Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη στα πρώτα χρόνια του γάμου μας με την γυναίκα μου. Η Καίτη ήταν τότε 28 κι εγώ 34.

Η Καίτη ξανθιά με μαλλί σπαστό μέχρι τους ώμους, χειλάρες και ένα κορμί με λίγα κιλάκια παραπάνω, τοποθετημένα σωστά όμως, με πλούσιο στήθος, μεγάλες θηλές, μια κωλάρα στητή και γεμάτη και μια λεπτή μεσούλα. Στα τέσσερα δεν τον χόρταινες αυτόν τον κώλο!

Εγώ είμαι μελαχρινός και αδύνατος αλλά μυώδης και γενικά αρκετά πάνω από το μέσο όρο εμφανισιακά.

Μια μικρή εισαγωγή για να καταλάβετε γιατί και πως συνέβησαν τα όσα συνέβησαν.

Εκείνη την περίοδο, είχα αρχίσει ήδη να βαριέμαι στο σεξ μαζί της, παρ' όλο που μιλάμε για μια πολύ θερμή γυναίκα με πάθος και κάναμε σε γενικές γραμμές ωραία γαμήσια. Όμως μου έλειπε η εναλλαγή και το κάτι διαφορετικό, μιας και πριν από την Καίτη είχα αρκετές εμπειρίες και πολλές και διαφορετικές ερωτικές συντρόφους.

Αποτέλεσμα ήταν να μην ασχολούμαι και πολύ μαζί της και μερικές φορές να πω την αλήθεια, προτιμούσα να την παίξω παρά να τη γαμήσω. Τόσο πολύ είχα βαρεθεί. Σε συνδυασμό με το ότι δε ζηλεύω ( αν και παράξενο αυτό μιας και σκορπιός στο ζώδιο), είχαμε συχνά πυκνά τον τελευταίο καιρό γκρίνιες και μούτρα ότι δεν της δίνω σημασία κλπ. Και το ότι δε ζηλεύω είναι δείγμα ότι αδιαφορώ τελείως για εκείνη κατά την άποψη της. Και εκείνη σκορπιός όμως και φυσικά ζήλευε πάρα πολύ αλλά και πολύ εγωίστρια για να το δείξει.

Η ιστορία μας συνέβη ένα καλοκαίρι στις διακοπές μας στην Ρόδο.

Αφού ήμαστε στο νησί 3 μέρες ήδη και γυρνάμε παραλίες και κάνουμε τις βόλτες μας, το τρίτο βραδάκι καταλήγουμε σε ένα μπαράκι, στη Λίνδο και πίνουμε τα ποτά μας. Αυτές τις μέρες σεξ κάναμε μόνο μια φορά και ήταν χλιαρό. Ίσα για να φύγουν οι πολλές καύλες.

Να πω εδώ πριν συνεχίσω ότι είχα προσπαθήσει μερικές φορές με τρόπο να την πείσω να κάνουμε swinging . Ήταν κάθετη και άρχιζε τα "με βαρέθηκες και θες άλλη" κλπ και καταλήγαμε να μου κρατάει μούτρα για μέρες. Δε μπορούσε να διανοηθεί με τίποτα να με δει με άλλη.

Αφού λοιπόν είμαστε στο μπαράκι, ντυμένοι πολύ απλά (έχει σημασία), με σορτσάκια και T- shirt , ακούω κάποιον να με φωνάζει, γυρίζω και βλέπω τον Τάκη, ένα φίλο που γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο και πίνουμε τις μπίρες μας που και που και τα λέμε.

- Τι κάνετε εδώ ρε; Διακοπές; Σήμερα το πρωί ήρθαμε με τη γυναίκα μου και είπαμε να μην κλειστούμε στο ξενοδοχείο πρώτο βράδυ. Μας λέει.

- Ναι ρε φίλε… είμαστε εδώ ήδη 3 μέρες και θα κάτσουμε 2 εβδομάδες περίπου. Τέλεια. Έλα να σε συστήσω στην γυναίκα μου.

"Ο Τάκης και η Καίτη" λέω. Ο Τάκης γύρω στα 40 με ένα καταπληκτικό μυώδες κορμί, αφού όλη του την ζωή γυμνάζεται και τρέφεται τέλεια και γενικά ένας τύπος μέσα στην ενέργεια που ακτινοβολούσε ζωντάνια και πάντα καλοδιάθετος και χαμογελαστός. Και στην Καίτη δεν πέρασε απαρατήρητος απ' ότι κατάλαβα. Πολύ σπάνια την είχα δει να κοιτάζει άλλον άντρα έτσι.

- Θέλετε παρέα;… ρώτησε.

Πριν προλάβω να απαντήσω…

- ναι φυσικά… απάντησε η Καίτη.

- Ωραία, πάω να φέρω και τη γυναίκα μου και επιστρέφω.

Μετά από λίγο τον βλέπω να έρχεται με μια ξανθούλα, γύρω στα 35, αδύνατη, που φορούσε ένα λευκό φορεματάκι πάνω από το γόνατο και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Τα μάτια μου έπεσαν αμέσως στα πόδια της, τα οποία ήταν σμιλεμένα και χυτά και στις υπέροχες γάμπες της. Στο πρόσωπο είχε μια περίεργη άγρια ομορφιά με τέλεια οδοντοστοιχία και υπέροχο χαμόγελο. Τα βυζάκια της σχετικά μικρά αφού το φόρεμα επάνω ήταν αρκετά στενό αλλά διακρινόταν καθαρά οι σκληρές και χοντρές ρώγες της.

- Από εδώ η Βίκυ…

μας είπε κάνοντας τις απαραίτητες συστάσεις. Αμέσως κατάλαβα ότι η Καίτη ζήλεψε γιατί ήταν και γάτα. Κατάλαβε αμέσως ότι η Βίκυ δε με άφησε ασυγκίνητο. Εγώ όπως πάντα κύριος όμως, προσπαθώντας να μη δώσω κανένα δικαίωμα.

Αφού πέρναγε η βραδιά πίνοντας τα ποτά μας, αρχίσαμε να δενόμαστε σαν παρέα και τα κορίτσια να τα βρίσκουν λέγοντας τα δικά τους. Τελειώνοντας τη βραδιά, συμφωνήσαμε να πάμε όλοι μαζί την άλλη μέρα για μπάνιο, αφού δέσαμε σαν παρέα και γουστάραμε όλοι απ ότι φάνηκε.

Έτσι λοιπόν το άλλο πρωί φτάνουμε στην παραλία που έχουμε συμφωνήσει να πάμε και τους βρίσκουμε εκεί. Η Βίκυ ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα και ο Τάκης της έβαζε αντηλιακό. Μόλις φτάσαμε και την είδα μπρούμυτα με το μαύρο Brazilian που φορούσε και αυτό το μικρό υπέροχο κωλαράκι που είχε, τρελάθηκα! Είχα πολύ καιρό να δω τόσο ωραίο πεταχτό σφιχτό κωλαράκι. Η Καίτη στράβωσε έτσι όπως κοίταξα αλλά δεν έκανε σκηνή.

Η ώρα λοιπόν πέρναγε ευχάριστα κι εγώ δε χόρταινα να χαζεύω το κορμάκι και ιδιαίτερα το κωλαράκι της Βίκυς και να σκέφτομαι συνεχώς πόσο θα ήθελα να την πηδήξω και να τη χύσω σε αυτό το όμορφο προσωπάκι και τα φουσκωτά χειλάκια της. Εκείνη από τη μεριά της δεν έδειχνε κανένα απολύτως σημάδι. Έδειχνε ότι απολάμβανε την παρέα μας και μέχρι εκεί.

Έχω παρατηρήσει όμως ότι ο Τάκης έχει τρελαθεί με τις βυζάρες της γυναίκας μου και δε μπορεί να ξεκολλήσει τα μάτια του. Το έχει καταλάβει φυσικά και η δικιά μου, το απολαμβάνει και επίτηδες κάνει ότι μπορεί για να τα έχει θέα ο Τάκης, μπας και με κάνει να ζηλέψω. Αλλά που… πιο πολύ καύλωνα που τον έβλεπα να την κοιτάει με λαχτάρα.

Περιέργως η Βίκυ παρόλο που βλέπει και αυτή , την όλη κατάσταση είναι ατάραχη.

- Πάω για μια βουτιά… λέω

- Περίμενε, έρχομαι κι εγώ, λέει η Βίκυ. Κάηκα τόση ώρα στον ήλιο.

- Θα έρθετε;… λέω

- Θα κάτσω να κάνω ηλιοθεραπεία, λέει η γυναίκα μου.

- Μπα… κι εγώ πιο μετά. Λέει και ο Τάκης.

Αφού κάνουμε τη βουτιά μας λέγοντας διάφορα και ανακαλύπτοντας κοινά ενδιαφέροντα, είμαστε πολύ κοντά και όταν χαμογελάει συγκρατούμαι για να μην την αρπάξω να τη φιλήσω. Γυρνώντας στις ξαπλώστρες μας, βλέπω τη γυναίκα μου ξαπλωμένη μπρούμυτα και τον Τάκη να της βάζει λάδι στα πόδια.

Εκείνη όσο ο Τάκης ανεβαίνει προς τα πάνω, ανοίγει ελαφρώς τα πόδια της για να της βάλει και ανάμεσα στα μπούτια και αυτός ατάραχος ρωτώντας μας πως ήταν το νερό, της χαϊδεύει τα μπουτάκια από τη μέσα μεριά πολύ κοντά στο μουνάκι της και καλά ότι της βάζει λάδι. Η γυναίκα μου με κοιτάει με έναν τρόπο σαν να μου λέει "για να δούμε… θα ζηλέψεις τώρα ρε;…".

Που να ήξερε όμως ότι εγώ έχω καυλώσει με το θέαμα και προσπαθώ να το κρύψω και να φέρομαι σαν να μη συμβαίνει κάτι.

Η Βίκυ αδιάφορη αράζει στην ξαπλώστρα χωρίς να σκουπιστεί κι εγώ κάθομαι μαζί της με την πετσέτα μου τυλιγμένη γύρω μου, ακουμπώντας το χέρι μου στο γόνατο της. Πού και που όμως, δήθεν τυχαία, ακουμπάω την παλάμη μου στα μπουτάκια της και τις γάμπες της. Σα να μην συμβαίνει τίποτα κι από τους δυο τους. Η Βίκυ δείχνει να μην ενοχλείται καθόλου και που και που μου χαμογελάει διακριτικά αλλά το κάνει όταν η Καίτη δε βλέπει. Η γυναίκα μου βράζει μέσα της. Προσπαθεί να μην το δείξει όμως.

Χωρίς να συμβεί κάτι άλλο, συνεχίζεται το μπάνιο μας και δίνουμε ραντεβού για το βράδυ να πάμε για ποτάκι σε ένα πολύ ωραίο μπαράκι που μας έχουν προτείνει. Στην επιστροφή για το ξενοδοχείο της πετάω

- Ωραία παρέα τα παιδιά ε;

- Ναι…

μου λέει ξερά και φαίνεται τσαντισμένη, προφανώς που όχι μόνο δεν της κάνω σκηνή, αλλά φαίνομαι και αδιάφορος. Δε δίνω σημασία.

Το βραδάκι αφού κάνω το μπάνιο μου και βγαίνω να ετοιμαστώ, βλέπω την Καίτη να βάφεται. Φοράει ένα Λευκό παντελόνι κολλητό που να τονίζει τον κώλο της, μαύρο μπουστάκι που με το ζόρι συγκρατεί τα βυζιά της και ψηλοτάκουνα πέδιλα με κόκκινα βαμμένα νύχια. Είναι σκέτη καύλα! Καταλαβαίνω αμέσως ότι για τον Τάσο το κάνει και για να με κάνει να ζηλέψω.

Φτάνοντας στο μαγαζί βλέπω και τη Βίκυ , ντυμένη με ένα σούπερ μίνι να φαίνονται οι υπέροχες ποδάρες της. "Μες την καύλα θα είμαστε απόψε", σκέφτομαι. Ο Τάκης μόλις είδε τη γυναίκα μου έτσι ντυμένη και φτιαγμένη, γυάλισαν τα μάτια του.

Αφού καθίσαμε και πίναμε τα ποτά μας και πέρναγε η βραδιά, η γυναίκα μου ήταν αρκετά πιο διαχυτική με τον Τάκη όσο πέρναγε η ώρα, χωρίς να περνάει όμως τα όρια. Αγγίγματα, γελάκια, αγκαλιές σε φάση που γελάγαμε και τέτοια. Κι εγώ όμως με τη Βίκυ μια από τα ίδια και δεν φαινόταν να την ενοχλεί καθόλου που ο άντρας της γίνεται όσο περνάει η ώρα πιο εκδηλωτικός με την Καίτη. Την κρατούσε αγκαλιά από τη μέση που και που, την πείραζε και όσο έβλεπε ότι δεν αντιδρώ συνέχιζε. Κι εγώ όμως με τη Βίκυ μια από τα ίδια κάναμε.

Εκεί σκέφτηκα "βρε λες; Λες να γίνει αυτό που τόσο καιρό θέλω;…" και έχω ανάψει για τα καλά. Κάποια στιγμή σε ένα χαλαρό κομμάτι, ο Τάκης σηκώνει την Καίτη να χορέψουν. Την τραβάει πάνω του κολλητά και έχει τα χέρια του χαμηλά στην μέση της. Εγώ με τη Βίκυ απλά τους χαζεύουμε. Εκείνος χαϊδεύει τη μεσούλα της και εκείνη κολλάει τα βυζιά της επάνω του, φανερά ζαλισμένη και γυρίζει, με κοιτάει και σκάει στον Τάσο ένα γλωσσόφιλο που ούτε και αυτός το περίμενε.

Εκείνη τη στιγμή η Βίκυ ακουμπάει το χέρι της στον πούτσο μου και μου λέει:

- Όπως καταλαβαίνεις, ο Τάκης θέλει πολύ να ξεσκίσει την Καιτούλα και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τι θα έλεγες να σου έγλειφα τα αρχίδια ενώ τους παίρνουμε μάτι;

Κοκάλωσα γιατί δεν το περίμενα τόσο απότομo

- Ωπ! Δε χάνεις τον χρόνο σου βλέπω ε;… λέω φανερά σαστισμένος.

- Άμα θέλω κάτι το παίρνω μωρό μου! Εξάλλου με τον Τάκη βάλαμε σκοπό από χθες να σας αποπλανήσουμε. Έχουμε εμπειρία βλέπεις…

μου λέει με ένα πονηρό χαμόγελο. Αυτό ήταν! Κόντεψα να τρελαθώ από καύλα.

- Πρώτη φορά βλέπω την Καίτη έτσι, της λέω.

Αφού γυρίζουν στο τραπέζι μας λέει ο Τάκης…

- Ας συνεχίσουμε στο δωμάτιο μας λέω. Φεύγουμε αγκαλιά εγώ με τη Βίκυ και εκείνος με την Καίτη και σκάμε στα γέλια.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους η κατάσταση είναι κάπως αμήχανη.

- Βάζω ποτάκια, λέει η Βίκυ, μένοντας ξυπόλητη.

Αράζουμε σε ένα μικρό καναπεδάκι με την Καίτη η οποία φαίνεται να είναι ένας άλλος άνθρωπος. Ζαλισμένη, σαστισμένη, αλλά δείχνει αποφασισμένη και ολοφάνερα καυλωμένη.

Ο Τάκης όρθιος μπροστά μας , απλώνει το χέρι του και τραβάει την Καίτη να σηκωθεί και όπως είναι και οι δυο όρθιοι αρχίζουν να φιλιούνται και εκείνος ξεκινάει να την γδύνει. Της βγάζει το παντελόνι, το μπουστάκι και το σουτιέν της και μένει μόνο με το μαύρο στρινγκάκι κορδόνι που φοράει. Βλέποντας ο Τάκης της βυζάρες της επιτέλους γυμνές, αρχίζει σα μανιακός να τις χουφτώνει και να τις γλείφει και η γυναίκα μου ρίχνει πίσω το λαιμό της και το απολαμβάνει.

Εν τω μεταξύ η Βίκυ έρχεται δίπλα μου, μου δίνει ένα ποτό στα χέρια και γονατίζει μπροστά μου. Μου κατεβάζει το παντελόνι και το σλιπάκι και πετάγεται έξω ο πούτσος μου σκληρός και στητός!

- Μ… τι πύραυλος είναι αυτός;… για να σε περιποιηθώ τώρα εγώ μανάρι μου…

μου λέει και αρχίζει να μου γλείφει απαλά τα αρχίδια κοιτώντας με στα μάτια.

- Εσύ απόλαυσε το θέαμα, μου λέει. Θα την ξεσκίσει την Καιτούλα ο αντρούλης μου. Τον έχει τρελάνει από χθες με την κωλάρα της και τις βυζάρες της.

Ο Τάκης βάζει τη γυναίκα μου, γονατίζει μπροστά του και κατεβάζοντας το παντελόνι πετάει έξω ένα μεγάλο χοντρό και σκληρό εργαλείο. Βλέπω την Καίτη να ξερογλείφεται.

- Έλα να τον πάρεις τώρα μέσα στις χειλάρες σου μωρό μου. Κοίτα πως μου τον έχεις κάνει!

Χωρίς κουβέντα η Καίτη τον βάζει στο στόμα της και αρχίζει ένα καταπληκτικό τσιμπούκι από αυτά που μου κάνει μόνο όταν έχει τρελές καύλες. Τον βάζει μέσα, τον γλείφει κατά μήκος, κατεβαίνει γλείφοντας τα αρχίδια, παίζει με το κεφαλάκι και ξανά από την αρχή, αλλά όλα τα κάνει απαλά και αισθησιακά

- Ρε φίλε, τι τσιμπούκι είναι αυτό που παίρνει η γυναικάρα σου; Με έχει τρελάνει! Δεν ξέρω αν θα κρατηθώ να τη γαμήσω!

Κι η δικιά σου δεν πάει πίσω… του λέω.

- Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα…

λέει η Καίτη και καταλαβαίνω ότι ζήλεψε. Τον σπρώχνει να ξαπλώσει στην άκρη του κρεβατιού γονατίζοντας πάλι μπροστά του και ανοίγοντας του τα πόδια συνεχίζει να του γλείφει τα αρχίδια και ξεκινάει να του κάνει ένα γλειφοκώλι που εμένα δεν μου έχει κάνει ποτέ.

- Θα σε ξεσκίσω μουνάρα μου! Με έχεις τρελάνει. Τι γλείψιμο είναι αυτό που μου κάνεις;... της λέει.

Η Βίκυ από την άλλη έχει τρελαθεί με τον πούτσο μου. Τον χτυπάει στα μάγουλα της, τον καταπίνει ολόκληρο και μου έχει κάνει μπάνιο τ' αρχίδια με τη γλώσσα της.

Την γδύνω και την ανεβάζω να κάτσει επάνω μου με πλάτη σε εμένα. Τη γαμάω και συνεχίζουμε να βλέπουμε και οι δύο το θέαμα ενώ χουφτώνω τα βυζάκια της και τσιμπάω τις σκληρές ρωγίτσες της.

Ο Τάκης φέρνει τον πούτσο του μέσα στις βυζάρες της Καίτης και τις κρατάει σφιχτά γύρω του. Η γυναίκα μου του γλείφει το πουτσοκέφαλο και παίζει με το μουνί της. Με τα υγρά από το μουνάκι της αρχίζει να του χαϊδεύει και τα αρχίδια.

- Τέλος… δεν αντέχω άλλο, στήσου στα τέσσερα να γαμήσω την μουνάρα σου!

- Ευχαρίστως πουτσαρά μου…

του λέει με ένα γελάκι και ταυτόχρονα με κοιτάζει να δει πως θα αντιδράσω. Εγώ δε μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει και για ένα περίεργο λόγο παρά την υπέρτατη καύλα μου, μπορώ και κρατιέμαι ακόμα να μη χύσω.

Τη στήνει στα τέσσερα, της κατεβάζει το κορδονάκι και ανοίγοντας της τα κωλομέρια χώνει με τη μία τον πούτσο του μέσα της και αρχίζει να τη γαμάει δυνατά και άγρια.

- Χύνω… χύνω… φωνάζει σε λίγο η Καίτη και αρχίζει να χύνει με σπασμούς.

- Τι κωλοτρυπίδα είναι αυτή; Δεν της την έχει αφήσει παραπονεμένη βλέπω Δημήτρη ε;

- Όχι βέβαια. Τέτοιος κώλος δεν είναι κρίμα να είναι αγάμητος;… λέω ενώ η Βίκυ ανεβοκατεβαίνει πάνω στην ψωλή μου έχοντας χύσει ήδη δυο φορές και ταυτόχρονα μου χαϊδεύει τ' αρχίδια.

- Θα με αφήσεις καύλα μου να σου γαμήσω και το κωλαράκι απόψε;

- Μ… όχι… όχι το κωλαράκι μου… του λέει ναζιάρικα και ταυτόχρονα ανοίγει με τα χέρια της την κωλάρα της για να του δώσει καλύτερη θέα.

- Μα τι πουτανάκι είσαι εσύ…

της λέει και την καρφώνει όλο και πιο δυνατά. Η Βίκυ κατεβαίνει από πάνω μου και στήνεται στα τέσσερα στο πάτωμα.

- Έλα μωρό μου να με γαμήσεις έτσι που μ' αρέσει και εγώ ετοιμάζω την κωλοτρυπίδα μου να μου τη σκίσεις απόψε!

Ενώ της τον χώνω και την γαμάω δυνατά, εκείνη βάζει λιπαντικό και ετοιμάζει τον κώλο της με το δάχτυλο της.

- Δεν ξέρω τι θα κάνετε εσείς, αλλά εγώ θα της τον σκίσω τον κώλο της γυναικούλας σου Τάκη… γυρίζω και τους λέω. Τον ετοιμάζει όπως βλέπεις για τον πούτσο μου.

Ο Τάκης παίρνει κι εκείνος λιπαντικό και γαμάει με τον αντίχειρα του την κωλοτρυπίδα της Καίτης που φυσικά δεν βγάζει άχνα. Σιγά μη δεν του τον έδινε η ζηλιάρα!

- Είσαι έτοιμη;… τη ρωτάει.

- Σιγά σιγά… έχω καιρό να τον πάρω στο κωλαράκι μου… του λέει.

Ο Τάκης ακουμπάει το πουτσοκέφαλο του στην κωλοτρυπίδα της Καίτης και σιγά σιγά αρχίζει να σπρώχνει μέχρι που μπαίνει μέχρι τη ρίζα μέσα της και μένει ακίνητος.

- Έτσι ψωλίτσα μου… τώρα είσαι σωστή πουτάνα!

Αρχίζει να την γαμάει όλο και πιο δυνατά ενώ η Καίτη ουρλιάζει, παίζει ταυτόχρονα με το μουνάκι της και χύνει σαν τρελή.

- Αχ δεν αντέχω άλλο… γύρνα να σε χύσω.

Η γυναίκα μου στα γόνατα, έχει ανοίξει το στόμα με τη γλώσσα έξω και ένας άλλος άντρας τη χύνει ασταμάτητα στο στόμα και στα βυζιά. Τι καύλα! Με αυτό το θέαμα δεν κρατιέμαι και χύνω κι εγώ την γυναίκα του στα μούτρα.

Ξέπνοοι κι οι δύο πέφτουμε στο μικρό καναπέ.

- Έλα… πάμε να τους καθαρίσουμε τις ψωλές, μην τους αφήσουμε έτσι…

λέει η Βίκυ χαζογελώντας και οι γυναίκες μας έρχονται όπως είναι χυμένες και παίρνουν τα καυλιά μας στο στόμα τους. Η Καίτη του Τάσου και η Βίκυ το δικό μου…

Σε λίγο ήμασταν πάλι όρθιοι!

Μετά από αυτή την περιπέτεια η ερωτική μας ζωή άλλαξε τελείως. Προς το καλύτερο!




Copyright protected OW ref: 173236



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.