Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Στοιχήματα

Έμεινα αρκετή ώρα στο νεροχύτη μέχρι να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη.

1) φόραγα γυναικεία ρούχα
2) μόλις μου είχαν πάρει την παρθενιά του κώλου μου τα δάχτυλα της Κατερίνας
3) είχα καυλώσει με όλο αυτό
4) γεύτηκα τα χύσια μου.

Όλα αυτά ήταν ξαφνικά, ήταν απότομα, ήταν πολλά και μου άρεσε αλήθεια, μου άρεσε όσο και αν δεν ήθελα να το παραδεχτώ φοβούμενος πως αν το παραδεχτώ θα χάσω τον ανδρισμό μου. Τα πιάτα πλύθηκαν, κι εγώ δεν ξέρω πως, όσο έκανα αυτές τις σκέψεις που τις διέκοψε η φωνή της Κατερίνας από το δωμάτιο μας.

Κ - Αργείς αγάπη μου σε περιμένω!

Ν - Τελείωσα, έρχομαι… ψέλλισα.

Κ - Όπως είσαι έλα…

Ν - Οκ…

Έτσι και αλλιώς δε θα έβλεπε και κάτι που δεν είχε ξαναδεί… τόσα κάναμε μαζί πριν. Έφτιαξα λίγο το εσώρουχο γιατί με έκοβε, κατέβασα το φόρεμα και πήγα στο δωμάτιο. Όταν στάθηκα στην πόρτα, εκείνη καθόταν στο κρεβάτι, μου χαμογέλασε και μου χτύπησε το κρεβάτι με το χέρι της.

Κ - Έλα κάτσε εδώ δίπλα μου, θέλω να μιλήσουμε.

Ν - Ναι νομίζω έχουμε πολλά να πούμε.

Χαμογέλασε λίγο.

Κ - Νομίζω πώς σου άρεσε αυτό που έγινε πριν και μην το αρνηθείς, ήσουν πολύ καυλωμένος.

Την κοίταξα λίγο στα μάτια για να δω αν με έπαιρνε να πω την αλήθεια.

Κ - Έλα πες μου, έχουμε πει ότι θα μιλάμε ανοιχτά, σου άρεσε;

Ν - Ξέρεις είναι δύσκολο να το παραδεχτώ.

Κ - Αγάπη μου μεταξύ μας είμαστε, σου άρεσε;

Ν - Ναι μου άρεσε, αλλά δεν είναι τόσο απλό, είμαι άντρας, δεν πρέπει να μου αρέσει, πρέπει εγώ να έχω το πάνω χέρι, δεν είμαι πούστης.

Κ - Μην είσαι χαζός δεν είπα κανένας ότι είσαι πούστης, ούτε ότι θα γίνεις.

Ν - Πώς σου ήρθε να κάνουμε κάτι τέτοιο;… δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ ήταν μεγάλο βήμα.

Κ - πριν μια εβδομάδα έφτιαχνα λίγο το λάπτοπ και μπήκα στο ιστορικό και βρήκα διάφορες σελίδες με γυναίκες που γαμάνε άντρες με στραπόν, έχεις κάτι να πεις; Αλλά θέλω να είναι αλήθεια.

Ν - Οκ λοιπόν χάζευα μια μέρα τσόντες και έπεσε το μάτι μου σε μια τέτοια περίπτωση.

Κ - Τι περίπτωση δηλαδή;

Ν - Ήταν μια τύπισσα και έβαλε τον άντρα της να βάλει γυναικεία ρούχα και μετά του φερόταν σα γυναίκα και τον γάμησε με έναν δονητή. Με καύλωσε το σκηνικό και είδα αρκετά.

Κ - Θα ήθελες να κάνουμε κι εμείς κάτι τέτοιο;

Ν - Ναι με καύλωσε πολύ, το παραδέχομαι, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, σου είπα φοβάμαι μην γίνω πούστης.

Κ - Μην είσαι χαζούλης, είσαι ο άντρας μου κι αυτό δεν αλλάζει. Μου έχεις εμπιστοσύνη να κάνουμε κάτι τέτοιο;

Ν - Όταν έβλεπα αυτά, καύλωνα γιατί σκεφτόμουν ότι τα κάναμε μαζί.

Κ - Έτσι ο άντρας μου… ε;

Ν - Ξέρεις ότι τα θέλω όλα από εσένα.

Κ - Και θα τα πάρεις καυλιάρα μου!

Όπως καθόμασταν δίπλα-δίπλα στο κρεβάτι, γυρνάει προς το μέρος μου, περνάει το χέρι της πίσω από το κεφάλι μου στα μαλλιά μου βάζει το άλλο στο μάγουλο μου και αρχίζει να με φιλάει στο στόμα με πάθος, ενώ με ρίχνει να ξαπλώσω στο κρεβάτι και ξαπλώνει στο πλάι από πάνω μου με τρόπο να είναι η μισή επάνω μου και όσο το ένα της χέρι είναι στα μαλλιά μου και με φιλάει στο στόμα το άλλο κατεβαίνει από τον λαιμό μου στο στήθος όπου με χαϊδεύει αρκετά μετά περνάει από την κοιλιά μου πάνω από τον πούτσο μου που είναι κάγκελο και αρχίζει να μου χαϊδεύει το μηρό μου και σιγά-σιγά να ξανά ανεβαίνει. Το χέρι της και αυτή τη φορά ανεβάζοντας και το φόρεμα αρχίζει να μου χαϊδεύει κυκλικά και πάνω κάτω τα αρχίδια μου σαν τα ήταν μουνί. Σταματάει να με φιλάει με κοιτάει στα μάτια και με ρωτάει:

Κ - Πώς σου φαίνεται καυλιάρα μου;

Ν - Με έχεις τρελάνει πουτανάκι μου.

Κ - Όχι αγάπη μου σήμερα θα παίξουμε ένα παιχνίδι όπου εσύ θα είσαι το πουτανάκι μου κι εγώ ο γαμιάς σου.

Ν - Και πώς σκοπεύεις να το κάνεις αυτό γαμιά μου;

Κ - Θα δεις πουτανάκι μου θα σου αρέσει.

Ν - Μόνο μη με πονέσεις σε παρακαλώ, θέλω να μου φερθείς γλυκά όσο γίνεται.

Κ - Δεν χρειάζονταν να μου το πεις αυτό αγάπη μου, μου αρέσει η όλη φάση και θέλω να αρέσει και σε εσένα για να μου το ξαναζητήσεις.

Ν - Κάνε με να μου αρέσει να στο ξαναζητήσω τότε.

Σηκώνεται από επάνω μου και αρχίζει να κατεβαίνει προς τα κάτω. Μου σηκώνει το φόρεμα και αρχίζει να μου γλείφει τον πούτσο πάνω από το εσώρουχο. Ξαφνικά το τραβάει στην άκρη και ελευθερώνει επιτέλους το καυλί μου συνεχίζει το γλείψιμο. Σιγά-σιγά μου σηκώνει πιο πολύ τα πόδια για να έχει πιο καλή πρόσβαση στην τρύπα μου και τη φτύνει, τη γλείφει και αρχίζει να βάζει δάχτυλα. Εγώ να μουγκρίζω από ηδονή.

Κ - Σου αρέσει καυλιάρα μου;

Ν - Πολύ, με τρελαίνεις…

Κ - Ποιος σε τρελαίνει;

Ν - Εσύ καυλιάρα μου και η γλώσσα σου.

Σταματάει σηκώνεται όρθια με πιάνει από το μαλλί με τραβάει να σηκωθώ καθιστός στο κρεβάτι και αυτή όρθια μπροστά μου και μου ρίχνει μια καλή σφαλιάρα.

Κ - Εγώ δεν είμαι η καυλιάρα σου, εγώ είμαι ο γαμιάς σού, εσύ είσαι η καυλιάρα μου κατάλαβες μαλακισμένη;

Ν - Ναι γαμιά μου, κατάλαβα, συγνώμη.

Όπως ήταν μπροστά μου όρθια παρατήρησα ότι κάτι φούσκωνε στον καβάλο της φόρμας της και το κατάλαβε.

Κ - Τι κοιτάς καργιόλα τον πούτσο που θα σε γαμήσει;

Ν - Τι έχεις εκεί;

Κ - Κατέβασε μου τη φόρμα για να δεις.

Κατεβάζοντας τη φόρμα ξεπρόβαλε μπροστά μου ένα πλαστικό όμορφο ομοίωμα πούτσας 16 εκατοστά και λεπτό. Βλέποντας το ανακουφίστηκα. Το κατάλαβε η Κατερίνα και μου λέει:

Κ - Δεν ήθελα να σε βάλω κατευθείαν στα βαθιά αγάπη μου θα σε ανοίξω σιγά-σιγά. Άντε πουτανάκι μου ξεκινά να με γλείφεις να δω τι μπορείς να κάνεις.

Το πιάνω το βάζω όλο στο στόμα μου και αρχίζω να το βάζω μέσα έξω. Ξαφνικά τραβάει τον πούτσο μου από το στόμα και μου σκάει μια σφαλιάρα.

Κ - Τσιμπούκι το λες εσύ αυτό; Έτσι σε έγλειφα εγώ όταν ήσουν άντρας; Παρ' τον στο χέρι σου, παιξ' τον πάνω κάτω μπράβο. Τώρα βγάλε την γλώσσα σου έξω και γλειφ' τον σαν το πιο λαχταριστό παγωτό. Μπράβο πουτανάκι μου, είδες που μπορούσες και καλύτερα;

Ακολουθούσα της οδηγίες της και το έκανα όσο πιο καλά μπορούσα. Άρχισε να μου λέει μπράβο και πόσο καλή πουτάνα γίνομαι και τέτοια.

Κ - Τώρα σάλιωσε το καλά γιατί ήρθε η ώρα να σε γαμήσω καυλιάρα μου.

Ν - Ναι καυλιάρη μου σε ετοίμασα καλά για να με κάνεις δικιά σου.

Κ - Μπράβο το κοριτσάκι μου.

Έκατσα στην άκρη του κρεβατιού μου ανάσκελα μου έβαλε και ένα μαξιλάρι από κάτω και με ετοίμασε να με γαμήσει.

Κ - Θα πονέσεις λίγο παραπάνω έτσι, αλλά θέλω να σε βλέπω όταν θα μεταμορφώνεσαι στο πουτανάκι μου.

Ν - Κι εγώ θέλω να σε κοιτάω όταν θα με κατακτάς γαμιά μου.

Μου σήκωσε τα πόδια τα ακούμπησε στους ώμους της, σάλιωσε καλά το κωλαράκι μου και το καυλί της και άρχισε να το κάνει πάνω κάτω στο κωλαράκι μου μέχρι που κέντραρε και άρχισε να σπρώχνει σιγά-σιγά. Κάθε σπρώξιμο ήταν σα να με σκίζουν στα δύο και με μια απότομη κίνηση τερμάτισε και δάκρυα βγήκαν από τα μάτια μου.

Κ - Κλάψε πουτάνα μου για τον ανδρισμό σου που χάνεις!

Σιγά-σιγά ο πόνος έφευγε και η καύλα με κυρίευε. Η Κατερίνα με έπαιρνε όλο και πιο γρήγορα ενώ που και που με φίλαγε. Κάποια στιγμή σταμάτησε, βγήκε από μέσα μου και με έστησε στα 4. "Ώρα να γαμηθείς σαν αληθινή πουτάνα…" μου είπε και καρφώθηκε μέσα μου και με γάμαγε δυνατά.

Κ - Σου αρέσει πουτάνα;

Ν - Με τρελαίνεις, μη σταματάς, πιο δυνατά!

Κ - Ότι θέλει η καργιόλα μου…

και αρχίζει να με γαμάει δυνατά και να χαστουκίζει το κωλαράκι μου. Ήμουν έτοιμος να χύσω χωρίς να έχω ακουμπήσει τον πούτσο μου αλλά δεν ήθελα έτσι.

Ν - Σταματά λίγο.

Κ - Τι έγινε;

Ν - Ξάπλωσε δε θέλω να τελειώσω έτσι.

Ξαπλώνει και ανεβαίνω από πάνω της να την κοιτάω. Πάει να πιάσει τον πούτσο της να μου τον καρφώσει, διώχνω το χέρι της και τον βάζω μόνος μου.

Ν - Ασ' το σε εμένα γαμιά μου…

και αρχίζω να χοροπηδάω πάνω της. Αυτή να μου ανοίγει τον κώλο και να μου ρίχνει ξυλιές, εγώ μια να πηγαίνω γρήγορα μια αργά και να τη φιλάω μέχρι που κάποια στιγμή πετάγομαι πάνω και χύνω στο πρόσωπο της χωρίς να έχω αγγίξει τον πούτσο μου.

Κ - Μπράβο το πουτανάκι μου με έκανες και έχυσα πάνω από δέκα φορές και μόνο που σε γάμαγα και έχυσες και εσύ χωρίς να αγγίξεις τον πούτσο σου. Έλα να γευτούμε την καύλα μας…

και αρχίζουμε να ανταλλάσσουμε γλωσσόφιλα με τα χύσια μου.

Κ - Πώς αισθάνεσαι αγάπη μου;

Ν - Τέλεια εσύ;

Κ - Νομίζω ότι είσαι έτοιμη να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο.

Ν - Ποιο είναι το επόμενο στάδιο;

Κ - Θα δεις καυλιάρα μου… θα δεις!




Copyright protected OW ref: 172588



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.