Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σε όλους. Μιας και είναι η πρώτη μου ιστορία στο site να σας πω λίγα πράγματα για τον εαυτό μου. Είμαι ο Γιάννης, είμαι φοιτητής στην Πάτρα και ασχολούμαι εδώ και πολλά χρόνια με τον αθλητισμό (ερασιτεχνικά). Σε ότι άφορα την εμφάνιση μου, είμαι μελαχρινός, αρκετά γυμνασμένος και σχετικά κοντός, 1.68 για την ακρίβεια.

Από μικρός είχα καλή σχέση με το γυναικείο φύλο. Χάρη στο χιούμορ μου και τον αυθορμητισμό μου κατάφερνα σε όλες τις φάσεις της ζωής μου να έχω πέραση στο αντίθετο φύλο και αυτό με γέμιζε αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, είχα πάντα μια φοβία και ένα άγχος αν μπορώ να ικανοποιήσω μια κοπέλα, πέρα από το "ψυχαγωγικό" κομμάτι. Γι' αυτό τον λόγο, παρ' όλο που είχα επαφές με κοπέλες από το γυμνάσιο κιόλας, έμενα πάντα στα προκαταρκτικά και στα λογία. Φοβόμουν πολύ να προχωρήσω γιατί θεωρούσα ότι δε θα ικανοποιούσα μια κοπέλα. Αυτές οι τάσεις μου με οδήγησαν στο να με φαντασιώνομαι ως υποτακτικό μπροστά σε μια γυναικά και να βλέπω πόρνο σχεδόν αποκλειστικά αυτού του είδους, με τον άνδρα ως υποτακτικό και την γυναικά να έχει το πάνω χέρι.

Στα 18 μου, αφού έδωσα πανελλήνιες και πέρασα στην σχολή που ήθελα, ξεκίνησε η φοιτητική ζωή. Στο σεξουαλικό κομμάτι δεν άλλαξε κάτι δραματικά, με εμένα να έχω στον κύκλο μου αρκετές κοπέλες, με κάποιες από αυτές να γίνεται "παιχνίδι" αλλά να μην ολοκληρώνω με καμιά. Έτσι το τέλος του πρώτου έτους στο πανεπιστήμιο με βρήκε ακόμα παρθένο.

Το δεύτερο έτος στην σχολή δεν θα ήταν ίδιο όμως. Γνώρισα τη Βάλια, την κοπέλα που μου έδειξε ποια είναι η σεξουαλικότητα μου στην πράξη και όχι απλά στις φαντασιώσεις μου. Με τη Βάλια γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων μιας και αυτή σπούδαζε στην Πάτρα αλλά σε άλλο τμήμα. Η Βάλια είναι ένα μελαχρινό καυλάκι με μακριά μαύρα μαλλιά και πεταχτό κώλο, πολύ στητό στήθος αλλά όχι ιδιαίτερα μεγάλο. Στην αρχή ξεκινήσαμε ως φίλοι που συζητούσαμε διάφορα πράγματα, μεταξύ αυτών και σεξουαλικά θέματα. Τότε κατάλαβα πως αυτή παρ' όλο που ήταν στην ίδια ηλικία με εμένα είχε πολλές περισσότερες εμπειρίες και μου είπε κάποιες εμπειρίες της με όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες. Ήταν η πρώτη κοπέλα που ένιωθα τόσο οικεία γι' αυτό και μετά από λίγο καιρό της ανοίχτηκα κι εγώ και της είπα πολλά πράγματα για εμένα. Μόλις της είπα ότι είμαι παρθένος ακόμα, γέλασε ελαφρά και μου είπε "ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι δεν έχεις κάνει σεξ".

Κοκκίνισα. Μου είπε "μη ντρέπεσαι να μιλήσεις μαζί μου γι' αυτά και που ξέρεις μπορεί σε λίγο καιρό να πάψεις να είσαι παρθένος".

Από εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι με την Βάλια θα ήταν η πρώτη μου ολοκληρωμένη επαφή. Βρισκόμασταν κάθε μέρα είτε μονοί μας είτε με παρέα και δεν άργησε η στιγμή που κάναμε σεξ. Βεβαία δεν ήταν σε καμιά περίπτωση όπως το είχα στο μυαλό μου, γιατί την πρώτη φορά τελείωσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Η Βάλια με την άνεση που την διακατείχε πάντα είπε "κλασσικός παρθένος" και γέλασε. Παρ' όλη την αμηχανία μου, γέλασα και εγώ εκείνη την στιγμή. Το βράδυ κύλησε έτσι, με εμένα είτε να τελειώνω αμέσως είτε να έχω πρόβλημα με την στύση μου. Όπως καταλαβαίνετε κι εσείς η πρώτη μου φορά στο σεξ δεν ήταν καθόλου επιτυχημένη, με την Βάλια όμως να προσπαθεί να με πείσει ότι αυτά είναι αναμενόμενα σε έναν πρωτάρη αλλά εμένα με είχε κυριεύσει η αμηχανία και η ντροπή εκείνη την στιγμή. Ξημερώματα έφυγα από το σπίτι της και πήγα στο δικό μου, ενώ σκεφτόμουν πόσο αποτυχημένος φαινόμουν στα ματιά της. Όλες οι σκέψεις, οι φαντασιώσεις που είχα κάνει όλα αυτά τα χρόνια για την πρώτη μου σεξουαλική επαφή ένιωσα ότι έπεσαν στο κενό.

Για τις επόμενες μέρες δεν ήθελα να τη δω, οι κοινές μας παρέες όμως δε με άφησαν. Αυτή ήταν όπως πριν, μέσα στην τρελή χαρά και το κέφι ενώ εγώ ένιωθα μια έντονη αμηχανία, ειδικά την πρώτη φορά που την είδα. Δεν ήθελα να της μιλήσω καν.

Τη δεύτερη φορά που την είδα μετά το αποτυχημένο σεξ μας ήταν σε ένα μπαράκι που καθόταν με κάποιους κοινούς μας φίλους. Όποτε κάτσαμε όλοι μαζί, στην ίδια παρέα. Αφού φύγαμε όλοι από το μπαρ και εγώ πήγαινα σπίτι μου, μου ήρθε μήνυμα από τη Βάλια που έλεγε ότι δεν θα πρέπει να νιώθω καθόλου άσχημα γι' αυτό που έγινε μεταξύ μας και με καλούσε να πάω σπίτι της να μιλήσουμε από κοντά προκειμένου να είμαστε όπως πριν. Αυτό και έκανα.

Πήγα σπίτι της και με περίμενε με ένα μεγάλο χαμόγελο. Κάτσαμε στον καναπέ και έβαλε δυο ποτά για να πιούμε και να χαλαρώσουμε. Μου είπε για πολλοστή φορά πως δεν πρέπει να αισθάνομαι άσχημα για την προηγούμενη φορά και διάφορα τέτοια. Σιγά-σιγά έκανε και το ποτό την δουλειά του και άρχισαν να φεύγουν οι αναστολές που είχα. Δεν άργησε η όλη κουβέντα να πάει στο σεξουαλικό, με την Βάλια να μου περιγράφει αναλυτικά την πρώτη δική της ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή που συνέβη όταν ήταν 16 χρόνων με ένα αγόρι που ήταν 3 χρόνια μεγαλύτερος της. Οι καύλες μου είχαν χτυπήσει κόκκινο όσο μου μίλαγε και η πούτσα μου είχε αρχίσει να μεγαλώνει και να σκληραίνει. Προφανώς και η Βάλια το παρατήρησε αυτό και με μια απότομη κίνηση έρχεται και πιάνει τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι λέγοντας μου… "βλέπω πως έκανε καλή δουλειά η ιστορία μου" και γελάμε και οι δυο.

Εκείνη την στιγμή νόμιζα ότι θα κάνει κάποια κίνηση και θα ξεκουμπώσει το παντελόνι μου ή θα έβαζε το χέρι της από μέσα. Αλλά δεν έκανε τίποτα και έκατσε πάλι απέναντι μου. Υπέθεσα ότι είχε ξενερώσει μαζί μου από την προηγούμενη φορά αλλά όπως θα καταλάβετε και εσείς μετά, δεν ήταν έτσι. Σηκώθηκε από τον καναπέ για να πάει να βάλει πάλι ποτά, ενώ εγώ της έλεγα πως δεν θέλω άλλο γιατί ήδη είχα αρχίσει να φτιάχνω κεφάλι. Δεν με άκουσε εννοείται και έβαλε. Όταν ξανά έκατσε μου είπε να πάω να κάτσω δίπλα της για να μην είμαστε τόσο μακριά και εννοείται πήγα. Ξαφνιάστηκα όταν με ρώτησε για τις φαντασιώσεις μου. Της είπα να ξεκινήσει να μου λέει αυτή για τις δικές της φαντασιώσεις και στη συνέχεια θα έλεγα και εγώ. Το πρώτο πράγμα που μου είπε, ήταν πως ήθελε να κάνει ήταν τρίο με δυο άνδρες. Όταν την ρώτησα γιατί θα προτιμούσε με δυο άνδρες και όχι με μια γυναίκα και έναν άνδρα μου είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια" σαν την πούτσα δεν υπάρχει τίποτα άλλο".

Τη ρώτησα αν είχε δοκιμάσει να κάνει κάτι με κοπέλα και μου απάντησε πως είχε κάνει διάφορα πράγματα και είχε πειραματιστεί αρκετά με την κολλητή της, τη Δήμητρα. Εδώ να σας πω πως η Δήμητρα είναι καστανόξανθη, αρκετά ψηλή, περίπου 1.75 με υπέροχο σώμα και τρομερές αναλογίες. Όσοι την έβλεπαν πάθαιναν εγκεφαλικό. Όσο μου μίλαγε η Βάλια, φανταζόμουν τις δυο τους να παίζουν, να γλείφονται, να φασώνονται και με δυσκολία προσπαθούσα να συγκεντρωθώ σε αυτά που συνέχιζε να μου λέει. Εκεί που επανήλθα όμως μια και καλή, ήταν όταν η Βάλια μου είπε ότι η μεγαλύτερη φαντασίωση της ήταν να πάει με μαύρο και έπιασε το κινητό της, μπήκε σε site με τσόντες, βρήκε μια τσόντα με έναν ψωλαρά μαύρο και μου το έφερε μπροστά στη μούρη μου λέγοντας μου "ένας τέτοιος θέλω να με ξεσκίσει".

Η καύλα μου ήταν τόσο μεγάλη που ένιωθα ότι θα σκιστεί το παντελόνι μου. Όλες αυτές οι τσόντες που έβλεπα από μαθητής λυκείου ακόμα, ήταν με μαύρους ψωλαράδες να σκίζουν μουνάκια όσο ένας λευκός άνδρας υπηρετούσε την γυναίκα και τον μαύρο γαμιά της. Και τώρα είχα μπροστά μου μια γκόμενα να μου λέει πόσο θέλει να γαμηθεί με μαύρο και εγώ είχα μείνει σαν χάνος. Μου βγήκε τόσο αυθόρμητα και φυσικά εκείνη την ώρα και της είπα "εσύ να πηδιέσαι και εγώ να είμαι σε μια γωνιά να σε βλέπω". Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της να κοιτάει σαν χάνος. Όταν συνειδητοποίησε τι είπα μου λέει… "θες όντως να γίνεις cuckold;" και εγώ σαν υπνωτισμένος της απαντάω "ναι".

Χίμηξε πάνω μου σαν ύαινα και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα, να μου δαγκώνει το λαιμό, να μου τραβάει τα μαλλιά και να πιάνει τον πούτσο μου που ήταν έτοιμος να εκραγεί από όλα αυτά που είχαμε πει. Τον βγάζει έξω με μια κίνηση και τον παίρνει κατευθείαν στο στόμα της. Νιώθω την γλώσσα και τα σάλια της στον πουτσοκέφαλο και δεν προλαβαίνουν να περάσουν λίγα δευτερόλεπτα και αρχίζω να φωνάζω "χύνω, χύνω, χύνω…".

Έτσι όπως είχε την πούτσα μου στο στόμα της και τόσα που ήταν τα χύσια, δε μπόρεσε να τα καταπιεί όλα (ενώ μου είχε πει πόσο γουστάρει να καταπίνει χύσια) και μερικά κύλησαν ξανά πάνω στον πούτσο μου. Συνέχισε να με ρουφάει μέχρι που καθάρισε την πούτσα μου και κατάπιε όλα τα χύσια. Όταν συνήλθαμε και οι δυο από την ένταση της στιγμής και ηρεμήσαμε, με ρώτησε πάλι αν όντως το εννοούσα ότι ήθελα να γίνω cuckold και της ξαναείπα "ναι".

Εκείνο το βράδυ της μίλησα για όλες τις φαντασιώσεις μου, για τις υποτακτικές μου τάσεις, τα γούστα μου στις τσόντες που ντρεπόμουν να πω. Της μίλησα για τα πάντα! Για το πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι υποτακτικός, να είμαι στα πόδια μια γυναίκας, να την υπηρετώ, να την ετοιμάζω να πηδηχτεί με άλλον, να της γλείφω το μουνάκι είτε πριν είτε μετά τον πραγματικό γαμιά, να βιώνω τον εξευτελισμό που δεν είμαι ικανός να πηδήξω μια γυναίκα. Με λίγα λόγια, να γίνω ο κερατάς και ο υποτακτικός που τόσα χρόνια φαντάζομαι. Μόλις τελείωσα τον μονόλογο και της ανοίχτηκα για όλες τις σεξουαλικές μου επιθυμίες, με έπιασε με φίλησε και μου είπε… "ετοιμάσου από αύριο να τις κάνουμε μαζί πραγματικότητα".

Κοιμηθήκαμε μαζί εκείνο το βράδυ χωρίς να κάνουμε σεξ. Το πρωί που ξυπνήσαμε, συμφωνήσαμε και οι δυο να δοκιμάσουμε αυτήν την "περίεργη" σχέση και όπου βγει. Την επόμενη κιόλας μέρα κυκλοφορούσαμε ως ζευγάρι. Οι φίλοι μας μάλιστα έπαθαν ένα μικρό σοκ όταν μας είδαν να φιλιόμαστε γιατί δεν είχαν καταλάβει τίποτα. Στη μοναδική που το είχε πει η Βάλια, ήταν η κολλητή της η Δήμητρα. Σύντομα θα ξεκινούσαν οι περιπέτειες μας και θα ήταν πολλές.

Δέκα μέρες μετά την ερωτική μου εξομολόγηση και ενώ η Βάλια δε μου είχε κάνει καμία αναφορά για άλλο γκόμενο, έρχεται ξαφνικά ένα μήνυμα στο messenger με μια φωτογραφία που φαινόταν μια μελαχρινή να είναι στα γόνατα και να παίρνει πίπα σε έναν. Αμέσως τη ρώτησα αν είναι η ίδια η Βάλια ή προσπαθούσε να με τεστάρει. Εκείνη μου απάντησε "από σήμερα ξεκίνησες και επίσημα να είσαι κερατάς. Έλα σπίτι μου να στα πω όλα μωρό μου". Οι παλμοί της καρδιάς μου άρχισαν να ανεβαίνουν, ένιωθα ένα πολύ περίεργο και πρωτόγνωρο συναίσθημα. Από την μια η προσμονή μου όλον αυτό τον καιρό να βιώσω τον εξευτελισμό που ήθελα γινόταν πραγματικότητα και από την άλλη ένα αίσθημα ντροπής και κάποιες σκόρπιες δεύτερες σκέψεις άρχισαν να περνάνε από το μυαλό μου για την τροπή που άρχισαν να παίρνουν τα πράγματα.

Προτού συνειδητοποιήσω καλά-καλά τι έχει γίνει, βρέθηκα έξω από το σπίτι της Βάλιας. Χτύπησα, μου άνοιξε και μου έδωσε ένα ατελείωτο γλωσσόφιλο γεμάτο πάθος και καύλα. Μου είπε "γεύσου τα χύσια και τον πούτσο του Μιχάλη, ταρανδάκο μου" και με έσπρωξε μέσα στο σπίτι. Ένιωθα να με λούζει κρύος ιδρώτας, να ανατριχιάζει όλο μου το κορμί. Μόλις είχα γευτεί τα χύσια ενός άλλου άνδρα από το στόμα της κοπέλας μου. Μόλις είχα γίνει κερατάς. Η Βάλια φορούσε ένα πολύ κοντό σορτσάκι και μια μπλούζα μέχρι τον αφαλό, μιας που ήταν άνοιξη εκείνη την περίοδο. Με έβαλε να καθίσω στον καναπέ, αυτή έκατσε στα ποδιά μου, πέρασε το χέρι της γύρω από τους ώμους μου και άρχισε να φιλάει παθιασμένα. Εγώ καταλάβαινα την ιδιαίτερη και κάπως αλμυρή γεύση του φίλιου της και η καύλα μου είχε φτάσει στο απροχώρητο.

Αφού για κάνα πεντάλεπτο με φίλαγε σχεδόν χωρίς να πάρουμε ανάσα, έφτυσε μέσα στο στόμα μου και με χαστούκισε. "Θα σε κάνω τον μεγαλύτερο κερατά της Πάτρας. Δεν θα χωράς να περάσεις από την πόρτα μωρό μου" είπε και με ξαναέφτυσε στο στόμα. Είχα γίνει κατακόκκινος αλλά μου άρεσε τόσο πολύ. Η Βάλια έβαλε το χέρι της πάνω στον καβάλο μου και αφού είδε πόσο καυλωμένος ήμουν με ρώτησε". Πόσο μαλάκας παίζει να είσαι που καυλώνεις ενώ σε κερατώνω και στο λέω στα ίσια;" και της απάντησα με περίσσιο θάρρος "πολύ". Γέλασε και μου είπε πως θα γίνω ακόμα μεγαλύτερος μαλάκας και ξεφτίλας από ότι είμαι τώρα και άρχισε να μου εξιστορεί το ποιος είναι ο Μιχάλης που την είχε τσιμπουκώσει στο σπίτι του πριν λίγο και το πώς έγινε η φάση. Ο Μιχάλης ήταν ένας τύπος από το γυμναστήριο που πήγαινε και της την έπεφτε καιρό αλλά δεν είχε γίνει κάτι μαζί του. Εκείνη την μέρα η κοπέλα μου είχε καύλες και μου το είχε πει από το πρωί ενώ μου είχε στείλει και φωτογραφίες με το ροζ στρινγκάκι που θα πήγαινε γυμναστήριο.

Είχε φορέσει και ένα μαύρο κολάν που έκανε την υπέροχη κωλαρά της να φαντάζει ακόμα καλύτερη. Προφανώς και δεν πέρασε απαρατήρητη στο γυμναστήριο και ο Μιχάλης της έπιασε την κουβέντα κατευθείαν. Όσο έκαναν γυμναστική, της πρότεινε να πάνε μια βόλτα να τα πούνε και να γνωριστούν καλύτερα. Η δικιά μου με τις καύλες που είχε και την όρεξη της να με κάνει κερατά, δέχτηκε. Τελείωσε πρώτος αυτός το πρόγραμμα του και την περίμενε. Μπήκαν στο αυτοκίνητο του και αντί για βόλτα κατέληξαν σπίτι του. Με το που μπήκαν μέσα, αυτός άρχισε να τη φιλάει και να τη χουφτώνει. Η Βάλια ήθελε τόσο πολύ να γευτεί τον πούτσο του και άρχισε να τον γδύνει.

Όταν του έβγαλε το μποξεράκι, έπεσε στα γόνατα και ξεκίνησε να τον πιπώνει. Όταν είχε γίνει πετρά και ο πούτσος του, του ζήτησε η ίδια να την βγάλει μια φωτογραφία την ώρα που του έπαιρνε τσιμπούκι. Αυτός άλλο που δεν ήθελε. Ήταν η φωτογραφία που μου έστειλε. Τη συνέχεια όμως δεν μου την έστειλε με φωτογραφίες. Ήθελε να μου τα πει η ίδια από κοντά και να με ξεφτιλίζει. Μου είπε πως την έπιασε, τη σήκωσε στον αέρα και την πέταξε στο κρεβάτι. Ένιωθε τόσο αδύναμη μπροστά στο καλογυμνασμένο σώμα και τα μπράτσα του γαμιά της. Χωρίς καν να την προετοιμάσει βάζοντας της δάχτυλο, έχωσε την ψωλάρα του, η οποία ήταν σαφώς μεγαλύτερη και πιο παχιά από την δικιά μου, μέσα στο υγρό και καυτό μουνάκι της κοπέλας μου. Εκείνη ακριβώς την στιγμή μου είπε ότι τσίριξε τόσο πολύ που σίγουρα θα την άκουσαν οι γείτονες. Το γαμήσι που έφαγε από το Μιχάλη ήταν από τα καλύτερα που είχε ζήσει μέχρι τότε.

Όσο μου έλεγε όλες τις λεπτομέρειες από το πρώτο μου κέρατο, χάιδευε ελαφρά την καυλωμένη πούτσα μου. Ακόμα και το απαλό χάιδεμα όμως ήταν αρκετό για να χύσω τόσο πολύ που ούτε και εγώ ο ίδιος δεν το πίστευα. "Έτσι θα χύνεις από εδώ και πέρα ρε ξεφτίλα. Θα σου λέω για τα γαμήσια μου με άλλους και θα είσαι ένας ευτυχισμένος κερατάς".

Ένιωθα τέτοια ηδονή και ξεφτίλα ταυτόχρονα που δεν μπορούσε να το συλλάβει ο νους μου. Και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα. Όπως καθόμασταν, χτυπάει το κουδούνι. Με έπιασε ταραχή για το ποιος μπορεί να είναι. Η Βάλια σηκώθηκε και άνοιξε. Ήταν η κολλητή της η Δήμητρα. Μόλις έρχονται και οι δυο στο σαλόνι και με βλέπει η Δήμητρα λέει στη Βάλια…"α… δεν ήξερα ότι είναι και ο κερατάς σου εδώ" και η κοπέλα μου της απαντάει: "ναι, στο φύλαγα για έκπληξη, ήθελα να τον ξεφτιλίσουμε μαζί σήμερα" και άρχισαν να γελάνε. Παρ' όλο που είχα χύσει λίγα λεπτά νωρίτερα, η πούτσα μου δεν έλεγε να κάτσει φρόνημα, τα κορίτσια όμως δεν μου έδιναν καμιά σημασία. Ενώ συζητούσαν και η δικιά μου έλεγε στην Δήμητρα πόσο καλά την έσκισε ο Μιχάλης και πόσο ανάγκη είχε ένα τέτοιο γαμήσι, με κοιτάει με περιφρονητικό βλέμμα η Βάλια και μου λέει: "τι κοιτάς έτσι ρε άχρηστε; Πήγαινε φτιάξε ένα καφέ για εμένα και την Δήμητρα".

Σαν υπάκουο σκυλάκι σηκώθηκα και πήγα στην κουζίνα να φτιάξω τους καφέδες. Τις άκουγα να γελάνε, να σχολιάζουν και να συγκρίνουν τα γαμήσια με τους διάφορους γκόμενους και προσπαθούσα να καταλάβω αν αυτό που ζω είναι όνειρο ή πραγματικότητα. Όταν πήγα τους καφέδες τους, η Βάλια με διέταξε να κάτσω ανάμεσα τους (κάθονταν στον ίδιο καναπέ). Έτσι όπως ήμασταν λίγο στριμωχτά, έβαλαν και οι δυο τους τα ποδιά τους πάνω μου. Με μια κίνηση της, η Βάλια έφερε το ένα πατουσάκι της στο πρόσωπο μου και με δύναμη προσπάθησε να μου το βάλει στο στόμα μου. Εγώ ξαφνιάστηκα αλλά η φωνή της με επανέφερε. "Άνοιξε το στόμα σου ρε μαλάκα και γλείφε". Η Δήμητρα δίπλα δε μπορούσε να κρατηθεί και έσπρωχνε το κεφάλι μου για να μπουκώσω το πατουσάκι της Βάλιας.

Ένιωθα ότι ήμουν σε παράλληλο σύμπαν και ότι αυτά που μου συμβαίνουν δεν μπορεί να συμβαίνουν στα αλήθεια. Άνοιξα το στόμα μου και μπούκωσα την πατούσα της κοπέλας μου. Η Δήμητρα με έβγαζε φωτογραφίες μπουκωμένο και μου έλεγε πως είχε καταλάβει από την πρώτη στιγμή που με είδε ότι είμαι ένας "ξεχωριστός μαλάκας" από όλους τους άλλους. Για τα επόμενα λεπτά και οι δυο τους με έβριζαν, με χαστούκιζαν και με έφτυναν όταν η Βάλια έβγαζε το πόδι της από το στόμα μου. Η ξεφτίλα μου είχε φτάσει στο αποκορύφωμα της, αλλά ακόμα δεν είχα δει τίποτα. Όταν με βαρέθηκαν, η δικιά μου με έδιωξε και μου είπε να πάω σπίτι μου να κλάψω για την ξεφτίλα μου, χασκογελώντας.

Καθώς μάζευα τα πράγματα μου για να φύγω ένιωθα ταυτόχρονα μια ανεπανάληπτη ταπείνωση και μια πρωτόγνωρη ηδονή. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία ως υποτακτικός και θα μου μείνει χαραγμένη για πάντα.

Ήταν η πρώτη από τις πολλές που θα ακολουθούσαν, τόσο με την Βάλια όσο και με τις δυο τους μαζί.




Copyright protected OW ref: 174405



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.