Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, ονομάζομαι Αλέξης και σε αυτή την ιστορία θα σας περιγράψω πως ξεκίνησαν οι ιδιαίτερες σεξουαλικές μου σχέσεις με την πολύ καλή μου φίλη και γειτόνισσα Έλενα (αλλαγμένα ονόματα για ευνόητους λογούς). Με την Έλενα μένουμε στην ίδια πολυκατοικία, στον ίδιο όροφο, με περνάει 2 χρονιά και παρά τη διαφορά ηλικίας, κάναμε πάρα πολύ παρέα από παιδιά, μπαινοβγαίνοντας συνεχεία ο ένας στο σπίτι του άλλου. Η Έλενα θα έλεγα ότι ήταν το crush μου από τότε που άρχισα να καταλαβαίνω τη σεξουαλικότητα μου. Σε αυτό συνετέλεσαν 2 πράγματα: Η εμφάνιση και η συμπεριφορά της. Είναι ψηλή με μαύρα μακριά ίσια μαλλιά, κατάλευκη επιδερμίδα, γυμνασμένο ψιλόλιγνο σώμα (σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ και ασχολείται από μικρή με το volley), που χαρακτηρίζεται από το υπέροχο ολοστρόγγυλο πεταχτό κωλαράκι της και το μικρό μεν άλλα καλοσχηματισμένο στήθος της. Το πρόσωπο της είναι πολύ γλυκό, φωτίζεται από τα μεγάλα γαλάζια μάτια της και βγάζει γενικότερα μια περίεργη αδιευκρίνιστη αθωότητα. Μια αθωότητα που έρχεται σε αντίθεση με τον εκρηκτικό-δυναμικό της χαρακτήρα, καθώς είναι μια κοπέλα που της αρέσει να τραβάει τα αντρικά βλέμματα και να προκαλεί γενικότερα.

Από πολύ μικρή ηλικία βρέθηκα να τον παίζω για πάρτη της, είτε πλάθοντας στο μυαλό μου κάποια φαντασίωση με αυτή πρωταγωνίστρια, είτε λόγω του έντονου ερεθισμού που μου προκαλούσε η θέα των "απαγορευμένων" σημείων του σώματος της ( π.χ όταν άλλαζε "απρόσεκτα" σταυροπόδι φορώντας φούστα ή όταν έσκυβε μπροστά μου και φορούσε ανοιχτά μπλουζάκια). Βεβαία μεγαλώνοντας αντιλήφθηκα ότι δε μου πρόσφερε κατά λάθος αυτές τις εικόνες, αφού η καλή μου φίλη είχε καταλάβει ότι τη γούσταρα και της άρεσε να με προκαλεί, απολαμβάνοντας την επιρροή που είχε πάνω μου. Παρ' όλα αυτά η σχέση μας συνέχιζε να είναι φιλική καθώς η Έλενα πέρα από το να με προκαλεί και ίσως να κολακεύετε ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση της, δεν ήθελε κάτι παραπάνω από το να κάνουμε παρέα θέτοντας διαρκώς αυστηρά "φιλικά" όρια. Μάλιστα ήταν αυτή που στα 17 μου γνώρισε την ξαδέρφη της τη Σοφία και έβαλε το χεράκι της ώστε να γίνει κοπέλα μου.

Η σχέση μου με τη Σοφία κράτησε περίπου 2 χρόνια και ήταν η αιτία να κόψω προσωρινά τις πολλές επαφές με την Έλενα, αφού ενώ ήμασταν μαζί ένα χρόνο περίπου, μάλωσαν άσχημα μεταξύ τους και έκοψαν κάθε επαφή. Όπως είπα παραπάνω μετά από 2 χρόνια χωρίσαμε, ξανά άρχισα την παρέα με την Έλενα και κάπως έτσι ξεκίνησε και η μεταξύ μας ιστορία.

Είχα περίπου τρεις μήνες χωρισμένος, ήταν Σάββατο πρωί και μου ήρθε μήνυμα-πρόταση από την Έλενα να βγούμε το βράδυ για clubbing, παρέα με την κολλητή της και δική μου φίλη, την Αγάπη. Δέχτηκα μετά χαράς και αφού ετοιμάστηκα, το βραδάκι πήγα από το σπίτι της. Περιμένοντας και βλέποντας τη να ετοιμάζεται ήρθε μήνυμα από την Αγάπη ότι αδιαθέτησε και δε θα μπορέσει να έρθει. Τη ρώτησα τι θα κάνουμε και μου είπε ότι δεν έκανε τόσες ετοιμασίες τζάμπα και ότι θα βγαίναμε μονοί μας. Ξεκινήσαμε για το club. Στο δρόμο παρατηρούσα πόσο όμορφη ήταν, φορούσε ένα κολλητό κόκκινο παντελόνι καμπάνα που τονίζει τον υπέροχο κώλο της και από πάνω ένα ασορτί κόκκινο sexy μπουστάκι. Σε κάποια φάση μάλλον καρφώθηκα υπερβολικά, με κοίταξε, χαμογέλασε αυτάρεσκα και είπε ένα "Ρε Αλέξη…" περισσότερο σα νάζι-πείραγμα όμως, πάρα σαν παρατήρηση. Απολογήθηκα λέγοντας ότι και εγώ άντρας είμαι και πως είμαι μπακούρι εδώ και 3 μήνες.

Μπήκαμε στο κλαμπ, πήραμε τα ποτά μας, και ξεκινήσαμε να παρατηρούμε το χώρο ψάχνοντας και οι δύο υποψηφία άτομα για να φλερτάρουμε. Η αλήθεια είναι όμως ότι παρόλο που μιλήσαμε-χαζοφλερτάραμε και οι δύο με διάφορα άτομα δεν υπήρχε τίποτα πραγματικά ενδιαφέρον. Έτσι καταλήξαμε να πίνουμε μονοί και να χορεύουμε μεταξύ μας, γεγονός με κράτησε σε "εγρήγορση" όλο το βράδυ. Κατά τις τέσσερις ενώ ήμασταν ήδη στο τρίτο ποτό, η Έλενα μόλις μπήκε το αγαπημένο της RnB κομμάτι άρχισε να τρίβεται έντονα καθώς χόρευε με αποτέλεσμα να μου σηκωθεί. Αντί όμως να απομακρυνθεί όπως περίμενα, ξεκίνησε να τρίβεται ακόμα πιο έντονα μέχρι που με έκανε πέτρα. Μόλις τελείωσε το κομμάτι γύρισε με κοίταξε δήθεν έκπληκτη, έσκασε στα γέλια και φώναξε στο αυτί μου:

- Ρε φίλε… αισθάνθηκα κάτι περίεργο να ακουμπάει τον ποπό μου, έχεις ιδέα τι μπορεί να ήταν;

Δε μπήκα καν στον κόπο να απαντήσω γνωρίζοντας πόσο της αρέσει να παίρνει την επιβεβαίωση ότι είναι σέξι. Δεν πέρασε μισή ώρα και μου είπε ότι βαρέθηκε και θέλει να φύγουμε. Γυρίσαμε σπίτι, θα κοιμόμασταν μαζί στο δικό της, μιας που έλλειπαν οι γονείς της για να μην ενοχλήσω και εγώ τους δικούς μου. Μόλις μπήκαμε μου είπε ότι θα πάει στο δωμάτιο της να αλλάξει και να την περιμένω στο σαλόνι. Βγήκε σχετικά γρήγορα φορώντας ένα σέξι κοντό νυχτικάκι που τόνιζε τα μακριά της πόδια. Σειρά σου να αλλάξεις μου είπε. Μπήκα στο δωμάτιο σκεπτόμενος ότι κάπως πρέπει να αδειάσω τα μπαλάκια μου που είχαν ήδη αρχίσει να με πονάνε από την παρατεταμένη καύλα. Καθώς άλλαζα παρατήρησα στο πάτωμα πεσμένο ένα μπεζ στρινγκάκι που ήταν μάλλον αυτό που φορούσε η Έλενα στο club.

Χωρίς καν να σκεφτώ έσκυψα το σήκωσα και το έφερα στη μύτη μου. Ήταν μούσκεμα και μύριζε υπέροχα. Καύλωσα αμέσως και αυθόρμητα άρχισα να τον παίζω. Τη νιρβάνα μου διέκοψε το χτύπημα της πόρτας και η φωνή της Έλενας "άντε πολύ αργείς, τι κάνεις εκεί μέσα;". Πέταξα το κιλοτάκι της άρον-άρον και βγήκα στο σαλόνι, έχοντας ακόμα στα ρουθούνια μου τη θεσπέσια μυρωδιά από το μουνάκι της. Στο σαλόνι η Έλενα ξάπλωνε ακουμπώντας το κεφάλι της στο ένα μπράτσο του καναπέ. Πήγα, έκατσα από την πλευρά που ήταν τα ποδιά της τα σήκωσα και τα έβαλα επίτηδες πάνω στο καβάλο μου για να αισθανθεί πόσο καυλωμένος ήμουν. Με κοίταξε χαμογέλασε, απολαμβάνοντας το "επίτευγμα" της και άρχισε να με τρίβει με τα ποδιά της παιχνιδιάρικα γελώντας με νάζι. Γύρισα, κοίταξα ανάμεσα από τα ποδιά της και είδα ότι φορούσε ένα δαντελωτό μαύρο κιλοτάκι.

- Μόλις το έβαλα, αλλά αυτό το ξέρεις ήδη, αν κρίνω από το πόσο καυλωμένος είσαι, μάλλον βρήκες στο δωμάτιο το στρινγκάκι που φορούσα στο club. Είχε μουσκέψει πολύ και με ενοχλούσε…

είπε κοιτώντας με δήθεν αθώα. Ξαφνικά σοβάρεψε και μάζεψε τα πόδια της κλείνοντας τα, σε μια εντελώς αλλόκοτη συμπεριφορά.

- Άκου μικρέ εντάξει καταλαβαίνω ότι με γουστάρεις, μου αρέσει να σε καυλώνω και να σκέφτομαι ότι τον παίζεις για έμενα αλλά μέχρι εκεί, μην περιμένεις να γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ μας. Επικράτησε σιωπή για λίγα δευτερόλεπτα, την είδα να κάνει ότι σκέφτεται, και είπε:

- Εκτός αν, τώρα που το σκέφτομαι, ναι θα μπορούσε να γίνει και κάτι ακόμα μεταξύ μας…

προσπαθώντας ανεπιτυχώς να μου δώσει την εντύπωση ότι μόλις τώρα της είχε έρθει η ιδέα και πως δεν το είχε σχεδιάσει.

- Τι εννοείς;…

απάντησα ενώ δεν ήξερα αν έπρεπε να χαρώ ή να λυπηθώ με την τροπή που είχαν πάρει τα πράγματα.

- Ξέρεις εμείς τα κοριτσάκια λατρεύουμε μια συγκεκριμένη πράξη την οποία σπανίως μας προσφέρετε επιτυχώς οι άντρες. Εμένα προσωπικά είναι η αγαπημένη μου, κάτι σα φετίχ, και την έχω απολαύσει ελάχιστα με τους μαλάκες που πάω και μπλέκω.

Την κοίταξα γεμάτος απορία πήγα να μιλήσω άλλα με διέκοψε.

- Νομίζω η Σοφία μου είχε πει ότι το έκανες πολύ συχνά χωρίς να στο ζητήσει καν κάποιες φορές, όχι για πολύ βεβαία... άλλα αυτό διορθώνεται, μονολόγησε. Σίγουρα αυτό μπορούμε να το κάνουμε, αρκεί βεβαία να θέλεις και εσύ.

Με κοίταξε αυστηρά και περίμενε να απαντήσω.

- Έλα τώρα που δεν κατάλαβες…

είπε, άνοιξε πάλι τα πόδια της και μου έκλεισε το μάτι χαμογελώντας πονηρά. Σηκώθηκε όρθια, ανέβασε το νυχτικάκι της στη μέση, έπειτα έκατσε κανονικά με την πλάτη της να ακουμπάει στην πλάτη του καναπέ, έβγαλε το κιλοτάκι της και μου το έβαλε στη μύτη. Άρχισα να παίρνω όσο μεγαλύτερες ανάσες μπορούσα προσπαθώντας να χορτάσω τη μυρωδιά της. Με κοίταξε λάγνα ικανοποιημένη που γούσταρα να τη μυρίζω και είπε περιπαικτικά:

- Από κοντά μυρίζει καλύτερα δεν θέλεις να δοκιμάσεις.

Δεν απάντησα, απλά γονάτισα μπροστά στον καναπέ και έχωσα το πρόσωπο μου ανάμεσα στα μακριά πόδια της. Επιτελούς έβλεπα από κοντά το μουνάκι που φαντασιωνόμουν από μικρός. Ήταν φρεσκοξυρισμένο με μια τουφίτσα μόνο από τρίχες, παχιά εξωτερικά χείλη που όμως δε μπορούσαν να καλύψουν πλήρως τα μεγάλα τελείως συμμετρικά ροζ εσωτερικά. Η κλειτορίδα της ήταν πολύ μεγάλη και πετάγονταν φουσκωμένη, εμφανώς ερεθισμένη. Έμεινα να το κοιτάω αποσβολωμένος, μέχρι που άκουσα την Έλενα να μου λέει:

- Σου αρέσει;

Απλά κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου και ψιθύρισα ένα "πολύ".

- Δεν παίρνεις ένα μαξιλάρι να βάλεις στα γόνατα σου;… μάλλον θα κάτσεις εκεί για αρκετή ώρα είπε ευτυχισμένη.

Σηκώθηκα, πήρα ένα μαξιλάρι και την κοίταξα στα μάτια.

- Η Σοφία μου είχε πει ότι γλείφεις πολύ καλά άλλα για λίγο… σε έμενα ξεχνά το λίγο!

- Όση ώρα θέλεις…

της απάντησα. Έβαλα το μαξιλάρι στο πάτωμα, γονάτισα, χώθηκα ανάμεσα στα πόδια της και ξεκίνησα να φιλάω και να δαγκώνω ελαφρά το εσωτερικό μέρος των ποδιών της, πλησιάζοντας σιγά-σιγά προς το μουνάκι της. Μόλις το ακούμπησα την άκουσα να βγάζει έναν αναστεναγμό προσμονής και άρχισα να γλείφω απαλά-απαλά τα εξωτερικά χείλη, κάνοντας κάποιες διακοπές για να ρουφήξω τα εσωτερικά. Φαίνεται ότι της άρεσε γιατί έβαλε το χέρι της στα μαλλιά μου και μου ζήτησε να το κάνω λίγο πιο γρήγορα. Έπειτα επικεντρώθηκα στα εσωτερικά γλείφοντας και ρουφώντας τα κάπως πιο έντονα για αρκετή ώρα και μετά θέλοντας να την πειράξω-ανάψω ακόμα περισσότερο κατεύθυνα την γλωσσά μου στο δερματάκι ανάμεσα στην κωλαρά της και το μουνάκι της. Δεν άντεξε άλλο πήρε το κεφάλι μου και το τοποθέτησε έτσι ώστε η γλώσσα μου να βρίσκεται ακριβώς στο ύψος της κλειτορίδας της. Ξεκίνησα να τη γλείφω πότε απαλά, πότε πιο έντονα, αλλάζοντας κινήσεις σε μια προσπάθεια να βρω τι της αρέσει. Πράγματι κρίνοντας από τα βογκητά της και από το “μη σταματάς” που είπε, της αρέσει πολύ να την γλείφουν με κυκλικές κινήσεις και απαλά.

Συνέχισα για αρκετή ώρα αυτήν την κίνηση και μετά έχωσα την γλώσσα μου μέσα στο μουνάκι της, για να γευτώ τα άφθονα ζουμάκια της. Το μουνάκι της πέρα από τελεία μυρωδιά έχει και τέλεια γεύση. Δε μπορώ να την περιγράψω αλλά είναι υπεροχή και με φτιάχνει αμέσως. Ξεκίνησα να γαμάω με τη γλωσσά μου το μουνάκι της, αλλά είδα ότι δεν της άρεσε και γύρισα πάλι στην κλειτορίδα. Έχωσα ένα δάχτυλο στον κόλπο της και ξεκίνησα να τη γλείφω πάλι κυκλικά άλλα πιο έντονα, ενώ που και που σταματούσα εγκλώβιζα την κλειτορίδα της στα χείλη μου και την ρουφούσα απαλά. Συνέχισα να εναλλάσσω αυτές τις δυο κινήσεις αυξάνοντας σταδιακά την ταχύτητα και την ένταση της τριβής, μέχρι που η ανάσα της έγινε πιο γρήγορη και τα βογκητά της πιο δυνατά, ειδοποιώντας με ότι σε λίγο θα έχυνε.

Σταμάτησα στιγμιαία, την κοίταξα στα μάτια και άρχισα να ρουφάω με τα χείλη μου την κλειτορίδα της χωρίς κάποια άλλη κίνηση. Αυτό την απογείωσε, τράβηξε τα μαλλιά μου ακόμα πιο δυνατά και σε ένα λεπτό τελείωσε έντονα ανασηκώνοντας σα δαιμονισμένη τη λεκάνη της τόσο που μετά βίας κρατούσα κολλημένο το στόμα μου στο μουνάκι της. Όταν ηρέμησε, έχωσα πάλι την γλώσσα μου μέσα στο μουνάκι της, μάζεψα τους χυμούς της και τους ήπια πρόθυμα. Με το πρόσωπο μου πασαλειμμένο από τα υγρά της σήκωσα το βλέμμα μου και την κάρφωσα, ενώ με κοιτούσε ικανοποιημένη και κατακόκκινη.

- Ήταν τέλειο ,είπε. Επιτελούς βρήκα κάποιον να ξέρει να γλείφει και να κάθεται εκεί κάτω μέχρι να χύσω, σε ευχαριστώ.

Σηκώθηκα κοίταξα το ρολόι, ήμουν ανάμεσα στα ποδιά της χωρίς να έχω καν βγάλει τις πυτζάμες μου περίπου 25 λεπτά και ούτε που το είχα καταλάβει. Σκέφτηκα ότι πραγματικά απολάμβανα να την γλείφω, κάτι που δε συνέβαινε με την ξαδέρφη της και με όσες γυναίκες είχα πάει γενικά. Έπειτα από αυτή την σκέψη παρατήρησα την Έλενα που κοιτούσε με ικανοποίηση το φούσκωμα στην πυτζάμα μου.

- Αφού σου αρέσει τόσο πολύ να το κάνουμε πιο συχνά μου, είπε.

- Γιατί όχι της απάντησα.

- Τέλεια!

- Εγώ;

- Τι εσύ;

- Έτσι θα μείνω;

- Αλέξη τα είπαμε, τίποτα παραπάνω, αν θέλεις το πολύ-πολύ να τον παίξεις και να σε βλέπω. Άντε βγάλε τον έξω.

Κατέβασα το παντελόνι και το εσώρουχο μου, κάπως απογοητευμένος αφού περίμενα ότι θα με αντάμειβε με κάτι περισσότερο. Η Έλενα κοιτούσε επίμονα το πέος μου, που ξεπρόβαλε από το εσώρουχο σε μια πρωτόγνωρη σκληρή σαν σίδερο στύση και είπε:

- Μ… είναι μεγάλο και πολύ χοντρό (17 εκ τον έχω) αλλά σαν την αντρική γλωσσά τίποτα στον κόσμο.

Έβγαλε εντελώς το νυχτικάκι και το άφησε να πέσει στο πάτωμα, μένοντας εντελώς γυμνή μπροστά μου. Άρχισε να παίρνει πόζες που τόνιζαν το αψεγάδιαστο σώμα της, πότε τα μακριά της πόδια, πότε το στήθος με τις τεράστιες ρώγες του που πετάγονταν σαν πρόκες, και πότε το θεσπέσιο κωλαράκι της. Μπροστά σε αυτό το κολασμένο θέαμα το πέος μου άρχισε να πάλλεται χωρίς να το αγγίξω καν. Η Έλενα γέλασε, έσφιξε την παλάμη και την κούνησε κάνοντας τη χαρακτηριστική φιγούρα του αυνανισμού. Ξεκίνησα να τον παίζω γρήγορα και δυνατά, φανερά ενθουσιασμένος. Με σταμάτησε απότομα και μου είπε να κάνω ότι ακριβώς μου πει. Άρχισε να δίνει οδηγίες πως να τον παίζω, πότε αργά, πότε γρήγορα, πότε μόνο το κεφαλάκι φροντίζοντας να με κόβει πάντα λίγο πριν χύσω. Έδειχνε να το απολαμβάνει με την ψυχή της.

Της είπα ότι δεν αντέχω άλλο και θέλω να χύσω και μου απάντησε πως πρέπει να κάνω λίγη ακόμη υπομονή. Με έβαλε να ξαπλώσω στο πάτωμα έκατσε στο πρόσωπο μου και είπε ένα ξερό "γλείφε". Ξεκίνησα πάλι να την γλείφω και μονολόγησε “με τρελαίνει που είσαι έτσι υπάκουος “έφτυσε τον πούτσο μου, τύλιξε το χεράκι της γύρω του και ξεκίνησε να με μαλακίζει. Το γεγονός ότι μου τον έπαιζε την έκανε μάλλον να ξανά καυλώσει πολύ έντονα, αφού σε ούτε 5 λεπτά ξανά έχυσε πάνω στην γλώσσα μου. Πήρε μια ανάσα έφτυσε ξανά το πέος μου, άνοιξε μέχρι κάτω το πετσάκι στιγμιαία και συνέχισε να μου τον παίζει τόσο δυνατά που τελείωσα σχεδόν αμέσως, πάρα πολύ έντονα, βγάζοντας μια τεράστια ποσότητα σπέρματος.

- Ήταν τελεία…

μου είπε. Σηκωθήκαμε και οι δύο, κάναμε ένα αναγκαίο ντουζάκι, κυρίως για έμενα καθώς ήμουν χάλια, στο πρόσωπο από τα δικά της ζουμάκια και στην κοιλιά-στηθος από τα δικά μου. Είπαμε καληνύχτα και κοιμηθήκαμε σε ξεχωριστά δωμάτια επειδή το μεσημέρι θα έρχονταν οι γονείς της και μπορεί να μην είχαμε ξυπνήσει μέχρι τότε. Με την Έλενα γινόντουσαν πολλά σκηνικά, σχεδόν καθημερινά επί δύο χρόνια. Αν θέλετε μπορώ να σας περιγράψω τα σημαντικότερα και όσα θεωρώ σταθμούς για την ιδιαίτερη σχέση που αναπτύξαμε, σε επόμενες ιστορίες. Ευχαριστώ και ελπίζω να μη σας κούρασα.
Copyright protected OW ref: 172859Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.