Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Το παρελθόν της γυναίκας μου (4ο μέρος)

Άρχισε να παίζει το βίντεο στην οθόνη της τηλεόρασης. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Δεν ήξερα τί να περιμένω. Δεν ήξερα πως θα αισθανόμουν. Η Βάσω όμως κατά κάποιο τρόπο δε μου άφησε επιλογή. Και ομολογουμένως δεν καλοκαταλάβαινα την κίνησή της. Ριψοκινδύνευε πολλά πιστεύω. Από την άλλη πάλι είχα ξεκαθαρίσει πως το παρελθόν δεν επηρεάζει το παρόν, τίποτα δε θα άφηνα να με χαλάσει και ενδεχομένως να στηριζόταν πολύ σε αυτό. Το είχα αποδείξει στις προηγούμενες αφηγήσεις της. (Δε θα με πειράξει τίποτα. Τίποτα; Αναρωτιόμουν κι εγώ ο ίδιος. Πού βρισκόταν άραγε το δικό μου όριο;)

Στην οθόνη φαινόταν ένα σκοτεινό δωμάτιο. Και κάποιες φιγούρες διακρίνονταν να κινούνται. Όπως ακριβώς μου το είχε περιγράψει. Δωμάτιο, χαμηλό φως και… πόσοι άντρες; Ήμουν πλέον βέβαιος πως μου είχε πει την αλήθεια. Θα έβλεπα την παρτούζα της γυναίκας μου στα φοιτητικά της χρόνια! Ακούγονταν κάτι πνιχτά γελάκια που έσπαζαν τη σιωπή του δωματίου. Ομολογώ πως οι δικοί μου παλμοί ακούγονταν πολύ περισσότερο. Η Βάσω συνέχιζε να μαλακίζει τον πούτσο μου και να μου τρελαίνει τα συναισθήματα. Προφανώς για να με καυλώσει κι άλλο, να δεχτώ πιο εύκολα τα όσα θα ακολουθούσαν. Πόσο καλή αποδείχτηκε σε αυτό. Εγώ καρφωμένος με τα μάτια στην οθόνη προσπαθούσα να δω τι θα συμβεί. Δε διέκρινα όμως κρεβάτι. Υποτίθεται το λάπτοπ ήταν τοποθετημένο απέναντι ακριβώς από το κρεβάτι να βιντεοσκοπήσει το γαμήσι. Όμως… ένα "σ…" ακούστηκε και αμέσως μετά ένα "έρχεται". Η κάμερα εστίασε στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας, η οποία άνοιξε σχεδόν αμέσως και μπήκε μέσα η Βάσω. Ντυμένη! Και τότε άναψαν τα φώτα του δωματίου και ακούστηκε ένα αιφνιδιαστικό "Έκπληξη…".

Η Βάσω της οθόνης να δέχτηκε μια επίθεση αγάπης και αγκαλιών από τους φίλους συμφοιτητές και συμφοιτήτριές της και αμέσως μετά το γνωστό τραγουδάκι γενεθλίων ακούστηκε από όλους. Η αιφνιδιασμένη Βάσω της οθόνης δεχόταν ένα πάρτι έκπληξη προς τιμή των γενεθλίων της.

Γύρισα και την κοίταξα φανερά απορημένος.

- Τι είναι αυτό;… τη ρώτησα Και τότε έβαλε τα γέλια.

- Μα σοβαρά πίστεψες θα είχα κάνει παρτούζα με ένα σωρό άγνωστους και μάλιστα με δεμένα μάτια; Και που το σκέφτομαι μόνο φοβάμαι…

- Με κορόιδευες πουτανάκι;

Χα, χα… "ναι" μου απάντησε και τότε έπεσα πάνω της ανακουφισμένος – το ομολογώ – και άρχισα να τη γαργαλάω στα πλευρά της λέγοντας τώρα θα δεις τι θα πάθεις. Αυτή λιγώθηκε στα γέλια και προσπαθούσε δήθεν να ξεφύγει φωνάζοντας "μη σταμάτα δεν αντέχω άλλο". Σε λίγα λεπτά ηρεμήσαμε και τότε μιλήσαμε σε ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα.

- Δηλαδή όσα μου είπες ήταν ψέματα;

- Όχι όλα…

- Ποια ήταν αλήθεια δηλαδή;

- Κοίτα. Ο Σ πράγματι έφερε στο σπίτι μου τον Τ. Και όντως το έκανα μαζί του. Αλλά μία μόνο φορά. Αυτή της πρώτης βραδιάς που σου περιέγραψα. Όλα τα υπόλοιπα ήταν παιχνίδι με το μυαλό σου που έβλεπα ότι διψούσες να ζήσεις. Και απλά σου το χάρισα. Πώς σου φάνηκε;

- Τι να πω; Όντως τα πίστεψα όλα. Ευτυχώς πάλι που δεν έγιναν όλα όσα μου έλεγες επειδή ήταν λίγο δύσκολο να τα δεχτώ όλα αυτά. Όσο ανοιχτόμυαλος και να είμαι. Όμως ειλικρινά το έκανες με το Τ μπροστά στον Σ;

- Ναι. Ο Σ ήταν πολύ άνετος με αυτά τα θέματα. Εγώ πάλι παρασύρθηκα από την καύλα της στιγμής και το ποτό και δε συνειδητοποιούσα όπως θα ήθελα τα γεγονότα. Όταν όμως πέρασαν οι μέρες κατάλαβα πως δεν είμαι έτσι εγώ και δε μπορούσα να έχω σχέση με έναν άνθρωπο που με μοιράζεται στο κρεβάτι με άλλον… και έτσι κάπως με έχασε κιόλας.

- Μάλιστα. Παραδίνομαι!

- Δεν παραδίνεσαι καθόλου! Τώρα αρχίζεις τη δική σου ιστορία…

Πήρα άνετη θέση στο κρεβάτι, σταύρωσα τα πόδια, έβαλα τα χέρια σταυρωτά πίσω από το κεφάλι και άρχισα την αφήγησή μου.

Εγώ… είχα μια πολύ φοβερή εμπειρία μπορώ να πω στα νιάτα μου.

(Τέλος της ιστορίας. Ελπίζω να σας άρεσε. Παρακαλώ για τα σχόλιά σας. Ευχαριστώ!
Copyright protected OW ref: 174705Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.