Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ονομάζομαι Αλέξης, είμαι 32χρόνων και μου αρέσει να γαμιέμαι από κορίτσια με στραπόν και σε στιγμές μεγάλης καύλας να με κατουράνε. Έχω μια μικρή εταιρία προώθησης προϊόντων. Χρησιμοποιώ νέα και εμφανίσιμα κορίτσια, κυρίως φοιτήτριες, με μερική απασχόληση. Φυσικά όταν μου αρέσει μια κοπέλα και μου δίνεται η ευκαιρία τη πλησιάζω και προσπαθώ να τη ρίξω και να τη φέρω στα νερά μου. Η Μαρία είναι 21 χρόνων φοιτήτρια από τη Φλώρινα. Είναι ψηλή, όμορφη και αρκετά ερωτική. Της αρέσουν τα περίεργα και οι ανωμαλίες. Μου είπε ότι στο πρώην της άρεσε να του γλείφει τη κωλοτρυπίδα και να τον γαμάει με τα δάχτυλα της. Τρελάθηκε από τη καύλα όταν της είπα το βίτσιο μου.

– Δηλαδή κύριε Αλέξη είσαι πούστης, σου αρέσει να γαμιέσαι από το κώλο;

– Όχι Μαρία δεν είμαι πούστης, τουλάχιστον όχι ακόμα, είμαι όμως αμφισεξουαλικός, μου αρέσει να γαμάω αλλά και να γαμιέμαι από κορίτσια.

– Θέλεις να φορέσω τον πούτσο και να γίνω εγώ ο άντρας και να σε γαμήσω; Ντρέπομαι, δεν το έχω ξανακάνει αλλά με τη κολλητή μου τη Λίτσα το είχαμε φαντασιωθεί να γαμήσει η μια την άλλη με στραπόν. Θέλω να το δοκιμάσω αλλά θέλω να με βοηθήσεις γιατί φοβάμαι ότι θα κομπλάρω. Σε ντρέπομαι επειδή είσαι το αφεντικό μου.

– Μη ντρέπεσαι, κάθε αρχή και δύσκολη. Θα σε βοηθήσω να το ξεπεράσεις. Κατ' αρχήν δεν χρειάζεται να γδυθείς τελείως, βγάλε μόνο το παντελόνι σου και μείνε με το βρακί ώστε να δέσω σωστά τη ζώνη στη μέση σου για να εφαρμόσει καλά ο πούτσος.

– Αχ τι ωραίο και μεγάλο πούτσο που έχω. Τον βλέπω στον καθρέφτη και καυλώνω. Τώρα τι κάνουμε; Πώς θα το ξεκινήσουμε;

– Αν θέλεις μπορείς να μείνεις όρθια, θα γονατίσω μπροστά σου και θα σου γλείψω την πούτσα να σε καυλώσω και μετά θα στηθώ στα τέσσερα για να με γαμήσεις.

– Δηλαδή θα μου πάρεις πίπα, θα μου γλείψεις την πούτσα και τα αρχίδια και μετά θα μου στηθείς για να σε γαμήσω;

Γονάτισα μπροστά της και άρχισα να της γλείφω την πούτσα και τα αρχίδια.

– Αχ κύριε Αλέξη τι ωραία που μου κάνεις τσιμπούκι, γλείψε μου τον πούτσο. Καύλωσε με για να σου γαμήσω το κωλαράκι.

Η μικρή είχε καυλώσει και άρχισε να ξεθαρρεύει, μου γαμούσε το στόμα δυνατά.

– Έχω καυλώσει πολύ κύριε Αλέξη με την όλη φάση, θέλω να μου στηθείς στα τέσσερα στον καναπέ για να σε γαμήσω. Με τρελαίνει η ιδέα ότι έχω πούτσο και θα γαμήσω άνδρα και μάλιστα το αφεντικό μου μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του.

– Με έχεις καυλώσει κι εμένα πολύ μωρό μου, θέλω πολύ να με γαμήσεις να νιώσω την πούτσα σου να μου τρυπήσει το κωλαράκι. Θα σου βάλω προφυλακτικό και λιπαντικό στον πούτσο σου και στην κωλοτρυπίδα μου.

Μόλις ετοιμάστηκα, γονάτισα στα τέσσερα πάνω στο καναπέ και ανοίγοντας τα κωλομέρια μου είπα στη Μαρία να πάρει θέση πίσω μου και να μου χώσει σιγά-σιγά την ψωλάρα της. Λόγω απειρίας μου τον κάρφωσε λίγο απότομα αλλά μόλις συγχρονίστηκε ξεκίνησε να με γαμάει κανονικά ανοίγοντας μου το κωλάντερο.

– Έτσι μωρό μου, γάμησε με άνοιξε μου το κωλαράκι. Σου αρέσει γαμιά μου;

- Αχ πούστη μου είμαι άντρας και σε γαμάω, με τρελαίνει το κωλαράκι σου. Θα σε σκίσω γαμιόλη, γαμήσου, πάρε όλη την πούτσα μου.

– Ναι γαμιά μου γάμησε με σκίσε μου το κώλο, είμαι πούστης και μου αρέσει.

Η μικρή είχε αφηνιάσει από τη καύλα και τη δύναμη που της έδινε ο αντρικός ρόλος. Τελικά της ταίριαζε ο ενεργητικός ρόλος, φαινόταν ότι είχε ταλέντο. Με γαμούσε με πολύ πάθος και δύναμη ξεσκίζοντας τη κωλοτρυπίδα μου. Άρχισε να αγκομαχάει αυξάνοντας το ρυθμό που με γαμούσε δείγμα ότι σε λίγο θα έχυνε.

– Σε σκίζω πούστη μου σε χύνω στον κώλο.

– Ναι… κι εγώ θα χύσω. Σκίσε με, χύσε με στον κώλο.

Όταν συνήλθαμε από το γαμήσι μας τη ρώτησα πως της φάνηκε. Μου απάντησε ότι ήταν τέλειο, της άρεσε πολύ ο αντρικός ρόλος και ότι ίσως έκανε το καλύτερο χύσιμο της ζωής της. Με ρώτησε αν μπορούμε να το επαναλάβουμε, της απάντησα ναι όποτε θέλει. Τη ρώτησα αν θέλει να της γλείψω το μουνάκι και να ρουφήξω τα χύσια της. Γδύθηκε τελείως και ξάπλωσε στον καναπέ με τα πόδια ανοιχτά. Το μουνί της είχε λίγες τρίχες και ήταν κατακόκκινο από τη καύλα.

– Αχ κύριε Αλέξη είμαι πολύ καυλωμένη, γλείψε μου το μουνάκι και ρούφα μου τα χύσια. Μετά θέλω να με γαμήσεις, να μου σκίσεις το μουνάκι.

Άρχισα να γλείφω και να ρουφάω το μουνί της, ήταν μούσκεμα και έκαιγε πολύ. Ή καύλα της είχε κτυπήσει κόκκινο και σε λίγο άρχισε να χτυπιέται και να χύνει σαν τρελή. Ρουφούσα τα γλυκά χύσια της και της πιπιλούσα τη κλειτορίδα.

– Κύριε Αλέξη με τρελαίνει η γλώσσα σου στο μουνάκι μου, σε χύνω στο στόμα.

– Χύσε με καυλιάρα θέλω να τα ρουφήξω όλα.

Ή μικρή είχε τρελαθεί από τη πολλή καύλα. Μόλις ηρεμήσαμε της ζήτησα να πάμε στο μπάνιο για να με κατουρήσει. Ήθελα πολύ να πιω τα κάτουρα της. Είχε κομπλάρει τελείως. Δε μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι της ζητούσα.

– Δεν μπορώ κύριε Αλέξη, ντρέπομαι. Δεν είναι σωστό να σας κατουρήσω στο στόμα και να πιείτε τα τσίσα μου. Αν επιμένετε να σας κατουρήσω στο κορμί.

– Μαρία μου όταν γαμιέμαι μου αρέσει να πίνω τα τσίσα του γαμιά μου.

Τελικά πήγαμε στο μπάνιο, ξάπλωσα μέσα στη μπανιέρα και η Μαρία αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ στάθηκε από πάνω μου και άρχισε να με κατουράει πρώτα στο κορμί και μετά μέσα στο στόμα.

– Κατούρησε με Μαρία, δώσε μου να γευτώ τα τσισάκια σου.

– Κύριε Αλέξη ντρέπομαι αλλά με καυλώνει η φάση. Σου αρέσει να πίνεις τα τσίσα μου; Έχω πολλά ακόμα, ρούφα τα όλα. Ποτέ δεν μπορούσα να το φανταστώ ότι θα είχα ένα τόσο ανώμαλο αφεντικό. Αφού σου αρέσει πολύ θα σε γαμάω και θα σε κατουράω συχνότερα.

Αφού πλυθήκαμε συνεχίσαμε στο κρεβάτι μου. Κάναμε 69 και την γάμησα από το μουνί. Στη συνέχεια δυσκολεύτηκα αλλά κατάφερα να τη γαμήσω και από το κώλο. Ήταν πολύ σφιχτή από πίσω, είχε γαμηθεί λίγες φορές και πονούσε πολύ. Της γάμησα το μουνάκι ξανά και η Μαρία το κωλαράκι μου. Το βράδυ έμεινε σπίτι μου και κοιμηθήκαμε παρέα.

Με τη Μαρία τα φτιάξαμε και αρχίσαμε να βγαίνουμε παρέα. Αποδείχτηκε τελικά ότι της άρεσαν οι ανωμαλίες. Γρήγορα εξελίχτηκε σε πολύ ικανό γαμιά, με γαμούσε και μου έσκιζε την κωλοτρυπίδα ενώ και η ίδια απολάμβανε το ξεκώλιασμα της δικής της κωλοτρυπίδας. Της άρεσε να με κατουράει στο στόμα αλλά μερικές φορές έπινε και τα δικά μου κάτουρα. Μύησε και τη φίλη της τη Λίτσα στα παιγνίδια μας η οποία αποδείχτηκε εξίσου ανώμαλη.

Πρώτα γαμήθηκαν μεταξύ τους και στη συνέχεια γαμιόμαστε όλοι μαζί.








Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.