Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η Θεία μου

Η βραδιά μας βρήκε να κοιμόμαστε σαν αγγελούδια. Το πρωί ξύπνησα και στην θέση της Εύης βρήκα ένα γράμμα:

"Έχει καφέ στην καφετιέρα, κλείσε το σπίτι φεύγοντας"

Κατέβηκα στην κουζίνα έβαλα καφέ και άναψα τσιγάρο. Μετά από λίγη ώρα ακούω κλειδιά και προς έκπληξή μου είδα την εξώπορτα να ανοίγει. Ήταν η ιδιοκτήτρια του σπιτιού η Βαλεντίνα, στην αρχή δεν την αναγνώρισα αλλά μόλις μιλήσαμε θυμήθηκα ότι την είχα γνωρίσει σε ένα μπαρ και είχαμε μία "ξεπέτα" στις τουαλέτες. Μου χαμογέλασε μόλις μπήκε και κοροϊδευτικά ρώτησε:

- Δε σου έφτανα εγώ, περιποιείσαι και την Εύη;

Φυσικά γελάσαμε. Έκατσε ήπιαμε καφέ μαζί και σε λίγο ανέβηκα επάνω να ντυθώ και να φύγω. Το κινητό μου που το είχα αφήσει δίπλα στο κρεβάτι αναβόσβηνε. Η Εύη είχε στείλει μήνυμα:

"Αν γυρίσει η Βαλεντίνα μην την πηδήξεις κι αυτή"

Μόλις το διάβασα έβαλα τα γέλια. Ντύθηκα, κατέβηκα κάτω και το έδειξα στη Βαλεντίνα.

- "Χμ… σε θέλει αποκλειστικά για τον εαυτό της. Γύρευε τί θα της έκανες χθες βράδυ.

Άνοιξα την πόρτα κι έφυγα. Η ημέρα πέρασε ήρεμα χωρίς να επικοινωνήσουμε ξανά με καμία από τις δύο. Το βράδυ η Εύη με κάλεσε και μου πρότεινε να ξαναπεράσω από το σπίτι, απλά θα πρέπει να είμαστε πιο ήσυχοι γιατί θα ήταν και η Βαλεντίνα εκεί. Συμφώνησα και έκλεισα το τηλέφωνο. Κατά τις 21:00 βρέθηκα να κτυπάω το κουδούνι. Μου άνοιξε η Εύη αφού η Βαλεντίνα μαγείρευε κρέπες α λα κρεμ. Τις χαιρέτησα και τις δύο και πέρασα στο σαλόνι. Η Εύη μου έβαλε ένα ποτό και ήρθε δίπλα μου.

- Λοιπόν; Τη θυμήθηκες την Βαλεντίνα;

- Ναι, τη θυμήθηκα και πολύ καλά μάλιστα.

- Το βράδυ αν θες μπορούμε να κοιμηθούμε εδώ αφού η Βαλεντίνα θα κοιμηθεί στον επάνω όροφο, απλά πρέπει να είμαστε ήσυχοι.

- Εντάξει. Πήγαινε τώρα στην τουαλέτα βγάλε το εσώρουχο σου και φέρε το σε εμένα ως απόδειξη για το ποσό θες να περάσεις την νύχτα μαζί μου.

Πάγωσε για λίγο, και σιωπηλή σηκώθηκε και κατευθύνθηκε στην τουαλέτα. Όταν επέστρεψε μου έδωσε το κιλοτάκι της και έμεινε σιωπηλή. Μετά από λίγο ήρθε και η Βαλεντίνα που φορούσε ένα υπέροχο μαύρο κολάν το οποίο ήταν σχεδόν see through και φαινόταν το λευκό εσώρουχό της ενώ με κάθε της βήμα τα καπούλια της πάλλονταν. Έστρωσε το τραπέζι, και σέρβιραν τα φαγητά. Αφού ήπιαμε, τη ρωτάω:

- Σήμερα θα κοιμηθούμε εδώ με την Εύη. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ήσυχοι και να μη σε ενοχλήσουμε.

Η απάντηση ήταν άμεση.

- Εγώ σε λίγο θα βγω για ποτό και θα έχετε άπλετο χρόνο να βγάλετε τα μάτια σας.

Πράγματι, η απάντησή της μας έκανε να κοιταζόμαστε με την Εύη σαν αποσβολωμένοι. Αφού φάγαμε, η Βαλεντίνα σηκώθηκε να φύγει και η Εύη άρχισε να πηγαίνει στα πιάτα στον νεροχύτη. Σε κάποια φάση την πλησιάζω από πίσω και αρχίζω να τη φιλάω στο σβέρκο καταλήγοντας στο αυτί της. Μικροί αναστεναγμοί έβγαιναν από το στόμα της και το κορμί της είχε ανατριχιάσει. Ανασηκώνω το φόρεμα και με το δεξί μου χέρι αναζητώ την κλειτορίδα της. Δεν άργησα να την εντοπίσω και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα υγρά της έτρεχαν στους τροφαντούς μηρούς της.

- Είσαι ερεθισμένη παρά πολύ. Για να δούμε και τα έσω χείλη σου…

και με μιας βάζω τον δείκτη και το μεγάλο δάκτυλο μέσα της και αρχίζω να τα κουνάω με δύναμη. Στην αρχή το απολάμβανε αλλά μετά από λίγο με παρακάλεσε να σταματήσω αφού το δακτυλίδι μου την πονούσε. Της έκανα το χατίρι και της ζήτησα να ανάψει το θερμοσίφωνο για να κάνω ένα μπάνιο. Το μπάνιο της μεζονέτας μεγάλο και εμένα η φαντασία μου άρχισε να οργιάζει. Βγήκα από το μπάνιο φορώντας ένα μπουρνούζι και κατευθύνθηκα προς την Εύη που πλέον είχε κάτσει στον καναπέ και απολάμβανε ένα τσιγάρο μαζί με ένα ποτήρι λικέρ. Κάθισα μαζί της και της ζήτησα να έρθει δίπλα μου.

- Βάλε το χέρι σου στο μπουρνουζι και παίξε με τον πούτσο μου.

- Άρχισες πάλι την αυταρχικότητα;

- Δεν είδα να σε χαλάει χθες… και πέραν αυτού, σήμερα σκοπεύω να τιμήσω την πίσω σου τρυπούλα. Αυτή που δεν άφηνες κανέναν να παραβιάσει.

- Μα τί πράγματα είναι αυτά που λες; Ξέχνα το.

- Εάν δεν το κάνεις εσύ, θα το αναζητήσω αλλού, που ξέρεις, ίσως η Βαλεντίνα με τα υπέροχα οπίσθια να είναι πρόθυμη να υπηρετήσει το ορθωμένο μόριό μου χωρίς δισταγμούς.

Έμεινε σιωπηλή και άρχισε να παίζει με το μόριό μου. Μέσα ώστε λίγα λεπτά είχα πλήρη στύση και η Εύη με "ανακούφιζε" με μια υπέροχη πεολειχία. Ήξερα πως είχε βάλει όλη της τη μαεστρία προκειμένου να με ευχαριστήσει ώστε να αποφύγει το σοδομισμό. Την τραβάω προς το μέρος μου και της ζητάω να μου κάνει Ισπανικό. Υπάκουσε το δίχως άλλο. Ήμουν έτοιμος να χύσω όταν της ζήτησα να πάμε στο κρεβάτι. Την έστησα στα 4 και μπήκα απότομα μέσα της οργώνοντας τον κόλπο της.

- Μόνο μην τελειώσεις μέσα μου γιατί είμαι σε "επικίνδυνες ημέρες".

- Μην ανησυχείς, εκεί που θα ολοκληρώσω δε διατρέχεις κίνδυνο να μείνεις έγκυος…

και κατευθείαν έβαλα ένα δάκτυλο στον πρωκτό της. Αντέδρασε άμεσα με βογκητό.

- Αχ… σταματά να πολιορκείς την παρθένα κωλοτρυπίδα μου. Δεν πρόκειται να σου δοθώ έτσι.

- Σκάσε. Αύριο δε θα μπορείς να περπατήσεις από το σφυροκόπημα που έχω στο μυαλό μου.

Τη γύρισα ανάσκελα και της σήκωσα τα πόδια ψηλά ώστε να έχω πλήρη πρόσβαση στον πρωκτό της. Εκείνη την στιγμή ακούω την Βαλεντίνα να έχει επιστρέψει πολύ νωρίτερα από ότι υπολόγιζε, αλλά εφόσον η πόρτα του δωματίου ήταν κλειστή δεν πτοήθηκα. Τουναντίον, σάλιωσα την βάλανό μου και μπήκα απότομα μέσα της (στην Εύη). Αυτό προκάλεσε το να χάσει την ανάσα της και να γουρλώσει τα μάτια της.

- Ηρέμησε, χαλάρωσε και σε λίγα λεπτά ο πόνος θα υποχωρήσει…

της έλεγα αλλά εκείνη είχε ήδη βάλει τα κλάματα. Με μια απότομη κίνηση άρχισα τις διεισδύσεις.

- Μη σε παρακαλώ θα με ξεπατώσεις. Δες ήδη βγάζω αίμα… έλεος!

- Της έκλεισα το στόμα, με ένα ρουφηχτό φιλί, σαν αυτά που κάνουν στις Ασιατικές τσόντες.

Συνέχισα το σφυροκόπημα και η Εύη τα παρακάλια να σταματήσω.

- Σε ικετεύω σταματά, πώς θα πάω για δουλειά αύριο. Δεν αντέχω άλλο, σταματά, ο πάτος μου!

- Μη φωνάζεις, θα ακούσει η Βαλεντίνα. Χαλάρωσε και αν κρατηθείς λίγο θα σε χύσω αφού η κωλοτρυπίδα σου έχει κάνει το μόριό μου να ασφυκτιά.

Που να με ακούσει όμως. Συνέχισε τα παρακάλια.

- Όχι άλλο σε παρακαλώ, ο πάτος μου δεν αντέχω!

Μέσα σε λίγα λεπτά είχα χύσει μέσα της με όλη μου τη δύναμη. Έπεσα επάνω της και προσπάθησα να την φιλήσω αλλά εκείνη συνέχιζε να κλαίει και έτσι άναψα το φως για να την ηρεμήσω αλλά και για να πάρω το μπουρνούζι και να ξαναπάω για μπάνιο.

- Έλα μωράκι μου μην κάνεις έτσι. Όλες δίνουν κώλο και εσένα σε περιποιήθηκα χωρίς να είμαι όσο απότομος η καύλα μου με έκανε να θέλω να είμαι.

Τότε παρατήρησα πως τα σεντόνια είχαν αίμα. Όχι πολύ αλλά αρκετές σταγόνες, ροζ, αφού το αίμα είχε αναμειχθεί με το σπέρμα μου. Την πήρα αγκαλιά και προσπάθησα να την ηρεμήσω αλλά...

- Πήγαινε να κάνεις ντους και θα τα πούμε μετά... πω, πω ντροπή. Σίγουρα μας άκουσε η Βαλεντίνα.

Πράγματι όταν βγήκα από το δωμάτιο η Βαλεντίνα ήταν στην κουζίνα και έπινε ένα ποτό με τις πιτζάμες της. Πλησίασα το νεροχύτη και έβαλα αμίλητος ένα ποτήρι νερό.

- Της πέταξες τα μάτια έξω ρε βλαμμένε. Σε ικέτευε να σταματήσεις. Την ξεκώλιασες.

- Βαλεντίνα, μπορεί να με ικέτευε αλλά δεν την βίασα κιόλας. Πέραν τούτου, αν λυπόσουν τόσο πολύ τη φίλη σου, ας ερχόσουν εσύ να πάρεις την θέση της…

και απομακρύνθηκα πηγαίνοντας να κάνω μπάνιο. Όταν επέστρεψα η Βαλεντίνα με την Έφη μιλούσαν στην κουζίνα. Τις άφησα και κατευθύνθηκα για το δωμάτιο.

- Το επόμενο πρωί ξύπνησα και πήγα στην κουζίνα όπου η η Βαλεντίνα μου σέρβιρε καφέ.

- Η Εύη πήγε για δουλειά και είπε πως θα σου τηλεφωνήσει αργότερα "μικρέ Θεέ". Να ξέρεις πάντως πως της έγδαρες τον σφιγκτήρα με τις βίαιες διεισδύσεις σου και δε μπορούσε να κάτσει σήμερα.

- Ναι, όντως χθες αναφώνησε κάποια στιγμή "ωχ, θεέ μου" αλλά δεν κατάλαβα ότι αναφερόταν σε εμένα (γέλια). Εσύ πώς και γύρισες τόσο νωρίς; Δε θα πήγαινες για ποτό;

- Ναι, πήγα αλλά επειδή ξενέρωσα με έναν τύπο γύρισα σπίτι σχεδόν αμέσως. Πάντως δεν έμεινα παραπονεμένη. Τα βογκητά και τα παρακάλια της Εύης όσο την ξέσκιζες, μου χάρισαν δύο υπέροχους οργασμούς που μου έφτιαξαν την διάθεση.

- Τί θα έλεγες για μία ξεπέτα Βαλεντινάκι; Ούτως ή άλλως δεν έχω κάτι σταθερό με την Εύη!

- Μετά από όσα πέρασε για να σε ικανοποιήσει, δε νομίζω πως είναι σωστό να κάνουμε κάτι μαζί. Άσε δε που εγώ δεν θα σου καθόμουν από πίσω.

- Δεν πειράζει, ούτε η Εύη θα μου καθόταν αλλά τελικά όχι μόνον έκατσε αλλά σχεδιάζω και το βράδυ να την κάνω να με παρακαλάει.

Σηκώθηκα, πήγα ντύθηκα και φεύγοντας έκλεισα το μάτι στη Βαλεντίνα. Το βράδυ κατά τις 12 μου ήρθε ένα sms.

"Ούτε να περπατήσω, ούτε να κάτσω μπορούσα σήμερα, αλλά παρ' όλα αυτά θέλω να σε δώ. Η Βαλεντίνα κοιμάται, συνεπώς κάνε μου αναπάντητη να σου ανοίξω. Μέσα σε μισή ώρα ήμουν εκεί. Μου άνοιξε με ένα νυχτικό και με πήγε κατευθείαν στο κρεβάτι όπου με μιας μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και μου έκανε ένα τρομερό τσιμπούκι. Της έβγαλα το νυχτικό, την ξάπλωσα και άρχισα να τη γλείφω, ενώ παράλληλα τσίμπαγα τις πάντοτε ορθωμένες της θηλές.

- Τη γύρισα στα 4 και μπήκα απότομα μέσα της.

- Τί μου κάνεις; Κάθε βράδυ με ξεκωλιάζεις σα σκύλα; Τι έπαθα η γυναίκα…

- Αν είσαι καλό κορίτσι, μπορεί σήμερα να χύσω στο μουνάκι σου.

- Όχι, όχι μέσα σε παρακαλώ. Είναι επικίνδυνες ημέρες.

- Ατύχησες Ευάκι, πάλι θα σε ανοίξω από πίσω, μόνο που αυτή τη φορά θα είσαι στημένη στα 4…

και με μια κίνηση τον βάζω απότομα μέσα της. Ένα δυνατό και μακρόσυρτο "Αχ…" βγήκε από μέσα της και αμέσως έβαλε το πρόσωπό της μέσα στο μαξιλάρι για να μην ακούγεται. Μετά τα δέκα λεπτά σφυροκοπήματος, άρχισε να με παρακαλεί.

- Δεν αντέχω άλλο, υποφέρω, κατάλαβέ με. Με έχεις ξεπατώσει, τρέχουν αίματα, τελείωνε αυτό το μαρτύριο σε παρακαλώ. Θα ουρλιάζω και θα μας ακούσει όλη η γειτονιά.

Τότε ήταν που το έκανα πολύ πιο δυνατά και σωριάστηκε ολόκληρη στο κρεβάτι χωρίς όμως να έχω βγει από μέσα της. Έτσι συνέχισα σε πιο ήπιους ρυθμούς αλλά τα αναφιλητά της είχαν ξυπνήσει την Βαλεντίνα.

- Παιδιά, αν είναι κάθε βράδυ να ξεσκίζεστε έτσι, τότε μάλλον πρέπει να βρείτε δικό σας σπίτι γιατί δεν φταίω σε τίποτα να με καυλώνετε κι εμένα.

Εννοείται ότι δε σταμάτησα και συνέχιζα να παίρνω την Εύη από κώλο, μόνο που τώρα δεν έκλαιγε ούτε ταίριαζε, αλλά βογκούσε σχεδόν αισθησιακά. Όταν τελείωσα μέσα της κι άναψα τα φως, τα σεντόνια είχαν γίνει ροζ από τα αναμεμειγμένα υγρά και το αίμα που έβγαζε ο σφιγκτήρας της.




Copyright protected OW ref: 172583



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.