Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η ιστορία της Μ (2ο μάθημα)

Μετά από καιρό αποφάσισα να γράψω μία καινούρια ιστορία που θεματολογικά είναι και συνέχεια των προηγούμενων. Συνοψίζω για να μη χρειάζεται να διαβάζετε τις παλιές ιστορίες αλλά και γιατί σε κάποιους μπορεί να μην ενδιαφέρει το αντικείμενο της (μεγάλης) ιστορίας, μη χάνουν χρόνο. Είμαι ο Γιώργος 38 χρονών και η γυναίκα μου η Μαρίνα είναι 28. Είμαστε παντρεμένοι και πολύ ευτυχισμένοι εδώ και 5 χρόνια. Η Μαρίνα είναι μία ντροπαλή, έξυπνη, πολύ όμορφη κοπέλα με ένα καταπληκτικό σώμα που έχω την τιμή να απολαμβάνω με όλους τους πιθανούς τρόπους. Δεν είναι ψηλή αλλά οι αναλογίες της είναι τέλειες για το ύψος της και λόγω αθλητισμού από μικρή ηλικία το σώμα της είναι απίστευτα σφριγηλό και σφιχτό με αποκορύφωμα τον απίθανο κώλο της και τη λεπτή της μέση που τον αναδεικνύει σε όλo του το μεγαλείο.

Με τη Μαρίνα στο ερωτικά έχουμε μία σχέση κυρίαρχου-υποτακτικής. Εκτός κρεβατοκάμαρας έχουμε μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού και ισότητας σε όλα τα επίπεδα, όσο δύσκολος να φαίνεται σε κάποιους αυτός ο διαχωρισμός. Δεν έχουμε δηλαδή μία σχέση BDSM 24/7 (που είναι κάτι τελείως διαφορετικό) αλλά περισσότερο μια σχέση ερωτικής υποταγής που μπορεί να δει και κάποιος σαν διαρκές παιχνίδι ρόλων. Η Μαρίνα από την αρχή της σχέση μας, όπως είχα περιγράψει στη πρώτη ιστορία μας, έδειξε ότι ερωτικά ήθελε τον άντρα να κυριαρχεί πάνω της. Μόνο έτσι τελείωνε. Να είναι ο αφέντης του κορμιού αλλά κυρίως του μυαλού της. Να την προστάζει με αυτοπεποίθηση και να ξέρει τί είναι αυτό που θέλει και από αυτήν αλλά και η ίδια. Και αυτή να αφήνεται σε ένα κόσμο που το μόνο που την απασχολεί είναι πώς να ικανοποιήσει τον αφέντη της ώστε μετά αν της αξίζει και αυτός να την ικανοποιήσει από την πλευρά του. Όταν έπαιρνε αυτό ρόλο ήταν μία άλλη γυναίκα τελείως από αυτή που ήταν στην κανονική ζωή της. Από μια σοβαρή επαγγελματίας σε υψηλή θέση σε πολυεθνικό οργανισμό μέσα σε λίγες ώρες γινόταν ένα υπάκουο τσουλάκι που έχυνε ατελείωτα όταν ήταν στα γόνατά μου και ράπιζα τον κώλο της.

Φυσικά μέσα στα χρόνια η ερωτική σχέση μας είχε περάσει διάφορα κύματα και είχαμε δοκιμάσει πολλά πράγματα. Με τη γυναίκα μου είχαμε και έχουμε μία σχέση μονογαμική και αποκλειστική. Δε μου αρέσει και δε μοιράζομαι τα πράγματα που μου ανήκουν. Η Μαρίνα έβρισκε πολλές φορές αφορμές μέσα στη μέρα για να με προκαλέσει ή για να κάνει κάτι που ήξερε ότι θα το πλήρωνε με μία σκληρή τιμωρία μετά. Πριν από λίγες μέρες είχε πάει στη δουλεία με μία στενή μίντι φούστα και περήφανα στις τουαλέτες μου έστειλε φωτογραφία για να μου δείξει ότι δε φορούσε εσώρουχο για όλη τη μέρα, σε ένα επαγγελματικό χώρο που το 70% τουλάχιστον ήταν μεσήλικες άντρες. Το βράδυ αυτό της κόστισε 20 μαστιγώματα στον κώλο της με τη ζώνη μου όπως την είχα ενημερώσει ήδη κατά τη διάρκεια της μέρας. Γύρισα μετά από αυτή και τη βρήκα όπως της είχε ζητηθεί να περιμένει με τη φούστα σηκωμένη ξαπλωμένη από τη μέση και πάνω στο καναπέ και από τη μέση και κάτω να είναι όρθια στο μπράτσο του καναπέ με τρόπο που ο κώλος της να είναι ανασηκωμένος και το πάντα ξυρισμένο τέλεια μουνάκι της να διαγράφεται σαγηνευτικά ανάμεσα από τους καλοσχηματισμένους γλουτούς της. Φώναζε από ηδονή όσο κοκκίνιζε ο κώλος της μετά τα πρώτα μαστιγώματα αλλά ποτέ δεν είπε τη λέξη ασφαλείας μας για να σταματήσω (ξέραμε έτσι και αλλιώς και είχαμε συζητήσει τα ξεκάθαρα όρια αυτής της σχέσης) και αντιθέτως ευχαριστούσε τον αφέντη της γιατί της έδινε αυτό που αποζητούσε. Ένοιωθε ελεύθερη, παραδομένη σε αυτόν που αγαπούσε και εμπιστευόταν όσο κανένας άλλος. Το βράδυ τελείωσε με ένα απίστευτο γαμήσι που μας βρήκε αγκαλιά γυμνούς νωρίς το πρωί.

Πάμε στην ιστορία μας τώρα που αυτή τη φορά δεν αφορά μόνο εμάς, αφού σας πω λίγα λόγια τον κολλητό μου και κουμπάρο μου. Με τον Κώστα τον κουμπάρο μου γνωριζόμαστε από τα φοιτητικά μας χρόνια και έχουμε περάσει πολλά. Έχουμε χαρεί, κλάψει και έχουμε μοιραστεί πολλές εμπειρίες. Ως μοναχογιός εγώ, τον θεωρώ κάτι σαν αδερφό μου. Ο Κώστας είναι στη ηλικία μου, αρκετά εμφανίσιμος, δουλεύει σε ναυτιλιακή εταιρεία και ευκατάστατος. Πραγματικό κελεπούρι για τις γυναίκες. Παντρεύτηκε πιο γρήγορα από μένα την Ελένη μια καθηγήτρια φιλόλογο που δουλεύει σε Λύκειο σε μία παραλιακή περιοχή της Αθήνας. Δεν είχε πολλές σχέσεις κυρίως γιατί ήταν πολύ συναισθηματικός, σχετικά ντροπαλός και διστακτικός όταν ήταν η στιγμή να κάνει κάποια κίνηση ή να χωρίσει. Η Ελένη είναι 37 τώρα. ‘Όταν τη γνώρισε (ναι καλά μαντέψατε εκείνη του την έπεσε) την ερωτεύτηκε τρελά και παντρεύτηκαν μέσα σε ένα χρόνο.

Η Ελένη είναι μια γυναίκα που με τα δικά μου υποκειμενικά κριτήρια έχει ένα μέτριο ως αδιάφορο πρόσωπο και είναι αρκετά μελαχρινή, επίσης για τα δικά μου γούστα. Βέβαια το σώμα ήταν άλλη υπόθεση. Η κοπέλα ήταν σαν να ξεπήδησε από κόμικ του Μανάρα. Με πατέρα πρώην επαγγελματία μπασκετμπολίστα από τη Θεσσαλονίκη είχε ένα κορμί που υψωνόταν ως τα 1.80 με λίγες καμπύλες εκεί που έπρεπε. Ήταν ένα πραγματικά μελαχρινό άτι με τα μακριά μαύρα ίσα μαλλιά της. Τα πόδια της ήταν πανύψηλα, ένα έργο τέχνης. Και το ήξερε. Ντυνόταν πάντα πολύ όμορφα, όχι προκλητικά (δεν την έπαιρνε και λόγω επαγγέλματος) και όσο σέξι έπρεπε ειδικά όταν βγαίναμε έξω. Η ίδια περηφανευόταν ότι ποτέ δεν αποχωρίζεται τις γόβες της και τα στρινγκάκια της. Είμαι σίγουρος για τους μαθητές της στο σχολείο θα ήταν μία μόνιμη βραδινή ονείρωξη. Το στήθος της ήταν σχετικά μέτριο στο μέγεθος αλλά σφιχτό. Ο κώλος της βέβαια διαγράφονταν από τις φούστες της ειδικά όταν φορούσε τα τακούνια της τόσο όμορφα που θα κόλαζε και άγιο. Ο Κώστας καμάρωνε για αυτό και τις έπαιρνε συνέχεια τολμηρά και πανάκριβα εσώρουχα και ρούχα ακόμα πιο προκλητικά από αυτά που έπαιρνε αυτή. Δεν το έχει παραδεχτεί ποτέ αλλά είμαι σίγουρος ότι γουστάρει τρελά να μπαίνει η γυναίκα του σε ένα χώρο και να καυλώνει όλους τους άντρες. Και καλά κάνει.

Με τον Κώστα και την Ελένη έχουμε ως ζευγάρια μια άψογη σχέση. Βρισκόμαστε συχνά, έχουμε πάει διακοπές μαζί, γενικά υπάρχει μεγάλη οικειότητα σε σημείο που να έχουμε κάνει καλοκαιρινό μπάνιο με τον Ελένη και την Μαρίνα να είναι topless. Ο Κώστας και η Ελένη ξέρουν για τα ερωτικά παιχνίδια ρόλων μας. Ο Κώστας φυσικά από πολύ πιο πριν αλλά και η Ελένη το έμαθε ένα βράδυ στο εξοχικό τους (το πως αυτό είναι μία άλλη ιστορία). Φυσικά και δεν τους πείραζε, ούτε τους έπεφτε λόγος, αντιθέτως υπήρχαν πάντα κάποια πειράγματα. Βέβαια από ότι μου είχε πει ο Κώστας η Ελένη τα θεωρούσε αυτά σαχλά για την ηλικία μας. Είμαι σίγουρος όλο και κάτι σχετικό θα είχε συζητήσει με τη γυναίκα μου αν και ποτέ δεν έμαθα.

Η κουμπάρα μου ήταν μία καλή σύζυγος. Φρόντιζε πολύ καλά το σπίτι της και τον άντρα της γενικά δεν υπήρχαν σοβαρά θέματα μεταξύ τους. Εκτός από δύο. Ο Κώστας διαμαρτύρονταν ότι ήταν ξενέρωτη και συντηρητική στο κρεβάτι, κάτι τελείως ασύμβατο με το σέξι στυλ της. Έκαναν συχνά σεξ, δεν είχε παράπονο, αλλά ήταν μικρής διάρκειας με αυτή να επιμένει να τη γαμάει μόνο στα τέσσερα ή ιεραποστολικά και σύμφωνα με τον κουμπάρο μου σχεδόν ανύπαρκτο στοματικό κάτι που τον ξενέρωνε απίστευτα. Με το ζόρι έβαζε το πέος του στο στόμα της και όταν το έκανε ήταν σαν αγγαρεία. Επίσης από τα λεγόμενα του η Ελένη είχε τον έλεγχο και σε οποιαδήποτε προσπάθεια του να γίνει πιο πικάντικο το σεξ ή έστω λίγο πιο άγριο αυτή τον αποθάρρυνε. Ακόμα και αυτά τα απίστευτα αγαλμάτινα οπίσθια δεν τον άφηνε να τα αποθεώσει όπως τους άξιζε. Πάντα απορούσα πώς είναι να έχεις στημένο ένα τέτοιο κορμί μπροστά σου και να μην μπορείς να το γαμήσεις με λυσσαλέο πάθος. Βέβαια κάθε ζευγάρι έχει τους δικούς του κώδικες επικοινωνίας στο σεξ οπότε όλα αυτά ήταν κάτι δεδομένο και το είχαν συνηθίσει.

Εμένα όμως όσο και αν συμπαθούσα τη κουμπάρα μου (που ήταν πιο κοντά στην ηλικία μου από ότι η γυναίκα μου) άλλο ήταν αυτό που με χαλούσε. Μιλούσε στον Κώστα απότομα. Του έκανε παρατηρήσεις ακόμα και για χαζά πράγματα μπροστά μας με ένα «δασκαλίστικο» ύφος λες και ήταν μαθητής της. Για μένα απαράδεκτο για οποιοδήποτε ζευγάρι που σέβεται ο ένας τον άλλον. Αυτός το περνούσε στην πλάκα τις περισσότερες φορές, τουλάχιστον μπροστά σε άλλους, κάτι που τις έδινε περισσότερο θάρρος. Αλλά εγώ δε μπορούσα να το χωνέψω, τόσο που μία μέρα όταν ήμασταν μόνοι μας τον ρώτησα.

- (Γ) Καλά ρε μαλάκα πώς της επιτρέπεις να σου μιλάει έτσι;

- (Κ) Τι να σου πω ρε φίλε και εμένα με ενοχλεί αλλά δεν το σταματάει, δε μαλώνουμε ποτέ σοβαρά αλλά για χαζά θέματα λες και το κάνει επίτηδες. Δε ξέρω τι την πιάνει μερικές φορές και μου φέρεται σαν να είναι δασκάλα και όχι γυναίκα μου.

- (Γ) Προσπάθησε να την κάνεις να καταλάβει πόσο σε πειράζει και ότι αυτή δεν είναι καλή συμπεριφορά ειδικά όταν υπάρχει και άλλος κόσμος μπροστά.

- (Κ) Το ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι κυρίως το κάνει όταν είστε εσείς μπροστά, μάλλον γιατί σας νοιώθει σαν οικογένεια και δε φιλτράρει αυτά που λέει. Μακάρι να ήταν όπως η δικιά σου τόσο υπάκουη. ‘Ίσως δε κάνω κάτι εγώ σωστά. Μάλλον θέλει ένα καλό spanking (γέλια).

- (Γ) (γέλια) Αυτό είναι σίγουρο! Δοκίμασε και θα δεις!

- (Κ) Μακάρι αλλά… αφού ξέρεις ότι δεν είναι για αυτά η δικιά μου. Είναι συντηρητική. Τζάμπα της παίρνω τόσα ωραία και ακριβά εσώρουχα.

- (Γ) Αποκλείεται ρε, δεν έχω γνωρίσει γυναίκα που να μην της αρέσει να παίρνει το έλεγχο ο άντρας και να της το δείχνει μερικές φορές. Μάλλον θέλει τον κατάλληλο τρόπο.

- (Κ) Ίσως, εσύ ξέρεις καλύτερα σε αυτό (γέλια πάλι). Δοκίμασε και αν την καταφέρεις τί να πω, θα σου χρωστάω χάρη!

- (Γ) Δώσε μου μια μέρα μόνοι μας μια ώρα να τα πούμε. Ξέρεις πολύ καλά ότι ποτέ δε θα την έπεφτα και δε θα γαμούσα τη γυναίκα σου. Το πολύ-πολύ να φάει καμία ξυλιά (γέλια).

- (Κ) (γέλια) Εντάξει ας το δοκιμάσουμε έτσι και αλλιώς εσένα σε συμπαθεί τόσο πολύ, ποτέ δε θα σου κρατούσε κακία αν κάτι πήγαινε στραβά. Δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι. Και είσαι ο μόνος που εμπιστεύομαι να την αγγίξεις.

Ομολογώ πώς ήταν μεγάλη πρόκληση αυτό. Και μεταξύ μας νομίζω ότι συμφωνούσα. Της χρειαζόταν μία καλή συζήτηση από έναν ουδέτερο και ίσως κάτι παραπάνω. Και με τέτοιο απίστευτο κώλο νομίζω ότι θα το απολάμβανα ιδιαίτερα ακόμα και αν έπρεπε να κρατηθώ να μην περάσω τα όρια. Και έτσι το κανονίσαμε.

Ήταν Πέμπτη απόγευμα. Ο Κώστας πήρε τηλέφωνο το πρωί ότι θα ήθελε βοήθεια σπίτι από μένα για να εγκαταστήσει μια εξωτερική κάμερα στη μεζονέτα που έμεναν. Είπα στη Μαρίνα ότι θα πήγαινα μετά τη δουλειά και ότι ίσως να αργούσα. Μέναμε κοντά εξάλλου. Πήγα κατά τις 7 και αφού ασχοληθήκαμε (όντως!) με το συγκεκριμένο πρόβλημα μετά από μια ώρα εμφανίστηκε η Ελένη που μόλις είχε γυρίσει από τα μαθήματα λάτιν χορού που έκανε. Ελαφρώς ιδρωμένη, φορούσε ένα γκρι/μαύρο αθλητικό κολάν που διέγραφε τέλεια τα ψηλά πόδια της και τους γυμνασμένους γλουτούς της και ένα μαύρο απλό τοπ. Τα μακριά μαύρα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια κοτσίδα ψηλά. Αφού με χαιρέτισε δεν άργησε να κάνει το πικρόχολο σχόλιο της πάλι."Μ… καλά που ήρθε ο κουμπάρος γιατί δε θα το έφτιαχνες ποτέ εσύ. Αφού δε μπορείς, τζάμπα προσπαθείς". Γελάσαμε λίγο αμήχανα ως συνήθως και έληξε εκεί το θέμα.

Τελειώσαμε μετά από λίγο τη δουλειά μας και βάλαμε ένα ποτό να πιούμε. Γενικά οι αντοχές μας ήταν περιορισμένες. Πότε δεν πίναμε πολύ ειδικά τα τελευταία χρονιά λόγω πολλών υποχρεώσεων ζήτημα αν βγαίναμε ένα βράδυ κάθε δύο εβδομάδες. Η κουμπάρα μου βέβαια δεν το άντεχε καθόλου. Γενικά δεν έτρωγε και πολύ για να κρατήσει τη σιλουέτα της οπότε με το πρώτο ποτό, ερχόταν σε πιο χαλαρή διάθεση. Μόλις τελειώσαμε ο Κώστας σηκώθηκε να φύγει.

- (K) Έχω 9-10 το ομαδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θέλω να πάω. Γιώργο μη φεύγεις είναι νωρίς ακόμα περίμενε με να γυρίσω να φάμε και όλοι μαζί. Μωρό μου εντάξει;

- (E) Φυσικά αγάπη μου, θα μου κάνει ο Γιώργος παρέα να μην είμαι μόνη μου.

Προφανώς και δεν ήταν τίποτα τυχαίο. Είχα μία ώρα περιθώριο για να κάνω αυτό που είχα υποσχεθεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κανένα ενδοιασμό, ήμουν σίγουρος για τον εαυτό μου. Το μόνο που ήθελα είναι να προσπαθήσω να αποστασιοποιηθώ από το σεξουαλικό κομμάτι. Εξάλλου ποτέ δε είχα κερατώσει τη γυναίκα μου και ούτε είχα τέτοιο σκοπό, πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Μετά από κανένα μισάωρο πολύ χαλαρής κουβέντας, ένα δεύτερο ποτό και αφού η κουμπάρα μου είχε εμφανώς χαλαρώσει αρκετά προχώρησα στο θέμα μας.

- (Γ) Ελένη έχεις κανένα παράπονο από τον φίλο μου;

- (Ε) ‘Όχι, είναι πολύ καλός σύζυγος και τον αγαπάω πολύ το ξέρεις.

- (Γ) Και τότε γιατί του μιλάς τόσο άσχημα;

- (Ε) Τι εννοείς Γιώργο;

- (Γ) Ξέρεις πολύ καλά τί εννοώ. Το έκανες και πριν. Το να τον μειώνεις και να του κάνεις παρατηρήσεις σε άσχημο τόνο, είναι κάτι απαράδεκτο και πολύ περισσότερο όταν είστε μπροστά σε κόσμο. Το έχεις κάνει πολλές φορές και μην τολμήσεις να το αρνηθείς. Κι αυτός πάντα στο μιλάει πολύ ευγενικά.

Αιφνιδιάστηκε από την ευθύτητα της ερώτησης και από τη ξαφνική σοβαρότητα της φωνής μου.

- (Ε) Χμμμ.. Εντάξει μπορεί μερικές φορές αλλά δεν το κάνω επίτηδες και αυτός δε φαίνεται να τον πειράζει.

- (Γ) Αυτό το λες εσύ. Τον πειράζει και πολύ. Και εμένα να το βλέπω επίσης. Μη το ξανακάνεις. Τα καλά κορίτσια δε μιλάνε έτσι. Στο είπα και πριν είναι απαράδεκτη συμπεριφορά αυτή.

Εκεί φάνηκε να πειράχτηκε. Αμέσως άλλαξε τόνο στη φωνή της και έγινε ειρωνική. Σηκώθηκε και άρχισε να κάνει νευρικές βόλτες στο σαλόνι. Εγώ παρέμεινα καθιστός στοn καναπέ και απόλυτα ήρεμος.

- (Ε) Και εσύ τι του είπες όταν το συζητήσατε; Αφού προφανώς στα λέει ΟΛΑ;

- (Γ) Καταρχήν σε εμένα δε θα φωνάζεις. Δεν είμαι ο άντρας σου.

- (Ε) ΟΚ σε ξαναρωτάω. Τι του είπες;

- (Γ) Του είπα ότι αν ήσουν γυναίκα μου και μου μιλούσες έτσι θα είχα κάνει τον κώλο σου τόσο κόκκινο που δε θα μπορούσες να κάτσεις την επόμενη μέρα στη δουλειά.

Σταμάτησε να περπατάει και πάγωσε. Δεν το περίμενε αυτό. Νόμιζε ότι ήταν κάποιο είδος πλάκας που κάποια στιγμή θα σταματούσε και θα γελούσα. Αλλά το βλέμμα μου τη διαβεβαίωνε για το ακριβώς αντίθετο.

- (Ε) Μ… eίμαι σίγουρος ότι θα το ήθελε να με κάνει όπως το πουτανάκι σου. Νομίζεις δε ξέρω πώς έχεις κάνει την φίλη μου ένα υποτακτικό δουλάκι; Η ίδια το λέει και περηφανεύεται κιόλας! Άκου εκεί! (γέλια)

Εκτινάχτηκα από τη θέση μου και βρέθηκα αμέσως πίσω της. Σταμάτησα εκατοστά πριν πέσω πάνω της. Έπιασα με το ένα χέρι την κοτσίδα της και με το άλλο ακινητοποίησα τα δύο δικά της πίσω από την πλάτη της. Μπορεί να ήταν 1.80 αλλά ήμουν και ψηλότερος και πιο μυώδης από αυτή. Ακούστηκε μόνο μια μικρή κραυγή της. Αυτό δεν το περίμενε σίγουρα. Έσκυψα και ακούμπησα σχεδόν με το στόμα μου το αυτί της και της μίλησα σα να ήταν μία οποιαδήποτε ασήμαντη για μένα γυναίκα.

- (Γ) Άκου να σου πω πουτανάκι. Δε θα μιλάς ποτέ έτσι για τη γυναίκα μου. Αν εσύ είσαι ένα ξενέρωτο μουνί που δε ξέρει να γαμιέται, δε σου φταίει ούτε ο άντρας σου ούτε η γυναίκα μου. Κατάλαβες;

Δεν είπε κουβέντα δεν έβλεπα το πρόσωπο της αλλά άκουγα την ανάσα της να βαραίνει. Όπως την κρατούσα την έσπρωξα προς το τραπέζι λίγο πιο δίπλα και με μία κίνηση ξάπλωσα το σώμα της μέχρι τη μέση και το πρόσωπο της πάνω στο τραπέζι. Ήταν τόσο ψηλή που η στάση αυτή της ταίριαζε απόλυτα. Η γλώσσα της σχεδόν έγλειφε το παγωμένο μαύρο τραπέζι που είχε μία τεράστια γυάλινη επιφάνεια που θόλωνε η ανάσα της. Ο κώλος της ήταν εκατοστά από τον καυλωμένο πούτσο μου και τα πόδια της τεντωμένα, κλειστά και ακούνητα. Έκανα ένα βήμα πίσω, τέντωσα την παλάμη μου και με μία γρήγορη, αποφασιστική και δυνατή κίνηση χαστούκισα το δεξί της γλουτό. Η παλλόμενη κίνηση που έκανε ο φοβερός κώλος της καθώς διαγραφόταν από το κολάν της ήταν ένα απίστευτο θέαμα. Δεν είχα ραπίσει πιο σκληρό κώλο. Καλά την έλεγα άγριο άλογο. Τα καπούλια της ήταν εξωπραγματικά. Μετά από ένα «ΑΟΥΤΣ» που ακούστηκε αρκετά άρχισε να φωνάζει.

- (Ε) Τί κάνεις ρε μαλάκα; Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Αν το μάθει ο Κώστας θα σε σκοτώσει.

- (Γ) Δε κατάλαβες καλά κουμπάρα. Ο άντρας σου μου έδωσε την άδεια για να τιμωρήσω το αγενές τσουλάκι του!

Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που την «ξεκλείδωσε». Πήρε δευτερόλεπτα να το επεξεργαστεί και αμέσως άλλαξε ύφος.

- (Ε) Σε παρακαλώ… πες του ότι δε θα το ξανακάνω δεν υπάρχει λόγος για όλο αυτό. Δε μου αρέσουν εμένα αυτά. Ας το ξεχάσουμε όλο το θέμα.

- (Γ) Θα του το πεις εσύ η ίδια μόλις γυρίσει και έχω τελειώσει μαζί σου. Μόλις ξεκίνησα.

Έσφιξα και άλλο με το αριστερό χέρι μου τα δικά της πίσω από την πλάτη της και συνέχισα να χαστουκίζω εναλλάξ τα κωλομέρια της. Δε μιλούσε… κάτι μουρμουρούσε και έβγαζε μικρές κραυγές που όσο δυνάμωναν τα χτυπήματα μου τόσο και αυτές.

- (Γ) Θες να πεις κάτι κουμπάρα;

- (Ε) Πονάω λίγο… σε παρακαλώ ντρέπομαι να είμαι έτσι στημένη μπροστά σου. Ντρέπομαι!

- (Γ) Εννοείς σαν αναιδές τσουλάκι που έχει τουρλώσει τον κώλο του για να τον τιμωρήσει ο κύριος του;

- (Ε) Ναι…

- (Γ) Πες το να το ακούσω!

- (Ε) Αχ! Σταμάτα να δέρνεις τον κώλο μου σε παρακαλώ. Ναι σαν ένα τσουλάκι που περιμένει τη τιμωρία του. Σταμάτα σου λέω.

- (Γ) Σκάσε και σταμάτα να διαμαρτύρεσαι. Φέρσου επιτέλους ώριμα γιατί αλλιώς θα σε πονέσω πολύ περισσότερο. Και ξέρεις ότι μπορώ. Πες μου ξανά γιατί σου αξίζει να τιμωρηθείς. Όσο πιο υπάκουη είσαι τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσουμε.

- (Ε) Εντάξει! Γιατί είμαι ένα ανάγωγο τσουλάκι που δε συμπεριφέρεται στον άντρα της ευγενικά. Που πρέπει να μάθει να μιλάει καλύτερα.

- (Γ) Καλύτερα τώρα, μπράβο σου. Τώρα θα ακούς προσεκτικά τί σου λέει ο κύριος σου.

Και τότε έσκυψα για δεύτερη φορά στο αυτί της και με την αναπνοή μου και μένα πλέον βαριά από την καύλα της ψιθύρισα:

- (Γ) Ξέρω τα όρια σου. Μην ανησυχείς. Να μου έχεις εμπιστοσύνη. Αν τα ξεπεράσω πες μου «στοπ» και θα το κάνω αμέσως. Εσύ αποφασίζεις.

Αυτό ήταν το δεύτερο πράγμα που την «ξεκλείδωσε», εν προκειμένω την απελευθέρωσε από τύψεις, ενοχές και φόβους.

- (Ε) Μάλιστα Γιώργο. Μάλιστα κύριε μου. Πες μου τί άλλο πρέπει να κάνω για να πειστεί ο άντρας μου. Τον αγαπάω δε θέλω να τον χάσω, είμαι ηλίθια μερικές φορές το ξέρω. Φέρομαι σα μαλακισμένη. Στο σχολείο έχω ακούσει πίσω από την πλάτη μου να με φωνάζουν ξυνομούνι. Μου αξίζει αυτή η ταπείνωση. Καλύτερα μπροστά σου πάρα σε άγνωστο.

- (Γ) Κατέβασε το κολάν σου μέχρι το γόνατο. Αργά, πολύ αργά να σε παρατηρώ.

Το κατέβασε σιγά-σιγά όπως είχα προστάξει. Ξεπρόβαλε σχεδόν σαδιστικά το μαύρο μπραζίλιαν εσώρουχο της που με τα βίας κάλυπτε κάτι από τον καλοσχηματισμένο πισινό της που είχε ήδη αρχίζει να κοκκινίζει ελαφρά από τα πρώτα χτυπήματα.

- (Ε) Αχ Θεέ μου τί κάνω δεν το πιστεύω σε παρακαλώ σταμάτα δε μπορώ καν να σε αντικρίσω.

- (Γ) Δε θέλω να με αντικρίσεις. Δε με νοιάζει. Θέλω ΤΩΡΑ να σηκωθείς στις μύτες, να ανασηκώσεις τον κοκκινισμένο πισινό σου, να τον τουρλώσεις σαν να περιμένεις να γαμηθείς. Είμαι σίγουρος ότι αυτό ξέρεις να το κάνεις καλά. Δεν είσαι τόσο άχρηστη.

Το έκανε χωρίς να πει δεύτερη κουβέντα. Το μπραζίλιαν, είχε αρχίσει να μαζεύεται προφανώς από τις σφαλιάρες, μέσα στον κώλο της. Πήγε με το χέρι της να το βάλει στη θέση του και να καλύψει τον κώλο της από ντροπή. Το ράπισμα που έφαγε στον κώλο της ήταν τόσο δυνατό που τινάχτηκε!

- (Γ) Μην τολμήσεις να κάνεις κάτι χωρίς να με ρωτήσεις πρώτα! Τέντωσε τα χέρια σου σαν καλό κορίτσι στο τραπέζι ώστε να μη χρειάζεται να σε κρατάω. Δε θέλω να κουραστώ γιατί εσύ δε ξέρεις να ικανοποιείς τον άντρα σου. Και θα μιλάς ευγενικά. Ξεκίνα από τώρα.

- (Ε) Συγγνώμη κουμπάρε μου. Συγγνώμη κύριε μου. Δε θα το ξανακάνω.

- (Γ) Έτσι μπράβο. Κάτσε ακίνητη μέχρι να σου πω.

Είχα αρχίσει να ανάβω πολύ. Πραγματικά το θέμα ήταν απίστευτο καυλωτικό, ηδονικό και σχεδόν δάγκωνα τα χείλη μου για να ηρεμίσω. Και φυσικά δεν ακουμπούσα το φλεγόμενο μόριο μου όσο και αν ήθελα.

- (Γ) Τώρα θέλω να πάρεις από το τραπέζι το μπουκάλι της μπύρας και να μου δείξεις πώς παίρνεις πίπα στο άντρα σου. Από ότι ακούω ούτε αυτό δε μπορείς να κάνεις καλά. Αν είναι δυνατόν στην ηλικία σου να είσαι τόσο ανίκανη. Απορώ πώς σε γαμάει. Και να είσαι σίγουρη ότι είναι πολλές στο γραφείο του που ευχαρίστως θα του έδειχναν πώς γίνεται σωστά. Βάλε το στόμιο του μπουκαλιού στο στόμα σου και μετά πιο βαθιά.

Το πήρε και το έβαλε άγαρμπα στο στόμα της και το κράτησε εκεί.

- (Γ) Τί είναι αυτό; Αν είναι δυνατόν! Γλείψ’ το θέλω τα το δω γεμάτο με τα σάλια σου και μετά ρούφα το με πάθος όπως πρέπει σαν να είσαι ακριβοπληρωμένη πουτάνα πολυτελείας. Μόνο έτσι θα μάθεις. Έτσι σου αξίζει.

Βάζω το χέρι στη τσέπη, βγάζω δυο χαρτονομίσματα και τα πετάω μπροστά στο πρόσωπο της.

- Βγάλε τα λεφτά σου!

Τώρα το είχε πιάσει το νόημα αλλά ακόμα είχε πολύ δρόμο. Το έγλειφε σαν κοιμισμένη. Τα χαστούκια στον πισινό της έπεφταν το ένα μετά το άλλο. Κάθε φορά το έκανε και καλύτερα. Μέχρι που μετά από μερικά λεπτά είχε όλο το λαιμό του μπουκαλιού στο στόμα της και το ρουφούσε σαν τρελή. Τόσο πολύ που δυσκολευόταν να ανασάνει. Είχε κοκκινίσει ολόκληρη. Δε ξέρω αν ήταν από τη καύλα ή τη ντροπή. Νομίζω και από τα δύο.

- (Γ) Μπράβο κουμπάρα. Τώρα ξέρεις τί πρέπει να κάνεις όταν έρθει ο άντρας σου. Θα γονατίσεις σαν καλό πουτανάκι θα βάλεις τα χέρια πίσω από την πλάτη και θα του πάρεις μία πίπα που θα τη θυμάται σε όλη του τη ζωή.

- (Ε) Ευχαριστώ. Ναι θα το κάνω μην ανησυχείς. Θα τον τρελάνω σου υπόσχομαι δε θα ξανακάνει παράπονο ποτέ. Μπορώ σε παρακαλώ να σηκωθώ; Σε ικανοποίησα;

- (Γ) Και φυσικά δε μπορείς να σηκωθείς. Έχουμε ακόμα 10 λεπτά και σκοπεύω να τα χρησιμοποιήσω όλα για την τιμωρία σου. Είσαι τυχερή που μου άφησε μόνο μία ώρα μαζί σου ο άντρα σου.

- (Ε) Μάλιστα κύριε. Τί άλλο πρέπει να κάνω;

Ήταν απίστευτο. Βρισκόταν σε παραζάλη από την καύλα της. Ήμουν σίγουρος ότι είχε ερεθιστεί τρελά και ότι δυσκολευόταν πλέον να το κρύψει και αυτό ήταν που φοβόταν περισσότερο. Αν ήταν η Μαρίνα τώρα θα είχα ήδη βάλει τα δάχτυλά μου μέσα της να γευτώ την υγρασία της. Είχε ξεπεράσει κάθε προσδοκία μου. Αλλά νομίζω ότι για πρώτη φορά άντεχε και λίγο παραπάνω. Ήμουν αρκετά έμπειρος για να το αναγνωρίσω αυτό. Και δε θα έφευγα να δεν την άκουγα να βογκάει από τον οργασμό της.

- (Γ) Σήκωσε το μπλουζάκι σου, βγάλε το σουτιέν σου και βάλε το γυμνό στήθος σου πάνω στο τραπέζι. Μη το βγάλεις τελείως το μπλουζάκι. Θέλω να είσαι σαν τσουλάκι που μόλις σε σκίσανε.

- (Ε) Δε θέλω να δεις το στήθος μου. Όχι σε παρακαλώ κουμπάρε μου.

- (Γ) Το έχω δει στη παραλία όταν έκανες topless. Εκεί δε ντρεπόσουν;

- (Ε) Εκεί ήταν και ο άντρας μου, δεν τα έβλεπες μόνος σου.

- (Γ) Σιγά τα βυζιά. Τελείωνε είπα.

Τα στητά βυζιά της τώρα πιέζονταν στην παγωμένη γυάλινη επιφάνεια. Οι ρώγες της ήταν τόσο σκληρές που σχεδόν έκοβαν το γυαλί. Είμαι σίγουρος ότι για αυτό δεν ήθελε να γδυθεί, δεν ήθελε να δω πόσο είχε ερεθιστεί. Πονούσε αλλά δε διαμαρτύρονταν. Τα χαστούκια στον κώλο της ήταν τώρα τόσο δυνατά που είχε αρχίσει να πονάει το χέρι μου. Η παλάμη μου εναλλάσσονταν στα κόκκινα καυτά κωλομέρια της με το κάθε χτύπημα να της στέλνει ρίγη πόνου και ηδονής. Δε μιλούσε. Ακούγονταν μόνο μικρές κραυγές. Ανά διαστήματα ανασήκωνε μόνη της τον κώλο της για να μου δώσει καλύτερη πρόσβαση. Για πρώτη φορά είχε δοθεί ολοκληρωτικά σε κάποιον ακόμα και αν αυτός δεν ήταν ο άντρας της. Και αυτό ήταν που τη τρέλαινε. Τα επόμενα χτυπήματα ήταν πιο χαμηλά στα μπούτια της. Το χέρι μου όταν χτυπούσε τον εσωτερικό του μηρού της ερχόταν σε επαφή με το εσώρουχο της στο σημείο που κάλυπτε (όσο μπορούσε…) το εμφανώς ξυρισμένο μουνί της.

- (Γ) Ελπίζω το μουνί σου να είναι τέλεια ξυρισμένο για τον άντρα σου πάντα.

- (Ε) Φυσικά. Ξέρεις πόσο προσέχω την εμφάνιση μου. Έχω αποτριχώσει τα πάντα. Ξέρω πώς αρέσει και στον Κώστα και σε εσένα. Φαίνεται από το πώς κυκλοφορεί το δικό σου δουλάκι. Από αυτή έχω μάθει.

- (Γ) Μπράβο. ‘Έχεις κάνει και κάτι σωστά.

Τα τελευταία μου ραπίσματα ήταν επίτηδες πιο απαλά αλλά στοχευμένα στο μουνί της, ώστε να νοιώθει τις δονήσεις στην κλειτορίδα της. Και τότε άρχισε να τρέμει ολόκληρη και να φωνάζει, όσο της επέτρεπε ο οργασμός και ο εξευτελισμός της, το όνειδος.

- (Ε) Αχ Θεέ μου… χύνω, Χύνω, δε μπορώ. Το μουνί μου δεν υπακούει το μυαλό μου. Συγγνώμη κουμπάρε. Συγγνώμη κύριε μου. Συγγνώμη είμαι μια πουτάνα. Με δέρνει ο κουμπάρος μου και εγώ χύνω σαν τσουλάκι του δρόμου. Δε το έχω ξανακάνει σου ορκίζομαι. Σου ορκίζομαι!

- (Γ) Καλά κάνεις και ζητάς συγγνώμη. Δε σου είπα ότι μπορείς να χύσεις. Αλλά είναι λογικό δεν είσαι ένα εκπαιδευμένο δουλάκι, έχεις πολλά να μάθεις. Αλλά κύριος σου δεν είναι κανένας άλλος εκτός από τον άντρα σου. Σε αυτόν πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη για τη συμπεριφορά σου. Εμένα η δουλειά μου τελείωσε εδώ.

- (Ε) Σε παρακαλώ μη πεις στο άντρα μου ότι τελείωσα τόσες φορές. Και τίποτα από ότι έγινε σήμερα στην κουμπάρα μου. Μόνο αυτό σου ζητώ και σου υπόσχομαι ότι ο φίλος σου δε θα έχει κανένα παράπονο από εδώ και πέρα. Τίποτα!

- (Γ) Εντάξει όσο τηρείς τη συμφωνία μας δε θα μάθει κανένας. Μην ανησυχείς.

- (Ε) Σε ευχαριστώ πολύ. Μπορώ να σηκωθώ σε παρακαλώ; Ο άντρας μου θα έρθει σε 5 λεπτά. Πρέπει να ντυθώ και να ετοιμαστώ να είμαι ωραία.

- (Γ) Όχι βέβαια. Θα σου μάθω εγώ πώς να περιμένεις τον άντρα σου όπως πρέπει και σου αξίζει. Σήκω πάνω και γονάτισε στο χαλί.

- (Ε) Μάλιστα.

- (Γ) Τώρα θα βάλεις το πρόσωπο σου πάνω στο χαλί, τα χέρια τεντωμένα μπροστά και ο κόκκινος κώλος σου θα είναι ψηλά τουρλωμένος να κοιτάει την πόρτα.

- (Ε) Τί εννοείς; Και θα με δει έτσι; Όχι σε παρακαλώ αρκετά ταπεινωμένη αισθάνομαι τί θα νομίζει για μένα; Ξέχνα το.

Την έπιασα με δύναμη από τα μαλλιά, έφερα το πρόσωπό της μπροστά μου και αυτή τη φορά ένα χαστούκι προσγειώθηκε στο μάγουλο της. Δεν ήταν πολύ δυνατό αλλά όσο έπρεπε για να καταλάβει αυτό που έπρεπε. Με το χέρι μου να την τραβάει από την κοτσίδα έσπρωξα το πρόσωπο της στο χαλί. Έπιασα τη μέση της και την ανασήκωσα. Άνοιξα ελαφριά και τα πόδια της. Τα αγαλματένια αναψοκοκκινισμένα προκλητικά οπίσθια της ήταν λίγο πριν ακουμπήσουν τον φλεγόμενο μέσα από το παντελόνι πέος μου. Ήταν τόσο σκληρό που πονούσα. Και τότε είδα το πιο όμορφο θέαμα της ημέρας. Το στριγνκ της ήταν καταμουσκεμένο και στο εσωτερικό των μηρών της έτρεχαν ποτάμι τα υγρά της. Για αυτό ήθελε να ντυθεί γρήγορα. ‘Ήταν έτοιμη πλέον. Την άκουσα να κλαψουρίζει. Είχε φτάσει στο όριο της.

- (Γ) Θα κάτσεις έτσι όπως σου έμαθα και θα περιμένεις να ανοίξει τη πόρτα ο άντρας σου. Κατάλαβες Ελένη;

Ίσα-ίσα που ακουγόταν πλέον. Έκλαιγε χαμηλόφωνα για να μην την καταλάβω ακόμα και στον χαμηλό φωτισμό που υπήρχε στο δωμάτιο.

- (Ε) …ναι… ε… μάλιστα… συγγνώμη.

- (Γ) Εγώ θα κάτσω εδώ στον καναπέ μέχρι να έρθει. Θα βάλω το ποτό μου και θα απολαμβάνω το θέαμα. Εσένα να χύνεις ταπεινωμένη μπροστά στον κουμπάρο σου, περιμένοντας τον άντρα σου να σε γαμήσει.

- (Ε) Ο,τι θέλεις. Κάνε ό,τι θέλεις.

Έτσι και έγινε. Έκανα αυτό που ήθελα. Πέρασαν 5 λεπτά μέχρι να ακουστούν τα κλειδιά στη πόρτα. 5 λεπτά απαράμιλλής ομορφιάς. ‘Ένα τρομερό κορμί, μία δυναμική γυναίκα σε στάση υποταγής ακόμα να τρέμει από τους αλλεπάλληλους οργασμούς της μπροστά σε ένα φίλο της. Τα μάτια της ήταν κλειστά. Απέναντι υπήρχε ένας καθρέφτης, δεν ήθελε να αντικρίσει τον εαυτό της έτσι.

Ο Κώστας άνοιξε τη πόρτα απορημένος από την ησυχία. Αυτό που αντίκρισε μέσα στο σκοτάδι τον άφησε άφωνο. Για να σπάσω τη σιωπή μίλησα εγώ.

- (Γ) Κώστα κάτι θέλει να σου πει η γυναίκα σου.

- (Κ) Τι; Τί έγινε εδώ; Γιατί ο κώλος σου είναι τόσο κόκκινος;

- (Γ) Πες Ελένη…

- (Ε) Συγγνώμη Κώστα μου που είμαι μερικές φορές ανάγωγη και που σου μιλάω άσχημα. Δεν πρέπει και δε θα ξαναγίνει. Το συζήτησα με το κουμπάρο και είχε δίκιο.

- (Κ) Το συζήτησες; Δε ξέρω τί να πω με αυτό που βλέπω.

- (Ε) Ναι και μου έμαθε τί πρέπει να κάνω. Ήταν πολύ καλός μαζί μου. Σε ευχαριστώ για την ιδέα σου. Ελπίζω να μη σας απογοήτευσα.

- (Γ) Κώστα δε χρειάζεται να πεις κάτι. Το τσουλάκι σου ήταν υπάκουο αλλά έχει πολλά να μάθει ακόμα. Είναι δική σου τώρα. Εγώ πάω να κάνω ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι πριν φύγω. Ελένη κάνε αυτά που είπαμε.

- (Ε) Μάλιστα. Θα κάνω στον άντρα μου, τον κύριο μου, αυτά που υποσχέθηκα.

Δεν έβλεπα καλά τον Κώστα, τις αντιδράσεις του. Δεν άνοιξα κάποιο φως. Ήμουν σίγουρος ότι κρατιόταν να μην της ορμήσει. Τον καταλαβαίνω. Σε αυτή τη στάση έπρεπε να τη σκίσει. Το αναζητούσε η ίδια. Να τη διακορεύσει σαν την πουτάνα πολυτελείας που είχε ακριβοπληρώσει. Να την ατιμάσει όπως δε το είχε κάνει ποτέ στη σχέση τους.

Πήγα στο μπαλκόνι, έκανα το τσιγάρο μου και πήρα τη Μαρίνα να της πω ότι έρχομαι. Πέρασα από το σαλόνι αργά χωρίς να με καταλάβουν. Δε θα αισθανόταν άνετα ο κολλητός μου αν έμενα εκεί, τον ξέρω. Αυτό που είδα όμως ήταν αυτό που περίμενα. Η Ελένη ήταν γονατισμένη, με τα χέρια πίσω και είχε ολόκληρο τον πούτσο του Κώστα στο στόμα της. Τον ρουφούσε σα μανιασμένη.

Άνοιξα τη πόρτα σιγά και έφυγα χωρίς να το καταλάβουν. Ήμουν περήφανος για τον εαυτό μου. Ήθελε τεράστια ψυχικά αποθέματα για να μη γαμήσω την Ελένη. Αλλά δε θα το έκανα ποτέ αυτό στον κολλητό μου. Γύρισα σπίτι και στη κυριολεξία όρμησα στη Μαρίνα. Δεν προλάβαμε να πάμε στο κρεβάτι, δε πρόλαβα να τη χαρώ όπως ήθελα. Τελείωσα πολύ γρήγορα όσο τη γαμούσα στον καναπέ μας. Ήμουν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Την επόμενη μέρα ο Κώστας μου είπε ότι πέρασαν ένα απίστευτο βράδυ. Δεν είχε ξαναδεί έτσι τη γυναίκα του. ‘Άλλος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που δεν είχε ανακαλύψει. Τώρα αν απορείτε αν η Ελένη άλλαξε και συμπεριφορά απέναντι του… μάλλον πρέπει να το μαντέψετε.

Γ & Μ




Copyright protected OW ref: 172643



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.