Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τα επαγγελματικά ταξίδια μπορούν να αποτελέσουν αφορμή για πολύ όμορφες εμπειρίες. Νέα μέρη, νέες γεύσεις, νέοι άνθρωποι. Και στην περίπτωσή του, μία νέα και πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Ήρθα στην Πολωνία για επαγγελματικό ταξίδι και έκλεισα ένα AirBnb σε μια από τις καλύτερες γειτονιές της Κρακοβίας, για να βρίσκομαι κοντά στη δουλειά μου. Λέγοντας δυο λόγια για μένα, είμαι 28, 1.80 και με κάποια παραπανίσια κιλά, σε γενικές γραμμές όμως η σχέση μου με το άλλο φύλο ήταν πάντα πολύ καλή.

Οι ιδιοκτήτες του AirBnb ήταν ένα ζευγάρι μεσήλικων Ουκρανών, οι οποίοι είχαν μετακομίσει πολλά χρόνια τώρα από το Lviv στην Κρακοβία και από την επικοινωνία μας είχα καταλάβει ότι είναι ιδιαίτερα ευγενικοί και ευκατάστατοι. Φτάνοντας λοιπόν, το διαμέρισμα ήταν εξαιρετικό, πολύ μοντέρνο, η τοποθεσία του εξαιρετική, η θέα του όμορφη. Οι πρώτες μου μέρες κύλησαν πολύ όμορφα, εξερευνώντας την πόλη και δουλεύοντας χαλαρά.

Ξυπνώντας την τρίτη μου μέρα εδώ, πήγα για το πρωινό μου ντους και διαπιστώνω ότι δεν υπάρχει ζεστό νερό. Κοιτάζω την καμπίνα του φυσικού αερίου και έχει κάποιο σφάλμα. Θύμωσα, αλλά έπρεπε να φύγω, οπότε έτρεξα για τη δουλειά μου. Έστειλα μερικά μηνύματα στην ιδιοκτήτρια και μου είπε ότι θα το φτιάξουν και αν θέλω εκείνο το βράδυ να κοιμηθώ σε ένα άλλο διαμέρισμα που έχουν, στην άλλη άκρη της πόλης. Θύμωσα ακόμα περισσότερο. Κρατήστε όμως αυτό: Tης έγραψα ένα πάρα πολύ αυστηρό μήνυμα, εξηγώντας της ευγενικά γιατί αυτό με ξεβολεύει πάρα πολύ και ότι θα ήθελα πολύ να βρεθεί μία λύση. Λαμβάνω μήνυμα λοιπόν μετά από ώρες ότι θα έρθουν οι τεχνικοί γύρω στις 15:00 για να το φτιάξουν. Με δυσκόλευε, αλλά το προτιμούσα από το να μετακόμιζα στην άλλη άκρη της πόλης. Στις 15:00 λοιπόν άκουσα κλειδιά να ανοίγουν την πόρτα. Πανικοβλήθηκα λίγο και εκεί γνώρισα την πρώτη μικρή έκπληξη.

Έτρεξα στον διάδρομο φωνάζοντας «No, no, nο» και αντίκρισα μία πανέμορφη κοπέλα, κοντά στην ηλικία μου. Ήταν καστανόξανθη, τα μάτια της ήταν πολύ μεγάλα και πράσινα που θύμιζαν το χρώμα πεύκου, είχε έντονο και κάπως μεγάλο κεφάλι και πρόσωπο, με πολύ δυνατά ζυγωματικά και μικρά χείλη. Ήταν περίπου στο ύψος μου, αλλά όλα πάνω της ήταν ψηλά και… δυνατά. Δε μπορώ να βρω πιο κατάλληλη λέξη, ήταν γεροδεμένη, γυμνασμένη κοπέλα, φορούσε ένα φόρεμα με ένα χοντρό καλσόν και μποτάκια και μπορούσα ήδη να διακρίνω πόσο ψηλό και πεταχτό κώλο είχε. Η όλη παρουσία της ήταν επιβλητική αλλά και σέξι ταυτόχρονα, ένα δυνατό, ανατολικό κορμί και πρόσωπο.

«Olena», μου συστήθηκε. «Are you…? I thought you wouldn’t be here…»
Ήταν η κόρη των ιδιοκτητών λοιπόν. Είχε έρθει γιατί η μητέρα της, της είπε να βλέπει τι κάνουν οι τεχνικοί. Και μου είπε πως νόμισε πως δεν θα ήμουν εδώ, γιατί θα δούλευα. Μου ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη γιατί άνοιξε χωρίς να χτυπήσει και παρά τη δύναμη του κορμιού της, ήταν τόσο αμήχανη και γλυκιά.

Μου άρεσε πάρα πολύ.

Της είπα πως δεν πειράζει και να περάσει, να νιώσει σαν το σπίτι της. Γελάσαμε αμήχανα με το ηλίθιο αστείο μου και κάτσαμε στο σαλόνι. Ήξερα πολύ καλά πως μπορεί να ένιωθε πάρα πολύ αμήχανα και η συναισθηματική μου νοημοσύνη ακόνισε τα δόντια της και έβαλα μπρος όλα τα κοινωνικά χαρίσματά μου. Ξεκίνησα να της μιλάω με ενθουσιασμό για τα πάντα, της είπα για την Κρακοβία, για τη δουλειά μου, για την Ελλάδα. Ξεκινήσαμε μια ζωηρή κουβέντα που όσο περνούσαν τα λεπτά ζωήρευε και η κατάσταση χαλάρωνε. Στην αρχή ήταν πολύ διστακτική. Ήταν πάρα πολύ σέξι το πως δεν ήξερε πως να καθίσει και ένιωθε αμήχανα και κοιτούσε γύρω-γύρω και πήγαινε για νερό. Αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά, λυνόταν. Θέλαμε και οι δύο απεγνωσμένα καφέ, αλλά οι γονείς της δεν είχαν καφέ και καφετιέρα στο διαμέρισμα. Τη «μάλωσα» γι’ αυτό και της έκανα πλάκα ότι θα βάλω ένα αστεράκι. Κρατήστε το και αυτό.

Όσο μιλούσαμε παρατήρησα και ξεχώρισα το πιο σέξι πράγμα πάνω της. Τα χέρια της. Όσο κι αν σας φανεί περίεργο, έχω ένα μικρό κόλλημα με τα περιποιημένα άκρα και τα όμορφα χέρια. Τα δάχτυλα της ήταν τόσο λεπτά και μακριά, τόσο δυνατά και ανάγλυφα, ενώ είχε κάνει ένα ημιμόνιμο μανικιούρ μαύρο, το οποίο λαμπύριζε στο φως σαν το διάστημα. Ήταν όνειρο.

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε όταν παρατήρησα σε κάποια φάση που άλλαξε σταυροπόδι, ότι είχε το ίδιο χρώμα και στα νύχια των ποδιών της. Κατάφερα μέσα από το μαύρο χοντρό καλσόν να διακρίνω τα δάχτυλα των ποδιών της. Και με έστειλε. Ένιωσα ένα κύμα καύλας να με κατακλύζει και προσπάθησα να το δείξω όσο πρέπει, χωρίς να νιώσει περισσότερο άβολα.

Οι τεχνικοί κάποια στιγμή ήρθαν, πήγαν στο μπάνιο να κάνουν την δουλειά τους, ενώ εμείς συνεχίσαμε την κουβέντα μας. Κατάλαβα ότι υπήρχε επαφή και γενικά ξέρω να διαβάζω τα σημάδια πολύ καλά. Ήταν πολύ ωραία τύπισσα, με πολύ καλή εκπαίδευση και δουλειά, ήξερε πάρα πολύ καλά αγγλικά και η συζήτηση πήγαινε όσο καλά μπορεί να πάει μια συζήτηση υπό αυτές τις συνθήκες. Μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι μεσογειακός τύπος και μιλάω πολύ έντονα και ότι δεν της αρέσει που οι άνθρωποι σε βόρειες χώρες είναι πιο κρύοι κ.λπ.

Οι τεχνικοί τελείωσαν και ήρθε η ώρα να την αποχαιρετίσω. Της είπα πως αμέσως τώρα θα έκανα ένα μπάνιο, γιατί το πρωί δεν μπόρεσα. Δεν ήθελα να φύγει. Φαινόταν πως ούτε εκείνη ήθελε να φύγει. Αλλά ντρεπόταν. Σε κάθε περίπτωση ανταλλάξαμε Facebook και είπαμε πως θα μιλήσουμε μήπως πάμε για καμιά μπύρα. Χάρηκα ιδιαίτερα γιατί δεν είχα τόσες παρέες εδώ και γιατί μπήκε μέσα μου το σαράκι να κάνω κάτι μαζί της.

Μπήκα στο ντους μου και έκανα ένα καλό αρωματικό μπάνιο, σκεπτόμενος να της στείλω μετά για να βγούμε το ίδιο βράδυ. Βγήκα από το μπάνιο και φόρεσα τα ισοθερμικά μου ρούχα, κολλητό μαύρο παντελόνι και μακρύ μπλουζάκι. Κάθισα στον καναπέ και έβαλα να δω ένα επεισόδιο του Mr Robot, όταν χτύπησε το κινητό μου.

“Do you still want coffee? I’m downstairs, would you like to come up?”

Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει, γιατί αυτό ήταν το σημάδι. Εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι κάτι θα γίνει. Καμία γυναίκα δεν κάνει κάτι τέτοιο χωρίς πονηρό σκοπό.

Της άνοιξα. Κρατούσε δύο πλαστικά ποτήρια καφέ από μία αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Το βλέμμα της και τα χαμηλωμένα μάτια της, φώναζαν το σκοπό για τον οποίο είχε ανέβει. Ξεκάθαρα ο καφές, δεν ήταν ο σκοπός για τον οποίο ανέβηκε.

Με το που άφησε τους καφέδες στο τραπεζάκι του σαλονιού και γύρισε το κορμί της, την άρπαξα και την έσπρωξα απαλά προς τον τοίχο, ενώ ακούμπησα τα χείλη μου στο στόμα της. Την ξάφνιασα ίσως λίγο. Αλλά αμέσως με δέχτηκε στο στόμα της. Έβγαλε τη γλώσσα της αποφασιστικά και συνάντησε την δική μου. Ξεκινήσαμε ένα παθιασμένο φιλί δίπλα στο μεγάλο παράθυρο που έβλεπε στο όμορφο πάρκο της γειτονιάς.

Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή για μένα. Μία στιγμή μεγάλης αυτοπεποίθησης, να χαζεύω ένα νέο μέρος και να φιλάω μια κοπέλα από μια ξένη χώρα, η οποία μάλιστα φαίνεται πως είχε γουστάρει πολύ από το μεσογειακό ταμπεραμέντο και το χαρακτήρα μου. Ήταν όλα τόσο όμορφα.

Δε μπορούσα να πιστέψω ότι χαϊδεύω ένα τέτοιο κορμί. Κόμπλαρα λίγο, γιατί εγώ δεν είχα τόσο ωραίο σώμα όσο εκείνη, αλλά καύλωσα σίγουρα ακόμα περισσότερο. Και αυτή η μικρή ανασφάλεια, όπως και άλλες φορές, έτσι και εκείνη, με ενεργοποίησε να κάνω τα πάντα για να της μείνω πραγματικά αξέχαστος.

Τα χέρια μου δεν την άφηναν σε ησυχία και με λαιμαργία άρπαζα το σώμα της και το χούφτωνα δυνατά ενώ φιλιόμασταν. Σήκωσα το φορεματάκι της και κατέβασα με δύναμη το καλσόν της μέχρι τα γόνατά της. Επιτέλους, έπιασα τον κώλο της. Και έπαθα σοκ. Τόσο ψηλός, τόσο σφιχτός, τόσο πεταχτός. Έκανα ένα βήμα πίσω για να τη χαζέψω. Τα ξανθά της χρώματα σε συνδυασμό με το μαύρο φόρεμα και καλσόν και το χλωμό δέρμα του κώλου της που ξεπρόβαλε ανάμεσά τους. Όνειρο. Τη γύρισα από την άλλη, γονάτισα και βούλιαξα το πρόσωπό μου στον κώλο της. Άκουγα τα μικρά βογκητά της και σηκώνοντας το βλέμμα μου, είδα να έχει κολλήσει τα χέρια της στον τοίχο. Τα χάζεψα και καύλωσα ακόμα περισσότερο. Τράβηξα το καλσόν της μέχρι κάτω και της το έβγαλα, ενώ παράλληλα φιλούσα τα μπούτια και τις γάμπες της. Τα πατουσάκια της ήταν τόσο όμορφα. Έσκυψα μέχρι κάτω και της έδωσα μερικά διερευνητικά φιλιά στα πόδια. Δεν ήθελα να το παρακάνω, δε νιώθουν όλοι άνετα με αυτό.

Γύρισε απότομα, τράβηξε το χέρι μου και με σήκωσε ψηλά. Το χέρι της άρπαξε κατευθείαν τον πούτσο μου πάνω από το κολλητό παντελόνι και μου ψιθύρισε κάτι ότι είμαι πολύ σέξι, δεν θυμάμαι ακριβώς. Μου τον έβγαλε έξω, σάλιωσε τα δάχτυλά της και άρχισε να μου τον παίζει δυνατά, πιάνοντας τον ανάποδα και ενώ με κοιτούσε με τα πράσινα μάτια της. Καύλα… είχα φάει τρελό κόλλημα με τα χέρια της, κοίταξα κάτω, είδα αυτά τα πανέμορφα δάχτυλα να παίζουν τον πούτσο μου και τρελάθηκα. Είχε έρθει η ώρα να της δείξω αυτό στο οποίο είμαι καλύτερος. Τη σταμάτησα και την πέταξα με δύναμη πάνω στον καναπέ. Παραμέρισα το εσώρουχό της και το κόλλησα στο πλάι του μπουτιού της.

Ακολούθησαν τουλάχιστον είκοσι λεπτά αργού, βασανιστικού γλειψίματος στο μουνάκι της. Ήθελα να την τρελάνω και νομίζω το κατάφερα. Δεν είχε συνηθίσει σε τόση προσοχή και ήταν πασιφανές. Χτυπιόταν, βύθιζε τα νύχια της στα μαλλιά μου, πίεζε το κεφάλι μου στο μουνί της, με παρακαλούσε να της βάζω δάχτυλα, τέντωνε το κορμί της προς τα πίσω, φώναζε, βαριανάσαινε. Ήταν μία από τις πιο καυλωτικές εμπειρίες της ζωής μου. Αποφάσισα να την τελειώσω με τον πιο φονικό συνδυασμό που γνωρίζω. Κλείδωσα την κλειτορίδα της με τα χείλη μου, έβαλα την γλώσσα μου να πιέζει και να γλείφει την κλειτορίδα της ενώ ταυτόχρονα ρουφούσα με το στόμα μου και ενώ είχα καρφώσει δύο δάχτυλα μέσα της και πίεζα προς τα πάνω, προς το σημείο G της. Έχυσε τόσο δυνατά, ένιωσα το μουνί της να σφίγγει τα δάχτυλά μου και ευχήθηκα να ήταν μέσα της ο πούτσος μου εκείνη την στιγμή.

Με όλα αυτά, ήταν φανερό ότι και αυτό δε θα αργούσε να γίνει.

Αφού χρειάστηκε μερικά λεπτά να συνέλθει, κάναμε ένα μικρό διάλειμμα, που μάλλον εκείνη χρειαζόταν. Με αγκάλιασε και μου έλεγε συνέχεια πόσο γλυκός και ζεστός είμαι. Σιγά-σιγά την έβλεπα να ζωηρεύει, ενώ χάιδευα το κορμί της. Σε κάποια φάση απότομα πετάγεται και στήνεται δίπλα μου στα τέσσερα, πλάγια. Αρπάζει τον πούτσο μου και τον χώνει στο στόμα της. Με ξάφνιασε, αλλά ήταν απίστευτο. Γενικά δε μου αρέσει να με γλείφουν από πλάγια, αλλά, πως να το πω… το να έχεις μία Ουκρανή γυναικάρα να στήνεται στα τέσσερα δίπλα σου και να σε γλείφει και εσύ να έχεις τέτοια θέα και να μπορείς να χαϊδεύεις αυτό το κορμί, ε ναι… ήταν κάτι λίγο τέλειο. Ο πούτσος μου είχε πρηστεί και παρ' όλο που ήταν λίγο αδέξια και ενθουσιώδης θα έλεγα, αυτό δε με εμπόδισε καθόλου από το να χαράξω μερικές εικόνες στο μυαλό μου που λογικά δε θα ξεχάσω ποτέ.

Της είπα πως θέλω να τη γαμήσω. Σταμάτησε και εγώ σηκώθηκα για να πάω στην βαλίτσα μου να φέρω προφυλακτικό. Σηκώθηκε και εκείνη μαζί μου, αλλά δε με ακολούθησε. Όταν γύρισα μόνο, κατάλαβα γιατί σηκώθηκε. “Can I sit on you?”… με ρώτησε. Όπως φαντάζεστε δεν αρνήθηκα.

Μου φόρεσε το προφυλακτικό και οδήγησε τον πούτσο μου μέσα της. Τόσο στενή, τόσο καυτή, τόσο σέξι… μόνο τότε συνειδητοποίησα πως με όλα αυτά δεν είχα βγάλει καν το φόρεμά της και συμφωνήσαμε πως ήρθε η ώρα. Είχε ιδρώσει και έβγαλε το φόρεμα. Το σώμα της γυάλιζε λίγο και το στήθος της ήταν απλά ό, τι πιο στητό και καλοσχηματισμένο έχω δει ποτέ. Είχα αρχίσει να καταλαβαίνω ότι δεν ήταν κοπέλα που είχε ιδιαίτερη εμπειρία στα προκαταρκτικά, δεν είχε συνηθίσει να την γλείφουν ή να γλείφει πολύ, στο σεξ όμως φαίνεται να είχε ιδιαίτερη εμπειρία. Τα δυνατά της πόδια έκαναν απίθανη δουλειά και με καβαλούσε σαν τρελή, ενώ εγώ προσπαθούσα με τα χέρια, τα μάτια, τη μύτη, τα αυτιά και τον πούτσο μου να ρουφήξω όσες περισσότερες αισθήσεις μπορώ από εκείνη.

Σύντομα τη γύρισα σε κλασική στάση. Εκείνη ξαπλωμένη στον καναπέ, εγώ όρθιος από πάνω της. Ξεκινήσαμε έναν πολύ ωραίο ρυθμό και δεν μπορούσα να χορτάσω τα πόδια της. Τα έπιασα αποφασιστικά και τα έκλεισα μπροστά μου. Τα ακούμπησα στο στήθος μου και την κοιτούσα στα μάτια. Θεώρησα πως της άρεσε, γι’ αυτό αποφάσισα να τολμήσω το κάτι παραπάνω. Έβγαλα διστακτικά την γλώσσα μου και σάλιωσα δειλά-δειλά τα δάχτυλα των ποδιών της.

Τρελάθηκε! Ούτε εγώ περίμενα τέτοια αντίδραση. Τίναξε το κεφάλι της προς τα πίσω και είπε κάτι στα ουκρανικά λογικά, δεν ξέρω. Πήρα θάρρος και άρχισα να γλείφω τα πόδια της, ενώ αύξησα την δύναμη και το ρυθμό που την πηδούσα. Σιγά-σιγά πλησιάζαμε σε μία ντελιριακή κατάσταση, οπού εγώ την πηδούσα δυνατά και γρήγορα, έγλειφα τα πόδια της σαν τρελός και εκείνη ούρλιαζε. Δεν άντεχα άλλο. Της είπα ότι θέλω να χύσω και τότε με εξέπληξε ακόμα μια φορά.

Σαν πανικόβλητη σταμάτησε και έπεσε γρήγορα στα γόνατα μπροστά μου. Νόμισα πως φοβήθηκε μήπως τελειώσω μέσα της και μπορεί να έσπαγε το προφυλακτικό; Κάτι τέτοιο σκέφτηκα. Αλλά όχι… ήθελε απλά να χύσω στο στόμα της.

Ξεκίνησε να μου τον παίζει δυνατά και καθώς έφτανα στο τέλος και τον ένιωθε πιο σκληρό, πίεσε όλο το κεφάλι της και τον πήρε όλο στο στόμα της. Δεν άντεξα άλλο και άδειασα όλο μου το σπέρμα με δυνατούς σπασμούς βαθιά μέσα στο λαρύγγι της.

Ήταν η πρώτη από τις πολλές συναντήσεις μας τις επόμενες μέρες, οι οποίες περιελάμβαναν μία βαθύτερη και απενοχοποιημένη εξερεύνηση των πιο κρυφών φαντασιώσεών μας και για τις οποίες αν σας άρεσε αυτή η ιστορία, θα σας μιλήσω πολύ σύντομα.




Copyright protected OW ref: 174540



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.