Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με ένα στεναγμό της παραίτησης, έβαζα τα τελευταία ρούχα μου στη βαλίτσα. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα τις πέρναγα στους παππούδες μου στο χωριό. Αυτό ήταν γελοίο. Είχα μόλις τελειώσει το σχολείο και αισθανόμουν ότι ήμουν έτοιμος να φροντίσω τον εαυτό μου μονάχος μου, αλλά για κακή μου τύχη δε μπορούσα να πείσω τους γονείς μου να με αφήσουν να μείνω σπίτι γιατί έλεγαν ότι ήμουν μικρός ακόμα. Οι ίδιοι θα πήγαιναν στην ετήσια καλοκαιρινή κρουαζιέρα τους στα νησιά του Αιγαίου, ενώ εγώ θα σκυλοβαριόμουν στο χωριό.

Δύο εβδομάδες στο χωριό ήταν πάρα πολύς καιρός για ένα δεκαοχτάχρονο. Ήξερα ότι ο πραγματικός φόβος των γονιών μου ήταν μη μετατρέψω το σπίτι σε κέντρο διερχομένων, αλλά διάολε δεν ίσχυε καθόλου, είχα χωρίσει με τη Μαριάνθη πριν λίγες μέρες και δεν είχα όρεξη για τίποτα. Το μόνο που σκόπευα να κάνω ήταν να καλέσω το φίλο μου τον Κώστα να περάσουμε την ώρα μας με τη νέα παιχνιδοκονσόλα το PlayStation7. Ήταν άδικο όλο αυτό που συνέβαινε.

Ενώ τέλειωνα με την βαλίτσα μου, χτύπησε η πόρτα του δωματίου «Μάρκο είσαι εντάξει;», ήταν η μητέρα μου, η Καίτη.

- Ναι μαμά, έλα μέσα…

άνοιξε την πόρτα και ήρθε και με πήρε αγκαλιά.

- Αχ, θα μου λείψεις γλυκέ μου.

- Κι εμένα.

- Λοιπόν είσαι έτοιμος;

- Πρέπει πραγματικά να πάω, μαμά; Θα είμαι καλά εδώ και σου υπόσχομαι ότι θα πεταχτώ να επισκεφθώ τη γιαγιά και τον παππού μέσα στη βδομάδα

- Θέλεις να μείνεις μόνος σου;… είπε χαϊδεύοντας μου το κεφάλι.

- Ναι… έκανα μουτρωμένος.

- Νόμιζα θα ήσουν ενθουσιασμένος που θα έμενες στο σπίτι του Κώστα για δύο εβδομάδες.

- Στου Κώστα; δεν πίστευα στα αυτιά μου, τι απρόσμενη έκπληξη ήταν αυτή;

- Ναι, στον Κώστα… γέλασε η μαμά μου.

- Σ ’ευχαριστώ, ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσες να κάνεις για μένα και την πήρα αγκαλιά.

- Μην ευχαριστείς εμένα, αλλά τη φίλη μου την Ελένη. Πήρε χθες τηλέφωνο και προθυμοποιήθηκε να σε φιλοξενήσει. Αγαπάει κι αυτή τον γιό της όπως και εγώ βλέπεις. Λείπει κι ο άντρας της που είναι υπουργός πια και θα λείπει αρκετό καιρό, οπότε δε θα έχει περισσότερους άντρες να φροντίζει από ότι συνήθως.

Δεν μπορούσα να κρύψω τη χαρά μου και υπήρχε και ένας άλλος λόγος εκτός από τον προφανή. Η κυρία Τσαγκρινού αποτελούσε πολλά χρόνια για μένα ονείρωξη. Εάν και είχε περάσει τα πενήντα χρόνια ήταν σκέτος πειρασμός. Ήταν φανερό ότι πρόσεχε πολύ τον εαυτό της και είχε εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις νέες ανακαλύψεις στο χώρο της ιατρικής, με αποτέλεσμα να φαίνεται 42-43, αντί 55 που ήταν στην πραγματικότητα. Το να περάσω δύο βδομάδες βλέποντας τη καθημερινά ήταν ένα επιπρόσθετο ευτύχημα

***

Τη μέρα της αναχώρησης των γονιών μου, για να μην παιδεύω την μητέρα μου με το πήγαινε-έλα, πήρα ταξί για να πάω στη μονοκατοικία στο Γέρακα όπου έμενε ο φίλος μου ο Κώστας. Όταν έφτασα μπροστά στο σπίτι, βρήκα την καγκελόπορτα ανοιχτή. Είχε χαλάσει φαίνεται η κλειδαριά και δεν έκλεινε καλά, έτσι μπήκα μέσα χωρίς να χτυπήσω.

Το πρώτο πράγμα που είδα μπαίνοντας στην αυλή του σπιτιού μου έφερε νταβλά. Η μητέρα του Κώστα ήταν γονατιστή μπροστά από ένα παρτέρι και σκάλιζε τα λουλούδια της. Αυτό όμως που μου έφερε ζαλάδα ήταν ο κώλος της. Η κυρία Ελένη φορούσε ένα σφιχτό κόκκινο σορτσάκι και πήγαινε μπρος πίσω στην προσπάθεια της να σκαλίσει το χώμα.

Τα κωλομάγουλα της είχαν μια γλυκιά καμπύλη και έτσι όπως ήταν σκυμμένη με τουρλωμένο τον κώλο, έμοιαζαν με καρδιά. Εγώ είχα βιδωθεί εκεί που στεκόμουν και τα μάτια μου ακολουθούσαν σαν υπνωτισμένα την κίνηση που έκανε ο κώλος της κυρίας Ελένης.

Κάποια στιγμή σταμάτησε με το σκάψιμο και σηκώθηκε, ενώ εγώ βρισκόμουν ακόμη εκεί ακούνητος. Η κυρία Ελένη εκτός του καυτού σορτς της, φορούσε επιπλέον μια στενή άσπρη μπλουζίτσα που δεν κάλυπτε την κοιλιά της, ξυπνώντας μου κατευθείαν όλες τις εφηβικές μου φαντασιώσεις που επέστρεφαν μία-μία σα να μην είχαν φύγει ποτέ.

Θυμήθηκα τις αμέτρητες νύχτες που καθισμένοι στο πάτωμα του καθιστικού βλέποντας ταινίες ή παίζοντας βιντεοπαιχνίδια με τον Κώστα, έριχνα κλεφτές ματιές στη κυρία Ελένη όσο εκείνη καθόταν στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση μαζί μας ή διαβάζοντας.

Ποτέ δε ντυνόταν πρόστυχα, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να φοράει σορτς ή κοντά φορέματα που την κολάκευαν πάρα πολύ. Η κυρία Ελένη, μαζί με τη μητέρα μου συνήθιζαν να πηγαίνουν συχνά για βραδινές πεζοπορίες και γυμναστική, έτσι διατηρούσαν και οι δύο σε καλή κατάσταση το κορμί τους, σε αντίθεση δυστυχώς με τους συζύγους τους που είχαν αφεθεί.

Μόλις με είδε, με χαιρέτησε με ένα τεράστιο χαμόγελο

- Μάρκο… ήρθε τρέχοντας ξυπόλητη και με πήρε μια μεγάλη αγκαλιά. Χαίρομαι που σε βλέπω!

- Κι εγώ κυρία Ελένη.

Όσο με κράταγε σφιχτά στη αγκαλιά της, το στήθος της τρίβονταν πάνω μου, κάνοντας με να νοιώσω άβολα και να αρχίσω να σκέφτομαι άλλα πράγματα. Θεέ μου, με μια απλή αγκαλιά είχα καυλώσει με τη μάνα του κολλητού μου, έπρεπε να συνέλθω γρήγορα. Η κυρία Ελένη ευτυχώς με απελευθέρωσε από την αγκαλιά της, αλλά συνέχισε να έχει τα χέρια της στους φαρδείς ώμους μου

- Έχεις κάνει πλάτες βλέπω!

- Σας ευχαριστώ πολύ που με αφήσατε να μείνω εδώ, κυρία...

πήγα να πω για να αλλάξουμε θέμα συζήτησης

- Ω, σε παρακαλώ, σκέτο Ελένη, δεν είσαι μικρό παιδί πια, συνέχισε να με κρατάει πιέζοντας τους μύες των μπράτσων μου τώρα.

- Δεν είσαι καθόλου μικρό παιδί!

Την έβλεπα να με περιεργάζεται από την κορυφή ως τα νύχια και δεν ήξερα τι να κάνω.

- Ουάου, Μάρκο έχεις γεμίσει μύες. Γυμνάζεσαι πολύ βλέπω!

- Κάνω ότι μπορώ, δεν είχε πάρει τα χέρια της ακόμη από πάνω μου, κάνοντας με να αισθάνομαι το λιγότερο παράξενα

- Όταν ο Κώστας μου είπε ότι θα πήγαινες στους παππούδες σου, πήρα αμέσως τη μαμά σου και της είπα ότι θα ήταν μεγάλη χαρά μου να σε φιλοξενήσω.

- Ευχαριστώ πολύ κυρία… δηλαδή Ελένη.

- Χαρά μου, άλλωστε σε χρειάζομαι…

μου είπε με ένα πονηρό γελάκι, κοιτάζοντας με βαθιά στα μάτια.

- Με… στραβοκατάπια, με χρειάζεστε;

- Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που χρειάζονται απαραιτήτως ένα αντρικό χέρι στο σπίτι

- Α… κατάλαβα. Εννοείται την κλειδαριά της καγκελόπορτας, κανένα πρόβλημα αφήστε το πάνω μου κι ότι άλλο θέλετε ζητήστε το μου χωρίς καμία ντροπή. Θα το κάνω ευχαρίστως.

- Μην ανησυχείς, σκοπεύω να εκμεταλλευτώ στο έπακρο την παρουσία σου αυτές τις δυο εβδομάδες, υπάρχουν πολλά μερεμέτια στο σπίτι που χρειάζονται επιδιόρθωση.

Συνέχιζε να κοιτάει το σώμα μου κάτι που με παραξένεψε. Τόσο κοντά που ήμασταν κι εγώ φυσικά δεν άντεξα και κοίταξα το στήθος της. Τα βυζιά της ήταν όπως τα θυμόμουν, μεσαίου μεγέθους και αρκετά στητά (σίγουρα είχε κάνει κάποια πλαστική για να είναι έτσι στητά, όπως είχε κάνει και η μάνα μου εδώ που τα λέμε).

- Λοιπόν, θα σου πω κάτι;…

μου μίλησε ενώ τα μάτια μου ακόμη βρίσκονταν στη μεριά του στήθους της, αναγκάζοντας με να κοιτάξω προς τα πάνω και να δω ότι με κοιτούσε. Πόση ώρα άραγε με παρακολουθούσε; με είχε πιάσει να κοιτάω σαν βλάκας τα βυζιά της; Αχ θεέ μου πόσο ηλίθιος ήμουν.

- Επειδή δε μπορούσα να έρθω στη γιορτή σου, λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων του άντρα μου, θα σου δώσω ετεροχρονισμένα το δώρο σου. Ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο.

- Δεν έπρεπε να μου πάρετε… πάρεις τίποτα, της είπα.

Γέλασε

- Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι ακριβό, απλά έχει μεγάλη συμβολική αξία, με άφησε επιτέλους και μπόρεσα να πάρω μια ανάσα.

- Τί είναι;… έκανα με περιέργεια.

- Μην είσαι ανυπόμονος. Θα σου το δώσω αργότερα.

- Πρέπει να το προετοιμάσω πρώτα, να το τυλίξω… αλλά θα το πάρεις σύντομα μην έχεις καμία αμφιβολία επ' αυτού. Κι ελπίζω να σου αρέσει!

- Είμαι βέβαιος γι' αυτό, τη διαβεβαίωσα.

- Λατρεύω να ξετυλίγω δώρα, έχω εμμονή από μικρό παιδί.

- Ωραία τότε, γιατί το ξετύλιγμα είναι στην πραγματικότητα μέρος του δώρου.

- Γεια…

εμφανίστηκε ο Κώστας, ο οποίος με έβγαλε από μια άβολη κατάσταση, γιατί δεν ήμουν σίγουρος εάν η κυρία Ελένη με φλέρταρε ή απλώς ήταν η εντύπωση μου. Όλα αυτά τα μισόλογα και ο τρόπος με τον οποίο με κοίταζε με είχε μπερδέψει και αναστατώσει ταυτόχρονα.

- Μάρκο τί κάθεσαι με τη μάνα μου, έλα μέσα να παίξουμε το νέο Red Redemption 4.

Καθώς έμπαινα μέσα στο σπίτι έριξα ξανά στα κλεφτά μια ματιά στο κωλαράκι της κυρίας Ελένης καθώς έσκυβε πάλι στο παρτέρι, το οποίο μου φάνηκε ότι το είχε τουρλώσει αυτή τη φορά όσο μπορούσε.

Από το πρωί μέχρι τις έντεκα το βράδυ το είχαμε πάρει σερί και δεν είχαμε σταματήσει να παίζουμε. Είχαμε κάτσει στον καναπέ, τρώγαμε πατατάκια, μιλάγαμε για γκόμενες και λιώναμε στο παιχνίδι. Η μητέρα του Κώστα είχε πάει για ύπνο, γι' αυτό καθόμασταν μόνο με τα μποξεράκια μας για να είμαστε δροσερά. Ο μόνος λόγος που σταματάγαμε ήταν για κατούρημα. Καλή ώρα, όπως εκείνη τη στιγμή. Άφησα τον Κώστα να παίζει και πήγα τρεχάτος στην τουαλέτα, η οποία βρίσκονταν στο δεύτερο όροφο.

Αφού είχα κάνει την ανάγκη μου έριξα νερό στο πρόσωπο μου για να συνέλθω από τις τόσες ώρες παιχνιδιού. Κοίταξα τα καστανά μάτια μου στον καθρέπτη που είχαν κοκκινίσει μετά τις τόσες ώρες μπροστά από την οθόνη, ενώ έβαλα το κεφάλι μου κάτω από τη βρύση για να μουσκευτούν τα σγουρά μαλλιά μου. Αφού αισθάνθηκα λίγο πιο ξύπνιος, πήρα μια βαθιά ανάσα και προετοίμασα τον εαυτό μου για τουλάχιστον άλλες δυο ώρες συνεχόμενο λιώσιμο.

Είχα παρατηρήσει ότι ήταν ακόμη αναμμένο το φως στο δωμάτιο της κυρίας Ελένης, γι' αυτό προσπάθησα να κινηθώ όσο πιο ήσυχα γινόταν για να μην την ενοχλήσω. Όχι ότι οι φωνές του Κώστα δεν ήταν αρκετά δυνατές για να μην την αφήσουν σε ησυχία, αλλά προσωπικά προσπαθούσα να σεβαστώ ότι ήθελε να κοιμηθεί. Είχα μόλις φτάσει μπροστά από την πόρτα όταν αυτή άνοιξε και η κυρία Ελένη βγήκε με κατεύθυνση προς το μπάνιο, και μη βλέποντας με λόγω του σκοταδιού σκόνταψε πάνω μου.

- Συγγνώμη, είπα κάνοντας ένα βήμα πίσω, εγώ…

Ό,τι ήθελα να πω, εξαφανίστηκε από το μυαλό μου όταν είδα τι φορούσε. Ή πιο ορθά τί δε φόραγε. Η κυρία Ελένη είχε ρίξει πάνω της ένα λευκό αντρικό πουκάμισο το οποίο είχε ξεκούμπωτο και το μόνο άλλο πράγμα που φόραγε ήταν ένα μπεζ σλιπάκι. Οι πλευρές του πουκάμισου είχαν μετακινηθεί καθώς περπάταγε και βρέθηκα αντιμέτωπος με τη θέα του γυμνού δεξιού της στήθους.

Τα μάτια μου καρφώθηκαν στη σκληρή ροζ θηλή της που ομόρφυνε, ένα από τα ωραιότερα στήθη που είχα δει. Η κυρία Ελένη το μόνο που έκανε ήταν να τραβήξει το πουκάμισο και να κρύψει τη δεξιά της θηλή, συνεχίζοντας να αφήνει εκτεθειμένο όμως ένα μεγάλο μέρος του στήθους της. Ήξερα ότι έπρεπε να κοιτάξω αλλού, αλλά δε μπορούσα και εκείνη το έβλεπε πολύ καλά.

Η εμφάνιση της ήταν απίστευτα σέξι, τα στρογγυλά στήθη της που μισοφαίνονταν, σε συνδυασμό με την επίπεδη κοιλίτσα της, με είχαν καυλώσει ήδη . Δεν κατάφερα να συγκρατηθώ και το βλέμμα μου έπεσε ανάμεσα στα πόδια της και στο σφιχτό σλιπάκι της, εξαιτίας της στενότητας του οποίου διαγραφόταν λεπτομερώς το μουνί της.

- Γεια σου Μάρκο, μου είπε με μαλακή φωνή. Επιτέλους, ελέησε να έρθεις και στον πάνω όροφο.

- Ε… συγγνώμη, μουρμούρισα, πρε… πρέπει να πηγαίνω, δε μπορούσα να πάρω τα μάτια από πάνω της.

- Γιατί βιάζεσαι γλυκέ μου, προτιμάς να χαζεύεις μια οθόνη αντί για μένα.

- Εγώ… ε… κατάπια νευρικά, εσείς δηλαδή… είστε κάπως γυμνή και δεν πρέπει…

- Γυμνή;… σήκωσε το ένα της φρύδι, με τα βυζιά έξω θα έλεγα καλύτερα και έκανε πέρα το πουκάμισο, δείχνοντας τα μου επιδεικτικά. Σου αρέσουν;

- Τί;…

- Κουφός είσαι ή απλώς φοβισμένος;

Τα κοίταξα για λίγο, αλλά κάπως κατάφερα να τραβήξω τα μάτια μου μακριά και να στρέψω το βλέμμα μου προς το πάτωμα.

- Πρέπει να επιστρέψω στον Κώστα, κυρία...

- Ναι, υποθέτω ότι θα έπρεπε, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήθελες τουλάχιστον να δεις μια στιγμή το δώρο σου!

- Το δώρο μου;

- Σου είπα ότι είχα κάτι ιδιαίτερο για εσένα, Μάρκο…

και μου έριξε ένα πονηρό χαμόγελο που έκανε τον πούτσο μου να πρηστεί ακόμη περισσότερο

- Πε… πε… περιμένετε…

- Αχ… κοίτα πόσο νευρικός είσαι, χαχάνισε, είμαι σίγουρη ότι πέρασες καλά με τη Μαριάνθη, αλλά χώρισες και νομίζω ήρθε η ώρα για άλλα πράγματα και καινούργιες εμπειρίες.

- Τί εννοείτε;

- Ότι με την πρώτη ευκαιρία θα σε γαμήσω!

Είχα μείνει παγωτό.

- Ναι Μάρκο μου, σχεδιάζω να σε γαμήσω. Σε βλέπω τόσα χρόνια πώς με κοιτάζεις και είμαι σίγουρη ότι τον έχεις παίξει αρκετές φορές για πάρτη μου. Νομίζω ότι είσαι αρκετά μεγάλος πια, για να σου μάθω μερικά πραγματάκια γύρω από το σεξ.

- Γαμώτο…

ψιθύρισα, ενώ σκούπιζα το ιδρωμένο μέτωπο μου. Αστειευόταν; Όχι, δε θα μου έδειχνε αλλιώς τα βυζιά της. Θεέ μου, το μυαλό μου πήγε στην μητέρα μου και τον Κώστα. Η καλύτερη φίλης της μάνας μου και μητέρα του κολλητού μου ήθελε να τη γαμήσω!

- Αυτό είναι το μόνο που μπορείς να πεις; Γαμώτο;

- Ε…

- Μήπως η γάτα σου έφαγε τη γλώσσα; Ή μήπως σκέφτεσαι ήδη τη γλώσσα μου στον πούτσο σου;

Συνέχιζε ακάθεκτη

- Ε... Ελένη, εμείς... δε μπορούμε…

- Φυσικά μπορούμε!

- Τι θα γίνει με τον Κώστα, τη μάνα μου, τον άντρα σου;

- Τι να γίνει με αυτούς; Δε σχεδιάζω να τους το πω.

- Όχι, εννοώ... το λες σοβαρά;

- Θα στεκόμουν μπροστά σου γυμνή, εάν δε μιλούσα σοβαρά;…

απαντούσε στις σκέψεις μου.

- Όταν σου έλεγα ότι χρειάζονται φροντίδα ορισμένα πράγματα μέσα στο σπίτι, εννοούσα και τα βυζιά μου… κι άρχισε να τρίβει τις ρώγες της.

- Ναι, μα… είχα χάσει τα λόγια μου.

- Το μουνάκι μου που δεν έχει σταματήσει να στάζει…

άφησε ένα μικρό αναστεναγμό και με τη γλωσσίτσα της έγλειψε αισθησιακά το πάνω χείλος της.

- Έχει περάσει κάποιος καιρός από την τελευταία φορά που γαμήθηκα καλά και το μουνάκι μου δεν αντέχει άλλο. Όσο μου μίλαγε έτριβε το μουνί της το οποίο είχε μουσκέψει το ύφασμα από το σλιπάκι της.

- Θέλετε πραγματικά να σας κάνω έρωτα;

- Ω, ναι Μάρκο, δε φαντάζεσαι πόσο καυλωμένη είμαι. Θέλω να γαμηθώ μετά από τόσο καιρό από ένα νεαρό άντρα. Να αισθανθώ αυτήν την αστείρευτη ενέργεια που έχουν τα αγόρια της ηλικίας σου.

Ήρθε κοντά μου και με τα δάχτυλα της έπαιζε με τα μαλλιά μου, ενώ είχε κολλήσει το στόμα της στο αυτί μου.

- Μπορείς να μου κάνεις αυτή τη χάρη Μάρκο;… μπορείς να γαμήσεις τη μαμά του κολλητού σου;… μπορείς να μου γλείψεις το μουνάκι και να με κάνεις να χύσω στο στόμα σου ή μήπως προτιμάς να χύσεις εσύ στο δικό μου; Μπορούμε να κάνουμε και τα δύο και ότι άλλο θελήσεις.

Συνέβαινε στα αλήθεια αυτό; εν τω μεταξύ είχε αρχίσει και με φίλαγε στο λαιμό και δεν άντεξα κι άφησα έναν αναστεναγμό.

- Μ… αν κάνεις έτσι με ένα απλό φιλί, πώς θα κάνεις όταν θα σε τσιμπουκώνω!

- Δεν ξέρω, απάντησα σαν ηλίθιος.

- Τότε ας το μάθουμε, έσκυψε κάτω κι άρχισε να φιλάει τον πούτσο μου πάνω από το μποξεράκι.

Εγώ τα είχα παίξει και δε μπορούσα να αντιδράσω σε τίποτα. Η κυρία Ελένη είχε κατεβάσει το μποξεράκι μου πλέον και μου έγλειφε τις μπάλες, ενώ ταυτόχρονα έπαιζε με το πουλί μου.

- Του Γιώργου έμοιασες τελικά, νομίζω είπε κάποια στιγμή, χωρίς να καταλάβω τί εννοούσε.

- Ε;

- Τίποτα, κάτι δικά μου, μη μου δίνεις σημασία.

Από αυτή την περίεργη κατάσταση με έβγαλε ο Κώστας ο οποίος παραξενεύτηκε γιατί καθυστερούσα τόσο.

- Μάρκο τί κάνεις τόση ώρα;… φώναξε από κάτω.

- Μιλάω με τη μητέρα σου… του απάντησα γρήγορα.

- Όχι, ψιθύρισε η κυρία Ελένη, απλώς την έχω στα γόνατα και μου ρουφάει τα αρχίδια.

- Μιλάτε αύριο, πάμε τώρα…

- Εγώ φταίω Κώστα… επενέβη η κυρία Ελένη, ενώ σηκωνόταν όρθια και κούμπωνε το πουκάμισο της. Συνάντησα τον Μάρκο στον διάδρομο και είπα να του ζητήσω κάτι, έρχεται τώρα.

- Εντάξει μαμά…

- Στις δώδεκα θα είστε στα κρεβάτια σας όμως.

- Γιατί μαμά, διακοπές έχουμε.

- Γιατί πρέπει να ξυπνήσετε νωρίς αύριο, έχουμε δουλειές να κάνουμε.

- Καλά είπε ο Κώστας από κάτω, παραδομένος στις μητρικές εντολές.

- Σε περιμένω στο κρεβάτι μου μόλις κοιμηθεί ο Κώστας, μου ψιθύρισε η κυρία Ελένη αρπάζοντας το πουλί μου και γελώντας μου πονηρά. Χμ… πρέπει να προσπαθήσω να μην κάνω θόρυβο και θα είναι πολύ δύσκολο, δεν πειράζει όμως αξίζει την προσπάθεια.

- Ελένη, εγώ... δεν ξέρω αν πρέπει να το κάνουμε αυτό.

Η κυρία Ελένη με κοίταξε και ξεφύσησε με απογοήτευση.

- Μάλλον έκανα λάθος, Μάρκο. Νόμιζα ότι ήσουν άντρας, όχι αγόρι. Εντάξει, πήγαινε κάτω και παίξε με τα παιχνίδια σου, μάλλον θα αρκεστώ να παίξω μόνη μου αυτό το βράδυ… και πήγε προς το δωμάτιο της.

***

Είχα μείνει άγρυπνος με το πουλί μου να πάλλεται και το μυαλό μου να τρέχει. Για δέκατη φορά από τότε που κλείσαμε το παιχνίδι και πήγαμε για ύπνο, κοίταξα την ώρα. Είχε πάει δύο. Παρά τη γκρίνια του ότι έπρεπε να πάει για ύπνο, ο Κώστας είχε αποκοιμηθεί αμέσως. Το ήξερα γιατί ροχάλιζε δυνατά και έκανε ακόμη πιο δύσκολο το να με πάρει ο ύπνος. Αυτό που όμως δεν με άφηνε να κοιμηθώ ήταν όλα τα βρώμικα πράγματα που η γυμνόστηθη μητέρα του μου είχε υποσχεθεί πριν λίγες ώρες. Δεν υπήρχε περίπτωση να αστειευόταν και κάποιες στιγμές σκεφτόμουν πραγματικά να σηκωθώ και να αρπάξω από τα μαλλιά αυτή την ευκαιρία ζωής.

Αλλά βλέπετε ο Κώστας ήταν ακριβώς δίπλα μου και ένιωθα άσχημα. Περισσότερο από αυτό όμως, ήμουν νευρικός. Είχα κάνει σεξ με λίγα κορίτσια, αλλά ήταν αυτό που δήλωνε και η λέξη, κορίτσια. Η μαμά του Κώστα ήταν μια καυλωμένη και ώριμη γυναίκα με χρόνια εμπειρίας, πώς θα μπορούσα εγώ να την ικανοποιούσα με τα λίγα που ήξερα. Αποφάσισα γι' αυτό να κλείσω τα μάτια μου, να τραβήξω μια μαλακία για να καλμάρει ο πούτσος μου και να προσπαθήσω να κοιμηθώ. Γδύθηκα τελείως, έβαλα το χέρι μου κάτω από τα σεντόνια κι άρχισα να τον παίζω.

Κάποια στιγμή μισάνοιξα τα μάτια μου, εξαιτίας ενός περίεργου τριξίματος. Σήκωσα το κεφάλι μου και κοίταξα τριγύρω μου, χωρίς να δω κάτι, ήταν μάλλον απλώς η πόρτα που είχε ανοίξει λίγο. Γύρισα επομένως πίσω σε αυτό που έκανα.

Δεν άργησε όμως να αποκαλυφθεί από πού άκουσα αυτό το τρίξιμο. Ενώ τον έπαιζα δυνατά και ήμουν έτοιμος να τελειώσω, αισθάνομαι να τραβιέται το σεντόνι από πάνω μου. Χωρίς να το καταλάβω η κυρία Ελένη είχε έρθει, όπως φαίνεται, δίπλα μου μπουσουλώντας και μου είχε πάρει το σεντόνι. Εγώ παραλίγο να τσιρίξω από το φόβο μου, αλλά κρατήθηκα τελευταία στιγμή. Η κυρία Ελένη από την πλευρά της εντελώς ατάραχη είχε αρπάξει τον πούτσο μου και έδειχνε τρισευτυχισμένη.

- Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ, μου ψιθύρισε στο αυτί.

Η κυρία Ελένη ήταν πιο εκθαμβωτική από ποτέ. Φόραγε μαύρες ζαρτιέρες, είχε βαφτεί έντονα, όχι όμως υπερβολικά και είχε ισιώσει το μαλλί της. Πραγματικά ακόμη και άγιος δε θα μπορούσε να αντισταθεί σε αυτό που είχα εγώ εκείνη την ώρα μπροστά μου.

- Τι λες;… είσαι έτοιμος να χύσεις στο στόμα μου;

Της έγνεψα θετικά, χωρίς να έχω πλήρη συναίσθηση του τι γινόταν. Της Ελένης όμως αυτό της αρκούσε. Πήρε τον πούτσο μου στον στόμα της κι άρχισε να τον ρουφάει. Τι να πω για την πίπα που μου πήρε. Ήταν ότι καλύτερο μου είχε συμβεί μέχρι τότε στη ζωή μου. Βύθιζε τον πούτσο μου βαθιά στο στόμα της, έγλειφε τον πουτσοκέφαλο μου και έπαιζε με τα αρχίδια μου, ενώ ο γιός της κοιμόταν ακριβώς δίπλα μας. Εγώ δεν άντεξα πολύ κι άρχισα να χύνω μεγάλη ποσότητα σπέρματος στο στόμα της, το οποίο έτρεχε σαν καταρράκτης, όσο η Ελένη ακάθεκτη συνέχιζε να με τσιμπουκώνει. Κάποια στιγμή αφού δεν είχε απομείνει άλλο σπέρμα να χύσω, σταμάτησε και επικεντρώθηκε στο να μου καθαρίζει τον πούτσο από το σπέρμα που δεν είχε καταλήξει ακόμη στο λαρύγγι της.

Μετά από αυτό σηκώθηκε και μου έκανε νόημα να την ακολουθήσω. Αφού έριξα μια τελευταία ματιά στον Κώστα που κοιμόταν, την ακολούθησα στο δωμάτιο της. Όλες οι αμφιβολίες μου είχαν πάει περίπατο. Κολλητός ο Κώστας, αλλά δεν γινόταν να μη γαμήσω τέτοια γυναικάρα.

Μπήκα σιγά-σιγά στο δωμάτιο της, κοίταξα στο κρεβάτι, περιμένοντας να είναι εκεί, αλλά δεν την είδα. Προχώρησα πιο μέσα όταν άκουσα την πόρτα να κλείνει πίσω μου. Γύρισα και την είδα να στέκεται δίπλα στην πόρτα με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

- Φαίνεσαι πεινασμένος, Μάρκο, δεν κάνω λάθος έτσι;

- Ω, ναι…

είπα χωρίς πλέον κανένα δισταγμό και έκανα ένα βήμα προς το μέρος της κι αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Γλίστρησα τα χέρια μου γύρω από την λεπτή μέση της και τη φιλούσα παθιασμένα. Εκείνη βογκούσε και με τα νύχια της έξυνε απαλά την πλάτη μου. Ο πούτσος μου πιεζόταν στο στομάχι της, ενώ το στήθος της τρίβονταν στο στέρνο μου. Εγώ όμως ήμουν επικεντρωμένος στα απαλά της χείλη και στα σέξι βογκητά που άφηνε ενώ με φιλούσε και τα οποία με άναβαν.

Άνοιξε το στόμα της και έσπρωξε την απαλή υγρή γλωσσίτσα της μέσα στο στόμα μου. Δέχθηκα ευχαρίστως τη γλώσσα της, η οποία συναντήθηκε με τη δική μου και ξεκίνησαν να χορεύουν. Ήμουν στον έβδομο ουρανό.

- Ήρθε η ώρα να ξετυλίξεις το δώρο σου, έπεσε πίσω στο κρεβάτι, άνοιξε τα πόδια της και με προσκάλεσε να τη γδύσω.

Την ακολούθησα στο κρεβάτι, έσκυψα από πάνω της και έβγαλα προσεκτικά το σουτιέν της. Ήταν η δεύτερη φορά που ερχόμουν σε επαφή με τα βυζιά της, αυτή τη φορά όμως θα τα γευόμουν. Για την επόμενη μισή ώρα έγλειφα σπιθαμή προς σπιθαμή το στήθος της Ελένης, η οποία μην αντέχοντας άλλο από την καύλα, με γύρισε απότομα και έφερε το μουνί της πάνω από το κεφάλι μου.

- Δεν αντέχω άλλο το μουνί μου φλέγεται πρέπει να χύσω!

Παραμέρισε το τάνγκα που φορούσε, κάνοντας χώρο στο πρησμένο μουνί της και το έσπρωξε προς το στόμα μου. Τα χείλη μου βεντουζώθηκαν στα υγρά μουνόχειλα της και η γλώσσα μου θηλύκωσε όσο πιο βαθιά γινόταν μέσα στο μουνί της. Η Ελένη ήξερε πολύ καλά πώς να φέρει τον εαυτό της σε κορύφωση. Κουνιόταν με μαεστρία πάνω στη μούρη μου και μέσα σε λίγα λεπτά το στόμα μου και πρόσωπο μου γέμισαν με τα μουνόζουμα της.

Μετά από αυτόν τον έντονο οργασμό, περίμενα να θέλει λίγη ώρα να συνέλθει. Απεναντίας όμως ξάπλωσε δίπλα μου και με μάτια που γυάλιζαν μου είπε:

- Έλα μωρό μου να με καρφώσεις, το μουνάκι δεν έχει χορτάσει ακόμη!

Εγώ μέσα στην καύλα πηγαίνω από πάνω της και μπήγω με βιάση τον πούτσο μου στο καυτό και πολύ υγρό μουνάκι της πιάνοντας σχεδόν κατευθείαν πάτο. Κάπου εκεί ξεκίνησε ένα γαμήσι σε ένα ρυθμό πολύ γρήγορο και με πάρα πολύ μεγάλη ένταση και δύναμη. Για το επόμενο μισάωρο γαμιόμασταν σα μανιασμένοι. Με τον θόρυβο που κάναμε είναι απορίας άξιο πώς δεν μας κατάλαβε ο Κώστας. Εγώ μούγκριζα σα θηρίο από την ένταση που είχα, ενώ κάρφωνα δυνατά την Ελένη, ενώ εκείνη δεν σταμάτησε να τσιρίζει από την καύλα. Είχε υγραθεί τόσο πολύ που ακουγόταν το πλατς-πλατς όταν ο πούτσος μου έσκαγε στα μουνόχειλα της. Κάποια στιγμή μην μπορώντας άλλο να κρατηθώ, έχυσα πάνω σε αυτά τα θεϊκά μουνόχειλα και έπεσα ξερός δίπλα της.

Εκείνη όμως δεν είχε πει ακόμη την τελευταία της λέξη. Έβγαλε προσεκτικά το τάνγκα που φορούσε και είχε νοτίσει από τα υγρά της και το σπέρμα μου, το έφερε πάνω από το στόμα της και μπροστά στα έκπληκτα μάτια μου άρχισε να το στύβει, με τα ανακατεμένα υγρά μας να καταλήγουν στο στόμα της. Πριν δέκα δευτερόλεπτα αισθανόμουν κουρασμένος και πλήρης, τώρα όμως με είχε κυριεύσει μια νέα ορμή. Η ξετσίπωτη προστυχιά και η ακόρεστη δίψα της Ελένης σαν να ξεκλείδωσε κάτι μέσα μου. Καταλάβαινα ότι στη ζωή μας οφείλουμε να είμαστε γαμιάδες και να απολαμβάνουμε το σεξ σε κάθε ευκαιρία, χωρίς όρια. Εκείνη τη στιγμή υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα άφηνα πίσω το αγόρι που ήμουνα μέχρι τότε και θα γινόμουν πραγματικός άντρας. Ανασηκώθηκα, άρπαξα από τα μαλλιά την Ελένη και κόλλησα το στόμα μου στα αυτί της

- Καργιόλα… για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα σε γαμάω σε κάθε ευκαιρία, άγρια και χωρίς έλεος.

- Επιτέλους…

γουργούρισε και στήθηκε, χωρίς να πω το οτιδήποτε στα τέσσερα τουρλώνοντας το κωλαράκι της.

- Λέω να εγκαινιάσουμε τη νέα φάση της σχέσης μας με το να ξεσκίσεις το κωλαράκι μου.

- Συμφωνώ!

Έσπρωξα τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της και εξαφανίστηκε μέσα στον κώλο της, με εκείνη να βγάζει ένα βαθύ μουγκρητό. Η κυρία Ελένη εάν έψαχνε γαμιά, τον είχε βρει.

Τις επόμενες δύο εβδομάδες πραγματικά δεν σταματήσαμε να γαμιόμαστε. Η Ελένη έστελνε όλη την ώρα τον Κώστα από δω κι από κει, ώστε να έχουμε το πεδίο ελεύθερο και του δίναμε και καταλάβαινε. Δεν έμεινε μέρος στο σπίτι που να μην τη γάμησα με κάθε τρόπο. Αλλά για να πω και την αμαρτία μου, τα καλύτερα γαμήσια γίνονταν όταν ο κολλητός μου ήταν στο σπίτι, όταν για παράδειγμα ξύπναγε και περίμενε το πρωινό του, εγώ έστηνα τη μανούλα του στα τέσσερα στην κουζίνα και την ξεκώλιαζα, λίγα βήματα από αυτόν. Είχα γίνει άλλος άνθρωπος και κυρίως σκεφτόμουν διαφορετικά. Πριν δυο βδομάδες ούτε που θα σκεφτόμουν να πηδήξω γκόμενα φίλου, τώρα όμως είχα βάλει ως επόμενο στόχο τη γκόμενα του Κώστα, την Κατερίνα. Προς θεού δεν είχα σκοπό ούτε να του την κλέψω ούτε να τους κάνω να χωρίσουν, απλά θα της μάθαινα τι πάει να πει πραγματικό γαμήσι, όσο ο Κώστας θα ήταν απασχολημένος με τα βιντεοπαιχνίδια του.




Copyright protected OW ref: 173212



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.