Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η γυναίκα μου είναι πολύ μουνάρα. Έχει υπέροχο αδύνατο κορμί, με μικρά στητά βυζάκια που μου αρέσουν πολύ. Τρελαίνομαι να τη γλείφω, να τη φιλάω παντού, να τη μυρίζω, να τη γαμάω. Θέλω να τη φάω ολόκληρη από την καύλα μου. Και δεν έχω άδικο. Έχει πολλές επιτυχίες. Λόγω της δουλειάς της που συναναστρέφεται με πολλούς πελάτες, μου έχει πει επανειλημμένως για το πώς την κοιτάνε ή της την πέφτουν κάποιοι από αυτούς. Θα μπορούσε να έχει πολλούς ερωτικούς συντρόφους στο παρελθόν της αλλά επειδή δεν ήταν ποτέ τέτοια κοπέλα, αρκέστηκε στη μία και μοναδική σχέση που είχε πριν με γνωρίσει. Πολλές φορές δεν το χωράει ο νους μου πως ένα τέτοιο μουνί δεν έχει γαμηθεί από τουλάχιστον πέντε πούτσους πριν φτάσει στο δικό μου.

Στο κρεβάτι τα πάμε μια χαρά. Μόνο που εγώ είμαι πολύ πιο έκφυλος από αυτή. Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι φαντασιώσεις και τρελαίνομαι να δημιουργώ με το μυαλό μου πολλές ιστορίες που θέλω να τις μοιράζομαι μαζί της την ώρα του σεξ. Έτσι, μια μέρα ξεκίνησα μια φαντασίωση που πάντα με ανέβαζε. Αφού την πήρα αγκαλιά και της έδωσα ένα τρυφερό φιλί στην αρχή, σε ανύποπτο χρόνο στο σαλόνι, της είπα όλα τα γλυκόλογα που την ανεβάζουν και την έφτιαξα και ψυχολογικά. Της έλεγα πόσο όμορφη είναι, πόσο μου αρέσει να την έχω δίπλα μου, πόσο με καυλώνει να την κοιτάνε όταν τη συνοδεύω και αυτή χαμογελούσε, της φιλούσα ταυτόχρονα το λαιμό και τη χάιδευα παντού. Σε κάποια στιγμή της κάνω την ερώτηση - παγίδα που είχα ετοιμάσει...

- Είσαι τόσο μουνάρα που πολλές φορές απορώ: Σε γαμάω καλά;

- Φυσικά, που απάντησε και γέλασε. Τι ερώτηση είναι αυτή;

- Το ικανοποιώ το μουνάκι σου όσο θέλεις; Μήπως θες περισσότερο; Μπορώ να του δώσω ο,τι γουστάρεις.

- Μια χαρά με γαμάς. Συνέχισε όπως το κάνεις. Μ' αρέσει...

Εν τω μεταξύ τα χάδια μας είχαν ανεβάσει σε άλλο επίπεδο και σε συνδυασμό με τις λέξεις που λέγαμε άρχισε να φουντώνει το πράγμα. Δίναμε φιλιά στο στόμα, τα μάγουλα, τους λαιμούς μας και καυλώναμε όλο και περισσότερο.

- Τέτοιο όμορφο μουνάκι που έχεις αξίζει να έχει ο,τι θέλει. Αρκεί να το ζητήσει από το γαμιά της.

- Το έχει πίστεψε με... μη σταματάς... φίλα με... κι άλλο.

Φυσικά δεν είχα σταματήσει να τη φιλάω όσο της μιλούσα. Συνέχισα όμως να την προκαλώ...

- Είσαι η μουνάρα μου. Πραγματικά σε γουστάρω απίστευτα. Ο πούτσος μου σου ανήκει. Να σε κάνει να τον ευχαριστείσαι οπότε και όσο θες.

- Κι εσύ είσαι ο μοναδικός γαμιάς μου, μου ανταπέδωσε. Με τρελαίνεις με τα γαμήσια που μου κάνεις.

Σε αυτό το σημείο της έβγαλα τη μπλούζα και αποκάλυψα το υπέροχο στήθος της. Κατέβηκα προς τη δεξιά της ρώγα και άρχισα να τη γλείφω. Έβγαλε ένα αχ μέσα στο πάθος και με το άλλο χέρι άρχισα να τρίβω την άλλη ρώγα της.

- Χαίρομαι, της είπα και συνέχισα… και απορώ ταυτόχρονα.

- Τι απορείς;

- Πως μια μουνάρα σαν εσένα είχε μόνο έναν γκόμενο στη ζωή της μέχρι που με γνώρισε. Φοιτήτρια σε επαρχιακή πόλη μόνη περίμενες τον γκόμενο από Αθήνα να έρθει να σου ρίξει κάνα πούτσο να ξεκαυλώσεις;

- Ισχύει. Ήμουν καλό κορίτσι.

- Τουλάχιστον γάμαγε καλά;

Μπήκα στο ψητό

- Τι ρωτάς τώρα;

- Σιγά μωρέ. Θα ζηλέψω;

Τη ρώτησα και πήγα το δεξί μου χέρι μέσα από την πιτζάμα και το εσώρουχο κατευθείαν στο μουνάκι της.

- Έλα τώρα. Τι ερώτηση είναι αυτή;…

μου είπε και άνοιξε λίγο τα πόδια να με βοηθήσει να πάω στην κλειτορίδα της.

- Μια απλή φυσιολογική ερώτηση είναι. Αν σε γάμαγε καλά ο πρώην σου ρώτησα. Εν τω μεταξύ ο πούτσος μου ολοένα και φούντωνε από την καύλα της συζήτησης.

- Δεν είχα παράπονο, απάντησε.

Αλλά με ρωτάς να σου πω για τον πρώην μου αν με γάμαγε καλά την ώρα που μου τρίβεις το μουνί; Και μόνο που με κάνεις αυτή τη στιγμή να σκέφτομαι κάποιον άλλον...

- Σιγά το πράγμα. Στο κάτω-κάτω μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό.

- Πως;

- Έχω τρελή φαντασίωση να το κάνουμε και να σκεφτόμαστε τους πρώην μας.

- Πως θα γίνει αυτό;

Μου άρεσε που η γυναίκα μου δεν κόλλαγε σε τέτοια παιχνίδια. Δεν έφερε αντίρρηση. Απλά ρώτησε πως θα γίνει. Το πήγα λοιπόν παραπέρα...

- Κλείσε τα μάτια και φαντάσου πως είσαι με το Σ.

- Κι εσύ; Με ρώτησε

- Εγώ θα σκέφτομαι την Κ… της απάντησα και περίμενα αντίδραση που ευτυχώς δεν ήρθε.

Πλησίασα τα χείλη της και αρχίσαμε ένα υπέροχο παθιασμένο γλωσσόφιλο. Τη σήκωσα στην αγκαλιά μου και την πήγα στο κρεβάτι. Την ξάπλωσα και της έβγαλα πιτζάμα και μπραζίλιαν. Το μουνάκι της ξεπρόβαλε υγρό. Πανέμορφο, περιποιημένο όπως πάντα τέλεια ξυρισμένο. Με μια κίνηση πέταξα και τα δικά μου ρούχα και ξάπλωσα πάνω της.

Άρχισαν τα χάδια και τα φιλιά. Με ένταση. Με πάθος. Φαίνεται η φαντασίωση μου έπιασε τόπο και έκανε καλά τη δουλειά της. Με κλειστά τα μάτια και οι δύο ήμασταν μαζί και ταυτόχρονα ο καθένας αλλού.

- Τι σκέφτεσαι; Τη ρώτησα. Που είσαι;

- Στο σπίτι που είχα φοιτήτρια. Είμαι με τον Σ στο κρεβάτι. Εσύ;

- Σε ένα ξενοδοχείο με την Κ.

Και κάπως έτσι το κάναμε οι δύο μας με άλλους στο μυαλό μας.

- Σε θέλω, είπε.

- Ποιον; Την προκάλεσα. Ποιον θες;

- Εσένα!

- Ποιον εμένα; Την προκάλεσα πάλι.

- Εσένα Σ, μου απάντησε. Γάμα με!

- Σε γαμάω Κ…

της απάντησα και έχωσα τον πούτσο μου με τη μία βαθιά μέσα της. Την είχα από κάτω μου και τη γάμαγα, αλλά σκεφτόμουν την πρώην μου. Τα γαμήσια που μου χάρισε εκείνη. Που μου έδινε ο,τι ήθελα. Στόμα, μουνί, κώλο. Ο,τι και όπως ήθελα. Κάθε φορά. Σκεφτόμουν ένα υπέροχο γαμήσι μας στην Πάρο. Το θυμάμαι πολύ έντονα επειδή ήταν το πρώτο μας καλοκαίρι και μόλις που είχαμε αρχίσει να μαυρίζουμε από την ηλιοθεραπεία και όλα τα κρυφά της σημεία ήταν πιο άσπρα. Με καύλωνε αυτό. Της είχα ζητήσει να ξυρίσει το μουνί της εκτός από μια λωρίδα από πάνω κάθετη και το έκανε με ευχαρίστηση. Με τρελαίνει αυτή η εμφάνιση. Και μόλις που είχαμε γυρίσει από τη θάλασσα και είχαμε κάνει το μπανάκι στο ξενοδοχείο και την έβαλα στο κρεβάτι βρεγμένη ακόμη και άρχισα να της γαμάω την υπέροχη μουνάρα της. Η Κ μου δινόταν συνέχεια. Ήταν μητρομανής. Μπορούσε να γαμιέται μέρα νύχτα χωρίς σταματημό. Και το απολάμβανα. Και τώρα αυτή έχω στο μυαλό μου και ενώ πλησιάζω να χύσω φωνάζω δυνατά "χύνω Κ μέσα στη μουνάρα σου" και άδειασα όλα τα χύσια μου στο μουνί της γυναίκας μου. Άνοιξα τα μάτια μου και την κοίταξα. Δεν είχε τελειώσει. Βγήκα από μέσα της και οδηγήθηκα στο μουνί της το οποίο άρχισα να γλείφω ασταμάτητα. Αυτή βογκούσε από καύλα και έλεγε κάποιες λέξεις που δεν τις άκουσα όλες. Σταμάτησα να τη γλείφω και της έβαλα δυο δάχτυλα.

- Τι είπες;… τη ρώτησα.

- Γλείψε με... γλείψε με Σ, θέλω να χύσω όπως τότε που με πήρες στα τέσσερα στη Σύρο.

Άρχισα πάλι να τη γλείφω και να τη γαμάω με τα δάχτυλα ταυτόχρονα. Σε χρόνο ρεκόρ έχυσε φωνάζοντας το όνομα του. Όταν τελείωσε ήρθα δίπλα της και την πήρα αγκαλιά.

- Μόνο εσύ με κάνεις να τα ζω αυτά…

μου είπε και μου έδωσε ένα φιλί για ευχαριστώ.
Copyright protected OW ref: 174735Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.