Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά από χρόνια που διαβάζω τις ιστορίες και έχω καταναλώσει χιλιάδες κυβικά από τα χύσια μου, αποφάσισα να σας διηγηθώ την ιστορία μου. Μία ιστορία απολύτως αληθινή η οποία συνέβη πριν από σχεδόν 2 χρόνια.

Καταρχάς να σας πω ότι είμαι 41 ετών, 1.80 με πολύ γυμνασμένο κορμί λόγω δουλειάς. Μένω στη Β. Ελλάδα και γενικότερα είμαι ένας άνθρωπος που δε έχει αναστολές και ταμπού στο σεξ. Αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε που χώρισα από μακροχρόνια σχέση μου. Δεν υπήρχε και δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ ποικιλία. Χωρισμένος λοιπόν και νιώθοντας την επιθυμία να αρχίσω να κάνω παιχνίδι πάλι, αποφάσισα να γραφτώ σε σελίδα γνωριμιών που ήξερα ότι με το σχετικό searching και το κατάλληλο μπλα-μπλα μπορείς πολύ εύκολα να βρεις πολύ πρόθυμες κυρίες (οι μικρές το παίζουν παρθένες) για να περάσεις καλά. Αφού λοιπόν περιπλανήθηκα για περισσότερο από ένα 6μηνο και αφού μου προέκυψαν 3-4 περιπτώσεις σεξουαλικής επαφής με παντρεμένες κυρίες άνω των 50 ετών που έψαχναν να θυμηθούν πως είναι να βλέπουν χαρά στα σκέλια τους, ξάφνου μία μέρα βλέπω αίτημα γνωριμίας από μία καλοβαλμένη 50αρα.

Αφού αναζήτησα λεπτομέρειες στο προφίλ της διαπίστωσα ότι είναι χωρισμένη και "ικανοποιεί" κάποιους από τους βασικούς όρους (καθαριότητα, εχεμύθεια, πρόθυμη για οποιασδήποτε μορφής σεξ, κλπ) που θέτω.

Η γνωριμία μας με την Η εξελίχθηκε πολύ γρήγορα. Σε 2 μέρες είχαμε κλείσει δωμάτιο σε πολυτελές ξενοδοχείο, σε χειμερινό θέρετρο, της Δυτικής Μακεδονίας και ξεσκιζόμασταν με την πλήρη έννοια της λέξης. Η κυρία χωρισμένη και έχοντας μόνο κάποιες περιπέτειες (όπως μου εξομολογήθηκε) με πολύ μεγαλύτερους της ζητούσε έντονες στιγμές σεξουαλικής ικανοποίησης. Το διήμερο πέρασε όπως σας περιέγραψα με "ολοκληρωτικό" σεξ. Την πηδούσα όπου την έβρισκα, της είχα γεμίσει με χύσια όλο το κορμί. Γούσταρα πολύ που με άφηνε και την έσκιζα και την έχυνα μέσα της. Ήταν τόσο αχόρταγη που αν δεν την έχυνα 3-4 φορές δεν πήγαινε για μπάνιο. Και όταν πήγαινε με φώναζε για να με τσιμπουκώσει. Τσιμπουκομάνα από τις λίγες!

Αφού λοιπόν γυρίσαμε στη βάση μας, το "παιχνίδι" συνεχίστηκε διαδικτυακά και όποτε βόλευε κατέβαινα Θεσσαλονίκη για να ένα καλό γαμήσι. Κάποια στιγμή, μετά από 2μήνες, άρχισε το πήδημα μας να εμπλουτίζεται. Βάλαμε στο παιχνίδι μία φίλη της παντρεμένη, ξεκωλιάρα (55αρα που έμοιαζε με 30αρα), κάναμε τρίο με transexual, swinging, βιντεοσκοπήσαμε τα γαμήσια μας και φτιάξαμε sex tape και γενικότερα γαμιόμασταν υπέροχα. Όλα κυλούσαν τέλεια, γαμήσια, γούστα, γνωριμίες με νέα άτομα και οι φίλες της Η να με κοιτάνε σαν ξερολούκουμο. Εγώ όμως "πιστός" στην Η μιας και δε μου χαλούσε χατίρια.

Ένα πρωινό του Απρίλη όμως όλα άλλαξαν. Σκάει μήνυμα. "Θέλω να εκπληρώσω μία ακόμη φαντασίωση μου μαζί σου και να μην ξαναβρεθούμε ποτέ". Κόλλησα είναι η αλήθεια, αιφνιδιάστηκα γιατί ήταν τόσο αχόρταγη μαζί μου που κάποιες φορές φοβόμουν ότι θα ήθελε δεσμεύσεις και τέτοια χαζά. Η απάντηση μου ήρθε πολλές ώρες αργότερα λόγο δουλειάς. Της είπα ότι θα κατέβω Θεσσαλονίκη και θα το μελετήσουμε από κοντά. Άλλωστε πάντα όταν θέλαμε να αλλάξουμε level το συζητούσαμε και επιλέγαμε. Η απάντηση της κοφτή "ΟΧΙ, ή θα δεχτείς αυτό που θα σου πω ή τελείωσε το παραμυθάκι μας". Επειδή δε μου αρέσει και πολύ να μου επιβάλλουν την άποψη τους της έστειλα ένα "άντε και γαμήσου" και έκλεισα την κουβέντα εκεί.

Το ίδιο βράδυ έρχεται μήνυμα στο inbox. Η Η με μία πιτσιρίκα να γλείφονται. Με καύλωσε η παλιοπουτάνα και δεν αντιστάθηκα. "Ποιο είναι το τσουλάκι;" τη ρώτησα. "Α… εσύ δε μου είπες να πάω να γαμηθώ, το έκανα και μάλιστα με την πιο όμορφη". Περιττό να σας πω ότι από την πρώτη μας γνωριμία ήθελε να βρούμε γυναίκα για να κάνει λεσβιακό και αφού το έκανε, δεν έχανε την ευκαιρία να πηδάει γυναίκες και κορίτσια. Παρατηρώντας όμως σιγά-σιγά την πιτσιρίκα της φωτογραφίας άρχισε να μου θυμίζει κάποια. Ποια; Την κόρη της. Το ξανασκέφτηκα, λέω "δε μπορεί".

Την επόμενη της έστειλα μήνυμα. "Θα μου πεις ποια είναι στην φωτογραφία και που την ψάρεψες;". Η απάντηση της με άφησε κόκκαλο. "Αύριο θα είμαι στην πόλη σου, στο ξενοδοχείο μας. Έλα για τελευταία φορά". Το αύριο ήρθε και αφού τελείωσα με τη δουλειά και ετοιμάστηκα, πήγα στο ξενοδοχείο. Μου ανοίγει την πόρτα και με αρχίζει αμέσως μία από τις διαστημικές πίπες που μου έκανε. Ούτε κιχ δεν πρόλαβα να κάνω. Ξάφνου ακούω από το μπάνιο μία φωνή. "Ήρθε; Περιμένε κι εμένα, όλα μόνη σου ρε μάνα;".

Έμεινα μαλάκας, μου έπεσε το καβλί και σάστισα. Βγαίνει από το μπάνιο ένα αφράτο κορμάκι, 17 ετών, με δύο τεράστια βυζιά και ίσως τα πιο φυσικά τσιμπουκόχειλα που έχω δει στη ζωή μου. "Είμαι η Σ. κόρη της πουτάνας σου. Ήξερα ότι η μάνα μου έχει γκόμενο, αλλά δε φανταζόμουν ότι την πηδάει κάποιος μικρότερος της και τόσο ωραίος άντρας. Αυτός έπρεπε να εκπαιδεύει εμένα κι όχι το γερασμένο μουνί σου κωλόγρια" είπε και συνέχισε "Ανακάλυψα πρόσφατα το tape που έχετε κάνει και της ζήτησα να μας γνωρίσει αλλιώς θα την ξεφτίλιζα σε όλο το σόι. Είναι όμως τόσο αχόρταγη μαζί σου που μου άστραψε ένα χαστούκι. Στο παρά ένα γλιτώσατε τον παγκόσμιο διασυρμό. Αν δεν μου καθότανε χθες το βράδυ και δε μου είχε υποσχεθεί ότι θα με κάνει πάσα σε σένα, σήμερα θα σας είχα ανεβάσει στο διαδίκτυο".

Εγώ δε μπορούσα να συνέλθω από αυτά που άκουγα. Όρθιος με την Η μπροστά στην ψωλή μου να με κοιτάει και να ακούει το λογύδριο της Σ και την κόρη της με ένα ύφος pornstar να με κοιτάει και να ξερογλείφεται.

Η μικρή δεν είπε άλλη κουβέντα. Έσκυψε, κοίταξε την μάνα της και είπε "Εσύ δε μπορείς πλέον να τον καυλώσεις. Του έπεσε η πούτσα. Ασ' τον σε μένα…" και τον παίρνει όλο στο στόμα. Μέχρι τα αρχίδια μου μπήκαν μέσα. Η Η σηκώθηκε άναψε τσιγάρο και καθόταν απέναντι μας. Κάπνιζε ενώ παράλληλα χάιδευε το μουνάκι της. Ενώ η Σ με είχε κάνει τούρμπο, σηκώθηκε η Η, έσβησε το τσιγάρο της ήρθε δίπλα μου και μου ψιθυρίζει "Μάνα και κόρη, η απόλυτη φαντασίωση. Εδώ τελειώνουμε οι δυο μας". Εκείνο το βράδυ του Απρίλη ήταν η κορυφαία στιγμή της ερωτικής μου ζωής. Τα γαμήσια μας ακούγονταν σε όλο το ξενοδοχείο. Οι τσιρίδες της μικρής πρέπει να έκαναν όλους τους ένοικους να θέλουν χύσουν. Γαμούσα μάνα και κόρη χωρίς σταματημό.

Η Η εκείνο το βράδυ πραγματικά έδωσε ρεσιτάλ, λες και ανταγωνίζονταν την κόρη της. Με την Η σταματήσαμε να μιλάμε έπειτα από εκείνη την ημέρα. Αντίθετα η Σ συνεχίζει να μου χαρίζει το κορμί της. Μάλιστα έχουμε και κατά κάποιο τρόπο σχέση. Φυσικά είμαι σίγουρος ότι τώρα που έχει περάσει στο πανεπιστήμιο πρέπει να έχει πάρει master στο γαμήσι, αλλά κι εμένα δε με πολύ απασχολεί. Όταν θέλω πηγαίνω, τη βρίσκω, περνάω καλά και φεύγω. Ελπίζω να μην σας κούρασα και να σας άρεσε η ιστορία μου.




Copyright protected OW ref: 174107



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.