Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Διαβάζοντας μια ιστορία ενός άλλου φίλου στο site, αποφάσισα να σας γράψω τη δικιά μου ιστορία με τη μάνα της κουμπάρας μου.

Πριν 3 χρόνια πάντρεψα τον κολλητό μου με μια κοπέλα από το την ίδια περιοχή. Στα κλασσικά τραπέζια που γίνονται, γνώρισα τη μάνα της κουμπάρας μου. Την Αλίκη. Μια τύπισσα μελαχρινή, 55 ετών, με ύψος στο 1.75 περίπου, με βυζιά όχι μεγάλα, αλλά ένα κορμί και ένα κώλο αρρώστια. Μόλις έγινε η γνωριμία αρχίσαμε και είχαμε μια επικοινωνία πολύ ωραία, ανταλλάξαμε τηλέφωνα προφίλ στο fb κλπ. Γενικά παίζαμε χωρίς όμως κάτι παραπάνω. Όλα βέβαια τα παραπάνω ξεκίνησαν την ήμερα του γάμου.

Κατά τη διάρκεια του γλεντιού χορεύαμε παρέα, μου έσφιγγε το χέρι, μου χαμογελούσε και γενικά ήμασταν σε ωραία φάση. Κάποια στιγμή την έχασα και είπα να πάω να αλλάξω το κουστούμι και να βάλω κάτι πιο άνετο. Πήγα στο μικρό πάρκινγκ που είχαμε αφήσει συγκεκριμένα άτομα τα αυτοκίνητα (ζευγάρι, κουμπάρος, πεθερικά), άνοιξα την πίσω πόρτα από το τζιπ και άρχισα να βγάζω τα ρούχα μου. Μόλις έβγαλα και το παντελόνι ακούω μια φωνή να μου λέει:

- Κρίμα και σου πάει τόσο πολύ το κουστούμι.

Γυρνάω και βλέπω την μάνα της κουμπάρας να καπνίζει στα κρυφά και της λέω

- Τα ρούχα είναι περιττά είτε μας πηγαίνουν είτε όχι, όταν είμαστε γυμνοί είναι όλη η μαγεία.

- Συμφωνώ γιατί μου αρέσει αυτό που βλέπω…

μου απαντάει και έρχεται και κάθεται στο πορτμπαγκάζ, απλά καπνίζοντας και κοιτώντας με.

Χωρίς κουβέντα, χωρίς τίποτα, την πιάνω από το λαιμό και αρχίζω να τη φιλάω με πάθος και εκείνη το ίδιο χαϊδεύοντας μου την πούτσα πάνω από το μποξεράκι. Στην καύλα ξεχάσαμε που ήμασταν και αρχίζει να μου γλείφει την πούτσα. Ξαφνικά χτυπάει το κινητό μου. Ο κουμπάρος μου με έπαιρνε για να πάω τα ουίσκι. Σταματάμε απότομα χωρίς να έχουμε ολοκληρώσει την καύλα μας, ξέροντας όμως το μέλλον!

Πάω στο γλέντι μετά από λίγο με τα ουίσκι και μου λέει ο κουμπάρος μου ότι με είδε που τσιμπούκωνα την πεθερά του και για να μην γίνει στραβή με πήρε τηλέφωνο. Άλλωστε ήξερε τι τύπος είμαι και πως γουστάρω ώριμες γυναίκες, άλλωστε μαζί μέχρι να γνωρίσει την γυναίκα του είχαμε κάνει πολλά.

Ο γάμος έληξε τις πρωινές ώρες και αποχαιρετιστήκαμε όλοι. Η Αλίκη ήρθε, με χαιρετισε με τον άντρα της (μεγάλος ύπνος και χάπατο), μου ευχήθηκε πάλι πάντα άξιος και τα κλασσικά. Φεύγοντας μου έκλεισε το μάτι χαμογελώντας.

Την άλλη ημέρα με πήρε τηλέφωνο η κουμπάρα μου γιατί ήθελε να φέρει τα γλυκά που δίνουν στους κουμπάρους στο σπίτι. Της είπα ότι ώρα θέλει να έρθουν και κατά τις 7:30. Σκάει η Αλίκη μόνη της με κάτι δίσκους. Μπαίνει μέσα, μου λέει ότι η κουμπάρα μου δε θα μπορέσει να έρθει και έφερε αυτή τα γλυκά.

- Άστα στο τραπέζι…

της λέω με κάπως αυταρχικού τρόπο. Με κοιτάζει, τα ακουμπάει, και αρχίζουμε να φιλιόμαστε με πάθος. Μου βγάζει τη μπλούζα και ξεκινάει να με γλείφει σιγά-σιγά προς τα κάτω. Πέφτει στα γόνατα και μου βγάζει τη βερμούδα. Αρχίζει να με τσιμπουκώνει βάζοντας όλη την πούτσα μου στο στόμα και δίνει ένα ρεσιτάλ πίπας. Στο 10λεπτο περίπου νοιώθω ότι είμαι έτοιμος να χύσω. Το καταλαβαίνει, κρατάει στο στόμα της τον πούτσο μου και ξεκινώ να χύνω. Μόλις έχυσα τη σήκωσα, την έστησα με τα χέρια της στο τραπέζι και πλάτη προς εμένα και αρχίζω να της φιλάω το λαιμό και να τρίβω την πούτσα μου στην κωλάρα της. Της βγάζω τη μπλούζα της και πιάνω τα βυζιά, σουτιέν δεν φόραγε, ενώ γλείφω την πλάτη της.

Κατέβαινα όλο και ποιο κάτω ώσπου της κατεβάζω το κολάν και αντικρίζω τον πιο ωραίο καλοσχηματισμένο και καλοδιατηρημένο κώλο που έχω δει ποτέ μου. Της βγάζω το στρινγκ και αρχίζω και της φιλάω και να της γλείφω όλο τον κώλο της. Πότε έγλειφα κωλοτρυπίδα, πότε τα μουνόχειλα της, με εκείνη να στηρίζεται με τα χέρια στο τραπέζι και απλά να βογκάει από την καύλα. Βγάζω την πούτσα μου έξω και χωρίς πολλά-πολλά την καρφώνω στο μουνί βάζοντας δάχτυλο στον κώλο.

- Καύλα μου… φωνάζει, συνέχισε, ναι η πουτάνα, ναι…

- Είσαι πουτάνα μου και θα σε γαμάω παντού και πάντα.

- Σκίσε με…

μου λέει και βγάζω τον πούτσο μου έξω και το βάζω τον κώλο της σιγά-σιγά. Τη γυρίζω και βάζω να καθίσει πάνω στο τραπέζι. Ξαπλώνει και συνεχίζω να της γαμάω τον κώλο, ενώ αυτή έτριβε το μουνί της και φώναζε "σκίσε με, χύνω, χύνω".

Συνέχισα το γαμήσι από τον κώλο ώσπου δεν άντεξα και ήθελα να χύσω. Τη στήνω μπροστά μου στα γόνατα και τη βάζω να τον παίρνει στο στόμα της ώσπου άρχιζα να χύνω ότι είχα και δεν είχα.

Ξαφνικά ακούω την πόρτα να ανοίγει και βλέπω τον κουμπάρο μου να φέρνει κάτι πράγματα. Μένει κόκκαλο κι αυτός και η πεθερά του. Κάνει να φύγει λέγοντας ένα σόρρυ με την Αλίκη να του λέει να μην πει τίποτα την κόρη της.

Την καθησυχάζει, της λέει "καλά να περνάς με τον κουμπάρο" και σκάει ένα χαμόγελο.

Αυτή ήταν η αρχή των γαμησιών με την μάνα της κουμπάρας μου.

Ο κουμπάρος μου σε κουβέντα που είχαμε μετά δεν είχε θέμα με αυτό καθώς γνώστης της ζωής μου θεώρησε φυσιολογικό το όλο θέμα και κάποιες φορές μας κάλυπτε κιόλας.
Copyright protected OW ref: 174109Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).