Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η αρχή

Ήμουν 3 μέρες στο χωριό και αρχίσαμε να ερχόμαστε κοντά με τη Φ. Εκείνο το διάστημα ήταν άνεργη συνεπώς ήταν απασχολημένη με τα οικιακά. Ήμουν η διέξοδός της όταν ήθελε να ξεσκάσει λίγο. Ερχόταν στο σπίτι και καθόμασταν στη βεράντα κάνοντας συζητήσεις για διάφορα θέματα. Μετά την πρώτη μας φορά με πείραζε συνέχεια και μου πετούσε σπόντες. Μου έλεγε πόσο με θέλει και ότι συνέχεια σκέφτεται εκείνο το βράδυ. Το πως βρήκε τη δύναμη να μου χτυπήσει το τζάμι.

Πάντα βέβαια ήμασταν διακριτικοί και αποφεύγαμε να βρισκόμαστε σε σημεία που δε φαινόμασταν. Δεν θέλαμε να γίνουμε στόχος.

Ένα πρωί, ο ξάδερφος μου και η θεία είχαν πάει να τακτοποιήσουν κάποιες δουλειές σε κοντινή πόλη και να ψωνίσουν. Κατά τις 9 χτυπάει το τηλέφωνό μου.

- Έλα ρε ξάδερφε. Θα μου κάνεις μια χάρη γιατί η γυναίκα μου μάλλον κοιμάται;

- Πες μου… του απαντώ.

- Πήγαινε στο σπίτι μου, στην πίσω αυλή.

- Κάτσε να μπω…. του λέω. Ναι.

- Έχει κάτι χρώματα! Θέλω τους κωδικούς.

Του λέω τους κωδικούς και το κλείνω. Όπως έκανα να φύγω είδα το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας ανοιχτό και τη Φ να κοιμάται. Ένας άγγελος. Φορούσε μαύρο τιραντάκι, μισοσκεπασμένη με ένα σεντόνι, να φαίνεται η κοιλίτσα της. Κόλλησα και καύλωσα. Έμεινα λίγη ώρα να τη χαζεύω. Το πήρα απόφαση. Πήγα στη μπροστινή πόρτα. Ήταν ξεκλείδωτη. Μπήκα σαν τη γάτα, αθόρυβα και κλείδωσα τη πόρτα πίσω μου. Φορούσα το μαγιό μου και ένα μπλουζάκι.

Πήγα προς το δωμάτιο που κοιμόταν η Φ. και έκατσα αρκετή ώρα να την κοιτάω χαϊδεύοντας τον πούτσο μου που είχε τεντώσει για τα καλά. Γδύθηκα και γονάτισα δίπλα από το κρεβάτι. Άρχισα να της χαϊδεύω απαλά το λαιμό. να ανασαίνω κοντά της. Της φιλούσα τα δάχτυλα των χεριών ένα-ένα. Οι ρώγες της πεταγόντουσαν από την μπλούζα. Εκείνη πραγματικά κοιμόταν. Σταματάω για λίγο.

Αρχίζω να χαϊδεύω την κοιλίτσα της απαλά. και να αφήνω την ανάσα μου πάνω της. Τράβηξα το σεντόνι, φορούσε μόνο το βρακάκι της. Μύριζα τα υγρά της. Συνέχισα να χαϊδεύω την κοιλιά της ενώ πλέον φιλούσα τα μπούτια της. Άρχισε να γίνεται πιο βαριά η ανάσα της. Την είχα ξυπνήσει. αλλά έκανε ότι κοιμάται, με καύλωνε κι άλλο. Άνοιξε λίγο τα πόδια της. Μου έδειχνε το δρόμο.

Κατέβασα σιγά-σιγά το βρακάκι της, ενώ παράλληλα την έγλειφα. Εκείνη με το πόδι της μου χάιδευε τον πούτσο. και τ' αρχίδια. Με είχε τρελάνει. Της άνοιξα τα πόδια και άρχισα να της γλείφω το μουνάκι. Εκείνη άρχισε να μου παίζει τον πούτσο με τα πόδια της. Τα βογκητά της δυνατά. Πρέπει να τα άκουσε όλο το χωριό. Το μουνάκι της υγρό και νόστιμο. Όσο με έχυνε τόσο πιο πολύ ήθελα να συνεχίσω να τη γλείφω. Της έβγαλα τη μπλούζα. Τότε άνοιξε τα μάτια.

- Το καλύτερο ξύπνημα που μου έχουν κάνει είναι αυτό αγάπη μου!

Κάθομαι στην άκρη του κρεβατιού και κάθεται πάνω μου. Στην αγκαλιά μου. Οι σκληρές ρώγες της τρίβονταν στο στήθος μου. Φιλιόμασταν απαλά, αισθησιακά. Κάναμε έρωτα. Ο πούτσος μου καρφωμένος όλος μέσα στο μουνάκι της. Οι κινήσεις μας αργές. απαλές.

- Όλη μου τη ζωή σε περίμενα... μου λέει.

- Είσαι υπέροχη... της ψιθυρίζω στο αυτί.

- Δε σε χορταίνω αγάπη μου!

- Σε θέλω συνέχεια, της λέω.

Αρχίζει να τρίβει πιο γρήγορα το μουνάκι της, να με φιλάει, να με δαγκώνει.

- Σ' αγαπάω... μου λέει.

- Μωρό μου.

- Χύνω αγάπη μου, χύνω ψυχή μου... φωνάζει.

- Κι εγώ μωρό μου.

Χύσαμε δυνατά. Όλο τα σπέρμα έτρεχε από το μουνάκι της στα αρχίδια και στον κώλο μου. Μείναμε αγκαλιά με τον πούτσο μου μέσα της αρκετή ώρα. Μόνο φιλιόμασταν.

- Σ' ευχαριστώ! Σ' αγαπάω πολύ! Πάω για μπάνιο…

μου λέει και σηκώνεται από πάνω μου.

- Πάω κι εγώ να συμμαζευτώ γιατί θα έρθουν σε λίγο.

Ντύθηκα και πήρα τον δρόμο για το σπίτι.
Copyright protected OW ref: 169690Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.