Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Από μικρός είχα καταλάβει ότι δεν είμαι ιδιαίτερα "προικισμένος". Ήμουν όμορφος αλλά όχι πολύ δυναμικός άντρας και χωρίς αυτοπεποίθηση. Ως αποτέλεσμα συχνά αγχωνόμουν πολύ στο κρεβάτι και δε μου σηκωνόταν.

Ήδη από το σχολείο οι κοπέλες που τα έφτιαχνα με χώριζαν γιατί έλεγαν πως θέλουν κάποιον πιο "άντρα" από εμένα ή με κεράτωναν. Δυστυχώς όλο αυτό δεν κρατήθηκε για πολύ κρυφό, οπότε έγινα περίγελος από τα κορίτσια στο σχολείο για το μικρό μου πουλί και το κέρατο που έτρωγα, αλλά το χειρότερο το τράβαγα από τον Αλβανό νταή του σχολείου, τον Έντι. Σε κάθε ευκαιρία μου θύμιζε πόσο μικρό τον είχα. Μου έκανε τη ζωή κόλαση και με γελοιοποιούσε συνέχεια, ειδικά μπροστά στα κορίτσια. Αυτός ξεπαρθένεψε και την πρώτη μου κοπέλα, τη Σάρα.

Με τη Σάρα τα είχαμε 6 μήνες αλλά δεν ήθελε να ολοκληρώσουμε γιατί έλεγε ότι δεν ήταν έτοιμη. Ούτε πίπα δε μου έπαιρνε γιατί σιχαινόταν, μόνο μαλακία μου είχε τραβήξει τρεις-τέσσερις φορές. Στην πενταήμερη, πίστευα ότι επιτέλους θα προχωρούσαμε. Την πρώτη βραδιά η Σάρα ήταν ντυμένη σαν ξέκωλο, με βαθύ ντεκολτέ που έβγαζε στη φόρα όλο το μικρό στήθος της και κολλάν κολλητό ώστε να φαίνεται το κόκκινο στρινγκάκι από μέσα, φαινόταν ότι θέλει πούτσο! Πριν προλάβω να τη συναντήσω εγώ όμως, με τη φίλη της πέρασε από το δωμάτιο του Έντι για να παίξουν χαρτιά, εκεί ο Έντι τη στρίμωξε στο κρεβάτι και εκείνη του τα έδωσε όλα!

Ο Έντι την ξεπαρθένιασε, με την όπως η ίδια μου εξομολογήθηκε αργότερα, τεράστια ψωλή του, διπλάσια από τη δικιά μου και όχι μόνο του πήρε και πίπα που εμένα δε μου είχε πάρει ποτέ, αλλά και τον άφησε να τη χύσει στο στόμα.

Το επόμενο βράδυ, όταν μείναμε οι δύο μας στο δωμάτιο, η Σάρα μου ζήτησε συγνώμη. Εγώ αμέσως τη συγχώρεσα και πίστευα ότι επιτέλους είχε έρθει η στιγμή να προχωρήσουμε. Τότε μπήκαν στο δωμάτιο 5-6 παιδιά μαζί τους και ο Έντι, για να δούμε ταινία και αντί η Σάρα να κάτσει μαζί μου, τελικά έκατσε στο διπλανό κρεβάτι με τον Έντι. Αυτός συνεχώς τη χούφτωνε και εκείνη χασκογελούσε. Δεν τολμούσα να αντιδράσω γιατί ο Έντι μου έριχνε σχεδόν δύο κεφάλια και είχε τεράστια μπράτσα. Σε λίγη ώρα κατέληξα να βλέπω την κοπέλα μου στο διπλανό κρεβάτι να παίρνει κρυφά τσιμπούκι από τον Έντι κάτω από τα σκεπάσματα, ενώ άλλα 5 άτομα στο δωμάτιο παρακολουθούσαν ταινία.

Την επόμενη μέρα μου ξανά ζήτησε συγνώμη και μου εξήγησε ότι δε μπορούσε να αντισταθεί γιατί ο Έντι βγάζει μία βαρβατίλα πολύ καυλωτική και τον έχει πολύ μεγαλύτερο από εμένα. Μέχρι να γυρίσουμε από την εκδρομή, ενώ τυπικά δεν είχαμε χωρίσει, ο Έντι κάθε βράδυ μου ξέσκιζε την κοπέλα και -χωρίς να ξέρω σίγουρα αν ισχύει-, άκουσα ότι μια νύχτα την πήρε παρτούζα με ένα φίλο του. Η Σάρα είχε γίνει το πουτανάκι του Έντι.

Τελικά λίγο καιρό μετά την εκδρομή, τα ξανά έφτιαξα μαζί της γιατί μου άρεσε πάρα πολύ και δε μπορούσα να βρω εύκολα άλλη κοπέλα, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη, εμένα δε μου έκανε τίποτα από όσα έκανε στον Έντι! Ούτε πίπα μου έπαιρνε, ούτε προφανώς με άφηνε να χύσω στο στόμα της, παρ' όλο που εγώ την έγλειφα κάθε φορά ενώ ο Έντι ποτέ. Την είχα ρωτήσει γιατί και μου είχε εξηγήσει ότι απλά δεν τη φτιάχνει να γλείφει τη δικιά μου πούτσα επειδή ήταν πολύ μικρή ενώ του Έντι της αρέσει γιατί είναι τεράστια.

Τελικά χωρίσαμε οριστικά όταν την ξανά έπιασα να με κερατώνει με τον Έντι στην τουαλέτα του σπιτιού μου στο πάρτι των γενεθλίων μου και αυτό επειδή λέει εγώ δε μπορούσα να την ικανοποιήσω όπως αυτός. Μάλιστα έμαθα ότι με κεράτωνε μαζί του όλο το διάστημα που τα είχαμε και μερικές φορές τον τσιμπούκωνε και στις τουαλέτες του σχολείου, ενώ μετά εγώ τη φιλούσα στο στόμα.

Εξαιτίας αυτών των γεγονότων και των εξευτελισμό που βίωσα, ξεκίνησα να βλέπω cuckold πορνό, και να διαβάζω στο ίντερνετ ιστορίες από μικροτσούτσουνους που τους γαμάνε τις γυναίκες ψωλαράδες.

Όποτε έβλεπα τις βυζαρούδες συμμαθήτριές μου, σκεφτόμουν μια ψωλάρα να χύνεις τις βυζάρες τους, επειδή η δική μου πούτσα δεν θα ήταν ποτέ αρκετή.

Με τον καιρό όμως το ξεπέρασα αυτό το φετίχ και χρόνια μετά παντρεύτηκα μια υπέροχη γυναίκα, την Τόνια, πολύ γλυκιά και τρυφερή, με πολύ πλούσιο στήθος. Ανεχόταν το μέγεθος του πέους μου και απολάμβανε ιδιαίτερα το γλείψιμο που της έκανα σε συνδυασμό με το δονητή της.

Το μήνα του μέλιτος, πήγαμε διακοπές στη Σάμο, είχαμε κλείσει ένα ωραίο δωμάτιο με θέα, αλλά μόλις φτάσαμε εκεί μας ενημέρωσε η ιδιοκτήτρια ότι την πρώτη νύχτα θα έπρεπε να μοιραστούμε το δωμάτιο με ένα ακόμα άτομο και ότι θα μας έκανε έκπτωση 50% για την ταλαιπωρία. Διαμαρτυρηθήκαμε έντονα αλλά τελικά λέμε αφού είναι να γλυτώσουμε και το 50% της τιμής, χαλάλι.

Όταν όμως φτάσαμε στο δωμάτιο, αμέσως τα έχασα, έπρεπε να μοιραστούμε το δωμάτιο με τον Έντι, που είχε ξεπαρθενιάσει την κοπέλα μου. Αμέσως έτρεξα να διαμαρτυρηθώ στη ρεσεψιόν και να πω ότι θα φεύγαμε, αλλά η γυναίκα μου με σταμάτησε και με μάλωσε ρωτώντας με "τι έπαθες ξαφνικά"; Τότε της εξήγησα τα πάντα. Εκείνη επέμεινε πως οι άνθρωποι αλλάζουν και πως ήταν ιδανική ευκαιρία να τα βρούμε εγώ και ο Έντι μιας και φάνηκε ευγενέστατος και να έχει αλλάξει.

Με τα πολλά με έπεισε και γυρίσαμε στο δωμάτιο. Ήμασταν καθισμένοι στο τραπέζι με τον Έντι και συζητούσαμε, η γυναίκα μου φορούσε ένα φόρεμα με βαθύ προκλητικό ντεκολτέ που αναδείκνυε τις βυζάρες της και τα μάτια του Έντι δεν ξεκολλούσαν από πάνω της. Βοήθησε τη γυναίκα μου να γεμίσει τα ποτήρια με κρασί και τον έβλεπα να ακουμπάει "κατά λάθος" πάνω στην κωλάρα της Τόνιας που διαγραφόταν τέλεια μέσα στο εφαρμοστό φόρεμα. Την έπιασε και χαμηλά στη μέση στιγμιαία, αλλά η γυναίκα μου δεν αντέδρασε, ίσως δεν το κατάλαβε, ίσως γινόμουν παρανοϊκός. Παρατηρούσα τον Έντι και έτσι όπως στεκόταν πίσω από τη γυναίκα μου ενώ αυτή ήταν σκυμμένη και έβαζε κρασί, μου φαινόταν τεράστιος, με πλάτες και μπράτσα. Για λίγο σκέφτηκα ότι αν την έβαζε κάτω αυτός με την ψωλάρα του, θα την ξέσκιζε όπως εγώ δε θα μπορούσα ποτέ, αλλά γρήγορα έδιωξα αυτές τις σκέψεις από το μυαλό μου.

Αφού καθίσαμε η Τόνια είπε:

- Καταλαβαίνω ότι υπήρχαν κάποιες διαφορές ανάμεσά σας παλιά αλλά νομίζω σήμερα μπορούμε να τα αφήσουμε πίσω μας!

- Όντως… πρόσθεσε ο Έντι. Κοίτα, συγνώμη που σου πήδηξα την κοπέλα στο λύκειο, αλλά μεταξύ μας δε σου άξιζε, ήταν μεγάλη πουτάνα και κάθε φορά που την πήδαγα μου έλεγε ότι την έχω διπλάσια από εσένα.

- Διπλάσια… αναφώνησε με θαυμασμό η γυναίκα μου και αμέσως ντράπηκε.

- Ξέρεις εμείς οι Αλβανοί είμαστε γενικά προικισμένοι.

- Ναι καλά, οι Έλληνες την έχουμε μεγαλύτερη απάντησα από αντίδραση.

- Μωρό μου, εσύ σίγουρα δεν πρέπει να μιλάς… είπε η γυναίκα μου και γέλασαν και οι δύο.

Η Τόνια συνέχισε:

- Όντως πολλές προτιμούν Αλβανούς εξαιτίας των προσόντων τους μωρό μου, δεν είναι ντροπή… και εγώ στο λύκειο όλο με Αλβανούς ήμουνα, εκτός από μεγάλα προσόντα έχουν και μία βαρβατίλα που οι Έλληνες δεν την βγάζετε, τι να κάνουμε; Μετά μεγάλωσα και κατάλαβα ότι δε θέλω έναν άγριο επιβλητικό άντρα αλλά κάποιον γλυκό και τρυφερό σαν εσένα, είπε και με φίλησε.

Η ώρα πέρασε και είπαμε να ξαπλώσουμε, αλλά δε μας είχαν φέρει ακόμα ένα ράντζο και είχαμε μόνο το διπλό κρεβάτι. Έκανα χαμό στο ξενοδοχείο αλλά έλεγαν ότι δεν έχουν τίποτα.

Η γυναίκα μου και πάλι με ηρέμησε και είπε ότι δεν πειράζει για μια βραδιά να κοιμηθούμε και οι 3 σε ένα κρεβάτι. Εμένα καθόλου δε μου άρεσε η ιδέα να κοιμηθεί η ελαφρά ντυμένη βυζαρού γυναίκα μου στο ίδιο κρεβάτι με τον Αλβανό, που στο λύκειο πηδούσε την κοπέλα μου, να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τη γυναίκα μου, αλλά δε μπορούσα να κάνω κάτι.

Η Τόνια φόρεσε τη νυχτικιά της που δεν άφηνε πολλά από το στήθος της στη φαντασία, έβγαλε το σουτιέν και ξάπλωσε. Έβγαλε το παντελόνι και ο Αλβανός γιατί λέει κοιμόταν με το μποξεράκι πάντα και πρόσεξα τα μάτια της Τόνιας να καρφώνονται στο παλαμάρι που φούσκωνε στο μποξεράκι του.

Ξεκαθάρισα ότι θα κοιμηθώ στη μέση, αλλά μόλις ξαπλώσαμε η γυναίκα μου επέμενε να κοιμηθεί αυτή στη μέση γιατί την ενοχλούσε ο τοίχος που ήταν πολύ κοντά στο κρεβάτι. Σε λίγο έκλεισα τα μάτια μου και κοιμήθηκα.

Ξύπνησα μέσ' τη νύχτα, γιατί η γυναίκα μου κουνιόταν ελαφρώς. Είδα τα χέρια του Αλβανού να είναι κάτω από το στρώμα. "Λες να χούφτωνε το κωλαράκι της γυναίκας μου με τις χερούκλες του;" αναρωτήθηκα. "Η Τόνια κοιμότανε άραγε;" Είχε πάντως κλειστά τα μάτια. Ανασήκωσα το στρώμα για να δω τι έκανε ο Έντι και είδα ότι τον έχωνε αργά στη γυναίκα μου όσο εγώ κοιμόμουν δίπλα τους στο κρεβάτι. Δεν ήξερα τι να κάνω! Ήμουν απίστευτα θυμωμένος αλλά η σκέψη ενός μπρατσαρά να καρφώνει την ψωλάρα του στο μουνί της γυναίκας μου ενώ είμαι ακριβώς δίπλα με καύλωνε, μου είχε γίνει πέτρα! Ένιωσα το χέρι της γυναίκας μου να μου πιάνει τον πούτσο.

Μόλις διαπίστωσε με την αφή ότι είναι όρθιο, χαμογέλασε και άνοιξε τα μάτια της, άρχισε να με φιλάει στο στόμα ενώ ο Έντι συνέχιζε να την καρφώνει. Η Τόνια μου ψιθύριζε:

- Σου αρέσει κερατά μου; Σου ξεπαρθένιασε την πρώτη σου κοπέλα και τώρα σου γαμάει και τη γυναίκα; Σου αρέσει που ξεσκίζει το μουνί της γυναίκας σου ε;

Ακούγοντας αυτά εγώ τελείωσα πάνω μου.

- Έντι, δε χρειάζεται να κάνουμε ησυχία… δήλωσε η γυναίκα μου φωναχτά. Αφού γουστάρει ο ανώμαλος ο μικροτσούτσονος, τελείωσε κιόλας, δε μπόρεσε να κρατηθεί ούτε ένα λεπτό βλέποντας τη γυναίκα του να ξεσκίζεται από έναν αληθινό άντρα.

- Του γαμάω τις γυναίκες και αυτός γουστάρει…

συμπλήρωσε ο Έντι, και άρχισε να τη γαμάει στα 4 ενώ η γυναίκα μου με φιλούσε.

- Κοίτα μωρό μου, κοίτα μια ψωλάρα που με γαμάει, εσύ ο μικροτσούτσουνος ποτέ δε θα μπορέσεις να με ικανοποιήσεις έτσι, δεν είσαι αρκετά άντρας…

έλεγε και ο Έντι της σφαλιάριζε την κωλάρα.

- Πως άντεχες τόσα χρόνια με το μικροτσούτσουνο;… ρώτησε γελώντας ο Έντι

- Νομίζεις δεν τον κερατώνω το μαλάκα;

- Τι μωρό μου;… είπα εγώ ενώ ήμουν και πάλι "όρθιος".

- Ναι μωρό μου, αφού δε μπορείς να με ικανοποιήσεις εσύ, μπορούν άλλοι βαρβάτοι Άντρες πουτσαράδες, όπως ο μπάρμαν από το κλαμπ που πήγαμε προχθές, τι νομίζεις ότι γινόταν όσο έλειπα για ώρα στην τουαλέτα; Ο μαύρος που μας φτιάχνει τον κήπο; Ο Αλβανός γείτονας που σε πλάκωσε στο ξύλο επειδή του γρατζούνισες το αυτοκίνητο και πήγα να του μιλήσω;

Η γυναικούλα σου τρώει πολύ ξένο καυλί από άγριους και δυνατούς άντρες και όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα!

- Μα μωρό μου νόμιζα ότι δε σου αρέσουν οι επιβλητικοί άντρες.

- Έτσι νομίζεις, σε όλες μας αρέσουν οι δυνατοί άντρες που μας βάζουν κάτω και μας ξεσκίσουν.

- Θα χύσω μωρή πουτάνα…

είπε ο Έντι, γύρισε την Τόνια στα γόνατα και άδειασε τ' αρχίδια του πάνω στις βυζάρες της γυναίκας μου με ισπανικό.

Δεν είχα ξαναδεί κάποιον να χύνει τόσο στη ζωή μου. Μόλις τελείωσε το χύσιμο, της έδωσε το καυλί του στο στόμα λέγοντας… "καθάρισε το πουτάνα" και υποτακτικά το πήρε στο στόμα και το καθάρισε σαν καλή πουτάνα. Οι βυζάρες τις γυναίκας μου, ήταν τώρα γεμάτες από τα χύσια του.

- Μην τα κοιτάς μωρό μου, καθάρισε τα…

είπε αυστηρά η Τόνια, εγώ ένιωθα απίστευτο εξευτελισμό αλλά είχα καυλώσει τόσο πολύ που άρχισα να γλείφω το πηχτό χύσι από τις βυζάρες της. Η Τόνια άγγιξε το μικρό μου πέος και αμέσως έχυσα όσο ποτέ στη ζωή μου και πάλι βέβαια ήταν λίγο σε σχέση με του Έντι, αλλά για μένα ήταν πάρα πολύ.

Ο Έντι έμεινε μέχρι την επόμενη μέρα στο δωμάτιο μας. Το πρωί καθόταν στον καναπέ και έβλεπε ποδόσφαιρο ενώ η γυναίκα μου στα τέσσερα του έπαιρνε τσιμπούκι κι εγώ μαγείρευα. Γελώντας έχυσε στο πρωινό της γυναίκας μου λέγοντας "έτοιμο το γεύμα". Η γυναίκα μου φυσικά και το έφαγε.

Όταν τελικά, μετά από μερικά ακόμα ξεσκίσματα της γυναίκας μου, ο Έντι έφυγε, η Τόνια μου εξήγησε πως έχουν τα πράγματα:

- Κάθε γυναίκα έχει ανάγκη από έναν τρυφερό άντρα που θα της φέρεται σαν να είναι βασίλισσα, αλλά και από έναν γαμιά που θα την ικανοποιεί στο κρεβάτι. Εσύ μωρό μου θα είσαι ο τρυφερός άντρας, θα μου μαγειρεύεις, θα κάνουμε αγκαλίτσες, και θα με γλείφεις όταν γυρνάω από το γαμιά μου που θα μου φέρεται σαν πουτάνα και θα με ξεσκίζει.

Έτσι έγιναν τα πράγματα και ο Έντι, έρχεται σπίτι και ξεσκίζει τη γυναίκα μου, την ξεφτιλίζει, τη χύνει στα βυζιά και στο στόμα και μετά όταν φεύγει εγώ τη γλείφω και τελειώνω με μαλακία. Από εκείνη τη μέρα, η Τόνια δε μου ξανά έκανε πίπα ούτε Ισπανικό, τα έκανε μόνο στον Έντι και την ψωλάρα του, αλλά είμαστε και οι δύο ευτυχισμένοι και επιτέλους η γυναίκα μου ικανοποιείται όπως της αξίζει.




Copyright protected OW ref: 173051



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.