Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Μόνικα η αδελφή μου ήταν στη παραλία σχεδόν από το πρωί. Έκανε πάρα πολύ ζέστη κι αποφάσισε να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε μεταξύ αμμουδιάς και θάλασσας στο νησί που φιλοξενούσε τις διακοπές με τους γονείς μας. Από τα 14 ήταν ελεύθερη να πηγαίνει μόνη της για μπάνιο. Τώρα στα 17, φορώντας ένα μπικίνι, ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα απολαμβάνοντας όσο περισσότερο μπορούσε μετά από ένα καλό κολύμπι τον ήλιο. Μόνο που… μπροστά μπορούσε να απλώσει αντηλιακό αλλά στη πλάτη; Κοίταξε γύρω της και μόνο άγνωστους είδε.

- Συγνώμη μπορώ να βοηθήσω σε κάτι;…

ρώτησε ο κύριος που καθόταν 20 μέτρα στα δεξιά της.

- Ε όχι εντάξει δεν είναι κάτι, να μην σας βάζω σε κόπο.

- Κόπο;… τι κόπο; Θα με στείλετε να ψαρέψω; Όχι… χα, χα, χα... απλά ήθελα κάποιον να μου έβαζε λίγο αντηλιακό στην πλάτη επειδή δεν...

- Αυτός είναι ο κόπος; Μα τι λέτε δεσποινίς.

- Μόνικα…

απάντησε εκείνη σφίγγοντας το χέρι που της πρότεινε ο κύριος.

- Λουίτζι

αποκρίθηκε αυτός.

- Λουίτζι;… είστε ξένος;

- Ναι, απάντησε αυτός, είμαι Ιταλός.

- Μιλάτε πολύ καλά Ελληνικά, είπε δίνοντας το αντηλιακό στον Λουίτζι.

- Είμαι καθηγητής Ελληνικής Φιλολογίας στο πανεπιστήμιο της Ρώμης…

απάντησε αυτός και στάζοντας λίγο αντηλιακό στην πλάτη της άρχισε να το απλώνει σε όλη την πλάτη της. Ήταν πρώτη φορά που ένιωθε το χέρι ενός ωρίμου άντρα να της χαϊδεύει την πλάτη. Γιατί στην ουσία αυτό γινόταν. Ο Λουίτζι είχε βάλει στο χέρι του μια καλή ποσότητα αντηλιακού και με ελαφριές κινήσεις και ξεκινώντας από τα πόδια ανέβαινε σιγά-σιγά προς τα πάνω. Έφθασε ως τους ώμους και σιγά-σιγά κατέβαινε προς τα κάτω στέλνοντας με τα δάχτυλα του μηνύματα καύλας στο μουνάκι της. Η αλήθεια είναι ότι είχε πάψει να ήταν παρθένα από τον πατέρα μας. Παρατηρούσε τον Λουίτζι και το μουνάκι της άρχιζε να στάζει καθώς τα δάχτυλα του έβαζαν αντηλιακό ανάμεσα στα πόδια της αγγίζοντας το μουνάκι της πάνω από το ύφασμα.

Άρχισε να αναπνέει πιο βαριά. Είχε αφεθεί τελείως στα χάδια του. Όμως ο Λουίτζι ήταν πολύ προσεκτικός.

- Πιστεύω ότι τώρα είσαι εντάξει δεσποινίς μου.

Ένα παράπονο απλώθηκε στο πρόσωπο της. Ο Λουίτζι το κατάλαβε και την ρώτησε αν θα ήθελε να συνεχίσουν στο σπίτι του που νοίκιαζε κάθε καλοκαίρι που ερχόταν. Αμέσως ένα χαμόγελο έφεξε στο πρόσωπο της.

- Ξέρεις που είναι ο μπλε γιαλός;

- Ναι ξέρω.

- Οδός Ανθέων 20 είναι το σπίτι. Φεύγω πρώτος για να μην δώσουμε στόχο. Α ξέχασα να σου πω ότι σπίτι δεν είμαι μόνος μου.

- Δεν είστε μόνος; Όχι είναι ο αδελφός μου ο Μίκαελ και 3 συνάδελφοι μου από το πανεπιστήμιο. Σε πειράζει;

Η Μόνικα στο άκουσμα των 5 άρχισε να νιώθει πολύ παράξενα.

- Όχι, δε νομίζω…

απάντησε κοιτάζοντας τον με ένα λάγνο βλέμμα. Ο Λουίτζι ήταν ήδη στο ποδήλατο του και ξεκίνησε για το σπίτι που δεν απείχε με το ποδήλατο πάνω από 10 λεπτά. Αν και τα αυτοκίνητα δεν απαγορευόταν, οι περισσότεροι κάτοικοι κι επισκέπτες προτιμούσαν το ποδήλατο η τα πόδια για τις βόλτες τους το μπάνιο ή τα ψώνια τους. Η Δανάη κοίταξε το κινητό της. Είχαν ήδη περάσει 15 λεπτά κι αποφάσισε να ξεκινήσει για το σπίτι του Λουίτζι.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που έπαιρνε κρυφά ορισμένα "βοηθήματα", κλείδωνε την πόρτα, άνοιγε τη βρύση, γέμιζε τη μπανιέρα ως τη μέση και ξάπλωνε μέσα να χαλαρώσει. Άνοιγε τη σακούλα κι έβγαζε από μέσα ένα αγγούρι baby και μια μπανάνα. Το χέρι της στο μουνάκι της ενώ άρχιζε να χώνει τη μπανάνα, χωρίς να την καθαρίσει, μέσα στο στόμα της καθώς φαντάζονταν ότι είναι μια αντρική ψωλή που τη σάλιωνε για να την κάνει να γλιστράει πιο εύκολα μέσα της. Έπειτα έπαιρνε τη μπανάνα και με αργές κυκλικές κινήσεις μαλάκιζε το μουνί της και έχωνε σιγά-σιγά τη μπανάνα στον κόλπο της και κλείνοντας τα μάτια άρχιζε να γαμιέται όσο πιο δυνατά μπορούσε. Κύματα οργασμού τη θέριζαν και δάγκωνε τα χείλη της για να μην ακουστεί. Έπειτα σήκωνε τα πόδια ψηλά κι έχωνε το αγγουράκι στο μουνάκι της για να το κάνει πιο υγρό. Άρχιζε να το φαντάζεται σαν ένα καυλωμένο πούτσο που την ξέσκιζε. Με τη φαντασία της νόμιζε ότι άκουγε τη φωνή του φανταστικού γαμιά της να της λέει ότι πρέπει να αλλάξει ο πούτσος του τρύπα. Εκείνη έβγαζε το αγγουράκι από το μουνάκι της και με μια βαθειά ανάσα άρχισε να το χώνει όλο μέσα στη κωλοτρυπίδα της.

Ήξερε πολύ καλά τι θα γινόταν περνώντας τη πόρτα του σπιτιού του. Είχε ήδη φτάσει στο σπίτι του Λουίτζι με τις σκέψεις από την προχθεσινή της "περιπέτεια" να της "γαργαλάνε" όχι μόνο το μυαλό αλλά και το σώμα στέλνοντας στον εγκέφαλο κύματα απίστευτης καύλας. Όμως δεν ήθελε να δείξει ότι ουσία ήταν ένα νυμφομανές πορνίδιο. Ετοίμαζε να δέσει το ποδήλατο της σε ένα δέντρο όταν άκουσε μια φωνή.

- Εϊ… έλα μέσα, μην το αφήνεις εκεί.

Γύρισε και είδε ένα κύριο γύρω στα 50.

- Είμαι ο Στέφανο…

είπε και της άνοιξε την πόρτα.

- Μόνικα, χάρηκα…

και τον χαιρέτησε με ένα νεύμα του κεφαλιού. Ο Στέφανο ήταν μέτριο ανάστημα, 1.70, αδύνατος με ένα χοντρό εργαλείο που η Μόνικα δε μπορούσε να καταλάβει αν ήταν καυλωμένος.

- Καλώς ήρθες…

είπε ο Λουίτζι κι έτρεξε κοντά της.

- Καλώς σας βρήκα…

απάντησε εκείνη ρίχνοντας γύρω της εξερευνητικές ματιές.

- Βλέπω ότι γνωρίστηκες με το Στέφανο ο οποίος είναι συνάδελφος μου. Έλα να σου συστήσω και τα άλλα τα παιδιά.

Ο Λουίτζι προχώρησε μπροστά πηγαίνοντας προς το πίσω μέρος του σπιτιού. Η Μόνικα έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Μια πισίνα! Γύρω από αυτήν είχε μερικές ξαπλώστρες όπου σε 2 από αυτές ήταν αραχτοί 2 τύποι, γύρω στα 45, που μόλις είχαν βγει από την πισίνα.

- Παιδιά ελάτε να σας συστήσω. Από εδώ η Μόνικα, Μόνικα ο Γκρέγκορι κι ο Φάμπιο. Ο Μικαελ θα έρθει σε λίγο.

Η Μόνικα παρατηρούσε τον Φαμπιο που έμοιαζε σαν καραφλός γορίλλας. Ψηλός, σωματώδης, με μία ψωλή σαν ρόπαλο. Από τν μία τρόμαξε ενώ την ίδια στιγμή δε μπορούσε να τραβήξει το μυαλό της μακριά από την εικόνα που είδε. Ο Φάμπιο ήταν καθηγητής Αγγλικής φιλολογίας κι ο Γκρέγκορι βιβλιοθηκάριος. Ο Γκρέγκορι ήταν στο ύψος του Λουίτζι, 1.80, αδύνατος, με ένα κανονικό πέος. Δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο.

- Τι να σε κεράσουμε;…

ρώτησε ο Λουίτζι καθώς η Μόνικα είχε καθίσει σε μία ξαπλώστρα πλέκοντας κάπως νευρικά τα δάχτυλα της.

- Ένα αναψυκτικό…

απάντησε, ξαπλώνοντας. Ήξερε ότι σήμερα θα έτρωγε πολύ γαμήσι. Οι 4 άνδρες μπορεί να ήταν φαινομενικά χαλαροί αλλά η πούτσα τους το ήξερε. Ο Λουίτζι της έφερε μια πορτοκαλάδα.

- Α… έλα να σε συστήσω στον αδελφό μου…

της είπε καθώς της έδινε το αναψυκτικό. Ο Μικαελ, σε αντίθεση με τον Λουίτζι που ήταν μελαχρινός, ήταν κατάξανθος. Η Μόνικα κοίταζε απορημένη. Ο Λουίτζι γέλασε με την απορημένη έκφραση της.

- Ο Μικαελ είναι ετεροθαλής αδελφός μου…

συνέχισε δίνοντας ένα ελαφρύ χτύπημα στην πλάτη του. Η Μόνικα γέλασε και χαλάρωσε στην ξαπλώστρα. Η στιγμή ήταν ηλεκτρισμένη. Κανείς δεν ήξερε τι να πει. Έλεγαν για το σχολείο, για την Ιταλία, την Ελλάδα, περί ανέμων και υδάτων αλλά ως εκεί. Ο Φαμπιο αποφάσισε να δράσει.

- Παιδιά συγνώμη δεν μπορώ άλλο με αυτή τη ζέστη θα βγάλω το μαγιό μου. Ελπίζω να μη σε πειράζει είπε απευθυνόμενος στη Μόνικα.

- Όχι οκ… είπε εκείνη προσπαθώντας να μην κοιτάζει. Ο Φαμπιο είχε μείνει γυμνός.

- Παιδιά, είπε ο Μίκαελ, έχει δίκιο ο Φαμπιο…

και με μια κίνηση ακλούθησε το παράδειγμα του. Η Μόνικα ήταν περιτριγυρισμένη από 5 ώριμους ψωλαράδες. Ο Στέφανο ήταν ο πρώτος που είχε γονατίσει από τα δεξιά της και της χάιδευε απαλά το στήθος προσπαθώντας να τη χαλαρώσει, ενώ αριστερά της ο Λουίτζι της χάιδευε τα πόδια. Ο Στέφανο τη φίλησε στα χείλη αναζητώντας τη γλώσσα της. Η Μόνικα άνοιξε διστακτικά στην αρχή το στόμα της για να δεχθεί το φιλί του Στέφανο, ενώ το άνοιξε ακόμα πιο πολύ από καύλα κι έκπληξη όταν ένιωσε μια γλώσσα να χώνεται στο μουνάκι της. Ο Μικαελ δεν είχε χάσει ευκαιρία. Η γλώσσα του δούλευε σαν στρόβιλος στο μουνάκι της. Η μικρή δε θα άντεχε περισσότερο. Κύματα καύλας είχαν αρχίσει να τη διαπερνούν εδώ και ώρα και ήταν έτοιμα να ξεσπάσουν με δύναμη.

Ο Λουίτζι και ο Στέφανο είχαν ήδη από μια ρώγα στο στόμα τους. Ο Γκρέγκορι είχε πλησιάσει κοντά στο πρόσωπο της. Πιάνοντας το καυλί του άρχισε να μαλακίζεται προτείνοντας της τον πούτσο του. Η Μόνικα τον έπιασε στο χέρι της και με κάποια μικρή αμηχανία τον έβαλε στο στόμα της. Ο Γκρέγκορι άρχισε να της γαμάει το στόμα αργά με ρυθμό, ενώ την ίδια στιγμή ο Μικαελ τη βοηθούσε να πετάξει το μπικίνι της και συνέχιζε να τη γλείφει με πιο πολύ πάθος, ενώ ο Φάμπιο είχε πιάσει το πόδι της κι έτριβε το πούτσο του με την πατούσα της. Μια δεύτερη πούτσα προστέθηκε σε αυτή του Γκρέγκορι. Του Λουίτζι. Κανονική αλλά πιο χοντρή. Η αδελφή μου σα να "ξύπνησε" από ένα λήθαργο, άρχισε να ρουφάει τις ψωλές τους και να παίζει με τ' αρχίδια τους σα δαιμονισμένη.

Ο Λουίτζι έκανε νόημα στον Γκρέγκορι κι αυτός της σήκωσε τα πόδια ψηλά στους ώμους του και με μια κίνηση η ψωλή του χώθηκε μέσα στο καυτό μουνάκι της. Βογκουσε κι αγκομαχούσε καθώς έβλεπε την παχιά ψωλή του να μπαίνει βαθιά στο μουνάκι τη. Οι άλλοι 3 είχαν σταθεί γύρω από το σκηνικό περιμένοντας τη σειρά τους. Τη θέση του Γκρέγκορι πήρε ο Λουίτζι και η αδελφή μου τώρα έγλειφε τον πούτσο του Φάμπιο που μάλλον είχε να γαμήσει καιρό γιατί δεν άντεξε πολύ κι άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα της ποτάμια σπέρματος φωνάζοντας στη γλώσσα του σα δαιμονισμένος. Η Μόνικα κατάπινε όσο μπορούσε πιο πολύ. Πολλά έσταξαν από τα χείλη της προς το λαιμό και τα βυζιά της. Ο Γκρέγκορι τη σήκωσε, την έστησε στα 4 κι άρχισε να την ξεσκίζει πιο δυνατά, ενώ ο Μίκαελ με το Στέφανο της γαμούσαν το στόμα διαδοχικά. Ο Λουίτζι είχε σκύψει και της έγλειφε την κωλοτρυπίδα.

Η αδελφή μου τα είχε δει όλα. Ένα δάχτυλο του ήταν τώρα μέσα της. Κουνούσε το κωλαράκι της με μανία ενώ ο Φάμπιο που είχε ξαναβρεί τις καύλες του της μαλάκιζε το μουνί και ο Λουίτζι συνέχιζε το δαχτύλιασμα του κώλου της. Ο Μικαελ άφησε μόνο του το Στέφανο και πήγε μέσα. Γύρισε μετά από λίγο κουβαλώντας ένα μονό στρώμα το οποίο έβαλε δίπλα στην πισίνα και κάλεσε τους υπόλοιπους να πάνε κοντά του. Η Μόνικα κατάλαβε τι σκηνικό θα παιζόταν και δε χαλάστηκε καθόλου. Την έβαλαν στα 4 κι άρχισαν ένα γύρω-γυρω όλοι. Θα την περνούσαν όλοι ένα χέρι. Στόμα, μουνί, κώλο. Αλλά δε θα έχυνε κανείς πριν τη μεγάλη στιγμή. Ο Μικαελ έχωνε ήδη τον πούτσο του στο μουνάκι της όσο ο Φάμπιο της γαμούσε το στόμα. Ο καθένας είχε από 5 λεπτά στην διάθεσή του. Η Μόνικα ένιωθε το μουνί της να τεντώνει από το καυλί του Μικαελ, ενώ προσπαθούσε να ακολουθήσει το ρυθμό του Φάμπιο που της έδινε να του γλείψει τ' αρχίδια. Ο Λουίτζι έκανε νόημα και τη θέση του Μικαελ πήρε ο Φάμπιο, ενώ ο Στέφανο γαμούσε τώρα το στόμα της. Ο Φάμπιο την είχε αρπάξει από τη μέση και με ταχύτητα τη γαμούσε κάνοντας τη να ουρλιάζει από καύλα καθώς ένιωθε τους οργασμούς να θερίζουν το κορμί της.

- Έτσι, ναι, α ναι, χύνω, χύνω…

και άνοιξε το στόμα της περισσότερο χώνοντας το δάχτυλο της στο κώλο του Στέφανο που με το ζόρι κρατήθηκε να μη χύσει. Τραβήχτηκε και τη θέση του πήρε ο Γκρέγκορι που τώρα έχωνε την ψωλή του στο γεμάτο υγρά κόλπο της αδελφής μου. Ο Λουίτζι ήταν ο επόμενος για το στόμα της. Η Μόνικα είχε πολλαπλούς οργασμούς από το άγριο ξέσκισμα που της έδιναν αυτοί οι ψωλαράδες. Ο Γκρέγκορι έσκυψε κι άρχισε να της γλείφει το μουνάκι σα σκύλος κάνοντας την να κουνάει πέρα δώθε το κωλαράκι της φωνάζοντας σαν υστερική, όσο βέβαια της επέτρεπε η ψωλή του Λουίτζι, ενώ έπαιρνε από τα υγρά της και τα έχωνε με τα δάχτυλα του στο κωλαράκι της κάνοντας την να έχει έρθει σε νιρβάνα απίστευτης καύλας.

- Ποιος θα με γαμήσει πρώτος;…

ρώτησε κοιτάζοντας τους με τα γαλανά της ματιά γεμάτα από μια απίστευτη λαγνεία. Οι άντρες κοιταχτήκαν.

- Εγώ προτείνω το Λουίτζι, είπε ο Στέφανο, αφού αυτός σε έφερε εδώ.

Οι υπόλοιποι συμφώνησαν. Ο Λουίτζι πήρε το κουτάκι με τη βαζελίνη και άπλωσε μια γενναία ποσότητα πάνω στον πούτσο του. Έπειτα σήκωσε την αδελφή μου και ξάπλωσε κρατώντας τον πούτσο του όρθιο. Εκείνη με γυρισμένη τη πλάτη και με την βοήθεια των Στέφανο και Μικαελ, άρχισε να κάθεται στον πούτσο του γαμιά της.

- Πάρε μια βαθιά ανάσα…

είπε ο Λουίτζι, καθώς το πουτσοκέφαλο του περνούσε την τρύπα της. Ο Γκρέγκορι είχε κάνει πολύ καλή δουλειά που σε συνδυασμό με τη βαζελίνη, έκαναν τη ψωλή του Λουίτζι να χωθεί με σχετική ευκολία στο κωλαράκι της. Την άφησε να πάρει ανάσες και να κάνει παιχνίδι μόνη της. Και είχε δίκιο. Η Μόνικα άρχισε να γαμιέται πάνω στον πούτσο του σαν τρελή. Ο Φάμπιο πλησίασε, της έπιασε τα πόδια και την έσπρωξε να ξαπλώσει πάνω στον Λουίτζι ο οποίος είχε μείνει ακίνητος μέχρι ο Φάμπιο να μπει μέσα της. Όταν ήταν και οι 2 μέσα της, άρχισαν να τη γαμάνε αργά στην αρχή μέχρι να συνηθίσει τις ψωλές τους και μετά με δύναμη. Οι φωνές της σίγουρα θα ακούστηκαν σε όλο το Αιγαίο. Ο Στέφανο αριστερά και ο Μικαελ δεξιά έχωναν εναλλάξ τις ψωλές τους βαθειά στο λαρύγγι της.

- Α… χύνω γαμιάδες μου, χύνω, ναι, όλα, σας χύνω τις ψωλές…

φώναζε καθώς γέμιζε με τα υγρά της τα καυλιά των γαμιάδων της. Ο Φάμπιο σηκώθηκε, την τράβηξε από το χέρι και τη θέση του Λουίτζι πήρε ο Στέφανο. Η Μόνικα κάθισε πρόσωπο προς αυτόν ο οποίος με το που έχωσε το πούτσο του μέσα της, άρχισε να της πιπιλά τις ρώγες, ενώ ο Γκρέγκορι πιάνοντας τον πούτσο του, κι ενώ η ίδια τον περίμενε στο κωλαράκι της, εκείνος ακούμπησε το καυλί του στο μουνί της. Άλλη στην θέση της θα είχε φύγει. Όχι όμως η Μόνικα. Ο Στέφανο είχε μείνει ακίνητος και με τα δυο του χέρια της άνοιγε τα μουνόχειλα βοηθώντας το φίλο του να χώσει σιγά-σιγά τον πούτσο του μέσα της. Πόντο-πόντο, με μικρά αναγκαία διαλείμματα, οι 2 γαμιάδες επιτέλους κατάφεραν να γίνουν ένα σώμα μέσα στο μουνί της αδελφής μου, η οποία πρέπει να είχε λιποθυμήσει από την απίστευτη καύλα που τίναζε σα ρεύμα το κορμί της.

Οι γαμιάδες άρχισαν να οργώνουν το μουνί της, ενώ ο Λουίτζι είχε πάρει θέση μπροστά στο πρόσωπο της χώνοντας τον πούτσο του μέσα βαθειά στο λαρύγγι της. Ένιωσε το καυλί του να φουσκώνει και κύματα από σπέρμα να της πνίγουν το λαιμό.

- Χύνω μωρό μου, χύνω, παρ' τα όλα, ναι, όλα…

και πιάνοντας της το κεφάλι άδειαζε τ' αρχίδια του μέσα στο στόμα της. Οι άλλοι 2 νιώθοντας την καύλα να τους πνίγει, πάνε να βγουν για να μη συμβεί κανένα ατύχημα, μένοντας κάγκελο όταν τους φώναξε χύστε μέσα μου παίρνω χάπι. Δε χρειάστηκε κάτι άλλο. Ποτάμια σπέρματος γέμιζαν το μουνάκι της δίνοντας της απίστευτες ποσότητες οργασμών, ενώ οι γαμιάδες πραγματικά με το που οι ψωλές τους έχυναν μέσα στο μουνάκι της ούρλιαζαν ακατάληπτα από καύλα. Ο Φάμπιο δεν την άφησε να πάρει ανάσα. Παίρνοντας τη θέση του Στέφανο άρχισε να την ξεσκίζει ενώ ο Μικαελ έπαιρνε ήδη τη θέση του πίσω της. Δε χρειάστηκε πολύ. Με ένα σπρώξιμο η ψωλή του ακουμπούσε ήδη τη ψωλή του Φάμπιο κάνοντας το πουτανάκι να ουρλιάζει σα δαιμονισμένη από την καύλα. Με ταχύτητα οι 2 γαμιάδες άρχισαν να την ξεσκίζουν. Είχε χάσει πια το μέτρημα πόσες φορές είχε χύσει. Είχε πια γλαρώσει από τους συνεχόμενους οργασμούς που δεν άκουσε καν τις φωνές των γαμιάδων της που έχυναν μέσα της γεμίζοντας με τα χύσια τους τις τρύπες της.
Copyright protected OW ref: 174597Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.