Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας. Ονομάζομαι Ελένη. Αύτη είναι η πρώτη μου ιστορία και θα προσπαθήσω να σας περιγράψω όσα συνέβησαν με λεπτομέρειες σε όσα θυμάμαι και είναι ευχάριστα.

Το πρώτο μου σοκ που θυμάμαι ήταν χρόνια πριν, στην 6τη δημοτικού. ΣΤ για όσους θυμούνται! Τότε μου ήρθε η περίοδος. Σε μια φίλη μου είχε έρθει ένα χρόνο πιο πριν. Θυμάμαι ντρεπόμουν και δεν το θεωρούσα φυσιολογικό. Ένιωθα πολύ περίεργα για 3-4 χρόνια περίπου. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία αυτό για την ιστορία, αλλά στάθηκα εδώ για να αναφέρω τη φίλη μου τη Γιώτα, η κοπέλα που προανέφερα.

Τα γκομενικά μου ξεκίνησαν περίπου στο γυμνάσιο. Εννοείται πως στο δημοτικό αγαπούσα τον έναν και τον άλλο και με αγαπούσε ο ένας και ο άλλος όπως λέγαμε τότε, αλλά αυτά ήταν παιδικοί έρωτες, αστείοι και μοναδικοί.

Στο γυμνάσιο λοιπόν είχα τα πρώτα μου "φασώματα" όπως λέγαμε. Μόνο φιλιά και κάνα χάδι. Ήμουν καλή μαθήτρια και επίσης πρόσεχα την εικόνα μου έξω. Δεν ήθελα ποτέ να πει κάποιος κάτι για εμένα. Η φίλη η Γιώτα πάλι, είχε πάρει την πρώτη της πίπα στη 2α γυμνασίου και μου εξηγούσε τι και πως και γελούσαμε. Βέβαια κουβέντα στην κουβέντα καταλάβαινα πως σε κάθε συζήτηση γινόμουν πιο ευάλωτη και ένιωθα περίεργα. Ξαναμμένη θα πω. Μετά πήγαινα σπίτι μου, κλεινόμουν μέσα στο μπάνιο και έβαζα το τηλέφωνο από το ντους χαμηλά με πίεση και ένιωθα απίστευτα. Έτσι ξεκίνησα να μαθαίνω τον εαυτό μου και να πειραματίζομαι.

Εδώ θέλω να σας πω μερικά πράγματα για εμένα. Είμαι 1.75, 55 κιλά, με μεγάλο στήθος, απίθανο ποπό και όταν λέω απίθανο εννοώ Άλφα. Έχω ξανθά μαλλιά με φυσικές ανταύγειες, πράσινα μάτια με μια καφέ απόχρωση και παίζω βόλεϊ από πολύ μικρή. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, δεν περνούσα καθόλου απαρατήρητη.

Στην τρίτη γυμνασίου είχα γνωρίσει ένα παιδί, 3 χρόνια μεγαλύτερο, ο οποίος μια μέρα με πήρε από το γυμνάσιο με τη μηχανή να με πάει στο γυμναστήριο να προπονηθώ για το βόλεϊ. Έκατσε και στην προπόνηση και μετά ήθελε να με πάει σπίτι. Ενώ του είπα πολλές φορές πως δε θέλω γιατί θα μας δουν, επέμενε ώσπου δέχτηκα. Και εκεί γίνεται το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί. Μας βλέπει ο πατέρας μου. Μου κόπηκαν τα πόδια. Ο πατέρας μου έχει κτήματα, αγρότης, στα οποία δουλεύει όλη μέρα. Είναι ντερέκι και πολύ τρομακτικός ώρες ώρες. Πηγαίνω λοιπόν σπίτι με κατεβασμένα αυτιά και με το που μπαίνω μέσα, έρχεται η μάνα μου να με αγκαλιάσει και ακούγεται η φωνή του:

- Εξαφανίσου από μπροστά και πες της να έρθει εδώ.

- Μην κάνεις έτσι, δε θα το ξανά κάνει.

- Άκουσες τι είπα;…

Αμέσως πάω να τον αντιμετωπίσω και αρχίζω να του φωνάζω πως δεν είναι ανάγκη να κάνει έτσι, δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα και δεν τον φοβάμαι και άλλες εφηβικές κουταμάρες και τρώω ένα χαστούκι που μου ήρθε το αριστερό μάγουλο στο δεξιό. Έβαλα τα κλάματα και κλειδώθηκα στο δωμάτιο μου. Όλο το σαββατοκύριακο δε βγήκα από εκεί, παρά μόνο το βράδυ της Κυριακής για να κάνω μπάνιο.

- Δεν μας μιλάς Λένη;

- Συγγνώμη ρε μπαμπά... δεν ηθ...

- Έλα να σε πάρω αγκαλιά. Μην το ξανακάνεις. Έτσι χάσαμε τη θεία πριν 15 χρόνια. Σε μια κωλομηχανή…

- Συγγνώμη.

Αφού αγκαλιαστήκαμε, έφυγα να κάνω μπάνιο. Όταν βγήκα πήγα προς το δωμάτιο μου και άκουσα θόρυβο από την κρεβατοκάμαρα των γονιών μου. Νόμιζα ότι τσακώνονται αλλά πλησιάζοντας κατάλαβα ότι κάνουν σεξ πάλι. Αύτη τη φορά όμως, πήγα πιο κοντά αντί να φύγω. Έβαλα το μάτι μου στην τρύπα της πόρτας μπας και δω τίποτα αλλά είχε σκοτάδι. Μόνο άκουγα τη μαμά να βογκάει για κάνα 15 λεπτό. Και έμεινα εκεί, δεν κουνιόμουν αλλά άκουγα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Τότε εμφανίζεται ο αδερφός μου και με κοιτάει. Είχαμε 2 χρόνια και κάτι διαφορά.

- Τι κάνεις;

- Σ…

- Κρυφοκοιτάζεις;

- Φύγε από εδώ!

2 χρόνια μετά, είχα βρει ένα ωραίο παιδί. Είχα πάει σπίτι του και φιλιόμασταν για ώρες. Όλη την ώρα θυμάμαι να με χαϊδεύει στο στήθος και πάνω από τη φόρμα. Και ξαφνικά βγάζει έξω το πουλί του και έμεινα. Φοβήθηκα. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα από κοντά. Μου είπε πάρα πολλές φορές να του το πιάσω. Έτσι κι έκανα. Άρχισα να το χαϊδεύω και τότε μου είπε να το πάρω στο στόμα μου. Αμέσως έσκυψα αλλά πάγωσα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν μου έβγαινε τίποτα… απλά το κοιτούσα και το έπαιζα και που και που το φίλαγα. Αυτός μου είπε να ανοίξω το στόμα μου πράγμα που έκανα. Τότε το έβαλε μέσα, άλλα άρχισα να πνίγομαι σα να θέλω να ξεράσω. Μετά που είπε να του τον παίξω και το έκανα μέχρι που βγήκαν λίγα υγρά στο χέρι μου. Αυτό ήταν. Έφυγα ντροπιασμένη και πήγα σπίτι. Καθόμουν και έβλεπα τηλεόραση, μια ελληνική ταινία… και σκεφτόμουν ότι έγινε.

Ξαφνικά μπαίνει ο μπαμπάς μου με μια τσάντα αγγούρια και τα αφήνει στο τραπεζάκι. Εγώ σκεφτόμουν το πουλί που είχα παίξει και έλεγα πόσο ηλίθια ήμουν που δεν κατάφερα να πάρω πίπα. Τότε δείχνει μια σκηνή στην ελληνική ταινία που κάποιος παίρνει μια στο μηχανάκι κρυφά. Και με κοιτάει ο μπαμπάς και γελάει. Γέλασα κι εγώ. Θυμηθήκαμε ότι είχε γίνει πριν 2 χρόνια.

- Πάρε τα αγγούρια και πήγαινε τα στην κουζίνα…

και ενώ γελούσα και έφευγα μου αστράφτει μια σφαλιάρα στον κώλο που μου κόπηκε η μέση.

- Αχ…

- Σουτ!

Έφυγα. Πήγα στην κουζίνα και μετά στο μπάνιο για να πλυθώ. Όταν κατέβασα το κολλάν που φορούσα, είδα την παλάμη του πατέρα μου στον ποπό μου να φαίνεται κατακόκκινη. Με ξέρανε αλλά ταυτόχρονα ένιωθα μια περίεργη γλύκα.

Σκέφτηκα το πουλί του Μάνου και πήγα κρυφά στην κουζίνα. Ο μπαμπάς είχε ξαπλώσει, κουτσοκοιτούσε τηλεόραση. Πήρα ένα αγγούρι και άρχισα να κάνω εξάσκηση στο δωμάτιο μου. Έπαιρνα πίπα στο αγγούρι και δοκίμαζα τεχνικές. Ταυτόχρονα έπαιξα το μουνάκι μου που το είχα ανάγκη. Πνιγόμουν με το αγγούρι αλλά ήταν καιρός να ξεπεράσω το πρόβλημα μου.

Έπαιζα με την κλειτορίδα μου και είχα γίνει μούσκεμα. Άρχισα να βαριανασαίνω για πρώτη φορά τόσο δυνατά. Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν είχα φτάσει μέχρι αυτό το σημείο. Πάντα σταματούσα όταν άρχιζα να ζαλίζομαι.

Πέταξα το αγγούρι κάτω και έβγαλα εντελώς το κολλάν και το βρακάκι που φορούσα. Από τη μια ήθελα να σταματήσω και από την άλλη δε μπορούσα να πάρω το χέρι μου από εκεί.

Έσταζα ολόκληρη. Σκεφτόμουν το πουλί του Μάνου και έπαιζα όλο και πιο γρήγορα. Η ανάσα μου είχε γίνει τόσο βαριά. Ξαφνικά άρχισα να τρέμω και τότε ακούω μια φωνή. "Αντρέα… έλα εδώ". Άκουσα τρέξιμο έξω από την πόρτα μου. Ήταν ο πατέρας μου που φώναζε το μικρό. Άρχισα να τρέμω πιο πολύ και ξαφνικά στο μυαλό μου ήρθε η σφαλιάρα που μου έριξε στον ποπό μου ο μπαμπάς πριν. Άρχισα να χύνω και σκεφτόμουν πότε το πουλί του Μάνου και πότε τη σφαλιάρα στον ποπό μου από τον πατέρα μου.

Είχα γεμίσει τα πάντα με υγρά. Πετάχτηκαν παντού, μπροστά μου και στο σεντόνι.

Έτρεμα ολόκληρη και δε μπορούσα να αναπνεύσω. Τα είχα κάνει μούσκεμα. Νόμιζα πως κατουρήθηκα. Σηκώθηκα και μάζεψα όσο μπορούσα. Έκανα ντουζάκι και κοιμήθηκα πολύ νωρίς. Πάνω από 13 ώρες ύπνου. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που τελείωσα. Το μυαλό μου ήταν μπερδεμένο και δεν ήξερα τι με καύλωσε πιο πολύ. Ο Μάνος η ο ίδιος μου ο μπαμπάς;




Copyright protected OW ref: 172632



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.