Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα, είμαι ο Θ όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενες ιστορίες μου. Η συγκεκριμένη ιστορία λαμβάνει χώρα στις Εστίες του ΤΕΙ που σπούδαζα. Λόγω οικονομικών προβλημάτων δε μπορούσα να νοικιάσω σπίτι οπότε πέρασα σχεδόν όλα τα φοιτητικά μου χρόνια εκεί και δεν τα αλλάζω με τίποτα.

Εκείνη την περίοδο τραβιόμουν με τη Σ (βλέπε ιστορία Σεξ σε μαγαζί). Θυμάμαι είχαμε εξεταστική και μόλις είχα συγκατοικήσει με ένα φίλο μου με τον οποίο ακόμα μένουμε μαζί μετά από τόσα χρόνια. Τα δωμάτια των εστιών ήταν δίκλινα και χωρίς κάποιο διαχωριστικό η κάποια πόρτα. Ήταν όλα στον ίδιο χώρο. Εκείνη τη μέρα δίναμε μάθημα και το προηγούμενο βράδυ είχαμε ξενυχτήσει με την παρέα αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο ξύπνησα 2 ώρες νωρίτερα από αυτό που έπρεπε. Έτσι στέλνω μήνυμα στη Σ που τη φιλοξενούσε μια φίλη στις Εστίες και της λέω να μου φτιάξει ένα καφέ και να τον φέρει. Μετά από περίπου 10 λεπτά χτυπάει η πόρτα σηκώνομαι να ανοίξω τη βλέπω μπροστά μου με ένα κολάν ένα λευκό μπλουζάκι και χωρίς σουτιέν.

Καύλωσα με τη μια και το κατάλαβε εννοείται. Μπαίνει μέσα αφήνει τον καφέ σε ένα τραπέζι, βλέπει το συγκάτοικο να κοιμάται και με κοιτάει με ένα καυλιάρικο βλέμμα. Έρχεται, κάθεται δίπλα μου και ξεκινάμε να φιλιόμαστε αισθησιακά. Σε κάποια φάση πιάνει τον πούτσο μου και μου ψιθυρίζει στο αυτί… "ότι πρέπει για πρωινό". Κατεβάζω τη φόρμα και τον παίρνει όλο στο στόμα της. Ξεκινάει να γλείφει το κεφαλάκι και σιγά-σιγά με τη γλώσσα της περνάει όλο μου τον πούτσο, ενώ με το χέρι της μου έπαιζε τα αρχίδια. Μετά από λίγο δεν άντεξα, ξεκινάω να χύνω και αυτή να τρελαίνεται παραπάνω και να με ρουφάει με πιο πολύ λύσσα. Μόλις τελείωσα εντελώς, με καθαρίζει τελείως και μου γυρίζει τον κώλο της στημένη στα 4 κατεβάζοντας το κολάν.

- Άντε, μου λέει, τι περιμένεις γλείψε με!

Με το που το λέει αυτό σηκώνομαι και τη γυρνάω ώστε να έχει το πρόσωπο της στη μεριά που κοιτάει το κρεβάτι του συγκάτοικου και της λέω:

- Έτσι, να σε δει να βοηθάς όταν ξυπνήσει…

και ξεκινάω να την γλείφω έχοντας ανοίξει τα κωλομέρια της. Ένιωθε τη γλώσσα μου να μπαίνει μέσα της και τα δόντια μου να δαγκώνουν την κλειτορίδα της και δάγκωνε το μαξιλάρι για να μην ακουστεί. Σε κάποια φάση έτσι όπως της έγλειφα περνώ 2 δάχτυλα, τα βάζω απότομα στο μουνί της και τινάχτηκε. Γυρνάει και μου ψιθυρίζει:

- Δεν πρόκειται να με γαμήσεις εδώ, μόνο γλείψιμο!

Εκείνη τη στιγμή της πιάνω τα μαλλιά, την τραβάω και της λέω:

- Εδώ που με έφτασες είναι πλέον αργά.

Της σπρώχνω το κεφάλι να γυρίσει μπροστά, βάζω τον πούτσο μου στο μουνί της και τον τρίβω.

- Είσαι σίγουρη ότι δε θες να γαμηθείς; της λέω;

- Μ… ναι, απόλυτα!

Τότε πιάνω τον πούτσο από το κεφαλάκι, τον πιέζω με δύναμη στην κλειτορίδα της και ρίχνω το βάρος μου πάνω της, της δαγκώνω το αυτί και ψιθυρίζω ξανά

- Είσαι σίγουρη;…

- Ξέσκισε με…

μου λέει ενώ πάλευε να κρατήσει τα βογγητά της. Με το που το ακούω αυτό απλά μπαίνω μέσα της μέχρι να νιώσω το κωλαράκι της στη κοιλιά μου και κάθομαι εκεί. Πάω στο αυτί της και της λέω:

- Αφού δε μπορείς να πεις όχι…

και τη δαγκώνω στο λαιμό. Ακούω έναν ψίθυρο να μου λέει:

- Γάμησε με, γάμησε με…

και ξεκινάω να τη γαμάω με δύναμη αλλά αργά (για να μην ακουστώ), αλλά όσο πήγαινα εγώ αργά αυτή τόσο έσπρωχνε τον κώλο της πάνω μου και λέω δε γίνεται… θα τον ξυπνήσουμε τον άλλο οπότε μετά από λίγο τη γυρνάω κανονικά ανεβαίνω πάνω της, ξαναμπαίνω μέσα της και την κοιτάω στα μάτια. Μόλις μπήκα ολόκληρος μέσα της έδεσε τα πόδια της γύρω από τη μέση και ξεκίνησα να τη γαμάω πάλι χαλαρά και να φιλιόμαστε. Εν τω μεταξύ τόση ώρα δεν είχε βγάλει το μπλουζάκι. Την κοιτάω και της λέω "βγαλ' το τώρα". Με το που το βγάζει εμφανίζονται 2 υπέροχα βυζιά και σαν υπνωτισμένος πέφτω με τα μούτρα και τα φιλάω. Δε μπορούσα να σταματήσω, παραλίγο να σταματήσω να τη γαμάω. Τέτοια βυζιά που είχε ήθελα να τα γλείφω για ώρες, αλλά με σταμάτησε, μου σήκωσε το κεφάλι και ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε.

Μετά από λίγο εκεί που την γαμούσα και είχε τα πόδια της τυλιγμένα γύρω μου, νιώθω να με σφίγγει με πολύ δύναμη και μου ψιθυρίζει στο αυτί "χύνω…". Δε μπόρεσα να κρατηθώ και τελείωσα κι εγώ μέσα της. Ένιωθα τους σπασμούς της και ο πούτσος μου τιναζόταν με πιο πολύ δύναμη μέσα της. Με κοιτάει μου λέει τι έκανες;

- Έχυσα και εγώ…

της λέω και γελάω. Τρόμαξε γιατί δεν το είχε ξανακάνει και της εξήγησα την κατάσταση πως έχει και να μην αγχώνεται και όλα θα πάνε καλά, αλλά ήταν πολύ ταραγμένη. Σηκώνεται ντύνεται και πάει στην πόρτα. Σηκώνομαι της λέω ότι μετά το μάθημα θα πάω να πάρω το χάπι και να ηρεμήσει. Όντως ηρέμησε, μου δίνει ένα φιλί και μου λέει οκ. Κλείνει την πόρτα και μετά από 2 λεπτά ακούω τον συγκάτοικο μου να κοροϊδεύει και να λέει άντε και εγώ νονός. Ευτυχώς δε συνέβη κάτι τέτοιο ποτέ, αν και τώρα που μεγάλωσα λίγο κατάλαβα τι μαλακία έκανα τότε και πλέον κοιτάζω να τραβιέμαι έγκαιρα γιατί δε θέλει και πολύ να γίνει η στραβή.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου και πάνω από όλα να καυλώσατε φυσικά.

Καλή συνέχεια!
Copyright protected OW ref: 174292Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.