Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Τελικά το έκανε (2ο μέρος)

Ήταν απόγευμα περίπου 7 όταν έλαβα μήνυμα από την πρώην κοπέλα μου την Αθηνά, που με καλούσε στο σπίτι της για παιχνίδι, είχε σχέση με έναν από τους κολλητούς μου, αλλά μου το κρατούσαν κρυφό ίσως λόγο ταμπού και εδώ που τα λέμε δεν είναι και το πιο σωστό πράγμα να φλερτάρεις με την πρώην γκόμενα του κολλητού σου όταν μάλιστα αυτοί είχαν 4 χρόνια σχέση και ήταν ενεργή σαν κοπέλα της παρέας. Εδώ που τα λέμε όταν ήμασταν μαζί με την Αθηνά βάζαμε τρίτα άτομα στο σεξ με την φαντασία μας και μας άρεσε αυτό και χωρίς να το καταλάβει η ίδια, αφού νομίζει ότι δεν ξέρω τίποτα μου είχε κάνει την φαντασία μου πραγματικότητα. Το τρομερό της υπόθεσης είναι πως δεν είμαι εγώ ο κερατάς στην προκειμένη περίπτωση, αλλά ο φίλος μου και καλά να πάθει για να μάθει να μην την πέφτει σε κοπέλες φίλων του όταν τις βρίσκει ευάλωτες και μόνες.

Εγώ έχω κάτι σαν ελεύθερη σχέση με την Έλλη, η οποία είναι 19 ετών, ψηλή, όμως χαμηλών τόνων, με σοβαρό ντύσιμο, σπάνια φοράει φούστα, γόβες κλπ, χαμογελαστή πολύ και γενικά σου βγάζει κάτι πολύ θετικό όταν είναι παρούσα. Με τον καλό λόγο στο στόμα πάντα, δεν την έχω αντιληφθεί ποτέ να πετάει χολή για κάποιον η για κάτι, καστανή με σχιστά ματάκια λευκό δέρμα, μικρά στητά βυζάκια λεπτή μέση με λίγο παραπάνω από το κανονικό περιφέρεια, που ώμος εγώ το θεωρώ πολύ σέξι και της πηγαίνει. Αν αυτή η γκόμενα καταφέρει να χάσει 6-8 κιλά θα είναι σαν μοντέλο. Στο σεξ είναι μηχανή πραγματικά, αχόρταγη και καθόλου εύθραυστη θα έλεγα, κάνει την καλύτερη πίπα στον κόσμο και της αρέσει να είναι στα 4 να τη γαμάς και να της βάζεις 2 δάχτυλα στην κωλάρα της που άνετα δέχεται τον πούτσο μου και νιώθεις σαν να γαμάς ένα υγρό μουνάκι κάθε φορά που μπαίνω από πίσω της. Εν τω μεταξύ, δε βγάζει ποτέ ούτε κιχ, η γλώσσα του σώματος της και τα υγρά που χάνει κάθε φορά που γαμιόμαστε προδίδουν πόσο καυλιάρα είναι και πόσο της αρέσει το σεξ, δείχνει να το απολαμβάνει και γαμιέται σα σκύλα, δε χορταίνει πούτσο ότι κι αν κάνω, αφού μερικές φορές μου τρίβεται από μόνη της όταν είμαστε οι 2 μας στο διαμέρισμα της και ξεκινάει αυτή σχεδόν πάντα.

Από την άλλη μεριά έχουμε την Αθηνά, η οποία είναι κοντούλα, 1.55, στα 50 κιλά το πολύ, ντύνεται συνέχεια σαν να επρόκειτο να βγει για φαγητό ή για ποτό. Ακόμα και όταν πάει σούπερ μάρκετ θα προσέξει να είναι θηλυκό στην πένα. 30 ετών, με αρκετά πλούσιο στήθος για το σώμα της, κορμί σμιλεμένο μελαμψό και πολύ σφιχτό δέρμα. Γενικά η γκόμενα έχει το τελειότερο κορμί και είναι το καλύτερο μουνί που έχω γαμήσει ποτέ. Ειδικά στη θέα του κορμιού της όταν είναι στα 4, πραγματικά είναι σα να βλέπεις τσόντα, τατουάζ στη γάμπα μία νεράιδα, νύχια στην πένα και πάντα μυρίζει το κορμί της κάτι σαν βανίλια η κάτι τέτοιο. Σε αυτές τις 2 γυναίκες εμφανισιακά και λειτουργικά στο σεξ, υπάρχει ένα έντονο κοντράστ, η μία συμπληρώνει την άλλη, όταν την τελευταία φορά έφυγα από τη μία και πήγα στην άλλη ήταν σα να ήμουν στον παράδεισο, είναι δυο διαφορετικές εμπειρίες αλλά εξίσου καλές. Όμως νομίζω ότι κερδίζει στα σημεία η Αθηνά λόγω πουτανιάς

Έχει πάει 9 και βρίσκομαι στην πόρτα της καυλιάρας, ο πούτσος μου έχει καταλάβει τι επρόκειτο να συμβεί και έχει φουσκώσει, η καρδιά μου χτυπάει γρήγορα και ξέρω ότι θα περάσω καλά απόψε. Θα τη γαμάω σίγουρα για 3 με 4 ώρες έως ότου χορτάσω. Έχω σκοπό να την ανοίξω για τα καλά από πίσω και να τη χύσω παντού, να την στείλω στον ανταγωνιστή μου χυμένη και ξεσκισμένη. Χτυπάω το κουδούνι και ανοίγει η πόρτα. Ένα θαυμάσιο πλάσμα, αδύνατο, γυμνασμένο, με το μίνι σορτσάκι της, το φανελάκι και σαγιονάρες πουτανίστικες με μεγάλους πάτους επιδεικνύει τα νυχάκια της. Σήμερα είναι ροζ γαλλικό που ξέρει ότι με ανάβει πολύ αυτό το στυλ. Ένα ροζ σαρντονέ. Αφήνω στο τραπεζάκι του καθιστικού και της δίνω στο χέρι μία σακούλα με γλυκά από γνωστό ζαχαροπλαστείο, το τσιζκέϊκ είναι το αγαπημένο της, πάντα ήταν γλυκατζού και την διεγείρει η ιδέα του γλυκού. Όταν το άνοιξε και αντίκρισε 8 από αυτά μέσα στο κουτί μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο διαρκείας όσο ακόμα κρατούσε την τσάντα με τα γλυκά.

- Είσαι πάντα τόσο καλός, ξέρεις τι κάνεις, κάτσε και περίμενε να φέρω 2 ποτήρια να κάτσουμε να τα φάμε.

- Εσένα θέλω να φάω άντε τελείωνε…

Έρχεται με 2 ποτήρια, ανοίγουμε το μπουκάλι και ξεκινάμε να πίνουμε. Εγώ ταυτόχρονα ξεκινάω τις φιλοφρονήσεις. Πλησιάζοντάς την, απλώνω το χέρι μου με τρόπο στα πόδια της τραβώντας τη προς το μέρος μου δίνοντάς της ακόμα μερικά φιλιά στο στόμα και στο λαιμό.

- Μην βιάζεσαι βρε, κάτσε να σε δω λίγο, κοντεύει μήνας από την τελευταία φορά.

- Συγνώμη… δε μπορώ να κρατηθώ φταίει που είσαι μέσα στην καύλα πάλι απόψε.

- Με την κοπέλα σου δεν κάνετε σεξ;

- Πολύ συχνά αλλά εσύ με φτιάχνεις υπερβολικά πολύ, εσύ κάνεις σεξ με τον γκόμενο σου;

- Δεν είναι γκόμενος μου, απλά περνάμε καλά.

- Δηλαδή δεν έχετε σχέση;

- Όχι και ούτε πρόκειται να κάνουμε σοβαρή σχέση, εκείνος απ' ότι έχω καταλάβει πηδάει κι άλλες… και εγώ πηδιέμαι μαζί σου ακόμα!

- Ποιος είναι τον ξέρω;

- Δε θα σου απαντήσω σε αυτό.

- Άρα μάλλον τον ξέρω, το κάνετε καιρό αυτό;

- Το κάνουμε 5 έως 6 μήνες τουλάχιστον.

- Πες μου ποιος είναι…

- Δε μπορώ να σου πω

- Αυτός σου την έπεσε η εσύ;

- Υπήρχε από παλιά χημεία μεταξύ μας, απλά έτυχε να είναι μπροστά μου την κατάλληλη στιγμή και έγινε ότι έγινε.

Άρχισα να γίνομαι λίγο πιεστικός και κατάφερα να αποσπάσω μια μικρή ομολογία στο πώς κατάφερε να την κάνει δικιά του.

"Είχαμε χωρίσει και ήμουν αρκετά στεναχωρημένη, προσπαθούσα να καταλάβω τι έφταιγε, τι έκανα λάθος αφού εμείς τα πηγαίναμε τόσο καλά. Με είχε δει μία φορά στον δρόμο και με χαιρέτησε από κοντά και μάλλον δεν πρέπει να φαινόμουνα καλά, ίσως ήμουν χλωμή, δεν ξέρω, η διατροφή μου δεν ήταν και η καλύτερη, σχεδόν δεν έτρωγα. Μετά από αυτό, το ίδιο βράδυ λοιπόν μου έστειλε μήνυμα, του απάντησα, μετά μου ξαναέστειλε και μου έκανε παρέα από μηνύματα όλο το βράδυ. Την επόμενη μέρα μου έστειλε την καλημέρα του κι εγώ ένιωσα λίγο καλύτερα η αλήθεια είναι. Είναι ωραίο να σου δίνουν σημασία… ξέρεις είναι σημαντικό για μία κοπέλα αυτό.

Μετά από μερικές μέρες πήγαμε για καφέ μια Κυριακή πρωί που την ίδια μέρα Κυριακή απόγευμα σε είδα εσένα με την κοπέλα σου, αυτή την μικρούλα, να φιλιέστε κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και ταράχτηκα ανεπανόρθωτα. Όταν το βράδυ μου ξαναέστειλε μήνυμα, τον κάλεσα να έρθει εδώ στο σπίτι μου να χαλαρώσουμε. Έκανε κρύο έξω και ένιωθα πολύ μοναξιά, είχα ανάγκη από παρέα, από παρηγοριά".

- Και σε παρηγόρησε;

- Όσο δε φαντάζεσαι!

Η καργιόλα κάθεται και με κάνει να νιώθω άσχημα χτίζοντας το προφίλ του γκόμενου της ότι είναι ο σωτήρας και εγώ ο κακός, έχει ήδη μπει σε λεπτομέρειες την πρώτης βραδιάς τους και νιώθω μπερδεμένος μέσα μου. Από τη μία ναι οκ έχει δίκιο αυτή όσο δεν πάει, από την άλλη ο μαλάκας ο φίλος μου κάνει το πάν για να γαμήσει την γκόμενα μου που την ξέρει τόσα χρόνια και επίσης έτσι όπως τα εξιστορεί εγώ φαίνομαι ο μαλάκας της υπόθεσης, αυτή το θύμα και ο άλλος ο από μηχανής θεός. Ήπιαμε λίγο κρασί ακόμα και η ατμόσφαιρα ήταν πιο χαλαρή, λύθηκε και άρχισε να μου λέει περισσότερα.

" Ήρθε και κάθισε δίπλα μου, δεν έκανε καμία πονηρή κίνηση γιατί ήξερε ότι αν αυτός έκανε το πρώτο βήμα και εγώ δεν ήθελα τότε θα ερχόταν σε δύσκολη θέση. Έτσι έκανα εγώ την πρώτη γιατί ήμουν ευάλωτη και αναζητούσα μία αγκαλιά να με ζεστάνει. Αυτός είχε κάτι μπράτσα που όταν με σφίγγανε καύλωνα στη σκέψη να με βάλει κάτω, έτσι όταν τάχα μου ήρθε να με πάρει μία πλατωνική αγκαλιά, γύρισα και τον φίλησα στο στόμα και εννοείται ότι αποκρίθηκε θετικά αμέσως. Ύστερα ξέρεις πώς έχουν τα πράγματα πέρασε όλο το βράδυ εδώ, δεν τον άφηνα να φύγει και ούτε αυτός νομίζω ήθελε. 2 μέρες συνεχόμενα μου έκανε έρωτα και με έγλειφε παντού, σ' είχα ξεχάσει τελείως".

- Μάλιστα, και πώς με ξαναθυμήθηκες ύστερα;

- Μην ξεχνάς ότι εσύ μου έστειλες μήνυμα πρώτος

- Και εάν δεν έστελνα;

- Τότε μπορεί να μην τα λέγαμε ποτέ.

- Πες μου ποιος είναι!

- Θα σου πω αλλά ορκίσου να μην κάνεις καμία σκηνή εντάξει; Ότι έχει γίνει έγινε δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτα.

Εγώ ανυπομονούσα να μου πει το όνομα του αλλά αφού πήρα την επιβεβαίωση ότι θα μου πει είπα να πουλήσω λίγο τρέλα. Να τη βάλω να μου το πει πάνω στο σεξ που σε λίγη ώρα θα της έκανα. Την είχα δίπλα μου και τη χάιδευα στα μαλλιά όσην ώρα μου τα έλεγε και που και που της έριχνα και κανένα φιλί. Το ποτό είχε κάνει τη δουλειά του.

- Δεν πειράζει… μη μου πεις, φτάνει που τουλάχιστον περνάς καλά και η αλήθεια είναι πως ότι και να έκανες το αξίζεις, δε γίνεται ένα τέτοιο μωρό να μη γαμιέται και να είναι στο ράφι.

Εκείνη γέλασε, μου έδωσε ένα ρουφηχτό φιλί στο στόμα και ξεκίνησε να μου χαϊδεύει τον πούτσο και να ψαχουλεύει κάτω από το παντελόνι. Ένα "μ…" βγήκε από το στόμα της καθώς κατάλαβε ότι είμαι τέρμα καυλωμένος.

- Ακόμα καυλώνεις στην ιδέα να γαμιέμαι με άλλον;

- Ναι πολύ… αλλά τότε που ήμασταν μαζί πιο πολύ με καύλωνε η ιδέα να σε παίρνω μάτι.

Κάνει μια επιδέξια κίνηση και βγάζει το σορτσάκι της. Μένει με το στρινγκάκι το μαύρο, πετάει και το μπλουζάκι και μένει γυμνόστηθη να μου παίζει τον πούτσο. Σκύβει, βγάζει τη γλωσσίτσα της έξω και αρχίζει να γλείφει παιχνιδιάρικα το πουτσοκέφαλο με το στοματάκι της ορθάνοικτο. Βάζει τη μισή πούτσα μέσα και αρχίζει να τρομπάρει με το χέρι την υπόλοιπη μέσα στο στόμα. Το κεφάλι της το νιώθω να ανεβοκατεβαίνει αριστοτεχνικά σαν να έχει κάνει πρόοδο στα τσιμπούκια και σίγουρα έχει κάνει εδώ που τα λέμε… ο Πετράν είναι αρκετά πιο προικισμένος από εμένα και πιο χοντρός. Εν τω μεταξύ, όταν τους είχα δεί της έδινε και σφαλιάρες και την έπνιγε με την πούτσα του. Φέρνει το σώμα της πιο κοντά και σπρώχνει την πούτσα μου όλη μέσα της. Σχεδόν τα καταφέρνει ενώ εγώ έχω την απόλυτη θέα του κορμιού της στα 4 να κάνει τσιμπούκι. Τη χαϊδεύω και της έχω 2 δάχτυλα μέσα στο μουνάκι της που στάζει υγρά. Τα δάχτυλα μου έχουν σχεδόν μουλιάσει, τα βγάζω και της τα δίνω στο στόμα. Αμέσως αυτή τα βάζει βαθιά μέσα στο λαρύγγι και της ήρθε βήχας. Τα ματάκια της έχουν δακρύσει και σκύβει με προθυμία που ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί από δαύτη και ξαναπαίρνει τον πούτσο μου στο στόμα, αυτήν τη φορά ολόκληρο.

- Μωρό μου έχεις κάνει μεγάλη πρόοδο βλέπω… τι τσιμπούκια είναι αυτά;

- Προπονούμαι καθημερινά, γι' αυτό.

Το καργιολάκι είχε την απάντηση έτοιμη αλλά δε με ξενερώνει, ίσα-ίσα, η πούτσα μου γίνεται πέτρα ακόμα περισσότερο και τώρα τα δάχτυλα μου χαϊδεύουν την κωλοτρυπίδα της. Διαπιστώνω ότι 2 δάχτυλα μπαίνουν με λίγο σάλιο πολύ άνετα, χωρίς καμία διαμαρτυρία, σχεδόν σαν τον πάτο της τωρινής γκόμενας μου, αν και πολύ δύσκολα συγκρίνεται ο πάτος της Έλλης με της Αθηνάς, αυτή τη φορά η σούφρα της είναι φανερά ανοιγμένη και αποκλείεται να είναι από εμένα γιατί έχει περάσει ένας μήνας και βάλε από την τελευταία φορά που μου έδωσε κώλο.

- Ήρθε η ώρα να σε γαμήσω, ξάπλωσε κάτω ή στήσου στα 4, δεν αντέχω άλλο, αν συνεχίσεις θα σε χύσω στο στόμα.

- Δεν έχω πρόβλημα να με χύσεις στο στόμα!

- Όχι… θέλω να μπω μέσα σου να σε σκίσω.

Στήνεται στα 4 με κλειστά πόδια, τουρλώνει το υπέροχο μικρό κωλαράκι της ψηλά και η κωλάρα της φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει ανοίξει. Της ρίχνω ένα γλείψιμο όπως είναι στα 4 και γλείφοντας το μουνάκι της πήγαινα με την γλώσσα μου και στην κωλοτρυπίδα της. Πεντακάθαρη, καμία υποψία πουτσίλας πουθενά, σίγουρα τη σημερινή μέρα δεν έχει φάει άλλη πούτσα εκτός απ' τη δικιά μου και έχω λυσσάξει. Σηκώνομαι πάνω και μπαίνω στο μουνάκι της αργά και σταθερά. Έτρεμε από καύλα και χτυπιόταν μπρός πίσω πολύ δυνατά. Την τραβάω κι εγώ από τους ώμους και την καρφώνω. Από τα πιο καύλα γαμήσια που έχω κάνει ποτέ, ήδη το καυλάκι έχει σίγουρα χύσει μία φορά και ίσως και 2. Το κατάλαβα όταν για 1 στιγμή χαμήλωσε το ρυθμό. Βγαίνω, βγάζω το προφυλακτικό και βάζω το πουτσοκέφαλο μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Βάζει το χεράκι της γρήγορα και το σπρώχνει όλο μέσα. Αρχίζει και κοπανιέται πάλι σαν καργιόλα μπρός πίσω.

- Σου άρεσε την τελευταία φορά πουτανάκι που σε έχυσα εκεί ε;

- Γάμα με, μην σταματάς, σκίσε με, ξέσκισε με…

- Ο άλλος σε γαμάει έτσι καργιόλα;

- Ναι με γαμάει και ο άλλος, με ξεσκίζει!

Της ρίχνω μία σφαλιάρα στο προσωπάκι της και τινάχτηκε γιατί δεν το περίμενε, ωστόσο την καρφώνω όσο πιο δυνατά μπορώ με τέρμα καύλες και η τρύπα της έχει ανοίξει και έχει άλλη αίσθηση. Λογικά την παίρνει από πίσω σαν πουτάνα και ο Ρώσος φίλος μου.

- Έτσι… μπατσάκια μωρή πουτάνα, γουστάρεις την πούτσα που τρως απόψε; Με τον άλλον το μαλάκα τρως το ίδιο καλά;

- Σκίσε με και μην μιλάς, χύσε με μέσα μου, θέλω να τα νιώσω ζεστά…

- Μέσα θα σε χύνω από δω και πέρα πουτάνα όποτε μου κάθεσαι θα σε χύνω μέσα σου…

Ο πούτσος μου έχει γίνει κατακόκκινος από το γαμήσι μιας που έβγαλα το προφυλακτικό πιο νωρίς και έρχεται η στιγμή που νιώθω το σπέρμα μου να μου γαργαλάει τα αρχίδια. Εκεί τη βουτάω απ' το μαλλί, την τραβάω και καρφώνω μια τελευταία βουτιά μέσα της, νιώθω τα υγρά να πλημυρίζουν τα πάντα στην κωλάρα της, έσταζαν στο κρεβάτι.

- Αχ τι μου έκανες, με έσκισες καργιόλη, με έσκισες απόψε κωλόπαιδο, έχυσα κι' εγώ πάνω στην πουτσάρα σου, σ' άρεσε;



Αμέσως φιληθήκαμε και αγκαλιαστήκαμε, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και ανάψαμε τσιγάρο. Ήρθε η ώρα του γλυκού μετά από αυτό. Έφερε την κούτα όπως ήταν με 2 μεγάλα κουτάλια και τρώγαμε αυτό το θαυμάσιο τσιζκέηκ για να ανακτήσουμε δυνάμεις και εκεί που τρώγαμε και κάναμε το διάλειμμα μας μου λέει:

- Σίγουρα δε θες να μάθεις ποιος είναι;

Πάω με τρόπο προς το μέρος της και ανταλλάσσουμε ένα τέλειο φιλί γεμάτο πάθος και με γεύση φράουλας και γλυκάδας, της ψιθυρίζω στο αφτί ότι ξέρω ποιος είναι.

- Ο Πετράν δεν είναι; Είμαι σίγουρος ότι είναι αυτός!

Έχει μείνει άγαλμα και με κοιτάει. Της εξηγώ τάχα ότι το έχω καταλάβει από την συμπεριφορά του και ότι τους είδα μία φορά μαζί, ενώ δε μου ανέφερε τίποτα ο κατά τα άλλα φίλος μου. Έριξα άδεια και έπιασα γεμάτα. Αυτή σταμάτησε να τρώει και άφησε το κουτάλι κάτω, σηκώθηκε, πήγε κι έβαλε κι άλλο κρασί από το μπουκάλι και έκατσε στον καναπέ απέναντι μου.

- Έχω ξενερώσει στο ότι δεν έχει βρει θάρρος ακόμα μετά από τόσο καιρό να σου πει τίποτα, στο κάτω-κάτω είναι φίλος σου παιδικός ενώ εγώ τελευταία έχω αντιληφθεί ότι με έχει μόνο για να ικανοποιηθεί. Στην αρχή ήταν ωραίο αλλά έχει καταντήσει κουραστικό, ξέρω φοβάται να σου μιλήσει και με το δίκιο του, ίσως εγώ να φταίω αλλά έχω τα νεύρα μου μαζί του γιατί όλο μου έλεγε πως θα στο πει ενώ δε βρήκε το θάρρος ποτέ να το κάνει. Έτσι ξεκίνησα να νιώθω τύψεις που έχω μπει ανάμεσα στην φιλία σας, αλλά ότι έγινε-έγινε και δε μπορεί να αλλάξει.

- Θες να του μιλήσω εγώ; Απλά φοβάμαι ότι θα υποπτευθεί ότι πάλι κάτι τρέχει με εμάς, θα καταλάβει ότι μιλήσαμε σίγουρα και καλό θα ήταν να μην καταλάβει ποτέ ότι κάναμε σεξ.

- Δε σε πείραξε καθόλου που σου είπα κάτι τέτοιο;

- Όχι γιατί να με πειράξει, τη ζωή σου την κάνεις εσύ ότι θες, όχι εγώ, ίσα-ίσα που τώρα μαθαίνω ποιοι είναι οι πραγματικοί μου φίλοι και αυτός δεν είναι φίλος μου πια. Σε έχω σε καλύτερη μοίρα από δαύτον για μένα.

- Τα έκανα σκατά, χίλια συγνώμη…

απάντησε βουρκωμένη, έτρεξε στην αγκαλιά μου και κούμπωσε κανονικά, ολόγυμνη και λίγο παγωμένη. Της είπα ότι δεν πειράζει και όλα καλά, αρκεί να μη χαλαστούμε εμείς οι δύο και με αγκάλιασε, με φίλησε και σηκώθηκε πάλι προς το μπάνιο.

- Δε θ' αργήσω, θα κάνω ένα ντουζάκι και θα βγω αμέσως.

- Σε περιμένω για 2ο γύρο οκ;

Χαμογέλασε, μου έκλεισε το μάτι και μπήκε μέσα. Ένα βάρος από εμένα έφυγε και προσπαθώ να κάνω μία σύνοψη στο μυαλό μου. Ο κολλητός μου τα έχει κρυφά με την πρώην γκόμενα μου και εγώ συνεχίζω να την πηδάω τώρα που είναι δικιά του. Δεν ξέρω ποιος είναι πιο μαλάκας από τον άλλον. Στρέφομαι προς το κρασί μιας και είχε στερέψει η δόση αλκοόλ που είχα λάβει πιο πριν και πρέπει να την τονώσω. Όπως και την άλλη φορά το κινητό της Αθηνάς είναι στο τραπεζάκι ξεκλείδωτο και ο διάολος έχει μπει μέσα μου κανονικά, δεν μπορώ να κρατηθώ από το να το πάρω στα χέρια μου να διαβάσω τα μηνύματα τους. Μόλις ακούω το νερό να ρέει στο ντους, παίρνω το θάρρος γρήγορα και το πιάνω στα χέρια μου. Το ένστικτο τελικά πρέπει να το εμπιστεύεσαι. Αυτό που διάβαζα δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά και ούτε η φαντασία μου, αν και καλπάζει ταχύτατα, δεν μπορούσε να τα συλλάβει. Προσπαθώ να μείνω ήρεμος και να αφήσω το κινητό εκεί ακριβώς που το βρήκα. Αρχίζω να πιστεύω ότι το μωρό μέσα στο ντους έχει πιο διεστραμμένο μυαλό από αυτό που νόμιζα. Προσπαθώ να τα ξεχάσω προς στιγμήν γιατί τώρα έχω το πάνω χέρι εγώ. Όταν ξέρεις τα σχέδια του εχθρού δε γίνεται να χάσεις. Θα πρέπει να είσαι τέρμα βλάκας.

Το κορίτσι βγαίνει απ το μπάνιο και διακρίνω μια φρεσκάδα στο πρόσωπο της, μάλλον έβαλε κάποια κρέμα η κάτι τέτοιο, πετάει την πετσέτα από πάνω της και έρχεται μπροστά μου, με φιλάει στο λαιμό και πάει όλο και πιο κάτω. Δεν έχει βάλει καθόλου χέρι πάνω μου, μόνο γλώσσα και χείλη. Φτάνει στον πούτσο μου και αρχίζει να καταπίνει, έχει ανοίξει το στόμα της και μπαίνει όλος μέσα φτάνει μέχρι το λαρύγγι της και πάνω και ξανά μέσα.

Κάνω κίνηση να τη χαϊδέψω και εκείνη τραβά το κορμί της πιο πέρα με τρόπο.

- Θέλω μόνο αυτό τώρα, αρκετά με έσκισες πριν…

Και συνέχισε να ρουφάει το καυλί μου ασταμάτητα. Το έπαιρνε όλο μέσα αποφασισμένη, ίσως να μην ήμουν τέρμα καυλωμένος κι εγώ, να φταίει το κρασί ή ότι τα έβγαλα όλα πριν στη σούφρα της, αλλά έβλεπα ότι το έκανε τέλεια.

- Σε έχει προπονήσει καλά ο φίλος μου βλέπω ε; Σου γαμάει το στόμα;

Μου έκανε νόημα κουνώντας θετικά το κεφάλι της ενώ είχε την πούτσα μου μέσα στο στόμα.

- Σε χύνει κι αυτός μέσα σου;

Αποκρίθηκε με το ίδιο νόημα θετικά.

- Τον έχει μεγάλο;

Βγάζει τότε τον πούτσο μου από το στοματάκι της και μου λέει:

- Δε χωράει ο νους σου!

- Καλύτερος από μένα δηλαδή;

- Απλά με σένα το ευχαριστιέμαι περισσότερο.

Έλεγε ότι έλεγε και με καύλωνε όλο και περισσότερο, ώσπου μόλις έβαλε χέρι και ταυτόχρονα μου ζούλαγε τα αρχίδια ήρθε η στιγμή να χύσω.

- Διψάς καργιόλα;

Αποκρίθηκε θετικά και τότε την έπιασα από τα μαλλιά και την έσπρωξα τέρμα χαμηλά και έχυνα το σπέρμα μου στο λαρύγγι της. Χύσια τρέχανε από το στόμα της κι αυτή η καργιόλα συνέχιζε να γλείφει. Είχε βεντουζάρει κανονικά απάνω στο καυλί μου και ρουφούσε σα βδέλλα. Μετά σηκώθηκε, με κοίταξε όλο χαρά και με ρώτησε:

- Σου άρεσε;

- Πάρα πολύ έχεις βελτιωθεί απίστευτα στα τσιμπούκια

- Κάνω προπόνηση (κλείνει το μάτι).

Οι ώρες πέρασαν, ένα γαμήσι και μία πίπα διήρκεσαν πάνω από 3 ώρες και έπρεπε να φύγω. Μπορεί να πέρασα υπέροχα σωματικά, αλλά ψυχικά σε 1 στιγμή μου ήρθε ναυτία και επίσης ένιωσα μία απειλή, τέτοια απειλή η οποία δεν έχει προηγούμενο. Ένα από τα μηνύματα που διάβασα ήταν από αυτήν προς αυτόν.

"Σε λατρεύω"

και άλλο ένα αρκετά χειρότερο που έγραφε…

"Μωρό μου ωραίες οι φαντασιώσεις, αλλά σαν την αληθινή καύλα δεν έχει… του πηδάς την πρώην, θα ήταν καύλα να του γαμήσεις και τη νυν"

Και πρόλαβα να διαβάσω και μερικά μηνύματα δικά του που έγραφαν:

"Θέλω να σου χύνω την κωλάρα σου κάθε μέρα"

Και ακόμα ένα που έγραφε:

"Ήδη έχω στείλει μήνυμα και φαίνετε να τσιμπάει"

Ένα ανακάτεμα στο στομάχι μου το ένιωθα, η καργιόλα είχε βάλει σκοπό να χρησιμοποιήσει το φίλο μου για να μας κάνει άνω κάτω και να με χωρίσει από αυτή την κοπέλα που έχω. Σας είχα πει ότι είναι εκδικητική στο χαρακτήρα αλλά εδώ παίζει βρώμικα.

Την επόμενη μέρα έχω πάει για άραγμα στο σπίτι της Έλλης, σ' αυτή τη μικρή γκαρσονιερούλα που έχουμε κάνει τα απίστευτα γαμήσια εδώ και κάτι μήνες. Αραχτοί στον καναπέ, βλέποντας βιντεάκια στο λάπτοπ, στριμωγμένοι όμορφα, ξαπλωμένοι σχεδόν ο ένας πάνω στον άλλο, της χάιδευα στοργικά το κωλαράκι και παρακολουθούσαμε κωμικά βίντεο. Σκεφτόμουν συνέχεια, δεν έβγαινε από το μυαλό μου με τίποτα αυτό που έμαθα εχθές. Ωστόσο η μικρή δεν μου έχει πει τίποτα απολύτως. Άραγε μιλάνε ακόμα από μηνύματα ή τον απέρριψε και τέλος; Σκέφτομαι πως ίσως να με έχει κερατώσει κιόλας, ένα σενάριο πολύ πιθανό, γιατί δεν μου ανέφερε τίποτα απολύτως για κανένα. Σκέφτομαι ότι ψήνεται να τον φάει κι αυτή από το φίλο μου και ένα περίεργο συναίσθημα ζήλειας με πνίγει. Ήθελα να τη ρωτήσω κατάμουτρα, αλλά δεν ξέρω τι άλλοθι να βρω για να μην ξεσκεπαστούν οι δικές μου βρωμιές. Η καύλα μου έχει χτυπήσει κόκκινο σκεφτόμενος την Αθηνά από εκείνο το καλοκαιρινό απόγευμα πόσο λαχταρούσε το καυλί του Πετράν να το βάζει στο στόμα της και να πνίγεται και τώρα σκέφτομαι και τη δικιά μου να κάνει το ίδιο. Μόνο που η Έλλη στο θέμα τσιμπούκι,θα τον εξαφάνιζε όλο μέσα στο βαθύ λαρύγγι της για πλάκα. Όλη αυτή η σκέψη με έκανε να καυλώσω. Εκείνη το κατάλαβε γιατί συνέχεια μου τριβότανε στον καναπέ και ξεκινήσαμε.

Ήθελα να τη βάλω αμέσως κάτω να την αρχίσω στα φιλιά, να της κάνω στοματικό έρωτα μέχρι να τελειώσει όπως το έχει κάνει 100άδες φορές σε μένα κι εγώ ελάχιστες σε αυτή. Όμως δεν παραπονιόταν ποτέ, μου είχε εξηγήσει ότι αρέσκεται στο να κάνει τον άλλον να τελειώνει με αυτόν τον τρόπο και μάλιστα όσο πιο γρήγορα το κάνει τόσο πιο πολύ την καυλώνει. Αλλά αυτή τη φορά ξεκίνησα εγώ τα προκαταρκτικά. Χωμένος ανάμεσα στα μπουτάκια της την έγλειφα για ώρα. Με τραβούσε να ανέβω να τη γαμήσω αλλά εγώ της είπα ότι θέλω να τελειώσει έτσι. Δεν αντιστάθηκε συνέχιζα να πιπιλάω την κλειτορίδα της και τα υγρά της σε συνδυασμό με την γλώσσα μου που μπαινόβγαινε μέσα στην μουνάρα της βγάζανε ήχους παφλασμού και το σεντόνι είχε γίνει μούσκεμα από τα υγρά. Της σηκώνω τα πόδια ψηλά και αρχίζω να τη γαμάω με τη γλώσσα. Το μουνάκι της έχει γίνει μούσκεμα και της βάζω ένα δαχτυλάκι στον κώλο, ενώ ταυτόχρονα η γλώσσα μου πηγαίνει μία στην μια τρύπα μια στην άλλη. Μόλις έβαλα το δεύτερο δάχτυλο μέσα στην κωλάρα της που τώρα έχει ανοίξει για τα καλά εκείνη άρχισε σαν χύνει και ένιωσα τα υγρά της να γεμίζουν το στόμα μου με μια υπέροχη αίσθηση ικανοποίησης που νιώθεις όταν έχεις κάνει κάποιον άλλον να χύνει έτσι.

- Μωρό μου ήσουν υπέροχος, τι ήταν αυτό τώρα; Εσύ θα μείνεις έτσι; Δεν θες να τελειώσεις;

- Όχι μωράκι μου, σήμερα ήθελα να στο κάνω εγώ αυτό, με έχεις κάνει τόσες φορές να χύσω στο στοματάκι σου και το ήθελα πολύ να σου κάνω το ίδιο κι εγώ.

- Ναι μωρό μου αλλά για να χύσει μια γυναίκα είναι αρκετά πιο δύσκολο, με αυτόν τον τρόπο ειδικά, αλλά το έκανες υπέροχα. Ήσουν τέλειος!

- Εσύ φταις που είσαι μέσα στην καύλα συνέχεια.

- Είσαι πολύ γλύκας μωρέ, θέλω ώμος κι εγώ να σε κάνω να τελειώσεις, δε θέλω να σ' αφήσω έτσι.

- Εντάξει καύλα μου, θα στον δώσω όποτε θέλεις εδώ θα είμαι!

- Θα μπω λίγο στο μπάνιο και μόλις βγω να είσαι έτοιμος ναι;

Τέλεια… σκέφτηκα αμέσως. Έχω μπει τώρα ήδη σε αυτό το τριπάκι, θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνω αυτό που τελευταία το έχω κάνει κακή συνήθεια, θα μπορέσω επιτέλους να δω τι συμβαίνει στο κινητό της.

- Ναι μωράκι μου, με την ησυχία σου

Το κινητό της ήταν πλέον στα χέρια μου και έψαχνα προσεκτικά και βιαστικά τα μηνύματα της από σόσιαλ μίντια ή στα εισερχόμενα. Από το μπάνιο ακουγόταν το πιεστικό του ντους να ρέει το νεράκι και ησύχαζα όσο το άκουγα. Πετυχαίνω διάνα τις συνομιλίες με τον δήθεν φίλο μου, διέκρινα πολύ φλερτ και από τους δύο να υπάρχει ανταπόκριση. Όμως ένα σημείο ήταν αυτό που μου τράβηξε την προσοχή από όλα. Είχαν προχωρήσει αρκετά μεταξύ τους σε συνομιλίες αλλά έτσι στα ξαφνικά αυτός της έστειλε μια φώτο τον πούτσο του να τον κρατάει και να έχει γεμίσει με χύσια το χέρι του και το στομάχι του. Μιλάμε για πολύ σπέρμα και μία πούτσα που ζήλεψα. Χωρούσαν 2μιση παλάμες για να την κρατήσουν, σίγουρα 21 με 22 εκατοστά και από κάτω μία λεζάντα που έγραφε "σου αρέσει;"

Η απάντηση της δικιάς μου ήταν…

"μ… δικό σου είναι αυτό; Ωραίο είναι"

και η απάντηση η δικιά του ήταν…

"Ναι αλλά αν θέλεις μπορεί να γίνει και δικό σου"

Αυτή απάντησε με ένα χαμογελάκι. Όλο αυτό αντί να με νευριάσει μου έδωσε εικόνες στο μυαλό. Η ιδέα να παίρνει αυτό το εργαλείο στο στόμα της μου άναψε κυριολεκτικά φωτιά στη φαντασία. Ίσως επειδή από την άλλη το περίμενα επειδή είχα καταλάβει από το κινητό της πρώην μου τι προθέσεις είχαν οι 2 τους. Ήθελε να βάλει τον γκόμενο της να μου γαμήσει την κοπέλα μου και να μας χαλάσει την σχέση, ήθελε να πάρει εκδίκηση γιατί όσο ήμασταν μαζί είχε μάθει ότι τσιλιμπούρδιζα με την μικρή λίγο πριν χωρίσουμε οριστικά. Εμένα ώμος αυτό αντί να με χαλάσει, ίσα-ίσα που με έφτιαχνε. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό η ανώμαλο, πάντως το είχα πάντα σα φαντασίωση να είμαι κάπου και να παίρνω μάτι την κοπέλα μου να χαμουρεύεται η και να γαμιέται. Τις προάλλες πήρα μάτι την πρώην μου αλλά αυτό δεν ξέρω αν πιάνεται γιατί στην προκειμένη φάση δεν είμαστε μαζί. Επίσης με αναστατώνει η αντίδραση της κοπέλας μου, αντί να βάλει φρένο, αντί να του κόψει τον αέρα, εκείνη τον ενθάρρυνε λέγοντας του ότι είναι ωραίο αυτό που βλέπει. Της άρεσε πολύ και ήμουν σίγουρος γι' αυτό.

Ξαφνικά αντικρίζω σηκώνοντας λίγο το βλέμμα μου την Έλλη. Είχα αποχαυνωθεί και δεν πήρα ποτέ χαμπάρι ότι είχε σταματήσει ο ήχος του ντους. Με έπιασε στα πράσα να κάνω το αδιανόητο, να κατασκοπεύω το κινητό της κοπέλας μου και νιώθω ότι ο κόσμος ήθελα να ανοίξει να με καταπιεί.

- Γιατί το έκανες αυτό; Γιατί ψαχουλεύεις το τηλέφωνό μου, τι περιμένεις να βρεις δηλαδή;

Έκανε βήματα προς τα μένα και μου ζήτησε το κινητό. Της το έδωσα κι αυτή αμέσως άλλαξε ύφος. Βούρκωσε και είχε καταπιεί τη γλώσσα της. Εγώ ήξερα ώμος ότι όλο αυτό ήταν κάτι που πιο πολύ έφταιγε η πρώην μου παρά αυτή. Έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε με την Έλλη κάποιο δέσιμο που να με κάνει να τσατιστώ, είχα προετοιμαστεί από πριν και τα ήξερα. Η πουτάνα η άλλη είχε βάλει αυτό τον μαλάκα να μου χαλάσει την ηρεμία μου γιατί ήταν μεγάλη πουτάνα και ήθελε να με εκδικηθεί.

- Τα διάβασες όλα; Ειλικρινά θέλω να ξέρεις ότι δεν το ήθελα, αυτός μου έστελνε συνέχεια, δεν ήθελα να σας βάλω να τσακωθείτε στα καλά καθούμενα, απλά όσο δεν απαντούσα τόσο πιο πολλά μηνύματα μου έστελνε, δεν ήθελα να το μάθεις και να ξέρεις ότι δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως.

- Δεν πειράζει, απλά ήθελα να δω αν μιλάς με κανένα πρώην από την Κρήτη καθαρά από ζήλεια, αλλά νομίζω πιο πολύ ξενέρωσα με τον φίλο μου παρά με εσένα.

Με δάκρυα στα μάτια μου ζήτησε συγγνώμη, μου είπε ότι δε θα ξανά αλλάξει μηνύματα μαζί του και επίσης είπε ότι θα τον διαγράψει να μην την ενοχλεί άλλο.

- Ναι αλλά σου άρεσε η πουτσάρα του!

- Ήταν απλά μία παρέα από ίντερνετ καλό μου, τίποτα παραπάνω.

Ήρθε και κόλλησε πάνω μου και ξεκίνησε να με φιλάει στον λαιμό στο στόμα και με αγκάλιασε πολύ τρυφερά και όλο αυτό σίγουρα είχε και μία δόση από τις τύψεις που ένιωσε. Με φιλούσε στο λαιμό και κατέβαινε προς τα κάτω. Φαινόταν ότι ήθελε να με κάνει να νιώσω καλύτερα, η πετσέτα που φορούσε είχε πέσει στο πάτωμα και η μικρούλα, που ώμος στο σεξ ήταν πολύ μεγαλύτερη είχε πέσει ήδη στα γόνατα, μου έγλειφε τα αρχίδια και μου τον έπαιζε πάνω στο προσωπάκι της.

- Τώρα είναι σειρά μου να σε κάνω να τελειώσεις, θέλω να μου γαμήσεις το στόμα…

είπε και ξεκίνησε να τρομπάρει. Κατέβαινε προς τα κάτω και το έπαιρνε ολόκληρο μέσα της σαν να ήταν κάτι πολύ μικρό, δεν είχε καμία υπόνοια ότι θα πνιγεί η κάτι τέτοιο, μιλάμε για χαρακτηριστική άνεση. Προς το παρόν με έκανε και ξέχασα και πάλι αυτό που μόλις είχα περάσει αλλά μου ξαναήρθε στο μυαλό εκείνη η εικόνα που της είχε στείλει με την πούτσα του να έχει χύσει και εκείνη του είχε απαντήσει "μ… ωραίο είναι, δικό σου;".

- Σου αρέσει να μου κάνεις τσιμπούκι καργιολάκι;

Κούνησε θετικά το κεφαλάκι της και ούτε για μία στιγμή δεν την έβγαλε από το στόμα της.

- Σου άρεσε που σου έστειλε ο άλλος ο πούστης την πούτσα του;

Εκείνη έμεινε σιωπηλή, συνέχιζε να κάνει την δουλειά της και είχε κλείσει τα ματάκια της. Της χάιδευα το προσωπάκι της και της έβαζα και ένα δαχτυλάκι στο στόμα της και ταυτόχρονα είχε και τον πούτσο μου μέσα. Τόσο τεράστιο στοματάκι είχε το πουτανάκι μου. Της έριξα ένα χαστουκάκι και έβγαλε ένα βογκητό φανερά καυλωμένη. Αμέσως μετά ένα πιο δυνατό. Η γλώσσα της ακουμπούσε τα αρχίδια μου και η πούτσα μου ήταν όλη μέσα στο λάρυγγα της.

- Μ' αρέσει να την παίζουν για την κοπέλα μου.

Αυτή ακόμα παγοκολόνα, δε μου έδινε ανταπόκριση, αλλά είχε γίνει πιο θερμή σε αυτό που μου έκανε, ήθελε φανερά να με κάνει να τελειώσω στο στόμα της, πολύ πιθανόν να είχε καυλώσει με την όλη φάση.

- Θα γούσταρα πολύ να σου γαμούσε κι αυτός το στοματάκι.

Κούνησε επιτέλους το κεφάλι της θετικά. Εδώ είμαστε λέω.

- Σου άρεσε σαν σκέψη;

- Ναι…

- Θα τον έγλειφες;

- Σαν σκέψη μ' αρέσει…

και μου έπιανε το πούτσο και τον έπαιζε μπροστά στο στόμα της με το κεφαλάκι να ακουμπάει την γλωσσίτσα. Αυτές τις κουβέντες για το ίδιο άτομο λέγαμε πριν μερικά χρόνια όταν ήμουν σε σχέση μαζί με την Αθηνά και φαντασιωνόμασταν να τη γαμάει άλλος και αυτός ο άλλος ήταν ο Πετράν και τώρα το ξαναζώ, αλλά αυτή τη φορά πολύ πιο έντονα. Τώρα είναι έτοιμη και η νυν να το κάνει αυτό, αλλά εγώ έχω άλλο σχέδιο, θέλω να τον ξεμυαλίσει εντελώς και στο τέλος να τον φτύσει και να μείνει με το πουλί στο χέρι. Επίσης αφού αυτή θα κάνει φάση μαζί του θα την πείσω να κάνω κι εγώ με την πρώην μου, έτσι κι αλλιώς με την Έλλη είχαμε ελεύθερη σχέση, δεν είχαμε δεθεί σαν ζευγάρι, οπότε καλό θα ήταν ένα διάλλειμα από το μεταξύ μας σεξ, να πάμε με άλλους παρτενέρ, μόνο που εγώ θα κανονίσω να μάθει ο Πετράν ότι χύνω στο στόμα της γκόμενάς του όσο αυτοί είχαν κρυφή κανονική σχέση και στο τέλος θα τον αφήσει και η δικιά μου στα κρύα του λουτρού. Ο ηττημένος δεν θα είμαι εγώ στο τέλος, αφού πάω στοίχημα ότι δεν γνωρίζει ότι το "μωρό" του το γαμάει κι άλλος εδώ και ένα μήνα συστηματικά.

- Θα μ' άρεσε να σε παίρνω μάτι να κάνεις κάτι τέτοιο.

- Αρκεί να μην το μετανιώσεις ύστερα και χαλάσουμε ότι έχουμε. Όσο για το μάτι που λες αυτό αποκλείεται.



Ήθελα να τη χύσω, με είχε καυλώσει πραγματικά πάρα πολύ, το γκομενάκι ήταν χωρίς αναστολές και με είχε αναστατώσει πραγματικά, περίμενε με τη γλώσσα έξω να τη χύσω και φαντάζομαι να ρουφάει την πούτσα που είδα στην φωτογραφία. Άραγε θα μπορούσε να τη βάλει όλη μέσα στο στόμα της όπως βάζει τη δικιά μου; Τη χύνω μέσα στο στόμα της και αυτή κατεβαίνει μέχρι τα αρχίδια μου και κάθεται ακίνητη καθώς τα χύσια τρέχουν και βγαίνουν έξω από το στόμα της. Σηκώνεται και σκουπίζει με το χέρι της τα χειλάκια της τα ροζ, που στάζανε σπέρμα, με κοιτάζει με ένα λοξό βλέμμα.

- Τα εννοείς αυτά που είπες;

- Ναι, αφού φάνηκε ότι κι εσένα σου άρεσε, αν δε σου άρεσε τότε δε θα άφηνες να σου στέλνει μηνύματα.

- Ήταν μια παρέα τίποτα παραπάνω, εμείς οι γυναίκες ψάχνουμε την επιβεβαίωση πολλές φορές. Απλώς η κουβέντα ξέφευγε και άναβαν τα πράματα.

- Το ξέρω, φάνηκε…

- Μη με ειρωνεύεσαι!

- Δε σε ειρωνεύομαι, μου άρεσε αυτό που έβλεπα, με έφτιαχνε…

- Αλήθεια;… δε σε πείραξε καθόλου;

- Στην αρχή λίγο με πείραξε ναι, αλλά με καύλωνε η όλη φάση.

- Και τι θέλεις να κάνουμε;

- Θέλω να τον τρελάνεις.

- Πως;

Της εξήγησα ότι αυτό το έχω σαν φαντασίωση, ότι πάντα ήθελα να το κάνω αυτό με μία κοπέλα.

- Εντάξει αλλά δε θα του κάτσω αμέσως, θα τον τρελάνω όπως μου είπες αλλά δε νομίζω να του κάτσω κιόλας. Ίσως ένα χαμούρεμα και αυτό είναι όλο.

- Θέλω να τον κάνεις να την παίζει για σένα, να τον κάνεις σκυλάκι σου, να σε ερωτευτεί!

- Αυτό είναι πολύ εύκολο, κάθε μέρα μου στέλνει από μόνος του.

Τον κάλεσα σπίτι μου να αράξουμε ύστερα από περίπου 10 μέρες. Είχαμε κάνα τρίμηνο να τα πούμε και έτσι του έκανα τα παράπονα μου. Αυτός δε θα μπορούσε να το αρνηθεί, άραγμα, καφεδάκι, ντελίβερι, βίντεο στο ίντερνετ, κουτσομπολιό κλπ. Το μόνο που δεν ήξερε ήταν ότι θα ήταν και η δικιά μου εκεί και είχαμε συνεννοηθεί με την Έλλη να κάνουμε παιχνίδι και να τον κάνει να καυλώσει άσχημα. Είχα κι εγώ το σχέδιο μου.

Χτύπησε το κουδούνι της εισόδου και το μωρό μου θα άνοιγε την πόρτα, ήδη το περασμένο βράδυ μιλούσαν στο κινητό και εκείνη του είχε στείλει τα βυζάκια της σε φώτο και γενικά την είχα βάλει να τον φλερτάρει πολύ χυδαία. Σήμερα είναι ντυμένη με ένα Τζην σορτσάκι τόσο κοντό που με τη μπλούζα που φοράει που είναι βυζοκουρτίνα και μακρυά μέχρι τους μηρούς είναι σα να μην φοράει από κάτω τίποτα. Πολύ σέξι ντύσιμο και άκρως καλοκαιρινό. Η γκόμενα είχε και κάτι πόδια 2 μέτρα και τα κοντά της πάνε πάρα πολύ.

Ο Πετράν έχει μείνει κόκκαλο στην είσοδο και η κοριτσάρα μου παίζει τέλεια το ρόλο της, χαμογελαστή και ευγενική όπως πάντα, τον καλωσορίζει να μπει μέσα

- Έλα πέρασε, εγώ δε θα σας ενοχλήσω και πολύ, θα τη βγάλω στο υπνοδωμάτιο, είμαι κουρασμένη.

Καθόμαστε στο σαλονάκι και χαζεύουμε κάτι άσχετα βιντεάκια και πιο νωρίς είχαμε βάλει το προ και παίζαμε πάνω από 1 ώρα λέγοντας τα νέα μας. Τον είδα ότι είναι κουμπωμένος αρκετά και έτσι σηκώθηκα και έβαλα λίγο τσίπουρο να την ακούσουμε λιγάκι να λυθεί η ατμόσφαιρα. Άραγε είχε τύψεις;… άραγε έχει μετανιώσει που έστελνε στην κοπέλα μου φωτογραφίες τις τελευταίες μέρες; Ήθελα να ήξερα τί σκέφτεται, θέλει ακόμα να γαμήσει την κοπέλα μου;

Έχουν περάσει 2 ώρες και έχουμε κατεβάσει 3, 4 τσιπουράκια ο καθένας και αράζουμε καναπέ. Ήταν Σάββατο και δε δούλευε κανείς μας την επόμενη μέρα και είπαμε να βάλουμε μία ελαφρού τύπου κωμωδία να χαζέψουμε και έδωσα το σήμα στη μικρή αμέσως.
- Α, θα βάλετε ταινία; Να κάτσω κι εγώ μαζί σας μωρέ να μην είμαι μόνη; Δε μπορεί να με πάρει ο ύπνος!

Εκείνη ήρθε στο σαλόνι μαζί μας, έκατσε ανάμεσα μας και γέρνει λίγο παραπάνω προς το μέρος μου. Καθώς έγερνε, ο μισός κώλος της ήταν σαν να στηνόταν στο φίλο μου.


- Να σβήσουμε τα φώτα λιγάκι να κάνουμε κινηματογραφική ατμόσφαιρα! Θα πάω μία στιγμή να βάλω κάτι άλλο να είμαι πιο άνετα και έρχομαι σε ένα λεπτάκι…

είπε και σηκώθηκε να σβήσει τα φώτα. Πήγε μέσα όντως για ένα λεπτό και γύρισε μέσ' την καύλα και πάλι. Αυτή τη φορά φορούσε ένα μποξεράκι μου για κάτω, αφού δεν είχε φέρει ρούχα της από το σπίτι και συνέχισε να φοράει από πάνω την ίδια μπλούζα, απλά αυτή την φορά είχε βγάλει το σουτιέν, έβαλε και λίγο άρωμα παραπάνω και η ατμόσφαιρα είχε γίνει λίγο πιο αισθησιακή. Επίσης της είχα δώσει εντολή να μιλάει λίγο πιο παθιάρικα και να τον κοιτάει μέσ' τα μάτια, επίτηδες για να τον κομπλάρει. Με τη στάση που καθότανε έγερνε στον ώμο μου και ήταν και τα δύο της πόδια πάνω στον καναπέ μαζεμένα και του έδινε τη θέα της κωλάρα της και τα πατουσάκια της φάτσα κάρτα

Η ταινία είχε ξεκινήσει και εγώ έχω αντιληφθεί ότι κοιτάζει συνέχεια την κωλάρα της και τα ατελείωτα πόδια της και δεν κοιτάει καθόλου την ταινία. Με την άκρη του ματιού μου καταλαβαίνω πως το παντελόνι του έχει φουσκώσει πολύ και μάλιστα πάλλεται έτοιμο να βγει έξω. Απλώνω το χέρι μου στην πλάτη της και την χαϊδεύω δίνοντας της το σήμα. Σηκώνεται αμέσως και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο αρκετά αργό αλλά με ήχο για να μας ακούει δίπλα του. Την περνάω με τη γλώσσα από τα χείλη της μέχρι το λαιμό, ενώ το δεξί χέρι μου κατεβαίνει μέχρι το κωλομέρι της και της σηκώνω λίγο ακόμα το μποξεράκι. Μου λέει "σταμάτα…" λίγο παιχνιδιάρικα.

- Πάτα λίγο παύση να πάω στο μπάνιο μια στιγμή ρε φίλε.

Μου είπε αρκετά νευρικά κι απότομα. Ίσα-ίσα που καταφέρνω να μη γελάσω μετά από αυτό, αλλά έχω την εντύπωση ότι τον κάναμε να νιώσει αρκετά άβολα. Η πόρτα του μπάνιου κλείνει και το μωρό μου γυρίζει και με κοιτάει και μου χώνει άλλο ένα γλωσσόφιλο φανερά καυλωμένη και εγώ της χαϊδεύω το μουνάκι.

- Μιλάμε είσαι μούσκεμα καργιολάκι!

- Ναι έχω καυλώσει πολύ, δεν το περίμενα τόσο καύλα όλο αυτό.

- Τι θέλεις να κάνουμε;… λέγε.

- Δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά εδώ που έχουμε φτάσει θέλω να γαμηθώ οπωσδήποτε!

- Θα γαμηθείς παρτούζα;

- Ότι θέλεις εσύ αρκεί να με θες και μετά, μην ξενερώσεις με όλο αυτό!

- Πιάσε τον πούτσο μου να δεις πόσο πολύ το γουστάρω όλο αυτό.

Τα μουνόχειλά της είχαν ανοίξει και στάζανε. Είχε εκστασιαστεί στην ιδέα των 2 πούτσων που θέλουν να την γαμήσουν. Ο Πετράν είχε ήδη κλείσει την πόρτα του μπάνιου και εμείς προσπαθήσαμε να μείνουμε ήσυχοι. Ίσα που πρόλαβα να βγάλω το χέρι μου από το ζουμερό μουνάκι της και τα δάχτυλα μου γυάλιζαν από τα υγρά της. Ο Πετράν μάλλον ξεφόρτωσε στην τουαλέτα και φαινόταν ανακουφισμένος αλλά εμείς αυτοσχεδιάζαμε.

Μέσ' την καύλα που ήμασταν και καθώς είχε γύρει πάλι στο στέρνο μου ξαναβάλαμε την ταινία και το κορίτσι μου ξανά έγειρε στο πλευρό μου. Άρχισε να ψαχουλεύει τον πούτσο μου πάνω απ το παντελόνι και ο φίλος μου δίπλα ήθελε να κάνει πως δεν βλέπει. Εγώ όμως της χούφτωσα το κωλαράκι και της έριξα ένα μπατσάκι να ακουστεί, ενώ κοίταξα τον φίλο μου και του έκλεισα το μάτι με φανερό το υπονοούμενο, ενώ το κοριτσάκι μου την έχει βγάλει ήδη έξω και αρχίζει να πιπιλίζει πολύ γρήγορα το κεφαλάκι. Ο Πετράν δεν το έχει αντιληφθεί ακόμα το τι γίνεται γιατί αυτή το κάνει πολύ διακριτικά. Τότε εγώ λέω κάτι για να σπάσει ο πάγος της φάσης.

- Μάλλον δε θα δούμε ταινία μωρό μου ε;

Και εκεί έβγαλε ένα πνιχτό "μ…" απ' τα χειλάκια της και ο Πετράν άρχισε μέσα στο σκοτάδι να καταλαβαίνει τι γίνεται και αποσβολωμένος παρατηρεί την Έλλη να ρουφάει αργά και ερωτικά τον πούτσο μου αλλά τα μάτια του έχουν καρφωθεί στα κωλομέρια της που της τα χαϊδεύω και προσπαθώ σε αυτή την άβολη στάση να βρω το μουνάκι της.

- Στήσου λίγο καλύτερα ρε μωρό μου να μπορώ να σε χαϊδεύω καλύτερα!

Αμέσως το κορίτσι μου στήνεται στα 4 κι εγώ έχω κατεβάσει το παντελόνι μου τόσο όσο για να είμαστε άνετα. Ο κώλος της κοπέλας μου είναι στα μούτρα του στην κυριολεξία.

- Σ' αρέσει να ρουφάς πούτσες μωρό μου και να σε παίρνουν μάτι;

- Ναι αλλά όχι μόνο…

Της κατεβάζω το μποξεράκι που φορούσε και μένει γυμνή, υγρή και γυαλισμένη η μουνάρα της. Ο φίλος μου ήδη έχει βγάλει το εργαλείο του έξω και αρχίζει να τη βαράει στην θέα του μουνιού της γκομενίτσας. Με το άλλο χέρι ξεκινάει δειλά-δειλά να τη χαϊδεύει από τη γάμπα σταθερά προς τα πάνω και φτάνει στο μουνάκι της οπού τώρα η κοπέλα νιώθει από 2 άντρες τα δάχτυλα να μπαινοβγαίνουν μέσα της. Τότε αυτός μου λέει:

- Φίλε δεν αντέχω άλλο, μου επιτρέπεις να γλείψω τη γκόμενα σου;

Του έγνεψα θετικά και αυτός αμέσως έχει χωθεί στο μουνάκι της καθώς εκείνη είναι ακόμα στα 4 και ρουφάει την πούτσα μου. Μόλις χώνει το πρόσωπο του στην μουνάρα της αυτή αρχίζει να μουγκρίζει μπουκωμένη και έτρεμε ολόκληρο το κορμί της.

- Σ' αρέσει μωράκι μου;

Κούνησε το κεφάλι της όντας τσιμπουκωμένη και φανερά καυλωμένη. Ο Πετράν τα έδινε όλα, της έγλειφε το μουνάκι με μανία και τη ρουφούσε ενώ με το χέρι του βαρούσε τον πούτσο του πολύ γρήγορα σα να ήθελε να χύσει. Αυτή το κατάλαβε αυτό, έβγαλε τον πούτσο μου από το στόμα της και του είπε:

- Έλα μέσα μου…

Σηκώνεται αμέσως και με κοιτάει με απορία. Εγώ του κάνω το νόημα να συνεχίσει και να μην κολλάει και του δίνω κατά κάποιο τρόπο το πράσινο φώς. Την πιάνει από τους ώμους και την τραβάει πάνω του. Ένα τσιριχτό βογκητό ακούστηκε απ' την κοπέλα μου σα να έβγαινε κατευθείαν από τα βάθη της ευχαρίστησης της. Την έχει πιάσει από το σβέρκο και αρχίζει να δίνει πόνο. Τη σφυροκοπούσε τόσο δυνατά που μπορεί να την άκουσε όλος ο όροφος αλλά δεν ήταν από πόνο, ήταν από καύλα και όσο δυνατά μούγκριζε τόσο πιο πολύ την κάρφωνε με την πούτσα του. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Βγάζει την πούτσα μου από το στόμα της και ήρθε μία στιγμή αλλόκοτη, ζήσαμε τη στιγμή που το ντουέτο έγινε τρίο και τώρα ήρθε η στιγμή που το τρίο ξαναέγινε ντουέτο, αλλά από την αντίθετη, γιατί δεν άντεχε άλλο να έχει κάτι στο στόμα της, έπρεπε να πάρει ανάσα, έπρεπε να απολαύσει το γαμήσι που της χάριζε, ήταν πολύ δυνατό άλλωστε.

Με κοίταξε με ένα λυπημένο ύφος και της είπα "δεν πειράζει απόλαυσέ το" και έκανα λίγο πιο πέρα να της δώσω λίγο χώρο στον καναπέ παραπάνω και την έπαιξα πάνω στο πρόσωπο της. Αυτή δε μπορούσε να συγκεντρωθεί από την πούτσα που έτρωγε αλλά παρ' όλα αυτά προσπαθούσε ακόμα και έτσι να πάρει το τελείωμα μου στο στόμα της αλλά δεν τα κατάφερε επειδή το μπρός πίσω που έκανε ήταν πολύ έντονο και την έχυσα λίγο άγαρμπα στα χειλάκια στα μάγουλα, παντού σε όλο το πρόσωπο. Έκατσα λίγο εκεί και τους έπαιρνα μάτι απόλυτα ευχαριστημένος και απολάμβανα το υπερθέαμα, ώσπου ήρθε η ώρα να πάω στο μπάνιο να καθαριστώ και να φέρω ένα μωρομάντηλο να καθαρίσω το μωρό μου ενώ αυτή επίσης απολάμβανε την τέλεια βραδιά.

Μπαίνω στο μπάνιο και ήρθε το δεύτερο μέρος του σχεδίου,καθώς τους άκουγα πως γαμιούνται ξαφνικά νιώθω τον πούτσο μου να δυναμώνει ελάχιστα μετά από το χύσιμο που έκανα,προσπαθώ να κρατηθώ και πιάνω το κινητό μου,πάω στις επαφές βρίσκω την Αθηνά και φράφω μήνυμα,ήθελα να της την φέρω,και εκεί που ήταν σίγουρη ότι θα μου έκανε ζημιά στην σχέση,ήθελα να ξέρει ότι όλο αυτό τελικά γύρισε υπέρ μου.

"Να ξέρεις ότι σήμερα η φαντασίωση μου έγινε πραγματικότητα, ο δικός σου είναι εδώ και πηδάμε παρτούζα το κοριτσάκι μου και μάλλον θα το κάνουμε μέχρι το πρωί αυτό, κρίμα πού δεν έτυχε να το κάνουμε εμείς πιο παλιά και προτίμησες να μας γαμάς ξεχωριστά, αλλά δεν πειράζει, η κοπέλα μου έχει ξετρελαθεί περνάμε υπέροχα, να είσαι καλά και καλό σου βράδυ"

Πάτησα αποστολή, αρπάζω ένα πακέτο μωρομάντηλα και πάω έξω με τέρμα τις καύλες ενώ ο ήχος από τα κωλομάγουλα που τις σφυροκοπούσε δεν υπήρχε πια. Αυτή είχε πέσει στα γόνατα κάτω και αυτός είχε στρογγυλοκάτσει στον καναπέ. Ναι… του έκανε πίπα, έβλεπα την νυν μου να τσιμπουκώνει το φίλο μου και ακόμα και στο στόμα της δικιάς μου που είχε τεράστιο ταλέντο στο τσιμπούκι το παλούκι του φαινότανε τεράστιο. Φαινόταν ότι ήταν τέρμα οι καύλες του, μία πούτσα στα 21 εκατοστά με φλέβες, πού το χέρι της Αθηνάς θυμάμαι καλά ότι δεν έκλεινε όταν την χούφτωνε με το χεράκι της, η δικιά μου είχε βάλει μόνο το κεφαλάκι του μέσα και αυτός ήταν σε αυταρχική θέση. Της έδινε σφαλιάρες και αυτή έβγαζε πνιχτούς ήχους καύλας ενώ είναι μπουκωμένη με το παλούκι του. Της δινει μετά άλλη μία και ύστερα κι άλλη και την διέταζε:

- Όλο μέσα!

Αυτή τον κοιτούσε στα μάτια καθώς έτρωγε τις σφαλιάρες της, ενώ αυτός με το άλλο χέρι της έσπρωχνε το κεφάλι τραβώντας την απ' τα μαλλιά και εκείνη τον πήρε όλο.

- Έτσι μπράβο πουτανάκι μου…

Είχε μέσα στο στόμα της τον πούτσο του και μάλλον είχε φτάσει μέχρι το λαρύγγι της. Δεν έβγαλε ούτε κιχ, ζορίστηκε πολύ λίγο, τον πήρε όλο μέσα στο στόμα της και τον κοιτούσε μέσα στα μάτια σαν να του έλεγε "μπορώ κι άλλο μαλάκα… μόνο αυτό έχεις;". Τότε ξεκίνησε το κορίτσι να τον τρελαίνει και αυτός ξετρελάθηκε, βογκούσε. Και εκεί που τη σφαλιάρωνε, μόλις έγινε αυτό αφέθηκε τελείως στο τσιμπούκι της, το έβγαζε από το στόμα της και το ξαναέβαζε με την ίδια ευκολία που έβαζε και το δικό μου, ουσιαστικά τον ξεφτίλισε, του έδειξε ότι μπορεί να φάει και μεγαλύτερη πούτσα αφού ακόμα κι αυτόν τον κατάπινε με απίστευτη άνεση. Όταν ξεκίνησε να τον τρομπάρει χωρίς χέρια γρήγορα όλο μέσα έξω, αυτός την προειδοποίησε ότι έρχεται η φάση να χύσει και αυτή τον καταπίνει όλο μέσα για να τελειώσει σίγουρα πιο μέσα και από τις αμυγδαλές της. Μένουν ακίνητοι και οι 2 και αυτός ξεφυσάει

- Σε χύνω πουτάνα…

Τα κατάπιε όλα σαν καλό κορίτσι που είναι. Δεν άφησε ούτε μία σταγόνα να φύγει έξω και έμεινε εκεί ώσπου να τελειώσει το χύσιμο στο στόμα της. Αυτό κράτησε περίπου μισό λεπτό ώσπου τραβήχτηκε από πάνω του, σηκώθηκε και με είδε που τους κοιτούσα από μία απόσταση 5 μέτρων ακίνητος παίζοντας κι εγώ τον πούτσο μου. Πήγα δίπλα της αμέσως γιατί της είδα που έδειχνε κάπως αγχωμένη.

- Έλα μωρό μου και σε μένα τώρα…

ενώ ο Πετράν έφυγε να πάει προς το μπάνιο. Με πήρε στο στόμα της κι εμένα ενώ η στάση της μου έδινε περιθώριο να χαϊδεύω το κωλαράκι της που ήταν αρκετά υγρό και της έβαλα 2 δάχτυλα μέσα.

- Θα μου δώσεις κώλο μωρό μου;

- Εδώ δίνω σε αγνώστους… σε σένα δε θα δώσω;

- Σε πήρε και από κώλο; Πότε προλάβατε;

- Όσο σου έκανα πίπα νομίζεις ήταν στο μουνί μου;

- Στο κωλαράκι σου ήταν μέσα;

- Ολόκληρος…

Δεν άντεξα ούτε λεπτό μετά από αυτά που έχω δει και ακούω και αμέσως τη χύνω για 2ρη φορά στο στόμα. Έχω χύσει 2 φορές και ακόμα δεν έχω μπει ούτε στον κώλο της ούτε καν στο μουνάκι της και ο άλλος την πήρε κώλο και την έχυσε στο στόμα. Σηκώθηκε η καυλιάρα και πήγε προς το μπάνιο. Ο φίλος μου εκείνη τη στιγμή έβγαινε από εκεί και ήρθε στο σαλόνι.

- Ρε φίλε αυτό που έγινε ήταν απίστευτο, δεν έχω ξανακάνει ποτέ τίποτα τέτοιο, θα μείνει όλο αυτό μεταξύ μας εννοείται μην ανησυχείς μπρο, η κοπέλα σου είναι απίστευτη χωρίς παρεξήγηση, είναι ότι καλύτερο!

- Το ξέρω φίλε, γι' αυτό την έχω, άλλωστε σε λίγο καιρό τελειώνει από δω τις σπουδές της και γι' αυτό δεν έχει τόσο μεγάλο κόλλημα, της αρέσει να ζει τη ζωή της όμορφα και είναι αρκετά απελευθερωμένη όπως είδες. Καλό θα είναι να μείνει μεταξύ μας, όχι για μένα αλλά για την κοπέλα.

Το κινητό μου ανάβει μήνυμα. Ξέρω από που είναι. Είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος. ανοίγω το κινητό και διαβάζω.

"Ποτέ δεν είναι αργά να το κάνουμε κι εμείς αυτό, πάντα το ήθελες, αλλά εγώ τότε είχα άλλα μυαλά, τώρα εδώ που φτάσαμε δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε…"




Copyright protected OW ref: 174522



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).