Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Συναντηθήκαμε σε ένα φιλικό σπίτι προσκεκλημένοι και οι δύο, άγνωστοι μέχρι τότε. Η κοινή μας φίλη, η Καίτη, μας είχε πει τα καλύτερα για τη Μαίρη, την παιδική της φίλη, αλλά και για τον άνδρα της. Αυτή δικηγόρος και αυτός μηχανολόγος σε μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία. Όταν ακόμα στην Ελλάδα υπήρχαν τέτοιες εταιρείες.

Όταν μπήκε το ζευγάρι στο σπίτι της Καίτης δε μου έκαναν καμία εντύπωση. Ο τύπος είχε ένα υπεροπτικό ύφος και η γυναίκα του αφού σάρωσε την αίθουσα άρχισε να μιλάει με όποιον συναντούσε. Είχε κάτι στο βλέμμα της, κάτι το παιχνιδιάρικο, το έντονα ερωτικό, το "σκανταλιάρικο".

Πρέπει να πω δυο πράματα για μένα. Ήμουν 35 ετών, με μια μικρή σχετικά αλλά δυναμική εμπορική εταιρεία που μου εξασφάλιζε μια άνετη ζωή, με τις γυμναστικές μου και τα ταξίδια μου στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Εκείνο που πρέπει να πω επίσης είναι ότι η γυναίκα μου ήταν μια γυναικάρα και σε αυτό το κομμάτι δε μου έλειπε τίποτα απολύτως. Η σχέση μας ήταν όσο μπορούσε καλή και βασισμένη στην ειλικρίνεια. Ομολογώ και δε ντρέπομαι, όσο και αν αυτό με εκθέτει ως άνδρα, ότι δεν είχα ποτέ απατήσει τη γυναίκα μου ενώ είχα άπειρες ευκαιρίες. Θέλω να ομολογήσω επίσης ότι δεν το είχα ανάγκη και ως εκ τούτου δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Μια δυο φορές που πήγε να γίνει κάτι με άλλες γυναίκες δεν το προχώρησα. Ήμασταν 6 χρόνια μαζί, 4 χρόνια παντρεμένοι και τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά και δεν ήθελα να τα χαλάσω με μια τυχαία γκομενοδουλειά.

Εκείνο το βράδυ πάντως θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Μεταξύ μας, δεν πίστευα ότι αυτά που έζησα είναι πράγματα που γίνονται. Και όμως, γίνονται και καλογίνονται. Όσο και αν φαίνονται απίθανα σε κάποιους.

Η Καίτη είχε πολύ κόσμο στο σπίτι της εκείνο το βράδυ και στο καλοστημένο τραπέζι που μας έβαλε να καθίσουμε για το δείπνο ήμασταν στριμωγμένοι. Έτυχε να καθίσω δίπλα στη Μαίρη και ο άντρας της είχε καθίσει από την άλλη μεριά, δίπλα της. Απέναντί μου ήταν καθισμένη η γυναίκα μου, η οποία της έριχνε στ' αφτιά από κάθε άποψη.

Με το που καθίσαμε στις καρέκλες μας το μπούτι της Μαίρης ήταν πάνω στο μπούτι μου. Τυχαίο σκέφτηκα... αλλά δε μπορεί κανένας να πει ότι και το τρίψιμο του μπουτιού της στο μπούτι μου ήταν και αυτό τυχαίο. Άρχισα να ανάβω αλλά και να νιώθω άβολα. Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται όλο και πιο δύσκολα για μένα. Κάποια στιγμή άρχισε να με χαϊδεύει στο μπούτι με το χέρι της. Πρέπει να πω ότι δεν είχαμε ανταλλάξει μια κουβέντα μεταξύ μας. Ήταν πληθωρική και μιλούσε με όλο το τραπέζι εκτός από τον άντρα της κι εμένα. Περιττό να πω ότι ένιωθα όλο και πιο άβολα. Με όλη αυτή την κατάσταση είχα πραγματικά καυλώσει αλλά τα χέρια μου πάνω στο τραπέζι μήπως και καταλάβει τίποτα η γυναίκα μου. Η Μαίρη δίπλα μου δεν έλεγε να ανεβάσει το χέρι της πάνω στο τραπέζι παρά μόνο κάποιες στιγμές που το απαιτούσε η κουβέντα να κάνει κάποιες έντονες χειρονομίες και αμέσως το βύθιζε ανάμεσα στα μπούτια μου.

Κάποια στιγμή μου τον χούφτωσε και στη συνέχεια έσυρε το νύχι του δείκτη της κατά μήκος της καυλωμένης μου ψωλής προσπαθώντας να τη ζυγίσει. Όταν κατάλαβε το μέγεθος μου φαίνεται ότι της άρεσε και είπε συμφωνώντας με κάτι που είπε κάποιος από απέναντι:

- Θα συμφωνήσω και εγώ με το μέγεθός της. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η δίκη και μεγάλο το διακύβευμα. Το τελευταίο το είπε κοιτάζοντας προς το μέρος μου.

Έστριψα το κεφάλι μου να δω πως είναι ο άντρας της. Είχε ένα ύφος απόλυτης βαρεμάρας και πλήρους αδιαφορίας. Η Μαίρη είχε φτάσει να με μαλακίζει σχεδόν κανονικά όταν της έπιασα το χέρι και της το τράβηξα από την πούτσα μου.

- Θέλω να πάω στην τουαλέτα...

γιατί το είπα δεν το κατάλαβα, γιατί σε κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να δώσω αναφορά και να ζητήσω και συγγνώμη.

- Α… ευτυχώς κύριε Γιάννη, γιατί θα ήθελα κι εγώ να την επισκεφτώ.

Με ακολούθησε και φτάνοντας στην είσοδο μου ζήτησε να πάει πρώτη. Φυσικά και δέχτηκα. Μετά από λίγα λεπτά της ώρας βγήκε και μου είπε, "μην κουμπωθείς σε παρακαλώ, έλα στο τραπέζι έτσι, θέλω να σε αγγίξω".

- Είσαι τελείως τρελή, δε γίνεται αυτό, η γυναίκα μου είναι απέναντι και είμαι βέβαιος ότι έχει καταλάβει τι κάνουμε.

- Πάρε την κάρτα μου και πάρε με όταν μπορέσεις, μου είπε κοφτά.

Πήγαμε πάλι στις θέσεις μας και η Μαίρη συνέχισε να μου βάζει χέρι και κάποια στιγμή μου το κατέβασε το φερμουάρ. Πανικός. Σηκώθηκα και πήγα για τσιγάρο. Όταν τελείωσα είπα στη γυναίκα μου ότι δεν αισθάνομαι καλά και φύγαμε. Περιττό να πω τον καβγά που κάναμε εκείνο το βράδυ και για πολλές μέρες συνεχίστηκε η φασαρία. Μετά από κάθε καβγά και στη φάση που κάναμε ειρήνη, το γαμήσι πήγαινε σύννεφο. Μετά από χρόνια μου εμπιστεύτηκε ότι ήταν πολύ περήφανη που τον άντρα της, τον δικό της άντρα, τον διεκδικούσαν και άλλες γυναίκες. Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας.

Σχεδόν είχα ξεχάσει το ότι είχα μια κάρτα της Μαίρης στο πορτοφόλι μου και την είχα τελικά τοποθετήσει στο προσωπικό μου ντοσιέ με τις cartes visite, στο γραφείο μου. Ένα πρωί, έπινα καφέ με το υπεύθυνο πωλήσεων και λέγαμε τα της δουλειάς, όταν η γραμματέας μου με καλεί λέγοντας ότι η Δικηγόρος κυρία Παπαδοπούλου θέλει να σας μιλήσει.

- Παρακαλώ… Γρηγορίου.

- Έλα Γιάννη, η Μαίρη είμαι η φίλη της Καίτης. Χάθηκες, βρε παιδί μου.

Το απόλυτο κενό. Ποιος είμαι, ποια είναι, πως χάθηκα κλπ κλπ.

- Συγγνώμη, βοήθησε με λίγο να καταλάβω.

- Έλα ρε αγόρι μου, η Μαίρη είμαι, που γνωριστήκαμε στης Καίτης εδώ και μερικές μέρες.

- Α! Έλα ρε Μαίρη, τι κάνεις; Πράγματι χαθήκαμε αλλά η δουλειά με έχει πνίξει βρε παιδί.

- Είμαι κάτω από το γραφείο σου, θες να πάμε για ένα καφεδάκι και επιστρέφεις σε μισή ωρίτσα.

- ΟΚ, κατεβαίνω σε δυο λεπτά, πήγαινε απέναντι και έρχομαι.

Κατέβηκα δέκα λεπτά αργότερα όχι γιατί είχα δουλειά αλλά γιατί δεν είχα αποφασίσει τι θα της πω αυτής της κοπέλας. Τελικά της είπα να συναντηθούμε για ένα ποτό και να συνεχίσουμε το βράδυ μας και όπου πάει. Ήταν σαν να το περίμενε και μου είπε αμέσως ημέρα, ώρα, διεύθυνση, όροφο και αριθμό διαμερίσματος. Αυτή η γυναίκα ήταν αποκάλυψη για εμένα. Από φοιτητής πάντα εγώ κανόνιζα όλες αυτές τις λεπτομέρειες και πήγαινα με τις γκόμενες στο αρμόζων ξενοδοχείο. Αυτή φάνηκε ότι είχε νοικιάσει και γκαρσονιέρα για τις περιπτύξεις της. Με κοίταξε στα μάτια και μου τόνισε ότι θα περάσουμε το βράδυ μαζί. Δε μου άρεσε γιατί θα έπρεπε να πω ένα περίδρομο ψέματα, αλλά δε μπορούσα πλέον να κάνω πίσω.

Όσο πλησίαζε η μέρα του πρώτου ραντεβού έπρεπε να βρω μια δικαιολογία για να φύγω από το σπίτι μου. Εύκολο. Επαγγελματικό ραντεβού στη Λάρισα. Η γυναίκα μου, μου είχε τυφλή εμπιστοσύνη. Το βράδυ πριν φύγω ήμουν πολύ διαχυτικός και προσπάθησα να της εξηγήσω ότι αυτά τα ραντεβού ήταν η απόλυτη ξενέρα και δε μου άρεσαν καθόλου. Έφυγα κανονικά το πρωί με μια μικρή αποσκευή με τα απολύτως αναγκαία και πήγα στο γραφείο μου και αργά το απόγευμα έφτασα στο σπίτι που μου είχε υποδείξει η Μαίρη. Χτύπησα το κουδούνι και η πόρτα άνοιξε.

Όταν αποδέχτηκα την πρόσκλησή της δε φανταζόμουν που θα φτάναμε. Η πόρτα άνοιξε και η Κυρία ήταν ντυμένη και βαμμένη σαν παριζιάνα πουτάνα βγαλμένη από τις ζωγραφιές του Toulouse Lautrec. Μακριά μαύρη εσάρπα, με μαύρο μίνι και μαύρο καλσόν κατακόκκινη καλτσοδέτα, φαρδιά κόκκινη λουστρινένια ζώνη με αντίστοιχα κόκκινα δωδεκάποντα και από πάνω μόνο ένα μαύρο δαντελένιο σουτιέν. Φορούσε μια κατάξανθη περούκα και ήταν υπερβολικά βαμμένη. Δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω. Δεν ήξερα αν έχω μπλέξει με τρελή ή ήταν απλά μια περίεργη διαστροφή. Μπήκα στο διαμέρισμα και με έβαλε να καθίσω στον άνετο καναπέ. Ένιωθα ότι ήμουν σε μπουρδέλο του μεσοποπολέμου. Η μουσική υπόκρουση ήταν από γαλλικό μπουλβάρ.

Ήρθε κοντά μου και με ρώτησε τι θα ήθελα να πιω και αν θέλω να φάω και κάτι. Ζήτησα το ουίσκυ μου και κάτι να τσιμπήσω. Η πρώτη αποκάλυψη, είχε το ουίσκι που πίνω, ένα Talisker 10 ετών, και το συνόδευσε με καπνιστό σολομό σε σουηδικά παξιμάδια με κάππαρες και μικρά αγγουράκια τουρσί. Όσο έτρωγα δυνάμωσε λίγο τη μουσική και μου άναψε ένα πουράκι που είχε δει ότι καπνίζω. Άρχισα να νιώθω άνετα και της ζήτησα να αρχίσει να γδύνεται. Λέγοντας "μάλιστα Κύριε" άλλαξε τη μουσική έβαλε το sound track 9,5 βδομάδες και άρχισε ένα αισθησιακό striptease. Μετά από κάποια λεπτά έμεινε σχεδόν γυμνή με ένα απίθανο σλιπάκι που τόνιζε τα κωλομέρια της και δυο αστεράκια στις ρώγες της. Είχα καυλώσει αν και δεν ήμουν ακόμα χαλαρός. Της είπα να με ξελαφρώσει από τα ρούχα μου πράγμα που έκανε με προθυμία.

Στην αρχή μου έβγαλε τα παπούτσια και τις κάλτσες και άρχισε ένα απίθανο μασάζ στις πατούσες μου. Μου έγλειψε με μαεστρία και τις δυο πατούσες και τα δάχτυλά μου κάνοντας μου παράλληλα μασάζ. Κάπου-κάπου έβαζε ολόκληρο το πέλμα μου να ακουμπάει στο μουνί της. Πραγματικά στην αρχή δεν κατάλαβα τι έκανε αλλά μετά από μερικές φορές ένιωθα το κουτουπιέ μου να γλιστράει στα υγρά της μουνόχειλα.

Όταν ο κύκλος αυτός της καύλας ολοκληρώθηκε με την ερώτηση "ο Κύριος μήπως θέλει να συνεχίσω με τις πανέμορφες πατούσες του" και την απάντησή μου "όχι κορίτσι μου, ας συνεχίσουμε με κάτι άλλο", η Μαίρη με παρακάλεσε να σηκωθώ από τον καναπέ και με σχεδόν θεατρικές κινήσεις μου έλυσε τη ζώνη και μου κατέβασε το παντελόνι. Μου έβγαλε το σακάκι τη γραβάτα και το πουκάμισο. Η Μαίρη χωρίς να μιλάει άρχισε να με χαϊδεύει να με γλείφει και να με φιλάει σε όλο μου το κορμί. Σημειώνω ότι ακόμα ήμουν με το σλιπάκι μου.

Η ερώτηση που ακολούθησε ήταν "μήπως ο Κύριος θα ήθελε λίγο χαλαρωτικό μασάζ;". Απάντησα πως νιώθω κουρασμένος και λίγο μασαζάκι θα βοηθούσε. Η στύση μου ήταν εμφανής. Το πουτσοκέφαλο έσπρωχνε το λαστιχάκι από το σλιπάκι θέλοντας να βγει έξω από τη φωλιά του. Η κοπέλα με ξάπλωσε μπρούμυτα σε ένα κρεβάτι που έμοιαζε με κρεβάτι για ιατρική εξέταση και άρχισε πάλι να με πασπατεύει από τις πατούσες ανεβαίνοντας προς τον κορμό μου. Όταν έφτασε στα κωλομέρια μου ήταν πραγματικά ηδονικό το χάδι της. Με παρακάλεσε να ανοίξω τα μπούτια μου πράμα που έκανα αμέσως. Μου έριξε λάδι και συνέχισε το μασάζ στα κωλομέρια μου. Εκείνο που με σόκαρε ήταν που άρχισε να χαϊδεύει και την κωλότρυπα μου παράλληλα με την αρχιδοσακκούλα μου. Δε με δαχτύλωνε από την αρχή αλλά το δάχτυλό της κινιόταν κυκλικά στο σφιγκτήρα μου. Μετά το πρώτο σοκ η καύλα μου ήταν απερίγραπτη. Κάποια στιγμή έπιασα τα κωλομέρια μου με τις χούφτες μου και τα άνοιξα για να βελτιώσω την πρόσβασή της στο επίμαχο σημείο. Δεν άργησε να βάλει δαχτυλάκι μέσα στην παρθένα τρυπίτσα μου. Ο συνδυασμός των χαδιών και η χρήση του λαδιού με ανέβασαν επίπεδο. Δε μπορούσα πια να κρατηθώ και έπιασα την πούτσα μου με το χέρι μου σε μια προσπάθεια να μαλακιστώ. Με σταμάτησε.

- Μην το κάνετε Κύριε, κρατηθείτε λίγο ακόμα σας παρακαλώ.

- Δεν αντέχω, θέλω να χύσω.

- Γυρίστε τότε. Θα σας κάνω εγώ να τελειώσετε όμορφα και καυλιάρικα. Σας διαβεβαιώνω ότι μου αρέσει εξαιρετικά να σας νιώθω να τελειώνετε μέσα μου.

Γύρισα ανάσκελα με την πούτσα μου κοντάρι. Την είδε και με καβάλησε. Με ρώτησε αν της επιτρέπω και μετά τη θετική μου απάντηση κάθισε και με ρούφηξε με τη μουνότρυπα της. Ήταν φουλ υγρή. Δε χοροπηδούσε αλλά έτριβε το μουνί της μπρός πίσω με ένταση. Με είχε πλάτη. Είδα την τρύπα του κώλου της άδεια και της έχωσα δυο δάχτυλα. Έτσι γέμισαν οι δύο από τις τρεις τρύπες της. Συνέχισε δυναμικά μέχρι που με έχυσε. Τα χύσια μου και τα ζουμιά της χύθηκαν στην πούτσα και μούλιασαν τα αρχίδια μου μόλις σηκώθηκε. Πήρε μια λευκή υγρή πετσέτα και με σκούπισε με επιμέλεια.

Δε μου άφησε χρόνο για να σκεφτώ, μου ζήτησε συγγνώμη και πήγε στο υπνοδωμάτιό της. Γύρισε με δύο αντικείμενα στο χέρι της. Μια πλαστική πούτσα και ένα άλλο αντικείμενο με κάτι λουριά και μια πούτσα.

- Ο Κύριος θα ήθελε να χρησιμοποιήσω το προσωπικό μου strapon για να τον οδηγήσω σε μονοπάτια που δεν έχει ξαναδιαβεί;

Όσο μου μιλούσε είχε φορέσει το βρακάκι της με το μαύρο καυλί. Δεν ήξερα αν ήθελα να το δοκιμάσω αλλά δε μου άφησε πολλά περιθώρια.

- Αν δεν θα σας αρέσει Κύριε, μου το λέτε και σταματάμε, αλλά ακούστε με και εμένα έχω πείρα στα ξεπαρθενιάσματα κυρίων σαν και εσάς. Είμαι βεβαία ότι δεν είχατε σκεφτεί ότι μια γυναίκα θα μπορούσε να σας πάρει την παρθενιά. Αυτό θα γίνει καυλιάρη άντρα. Θα σας πάρω την παρθενιά του κώλου σας.

Με έστησε ανάσκελα με τα πόδια μου στους ώμους της και άρχισε να μου πασαλείβει την κωλότρυπα με αλοιφές για να γλιστράει καλύτερα το πλαστικό καυλί μέσα μου. Μου άρεσε το μασαζάκι, δε μπορώ να πω, δεδομένου ότι παράλληλα μου μαλάκιζε το καυλί μου. Μετά την προετοιμασία ακούμπησε το πλαστικό καυλί στην είσοδο της τρύπας μου. Έσπρωξε λίγο ίσα να μπει στην πόρτα. Σφίχτηκα.

- Μην το κάνετε Κύριε, δε θέλω να σας πονέσω. Χαλαρώστε σας παρακαλώ. Ακούστηκε η καυλιάρικη φωνή της.

- Δε μου είναι εύκολο.

- Καλά, απλά ο Κύριος να πάρει μια βαθιά ανάσα όταν θα σας το ζητήσω.

- Θα μου πάρεις αίμα καύλα μου;… είπα χαζογελώντας.

- Το καταλάβατε Κύριε. Είστε πολύ έξυπνος. Και τώρα η ανάσα σας.

- Ένιωσα το κορμί της να με χτυπάει στα κωλομέρια και ένα τσούξιμο βαθιά μέσα μου. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν πόνεσε η κωλότρυπα μου. Υπέθεσα ότι είχε χρησιμοποιήσει ξυλοκαΐνη.

Άρχισε να μπαινοβγαίνει στον κώλο μου. Κανονικό γαμήσι. Παράλληλα μου μαλάκιζε και το καυλί μου έντονα. Πρέπει να ακουμπούσε και τον προστάτη μου γιατί μου άρεσε όταν έφτανε στον πάτο μου. Τι να πω, ήταν απίστευτο. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι χύνω. Με μαλάκιζε με την πούτσα όρθια και τα χύσια σιντριβάνι. Έγειρε στο ψωλοκέφαλο και το αγκάλιασε με τα τσιμπουκόχειλά της. Το πήρε και το έγλειψε καλά-καλά. Πήρε μια άλλη λευκή πετσέτα και με σκούπισε και πάλι.

- Μήπως ο Κύριος θέλει να πάει στο μπάνιο;

- Ναι σε παρακαλώ, πρέπει να πάω.

- Θα ήθελα να σας συνοδεύσω!

- (Με απορία στο βλέμμα) θα πάω για κατούρημα.

- Αυτό ακριβώς δε θέλω να χάσω Κύριε.

Μπήκε πρώτη και πήγε στην ντουζιέρα και γονάτισε.

- Θα ήθελε ο Κύριος να με ραντίσει με την χρυσή βροχή του. Σε όλο μου το κορμί σας παρακαλώ Κύριε. Με είδε ότι κώλωσα και πρόσθεσε. Μου αρέσει πολύ Κύριε, είναι η ένδειξη της υποταγής μου Κύριε. Μου αρέσει πολύ, μη διστάζετε. Σήμερα είμαι για εσάς, πιστεύω να το έχετε καταλάβει.

Άρχισα να την κατουράω και ήταν σαν να ξέπλενε το κορμί της από τα σαπούνια με νερό από φορητή ντουζιέρα σε ελεύθερο κάμπινγκ. Όποιος έχει κάνει ελεύθερο κάμπινγκ καταλαβαίνει. Τελείωσα και άνοιξε τα νερά και με έπλυνε την έπλυνα και εγώ με μαλακό σφουγγάρι και αρωματικό σαπούνι. Με σκούπισε και την σκούπισα και πήγαμε στο κρεβάτι. Καλοχυμένοι ξεραθήκαμε αμέσως. Κατά τις 4 με ξύπνησε με ένα ρούφηγμα στο χαλαρό καυλί μου.

- Πριν χωρίσουμε θέλω να με γαμήσετε Κύριε. Εσείς να με γαμήσετε!

Με είχε στο στόμα της και με ρούφαγε να μου την ξεκολλήσει. Είχα γίνει πέτρα. Τη γύρισα μπρούμυτα και την έβαλα να γονατίσει. Την κάρφωσα στον κώλο και τη γάμησα μέχρι που τελείωσα στη σούφρα της.

- Σας ευχαριστώ Κύριε, μου είπε και με φίλησε στο στόμα με γλώσσα.

Συνεχίσαμε τον ύπνο μας. Το πρωί ξυπνήσαμε κατά της 7:30 και αφού κάναμε ένα μπανάκι φύγαμε για τις δουλειές μας.




Copyright protected OW ref: 173476



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.