Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πέμπτο έτος φοιτήτρια, απογοητευμένη από τον περίγυρο (φίλους, σχέσεις) έχω κλειστεί στον εαυτό μου χωρίς να βρίσκω πουθενά κανένα ενδιαφέρον. Οι καύλες μου απίστευτες, κάθε μέρα με καίνε εσωτερικά και δεν έχω που να τις σβήσω. Έχω ανάγκη τόσο πολύ από ένα σκληρό γαμήσι, τόσο καλό ώστε να ξεχάσω το όνομα μου, να με κάνει κάποιος να πονάω από τους οργασμούς και να τον παρακαλάω για έλεος όσο αυτός με ανοίγει στα δύο. Αλλά αυτό δεν μπορεί να μου το προσφέρει κανείς. Ευτυχώς που και που έχω και κάποια τυχερά και κάπως ηρεμώ. Για του λόγου το αληθές, φέτος ήρθε και μετακόμισε δίπλα μου ένα ζευγάρι φοιτητών πάνω κάτω ίδια ηλικία με μένα με το αγόρι ιδιαίτερα ελκυστικό, γυμνασμένος και άγριος όσο χρειάζεται για να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Δεν είχαμε πολλά πάρε δώσε αλλά η αλήθεια είναι ότι μοιραζόμασταν πολύ περισσότερα απ' ότι φαινόταν.

Ένα βράδυ εκεί που είχα ξαπλώσει και με έπαιρνε γλυκά ο ύπνος άρχισα να ακούω βογκητά και αναστεναγμούς, τα γειτονάκια το γλεντούσαν. Ο πούτσος του σφυροκοπούσε τόσο δυνατά μέσα της που τον άκουγα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το μουνάκι μου έγινε μούσκεμα, δίχως δεύτερη σκέψη έβαλα το χέρι στην κλειτορίδα μου και το έπαιξα τόσο δυνατά και γρήγορα που έχυσα αμέσως. Απ' ότι άκουσα δεν άργησε και πολύ ο γείτονας να τα πετάξει όλα μέσα της (έτσι το φαντάστηκα). Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε πολλές φορές με εμένα, ανήμπορη να αντισταθώ, να παίζω τη μουνάρα μου για πάρτη τους.

Δεν άντεχα άλλο, η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο και κάπως έτσι ένα βράδυ που ξεκίνησα να ακούω βογκητά πήγα και κόλλησα επάνω στο λεπτό τοίχο που μας χωρίζει και άρχισα να το παίζω όμως με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά άρχισα και εγώ να βογκάω και να φωνάζω δυνατά, καταλήξαμε να αναστενάζουμε τρεις άνθρωποι, όποιος περνούσε από έξω θα νόμιζε ότι γινόταν κάποιο ερωτικό τρίο μέσα στο διαμέρισμα, δυστυχώς όμως αυτό δεν ίσχυε. Στο τέλος έχυσα άλλη μια φορά έχοντας όμως συνέχεια στο μυαλό μου πώς θα 'θελα εγώ να είμαι δίπλα και να τα αδειάζει όλα πάνω μου το γειτονάκι μου. Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε για αρκετό καιρό, ώσπου με πήραν χαμπάρι και είχαμε τα ανάλογα βελάκια και διάφορα βλέμματα αλλά μέχρι εκεί. Ήμουν σίγουρη ότι καύλωναν στην ιδέα ότι παίζω το μουνί μου γι' αυτούς. Περνούσαν οι μέρες και το παιχνίδι αυτό μου έμοιαζε βαρετό, έπρεπε να αναλάβω δράση και κάπως έτσι έστησα το σχέδιο μου.

Ένα πρωί και αφού τους άκουσα για άλλη μια φορά να ξεσκίζονται πήγα και χτύπησα το κουδούνι.

- Παναγιώτη καλημέρα τι κάνεις;

- Καλά είμαι Μαίρη εσύ; Τι συμβαίνει;

- Αχ άσε έχω να παραδώσω μια πολύ σημαντική εργασία και εκεί επάνω που έγραφα έκλεισε το λάπτοπ μου και τώρα δεν ανοίγει με τίποτα, πιστεύεις θα μπορούσες να του ρίξεις μια ματιά αν δε σου είναι κόπος;

- Φυσικά η δουλειά μου είναι, δώσε μου ένα λεπτό και έρχομαι.

Αυτό ήταν… τον έχω στο χέρι. Η άλλη δίπλα καθόταν αμέριμνη και εγώ γδυνόμουν για το γαμιά μου. Φόρεσα ένα ημιδιαφανές ροζ νυχτικάκι από το οποίο ξεχειλίζουν οι βυζάρες μου και ένα μαύρο στρινγκ που αγκαλιάζει άψογα την κωλάρα μου και την άφηνε να φαίνεται μέσα από το τούλι.

Όταν χτύπησε το κουδούνι είχα την εντύπωση ότι τα μπούτια μου γλιστρούσαν απ' τα υγρά της καυλωμένης μου μουνάρας. Ανοίγοντας του παρατήρησα την έκπληξη στα μάτια του.

- Τι στο… Ε… που είναι το λάπτοπ γιατί βιάζομαι;

- Εάν βιάζεσαι το αφήνουμε για άλλη φορά γιατί δεν μου αρέσουν οι πρόχειρο δουλειές.

- Όχι, πως… αφού μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω.

- Θα με βοηθούσες με όλα μου τα προβλήματα;

- Εάν μπορώ.

- Με τη μία πήρα το χέρι του και το ακούμπησα επάνω στο μουνί μου, ήθελα να νιώσει τα υγρά μου.

- Με αυτό τι θα κάνεις; Γιατί αν θες να ξέρεις εσύ φταις για αυτό, κάθε μέρα ακούω να ξεσκίζεις τη δικιά σου και εγώ στάζω για πάρτη σου.

Πήρε το χέρι του και το έβαλε μέσα στο στόμα μου να το γλείψω, δεν άφησα την ευκαιρία να χαθεί, τον κοίταξα στα μάτια και άρχισα να βάζω βαθιά τα δάχτυλα του ως το λαρύγγι μου σαν να είχα το καυλί του μέσα στο στόμα μου.

- Ζηλεύεις καυλάκι; Τώρα εγώ τι θα κάνω που η δικιά μου είναι δίπλα και εσύ είσαι μπροστά μου σχεδόν γυμνή και τα μάτια σου με παρακαλάνε να τους πετάξω τα χύσια μου πάνω τους.

- Τι αφήνω πάνω σου, αν θέλεις φύγε…

- Θα φύγω, αφού όμως σε πεθάνω.

Με άρπαξε από το μαλλί και με έσυρε μέχρι το μπάνιο, αφού έκλεισε την πόρτα άνοιξε τέρμα το νερό του ντους να τρέχει.

- Φοβάσαι μήπως μας ακούσει η δικιά σου; Γέλασα.

Θα φροντίσεις να μην μας ακούσει αλλιώς θα φροντίσω εγώ για αυτό. Έτσι όπως με κρατούσε από τα μαλλιά με γονάτισε μπροστά του και βρέθηκα αντιμέτωπη με το σηκωμένο του καυλί, φορούσε φόρμα κι έτσι μπορούσα να διακρίνω πολλά. Με μιας τον έγδυσα και δεν άργησα να βάλω όλο τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου. Ξεκίνησα να τον γλείφω με μανία και να τον φτύνω παράλληλα. Είχε γίνει πέτρα, ήταν χοντρός με φλέβες να πετάγονται όπως ακριβώς μου αρέσει. Το μουνί μου πλέον είχε πλημμυρίσει. Με σήκωσε απότομα με έστησε με την πλάτη προς το μέρος του και με έγειρε επάνω στο πλυντήριο. Άρχισε να χώνει τρία δάχτυλα μέσα μου και ξεκίνησα να αναστενάζω.

- Δεν είπα να το βουλώσεις;…

και μου έχωσε δύο σφαλιάρες στα κωλομέρια μου οι οποίες με άναψαν ακόμα περισσότερο. Έκλεισα το στόμα μου και τη θέση των δαχτύλων του πήρε απρόσμενα ο πούτσος του ο οποίος συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό αλλά πιο δυνατά. Η έκπληξη μου τόσο μεγάλη που τινάχτηκα ολόκληρη. Έπιανε πλέον τα βυζιά μου και έμπαινε τόσο βαθιά μέσα μου που δεν άντεχα, ήθελα να τον χύσω. Έβαλα λοιπόν τα δάχτυλα στην κλειτορίδα μου και την έτριβα γρήγορα ενώ τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω μου.

Έσκυψε στο αυτί μου.

- Όταν είναι να χύσεις πες το μου.

Με γύρισε από την άλλη έτσι ώστε να κάθομαι στο πλυντήριο. Συνέχιζα να τρίβω την κλειτορίδα μου και αυτός να με γαμάει ώσπου δεν άντεξα.

- Χύνω…

ξεφώνησα και βγήκε με μιας και μου έχυσε όλα του τα χύσια σε πρόσωπο λαιμό και στήθος. Ήταν γρήγορο αλλά η αδρεναλίνη με έκανε να νιώσω απίστευτα. Ντύθηκε αμέσως.

- Μάλλον θα χρειαστεί να έρθω ξανά για το λάπτοπ, δεν νομίζω ότι αποκαταστάθηκε η ζημιά, μέχρι την επόμενη φορά κοίτα να είσαι φρόνιμη και πάνω απ' όλα ήσυχη. Την πηδάω και σε ακούω να φωνάξεις και τρελαίνομαι, κάνω σκέψεις ακατάλληλες, μη με βασανίζεις.

- Λυπάμαι για αυτό αλλά δε μπορώ να κάνω και αλλιώς, να είσαι έτοιμος για τα χειρότερα, σε ευχαριστώ πουτσαρά μου για το λάπτοπ.

Του έκλεισα το μάτι και έφυγε φανερά αναστατωμένος, ήμουν σίγουρη πως η συνέχεια θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Για να δούμε λοιπόν θα επιβεβαιωθώ;




Copyright protected OW ref: 174177



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.