Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα, είμαι ο Άρης. Με τη δουλειά μου πάω συχνά σεμινάρια στην Αθήνα και μου αρέσει να γνωρίζω όμορφες συναδέλφωσες. Πίστεψε με, έχουμε πολλές.

Μία φορά λοιπόν σε ένα σεμινάριο 4 μερών γνώρισα την Ιωάννα. Ψηλή, ξανθιά, λεπτή και πολύ όμορφη γυναίκα. Συνήθως έπιανα κουβέντα στο διάλειμμα και μάθαινα σε ποιο δωμάτιο μένει, καθώς μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο, πληρωμένο από τον εργοδότη. Τη ρώτησα τι θα κάνει το βράδυ και μου είπε, ότι θα πάει μια βόλτα και κατά τις 9 θα γυρίσει να αράξει και να κοιμηθεί.

9:30 τις χτύπησα το εσωτερικό τηλέφωνο και τη ρώτησα αν θέλει παρέα. Μου είπε έλα για λίγο και πήγα αμέσως.

Αράξαμε στο κρεβάτι και λέγαμε για τις ζωές μας. Όταν δοκίμασα να τη φιλήσω, μου είπε ότι θέλει να τα πούμε σαν φιλαράκια. Εγώ σκέφτηκα ότι έφαγα χυλόπιτα. Μετά, όπως τα λέγαμε και είχαμε πλησιάσει ξανά, δοκίμασα και με άφησε. Αρχίσαμε γλωσσόφιλα παθιασμένα, σα να είμαστε 20 και τρελά ερωτευμένοι.

Όπως ήταν ξαπλωμένη με ανοιχτά πόδια και ήμουν από πάνω της, με τα ρούχα ακόμα, έτσι όπως έτριβα το όργανο μου στην κλειτορίδα της, άρχισε να χύνει, να φωνάζει και να χτυπιέται. Τελείωσε μόνο με φιλιά και τρίψιμο. Ένιωσα υπέροχα.

Ξαφνικά με σηκώνει και πάει στο παράθυρο και κάνει τσιγάρο. Έμεινα με το σηκωμένο πουλί να πιέζει το μποξερακι και το παντελόνι για να πεταχτεί. Μόλις το τελείωσε ήρθε και με ξάπλωσε, με έγδυσε, και άρχισε να με ρουφάει, υγρά, βαθιά, και όμορφα. Από τις καλύτερες πίπες ever! Μια τα αρχίδια, μια το όργανο, με τρέλανε. Με έκανε να τελειώσω και δεν το έβγαλε από το στόμα της μέχρι που ήπιε και την τελευταία σταγόνα! Απίστευτο! Υπέροχο!

Αράξαμε λίγο, ανταλλάξαμε μερικά ερωτικά φιλιά και πήγαμε για ύπνο.

Την άλλη μέρα σεμινάριο, σα να μην έγινε τίποτα… φιλαράκια. Τελείωσε το σεμινάριο, γυρίσαμε ξενοδοχείο, και μόλις χωρίσαμε από τους συναδέλφους πήγα στο δωμάτιο της. Κατευθείαν γλωσσόφιλα, αγκαλιές, αγγίγματα, πάλι μετά από 10 λεπτά τελείωσε ενώ εγώ τις έτριβα την κλειτορίδα με το σώμα μου. Αυτή τη φορά όμως την έγδυσα και όπως είχε τελειώσει, έβαλα προφυλακτικό και της τον έχωσα μέσα. Άρχισε να φωνάζει πάλι. Ήταν φωνακλού! Ξαπλωμένη ανάσκελα, εγώ είχα τα πόδια της στα χέρια μου και τα έγλειφα, τα ακουμπούσα στο πρόσωπο μου, τα χάιδευα και την πηδούσα δυνατά. Μέσα σε 10 λεπτά ξαναέχυνε τον πούτσο μου και φώναζε. Με τρέλανε! Είχα πεθάνει στην καύλα. Τη γύρισα στα 4, doggie, της τον έβαλα στην αρχή αργά και μετά γρήγορα. Τα αρχίδια μου χτυπούσαν το κωλαράκι της. Άρχισα να τις ρίχνω χαστούκια ελαφριά στα κωλομέρια. Της άρεσε. Συνέχισα, ήξερα ότι θα χύσω σύντομα.

Έτσι όπως την πηδούσα, της έριχνα χαστούκια και φώναζε, έφερε το χέρι της και άρχισε να μου χαϊδεύει τα αρχίδια. Τελείωσα μετά από 5 λεπτά. Απίστευτος οργασμός. Δεν ξέρω τι ηχομόνωση έχει το ξενοδοχείο, αλλά φώναζε πολύ η καυλιάρα μου.

Περιττό να σας πω ότι πηδιόμασταν μεσημέρι βράδυ σαν τα 20χρονα όλο το τετραήμερο. Υπέροχη, γυναικάρα, απίθανο σεξ. Μου έμεινε αξέχαστη.
Copyright protected OW ref: 174598Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).