Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Πάει περίπου ένας μήνας απο το τελευταίο σκηνικο με την ξαδερφη μου και τον φίλο μου, με όλες τις εικονες χαραγμένες στο μυαλό μου, και μέσα έντονη καύλα αφού δεν με άφησε να χαρώ τίποτα εκείνη την μέρα. Ηθελα ξανά να απολαυσω το κορμί της. Πρωινό Δευτέρας, χτυπάει το κινητό μου και είναι αυτή ξανά…το πουλί μου έγινε σκληρό αμέσως.

- Τι κάνεις ξαδερφούλη;

- Καλά είμαι εσύ;

- Πολύ καλά, λέω να πάω για μπάνιο στην θάλασσα, θέλεις να έρθεις μαζί μου;

- Εννοείται της λεω, ετοιμάζομαι και έλα

Στο μυαλό μου ήρθαν εικονες τρελές, χαρά μεγάλη, σε λίγο θα είχα πάλι την ευκαιρία μου να την ευχαριστηθώ.

- Σε 10 λεπτά είμαι εκεί, θα πάμε να πάρουμε και μια φίλη μου για παρέα.

Αμέσως μπερδευτηκα, ηξερα ότι θα ήταν δύσκολο να γίνει κάτι…μιας και πάντα μου έλεγε να κρατάμε μυστικά αυτά που κάνουμε. Απο την άλλη όμως είπα πως έστω και λίγο να την αγγίξω θα καταφέρω διακριτικά, οπότε ετοιμαστηκα και την περίμενα. Μετά απο λίγο έφτασε, μπαίνω στο αμάξι και κάθομαι στο πίσω κάθισμα για να κάτσει μπροστά η φίλη της. Η εικονα της με ενθουσίασε, φόραγε ένα κοντό φορεματάκι με λουλούδια, όπου άφηνε τα μπούτια της ανοιχτά, και ντεκολτέ σχετικά ανοιχτά, αν και δεν είχε μεγάλο στήθος. Τα μάτια μου έπεφταν στα μπούτια της συνέχεια, δεν άντεχα να μην κοιτάω..κάτι που είδε απο τον καθρέπτη καθώς μιλούσαμε.

- Ξαδερφούλη προσεκτικός θέλω να είσαι..δεν ξέρει κάτι η φίλη μου.

- Εντάξει της λεω, να κοιτάζω μπορώ όμως;

- Να κοιτάς βεβαια, όπως ήδη κοιτάς τα μπούτια μου και μου χαμογελάει.

Φτάνουμε στο σπίτι της φίλης της, πρώτη φορά την έβλεπα, πολύ σέξυ κοπέλα..φορούσε ένα κοντό σορτς και πολύ καλοσχηματισμένα μπούτια και στήθος πιο μεγάλο και στητό απο της ξαδερφης μου. Το πουλί μου κοντευε να εκραγεί, τα μάτια μου έπαιζαν συνέχεια. Αφου μας γνώρισε, ξεκινήσαμε για την θάλασσα. Τα μάτια μου έπεφταν πάνω στο κορμί της την φίλης συνέχεια, κάτι που είχε δει η ξαδερφη μου. Φάνηκε σαν να μην της αρεσε, σαν να ζηλευει. Παρατηρώ σιγά σιγά ότι το φόρεμα της αρχισε να ανοίγει πολύ και να εμφανίζεται όλο το μπούτι της γυμνό, το φόρεμα δεν άνοιγε μονο του, το ανοιγε η ίδια με δήθεν αδέξιες κινήσεις την ώρα που άλλαζε ταχύτητες. Δεν ήθελα και πολυ, καύλωσα τρελά..δεν άντεχα να μην κοιτάζω την μπουτάρα της. Βλέπω και την φίλη της να κοιτάζει το μπούτι της ξαδερφης.

- Πολύ ωραίο δέρμα έχεις φιλενάδα, καιρό είχα να δω γυμνό το κορμί σου.

Και απλώνει σιγά σιγά το χέρι της να της χαιδεψει το μπουτι, εμενα τα μάτια μου κολλησαν εκει, τα έχασα..καύλωσα πάρα πολύ που την είδα να της χαιδευει το μπούτι. Της το χαιδευε πολύ αισθησιακά. Ελα της λεει η ξαδερφη μου και το δικό σου δέρματάκι μια χαρά είναι όπως βλέπω τα μπουτάκια σου. Πιάσε της λεει η φίλη της να δεις, το δικό σου είναι πιο απαλό.

- Εγώ οδηγάω δεν μπορώ, θα μου πει ό ξαδερφος μου όμως. Ελα ξαδερφούλη πιάσε λίγο το μπούτι μου, και μετά της φίλης μου να μας πεις.

Κοκκινισα και καύλωσα πολύ…απλώνω το χέρι μου στο μπούτι της ξαδερφης πρώτα, αν και το έχω πιάσει πολλές φορές και το χαιδευω…και μετά βάζω δισταστικά το χέρι μου στο μπούτι της φίλης της, το χέρι μου τρέμει…αρχίζω και χαιδευω απαλά, αυτή με κοιτάζει που τρέμω απο την καύλα…και πιάνει το χέρι μου και το καθοδηγεί πιο πολύ πάνω στα μπούτια της..!!

- Είναι όντως πιο απαλό της ξαδερφης μου λεω, αλλά και τα δικά σου είναι πολύ ωραία.

- Σε ευχαριστώ αγορίνα μου, λεει η φιλη της. Εγώ σε άλλο σημείο κερδίζω την ξαδερφη σου.

- Ποιο, την ρωτάω;

- Μισό λετπάκι να δεις, λεει χαμογελαστα

Με μια κίνηση βγάζει την μπλούζα της και μένει με το μαγιο της, το στήθος της είναι τέλειο και στητό. Πολύ πιο ωραίο απο της ξαδερφης μου.

- Σου αρέσει, με ρωτάει

- Πάρα πολύ της λεω

- Πρέπει να το αγγίξει για να είναι δίκαιο, λεει η ξαδερφη μου

- Γιατί φιλενάδα, έχει πιάσει το δικο σου;

- Εεε μια φορά μονο, λεει και γελάνε και οι δύο

Φτάνουμε στο σημείο σχεδόν που θέλαμε να πάμε, αλλά σταματάμε λίγο πιο μακρυά και απομερα, όπου δεν θα μας έβλεπαν. Ερχονται και οι δύο στο πίσω κάθισμα και κάθονται δεξιά και αριστερά μου. Η καύλα μου με έχει τρελάνει, νομιζα ότι ήταν στημένο τελικά όλο αυτό, αλλά δεν έκανα κάποια κίνηση, τις άφηνα να με πάνε όπου ήθελαν. Παιρνει το χέρι μου η φίλη της, και το βάζει πάνω στο στήθος της, αρχιζα να την χουφτώνω με πάθος. Ελα αγορίνα μου λεει, ξέρω ότι το στήθος μου είναι το δυνατό μου σημείο, και σίγουρα θα σου αρέσει πιο πολύ απο της ξαδερφης σου. Η ξαδερφη μου άρχισε σιγά σιγά να ξεκουμπώνει το φόρεμα της, για να μείνει με το μαγιο, οι μπουτάρες της με τρελαίνουν, θέλω πολύ να τα γλέιψω ξανά…αλλά είμαι αποροφημένος στο στήθος της φίλης. Nοιώθω την ρώγα της σκληρή, η ίδια μου καθοδηγεί το κεφάλι μου στο στήθος για το φιλήσω, αρχίζω και της φιλάω το στήθος και το χουφτώνω. Λύνει το κορδόνι και αφήνει το στήθος της γυμνό να το φιλάω και να γλείφω τις σκληρές τις ρώγες.

- Γύρνα και απο δώ λίγο ξαδερφούλη, ακούω να λεει με νάζι η ξαδερφη μου καπως σαν να ζηλευε.

Γυρίζω στην πλευρά της, είναι με το μαγιο, την πιάνω απο την μέση και αμέσως βουτάω στις τέλειες μπουτάρες της. Ενα χέρι νοιώθω να περνάει πάνω απο το μαγιο στο πουλί μου και να το χαιδέυει, με μια κίνηση η φίλη της το βγάζει έξω και αρχίζει να μου το παίζει απαλα…είχα καεί απο την καύλα. Οσο απολάμαβανα το κορμί της ξαδερφης και πάλι, η φίλη της άρχισε να μου γλείφει το κεφαλάκι απο το πουλί και να τινάζομαι όσο ένοιωθα την καυτή της γλώσσα πάνω. Ηταν η δευτερη κοπέλα μετά την ξαδερφη μου που μου έπαιρνε πίπα.

- Ελα ξαδερφούλη, απολαυσε την πίπα που σου κάνει, φτάνει με το κορμί μου. Σήμερα θα κοιτάζω εγώ εσένα να γαμάς την φιλενάδα μου.

Ξαπλώνω πίσω και απολαμβάνω την αργή πίπα, η γλωσσα της με καίει. Η ξαδερφη μου πιάνει το κεφάλι της φίλης της καθώς με γλείφει και της χαιδευει τα μαλλιά δίνοντας της ρυθμό στο γλείψιμο, και με κοιτάζει. Φοράει ακομα το σορτς και το κάτω μαγιο, το στήθος της είναι γυμνό. Κάποια πρώτα υγρά μου είναι στο στόμα της, σηκώνει το κεφάλι της, με κοιτάζει με πονηρό βλέμμα, πιάνει την ξαδερφη μου και πλησιάζουν τα χείλη τους. Θέλεις να το δεις, με ρωτάει. Και κουνάω το κεφάλι μου καταφατικά. Αρχίζουν και δίνουν γλωσσόφιλα μπροστά μου..με τα χέρια τους να μου παίζουν το πουλί.

- Ελα της λεει φιλενάδα, βγάλε και το κάτω μέρος, το καυλί του ξαδερφούλη είναι έτοιμο.

Ξεκουμπώνει το σορτσάκι της και το βγάζει, τα μπούτια της και το κωλαράκι της είναι ονειρικα. Ανεβαίνει πάνω μου και πλησιάζει το στήθος της στο πρόσωπο μου να το φιλήσω..η ξαδερφη μου κρατάει το πουλί μου και μου βάζει ένα προφυλακτικο!! Λύνει το κορδόνι απο το πλάι στο μαγιο της φίλης της..και της το βγάζει. Η φιλη της ανασηκώνει λίγο την λεκάνη και κάθεται αργά αργά πάνω στο καυλί μου. Την πιάνω δυνατά απο τα μπούτια και την λεκάνη και με ρυθμικές κινήσεις γαμάω το υγρό της μουνάκι..η καύλα με έχει κυριευσει, οι ανασες μας γίνονται βαριές…η ξαδερφη μου έχει το χέρι της αναμεσα στα μπούτια της και τρίβει το μουνάκι της πάνω απο το μάγιο, όσο εγώ γαμάω την φιλενάδα της. Τινάζομαι έντονα μέσα της, χύνω πολύ μέσα στο προφυλακτικο, το κορμί της έιναι ζεστό. Καταλαβαίνει ότι έχυσα και σηκώνεται απο πάνω μου, βγάζει το προφυλακτικο που είναι γεμάτο χύσια..και το απλώνει πάνω στα μπούτια της ξαδερφης μου.

- Αγορίνα ήσουν τέλειος μου λεει, καλά μου περιέγραφε η ξαδερφη σου τόσο καιρό.

- Γιατί το μαρτύρησες φιλενάδα, ρωτάει η ξαδερφη μου

- Ελα μωρέ σιγά, δεν είναι κακο. Και μην ξεχνάς ότι μου υποσχέθηκες να αφήσεις και εσύ τον δικό μου αδερφό να σε απολαύσει κάποια στιγμή, και της κλείνει το μάτι.

Αυτό ήταν, χάθηκα μέσα στην καύλα μόλις το άκουσα. Χαμογελάνε μετάξύ τους και εγώ απολαμβάνω αυτό που έζησα, με το μυαλό μου στην επόμενη μας συνάντηση.




Copyright protected OW ref: 170894



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).