Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Νίκος 36 χρόνων και μου αρέσει να διαβάζω τις ιστορίες όλων και να καυλώνω. Είπα λοιπόν να σας ανταποδώσω την καύλα που μου προσφέρετε γράφοντας κι εγώ μια δικιά μου που είναι αληθινή κι έγινε πριν ένα μήνα με τη γυναικάρα της ζωής μου.

Εγώ είμαι ο Νίκος, 1.67, 77 κιλά, αρκετά σφιχτός. Η γυναίκα μου Κατερίνα 29, 1.65, 60 κιλά, με πιασίματα κωλάρα και 3αρι βυζί.

Γενικώς είμαστε 10 χρόνια μαζί και συζητάμε συνέχεια για το σεξ, για φαντασιώσεις κι έτσι ξέρουμε ο ένας τον άλλον. Η μεγάλη μας αδυναμία είναι τα στοιχήματα κι από ένα τέτοιο ξεκινάει και η ιστορία μας.

Σάββατο μεσημέρι χαζεύουμε ταινία και πέφτει το στοίχημα.

- Κ.: Τι στοίχημα πας ότι ο κλέφτης είναι ο Γουόλτερ;

- Ν.: Ότι θέλεις, δεν είναι με τίποτα αυτός.

- Κ.: Πρόσεξε αγάπη μου γιατί ξέρεις ότι έχω πολύ διεστραμμένο μυαλό...

- Ν.: Γι' αυτό σε παντρεύτηκα αγάπη μου γιατί ταιριάζουμε.

- Κ.: Αν κερδίσω θα κάνεις 3 δουλειές του σπιτιού άμεσως μετά από την ταινία όπως θέλω εγώ χωρίς να μου πεις όχι σε τίποτα.

- Ν.: Πάει… είπα ο ηλίθιος που ήμουν τόσο σίγουρος πως δεν ήταν αυτός.

Τελειώνει η ταινία και τρώω το πακέτο ότι τελικά ήταν αυτός. Γυρνάει με κοιτάει μου σκάει ένα πονηρό χαμόγελο και πάει στο δωμάτιο. Έρχεται μετά από 5 λεπτά.

- Κ.: Θέλω να πας στο δωμάτιο να βάλεις αυτά που σου έχω βγάλει και να έρθεις εδώ.

Πάω στο δωμάτιο και βλέπω πάνω στο κρεβάτι ένα κοντό ολόσωμο εφαρμοστό μαύρο φόρεμα κοντό, ένα μαύρο στρινγκ και μια ποδιά. Κόλλησα. Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για ανταλλαγή ρόλων ούτε έχουμε κάνει κάτι ανάλογο.

- Ν.: Είσαι τρελή, μου κάνεις πλάκα, δεν πρόκειται να τα βάλω αυτά.

- Κ.: Αγάπη μου έχασες δεν έχασες;

- Ν.: Ναι αλλά…

- Κ.: Δεν έχει αλλά. Θελεις να σου θυμίσω πως έχασα την παρθενιά από το κωλαράκι μου;

Δε μπορούσα να πω κάτι γιατί όντως από στοίχημα την είχε χάσει και της είχε στοιχήσει αλλά ήταν στοίχημα και το πλήρωσε.

- Ν.: Οκ πάω.

Μπαίνω στο δωμάτιο, βάζω το στρινγκ, βάζω το φόρεμα, φοράω και την ποδιά και κοιτιέμαι στον καθρέφτη. Τι ξεφτίλα είναι αυτή λέω αλλά ο πούτσος μου είχε άλλη άποψη. Τον βόλεψα και πήγα στο σαλόνι που καθόταν η Κατερίνα.

- Κ.: Το ήξερα ότι έκανα την καλύτερη επιλογή είπε για τα ρούχα. Θέλω να πλύνεις τα πιάτα και μου δείχνει τον νεροχύτη.

- Ν.: Αυτό ήταν και τρόμαξα;… είπα. Κανένα πρόβλημα…

πήγα στο νεροχύτη κι άρχισα να σαπουνίζω τα πιάτα. Έρχεται και η Κατερίνα μαζί και με χάζευε όλη την ώρα από πίσω. Κάποια στιγμή απλώνει το χέρι της και αρχίζει να μου χαϊδεύει το κωλαράκι μου που πάντα έλεγε ότι της αρέσει.

- Ν.: Σου αρέσει αυτό που πιάνεις;

- Κ.: Παρα πολυ.

- Ν.: Γιατί νιώθω ότι δε θα μείνεις εκεί;

- Κ.: Γιατί με ξέρεις καλά γι' αυτό…

και όπως χάιδευε το κωλαράκι μου, σήκωσε το φόρεμα για να φανεί το στριγκ.

- Κ.: Αγάπη μου σου κάθεται τέλεια…

και αρχίζει να περνάει το χέρι της από τη χαράδρα του κώλου μου. Έκανα ασυναίσθητα μπροστά και κόλλησα στον πάγκο. Εκείνη συνέχισε να με χαϊδεύει και πέρασε το ένα χέρι της μπροστά κι έπιασε τον πούτσο μου που ήταν τούρμπο εδώ και ώρα.

- Κ.: Χαίρομαι που σου αρέσει καυλιάρη μου, ελπίζω να σου αρέσουν και τα υπόλοιπα που έχω στο μυαλό μου.

- Ν.: Κ τι έχεις στο μυαλό σου;

- Κ.: Θα δεις αγάπη μου… και μου φέρνει τα δάχτυλα της στο στόμα.

- Κ.: Γλείψ' τα μου καλά.

Τα παίρνει κι αρχίζει να μου χαϊδεύει πιο έντονα το κωλαράκι, με έμφαση στην τρυπούλα μου. Μετά από λίγο σκύβει πίσω μου, παραμερίζει το στρινγκ κι αρχίζει να μου γλείφει την τρυπούλα μου. Ήταν πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο και τα πόδια μου έτρεμαν. Άρχισε να βάζει σιγά-σιγά την γλώσσα της μέσα μου. Ο σφικτήρας μου έκαμψε τις οποίες αντιστάσεις του και με γάμαγε με αυτή. Μετά, τη θέση της γλώσσας της πήρε ένα δάχτυλο κι ένα έντονο τσούξιμο που σύντομα έγινε ηδονή και κάπου εκεί έβαλε και δεύτερο δάχτυλο κι έπιασε τον πούτσο μου. Έχυσα! Δεν το πίστευα. Με γυρίζει, παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα και τον καθαρίζει καλά. Μαζεύει και ότι έχει πέσει στο φόρεμα και σηκώνεται. Με πιάνει από τα μαλλιά, τραβάει το κεφάλι μου πίσω κι αρχίζει να με φιλάει και να μου δίνει τα χύσια μου. Ποτέ δεν τα είχα δοκιμάσει, ήταν τελικά ξινά. Σταματάει με κοιτάει στα μάτια και μου λέει:

- Κ.: Τελείωσε με τις δουλειές κι έλα στο κρεβάτι, θα σε περιμένω μικρή μου.

- Ν.: Μικρέ μου θέλεις να πεις;

- Κ.: Εγώ αυτό που ήθελα να πω το είπα όπως το εννοούσα.

Και μένω κόκαλο να την κοιτάω ενώ φεύγει. Αν σας άρεσε η συνέχεια είναι πιο καλή.
Copyright protected OW ref: 172588Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.