Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο Δημήτρης είναι ένας από τους φίλους μου, κολλητός στη παρέα μας και κρυφά ερωτευμένος μαζί μου, από τα νεανικά μας χρόνια, οικογενειακός φίλος επίσης. Τον συμπαθώ περισσότερο από όλα τα αγόρια της παρέας, χωρίς όμως κάτι παραπάνω.

Ο κ. Τάκης είναι ο πατέρας του Δημήτρη, λίγο κάτω από τα 50, επιχειρηματίας κι αυτός σαν τον πατέρα μου, αρκετά γοητευτικός και με μάτι που «παίζει», όποτε με βλέπει.

Στα πρόσφατα, 21α γενέθλιά μου, είχαμε ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι με όλη την παρέα μου (πάνω από 35 άτομα), αλλά και κάποιους από τους γονείς, όσοι τουλάχιστον ήταν οικογενειακοί γνώριμοι, που πέρναγαν χρόνο, άλλες στιγμές μεταξύ τους και άλλες χορεύοντας κι αυτοί μαζί με την παρέα μας.

Είχα φορέσει ένα λεπτό, σούπερ μίνι, μαύρο φορεματάκι με στρας, πολύ λεπτά τιραντάκια, που άφηνε γυμνούς τους ώμους και μεγάλο μέρος της πλάτης, ενώ έκανε φανερό, ότι δε φορούσα σουτιέν από μέσα. Ερωτηματικό προκαλούσε, έτσι λεπτό που ήταν κι αν φορούσα εσώρουχο κάτω.

Την απορία αυτή, προσπαθούσαν να την λύσουν όλα τα αρσενικά της βραδιάς, μικροί ή μεγάλοι σε ηλικία, άλλοτε καρφώνοντας το βλέμμα τους στα οπίσθια μου και άλλοτε, οι πιο τολμηροί, αφήνοντας την παλάμη τους να ταξιδέψει, διακριτικά ή πιο ξεδιάντροπα στον πισινό μου, ψάχνοντας να βρουν ίχνος εσώρουχου. Το μαύρο στρινγκάκι, που είχα διαλέξει για τη βραδιά, ήταν αρκετά διακριτικό και βασάνιζε τον αντρικό πληθυσμό γύρω μου, αφήνοντας την απορία να πλανιέται.

Διασκέδαζα παρά πολύ και φυσικά είχα μουσκέψει με τα φλερταρίσματα, αλλά και τα αγγίγματα τόσων αντρών σε αργά χορευτικά, στο ημίφως του σαλονιού μας. Το στήθος μου επίσης, ελεύθερο από σουτιέν, με τις ερεθισμένες ρώγες μου, κόντευαν να τρυπήσουν το λεπτό φορεματάκι, ιδιαίτερα όταν τα αγγίγματα από τους καβαλιέρους μου στο χορό προσπαθούσαν να γίνουν αδιόρατα χάδια, παντού πάνω στο κορμί μου.

Από τους πιο επίμονους στο φλερτ και στα αγγίγματα της βραδιάς ο κ. Τάκης, προκαλώντας την απελπισία του Δημήτρη, που δεν είχε το θάρρος του πατέρα του και τον έβλεπε να κάνει, ότι εκείνος δεν τολμούσε, αλλά μόνον ονειρευόταν μαζί μου.

Όποτε είχε την αποκλειστικότητα μου σε αργό χορό, το σφίξιμο στη μέση μου με κόλλαγε πάνω του, κάνοντας με να νιώθω πόσο με ήθελε, χωρίς ίχνος ντροπής από μέρος του, ενώ τα δάχτυλά του ενός χεριού του ταξίδευαν πίσω μου, ψάχνοντας για να διαπιστώσουν, αν φοράω εσώρουχο ή απλά για να χαϊδέψουν το κωλαράκι μου, έστω και πάνω από το λεπτό φορεματάκι, ενώ του άλλου άγγιζαν χαϊδεύοντας τους γυμνούς ώμους μου και την πλάτη.

Ο κ. Τάκης με είχε πραγματικά ανάψει και αν δεν ήμασταν ανάμεσα σε τόσο κόσμο θα είχαν γίνει πολλά παραπάνω εκείνη τη βραδιά και από τους δυο μας.

Στο τέλος της βραδιάς με προσκάλεσε για Χριστούγεννα στο εξοχικό τους στην Αράχοβα. Ήμουν βέβαιη ότι άλλα πράγματα είχε κατά νου και απορούσα πως σκεφτόταν ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι εκεί, αφού πέραν από τον Δημήτρη θα ήταν φυσικά και η γυναίκα του και για τον λόγο αυτό εγώ θα έπρεπε πιο πολύ να κάνω παρέα στον Δημήτρη και όχι σ’ αυτόν. Έτσι δε δεσμεύτηκα για το αν θα πάω ή όχι και απλά φαντασίωσα τη συνέχεια της βραδιάς των γενεθλίων μου με τον κ. Τάκη μόνη μου, στο κρεβάτι μου, με το «Αρπακτικό» να γίνεται κ. Τάκης.

Ήταν Πέμπτη απόγευμα, την περασμένη εβδομάδα, όταν το κινητό μου χτύπησε στο διάλειμμα στη σχολή κι ένα άγνωστο νούμερο εμφανίστηκε στο καντράν.

Η αρχική έκπληξή μου έδωσε την θέση της σε γλυκιά αναστάτωση, όταν στην άλλη άκρη της γραμμής κατάλαβα ότι ήταν ο κ. Τάκης. Με κάποιο τρόπο είχε βρει από τον Δημήτρη το νούμερό μου και μου τηλεφωνούσε. Ήθελε λέει να μου ζητήσει να βγούμε την άλλη μέρα για βραδινό φαγητό για να του δώσω τη γνώμη μου, όπως μου είπε για κάποια θέματα με το Δημήτρη. Φυσικά κατάλαβα ότι ήταν απλά μια δικαιολογία, αλλά δεν απέφυγα να δεχτώ το ραντεβού. Θα περνούσε να με πάρει κοντά από τη σχολή την επόμενη μέρα γύρω στις 7:30 μ.μ.

Η προσμονή και η ένταση ήταν διάχυτες όλη τη μέρα. Τι θα γινόταν στο ραντεβού; Θα ήταν μια συνέχεια της βραδιάς των γενεθλίων μου και της βραδινής μου φαντασίωσης, που ακολούθησε;

Για την περίσταση φόρεσα ένα φόρεμα, κάπως ιδιότροπο. Λευκό, ριγέ, μίνι φυσικά, φαρδύ κάτω, με μανικάκια, αλλά με ελεύθερο μπούστο να τονίζει το χωρίς σουτιέν στήθος, και αυτό που το κάνει ιδιαίτερο το κλείσιμο να μην είναι ούτε μονοκόμματο, ούτε με φερμουάρ πίσω ή στο πλάι, αλλά με υφασμάτινη ζώνη, κάπως σαν αυτές που έχουν τα μπουρνούζια του μπάνιου, αφήνοντας τη φαντασία να τρέχει για το τι γίνεται αν λυθεί. Κόκκινο σακάκι πάνω από το φόρεμα, κόκκινες γόβες, μαύρη τσάντα, και κόκκινο στρινγκάκι, συμπλήρωναν το σύνολο. Καθηγητές και συμφοιτητές εκείνο το απόγευμα με έτρωγαν με τα μάτια τους, ανεβάζοντας μου την αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, αλλά και κρατώντας με σε αναστάτωση όλη την ώρα, νιώθοντας τόσα βλέμματα να προσπαθούν να με γδύσουν.

Το βλέμμα επιδοκιμασίας του κ. Τάκη, όταν έφτασα στο σημείο του ραντεβού και μετά, όταν μπήκα στο αυτοκίνητό του αφήνοντας τα μπούτια μου γυμνά στα μάτια του, που με παρατηρούσαν σε κάθε λεπτομέρεια, με διαβεβαίωσαν ότι τα «θέματα με το Δημήτρη» ήταν μόνον η δικαιολογία για να με συναντήσει.

Από το κέντρο το αυτοκίνητο κύλησε στην Λ. Συγγρού και μετά στην παραλιακή. Θα πηγαίναμε στη Βάρκιζα για φαγητό, όπως μου είπε ότι είχε κανονίσει. Όλα καλά, η θάλασσα είναι πάντα η αδυναμία μου.

Το εστιατόριο δεν είχε πολύ κόσμο, το τραπέζι - καναπές μας ήταν δίπλα στη τζαμαρία του πρώτου ορόφου, με θέα τη θάλασσα στα πόδια του βράχου του εστιατορίου και ο φωτισμός χαμηλός, συνοδευόμενος με κερί στο κέντρο του τραπεζιού. Η απαλή, διακριτική μουσική, έκανε το δείπνο περισσότερο ρομαντική βραδιά παρά φιλική συνάντηση φαγητού. Ήξερε τι να διαλέξει.

Η συζήτηση ξεκίνησε για το Δημήτρη και ότι τάχα δε συγκεντρώνεται στη σχολή του και ότι είναι κάπως κλειστός γενικά και τι νομίζω εγώ σαν συνομήλικη του, ότι μπορεί να φταίει κλπ, αλλά μετά, με το λευκό κρασί σε αφθονία, συνεχίστηκε σε ένα διαρκές φλερτ του κ. Τάκη, με φιλοφρονήσεις χωρίς σταματημό για το πρόσωπό μου, το σώμα μου, το μυαλό μου, το ντύσιμό μου, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές, που το αριστερό του πόδι ακουμπούσε το δεξί δικό μου, όπως καθόμασταν δίπλα – δίπλα στον καναπέ. Κάποιες φορές άγγιζε την παλάμη μου και μετά την έφερνε απαλά στα χείλη του για να την φιλήσει τρυφερά. Πολύ φιλικό δείπνο, σκεφτόμουν… δηλαδή αν ήταν ερωτικό, πως θα ήταν;

Ίσως δεν είχε καταλάβει, ότι ο πόθος δεν ήταν μονόπλευρος, αλλά ότι κι εγώ τον ήθελα, από το πάρτι γενεθλίων και βέβαια και απόψε. Φυσικά μια και μου αρέσει πάντα το φλερτ και ο αντρικός θαυμασμός και το κυνηγητό, το άφηνα έτσι, απλά χαμογελώντας ή μένοντας σιωπηλή και χαμηλώνοντας το βλέμμα.

Είχα βγάλει το σακάκι και το είχα δίπλα μας, ανάβοντάς τον ακόμη περισσότερο. Το οινόπνευμα είχε βοηθήσει προσθέτοντας μια γλυκιά ζάλη και χαλαρότητα.

Είχε πλησιάσει 10:30 μ.μ., όταν τελειώσαμε και ξεκινήσαμε να φύγουμε. Είχα ρίξει το σακάκι, χωρίς να το φορέσω, στους ώμους και βαδίζαμε προς το αυτοκίνητο, με το χέρι του κ. Τάκη στη μέση μου. Η βραδιά ήταν ζεστή και όμορφη, σα φθινοπωρινή. Μου άνοιξε την πόρτα και μου έβγαλε το σακάκι, ανοίγοντας και βάζοντας το στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Πήραμε το δρόμο της επιστροφής όταν στο ύψος του Καβουριού, έκανε την πρόταση να μου δείξει μια αγαπημένη του γωνιά στην παραλία και δεν έφερα αντίρρηση.

Έστριψε το αυτοκίνητο προς τα λιμανάκια και με κάτι ζιγκ ζαγκ, που δε θυμάμαι που ακριβώς ήταν, βρεθήκαμε σε ένα απομονωμένο εντελώς σημείο, πάνω από τη θάλασσα, με δέντρα, βραχάκια και λίγα ακόμη αυτοκίνητα εδώ κι εκεί, σε απόσταση από εκεί που σταματήσαμε.

Βγήκαμε να μου δείξει τη θέα και κατεβήκαμε λίγα βραχάκια προς την θάλασσα αφήνοντας το αυτοκίνητο. Εκείνος μπροστά, μου κρατούσε το χέρι μες στο δικό του, με μπλεγμένα τα δάχτυλα, σαν κανονικό ζευγαράκι, βοηθώντας με να κρατάω ισορροπία στο ανώμαλο, κατηφορικό έδαφος.

Σταματήσαμε σ’ ένα μεγαλύτερο βράχο και χαζεύαμε τη θάλασσα και τα φώτα στο βάθος προς την παραλιακή, χωρίς να μου αφήσει το χέρι. Είναι γεγονός, ότι ήξερε να φτιάχνει ατμόσφαιρα.

Δεν αντέδρασα καθόλου, όταν με έσπρωξε ελαφρά να ακουμπήσω στην πλάτη του βράχου και μετά έσκυψε και αναζήτησε τα χείλη μου. Τον αγκάλιασα γύρω από τον λαιμό και ανταποκρίθηκα, νιώθοντας τα χείλη του πρώτα στα δικά μου τρυφερά και μετά στο γυμνό μου λαιμό. Τα χέρια του χάιδεψαν το κορμί μου, πάνω από το φόρεμα, στο στήθος και μετά και στο κωλαράκι μου, τραβώντας με πάνω του. Τα χείλη του δε σταματούσαν να με φιλάνε, ενώ οι παλάμες του χάιδευαν τα μπούτια μου, δεξιά και αριστερά, ανασηκώνοντας το ήδη μίνι φορεματάκι.

Ο πούτσος του είχε σκληρύνει και με ακουμπούσε τώρα τρίβοντάς τον στο κόκκινο στρινγκάκι μου, ενώ οι παλάμες του είχαν χουφτώσει το γυμνό μου κωλαράκι, ζουλώντας τον και σπρώχνοντας με προς το μέρος του.

- Ω, κ. Τάκη, δεν πρέπει… ψέλλισα για τα προσχήματα…

και τότε ένιωσα τα έμπειρα χέρια του να λύνουν την υφασμάτινη ζωνίτσα και το φόρεμα μου να ανοίγει διάπλατα, αφήνοντας σε κοινή θέα το γυμνό μου στήθος και το κόκκινο στρινγκάκι κάτω.

Τα χείλη του πήραν τις ήδη ερεθισμένες ρώγες μου και άρχισαν να τις γλείφουν και να τις δαγκώνουν.

- Ωχ, όχι δεν κάνει κ. Τάκη, μουρμούριζα, αλλά τα χέρια μου δεν έκαναν κάτι περισσότερο από το να του χαϊδεύουν τα μαλλιά.

Τα χέρια του έπιασαν το στρινγκάκι μου και το κατέβασαν και ο κ. Τάκης γονάτισε μπροστά μου, αγνοώντας το κουστούμι πολυτελείας του και βυθίζοντας τη γλώσσα και τα χείλη του στο μουνάκι μου.

Συνέχιζα να του χαϊδεύω τα μαλλιά, καθώς ήδη έβλεπα αστράκια από το πόσο με είχε κι εκείνος ανάψει, σπρώχνοντας το κεφάλι του μέσα μου.

Το δάχτυλο του υγρό – δεν ξέρω αν ήταν από εμένα ή από σάλιωμα – με άνοιξε πίσω και άρχισε να παίζει με την κωλοτρυπίδα μου. Σπαρτάρισα πάνω στη διπλή διείσδυση με τη γλώσσα και το δάχτυλο να διεκδικούν ταυτόχρονα την ηδονή στις ερωτικές μου τρυπούλες και με ένα βογκητό, που προσπάθησα να περιορίσω δαγκώνοντας τα χείλη, τον πλημμύρισα με τα υγρά μου, ενός άγριου οργασμού.

Ανασηκώθηκε και μου έβγαλε εντελώς το φορεματάκι αφήνοντας με ολόγυμνη, κάτω από το φεγγαρόφωτο, με την έξαψη ότι θα μπορούσε κάποιος - έστω και από μακριά - να μας βλέπει. Αν και Δεκέμβριος δεν κρύωνα, αλλά ο κ. Τάκης είχε καταφέρει να έχει κάνει όλο μου το κορμί να ανατριχιάζει από αδρεναλίνη και ερωτισμό.

Είχε βγάλει κι αυτός τα ρούχα του και με πλησίασε. Κάθισε σε ένα διπλανό βραχάκι και με έβαλε να καθίσω πάνω του, με τα πόδια μου περασμένα γύρω του.

Μπήκε βαθιά μέσα μου, ενώ τα χέρια του τσίμπαγαν τις ρώγες μου και έπαιζαν με το στήθος μου. Τα χείλη του εξερευνούσαν τα δικά μου και το λαιμό μου, μέχρι πίσω στο αυτί.

Άρχισα να χορεύω επάνω του και η καύλα και στους δύο έφτασε πολύ γρήγορα στην απογείωση. Βγήκε από μέσα μου, με γύρισε και έφτασε πάνω στο κωλαράκι μου, μουγκρίζοντας από ηδονή, ενώ τα δάχτυλά του έμπειρα, χάριζαν και σε μένα το δεύτερο οργασμό της βραδιάς.

Ντυθήκαμε χωρίς να σταματήσει να με αγκαλιάζει και να με φιλάει στα χείλη, στο στήθος και στο λαιμό και να μου ψιθυρίζει λόγια τρυφερότητας και ερωτισμού.

Με έβαλε να του υποσχεθώ ότι θα πάω για Χριστούγεννα στο σπίτι τους στην Αράχοβα και φυσικά είπα ναι.

Ελπίζω να μη χρειαστεί να περάσουν μέρες μέχρι να τον ξαναδώ και πλέον είμαι σίγουρη, ότι θα έχει σκεφτεί κάτι για εμάς εκεί, έστω και κάτω από τα άγρυπνα βλέμματα της γυναίκας και του γιου του.




Copyright protected OW ref: 173386



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.