Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη Μυρτώ κατεβήκαμε στην Αθήνα για τα Χριστούγεννα. Σε μια κοινή παρέα που είχαμε να τους δούμε χρόνια. Όπως σας έχω πει, ζούμε για χρόνια και εργαζόμαστε στο Λονδίνο. Αφού κυρίως οι κοπέλες τις παρέας εξέφρασαν έναν ειλικρινή θαυμασμό για τη μεγάλη μεταβολή του σώματος της Μυρτώς, σας έχω διηγηθεί σε προηγούμενες ιστορίες ότι η Μυρτώ τα τελευταία δυο χρόνια ασχολείται πολύ ενεργά με το body fitness και έχει αποκτήσει εντυπωσιακούς μύες, ειδικά στα χέρια, άλλα και στα πόδια της. Ήταν πάντοτε γυμνασμένη αλλά λόγω των σταθερών και πολλών προπονήσεων έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα παρ' όλο που δεν κάνει χρήση ορμονών. Έχει επίσης κάνει δυο φορές προσθετική στήθους και τώρα είναι σε μέγεθος DD/E. Εγώ επίσης χρόνια σταθερός στα γυμναστήρια με βάρη.

Οι κοπέλες της παρέας ρωτούσαν τις σχετικές πληροφορίες…

"Μυρτώ μου τι μπράτσα είναι αυτά, πόσες φορές την εβδομάδα κάνεις προπόνηση;", "Μυρτώ μη φουσκώσεις και άλλο γιατί θα είναι υπερβολικό και όταν σταματήσεις τη γυμναστική τι θα γίνει;…", "αχ Μυρτώ τι ωραία που χαράζει το μπούτι σου", "Μυρτώ τα βυζιά σου είναι πολύ μεγάλα", "να τα πιάσω", "αχ δεν σε τραβάνε", "πόσα ml είναι;", "τι είδους ένθεμα;"… και άλλα χαζά.

Κάποια στιγμή η συζήτηση ξέφυγε και η Ντίνα, μια όμορφη, μαγκιόρα Πειραιώτισσα με πολύ ωραίο σώμα και γενικά χαλαρή έλεγε μια ιστορία στις υπόλοιπες κοπέλες ότι πήγε σε ένα μπάτσελορ πάρτι σε ένα πολύ γνωστό στριπτίζ κλαμπ στη Συγγρού. Όλη η παρέα συγκεντρώθηκε στην ιστορία της Ντίνας. Η Ντίνα έλεγε ότι έχει και άντρες χορευτές αλλά και πολλές γυναίκες, ότι είχε πολλά show και από άντρες και μάλιστα αργά το βράδυ live sex show. Μας είπε μάλιστα ότι η παρέα τους πήρε για πριβέ χορούς έναν πολύ μυώδη άντρα χορευτή και γενικά πέρασαν καλά.

Το διαλύσαμε γύρω στις 2 και ήμασταν κουρασμένοι αλλά στο αυτοκίνητο όταν φεύγαμε από το Κολωνάκι για τα Βόρεια, λέω στη Μυρτώ… "δεν πάμε μια βόλτα στη Συγγρού;". Η Μυρτώ με ελαφρά νυσταγμένο βλέμμα με κοίταξε πονηρά και μου λέει:

- Άκουσες αγοράκι μου ότι έχει σιλικονάτες γκόμενες και θέλεις ε;

- Έλα βρε Μυρτώ μου, θα έχει και για σένα, θα δεις το φουσκωτό με τη μεγάλη ψωλή που σου έλεγε η Ντίνα.

- Άντε πάμε αλλά να μην αργήσουμε γιατί τη Κυριακή έχουμε τραπέζι στο πατρικό μου και θα πρέπει να ξυπνήσω νωρίς να βοηθήσω.

Φτάσαμε και αφού δυσκολευτήκαμε να παρκάρουμε φιληθήκαμε βιαστικά στο αυτοκίνητο και την είδα υγρή, "είναι που δεν ήθελες"… της λέω. Μπαίνουμε στο club λίγο πριν τις 3 και γίνεται μέσα ένας χαμός. Ασφυκτικά γεμάτο, κόκκινοι καναπέδες γύρω από ένα μεγάλο μπαρ στο βάθος ένας ανοικτός χώρος με πολλά στριμωγμένα τραπέζια και μια μεγάλη πίστα. Πάρα πολύς κόσμος, αρκετά ζευγάρια αλλά και παρέες από μόνο γυναίκες. Ειδικά στα πρώτα τραπέζια κύρια γυναικοπαρέες. Δεν υπήρχε ελεύθερο τραπέζι και βολευτήκαμε οριακά στην άκρη του μπαρ με καλή οπτική στη πίστα.

Πολλές οι γυναίκες strippers, μέτρησα καμιά τριανταριά, για όλα τα γούστα, οι πιο πολλές με χαρακτηριστικά Ανατολικής Ευρώπης, θα έλεγα οι δέκα πολύ εντυπωσιακές. Έπεσε αμέσως το μάτι μου σε μια ψιλή βυζαρού με γυαλιά και ένα έντονο φωσφορούχο μαγιό που ενίσχυε το ήδη μεγάλο στήθος της. Ήταν στην άλλη γωνιά του μπαρ με έναν καλοστημένο πενηντάρη και έπιναν τα ποτά τους. Η κοπέλα του μπαρ, πολύ φιλική, μια λεπτή,Ανατολική, με ωραίο πρόσωπο και σώμα μας έπιασε συζήτηση σε πολύ καλά Ελληνικά, πρώτη φορά εδώ, δε σας έχω ξαναδεί, τι ωραίο ζευγάρι που είστε, αχ εσύ είσαι πολύ γυμνασμένη, δεν έρχεσαι να δουλέψεις εδώ και κάτι τέτοια. Η Μυρτώ χαμογελαστή της μιλούσε χαλαρά. Κάποια στιγμή τη ρωτάει:

- Έχετε πολύ ωραίες κοπέλες αλλά δεν βλέπω καμιά πάρα πολύ γυμνασμένη.

- Είχαμε, μάλιστα λέει και ένα κλασικό stripper όνομα, αλλά έφυγε για τη Ρουμανία. Ξέρεις τις πολύ γυμνασμένες δεν τις θέλουν τόσο πολύ οι άντρες. Τους άντρες μας τους είδες;… λέει η bar woman.

Εκείνη τη στιγμή έκανε ένα show ένας μιγάς με γραμμωμένο σώμα, κοντούλης ο οποίος τα είχε βγάλει όλα και είχε τυλιχτεί στα επίμαχα σημεία με ένα λευκό διαφανές ύφασμα σαν τουρμπάνι.

- Κάτσε να δεις τα δυο μας παλικάρια, αυτός δεν είναι τίποτα σπουδαίο.

Έτσι λοιπόν βλέπουμε τα show. Είναι ένας τύπος ο οποίος είναι για πολύ ώρα στο μπροστινό τραπέζι με μια γυναικοπαρέα και τον κερνάνε ποτά. Δε μπορούμε να έχουμε καλή οπτική επαφή γιατί είχε πολύ κόσμο και αρκετούς όρθιους και γενικά πολύ κίνηση. Βλέπω ότι η Μυρτώ έχει τραβήξει αρκετά βλέμματα αντρικά και γυναικεία και έχουν έρθει αρκετές strippers και μας λένε αν θέλουμε να πάμε για πριβέ χορό. Μάλιστα μια ψιλή Ρωσίδα με ωραίους κοιλιακούς και εντυπωσιακή παρουσία πιάνει τα μπράτσα της Μυρτώς και τη χουφτώνει χοντρά.

Ο DJ λέει ότι σε λίγο θα έχουνε το police show και ότι απαγορεύονται ο φωτογραφίες και τα βίντεο. Η μουσική δυνατή και εμφανίζεται στη σκηνή ένας τύπος ντυμένος αστυνόμος με γυαλιά ηλίου. Ωραίο παιδί, μελαχρινός, με σκούρα χαρακτηριστικά και σκούρο δέρμα, αξύριστος να κάνει ένα εντυπωσιακό χορευτικό με σβούρες στον αέρα. Κάποια στιγμή ξεκινά ένα στριπτίζ και ξεκουμπώνει σιγά-σιγά το πουκάμισο. Ενδιάμεσα σηκώνει στη σκηνή και μια κοπέλα με ένα κοντό άσπρο φορεματάκι, τη βάζει σε μια καρέκλα και χορεύει επάνω της. Με το που βγάζει το πουκάμισο ο τύπος… είναι φέτες, απίστευτοι κοιλιακοί και πολύ γυμνασμένος. Σιγά-σιγά ξεκουμπώνει το παντελόνι και μένει με ένα κολλητό κόκκινο σλιπ το οποίο φουσκώνει απίστευτα σχεδόν μέχρι το γοφό. Η Μυρτώ έχει κολλήσει στο show και μου λέει:

- Τι σώμα έχει ο τύπος… αλλά και τι παπάρι!

Η μικρούλα στη σκηνή έχει στριμωχτεί γιατί είναι αυτό το θηρίο για πολύ ώρα επάνω της και τρίβει το παπάρι του με το κόκκινο εσώρουχο στα μούτρα της. Ξαφνικά τη σηκώνει στα χέρια και προσπαθεί να τη φιλήσει αλλά η μικρή αντιδρά. Την κατεβάζει κάτω και σηκώνει μια ξανθιά milf με ωραία πόδια και ένα κολλητό μαύρο φόρεμα. Η μίλφ κάθεται στην καρέκλα με ανοιχτά τα πόδια και ο τύπος τη φιλά παντού. Του φιλά το μυώδες στήθος και του χαδεύει στη πλάτη. Τη μεταφέρει σε ένα υπερυψωμένο μέρος της σκηνής και ορμά από πάνω της, τη γυρίζει σε όλες τις στάσεις και κάποια στιγμή σηκώνεται και βγάζει το σλιπ. Ένα τεράστιο χοντρό παπάρι εμφανίζεται. Η milf έχει τρελαθεί και το αρπάζει με μανία, το show βιαστικά τελειώνει.

Η ώρα έχει περάσει είναι σχεδόν 5, η Μυρτώ ρωτάει τη bar-woman:

- Ο τύπος που έκανε το show κάνει πριβέ χορούς;

- Σου είπα θα σου αρέσει… της απαντά, κάνει και είναι πολύ καυτός.

- Πάμε Μυρτώ μου, θα έρθουμε σύντομα για σκληρή βραδιά.
Copyright protected OW ref: 174765Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).