, βογκούσε και με τα πόδια της μου χάιδευε τα αρχίδια. Μόλις έχυσε πάλι στο στόμα μου η Μαρία, σηκώθηκα, φόρεσα ένα προφυλακτικό και μπήκα μέσα της. Μόλις την «έσπασα», την είδα να γουρλώνει τα μάτια, να δαγκώνεται και να γραπώνετε με τα νύχια της στη πλάτη μου. Αφού τη γάμησα έτσι για λίγο και την ένιωσα να χαλαρώνει και πλέον να φωνάζει από καύλα, βγήκα από το μουνί της, ξεπλυθήκαμε στα γρήγορα και την τράβηξα στη κρεβατοκάμαρα όπου συνεχίσαμε να πηδιόμαστε μέχρι αργά τα ξημερώματα.

Περιμένω τα σχόλια σας και αν θέλετε τη συνέχεια, για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα με τη Μαρία, πως το έμαθε η γυναίκα μου, πως με τιμώρησε και ποιος ο ρόλος της κουμπάρας.




Copyright protected OW ref: 175131



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.