Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Χριστούγεννα στην Αράχωβα

Οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές στο εξοχικό του κ Τάκη στην Αράχωβα, με την Λάουρα και το Δημήτρη συνεχίστηκαν σε μια όμορφη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα, με το χιόνι να πέφτει έξω από το σπίτι, το τζάκι και τα καλοριφέρ να καίνε μέρα και νύχτα και εμένα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των συγκατοίκων, φανερά ή κρυφά.

Το ζευγάρι πλέον, ξεχωριστά ή και μαζί, είχαν ζήσει απίστευτες ερωτικές στιγμές μαζί μου, έχοντας γευτεί το νεανικό μου και πάντα διψασμένο για έντονες συγκινήσεις κορμί με όλους τους δυνατούς τρόπους. Ήταν βέβαιο ότι αυτό θα συνεχίζονταν σε κάθε ευκαιρία πλέον, είτε τις επόμενες μέρες εδώ είτε και μετά την επιστροφή μας στην Αθήνα.

Ο Δημήτρης, που φυσικά δεν είχε καταλάβει τίποτα για τη δράση των γονέων του, εκδήλωνε όλη του την ευγένεια και την τρυφερότητα, φροντίζοντάς με σε καθετί όλη τη μέρα, μένοντας πλάι μου, κάνοντάς μου όλα τα χατίρια, κοιτάζοντας με ντροπαλά και παίρνοντας το βλέμμα του όταν τον έπιανα να με κοιτάζει. Αν και ήταν περίπου ενάμισι χρόνο μεγαλύτερός μου, δεν πρέπει να είχε ιδιαίτερες ερωτικές εμπειρίες ή σχέσεις και δεν ήξερε τι να κάνει για να με πλησιάσει, όπως ονειρευόταν.

Σίγουρα τα αγόρια της ηλικίας του δεν ήταν ποτέ του γούστου μου, αλλά δεν έπαυα να νιώθω μια τρυφερή αίσθηση γι’ αυτόν κι έτσι αρκετές φορές αυτές τις μέρες τον άφησα να με φιλήσει στο μάγουλο ή του κράτησα το χέρι, όταν βγήκαμε βόλτα στο χωριό. Καμάρωνε σαν παγώνι παρουσιάζοντάς με σε γνωστούς του σαν τη φίλη του και δεν του το χάλασα αυτό.

Όταν είχαμε γυρίσει από απογευματινή βόλτα στο σπίτι ο κ Τάκης και η Λάουρα έλειπαν. Ένα σημείωμα διευκρίνιζε ότι θα έλειπαν κάποιες ώρες σε κάποιο συγγενικό σπίτι του κ Τάκη εκεί κοντά.

Είπα στον Δημήτρη ότι θα μπω για μπάνιο και ανέβηκα στο δωμάτιο μου.

Γδύθηκα, έριξα πάνω μου το άσπρο μου μπουρνούζι του μπάνιου, πήρα ένα σετ κόκκινα εσώρουχα και πέρασα στο απέναντι δωμάτιο που ήταν το μπάνιο.

Γέμισα την μπανιέρα με ζεστό νερό, που πάντα εξασφάλιζε ο λέβητας του σπιτιού για το μπάνιο και έριξα ένα σωρό αφρόλουτρα και μυρωδικά μέσα στη μπανιέρα.

Είχα μόλις κλείσει τη βρύση της μπανιέρας και βγάζοντας το μπουρνούζι το ακούμπησα στη διπλανή κρεμάστρα. Ολόγυμνη βάδισα προς την μπανιέρα, όταν άκουσα ένα θόρυβο από την πόρτα, ανεπαίσθητο αλλά αρκετό για να καταλάβω, ότι ο Δημήτρης είχε ανοίξει ένα – δύο εκατοστά την πόρτα του μπάνιου.

Αποφάσισα να παίξω στο παιχνίδι του και να κάνω ότι δεν κατάλαβα ότι ήθελε να με πάρει μάτι.

Με την πλάτη στη πόρτα, κοιτάχτηκα για λίγο μέσα στον ολόσωμο καθρέπτη.

Η σκέψη ότι με έβλεπε γυμνή με ερέθισε και με ικανοποιούσε. Έκανα πίσω τα μαλλιά μου, δίνοντας του χρόνο να κοιτάζει τη γυμνή μου πλάτη, το κωλαράκι μου, τα γυμνά μου πόδια. Ίσως μέσα από τον καθρέπτη να μπορούσε να δει και το γυμνό μου στήθος, που οι ρώγες μου είχαν ήδη ερεθιστεί.

Τις χάιδεψα και σκλήρυναν περισσότερο.

Ήμουν σίγουρη ότι ο Δημήτρης θα είχε ήδη βγάλει τον πούτσο του και θα τον χάιδευε, μην τολμώντας όμως να ανοίξει την πόρτα και να δοκιμάσει την τύχη του.

Ένιωσα να υγραίνομαι στη σκέψη αυτή. Πόσο διαφορετικά θα ήταν αν αντί για το ντροπαλό αγόρι στην πόρτα στεκόταν ο πατέρας του ή ένας έμπειρος, ώριμος άντρας, που θα έμπαινε μέσα και θα μου έκανε άγριο έρωτα μέσα και έξω από το καυτό νερό της μπανιέρας.

Με τις σκέψεις αυτές πλησίασα στη μπανιέρα, έσκυψα, τουρλώνοντας το κωλαράκι μου στο κοινό μου και δοκίμασα το νερό. Ήταν τέλειο κι έτσι μπήκα στη μπανιέρα, που ήταν γεμάτη από τους αφρούς και ξάπλωσα τεμπέλικα. Η μπανιέρα απέναντι από την πόρτα έδινε την τέλεια θέα στον Δημήτρη από το στήθος μου κι επάνω.

Άρχισα να το σαπουνίζω αργά, ένα – ένα στήθος. Είχα γύρει το κεφάλι μου προς τα πίσω και είχα μισοκλείσει τα μάτια. Το σφουγγάρι άγγιζε το κάθε μου στήθος και τριβόταν αργά πάνω του.

Έγειρα περισσότερο προς τα πίσω το κεφάλι μου ακουμπώντας το στη μπανιέρα και συνέχισα τα αργά χάδια στα στήθη μου. Στη σκέψη ότι ο Δημήτρης είναι απ’ έξω και με κοιτάζει ερεθιζόμουν όλο και πιο πολύ. Οι ρώγες μου ήταν τώρα πολύ πετρωμένες.

Άφησα το σφουγγάρι στην άκρη και άρχισα να τις χαϊδεύω. Μια τη μια, μια την άλλη, ανάμεσα στα δάχτυλα μου, να τις τσιμπάω και να τις στρίβω απαλά …

- Ωχ! Ωχ!

Ξέφυγαν στεναγμοί από τα χείλη μου και η γλώσσα μου τα έγλειψε διψασμένη.

Τα πόδια μου άνοιξαν και το άλλο μου χέρι ακούμπησε σαν βεντούζα το υγρό μου μουνάκι.

Τα χείλη μου άνοιξαν και άρχισα να παίζω με την ερεθισμένη κλειτορίδα μου.

- Ωχ! Ωχ!

Ξαναβόγκηξα από τα κύματα ηδονής και καύλας που με κατέκλυζαν.

Κλεφτά πρόσεξα ότι η πόρτα είχε ανοίξει ακόμη λίγο. Ο Δημήτρης δεν ήθελε να χάσει καθόλου από το θέαμα που ονειρευόταν.

Αύξησα το ρυθμό και συνέχισα να χαϊδεύομαι μανιασμένα. Η καύλα μου να με παίρνουν μάτι ενώ ήμουν γυμνή και χαϊδευόμουν είχε χτυπήσει κόκκινο.

Μού άρεσε να επιδεικνύομαι ή απλά ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη;

Δε θέλησα να λύσω την απορία μου. Δεν ήθελα να τον πιάσω στα πράσα και να τον φέρω μέσα να κάνουμε έρωτα. Θα με ερωτευόταν απόλυτα μετά και δεν το ήθελα. Δε θα κολλάγαμε καθόλου και θα ήταν δυστυχισμένος μετά. Καλύτερα έτσι.

Θυμήθηκα τις στιγμές στο πάρτι μου με τα αντρικά χάδια στο κορμί μου πάνω από το λεπτό φορεματάκι, τη φάση με τον κ Τάκη στο Καβούρι και το πόσο άγρια με πήρε, τη φάση με τη Λάουρα και το προχτεσινό ερωτικό ξύπνημά μου, το πρώτο μου ερωτικό τρίγωνο με τον κ Τάκη και τη Λάουρα και τους πολλαπλούς οργασμούς, που μού χάρισαν, γεμάτους με ένταση, αδρεναλίνη, ντροπή αλλά και μοναδικό ερωτισμό.

Δεν άντεξα άλλο…

- Ωχ! Ωχ! Ναι…

Το κορμί μου τινάχτηκε μέσα στο καυτό νερό και τα χείλη μου βόγκηξαν πνιχτά καθώς ένας άγριος οργασμός με συνεπήρε.

Έτρεμα ολόκληρη κι έχυνα συνεχώς με το κεφάλι γερμένο πίσω.

Ο Δημήτρης, που ήμασταν μαζί όλο το απόγευμα, μπορεί να νόμιζε ότι ο ερεθισμός μου ήταν για χάρη του και ότι δεν είχα το θάρρος να του πω κάτι, όπως δεν είχε κι αυτός. Άκουσα θόρυβο απ’ έξω από την πόρτα και βήματα να απομακρύνονται. Πρέπει να είχε φτάσει κι αυτός.

Έμεινα κάμποση ώρα μέσα στο νερό και χαλάρωνα, αλλά δεν είχα ακόμη ξεδιψάσει.

Πήρα τη μπαταρία του ντους και ανασηκώθηκα μέσα στη μπανιέρα. Άφησα το νερό από την μπανιέρα να τρέξει και άρχισα να ξεβγάζομαι με το ντους.

Οδήγησα το καυτό νερό στο μουνάκι μου και στο στήθος μου. Μού άρεσε η αίσθηση του νερού σαν χάδι πάνω στο γυμνό μου κορμί.

Τα δάχτυλα του άλλου χεριού μου χάιδεψαν το κωλαράκι μου και μετά ήρθαν ανάμεσα ψάχνοντας την πίσω τρυπούλα μου. Έπαιζα με το νερό υπό πίεση από το ντους στο μουνάκι μου και το δάχτυλό μου να με ερεθίζει πίσω.

Έσπρωξα τη μπαταρία του ντους πάνω μου. Με άγγιξε στο μουνάκι, όχι μέσα αλλά πάνω. Τρίφτηκα πάνω της και έσπρωξα το δάχτυλό μου πίσω.

- Αχ! Ωχ! Ωχ!

Σχεδόν ούρλιαξα αυτή τη φορά καθώς νέα κύματα ηδονής με κατέκλυσαν.

Ένας νέος οργασμός λύγισε τα πόδια μου και κάθισα ζαλισμένη στη μπανιέρα για να μην πέσω. Η αναπνοή μου ήταν λαχανιασμένη και το πρόσωπο μου κατακόκκινο.

Όταν ηρέμησα κάπως, βγήκα, σκουπίστηκα, φόρεσα τα κόκκινα εσώρουχά μου και το μπουρνούζι και έτρεξα στο δωμάτιο μου. Πέταξα το μπουρνούζι στη πολυθρόνα και χωρίς πιτζάμες, με μόνο τα εσώρουχα χώθηκα κάτω από τα σκεπάσματα στο διπλό κρεβάτι.

Με πήρε ένας γλυκός ύπνος μέχρι σχεδόν τις 9:30 μ.μ.

Φόρεσα ένα σετάκι, φουστίτσα και μπλούζα, και κατέβηκα στο τζάκι.

Ο κ Τάκης και η Λάουρα είχαν ήδη γυρίσει. Ο Δημήτρης ήταν καθισμένος στον καναπέ δίπλα στο τζάκι, Πήγα και κάθισα δίπλα του και του χαμογέλασα.

Κοκκίνισε, παρ' όλο που δεν ήξερε ότι ήξερα. Αλλά και χάρηκε που κάθισα δίπλα του.

Τα πόδια μου, χωρίς κάλτσες, αναδεικνύονταν από την κοντή φουστίτσα και το φως της φωτιάς από το τζάκι. Κι εγώ την είχα τραβήξει πιο πολύ στη μέση για να την κάνω λίγο πιο κοντή.

Το ζευγάρι κοίταζε διερευνητικά προς το μέρος μας, αναρωτώντας πως τα περάσαμε το απόγευμα.

Ήταν φανερό ότι και οι τρεις θα ήθελαν εκείνη τη στιγμή να ήμουν μόνο δική τους.

Η νύχτα θα είχε άραγε συνέχεια;




Copyright protected OW ref: 174014



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).