Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Νίκη, ήταν φίλη της γυναίκας μου από τη δουλειά, ερχόταν αρκετά συχνά σπίτι μας και κάναμε αρκετή παρέα πριν ακόμα κάνουμε παιδιά. Όταν γεννήθηκε η κόρη μας, ήθελε να τη βαφτίσει και έτσι κουμπαριάσαμε. Μέσα στα χρόνια που τη γνώριζα εγώ, δεν είχε ποτέ δεσμό εκτός από έναν που είχα ακούσει και έναν πολύ σύντομο που γνώρισα και δεν ευδοκίμησε.

Η νίκη είχε πατήσει πλέον τα 45, χοντρούλα και κοντούλα, ξανθιά. Στο πρόσωπο την έλεγες γλυκιά. Αυτό όμως που είχε πάνω της πολύ ωραίο, ήταν τα βυζιά της λίγο πιο μεγάλο μέγεθος από την παλάμη με χοντρές μεγάλες σκούρες ρώγες. Επίσης είχε καταπληκτικά απαλή επιδερμίδα, χωρίς ίχνος τρίχας πουθενά, μιας και είχε κάνει παντού λέιζερ. Σε αυτό ζήλεψε από τη γυναίκα μου νομίζω. Τα καλοκαιράκια φορούσε τιραντάκια χωρίς σουτιέν και κάνα δυο φορές κατά τύχη την είδα γυμνή. Βέβαια καμία σχέση με το γούστο μου, μιας και εγώ γουστάρω λυγερά αδύνατα κορμιά, με τα πιασίματα τους μεν, αλλά χωρίς υπερβολές.

Μέσα στα χρόνια είχα καταλάβει από συζητήσεις και συμφραζόμενα, ότι σεξουαλικά είναι εντελώς άβγαλτη. Τσιμπούκι ανάθεμα κι αν είχε πάρει ποτέ στη ζωή της, στρινγκ δεν είχε φορέσει ποτέ και γενικά σου έβγαζε μια αίσθηση, πώς να το πω, ξενερωσιάς σεξουαλικά. Ότι είναι παρθενόπη τελείως. Επίσης δεν έπινε καθόλου και με ένα ποτηράκι κρασί ζαλιζόταν. Ούτε με τη γυναίκα μου είχα συζητήσει ποτέ τίποτα για εκείνη, μην τυχόν και παρεξηγηθεί.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, έτυχε μια περίοδος που είχα πάρα πολύ δουλειά, έφευγα το πρωί και γυρνούσα αργά το βράδυ σπίτι. Η γυναίκα μου την ίδια περίοδο έκανε πολλά βραδινά στη δουλειά της, μιας και νοσηλευτρια, λόγο έλλειψης προσωπικού. Οπότε δε βρισκόμασταν σχεδόν καθόλου και το σεξ είχε πάει περίπατο. Για να μας βοηθήσει η κουμπάρα, μιας και πραγματικά δεν είχε τίποτα να κάνει όπως έλεγε, ερχόταν και κρατούσε τη μικρή και αρκετά βράδια έμενε σε εμάς μιας και της έλεγα και εγώ και η γυναίκα μου να κοιμηθεί σε εμάς και να μην τρέχει μέσα στη νύχτα να πάει σπίτι της όταν γύριζα εγώ.

Με αυτά και μ αυτά πιο πολύ έβλεπα τη Νίκη εκείνη την περίοδο παρά τη γυναίκα μου.

Σιγά-σιγά λοιπόν αναπτύξαμε και περισσότερη οικειότητα και βλέπαμε και καμιά ταινία οι δύο μας αραχτοί στον καναπέ, αφού το παιδί κοιμόταν όταν εγώ γυρνούσα.

Τα τελευταία 2 χρόνια απ ότι ήξερα τουλάχιστον, δεν πρέπει να είχε γαμηθεί. Σιγά-σιγά άρχισε να μου μπαίνει στο μυαλό η ιδέα πως θα ήταν να τη γαμούσα. Ξαναλέω ότι ήταν το τελείως αντίθετο από τα γούστα μου, αλλά καμιά φορά οι καύλες μας παίζουν περίεργα παιχνίδια. Είχα τραβήξει κάνα δυο μαλακίες σκεπτόμενος τον πούτσο μου μέσα στα βυζιά της ή σκεφτόμουν πόσο πολλά υγρά θα είχε και πόσο πολύ θα έχυνε αν πηδιόταν μετά από τόση αποχή. Να πω ότι ήμουν σίγουρος ότι δε μαλακιζόταν κιόλας.

Ένα βραδάκι γυρνάω κατά τις 10 από την δουλειά και την βλέπω ξαπλωμένη στον καναπέ να χαζεύει τηλεόραση. Πυτζάμα πολύ λεπτή καλοκαιρινή και πάνω ένα τιραντάκι και σχεδόν το μισό βυζί να έχει βγει έξω. Είχα να γαμήσω και να τραβήξω μαλακία πάρα πολλές μέρες και μόλις την είδα καύλωσα και μου μπήκε στιγμιαία η ιδέα ότι θα ήθελα να την πηδήξω.

- Καλησπέρα. Η μικρή κοιμάται;

- Ναι από ώρα, ήταν κουρασμένη…

- Τι χαζεύεις;… να πάω να κάνω ένα μπανάκι και να έρθω να χαζέψουμε παρέα καμιά ταινία; Θα βρεις καμία στο νέτφλιξ;

- Ναι πήγαινε. Σε περιμένω.

Αφού έκανα λοιπόν το μπάνιο μου, βάζω δύο ποτηράκια κρασί και κάθομαι στον καναπέ στα πόδια της μιας και εκείνη ήταν ξαπλωμένη.

- Σου έβαλα κρασάκι να μου κάνεις παρέα… της λέω.

- Αχ αφού ξέρεις ότι δεν πίνω, θα ζαλιστώ.

- Έλα μωρέ, εδώ θα μείνεις, το πολύ-πολύ να σε πάρω αγκαλιά να σε πάω στο κρεβάτι μου…

της λέω γελώντας προσπαθώντας να κάνω λίγη πλάκα αλλά και να περάσω μηνύματα χωρίς να εκτεθώ.

Ενώ λοιπόν χαζεύουμε τηλεόραση και χαζομιλάμε για διάφορα πίνοντας το κρασί, παρατηρώ ότι έχει βάψει τα νύχια στα πόδια κόκκινα που είναι το χρώμα που μου αρέσει πιο πολύ.

- Πήγαμε για πεντικιούρ βλέπω έ;… και τα έβαψες και το αγαπημένο μου χρώμα.

- Ωχ άσε με… τι το θελα; Φεύγοντας με τις σαγιονάρες, γλίστρησα και πρέπει να στραμπούλιξα λίγο τον αστράγαλο μου… μου λέει.

- Φέρ' το εδώ…

της λέω και βάζω το πόδι της πάνω μου να της το τρίψω.

- Αχ το χρειαζόμουν μου φαίνεται… λέει.

- Έλα να σε τρίψω και στους ώμους και τον αυχένα και θα κοιμηθείς σαν πουλάκι.

Ανοίγω τα πόδια μου να κάτσει ανάμεσα και βλέποντας το μεγάλο κώλο της όπως κάθεται αντί να ξενερώσω καύλωσα ακόμα πιο πολύ. Αρχίζω να της κάνω μασάζ στον αυχένα και τους ώμους ενώ σχολιάζω την ταινία που βλέπουμε και καλά άνετος. Σιγά-σιγά περνάω τα χέρια μου μπροστά και την τρίβω-χαϊδεύω στην κλείδα και λίγο πιο κάτω. Της ξεφεύγει ένας αναστεναγμός και παρατηρώ ότι οι ρώγες της έχουν σκληρύνει.

Αρχίζω να κατεβαίνω σιγά-σιγά στην πλάτη της κάνοντας της μασάζ που τώρα έχει γίνει λίγο πιο αισθησιακό, προς την μέση της και ανεβαίνοντας περνάω τα χέρια μου μέσα στα μαλλιά της και της τα τραβάω ελαφρά προς τα πίσω σκύβοντας στο αυτί της και ψιθυρίζοντας.

- Θέλω να σε κάνω να χύσεις…

- Όχι, όχι… δεν είναι σωστό, καλύτερα να σταματήσεις τώρα…

αλλά δεν κουνιέται από την θέση της.

- Μην αγχώνεσαι καθόλου. Χαλάρωσε… δε θα γδυθώ εγώ, αλλά θέλω να χύσεις εσύ… το ξέρω το έχεις ανάγκη!

Όσο της μιλάω, σηκώνω το τιραντάκι της, χουφτώνω τις βυζάρες της και τσιμπάω ελαφρά τις σκληρές τις ρώγες. Γέρνει το κεφάλι της πίσω και αρχίζουμε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Με ρούφαγε. Κατεβάζω το χέρι μου πάνω από την πυτζάμα της την οποία έχει κάνει μούσκεμα και αυτήν και το κιλοτάκι της από τα υγρά της. Έγινα πύραυλος.

Την ξαπλώνω στον καναπέ και τη γδύνω τελείως. Της ανοίγω τα πόδια. Τα υγρά της τρέχουν ποτάμι μέχρι την κωλοτρυπίδα της. Αρχίζω να τη μαλακίζω με το χέρι, ενώ ταυτόχρονα ρουφάω τις ρώγες της.

Της γαμάω το πεντακάθαρο άτριχο μουνάκι με τα δάχτυλα μου και μετά από λίγο κατεβαίνω, ακουμπάω τη γλώσσα μου στην κλειτορίδα της και αρχίζω να παίζω με αυτή.

Εκείνη βαριανασαίνει και μετά από πολύ λίγο τη νιώθω να με χύνει με ορμή. Δε σταματάω όμως και συνεχίζω να τη γλείφω αφού μου έχει γεμίσει το στόμα με τα χύσια της. Η νίκη έχει τρελαθεί από την καύλα. Δε βγάζει μιλιά όμως. Σηκώνομαι και φέρνω τον πούτσο μου στο πρόσωπο της.

- Θα μου το γλείψεις καύλα μου;… της λέω.

Φανερά σαστισμένη και με ντροπή μου λέει:

- Ε… ξέρεις δεν το κάνω αυτό, δε μου αρέσει.

- Έλα να δοκιμάσεις και το ακουμπάω στα χείλια της όπως είναι ξαπλωμένη ενώ χαϊδεύω το μουνί της.

- Δεν χρειάζεται για αρχή να το βάλεις μέσα. Άρχισε να μου γλείφεις το πουτσοκέφαλο με την γλωσσίτσα σου.

Δειλά-δειλά αρχίζει να με γλείφει και εγώ με τρόπο την κατευθύνω. Ανεβοκατεβάζω τον πούτσο μου στο στόμα της ώστε με γλείφει σε όλο το μήκος. Σιγά-σιγά παίρνει θάρρος και της λέω:

- Το κάνεις πολύ ωραία… γλείψε μου και τα αρχίδια καύλα μου.

Καταλαβαίνω ότι σοκάρεται που της μιλάω έτσι αλλά συνεχίζω. Αρχίζει να μου γλείφει τα αρχίδια και αφού ευχαριστήθηκα πηγαίνω μπροστά της, της σηκώνω τα πόδια, της τα ανοίγω και ακουμπάω το πουτσοκέφαλο μου στο ακόμα μουσκεμένο μουνί της.

- Δεν πρέπει… μου λέει, τι κάνεις τώρα;…

με μισόκλειστα μάτια όμως και μέσα σε μια νιρβάνα καύλας.

- Τώρα θα γαμήσω το μουνάκι σου κι εσύ θα χύνεις ασταμάτητα.

Αρχίζω να βάζω σιγά-σιγά το καυλί μου μέσα στο πολύ στενό μουνί της και σιγά-σιγά αρχίζω να την γαμάω δυνατά και για ώρα αλλάζοντας συνεχώς ρυθμό.

Έχει χύσει δυο τρεις φορές ακόμα και της λέω:

- Δεν κρατιέμαι άλλο… θα χύσω στις βυζάρες σου…

και χύνω με ορμή στα βυζιά της!

Αράζω δίπλα της στον καναπέ και κοιταζόμαστε.

- Αυτό θα το ξεχάσουμε και δεν θα ξανασυμβεί ποτέ…

- Συμφωνώ... της λέω.

Αλλά τα πράγματα δεν έγιναν έτσι…




Copyright protected OW ref: 174368



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.