Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ονομάζομαι Γιώργος, είμαι 25 χρονών και η κοπέλα μου Κωνσταντίνα και είναι 24. Εγώ είμαι 1.80 και η δικιά μου μέτρια προς ψιλή. Είμαστε εμφανίσιμο ζευγάρι και είχαμε πολλές εμπειρίες πριν γνωριστούμε. Τα έχουμε 2μιση χρόνια. Πρόσφατα ταξιδέψαμε σε μια εξοχική κατοικία που έχει η δικιά μου για 5 ημέρες. Είχαμε και οι δύο όρεξη για σεξ και για παιχνιδάκια ερωτικά. Το δεύτερο βράδυ, ενώ είχαμε αράξει, η δικιά μου σηκώνεται και χωρίς να δώσω σημασία αργότερα ακούω το νερό του μπάνιου να τρέχει. Πέρασε κανένα 20 λεπτό και σηκώθηκα από το καναπέ να πάω να δω τι κάνει. Καθώς πήγαινα ακούω ομιλία. Φτάνοντας πριν ανοίξω την πόρτα και μπω στο μπάνιο. Καταλαβαίνω πως η δικιά μου μιλάει σε chat. Στο παρελθόν το είχαμε ξανακάνει και μαζί και ήταν κάτι που μας καύλωνε και τους δύο. Ανοίγω την πόρτα σιγά και η Κωνσταντίνα μου κάνει νόημα να μη μιλήσω ενώ συνέχισε τη συνομιλία τις.

Το θέαμα με έφτιαξε πολύ. Ήταν βυθισμένη στη μπανιέρα με γεμάτο νερό και αφρούς το μισό στήθος τις απ' έξω και φλέρταρε με ένα τύπο τυχαίο με κάμερα. Είχε τεντώσει το ένα τις πόδι εκτός νερού και πότε-πότε έβγαζε και το άλλο και έτριβε τα πατουσάκια τις μεταξύ τους. Δίπλα της είχε το ποτήρι κρασί που έπινε πιο πριν. Ήταν βγαλμένη από τσόντα. Και το πιο ωραίο ήταν τα ρούχα που είχε επιλέξει να φορέσει έπειτα. Προφανώς για να το κάνουμε όπως και έγινε. Μαύρο κολάν με Μπορντό γόβες 12ποντες, ένα σετ κόκκινα εσώρουχα και τοπάκι μαύρο. Φορούσε ήδη σκουλαρίκια κρίκους και είχε έντονο βάψιμο. Είχε μαύρα μακριά νύχια στα χέρια και απαλό ροζ στα πόδια. Τα οποία τα έδειξε στην κάμερα, όταν ο τύπος που μιλούσε σχολίασε θετικά τα νύχια που είχε στα χέρια.

Εγώ να τον έχω βγάλει έξω και να τον παίζω ήσυχα. Αυτή μια να κοιτάει εμένα και μια το κινητό τις και να δέχεται κομπλιμέντα και ερωτήσεις ερωτικού περιεχομένου, ώσπου η δικιά μου είχε καυλώσει πολύ και δαχτύλωνε το μουνάκι τις μέσα στο νερό. Ο τύπος απ' ότι κατάλαβα τον είχε βγάλει έξω και τον έπαιζε μιας και η καυλιάρα μου δεν ξεκόλλησε το βλέμμα τις από την οθόνη. Τώρα πλέον του έδειχνε όλο το στήθος τις και με το χέρι που δαχτυλώνονταν έπαιζε τη μια τις ρώγα. Τα προστυχόλογα συνεχιζόταν και το παιχνίδι γινόταν πιο τολμηρό με εμένα να μη βγάζω αχνά και αυτή να ξεδιπλώνει τι πουτανιά τις on camera. Έβγαλε λίγο το σώμα της από το νερό και έδειξε στην κάμερα πως δαχτυλώνεται. Ήθελα τόσο πολύ να της γλείψω το άτριχο μουνάκι που άρχισα να πλησιάζω αλλά μου έκανε νόημα να φύγω.

Είχα καταλάβει πως γούσταρε πολύ τη φάση και έτσι δεν ενόχλησα ξανά. Πέρασαν τουλάχιστον 50 λεπτά όταν φτάσανε σε σημείο να έχουν χύσει και οι δύο και να συζητούν για τον αν έχει σχέση. Αυτός ήταν ελεύθερος, η δικιά μου όμως παραδέχτηκε πως έχει. Λίγο πριν λήξει η συνομιλία τους αυτός της ζήτησε το όνομα από το ινστα. Η δικιά μου χωρίς καν να με ρωτήσει του το έδωσε και χαιρετήθηκαν. Κλείνοντας την αρπάζω και τη φιλώ κι αυτή ανταποδίδει με πολύ πάθος και μου λέει να πάω να ξαπλώσω και έρχεται σε δυο λεπτά. Πήγα στο δωμάτιο έκανα φωτισμό ρομαντικό και ξάπλωσα γυμνός και φουλ καυλωμένος. Μπαίνει ντυμένη με τα ρούχα που ανέφερα πιο πάνω και με αισθησιακό τρόπο κινείται προς τι μεριά μου. Με καυλιάρικη φωνή αρχίζει χαμηλόφωνα να μου λέει:

- Μωρό μου σου άρεσε;

- Πολύ καυλιάρα μου. Με τρέλανε η πουτανιά σου…

ενώ αυτή άρχισε να μου τον παίζει και να με γλείφει.

- Εσένα σου άρεσε;… τη ρωτώ εγώ.

- Μ... μου άρεσε πολύ και η φάση και αυτός ο τύπος. Με καύλωνε με αυτά που μου έλεγε.

Μετά από αυτό τη βουτάω, της βγάζω τις γόβες και το κολάν και τη φέρνω πάνω μου. Τραβάει μόνη τις στην άκρη το στρινγκάκι τις και χώνομαι με μανία μέσα της. Αυτή όπως ήταν από πάνω μου έσκυβε και φιλιόμασταν παθιασμένα. Εκεί που το κάναμε κι ενώ είχαμε αλλάξει μερικές στάσεις της λέω…

- Λες να σε κάνει add στο ινστα;

- Στάνταρ θα με κάνει. Και θα μου στείλει κιόλας.

- Και εσύ θα του απαντήσεις;

- Έτσι λέω. Εκτός και αν έχεις θέμα μωρό μου… τότε δεν τον δέχομαι.

- Κάνε ότι γουστάρεις απλά να με κρατάς ενήμερο.

- Φυσικά μωράκι μου. Εξάλλου δεν μένουμε στην ίδια πόλη. Ότι και να πούμε στα λόγια θα μείνει.

Έπειτα της τον έδωσα στο στόμα και τελείωσα. Άλλα στο στόμα, άλλα στο στήθος, άλλα στα μαλλιά και στο πρόσωπο.

Η ιστορία συνεχίζεται. Ελπίζω να σας άρεσε.
Copyright protected OW ref: 174057Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).