Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η φίλη της μάνας μου

Αφού έγινε ότι έγινε στο σπίτι της εκείνο το βράδυ, ξεκινήσαμε να μιλάμε από μηνύματα για ώρες ατελείωτες και να καταλήγουμε να χύνουμε μαζί. Δυστυχώς όμως δε βρίσκαμε ελεύθερο χρόνο για να βρεθούμε, έτσι ώστε να καταφέρω επιτέλους να τη σκίσω όπως ονειρευόμουν από μικρός, επειδή όπως είχα αναφέρει και στη πρώτη ιστορία αυτή είχε κάποια οικογενειακά προβλήματα και εγώ εκείνη τη χρονιά πήγαινα για πανελλήνιες.

Αφού πέρασε η χρονιά μόνο με μηνύματα και τηλεφωνήματα, ήρθε ο καιρός να ξεκινήσω τις σπουδές μου στην επαρχία. Η Τάνια μου υποσχέθηκε ότι θα μου κάνει μια επίσκεψη, η οποία θα μου μείνει αξέχαστη. Πέρασε λίγος καιρός εγώ είχα εγκατασταθεί στο νέο μου σπίτι πλέον είχα βρει νέες παρέες και έκανα τη ζωή μου.

Και φτάνει ο καιρός που έρχεται και η Τάνια. Θα ερχόταν για ένα ΣΚ κρυφά από όλους. Χτυπάει το κουδούνι και τρέχω στην πόρτα. Ανοίγω και αντικρίζω μια πραγματική καύλα. Την κοίταζα και έλεγα αποκλείεται αυτή η γυναίκα να έχει τη τριπλάσια ηλικία από εμένα. Αφού την υποδέχτηκα με ένα παθιασμένο φιλί μπαίνει σπίτι αφήνει τα πράγματα στο δωμάτιο μου και πάμε στο σαλόνι για να χαλαρώσει λίγο από το ταξίδι της.

- Δε φαντάζεσαι πόσο μου έλειψες, της λέω με ένα πονηρό χαμόγελο.

- Εσύ να δεις Νικόλα μου, περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμή.

Ξέχασα να αναφέρω πως φόραγε ένα φόρεμα λίγο πάνω από το γόνατο και φυσικά καλσόν μαύρο με ωραίες γόβες.

- Θες να βγάλεις τα τακούνια σου να ξεκουραστούν τα ποδαράκια σου;… της λέω και κοιτάω σαν λιγούρης τα ποδαράκια της.

- Καλή ιδέα… μου λέει και απλώνει τα πόδια της στον καναπέ.

Με το που τα βλέπω απαλλαγμένα πια από τα τακούνια αρχίζει και φουσκώνει το παντελόνι μου. Το παρατήσει αυτό η Τάνια, σηκώνεται και έρχεται προς το μέρος μου όπου της έφτιαχνα καφέ. Έρχεται από πίσω μου με αγκαλιάζει με φιλάει στο λαιμό και αρχίζει να μου χαϊδεύει το καυλί έξω από το παντελόνι. Γυρνάω να τη φιλήσω αλλά απομακρύνεται και μου λέει:

- Κοίτα τον καφέ εσύ, πολύ βιάζεσαι… κλείνοντας μου το μάτι.

- Με έχεις καυλώσει τρέλα, περίμενα πολύ καιρό αυτή τη στιγμή.

- Υπομονή μικρέ μου και δε θα χάσεις.

Αφού τελείωσα με τον καφέ πάμε να κάτσουμε στον καναπέ και αρχίσαμε να μιλάμε για ό,τι πιο άσχετο. Μετά από αρκετές συζητήσεις, μου λέει ότι θέλει να κάνει ένα μπανάκι να χαλαρώσει. Εκεί σκέφτομαι ότι τώρα είναι η ευκαιρία να τη γαμήσω. Πάμε στο δωμάτιο να φτιάξουμε τα πράγματα της και παρατηρώ ότι έχει σχετικά μεγάλη βαλίτσα σε σχέση με τις 2 μόλις μέρες που θα μείνει.

- Γιατί έφερες τόσο μεγάλη βαλίτσα;… αφού θα μείνεις μόνο 2 μέρες δυστυχώς!

- Εκεί μέσα έχω πολλά πράγματα που θα σου αρέσουν πολύ, οπότε να χαίρεσαι που έφερα μεγάλη βαλίτσα. Τώρα πήγαινε έξω και άσε με να ετοιμαστώ για το μπανάκι μου.

- Ντρέπεσαι εμένα;… τη ρωτάω και την πλησιάζω.

Αρχίζω να τη φιλάω και αυτή τη φορά δέχεται το φιλί μου και το κάνει πιο παθιασμένο. Αρχίζω να τη χαϊδεύω και να της σηκώνω το φόρεμα. Πιάνω το μουνάκι της, το οποίο έσταζε και καταλαβαίνω ότι δε φόραγε εσώρουχο.

- Σε όλο το ταξίδι δε φόραγες εσώρουχο;

- Φόραγα αλλά πήγα στη τουαλέτα του αεροπλάνου και έχυσα γιατί σκεφτόμουν το χοντρό καυλί σου και έτσι το έβγαλα.

Καθώς μου μίλαγε, με απαλλάσσει παράλληλα από το παντελόνι και επειδή ούτε εγώ φόραγα εσώρουχο, αρχίζει να παίζει με τον πούτσο μου, ο οποίος ήταν κάγκελο. Κάθεται στα γόνατα και αρχίζει ένα φανταστικό τσιμπούκι. Κόντεψα να χύσω, το κατάλαβε και σηκώθηκε. Έκατσε στα 4, έσκισα το καλσόν της και άρχισα να γαμάω το απίστευτο μουνάκι της. Τη γάμαγα για πολύ ώρα και σε κάποια φάση σταματάει γυρνάει και με κοιτάει.

- Ήξερες ότι είμαι παρθένα από τη πίσω τρύπα μου;

Με το που το ακούω εγώ αυτό άρχισαν να μου τρέχουν τα σάλια.

- Ήρθε η ώρα να χάσεις τη παρθενιά σου λοιπόν…

της λέω, την πιάνω, τη βάζω στο τοίχο και αρχίζω να τρίβω το κεφαλάκι στη σούφρα της. Άρχισε να αναστενάζει. Σπρώχνω και μπαίνει ο μισός μέσα. Άρχισε να φωνάζει ήδη πολύ, αλλά δεν σταμάταγα γιατί ήξερα ότι της άρεσε και ήθελα να της σκίσω τη κωλάρα. Μετά από λίγη ώρα τον έπαιρνε κανονικότητα και δε σταμάταγε να χύνει. Δεν κρατήθηκα πολύ κι εγώ και μετά από κανένα 10λεπτο της λέω, ότι θέλω να τη χύσω.

- Στο στόμα μου τα θέλω πουτσαρά μου να γευτώ την καύλα που ρέει από μέσα σου!

Γυρνάω και της τον καρφώνω στο στόμα. Της γαμάω το στοματάκι για 1 λεπτό και αδειάζω τα γεμάτα σπέρμα αρχίδια μου μέσα στο λαρύγγι της. Πνίγεται λίγο, αλλά δείχνει να το απολαμβάνει πολύ. Αφού μου τον καθάρισε τέλεια, σηκώνεται, με φιλάει και με τραβάει στο μπάνιο. Όπως καταλαβαίνετε ολόκληρο το ΣΚ δεν είδα κανέναν πάρα μόνο την Τάνια μου και ξεσκιζόμασταν ασταμάτητα.

Ελπίζω να σας άρεσε και να μην σας κούρασα. Γράψτε τη γνώμη σας, θα χαρώ πολύ να μάθω πως σας φάνηκε η περιπέτεια μου με τη Τάνια.




Copyright protected OW ref: 161957



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.