Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Τα γούστα τις δικιάς μου

Την επόμενη ημέρα ξύπνησα και είδα την Κωνσταντίνα να κοίτα το κινητό της ενώ ήταν ακόμα ξαπλωμένη.

- Καλημέρα.

- Καλημέρα μωρό μου... ο Γιάννης με έκανε add τελικά...

- Α ναι;… και τι σκέπτεσαι να κάνεις τώρα;

- Τίποτα... αν μου στείλει μήνυμα απλά θα καβλαντίσω.

- Να με κρατάς ενήμερο, τις είπα.

Αλλάξαμε θέμα και έτσι ξεχάστηκε. Μετά από δύο μέρες μου ανέφερε πάνω στο σεξ πως τελικά τις είχε στείλει μήνυμα και μίλησαν χωρίς να μου δώσει αναλυτικές πληροφορίες. Όταν τελειώσαμε πήγε για ένα ντουζάκι και μου μπήκε στο μυαλό να ψάξω τα μηνύματα τις. Η συνομιλία ήταν αρκετά μεγάλη και γεμάτη προστυχόλογα και υπονοούμενα. Χωρίς να προλάβω να τα διαβάσω όλα είδα μερικές φώτο τις δικιάς μου που του είχε στείλει και μερικές δικές του με το πούτσο έξω και τέρμα καυλωμένος. Εκεί κατάλαβα γιατί η δικιά μου ενθουσιάστηκε τόσο. Ο τύπος είχε πολύ χοντρή και μεγάλη πούτσα. Και από σώμα καλός ήταν. Η δικιά μου του είχε στείλει κάποιες ημίγυμνες με σουτιέν κ στρινγκ. Μια με τα δάχτυλα της πάνω στο μουνάκι της την οποία την είχα βγάλει εγώ πριν 3 μέρες, τα πατουσάκια της και μια φώτο πιο παλιά που είχε φορέσει μαύρο φόρεμα και γόβες για να πάει μπουζούκια.

Με λίγα λόγια τον τύπο τον τρέλανε και αυτό φάνηκε με αυτά που της έλεγε. Όχι ότι αυτή δεν του είπε φυσικά. Γιατί και η δικιά μου καλή πουτανίτσα είναι. Του έλεγε πόσο πολύ θα θέλε να δει τι γεύση του πούτσου του και άλλα πολλά. Πριν προλάβει να βγει από το ντους αφήνω το κινητό τις και αράζω βάζοντας το χέρι μου στον πούτσο μου άρχισα να τον παίζω. Φτάνοντας στο δωμάτιο η δικιά μου μόνο με μια πετσέτα και γεμάτη υγρά έρχεται δίπλα μου, με φιλάει, μου παίρνει το χέρι από τον πούτσο και ξεκινάει να μου τον παίζει αυτή. Κατεβαίνει και αρχίζει πάλι το τσιμπούκι. Ανεβαίνει πάλι με φιλιά προς το λαιμό μου. Εκεί ξεκινάω με ήρεμο και ψιθυριστά λόγια να τη ρωτάω...

- Τι έγινε τελικά ο τύπος;… σου έστειλε όντος;

- χα, χα, χα... θέλεις να μάθεις ε;

- Ναι φυσικά, αυτή δεν ήταν συμφωνία;

- Μωρό μου κάποια πράγματα δε λέγονται... εξάλλου τι φοβάσαι;… δεν πρόκειται να τον συναντήσω ποτέ.

- Δεν παίζεις τίμια!

- Καλά... θα σου πω μόνο λίγα πράγματα και τα υπόλοιπα θα τα μάθεις μετά από καιρό. Έτσι για να σε αφήσω να τα φαντάζεσαι. Λοιπόν μου έστειλε μήνυμα και μιλάμε. Μου σχολίασε και δυο φώτο μου στο ινστα και τώρα απλά μιλάμε.

- Θα ξανακάνετε chat με κάμερα;

- Κάναμε χθες όταν κοιμήθηκες, είχα πάει στο σαλόνι άναψα κεράκια.

Αυτό δεν το είχα καταλάβει πότε έγινε αλλά με έφτιαξε όταν μου το είπε και πήγα να χύσω. Κρατήθηκα όμως γιατί ήθελα να τις πάρω το κωλαράκι. Τη γύρισα στα 4 και άρχισα να μπαίνω. Συνέχισα να τη ρωτάω να μου πει κι άλλα για τη συνομιλία τους αλλά δεν της έπαιρνα λέξη. Με την απάντηση της να είναι ότι ντρέπεται να ξέρω τις πουτανιές της.

Συνεχίσαμε ένα πολύ ωραίο γαμησάκι και όταν ήρθε η στιγμή να τελειώσω μου είπε να της τα ρίξω όλα στα πατουσάκια τις όπως και έκανα. Η πουτανίτσα μου δεν έχασε χρόνο και έβγαλε Φώτο τα πόδια τις με τα χύσια μου πάνω. Ήμουν σίγουρος πως την έβγαλε για να τη στείλει. Και φυσικά έπεσα μέσα γιατί το βράδυ πήρα κρυφά το κινητό τις και διάβασα όλα τα μηνύματα της με αυτόν το τύπο και όντος του την είχε σταλεί. Φυσικά και καύλωσα με τα μηνύματα τους. Αυτός να της μιλάει πρόστυχα και επιτακτικά και αυτή σαν καλό πουτανάκι να υπακούει. Σε ένα μήνυμα αυτός τις έλεγε πόσο πολύ του αρέσει να γλείφει πατουσάκια κάτι που αρέσει και στη δικιά μου να τις το κάνουν και εγώ της το κάνω συχνά και αυτή του έλεγε ότι αν είχε τον πούτσο του θα του τον έπαιζε με τα πόδια και ότι θα ήθελε να βρεθούν για να ξεσκιστεί μαζί του. Το πράγμα πήγαινε αλλού και άρχισαν να μου μπαίνουν στο μυαλό ότι μπορεί να τα σοβαρολογεί.

Εσείς τι λέτε; Θα γράψω κι άλλες ιστορίες που συνέβησαν πιο παλιά, απλά ξεκίνησα με την πρόσφατη. Αν σας αρέσουν γράψτε σχόλιο.
Copyright protected OW ref: 174464Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.