Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν 20 χρόνων όταν έπιασα δουλειά στην εταιρεία... όλοι απότομοι χωρίς τρόπους. Έκλαιγα καθημερινά και απέκτησα και ένα πρόβλημα υγείας όπου ευτυχώς ξεπέρασα. Ώσπου μια μέρα έκανα τσιγάρο έξω και ήρθε ένα παιδί που δεν είχα ξαναπετύχει. Ο Χ όπως έμαθα, ήταν παντρεμένος, αλλά από ότι κατάλαβα έπαιζε το μάτι του. Από τότε που γνωριστήκαμε κάναμε καλή παρέα στη δουλειά. Είχα αρχίσει και να ξεθαρρεύω όντας η μικρότερη και πλέον ήμουν πιο χαλαρά ειδικότερα μαζί του.

Έφτασε Πρωτοχρονιά και κανονίσαμε εταιρικό πάρτι. Όσοι ήταν δεσμευμένοι, έπρεπε να έφερναν τους συντρόφους τους. Ο Χ ήρθε με τη γυναίκα του. Η γυναίκα του όπως έμαθα από συνάδελφο αυταρχική, δεσποτική, ζηλιάρα και ανασφαλής. Επίσης δεν τον άφηνε να κάνει ρούπι από δίπλα της. Δεν τους πλησίασα γιατί τα θέλω τα μαλλιά μου, αλλά κάποια στιγμή αυτή έφυγε γιατί δούλευε το πρωί. Επιτέλους ο Χ ήρθε να μου μιλήσει. Φορούσε ένα μαύρο κοστούμι κι εγώ ένα μίντι φορεματάκι με διαφάνεια στο στήθος και στην πλάτη. Υπήρχε ηλεκτρισμός μεταξύ μας και φρόντιζε να με σφίγγει πάνω του.

Τότε πρόσεξα πόσο όμορφος ήταν, καστανά σκούρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Δεν άντεχα άλλο, τον ήθελα σαν τρελή μέσα μου. Τον κοίταξα στα μάτια και το κατάλαβε. Κάποια στιγμή μου έρχεται μήνυμα στο κινητό. Ήταν ο Χ. μου έλεγε "ήσουν καύλα απόψε, όταν το δεις έλα κάτω θα σε περιμένω στο αυτοκίνητο μου". Έφυγα βρίσκοντας μια δικαιολογία και κατέβηκα στο πάρκινγκ της εταιρείας. Με περίμενε απ' έξω και μου πρόσφερε τσιγάρο. Δε μιλούσαμε αλλά υπήρχε μια οικειότητα και καθόλου αμηχανία. Τον φανταζόμουν να με φιλάει και είχα ερεθιστεί πολύ. Σε κάποια στιγμή έρχεται από μπροστά μου πετάει το τσιγάρο και αρχίζει να με φιλάει. Πάνω που πήγα να αφεθώ στα χάδια του, θυμάμαι που βρισκόμαστε, μπαίνουμε στο αυτοκίνητο του και φεύγουμε.

Σε όλη τη διαδρομή έπιανε τα πόδια μου. Σταματήσαμε σε μια ερημιά και βγήκα από το αυτοκίνητο για να πάω στο πίσω κάθισμα. Με πήρε από το χέρι και μου λέει "εδώ νόμιζες θα σε χόρταινα"; Περπατήσαμε αρκετά ώσπου είδα ένα πανδοχείο λίγα μέτρα μακριά. Μπήκαμε μέσα, μας έδωσαν ένα δωμάτιο και όσο με περίμενε πήγα στο μπάνιο. Ξεφορτώθηκα τα ρούχα μου και έβαλα μόνο μια πετσέτα γύρω μου. Πήγα στο κρεβάτι που με περίμενε γυμνός φορώντας μόνο το μποξεράκι του. Με άρπαξε και με τράβηξε κοντά του.

Αρχίσαμε να φιλιόμαστε κολλημένοι ο ένας στον άλλο. Το χέρι του έβαζε δάχτυλο στο μουνάκι μου και σιγά-σιγά, τραβώντας την πετσέτα, ξεκίνησε να γλείφει το στήθος μου. Πήγα να του πιάσω τον πούτσο και μου λέει "όχι ακόμα, έχουμε όλο το βράδυ μωρό μου". Αφέθηκα στα χάδια του και στα φιλιά του σε όλο μου το σώμα. Όταν κατάλαβε ότι θα τελείωνα, άρχισε να μου λέει στο αυτάκι πόσο καλή καργιόλα ήμουν. Έχυνα με σπασμούς και με φιλούσε στο λαιμό όσο έχυνα. Αφού βρήκα λίγο την ανάσα μου και ηρέμησα, αρχίζει να μου χαϊδεύει το λαιμό και να μου λέει ότι του αρέσει η μυρωδιά μου. Γύρισα να τον κοιτάξω, έπιασε το πρόσωπο μου και με φιλούσε για αρκετή ώρα. Τον ήθελα όμως και το χέρι μου κατέβηκε στο μποξεράκι του. Σηκώνομαι από τα χάδια του, τον ξαπλώνω, του βγάζω το μποξεράκι και αρχίζω να του παίρνω πίπα. Ο πούτσος του ήταν τεράστιος… τον ήθελα μέσα μου.

Με σήκωσε και με έβαλε να κάτσω πάνω του. Μόλις έβαλε τον πούτσο του μέσα μου άκουσα ένα βογκητό από τον Χ και αρχίζω να ανεβοκατεβαίνω πάνω του. Τα χέρια του με χάιδευαν παντού, στο στήθος, στην πλάτη και τον κώλο. Λίγο πριν χύσει με κάρφωσε επάνω του και μου έγλειφε τις ρώγες. Είχα τρελαθεί. Τον ακούω να φωνάζει "καύλα μου χύνω" και ένιωσα τα χύσια του στο μουνάκι μου. Έπρεπε να πάω στο μπάνιο. Εκεί που έκανα μπάνιο, ανοίγει η καμπίνα της ντουζιέρας και μπαίνει μέσα μαζί μου. Κολλάει το σώμα του επάνω μου και μου ψιθυρίζει να γονατίσω. Απόψε δεν είχα σκοπό να του πω όχι σε τίποτα.

Ξεκίνησα να απολαμβάνω τον πούτσο του και δεν άργησε να χύσει στο στόμα μου. Αφού τελείωσε το μπάνιο του βγήκε και με άφησε να ηρεμήσω λίγο και να τελειώσω το μπάνιο μου. Βγήκα από το μπάνιο και πήγα στο κρεβάτι. Ήταν ξαπλωμένος. Με του που ξάπλωσα, με πήρε αγκαλιά και του λέω:

- Ξέρεις πως δε γίνεται να συνεχιστεί αυτό έτσι;

Ξαφνικά γεμίσαμε τύψεις από αυτό που είχε γίνει και σηκώθηκα κατευθείαν από το κρεβάτι. Πάει να με αγκαλιάσει, τραβιέμαι και μου λέει:

- Έχω ένα δυστυχισμένο γάμο, κάνε με έστω για λίγο ότι μετράω σαν άντρας.

- Δε με νοιάζει πως είσαι στο γάμο σου, είναι το τελευταίο που με νοιάζει αλλά δε ξέρω αν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι.

Με αγκάλιασε και κοιμηθήκαμε έτσι ως το πρωί το πρωί του εξηγήθηκα ότι δε μπορώ μια τέτοια αρρωστημένη κατάσταση και καλύτερα να μη συνεχίζαμε. Λίγο καιρό αργότερα παραιτήθηκα γιατί δεν άντεχα να τον βλέπω. Προσπάθησε να επικοινωνήσει αλλά όσο πουτάνα και να ήμουν δεν ήθελα να συνεχίσω μαζί του γιατί ήξερα τι θα γινόταν αν συνεχίζαμε.




Copyright protected OW ref: 172910



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.