Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μια καλοκαιρινή ημέρα με πολλή ζέστη σ' ένα από τα πλούσια προάστια της Αττικής. Στη βεράντα της πολυτελούς μεζονέτας το ζευγάρι των ιδιοκτητών, ο κος Γιάννης 68 ετών και η κα Γιώτα 62 ετών, πίνουν τον πρωινό καφέ τους και συζητούν σε έντονο ύφος για ακόμη μία φορά.

- Τι εννοείς Γιάννη θα πρέπει να λείψεις πάλι για μία εβδομάδα σε επαγγελματικό ταξίδι;

- Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις Γιώτα;

Για να διατηρήσουμε όλα αυτά που έχουμε και όλα αυτά που σου προσφέρω και απολαμβάνεις, το μεγάλο σπίτι με την πισίνα, το ακριβό αυτοκίνητο, τα ρούχα και τα κοσμήματα που μπορείς να αγοράζεις όποτε βάλεις κάτι στο μάτι, πρέπει να διαθέτω τον περισσότερο χρόνο μου στη δουλειά μου και στα επαγγελματικά ταξίδια.

- Το ξέρεις ότι το τελευταίο διάστημα περισσότερο καιρό λείπεις για δουλειές παρά είσαι στο σπίτι και κοντά μου; Και επιτέλους κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις και κάποιες υποχρεώσεις απέναντι στη γυναίκα σου, πέρα από τα υλικά αγαθά, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ! Εσύ ακόμη και τον καιρό που είσαι εδώ είναι σαν να είσαι απών! Έχουμε να κάνουμε έρωτα πάνω από δύο χρόνια και όσο και αν σου φαίνεται περίεργο είμαι ακόμα γυναίκα και έχω ανάγκες.

- Σε παρακαλώ Γιώτα δε μπορώ πάλι αυτήν την συζήτηση. Κάποια στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είμαστε πια νέοι για να έχουμε το sex στο μυαλό μας, εγώ τουλάχιστον το έχω διαγράψει εντελώς. Για όνομα του Θεού, έχουμε μια κόρη 43 ετών και δύο αγόρια εγγόνια 18 και 19 ετών, είμαστε παππούς και γιαγιά και εσύ σ' αυτήν την ηλικία μπορείς να έχεις το μυαλό σου στο sex; Η γυναίκα μου θέλω να είναι κυρία, σύμφωνα με την ηλικία της και όχι να μιλάει και να σκέφτεται σαν καμιά πουτάνα. Άλλωστε εάν ρίξεις μία ματιά στον καθρέφτη θα δεις ότι δεν έχεις και πολλά περιθώρια για σκέψεις γύρω από το sex.

- Σ' ευχαριστώ πολύ για την προσβολή και για ότι με θεωρείς μια κωλόγρια που δε μπορεί να με δει ερωτικά ούτε ο άνδρας μου.

- Δεν το εννοούσα ως προσβολή, απλά η εμφάνισή σου όπως άλλωστε και η δική μου δε νομίζω ότι αφήνει πολλά περιθώρια για ερωτικά σκιρτήματα.

- Εγώ όμως Γιάννη παρά τα γεροντόπαχα σου και το γερασμένο σώμα σου θέλω ακόμη τον άνδρα μου, το μόνο άνδρα με τον οποίο έχω πάει στη ζωή μου, με τον οποίο είμαι παντρεμένη από τα δεκαοκτώ μου και θέλω να πηδηχτώ μαζί του, γιατί μου λείπει το sex, τι δεν καταλαβαίνεις;

- Γιώτα σου ζήτησα να σταματήσεις να μιλάς σαν πουτάνα, ας τελειώσει αυτή η συζήτηση εδώ και ας αλλάξουμε θέμα για να μην τσακωθούμε πάλι. Ξέχασα να σου πω ότι απέλυσα το συνεργείο για τη συντήρηση του κήπου και της πισίνας γιατί και πολλά χρήματα είχα φτάσει να τους πληρώνω και σωστή δουλειά δεν έκαναν τελευταία.

- Και τι θα κάνουμε τώρα, θα μείνουμε καλοκαιριάτικα χωρίς κηπουρό και καθαριστή πισίνας;

- Όχι βέβαια Γιώτα, το φρόντισα όπως πρέπει πάντοτε να φροντίζω για όλα εγώ! Μου πρότεινε ο φίλος μου ο Δημήτρης κάποια άτομα που είχε χρησιμοποιήσει στο εξοχικό του για μερικές εργασίες στον κήπο του και έμεινε πολύ ευχαριστημένος πληρώνοντάς τους πολύ λιγότερα.

- Και γιατί πιστεύεις ότι αυτό το συνεργείο με λιγότερα χρήματα θα κάνει καλύτερη δουλειά;

- Δεν πρόκειται ακριβώς για επαγγελματικό συνεργείο, είναι 4 δεκαοκτάχρονοι που αποβλήθηκαν από το λύκειο για ανάρμοστη συμπεριφορά. Η μητέρα του ενός είναι η καθαρίστρια στην εταιρία του Δημήτρη και τον παρακάλεσε να τους βρει κάποια δουλειά μήπως και σοβαρευτούν και μπουν στο σωστό δρόμο. Από ότι κατάλαβα τα τέσσερα παιδιά είναι αχώριστοι σε όλα και λειτουργούν πάντα μαζί ως ομάδα.

- Γιάννη είσαι με τα καλά σου; Θα φέρεις στο σπίτι τέσσερις δεκαοκτάχρονους με προβληματική συμπεριφορά που προφανώς ούτε οι γονείς τους δεν μπορούν να συνετίσουν;

- Βρε Γιώτα, ο Δημήτρης με διαβεβαίωσε ότι όσο τους είχε στο εξοχικό ήταν άψογοι, άλλωστε 18χρονοι πιτσιρικάδες είναι, τι μπορούν να κάνουν;

- Και πότε θα ξεκινήσουν αφού εσύ θα λείπεις;

- Θα έρθουν σήμερα για να τους δείξω τι θέλω να κάνουν και εφόσον τα βρούμε θα ξεκινήσουν από αύριο.

- Και θα είμαι εγώ μόνη μου στο σπίτι με τέσσερις 18χρονους;

- Γιατί τι φοβάσαι, μήπως σου την πέσουν; Σύνελθε Γιώτα είσαι 62 ετών, θα μπορούσες να είσαι γιαγιά τους, είμαι σίγουρος ότι ούτε και απελπισμένοι εντελώς να ήταν δεν θα γύριζαν να σε κοιτάξουν, σύνελθε… γι' αυτά τα παιδιά είμαστε γέροι πια!

Η κα Γιώτα σηκώθηκε εκνευρισμένη και ανέβηκε στην κρεβατοκάμαρά τους που διέθετε και ξεχωριστό μπάνιο. Γδύθηκε και μπήκε στην τεράστια μπανιέρα για ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Όταν σηκώθηκε από την μπανιέρα τυλίχτηκε στο μπουρνούζι της και στάθηκε μπροστά στον τεράστιο καθρέφτη της κρεβατοκάμαράς της. Έλυσε τη ζώνη του μπουρνουζιού και το άφησε να γλιστρήσει από επάνω της αποκαλύπτοντας το ολόγυμνο ώριμο σώμα της. Η εικόνα του ειδώλου της στον καθρέφτη δε θα την απογοήτευε τόσο εάν δεν είχε προηγηθεί η συζήτηση με τον άνδρα της.

Πίστευε πάντα ότι είναι μια γυναίκα 62 ετών που όμως έχει μεγαλώσει αρκετά καλά για την ηλικία της. Άλλωστε προσπαθούσε πάντοτε να προσέχει τον εαυτό της, ωστόσο πλέον τα σημάδια της προχωρημένης ηλικίας έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους επάνω στο πρόσωπο και στο σώμα της. Τα μαλλιά της γκριζάρουν ενώ στο πρόσωπό της εμφανίζονται μικρές ρυτίδες σχεδόν σε καθημερινή βάση. Το σώμα της δείχνει πλέον σημάδια χαλαρότητας, με το στήθος της (που πάντοτε ήταν πολύ μεγάλο) να έχει πλέον φτάσει σε νούμερο 38F με τα βυζιά της να περιγράφονται πλέον όχι απλώς ως βυζιά αλλά ως κρεμαστά μαστάρια. Η κοιλιά της που κάποτε ήταν επίπεδη τώρα είναι περισσότερο πλαδαρή και όταν σκύβει κάποιες δίπλες κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ και ο κώλος της έχει μεταμορφωθεί πλέον σε μια μεγάλη κωλάρα.

Ωστόσο εξακολουθεί να παραμένει μία εμφανίσιμη για τα χρόνια της γυναίκα που η αυτοπεποίθησή της θα ήταν πολύ μεγαλύτερη εάν δεν ένιωθε τόσο παραμελημένη από τον άνδρα της, το μόνο άνδρα από τον οποίο ζητούσε αποδοχή έως τώρα. Άλλωστε μεγαλωμένη σε ένα συντηρητικό περιβάλλον παντρεύτηκε μόλις δεκαοκτώ χρονών τον πρώτο της έρωτα και σε ηλικία δεκαεννιά ετών είχε κιόλας γεννήσει την κόρη της.

Όλα αυτά τα χρόνια, παρ' όλο ότι στο γάμο της δεν βρήκε ποτέ τη σεξουαλική ικανοποίηση που ζητούσε γιατί τα "προσόντα" του άνδρα της και μικρά ήταν και πολύ πουριτανός ήταν στο sex, ποτέ δε σκέφτηκε να τον απατήσει. Τώρα όμως συνέβαινε κάτι που δυσκολευόταν να αντέξει, μαζί με την ηλικία της μεγάλωνε και η σεξουαλική πείνα της και διεστραμμένες σκέψεις πλημμύριζαν το μυαλό της.

Από την περισυλλογή της την έβγαλαν κάποιες ομιλίες που άκουσε στον κήπο. Φόρεσε τα εσώρουχά της και από επάνω ένα κολλητό φόρεμα με τιράντες και χαμηλό ντεκολτέ που άφηνε να φαίνεται σε αρκετό βαθμό το τεράστιο στήθος της, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και βγήκε στη βεράντα του ορόφου της μεζονέτας.

Το θέαμα που αντίκρισε την έκανε να νιώσει σα να διαπέρασε ηλεκτρισμός όλο το κορμί της. Στον κήπο ήταν ο άνδρας της με τους τέσσερις 18χρονους που θα εργάζονταν ως κηπουροί και καθαριστές πισίνας. Η σωματική τους διάπλαση ήταν τέτοια που έμοιαζαν σαν να είχαν βγει από διαφήμιση γυμναστηρίου. Μαυρισμένοι από τις εξωτερικές εργασίες στο λιοπύρι, σωματαράδες, πανύψηλοι, με τεράστια μυώδη μπράτσα, φορούσαν μόνο αθλητικά φανελάκια και τζιν παντελόνια και καθώς είχαν ιδρώσει από τη ζέστη, τα ρούχα είχαν κολλήσει επάνω τους κάνοντας να φαίνεται το σμιλεμένο στήθος τους, οι σιδερένιοι κοιλιακοί και οι τεράστιοι ώμοι τους.

Η κα Γιώτα τους κοιτούσε σαν υπνωτισμένη όταν άκουσε τη φωνή του άνδρα της:

- Γιώτα έρχεσαι σε παρακαλώ κάτω να γνωρίσεις τα παιδιά;

Η κα Γιώτα έριξε μια τελευταία ματιά στον ολόσωμο καθρέφτη, κατέβηκε την εσωτερική σκάλα και βγήκε στον κήπο. Το θέαμα των πιτσιρικάδων από κοντά ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακό. Στάθηκε μπροστά τους και οι νεαροί έκαναν ένα κύκλο γύρω της απλώνοντας το χέρι τους για να συστηθούν. Με το 1.63m ύψος της ήταν κυριολεκτικά σα να χάθηκε ανάμεσα σε τέσσερις τεράστιους, μυώδεις 1.90m περίπου νεαρούς άνδρες. Ο πρώτος που μίλησε λειτουργούσε σαν να ήταν ο "αρχηγός" τους και ανέλαβε τις συστάσεις.

- Είμαι ο Τάσος και από εδώ ο Πάνος, ο Νίκος και ο Κώστας.

- Είμαι η κα Γιώτα και χαίρομαι για την γνωριμία…

απάντησε απλώνοντας το χέρι της ενώ ένας-ένας οι πιτσιρικάδες έσφιγγαν το χέρι της προσπαθώντας να μην καρφώσουν το βλέμμα τους πάνω στις βυζάρες και την κωλάρα της που διαγράφονταν κάτω από το κολλητό φόρεμά της.

- Τα παιδιά θα ξεκινήσουν αύριο με τον κήπο και την πισίνα και τους εξήγησα ότι εγώ θα λείπω για μία εβδομάδα εκτός Ελλάδος, αλλά να νιώθουν άνετα μαζί σου και πως μπορούν να σου ζητήσουν ό,τι χρειαστούν.

- Είναι αλήθεια αυτό κα Γιώτα, μπορούμε να νιώθουμε άνετα μαζί σας και να σας ζητήσουμε ό,τι θελήσουμε;…

ρώτησε ο Τάσος με ένα πονηρό τόνο στη φωνή του ενώ την ίδια στιγμή οι φίλοι του μοιράζονταν κάποια έκφυλα χαμόγελα.

- Και βέβαια παιδιά εγώ θα είμαι συνεχώς σπίτι οπότε ό,τι χρειαστείτε δεν έχετε παρά να μου το ζητήσετε και θα προσπαθήσω να κάνω τα καλύτερα.

- Τότε λοιπόν σας χαιρετούμε για σήμερα, καλό ταξίδι κε Γιάννη και όταν γυρίσετε να είστε σίγουρος ότι η κα Γιώτα θα έχει μείνει τόσο ευχαριστημένη από τις επιδόσεις μας που όχι μόνο δε θα θέλει να φύγουμε αλλά να συνεχίσουμε να φροντίζουμε πάντα τον κήπο και την πισίνα σας…

είπε ο Τάσος και με τους φίλους του προχώρησε προς την εξώπορτα.

- Είδατε ρε μαλάκες τη γκόμενα; είπε ο Πάνος.

- Ε, όχι και γκόμενα η γριά, πρέπει να είναι πατημένη εξηντάρα αντέδρασε ο Νίκος.

- Ναι, γιατί άσχημα θα σου έπεφτε να την ξεσκίζαμε στο γαμήσι για μια ολόκληρη εβδομάδα που λείπει ο άνδρας της, εντάξει είναι γριά αλλά με τις βυζάρες, τα τσιμπουκόχειλα και την κωλάρα που έχει ευχαρίστως θα την ξεπάτωνα στο γαμήσι. Άσε που όλοι μας έχουμε να γαμήσουμε τόσο καιρό γιατί οι κοπέλες της ηλικίας μας αρνούνται να μας πλησιάσουν μετά την αποβολή από το σχολείο και από τότε που βγάλαμε τη φήμη της συμμορίας και φοβούνται όλες ότι αν κάποια βγει με έναν από εμάς θα την πηδήξουμε όλοι μαζί.

- Ήρεμα παίδες, απάντησε ο Τάσος λειτουργώντας ως αρχηγός όπως πάντα, έχουμε όλο το χρόνο με το μέρος μας, το μόνο σίγουρο είναι ότι η κυρία είναι πεινασμένη για πούτσα με το μαλάκα τον γέρο άνδρα που έχει και μόλις δει τα καυλιά μας δε θα μπορεί να ζήσει χωρίς πούτσο πιτσιρικά. Θέλει μόνο τρόπο για να μην την τρομάξουμε και χάσουμε την ευκαιρία, εμένα πάντως πολύ με καυλώνει η ιδέα να παρτουζώσουμε μία πλούσια παντρεμένη κυρία της υψηλής κοινωνίας έστω και εάν είναι μια καργιολόγρια.

Την επόμενη ημέρα η κα Γιώτα ξαπλωμένη πάνω στο τεράστιο συζυγικό κρεβάτι της, ξυπνώντας άνοιξε σιγά-σιγά τα μάτια της. Ο άνδρας της είχε ήδη φύγει για το ταξίδι του, άλλωστε η ώρα ήταν ήδη 12 το μεσημέρι και η ίδια είχε ξυπνήσει πολύ αργότερα από ότι συνήθως. Αναμενόμενο γιατί ο ύπνος της δεν ήταν ήρεμος, βασανίστηκε από όνειρα που είδε για πρώτη φορά στη ζωή της, όνειρα που έβγαζαν στην επιφάνεια τις πιο κρυφές σκέψεις της, σκέψεις που και η ίδια ακόμη ντρεπόταν να παραδεχτεί στον εαυτό της. Όνειρα στοιχειωμένα με άνδρες με τεράστιους πούτσους που την ξέσκιζαν από όλες τις τρύπες, τα πρόσωπα των οποίων όμως δε μπορούσε να θυμηθεί.

Σηκώθηκε από το κρεβάτι και ακούγοντας φωνές από τον κήπο πήγε προς τη μπαλκονόπορτα. Περνώντας μπροστά από τον ολόσωμο καθρέφτη της συνειδητοποίησε ότι ήταν ολόγυμνη και θυμήθηκε ότι το προηγούμενο βράδυ κάποια στιγμή λόγω της ζέστης έβγαλε ακόμα και τα εσώρουχά της στον ύπνο της.

Φορώντας μόνο τη λευκή διάφανη ρόμπα της με το βαθύ ντεκολτέ που άφηνε να φαίνονται τα μαστάρια και η κωλάρα της στάθηκε μπροστά στη μπαλκονόπορτα. Το θέαμα που αντίκρισε ήταν ό,τι πιο καυλωτικό έχει δει στη ζωή της. Οι νεαροί, καθώς φαινόταν, είχαν ήδη πιάσει δουλειά από νωρίς γιατί είχαν ήδη καθαρίσει την πισίνα και ασχολούνταν πλέον με τον κήπο. Λόγω της ζέστης είχαν ήδη βγάλει τις μπλούζες τους και φορούσαν μόνο τις κοντές βερμούδες τους. Τα μαυρισμένα, γυμνά, γυμνασμένα και φοβερά μυώδη κορμιά τους γυάλιζαν στον ήλιο από τον ιδρώτα που έτρεχε σε όλο το σώμα τους ενώ και οι βερμούδες τους είχαν κολλήσει από τον ιδρώτα πάνω τους και διαγράφονταν μέσα από αυτές τα τεράστια καυλιά τους.

Σαν υπνωτισμένη και χωρίς να το έχει καν συνειδητοποιήσει ότι φορούσε μόνο τη διάφανη ρόμπα της η κα Γιώτα είχε βγει ήδη στη βεράντα και τους παρακολουθούσε από ψηλά. Οι 18χρονοι έστρεψαν το βλέμμα τους ψηλά και έμειναν με το στόμα ανοικτό στη θέα της καυλωμένης ηλικιωμένης κυρίας με το ζουμερό, χυμώδες κορμί που διαγραφόταν πεντακάθαρα κάτω από τη διάφανη ρόμπα.

- Καλημέρα κα Γιώτα, ελπίζω να μη σας ξυπνήσαμε με τη φασαρία.

Ο κος Γιάννης έφυγε;… ρώτησε ο Τάσος.

- Καλημέρα παιδιά, έφυγε νωρίς και εμένα με πήρε ο ύπνος έως αργά. Θέλετε να σας φέρω κάτι να πιείτε γιατί η ζέστη είναι ήδη αφόρητη και βλέπω ότι είστε μούσκεμα.

- Η αλήθεια είναι ότι έχει πολλή ζέστη και ελπίζω να μη ας ενοχλεί που δουλεύουμε γυμνοί από τη μέση και πάνω είπε ο Πάνος.

- Αστειεύεστε, άλλωστε σας είπα να αισθάνεστε άνετα και ό,τι θελήσετε μη ντραπείτε να μου το ζητήσετε.

- Σας ευχαριστούμε πολύ απάντησε ο Κώστας, το μόνο που θέλουμε είναι ότι έχουμε φέρει κάποια ενεργειακά ποτά για να αυξήσουν τις αντοχές μας και εάν είναι δυνατόν να τα βάλουμε στο ψυγείο σας.

- Βεβαίως να ρίξω κάτι επάνω μου και κατεβαίνω να σας ανοίξω.

- Δε χρειάζεται, άλλωστε είστε μια χαρά με αυτό που φοράτε και εμείς μόνο τα ποτά θα βάλουμε στο ψυγείο, δε θέλουμε να ενοχλήσουμε.

Φορώντας τη διάφανη ρόμπα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και με διάθεση να δει εάν μπορεί να προκαλέσει ερωτικά αυτούς τους πιτσιρικάδες, η κα Γιώτα άνοιξε την πόρτα για να αντικρύσει τους τέσσερις θηριώδεις νεαρούς με τα ενεργειακά ποτά στα χέρια έτοιμους να περάσουν στο σπίτι.

- Ακολουθήστε με στην κουζίνα τούς είπε και προχώρησε μπροστά λικνίζοντας την τεράστια κωλάρα της.

Οι πιτσιρικάδες με τα σάλια να τους τρέχουν κυριολεκτικά, έβαλαν τα ποτά στο ψυγείο με την κα Γιώτα να στέκεται πρακτικά γυμνή ανάμεσα σε τέσσερις θηριώδεις νεαρούς παρατηρώντας τα σηκωμένα καυλιά τους έτοιμα να σκίσουν τις βερμούδες τους. Χωρίς να μπορέσει να πιστέψει αυτό που συνέβαινε σκεφτόταν:

"Είναι δυνατόν για εμένα, μια γριά και πλαδαρή γυναίκα, να καυλώνουν τέσσερα 18χρονα με θεϊκά κορμιά που μπορούν να έχουν όποια νεαρή κοπέλα θελήσουν;"

- Σας ευχαριστούμε πολύ κα Γιώτα.

Με την πισίνα έχουμε τελειώσει, οπότε μπορείτε εάν θέλετε να έρθετε για κολύμπι ή ηλιοθεραπεία…

είπε ο Νίκος, ο οποίος περίεργος για να μάθει την ηλικία της κυρίας που στεκόταν απέναντί του έριξε την ερώτηση παγίδα.

- Κα Γιώτα μπορώ να σας ρωτήσω κάτι;

Xθες ο κος Γιάννης μας έλεγε ότι έχετε μια κόρη 43 ετών και δύο εγγονούς 18 και 19 ετών. Χωρίς να φανώ αδιάκριτος μου φαίνεστε πολύ νέα και απίστευτο να έχετε κόρη 43 ετών.

- Κι όμως αγόρι μου είμαι 62 ετών αλλά με ανεβάζει πάρα πολύ να ακούω από νεαρούς στην ηλικία των εγγονών μου ότι δείχνω νεότερη. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα φορέσω ένα μαγιό και θα κατέβω.

Η συμμορία βγήκε από το σπίτι με τα καυλιά τους πρησμένα από καύλα στο θέαμα της καργιόλας γριάς που λέγοντάς της ψέματα ότι δείχνει νεότερη κατάφεραν κιόλας να τονίσουν την αυτοπεποίθησή της. Το σχέδιο τους να αποπλανήσουν την ηλικιωμένη κυρία είχε μπει κιόλας σε εφαρμογή.

Αμέσως άρχισαν να συζητάνε για τη καριολόγρια βυζαρού με τα τεράστια μαστάρια, το στόμα για τσιμπούκια και την κωλάρα για πολλά σκαμπίλια και κωλοξέσκισμα. Η γριά, όπως την έλεγαν, ήταν πεινασμένη για πούτσα και αυτό ήταν πλέον φανερό και τα ενεργειακά ποτά που είχαν φέρει ήταν για να αυξήσουν τις αντοχές τους (που έτσι και αλλιώς ήταν τεράστιες) στο γαμήσι ως 18χρονοι πιτσιρικάδες γυμνασμένοι και πουτσαράδες καθώς είναι. Ήθελαν όμως ακόμη παραπάνω, ήθελαν να την παρτουζώνουν για ώρες και για όλη την εβδομάδα που θα έλειπε ο άνδρας της μέχρι να την εξουθενώσουν και να μην μπορεί ούτε να περπατήσει από το γαμήσι που θα τρώει από όλους ταυτόχρονα και σε όλες της τις τρύπες.

Στο δωμάτιό της η κα Γιώτα είχε κιόλας επιλέξει το μαγιό που θα φορούσε. Επρόκειτο για ένα πρόστυχο μικροσκοπικό σχεδόν διάφανο λευκό μπικίνι που θα ήταν προκλητικό ακόμα και για το σώμα εικοσάχρονης κοπέλας, πόσο μάλλον για μια 62χρονη γιαγιά με δύο ενήλικους εγγονούς. Το επάνω μέρος αποτελούνταν από δύο μικροσκοπικά τρίγωνα υφάσματος που με το ζόρι κάλυπταν τις θηλές με τις τεράστιες πεταχτές ρώγες της ενώ το υπόλοιπο των μασταριών της ξεχείλιζε αριστερά και δεξιά από το ύφασμα. Το κάτω μέρος ήταν δύο κορδόνια που έδεναν αριστερά και δεξιά χαμηλά στη μέση της με ένα μικρό κομμάτι ύφασμα εμπρός και πίσω που μόλις κάλυπτε ελάχιστα το ξυρισμένο μουνί της και τη μεγάλη κωλάρα της. Το είχε αγοράσει για να προκαλέσει τον άνδρα της μήπως μπορέσει και τον καυλώσει ώστε να δει χαρά στα σκέλια της, αλλά αυτός της είπε ότι ούτε πουτάνα δε θα φορούσε κάτι τέτοιο και να το πετάξει. Στα πόδια της κράτησε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και έτσι λικνίζοντας τη χυμώδη κορμάρα της βγήκε στην πισίνα.

Οι νεαροί στο θέαμα της πλούσιας και από ανώτερη κοινωνική τάξη κυρίας που με την αργή αποπλάνηση μεταμόρφωναν σιγά-σιγά σε ακόρεστη καργιόλα, εθισμένη σε νεανικές ψωλές, ένιωσαν να ξυπνούν μέσα τους τα πιο άγρια ένστικτά τους.

Η κα Γιώτα άπλωσε την πετσέτα της στην ξαπλώστρα και άρχισε να απλώνει το λάδι επάνω στο ζουμερό κορμί της, μαλάζοντας τα μαστάρια, την πλαδαρή κοιλιά, τις μπουτάρες και την κωλάρα της ενώ πίσω από τα μαύρα γυαλιά ηλίου παρατηρούσε τα αγόρια που συνέχιζαν τη δουλειά τους σχεδόν γυμνοί, φορώντας μόνο τα σορτς τους.

Και τα αγόρια όμως είχαν καρφώσει τα μάτια τους επάνω στη κυρία κάνοντας το καλύτερο μπανιστήρι που θα μπορούσαν να φανταστούν ποτέ, ενώ περνούσαν τα χέρια τους πάνω από τα πρησμένα από την καύλα καυλιά τους. Κάποια στιγμή η γριά ξάπλωσε μπρούμυτα και έλυσε το κορδόνι από το σουτιέν ελευθερώνοντας τα βυζιά της που φαίνονταν να ξεχειλίζουν αριστερά και δεξιά στην πετσέτα.

Τα αγόρια πλησίασαν και δήθεν δούλευαν πιο κοντά της ώστε να την παρατηρούν καλύτερα, μιλώντας χαμηλόφωνα, ώστε να μην τους ακούσει και ταυτόχρονα πρόστυχα για τη κυρία τους που ήθελαν να ξεσκίσουν.

- Ρε μαλάκα έχει πετάξει τα μαστάρια έξω και η κωλάρα της είναι το κάτι άλλο. Δεν αντέχω άλλο, πότε θα την ξεσκίσουμε; έλεγε ο ένας.

- Ηρεμία παιδιά, κοντεύουμε, θέλω απλά να φτάσει να μας παρακαλάει να την γαμήσουμε και μετά θα είναι σκλάβα μας είπε ο Τάσος.

Κάποια στιγμή η κα Γιώτα γύρισε και πριν να δέσει το σουτιέν της και ενώ ήταν σίγουρη ότι τέσσερα ζευγάρια μάτια ήταν καρφωμένα πάνω της, κάθισε στην ξαπλώστρα με τις γυμνές βυζάρες της σε κοινή θέα, άρχισε να σκουπίζεται από τον ιδρώτα και στη συνέχεια έδεσε το πάνω μέρος του μαγιό. Σηκώθηκε από την ξαπλώστρα με το κάτω μέρος του μαγιό της να έχει μαζευτεί ανάμεσα στα κωλομέρια της και τις βυζάρες της να ασφυκτιούν λες και είναι έτοιμες να πεταχτούν από το σουτιέν.

- Παιδιά εμένα με έκαψε ο ήλιος, πάω στην κρεβατοκάμαρα να κάνω ένα μπάνιο και να αλλάξω σε κάτι άνετο. Εάν θέλετε κάτι από το σπίτι η πόρτα είναι ανοικτή.

Με αυτή τη φράση απομακρύνθηκε από τους νεαρούς με το σώμα της να κουνιέται πάνω στα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

- Αυτό ήταν παιδιά, εγώ δεν αντέχω άλλο θα της ορμήσω και ό,τι είναι να γίνει ας γίνει… είπε ο Νίκος.

- Καλά εσύ την έλεγες γριά του απάντησε ο Κώστας.

- Τι γριά ρε, πιο ξεκωλιάρα και πεινασμένη για πούτσο γυναίκα δεν έχω δει στη ζωή μου. Γριά μπορεί να είναι, αλλά μαλάκες θα την ξεπατώσουμε στην παρτούζα, πάμε να πιούμε κανένα από τα ενεργειακά ποτά που φέραμε και μετά βουρ για την κρεβατοκάμαρα!

Οι πιτσιρικάδες πήραν από το ψυγείο από ένα κουτί από τα ενεργειακά ποτά και αφού τα κατέβασαν μονορούφι άρχισαν να ανεβαίνουν τη σκάλα προς τον επάνω όροφο και σταμάτησαν έξω από την κρεβατοκάμαρα της κυρίας.

Η γριά στεκόταν μπροστά από τον καθρέφτη της, με τα μαλλιά της υγρά ακόμα από το μπάνιο, φορώντας και πάλι τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, τη διάφανη λευκή ρόμπα της με το βαθύ ντεκολτέ και τίποτα άλλο μέσα από αυτήν με αποτέλεσμα τα μαστάρια, το ξυρισμένο μουνί της και η τεράστια κωλάρα της να διαγράφονται ξεκάθαρα μέσα από το διάφανο ύφασμα.

Γύρισε προς την πόρτα και είδε τους νταβραντισμένους γυμνασμένους, με σώματα σαν μποντυμπιλντεράδες 18χρονους, να ορμάνε επάνω της σαν λυσσασμένα θηρία.

Σε δευτερόλεπτα ξέσκισαν σε κομμάτια τη διάφανη ρόμπα και την έβαλαν να καθίσει στο κρεβάτι, ενώ γδύθηκαν τελείως και περικύκλωσαν την ξεκωλιάρα γιαγιά στο κρεβάτι με τις τεράστιες 25 πόντων καυλωμένες ψωλές τους. Και τα τέσσερα αγόρια ήταν πολύ νέα, με τεράστιες αντοχές και διεστραμμένα μυαλά.

Είχαν μπροστά τους μια γυναίκα που θα μπορούσαν να είναι γιαγιά τους αλλά δεν υπήρχε καμία τρυφερότητα ούτε σεβασμός προς αυτήν την γυναίκα παρά μόνο ανεξέλεγκτη επιθυμία για άγριο, βάρβαρο γαμήσι. Η κάποτε αξιοσέβαστη και συντηρητική παντρεμένη κυρία είχε μεταμορφωθεί σε μία ακόρεστη μαινάδα που εκλιπαρούσε για νεανική, θηριώδη πούτσα και παρακαλούσε να τη μεταχειριστούν σαν τη χειρότερη σκύλα.

Οι πιτσιρικάδες στάθηκαν όρθιοι ο ένας δίπλα στον άλλο ενώ η κα Γιώτα έπεσε στα γόνατα μπροστά τους και άρχισε να περνάει από τον έναν δίπλα στον άλλο γλείφοντας τα τεράστια καυλιά τους και τρίβοντας με τα χέρια της τα αρχίδια και τις ψωλές τους.

Έχοντας μία πούτσα στο στόμα της ένιωσε χέρια να μαλάζουν τα μαστάρια και την κωλάρα της και να πασπατεύουν κάθε εκατοστό του κορμιού της, όχι όμως με απαλά χάδια αλλά με άγρια χουφτώματα, έχοντας τέσσερα άγρια θηρία να ετοιμάζονται να τη γαμήσουν με ζωώδη τρόπο χωρίς ίχνος αγάπης ή σεβασμού.

Ξαφνικά τα τέσσερα νεαρά αγρίμια την σήκωσαν και την πέταξαν σαν ένα σακί επάνω στο τεράστιο συζυγικό κρεβάτι της, στο ίδιο κρεβάτι που ο άνδρας της τής έκανε έρωτα σε ιεραποστολική μόνο στάση ενώ αυτός έχυνε στο πεντάλεπτο και αυτή έμενε πάντοτε ανικανοποίητη.

Τώρα όμως ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Τέσσερα 18χρονα αγόρια ήταν έτοιμα να της χαρίσουν όλο το πάθος που έλειψε στα 62 χρόνια της και να ικανοποιήσουν και τις πιο διεστραμμένες ορέξεις τους επάνω της, επάνω σε μια γυναίκα που θα μπορούσε να είναι και γιαγιά τους φέρνοντας ταυτόχρονα στην επιφάνεια μια πλευρά του χαρακτήρα της που ούτε καν η ίδια δεν πίστευε πως υπήρχε.

Τα δύο αγόρια συνέχιζαν να της δίνουν πουτσοσκάμπιλα στο πρόσωπο καθώς αυτή έγλειφε τις ψωλές τους, ο τρίτος έγλειφε το μουνί της φέρνοντάς την στα πρόθυρα της έκστασης ενώ ο τέταρτος έγλειφε, μάλαζε τα μαστάρια της και δάγκωνε τις πελώριες ρώγες της. Την έβριζαν:

- Καργιολόγρια πουτάνα, σήμερα θα ευχαριστηθείς γαμήσι, για κοιτάτε ρε παιδιά μια παντρεμένη κυρία της καλής κοινωνίας πώς τσιμπουκώνει και τη γλείφουν τέσσερις νεαροί μικρότεροι από τα εγγόνια της που ήρθαν για εργάτες στο σπίτι της.

Η κα Γιώτα τρελαμένη από το γλειφομούνι, το πασπάτεμα και τα τσιμπούκια άρχισε να τους παρακαλάει να τη γαμήσουν απ' όλες τις τρύπες με φράσεις που ούτε η ίδια πίστευε ότι έβγαιναν από το στόμα της:

- Σας παρακαλώ ξεσκίστε με θέλω πούτσες από παντού, δεν αντέχω άλλο!

- Στήστε την κωλόγρια στα τέσσερα, θέλω να την πάρω σε σκυλίσια στάση…

είπε ο Τάσος ενώ οι υπόλοιποι τρεις πήραν θέση μπροστά στη μάπα της με τις τεράστιες ψωλές τους να μπαινοβγαίνουν στο στόμα της ενώ αυτή έγλειφε αχόρταγα και έφτυνε τις πρησμένες πούτσες τους.

Ο Τάσος άρχισε να της καρφώνει τη μουνάρα με λυσσαλέα δύναμη ενώ με τα γυμνασμένα χέρια του σκαμπίλιζε τα κωλομέρια της. Τα μαστάρια της κρέμονταν και τραμπαλίζονταν από κάτω της και αυτό καύλωνε τα αγόρια ακόμα περισσότερο έτσι όπως την έπαιρναν από το μουνί και το στόμα με τη ζωώδη δύναμή τους, ενώ χούφτωναν και έγλειφαν τις τεράστιες βυζάρες της που κουνιούνταν πέρα δώθε καθώς κρέμονταν από κάτω της.

- Σας θέλω όλους ταυτόχρονα μέσα μου… φώναξε η αχόρταγη γριά. Θέλατε μια απόλυτη καριόλα και τη βρήκατε. Γαμήστε με σαν πουτάνα. Θέλω ένα πούτσο στο μουνί μου, ένα στον κώλο μου, ένα στο στόμα και έναν να παίζω στο χέρι μου.

Ο Τάσος τραβήχτηκε από το μουνί της και αμέσως ο ένας πιτσιρικάς ξάπλωσε ανάσκελα και έβαλε τη γριά να ξαπλώσει μπρούμυτα επάνω του χώνοντας τον πούτσο του στη μουνάρα της ενώ έγλειφε τις βυζάρες της που τρίβονταν στο πρόσωπό του. Κι άλλα χέρια τρίβονταν επάνω στο κορμί της ενώ όταν η κυρία Γιώτα σήκωσε το πάνω μέρος του κορμιού της από το μυώδες στέρνο του νεαρού που την πήδαγε, ένα άλλο στόμα άρχισε να γλείφει και να δαγκώνει τα μαστάρια και τις ρώγες της και ένα τρίτο ζευγάρι χέρια έτριβε την κωλάρα της και συνέχιζε τις σφαλιάρες στα κωλομέρια της.

- Χύνω…

άρχισε να φωνάζει η ακόρεστη μουνάρα, ενώ όλο το κορμί της άρχισε να συσπάται σα να τη διαπερνούσε ηλεκτρικό ρεύμα. Χωρίς να μειώσουν στο ελάχιστο το ρυθμό τους οι νεαροί συνέχισαν το έργο τους φωνάζοντας:

- Βιάστηκες να χύσεις καργιόλα, εμείς έχουμε πολύ πράμα ακόμα να σε ταΐσουμε!

- Συνεχίστε αγόρια μου, γαμήστε τη γιαγιάκα σας, ξεσκίστε όλες μου τις τρύπες, δε χορταίνω το γαμήσι μαζί σας πουτσαράδες μου, θέλω κι' άλλο!

Ήξερε ότι αντιδρούσε και μιλούσε σαν απόλυτη πουτάνα, αλλά ταυτόχρονα ήξερε ότι αυτό τρέλαινε τα αγόρια της ακόμα περισσότερο.

- Αυτό που κάνουμε πουτσαράδες μου είναι λάθος, αλλά τόσο ωραίο! Είμαι 62 χρονών, θα μπορούσα να είμαι γιαγιά σας, πώς σας επιτρέπω να μου συμπεριφέρεστε όπως στην χειρότερη πουτάνα, ούρλιαζε ενώ η πούτσα του νεαρού γαμιά της σφυροκοπούσε τη μουνάρα της. Τη νιώθω τόσο βαθιά! Θεέ μου είναι τόσο μεγάλη… συνέχισε να με γαμάς βαθιά και άγρια!

Η κα Γιώτα ένιωσε ένα πούτσο να μπαίνει στην κωλάρα της. Ούρλιαξε από τον πόνο, ήταν η πρώτη φορά που ένιωθε κάτι τέτοιο, άγριο και βίαιο, όπως ακριβώς όμως το ήθελε! Με τα αγόρια αυτά δεν ήθελε να κάνει έρωτα, τρυφερά και ήρεμα, ήθελε γαμήσι σκληρό, άγριο, βάρβαρο και αυτό ακριβώς της έδιναν! Ήθελε να της συμπεριφέρονται σαν πουτάνα, να γίνει το παιχνίδι του sex στα χέρια τους!

- Δύο τεράστιες πούτσες μέσα μου! Γαμήστε με δυνατά, θέλατε μια καργιόλα, βρήκατε μια καριόλα…

ούρλιαζε ενώ έχυνε για δεύτερη φορά. Εκείνη τη στιγμή ένας τρίτος πούτσος χώθηκε στο στόμα της ενώ ο τέταρτος νεαρός άρπαξε το χέρι της και άρχισε να παίζει με αυτό τον πούτσο του όσο πιο δυνατά μπορούσε. Το καυλί που έγλειφε της γάμαγε το στόμα δυνατά και άγρια ενώ αυτός που της γάμαγε τον κώλο τράβαγε τα μαλλιά της και ο άλλος που ήταν ανάσκελα την είχε πιάσει από το λαιμό.

Χέρια μάλαζαν κάθε εκατοστό του σώματός της ενώ πριν καλά-καλά συνέλθει από το δεύτερο οργασμό της γαμιόταν σε όλες τις τρύπες της από τρεις θηριώδεις 18χρονους με τεράστια καυλιά ενώ έπαιζε με τα χέρια της το καυλί του τέταρτου μπροστά στο πρόσωπό της. Το γαμήσι της ήταν άγριο, βίαιο, ζωώδες και όπως ακριβώς το ονειρευόταν στα όνειρά της. Τα αγόρια μιλούσαν σαν να μην ήταν καν μπροστά, με βρώμικα και πρόστυχα λόγια, την έβριζαν και την έφτυναν στο πρόσωπο και αυτή το απολάμβανε ακόμη περισσότερο.

- Τι καργιόλα που είναι η κωλόγρια! Τι θα έλεγε ο αντρούλης σου εάν σε έβλεπε τώρα; Δε μπορώ να το πιστέψω ότι μια γιαγιά 62 ετών μπορεί να είναι τόσο καριόλα! Πρέπει να μας είσαι ευγνώμων, στην ηλικία σου με τα κρεμαστά μαστάρια σου, την πλαδαρή κοιλιά σου και την τεράστια κωλάρα δε μπορείς να έχεις και πολλές ευκαιρίες για γαμήσι ειδικά με 18χρονους πουτσαράδες, έτσι δεν είναι βρώμα;

Η κα Γιώτα άκουγε αλλά με μπουκωμένο το στόμα δε μπορούσε να μιλήσει, μόνο μουγκρητά απόλαυσης έβγαιναν από το στόμα της.

- Μ… κι άλλο, κι άλλο…

φώναζε μόνο όταν ελευθερωνόταν για λίγο το στόμα της όταν οι νεαροί εναλλάσσονταν αλλάζοντας συνεχώς θέση στις τρύπες της και στα χέρια της.

- Γαμημένη τσούλα, όσο της μιλάμε πιο βρώμικα τόσο φτιάχνεται περισσότερο…

φώναξε ο ένας και όλοι συνέχισαν να την γαμάνε και να την πιπώνουν ακόμα πιο δυνατά. Εκείνη τη στιγμή η γριά άρχισε να χύνει για τρίτη φορά, πιο δυνατά και πιο έντονα αυτή τη φορά!

- Α… χύνω… χύνω γαμιάδες μου… κωλόπαιδα… χύστε με, σκεπάστε με τα χύσια σας το γεροντικό κορμί μου!

Οι νεαροί δεν μπορούσαν να κρατηθούν άλλο και μετά από δύο ώρες συνεχές γαμήσι και παρτούζα. Άρχισαν να χύνουν όλοι απίστευτες ποσότητες σπέρματος επάνω στο τροφαντό κορμί της γριάς, παντρεμένης κυρίας.

- Πάρ' τα μωρή άρρωστη καργιολόγρια… φώναζε ο ένας

- Γαμιόλα σου ασπρίζω τη μούρη με τα χύσια μου… ο άλλος

- Κωλόγρια χύνω τις βυζάρες σου… ο τρίτος.

- Πάνω στην κωλάρα σου και στη κοιλιά σου όλο το ψωλόχυμά μου… ο τέταρτος.

Όταν τελείωσαν, η κα Γιώτα τα ήταν πλέον καλυμμένη από τα μαλλιά της έως τα δάχτυλα των ποδιών της με 18χρονο πηχτό σπέρμα, με αγνώριστα τα χαρακτηριστικά της κάτω από το ψωλόχυμα των πιτσιρικάδων ενώ σε μία κίνηση απίστευτης καύλας και πουτανιάς πήρε τα βυζιά της στα δύο χέρια της, τα σήκωσε, τα έφερε στο στόμα της και άρχισε να τα γλείφει καταπίνοντας το σπέρμα των αγοριών!

'Όταν τα καθάρισε τελείως πέρασε τα χέρια της πάνω από όλο το υπόλοιπο σώμα και το πρόσωπό της και έκανε το ίδιο γλείφοντας τα χύσια των γαμιάδων της που είχαν μαζευτεί στις παλάμες και τα δάχτυλά της.

Αφήνοντάς την ξέπνοη και καταϊδρωμένη πάνω στα σεντόνια που έσταζαν από τον ιδρώτα των αγοριών και της καργιολόγριας, τα νεαρά θηρία σηκώθηκαν από το κρεβάτι και με τα τεράστια καβλιά τους να ταλαντεύονται μπροστά στο μυώδες σώμα τους προχώρησαν προς το μπάνιο.

Με την κα Γιώτα δεν είχαν τελειώσει ακόμα για σήμερα και άλλωστε είχαν πολλά σχέδια ακόμα στο μυαλό τους και μια βδομάδα μπροστά τους να τα πραγματοποιήσουν, διεστραμένα σχέδια για αυτή τη γριά που βρέθηκε στο δρόμο τους και ήδη την είχαν μεταμορφώσει από συντηρητική και πιστή παντρεμένη γυναίκα σε αχόρταγη καργιόλα εθισμένη στα νεαρά καυλιά τους.




Copyright protected OW ref: 173378



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).