Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 39 ετών και κατοικώ σε πολυκατοικία σε μία επαρχιακή πόλη. Όλα άρχισαν όταν πίνοντας τον καφέ μου στην κουζίνα μου παρατήρησα τη μπουγάδα των ενοίκων του επάνω από έμενα ορόφου. Μένουν 2 αδέλφια μέσης ηλικίας μόνα τους και από καιρό εις καιρόν φιλοξενούν και την παντρεμένη με ναυτικό αδελφή τους για να μην μένει μόνη της όταν λείπει ο άνδρας της.

Εκεί λοιπόν που έπινα τον καφέ μου είδα πως οι από επάνω άπλωναν την μπουγάδα τους και έστρεψα το βλέμμα μου μένοντας έκπληκτος. Στρινγκ, ζαρτιερες, baby doll και διάφορα σέξι εσώρουχα που καταμαρτυρούσαν πολλά για όποια τα φορούσε, αλλά για εμένα αυτό ήταν ένα μυστήριο που βάλθηκα να λύσω. Τα φορούσε η ανύπαντρη ή η παντρεμένη;

Τις προσεχείς ημέρες είδα πολλές φορές την παντρεμένη να έρχεται και να φέρνει τα παιδιά στα αδέλφια της, ντυμένη με ωραία ριχτά φορέματα ως τον αστράγαλο και έτσι υποπτεύθηκα κατευθείαν ότι εκείνη ήταν η κάτοχος των σέξι εσωρούχων.

Βάλθηκα να την κάνω δική μου, αλλά δε μου έδινε δικαιώματα μέχρι την ημέρα των εκλογών όπου αντί να ψηφίσω πήγα στην κοντινή πλατεία και έπαιζα με τα παιδιά της γειτονιάς.

Εκεί ήταν και αυτή και με χαιρέτησε εγκάρδια. Το παιχνίδι κάποια στιγμή πήρε άσχημη τροπή αφού δύο πιτσιρικάδες πιάστηκαν στα χέρια και επενέβην εγώ με την Ιωάννα (έτσι τη λένε) για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Αφού λύσαμε τη διαφορά των πιτσιρικάδων εξήρε τη στάση μου μα και τη βούλησή μου να έχω τέτοια επικοινωνία με τα πιτσιρίκια.

Η κουβέντα συνεχίστηκε περί ανέμων και υδάτων και μου πρότεινε να περάσω κάποια στιγμή από το σπίτι της να πιούμε καφέ. Άδραξα την ευκαιρία και σημείωσα το κινητό της.

Μέσα μου ήξερα πως το αντικείμενο του πόθου μου δεν είχε ιδέα για τις βλέψεις μου να την κάνω δική μου. 2 ημέρες μετά κάλεσα τον αριθμό της και της πρότεινα να πιούμε καφέ. Δέχτηκε αλλά με ενδοιασμούς καθώς σκεφτόταν "τί θα πουν οι γείτονες που φέρνει ένα νεαρό άνδρα στο σπίτι ενώ λείπει ο σύζυγός της".

Πήρα ένα κουτί γλυκά και 18:30 κτυπούσα το κουδούνι της. Μου άνοιξε φορώντας ένα μακρύ φόρεμα στο οποίο αν παρατηρούσες το πίσω μέρος διαγράφονταν το σέξι εσώρουχο που φορούσε.

Καθίσαμε στην κουζίνα και μου έφτιαξε έναν καφέ ενώ εγώ ήμουν καρφωμένος στους υπέροχους γλουτούς της που μάλλον θα τους σκέπαζαν ζαρτιέρες.

Έφτιαξε έναν καφέ και για εκείνη και έκατσε δίπλα μου σταυροπόδι. Κάθε φορά που άλλαζε στάση προσπαθούσα με κλεφτές ματιές να επιβεβαιώσω αν φορούσε ζαρτιέρες.

Η συζήτηση κυμαίνονταν γύρω από παιδιά και το ποσό δύσκολο είναι να τα μεγαλώνει σχεδόν μόνη της αφού ο άντρας της έλλειπε συνέχεια σε ταξίδια. Έδειχνα να την κατανοώ και να συμμερίζομαι αυτά που κου έλεγε και αυτό την έκανε να ανοιχτεί και σε θέματα σεξουαλικού περιεχομένου τονίζοντας πως μία γυναίκα της ηλικίας της(45) δε μπορεί να μένει μόνη της για τόσο μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς ερωτικό σύντροφο.

Τότε έκανα την κίνησή μου και της έπιασα το γόνατο και λέγοντάς της πως με τα κάλη της δε θα ήταν δύσκολο να βρει κάποιον να καλύψει το κενό που άφηνε ο σύζυγός της. Εκείνη σάστισε και μου αποκρίθηκε με το γνωστό "μα για ποια με πέρασες, εγώ αγαπάω τον άνδρα μου".

Προσπάθησα να σώσω την κατάσταση αναφέροντας της πως δεν θα ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία γυναίκα ναυτικού που θα αναζητούσε παρηγοριά σε ένα τρίτο πρόσωπο, αρκεί να είναι εχέμυθο και να είναι διακριτά τα όρια της σχέσης τους.

Επικράτησε κάποια άβολη σιωπή και αποκρίθηκε: "Ξέρεις εσύ κανέναν που να αξίζει και να θέλει μια 45αρα για ερωμένη χωρίς δεσμεύσεις;".

Ήμουν έτοιμος να πω κατευθείαν "εγώ" αλλά της είπα "ναι, πολλούς". Ήπια τον καφέ μου και έφυγα απογοητευμένος από την εξέλιξη.

Δύο ημέρες αργότερα λαμβάνω ένα sms από την Ιωάννα που έλεγε:"Σκέφτηκα αυτά που μου είπες και θα ήθελα να γνωρίσω κάποιον από τους πολλούς".

Σκέφτηκα πως αυτή είναι η ευκαιρία μου, ή τώρα ή ποτέ και απάντησα: "Μα με έναν από τους πολλούς έπινες καφέ προχθές στην κουζίνα του σπιτιού σου".

Δεν απάντησε αμέσως, αντιθέτως μετά από μερικές ώρες με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι έχει αφήσει τα παιδιά στα αδέλφια της και θα με περίμενε για ποτό στο σπίτι της. Ντύθηκα και έφυγα βολίδα. Μου άνοιξε με ένα χαμόγελο μέχρι το πάτωμα, φορώντας ένα στενό μεσάτο φόρεμα.

Μπήκα μέσα και αμέσως την αγκάλιασα και την φίλησα. Στην αρχή ήταν διστακτική και μετά παραδόθηκε στα υγρά φιλιά μου ενώ παράλληλα τα χέρια μου εξερευνούσαν ανενόχλητα τις θεσπέσιες καμπύλες της.

Την οδήγησα στον καναπέ όπου της έβγαλα το φόρεμα και αντίκρισα ένα μικροσκοπικό εσώρουχο και καλτσοδέτες να διακοσμούν την υπέροχη γύμνια της.

Της άνοιξα τα πόδια και επιδόθηκα σε ένα γλείψιμο κατά μήκος τους καταλήγοντας στην κλειτορίδα της. Η τύπισσα είχε αφεθεί τελείως και μόλις άγγιξε η γλώσσα μου την κλειτορίδα της έβγαλε έναν μακρόσυρτο αναστεναγμό ενώ παράλληλα πίεζε με τα χέρια της το κεφάλι μου, σα να ήθελε να "συνεχίσω λαίμαργα το γλείψιμο" την περιοχή.

Αφού έχυσε και έβγαλε ένα άσπρο υγρό, ανέβηκα πιο πάνω και παραμερίζοντας το μεγάλο σουτιέν άρχισα να της γλείφω τις ρώγες. Οι αναστολές της δεν την άφηναν να εκδηλώσει αυθόρμητα στην καύλα της παρά μόνο με βογκητά και αναστεναγμούς.

Ξεκούμπωσα το πουκάμισό μου και το έβγαλα. Στη συνέχεια ακολούθησε το παντελόνι μου. Μόλις είδε το φούσκωμα στο εσώρουχο σχολίασε: "Είσαι ήδη σηκωμένος και με αυτό το παλαμάρι θα με ξεθεώσεις. Υποσχέσου μου να είσαι τρυφερός". Αμέσως κατεύνασα τις φοβίες της και ελευθέρωσα το πέος μου από το μποξεράκι μου. Το πρότεινα γνέφοντας της να το βάλει στο στόμα της κάτι το οποίο έκανε χωρίς ενδοιασμό. Η πίπα της ήταν τέλεια. Υγρή όσο δεν περιγράφεται και όταν τον έβαζε μέσα κρατούσε την γλώσσα έξω για να υγραίνει το κάτω μέρος του πέους.

Μετά από ένα πεντάλεπτο την ξάπλωσα στον καναπέ και χώθηκα βίαια μέσα της αφού η καύλα μου είχε φτάσει στα ύψη. Ανταλλάσσαμε γλωσσόφιλα καθ' όλη τη διάρκεια και εγώ μάλασα τους μαστούς της σαν μαγεμένος από το μέγεθός τους. Κάποια στιγμή τη γυρίζω στα 4 και προς έκπληξη μου αντικρίζω μια πολύ στενή κωλοτρυπίδα την οποία είχε έρθει η ώρα της να ανοίξω.

Πηγαίνω μπροστά της και της λέω… "σάλιωσε τον καλά γιατί σειρά έχει το στενό κωλαράκι σου".

Υπάκουσε και ξανάρχισε αυτή την θεσπέσια πίπα που είχα διακόψει πριν. Μετά από λίγα λεπτά βρίσκομαι πίσω της και το πέος μου προσπαθεί να ανοίξει τη στενή σουφρίτσα της.

- Σε παρακαλώ σιγά-σιγά. Με τον άντρα μου δεν το κάνουμε συχνά από πίσω και είμαι στενή. Μη με ξεπατώσεις με το μαρκούτσι σου.

- Μην ανησυχείς. Οι πρώτες διεισδύσεις είναι δύσκολες και μετά θα χύνεις ποτάμια καύλα μου... και αμέσως χώθηκα ολόκληρος μέσα της.

Έπειτα από ένα σφυροκόπημα 10 λεπτών η Ιωάννα με παρακαλούσε να τη χύσω στον κώλο γιατί δεν άντεχε άλλο από την καύλα που αισθανόταν. Έτσι κι έγινε. Βγήκα από μέσα της και το σπέρμα μου έτρεχε στα σεντόνια αλλά κανείς μα δεν του έδωσε σημασία. Τουναντίον… αγκαλιαστήκαμε και αν και ξέπνοοι επιδοθήκαμε στα γλωσσόφιλα.

Με την Ιωάννα συνεχίσαμε να βρισκόμαστε μέχρι τον ερχομό του άντρα της αλλά πάντα με ξεκάθαρα τα όρια της "σχέσης" μας που ήταν καθαρά σαρκική χωρίς συναισθηματισμούς.




Copyright protected OW ref: 174554



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.