Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας και πάλι. Επανέρχομαι για το δεύτερο μέρος της ιστορίας του παράνομου πάθους με την Ιωάννα, τη συμφοιτήτρια μου στο μεταπτυχιακό. Με μεγάλη καθυστέρηση είναι η αλήθεια, δε σας κρύβω ότι σκέφτηκα σοβαρά μήπως δεν πρέπει να τη συνεχίσω γιατί η ιστορία είναι αληθινή και όσο περισσότερα βγαίνουν τόσο ρισκάρεις αποκάλυψη. Τελικά όμως θα σας πω και τα υπόλοιπα, γιατί πραγματικά μου κάνει καλό να τα «εξομολογούμαι».

Μετά την παρουσίαση της εργασίας και την άριστη απόδοσή μας, είχαμε αφήσει μια υπόσχεση ότι θα βγαίναμε οι δύο μας να το γιορτάσουμε. Οι επόμενες ημέρες όμως ήταν περίεργες. Όποτε σκεφτόμουν τη νύχτα που κάναμε έρωτα με γέμιζε ένα περίεργο συναίσθημα. Ένιωθα να έχω μπλέξει σε περίεργα μονοπάτια, άγνωστα για εμένα, δεν ήξερα πως να διαχειριστώ την κατάσταση, ούτε μπορούσα να ζητήσω από κάποιον να με βοηθήσει.

Η επιστροφή της Νίκης δύο ημέρες μετά την παρουσίαση επέτεινε τη δυσκολία της κατάστασης. Η παρουσία της μου υπενθύμιζε διαρκώς την παρασπονδία μου, ότι την είχα απατήσει. Σίγουρα δεν είχε καταλάβει κάτι, αλλιώς θα μου το έδειχνε. Πλέον δε μπορούσα να μη σκέφτομαι ότι αυτό που κάναμε δεν ήταν σωστό. Ταυτόχρονα όμως δε μπορούσα και να το μετανιώσω.

Δεν ήταν απλά το γεγονός ότι είχα περάσει καλά. Απλά ένιωθα ότι αυτή η κατάσταση ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Να πω ότι δεν είχα κάνει προσπάθειες να το αποφύγω; Είχα συγκρατήσει τον εαυτό μου για πολύ καιρό. Εκείνο το βράδυ όμως δε μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό.

Είχε περάσει περίπου μία εβδομάδα από την παρουσίαση της εργασίας. Στο διάστημα αυτό βρισκόμαστε με την Ιωάννα στα μαθήματα, πάντα όμως ήταν μπροστά τρίτοι και συμπεριφερόμαστε σαν να μην τρέχει τίποτα. Η συμπεριφορά της αυτή μου δημιουργούσε ερωτηματικά. Το έκανε απλά για να μη μας πάρουν χαμπάρι ή το είχε μετανιώσει;

Η απάντηση ήρθε λίγες ημέρες μετά. Ήταν Παρασκευή όταν δέχτηκα κλήση της. Είχα περάσει πολλές ώρες να σκέφτομαι τι θα έκανα σε αυτή την περίπτωση, με το που είδα όμως το όνομά της στην οθόνη ήταν σαν να μην είχε γίνει τίποτα. Το σήκωσα, στην αρχή ήταν λίγο διστακτική, σαν να ανίχνευε κι αυτή τη διάθεση μου, τελικά όμως μου είπε αν ήθελα να βγαίναμε το επόμενο βράδυ. Είπα ναι χωρίς δεύτερη σκέψη. Δε σκέφτηκα καν τι θα έλεγα στη Νίκη, ούτε ότι όλο αυτό δεν ήταν σωστό. Απλά δε μπορούσα να αντισταθώ στην επιθυμία να την ξαναδώ.

Την άλλη ημέρα επικαλέστηκα στη Νίκη οικογενειακή υποχρέωση. Για καλή μου τύχη ήθελε κι αυτή να βγει με μια φίλη της, οπότε μπόρεσα να το κανονίσω. Με την Ιωάννα βρεθήκαμε σε ένα ήσυχο μαγαζί στην Αγία Παρασκευή, που έμενε. Κάπου που δεν υπήρχε περίπτωση να μας έβλεπαν κοινοί γνωστοί κι επειδή κι αυτή είχε πρόσφατα μετακομίσει δεν την ήξεραν ακόμα.

Έφτασα πρώτος, δέκα λεπτά πριν το ραντεβού, κάθισα σε εμφανές σημείο και την περίμενα. Έφτασε ακριβώς στις 8, που είχαμε πει. Ήταν μια θεά, ένας άγγελος. Φορούσε μια κόκκινη μπλούζα, μακρυμάνικη, λίγο φαρδιά με ήπιο ντεκολτέ, ένα άσπρο σορτσάκι αρκετά κοντό και κόκκινα παπούτσια με χοντρό τακούνι. Έβγαζε κάτι ταυτόχρονα αρχοντικό και σέξι. Μόλις με είδε πήρε ένα βλέμμα χαράς και ανακούφισης, έσπευσε και με φίλησε στο στόμα.

- Φοβήθηκα πως δε θα ερχόσουν.

- Ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου.

Είχα στο μυαλό μου να συζητούσαμε πολλά, για το περίεργο της φάσης, τον κίνδυνο για τις σχέσεις μας κλπ. Δε μου έβγαινε όμως, τώρα που την είχα μπροστά μου φοβόμουν μην κολλήσει. Αρχίσαμε να μιλάμε σαν να μην έτρεχε τίποτα, σαν να είμαστε ένα κοινό ζευγάρι που φλερτάρει. Υπήρχε ο γνωστός ερωτισμός στην ατμόσφαιρα, μια άνεση λες και γνωριζόμαστε χρόνια. Λέγαμε ιστορίες από το παρελθόν, οικογενειακές, από τη σχολή. Για μια ώρα περίπου ήταν σαν να είχαμε βγει πρώτη φορά, δύο άνθρωποι ελεύθεροι για να διαπιστώσουν αν ταιριάζουν.

Όπως ήταν λογικό, δεν κράτησε για πάντα. Όπως διηγούνταν μια ιστορία, της ξέφυγε και ανέφερε το αγόρι της και μας υπενθύμισε πως είχε η κατάσταση. Αναπόφευκτα αρχίσαμε να το συζητάμε. Ουσιαστικά να ξαναλέμε τα ίδια με την προηγούμενη φορά στο σπίτι μου. Ήταν πολύ περίεργο όλο αυτό, νιώθαμε κι οι δύο άσχημα για τις σχέσεις μας, ήταν μια κατάσταση γεμάτη ενοχές. Μου άρεσε όμως τόσο πολύ. Το πρόσωπό της, η φωνή της, το καλλίγραμμο σώμα της.

Έσκυψα μπροστά και της ψιθύρισα «Σε θέλω». Έκλεισε τα μάτια και χαμογέλασε γλυκά. Σηκώθηκε, πήρε το κραγιόν της δήθεν να το ανανεώσει και πήγε προς το μπάνιο. Ακολούθησα δύο λεπτά μετά. Κατευθύνθηκα στις γυναικείες, κατάλαβα αμέσως που βρισκόταν. Είχε αφήσει την πόρτα του θαλάμου μισάνοιχτη, σα να με προκαλούσε.

Με το που έκλεισα την πόρτα πίσω μου όρμησε. Με φιλούσε δυνατά, οι γλώσσες μας ενωμένες εξερευνούσαν η μια την άλλη. Το ένοχο πάθος που μας συνέδεε είχε ξεσπάσει ξανά. Πέρασα τα χέρια μου κάτω από τη μπλούζα της κι εξερευνούσα την κοιλίτσα και το στήθος της. Τόσο τρυφερή, τόσο ελκυστική.

Πάνω που ήμαστε ένα βήμα πριν γδυθούμε, ακούσαμε ένα χτύπημα στην πόρτα που μας επανέφερε στην πραγματικότητα. Η Ιωάννα είπε πως ήταν άλλος μέσα, περιμέναμε να φύγουν και βγήκαμε. Πήγα βιαστικά στο ταμείο, πλήρωσα, την πήρα από το χέρι και πήγαμε στο αμάξι μου. Κάτσαμε μπροστά και ξεκίνησα να ψάχνω ένα πιο ήσυχο μέρος. Όση ώρα έψαχνα το χέρι μου ήταν στα μπουτάκια της. Το σορτς τα άφηνε εκτεθειμένα και η αντίθεσή τους με το λευκό ύφασμα ήταν τόσο διεγερτική.

Απομακρυνθήκαμε αρκετά από την περιοχή μέχρι να βρω κάποιο σημείο απομονωμένο και ασφαλές. Κλείδωσα και μετακινηθήκαμε αμέσως στο πίσω κάθισμα. Έβγαλε τη μπλούζα της και με καβάλησε. Το κοντό, ευλύγιστο κορμάκι της μπορούσε να κινείται ευκολότερα από το δικό μου στο στενάχωρο αυτοκίνητο. Φορούσε ένα σουτιέν κόκκινο προς μωβ με ενίσχυση, και τα βυζιά της φαίνονταν τεράστια. Έχωσα μέσα τους το κεφάλι μου κι άρχισα να γλείφω και να τα δαγκώνω. Η Ιωάννα έβγαζε μικρούς αναστεναγμούς ευχαρίστησης Τα χέρια μου χάιδευαν την κοιλιά και τη μέση της. Όταν χόρτασα με το στήθος της αρχίσαμε ξανά να φιλιόμαστε παθιασμένα, και τα χέρια μου πλέον χούφτωναν με μανία τις μπουτάρες της, που όλο το βράδυ με καύλωναν.

Σε κάποια φάση προσπάθησα να ξεκουμπώσω το σορτσάκι της. Τότε έγειρε πίσω και σταμάτησε να με φιλάει. Με μια κίνηση ξεκούμπωσε το σουτιέν, απελευθερώνοντας τα μαστάρια της, και μου έβγαλε τη μπλούζα. Κατέβηκε από πάνω μου, έκατσε δίπλα στο κάθισμα, μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και πήρε στο στόμα της τον πούτσο μου. Η καργιόλα ήταν πραγματική μαστόρισσα. Τον έβαλε όλο με τη μία στο στόμα της και τον έγλειφε από πάνω μέχρι κάτω. Χούφτωσε τα αρχίδια μου με το ελεύθερο χέρι της. Την Νίκη δεν την άφηνα να μου το κάνει, εκνευριζόμουν σε σημείο μια φορά να φτάσω να τη χαστουκίσω! Με την Ιωάννα όμως δε μπορούσα να αντιδράσω, με είχε καθηλώσει το τσιμπούκι που μου έκανε. Αφέθηκα να με ρουφάει και προσπαθούσα με κάθε τρόπο να κρατηθώ και να μην τελειώσω, για να την πηδήξω όπως ήθελα.

Η Ιωάννα όμως ήξερε τι έκανε. Όταν ένιωσε το παλούκι μου να έχει φτάσει στο μέγιστο σημείο καύλας, με μια κίνηση ξεκούμπωσε το σορτσάκι της και το κατέβασε μαζί με το μαύρο κιλοτάκι της, χωρίς να αφήσει ούτε μια στιγμή τον πούτσο μου από το στόμα της. Έβγαλε και τα παπούτσια της, που ήταν πλέον το μόνο πράγμα που φορούσε, και όπως ήταν εντελώς γυμνή σήκωσε επιτέλους το κεφάλι της, λίγες μόνο στιγμές απ' όταν δε θα κρατιόμουν άλλο και θα τελείωνα. Μου έριξε ένα φλογερό βλέμμα, όλο καύλα και υποσχέσεις, και ανέβηκε ξανά πάνω μου. Είχα αφεθεί, δεν έκανα τίποτα, η πρωτοβουλία πάνω της.

Πιάστηκε από τα δύο μπροστινά καθίσματα και ανασηκώθηκε. Το υγρό, καυλωμένο μουνάκι της ήταν μπροστά μου, στη διάθεσή μου. Μετακίνησα τον πούτσο μου ώστε να σταθεί κατάλληλα, κέντραρα και μπήκα μέσα της. Σήκωσε τα πόδια της και με μια απίστευτη, ακροβατική κίνηση ακούμπησε τις πατούσες της στους ώμους μου.

Όντας γνωστός ποδολάγνος, η αίσθηση από τα πόδια της στους ώμους μου και η επαφή της πούτσας μου με το υγρό της μουνάκι με απογείωσε, με έκανε τούρμπο! Άρχισα να κουνιέμαι μέσα της σαν τρελός, η θέση της όμως ήταν τέτοια που είχε ξεκάθαρα το πάνω χέρι. Ανεβοκατέβαινε πάνω στο παλούκι μου μέχρι να με νιώσει να πλησιάζω, και λίγο πριν φτάσω σταματούσε απότομα και κουνιόταν αργά και κυκλικά. Ούρλιαζε και βογκούσε, κρατιόταν από το λαιμό μου με τα χέρια της και όπως χόρευε πάνω μου τα βυζάκια της με τις σκληρές ρωγίτσες πήγαιναν πέρα δώθε.

Μετά από κάνα εικοσάλεπτο που πηδιόμασταν σε αυτή τη στάση η Ιωάννα τελείωσε δυνατά δίνοντάς μου ταυτόχρονα ένα γερό γλωσσόφιλο, χωρίς όμως να βγει νοκ άουτ. Η χαλάρωσή της για ένα λεπτό μου έδωσε την αφορμή που ζητούσα να αποκαταστήσω την τάξη. Πριν προλάβει να συνέλθει την έσπρωξα δεξιά και χωρίς να βγω στιγμή από μέσα της την ξάπλωσα στο κάθισμα. Ήμουν ξανά από πάνω της, τα πόδια της περασμένα στους ώμους μου, τα χέρια μου να χουφτώνουν τα καυλιάρικα βυζιά της και ο πούτσος μου βαθιά μέσα στο μουνάκι της. Συνέχισα να την ξεσκίζω στη στάση αυτή για 5-10 λεπτά. Το μουνάκι της είχε λιώσει. Ευτυχώς, όταν έφτασα ξανά λίγες στιγμές πριν την ολοκλήρωση θυμήθηκα ότι δε φορούσα προφυλακτικό. Έτσι βγήκα απότομα από μέσα της και της έδωσα τον πούτσο μου στο στόμα. Σε ένα λεπτό είχε ρουφήξει και καταπιεί και την τελευταία σταγόνα.

Μας πήρε πάνω από ένα τέταρτο να συνέλθουμε. Το ξέσκισμα αυτό, παρόλο που έγινε σε αντίξοες συνθήκες, ήταν μακράν καλύτερο από το προηγούμενο. Είχαμε κι οι δύο περάσει τέλεια, αυτή η ένταση ανάμεσά μας που υπήρχε τόσες μέρες ξέσπασε. Ήταν μια επιβεβαίωση πως, όσο περίεργο κι αν ήταν αυτό που συνέβαινε μεταξύ μας, το θέλαμε και οι δύο.

Η Ιωάννα ξαναβρήκε τις ανάσες της μετά από εμένα. Έγειρε πάνω μου, την αγκάλιασα και με ευχαρίστησε.

- Και τώρα;

- Τι τώρα;

- Τι θα κάνουμε;

- Ειλικρινά βαρέθηκα να το σκέφτομαι. Δε βγάζει πουθενά. Ας το συνεχίσουμε κι όπου βγάλει. Μέχρι δεν ξέρω πότε.

Δεν απάντησε τίποτα. Με ξαναφίλησε, ντυθήκαμε, μαζευτήκαμε και την πήγα σπίτι. Όταν έφτασα η Νίκη δεν είχε επιστρέψει ακόμα. Έφτασε δύο λεπτά αφότου είχα βγει από το μπάνιο. Δεν κατάλαβε τίποτα.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 174008



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.