Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ταπείνωση

Είχαν περάσει 3 μήνες από το βράδυ που η Ελένη, η κολλητή και κουμπάρα μου ανακάλυψε μία άλλη πτυχή της προσωπικότητας της. Όχι την κυριαρχική, την αυταρχική που είχε ως καθηγήτρια ή ως σύζυγος. Μία πιο σκοτεινή που τη μετέτρεπε σε μία υποτακτική σκλάβα που ποθούσε να κυριαρχηθεί το σώμα αλλά κυρίως το μυαλό της. Είχαμε βρεθεί ως ζευγάρια μαζί τουλάχιστον 5 φορές από τότε. Ήταν σα να μη συνέβη τίποτα. Δεν υπήρχε ούτε η υποψία ότι κάτι είχε αλλάξει. Η Ελένη πάντα φιλική, ταυτόχρονα με το ξινισμένο ύφος της και τις παρατηρήσεις της προς όλους και κυρίως τον άντρα της. Ήμουν σίγουρος ότι είχε πάει στράφι η προσπάθεια μου και του άντρα της. Και ήμουν χαρούμενος για αυτό να σας πω την αλήθεια, δεν ήθελα να περάσουμε κάποια όρια από τα οποία δε θα ήταν εύκολο να γυρίσουμε πίσω.

Η Μαρίνα η γυναίκα μου δεν είχε μάθει ή καταλάβει κάτι. Αυτό θα γινόταν πολύ καιρό αργότερα και είναι θέμα μίας άλλης μεγάλης ιστορίας. Βέβαια μου είχε πει ότι τον τελευταίο καιρό ότι η Ελένη τη ρωτούσε διάφορα πράγματα για τη σεξουαλική ζωή μας και για τα παιχνίδια ρόλων που παίζαμε και κυρίως για το τι έκανε για να με ικανοποιήσει. Της έκανε εντύπωση γιατί μέχρι τότε η Ελένη ήταν πολύ επικριτική για την σεξουαλική σχέση που είχαμε και ειδικά για το γεγονός ότι η Μαρίνα το βράδυ μεταμορφωνόταν σε ένα υποτακτικό τσουλάκι που παρακαλούσε τον αφέντη της να την τιμωρήσει και να την κάνει να παρακαλέσει για τη προσοχή του και για να τη γαμήσει. Την εντυπωσίαζε το γεγονός ότι αυτό ήταν κάτι που κανένας δε μπορούσε να το καταλάβει κατά τη διάρκεια της μέρας. Πώς το έκρυβε τόσο καλά; Πώς γινόταν να έχεις διαχωρίσει τόσο καλά την προσωπική από την τόσο έντονη σεξουαλική ζωή σου; Όταν της είπε ότι δεν την είχα αφήσει να έρθει σε οργασμό για μία ολόκληρη εβδομάδα γιατί είχε παραβεί τις εντολές μου ένα συγκεκριμένο βράδυ σοκαρίστηκε. Πολύ περισσότερο όταν η Μαρίνα της είπε ότι δεν επιτρεπόταν ούτε να αυτοϊκανοποιηθεί και ότι αυτό την έκανε μία εβδομάδα να είναι τόσο υγρή που άλλαζε εσώρουχα 3 φορές τη μέρα ειδικά στη δουλειά. Μα πώς γινόταν αυτό; Δεν είναι φυσιολογικό, κάτι πάει στραβά με τη κουμπάρα μου σκεφτόταν. Μάλλον είναι κάποια ψυχολογική διαστροφή δεν εξηγείται.

Πρώτη φορά μετά από εκείνη τη νύχτα βρεθήκαμε για ποτό μόνοι μας με τον Κώστα και φυσικά το συζητήσαμε.

- (Κ) Φίλε νομίζω ότι έκανες καλή δουλειά. Η Ελένη τον πρώτο καιρό ήταν άλλος άνθρωπος στο κρεβάτι. Λες και είχα παντρευτεί κάποια άλλη. Πρώτη φορά μου έπαιρνε τέτοια τσιμπούκια χωρίς να την πρήξω, πρώτη φορά μου ζητούσε να είμαι πιο άγριος μαζί της και έχυνε τόσο έντονα όταν τις μιλούσα βρώμικα. Προσπάθησα κάποιες φορές να της χαστουκίσω τον κώλο της όπως μου είπε ότι έκανες, αλλά μάλλον δεν τα κατάφερνα καλά γιατί μετά από λίγο μου έλεγε να σταματήσω. Πάντως ήταν φοβερά. Όσο θυμάμαι πώς τη βρήκα να με περιμένει πριν φύγεις τρελαίνομαι. Σκέτη καύλα να βλέπω τη γυναικάρα μου να περιμένει με τον κώλο κόκκινο και τουρλωμένο να γαμηθεί και να με παρακαλεί για αυτό!

- (Γ) Και τώρα; Γιατί λες για τον πρώτο καιρό;

- (Κ) Σιγά-σιγά πήγαμε στις παλιές συνήθειες. Αυτή να μου τη λέει συνέχεια με υφάκι, το βράδυ να βαριέται να κάνει σεξ και όταν το έκανε ήταν σαν αγγαρεία. Ειδικά την τελευταία εβδομάδα φαινόταν πολύ προβληματισμένη δε ξέρω γιατί, σαν κάτι να έγινε.

- (Γ) Συζητήσατε; Σου είπε γιατί;

- (Κ) Ναι. Τουλάχιστον κάνουμε ανοιχτές συζητήσεις. Μου είπε ότι της άρεσε πολύ αυτό που έγινε και αισθανόταν πολύ άσχημα για αυτό. Σχεδόν μισούσε τον εαυτό της. Το να είναι ταπεινωμένη μπροστά σε κάποιο άλλον, το να την τιμωρήσει κάποιος για τη συμπεριφορά της, ακόμα και απλά να είναι γυμνή μπροστά στον κουμπάρο της και αυτό να το ξέρει ο άντρας της ήταν κάτι ανεπίτρεπτο για τον δικό της κώδικα ηθικής. Δε μπορεί να καταλάβει γιατί είχε καυλώσει τόσο πολύ ακόμα και όταν το θυμόταν.

- (Γ) Λογικό. Η γυναίκα σου είναι μια φυσική υποτακτική. Είναι το αντίθετο στην κανονική ζωή της και θέλει να αισθάνεται ελεύθερη, τουλάχιστον στη σεξουαλική σχέση σας. Την κουράζει να έχει πάντα τον έλεγχο και να μην εμπιστεύεται κανέναν. Της αρέσει αλλά της γίνεται βάρος από ένα σημείο και μετά γιατί δεν απολαμβάνει τη ζωή και τον εαυτό της. Είσαι τυχερός από μία άποψη, είχα σχέση με γυναίκες που είχαν κοινά στοιχεία αλλά η μεταμόρφωση της γυναίκας σου τότε, όπως είχα υποψιαστεί, έδειξε ότι έχει πολλά περιθώρια για να αφεθεί στα χέρια σου να γίνει ένα υπάκουο πουτανάκι στα χέρια σου. Κατά βάθος στο ζητάει εδώ και καιρό το αποζητά από εσένα για να έρθει σε ισορροπία. Και τώρα το αναγνωρίζει αλλά δε θέλει να το αποδεχτεί. Δεν την αφήνει ο συντηρητισμός της. Νομίζει ότι κάνει κάτι κακό και δεν το ευχαριστιέται.

- (Κ) Ίσως να είναι όπως λες έτσι και αλλιώς έχεις μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτά από εμένα. Μου είπε τις προάλλες ότι θέλει να το ξανακάνουμε. Θέλει να μάθει καλύτερα τον εαυτό της και πώς να με ευχαριστήσει. Έχει καταλάβει πόσο ξενερωμένος ήμουν τον τελευταίο καιρό.

- (Γ) Και πώς το σκέφτεστε;

- (Κ) Όπως την προηγούμενη φορά. Μερικές ώρες μόνοι σας. Τα όρια είναι αυτά που είχαμε συζητήσει. Δε μαθαίνει κανένας τίποτα και δε θα υπάρχει καθόλου σεξ ανάμεσα σας. Ας πούμε ότι είναι συνέχεια της «εκπαίδευσης» της. Θα στη φέρω και την πάρω μετά. Υποσχέθηκε ότι θα με ευχαριστήσει κατάλληλα για αυτό μετά.

- (Γ) Εντάξει. Ας δοκιμάσουμε λίγο περισσότερο τα όρια της και βλέπουμε. Αυτή τη φορά θα το κάνουμε πιο προετοιμασμένα. Θα της πεις να μου στείλει email αύριο και να μου ζητήσει ακριβώς τι θέλει. Μετά αν μείνω ικανοποιημένος θα της δώσω οδηγίες.

- (Κ) Έγινε. Θα της το πω.

Αυτή τη φορά δεν αισθανόμουν τύψεις, δεν είχα καθόλου ενδοιασμούς. Είχα εμπιστοσύνη και στους 3 μας. Το να έχεις ένα ακατέργαστο διαμάντι μπροστά σου, μία πανέμορφη γυναίκα έτοιμη να αφεθεί στα χέρια σου και να ανακαλύψει κάτι καινούριο για τον εαυτό της ήταν κάτι μοναδικό. Αφού την προηγούμενη φορά είχα καταφέρει να τηρήσω τα όρια γιατί όχι και τώρα;

Πράγματι το επόμενο πρωί έλαβα το email της. Αντιγράφω την ακριβή επικοινωνία μας:

«Καλημέρα Γιώργο, σε ευχαριστώ πολύ για εκείνο το βράδυ που με τιμώρησες γιατί μιλούσα άσχημα στον άντρα μου και δεν τον ικανοποιούσα στο σεξ. Είχες δίκιο. Μπορούμε να ξαναβρεθούμε για λίγο να συνεχίσουμε; Να συζητήσουμε και το βλέπουμε.»

«Γεια σου Ελένη. Όχι δε μπορούμε.»

«Γιατί; Δε καταλαβαίνω. Δεν ήμουν καλή;»

«Δεν ήσουν κάτι ιδιαίτερο. Αλλά και πάλι αν δε μου εξηγήσεις τί ακριβώς θες, δεν πρόκειται να δεχτώ. Σου δίνω μέχρι τις 3 το απόγευμα χρόνο να το ξανασκεφτείς και να μου γράψεις ένα σωστό και αναλυτικό γράμμα. Αλλιώς μην επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου για το συγκεκριμένο θέμα.»

Επίτηδες της είπα αυτή την ώρα για να αναγκαστεί να το γράψει όσο ήταν στο σχολείο. Αυτό θα ήταν μία μεγάλη πρόκληση για αυτή. Πράγματι στις 3 ακριβώς έστειλε το επόμενο email. Και τα κατάφερε μια χαρά.

«Γιώργο σε παρακαλώ. Θέλω να γίνω για τον άντρα μου ένα υπάκουο τσουλάκι, να μάθω όπως η γυναίκα σου να τον ικανοποιώ, να τον υπηρετώ σα μία σκλάβα του σεξ. Έχω κουραστεί να τα κάνω όλα εγώ στο σπίτι και στη δουλειά θέλω επιτέλους να μη σκέφτομαι τίποτα. Μόνο να τον υπηρετώ. Το σώμα μου να γίνει δικό του, να το χρησιμοποιήσει όπως θέλει. Δε ξέρω πώς, σε παρακαλώ δείξε μου. Σου υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις. Σε εμπιστεύομαι απόλυτα ότι δε θα κάνεις κάτι που θα με ενοχλήσει. Επίσης θέλω να σου εκμυστηρευτώ κάτι που ντρέπομαι να πω στον Κώστα. Κάτι που έγινε πριν από μια εβδομάδα. Εσύ θα με καταλάβεις και θα μου πεις τι να κάνω. Μπορώ σε παρακαλώ να σε δω την Πέμπτη που δε θα δουλεύω; Δε θα πω κάτι σε κανέναν. Σε ικετεύω. Το θέλω πολύ. Έχω πάρει την άδεια του άντρα μου. Σε ευχαριστώ.»

«Εντάξει Ελένη. Καλύτερα τώρα, αλλά σίγουρα μπορείς καλύτερα. Το ξέρω. Θα σου στείλω οδηγίες αύριο με το τί ακριβώς θα κάνεις. Δε θα στείλεις κανένα email αν δε σου το ζητήσω.»

Το επόμενο βράδυ της έστειλα το παρακάτω. Το έστειλα κατά τις 11 που ήξερα ότι είναι η ώρα που ξαπλώνουν. Και φυσικά το είδε αμέσως μιας που δεν αποχωρίζεται ποτέ το κινητό της.

«Ελένη: Διάβασε προσεκτικά και απάντησε μονολεκτικά μόνο αν συμφωνείς σε όλα. Αλλιώς μην απαντήσεις και δε πρόκειται να το ξανασυζητήσουμε.

1. Θα σε φέρει ο άντρας σου τη Πέμπτη στις 10μμ εκεί ακριβώς που θα σου πω λίγη ώρα πριν με μήνυμα. Θα έρθει στη 1μμ να σε παραλάβει. Ούτε λεπτό καθυστέρηση και στα δύο.

2. Θα φοράς μαύρο κολλητό δερμάτινο φόρεμα. Έχεις 3 μέρες, φρόντισε να το βρεις. Τα μαλλιά σου θα είναι δεμένα και το βάψιμο σου διακριτικό εκτός από το κόκκινο κραγιόν που θα φοράς και θα ταιριάζει με τις ψηλοτάκουνες κόκκινες γόβες που επίσης θα φοράς και ξέρω ήδη ότι έχεις.

3. ΔΕ θα κουβαλάς τίποτα μαζί σου. Ούτε τσάντα, ούτε κινητό. Θα έχω εγώ ότι θα χρειαστείς.

4. Δε θα φοράς εσώρουχα.

5. Θα περιποιηθείς τον εαυτό σου ΣΩΣΤΑ. ‘Όπως πρέπει να κάνεις ΠΑΝΤΑ για τον άντρα σου. Θα έχεις κάνει ένα καλό μπάνιο και θα έχεις ξυριστεί παντού ΤΕΛΕΙΑ. Όταν εννοώ ΠΑΝΤΟΥ το εννοώ.

6. Θα μάθεις πώς να στέκεσαι μπροστά στον αφέντη σου σύμφωνα με τις στάσεις σώματος που σου στέλνω στη συνημμένη φωτογραφία. Θα τις αποστηθίσεις ΟΛΕΣ.

7. Για όλα τα παραπάνω θα σε εξετάσω μόλις μπεις. Ελπίζω να μη μας απογοητεύσεις. Θα ζητήσεις πριν φύγεις από τον άντρα σου πρώτα να το κάνει. Εγώ βέβαια δε θα είμαι τόσο ανεκτικός μαζί σου!

8. Για τις 3 ώρες δε θα είμαι ο φίλος σου, ο κουμπάρος σου. Θα είμαι ο Αφέντης ή ο Κύριος σου. Και έτσι μόνο θα με αποκαλείς. Εγώ θα σε αποκαλώ όπως θέλω.

9. Για κάθε κανόνα από τους παραπάνω που θα παραβείς θα έχεις την ανάλογη τιμωρία. Θα τη διαλέγω εγώ.

10. Η λέξη ασφαλείας μας είναι «Κόκκινο». Όποτε το πεις σταματάμε και γυρίζεις σπίτι. Εσύ αποφασίζεις.

11. Τώρα σαν καλό κορίτσι θα ευχαριστήσεις τον άντρα σου για την άδεια που σου έδωσε. Θα γλείψεις τον πούτσο του και τον κώλο του μέχρι να τελειώσει στο πρόσωπο σου. Μετά θα πάρεις με τα δάχτυλα τα χύσια του και θα τα πιείς. Στο τέλος θα του πεις να κάνει ότι θέλει μαζί σου για το υπόλοιπο βράδυ. Θα μου πεις τη Πέμπτη τί έγινε αναλυτικά και θα κρίνω ανάλογα πώς τα κατάφερες.»

Η φωτογραφία που της έστειλα είναι αυτή που μπορείτε να βρείτε στο προφίλ μου. Η απάντηση ήρθε αμέσως.

«Μάλιστα»

Την Πέμπτη είπα στη Μαρίνα ότι είχα ένα επαγγελματικό τραπέζι και ότι θα αργούσα. Δεν ήταν η μόνη φορά. Φρόντισα πριν φύγω να γαμηθούμε τόσο καλά ώστε να είμαι όσο το δυνατό λιγότερο καυλωμένος για αυτό που επρόκειτο να ακολουθήσει.

Έκλεισα για το βράδυ μία σουίτα σε ένα αγαπημένο μου πολυτελές ξενοδοχείο λίγο πάνω από το Κεφαλάρι σε ένα ήσυχο σημείο. Είχα ξαναπάει για επαγγελματικούς λόγους και ήξερα ακριβώς πιο δωμάτιο ήθελα. Ένα του τελευταίου ορόφου που είχε θέα το δάσος απέναντι. Η μία πλευρά του, αυτή με τη θέα ήταν σχεδόν ολόκληρη τζαμαρία. Το κρεβάτι κοιτούσε ακριβώς προς τα εκεί. Το θέαμα το βράδυ όταν έπεφτε το σκοτάδι ήταν απόμακρο αλλά ταυτόχρονα σαγηνευτικό. Η εξυπηρέτηση και η κάβα του ξενοδοχείου υποδειγματική. Όταν τελείωνα θα το άφηνα να το απολαύσουν οι κουμπάροι μου, θα ήταν το δώρο μου για το βράδυ. Η οικονομική κατάσταση μου, μου επέτρεπε τέτοιες πολυτέλειες. Επίσης μαζί μου αυτή τη φορά είχα και κάποια από τα προσωπικά μου αντικείμενα για αυτές τις καταστάσεις.

Κατά τις 9.00 έστειλα τις οδηγίες και το ακριβές δωμάτιο. Μία ώρα αργότερα άκουσα το χτύπο στη πόρτα. Άνοιξα χωρίς να πω κουβέντα και μπροστά μου, η Ελένη μια σκέτη οπτασία. Με τις γόβες το ύψος της πρέπει να ήταν πλέον στο δικό μου (1.92). Το φόρεμα που φορούσε τελείωνε λίγο κάτω από τα γόνατα της και ήταν όσο εφαρμοστό έπρεπε για να αναδείξει τα πανύψηλα πόδια της και το φοβερό κώλο της. Φαινόταν πολύ ακριβό και είμαι σίγουρος ότι έψαξε πολύ για να το βρει. Το μακρύ μαύρο μαλλί της μαζεμένο ψηλά και το κόκκινο κραγιόν έκανε τα μικρά χείλη της πολύ θελκτικά. Σχεδόν προκλητικά.

- (Ε) Γεια σου κύριε μου. Τί ωραίο δωμάτιο! Ευχαριστώ!

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 173219



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.