Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Anima Sana In Corpore Sano (Νους Υγιής Εν Σώματι Υγιεί)

Και ήρθε η Δευτέρα…

Τσαγκαροδευτέρα; Ίσως. Μία από τις εταιρικές συνήθειες της Δευτέρας είναι η πρωινή συγκέντρωση, όπου μαζευόμαστε και αναλύουμε κλπ. Είναι ευκαιρία οι προϊστάμενοι των τμημάτων να βρεθούμε, να πούμε και κάτι πέραν της εταιρείας και γενικά να αναπτυχθούν οι διαπροσωπικές μας σχέσεις μιας και ορισμένα τμήματα είναι κάπως ξεκομμένα. Με μεγάλη μου έκπληξη ήταν παρούσα στην συγκέντρωση η Αθηνά, χωρίς να προΐσταται του τμήματός της.

Καύλα ήταν πάντως. Βαμμένη στην τρίχα, χωρίς να είναι πρόστυχη. Ντύσιμο αυστηρά επαγγελματικό. Όλα τα αρσενικά στην αίθουσα μόλις την είδαν σάστισαν. Εγώ ειδικά είχα μείνει άφωνος. Λες και κάπου ήταν κρυμμένη και τη βλέπω για πρώτη φορά. Χαιρετηθήκαμε φυσικά και έκατσε από μόνη της δίπλα μου, χωρίς να προλάβω να της πω κάτι άλλο. Απολογήθηκε μιας και δεν ήξερε τις θέσεις που είχε ο καθένας μας στην αίθουσα και μας εξήγησε το λόγο απουσίας του προϊσταμένου της.

Ξεκίνησε η σύσκεψη και ευτυχώς μίλησα πρώτος, γιατί η παρουσία της Αθηνάς δίπλα μου με αποσυντόνισε. Λίγο το άρωμά της, λίγο η επίθεσή της στο γυμναστήριο, λίγο το πρόστυχο μυαλό μου που ήθελε να της σκίσει τον κώλο της επί τόπου. Μόλις τελείωσε η σύσκεψη ξεκίνησα γρήγορα να πάω στο γραφείο μου μπας και ηρεμήσω, αλλά πριν βγω από την αίθουσα με προλαβαίνει η Αθηνά και μου ψιθυρίζει:

- Τα λέμε στο γυμναστήριο...

Σκατά! Ενώ είχα βάλει ως στόχο να μην λοξοδρομήσω, πάλι το διαβολάκι έκανε την εμφάνισή του. Τελικά πρέπει να είμαι άρρωστος με το μουνί. Θέλω να αγιάσω και δε με αφήνουν. Αποτέλεσμα ήταν όλο το πρωινό να φαντασιώνομαι γαμήσια με την Αθηνά σε όλες τις απίθανες στάσεις και φυσικά η στύση μου δεν μου επέτρεπε να κάνω και πολλές βόλτες στα γραφεία.

Το απόγευμα στο γυμναστήριο δεν εμφανίστηκε η Αθηνά. Όπως και τις επόμενες ημέρες. Ούτε στην εταιρεία κατάφερα να τη δω (αν και δεν το επεδίωξα μιας και στην ίδια εταιρεία εργάζεται και ο σύζυγός της). Βέβαια αυτό είχε και ένα θετικό. Οι καύλες μου στο Θεό και η Ξένια παρέμεινε η αρχι-μουνάρα. Μπορεί να είχα κάνει τις μαλακίες μου στο παρελθόν, αλλά πάντα επέστρεφα στο ζεστό και πάντα γλυκό μουνί της γυναίκας μου. Τα πεθερικά είχαν αναλάβει τα μικρά για Σαββατοκύριακο, τα πήραν από Παρασκευή μεσημέρι και αποτέλεσμα να μείνουμε μόνοι με την Ξένια στο σπίτι επί τριήμερο!

Γυρίζω σπίτι λοιπόν και η Ξένια άραζε ήδη στο σαλόνι και χάζευε τηλεόραση. Ούτε καν της μίλησα. Τον έβγαλα έξω και στήθηκα με τον πούτσο σε πλήρη στύση μπροστά της. Με κοίταξε και κατάλαβε από το βλέμμα μου ότι το πεπρωμένο της εκείνη την ημέρα ήταν γραμμένο. Άνοιξε το στόμα της και άρχισα να της το γαμάω λες και ήταν ξεσκισμένο μουνί. Πνίγηκε, δάκρυσε, προσπάθησε να με σπρώξει, αλλά δεν της έκανα το χατίρι. Βγήκα μόνο για λίγο, φώναξε «σταμάτα», αλλά τον ξαναέβαλα στο στόμα της και είχα πλέον απελευθερωθεί από τα ρούχα μου. Ο ήχος της τηλεόρασης κάλυπτε τον ήχο του βιασμού του στόματός της. Αφού μου τον σάλιωσε για τα καλά, τον έβγαλα από το στόμα της, την άρπαξα από το μπράτσο και την τράβηξα στην κουζίνα. Η Ξένια είχε σοκαριστεί. Είχε καιρό να με δει τόσο βίαιο, πόσο μάλλον σε γαμήσι.

Την ξάπλωσα με την βία πάνω στην τραπεζαρία. Της βγάζω με μία κίνηση την φόρμα και το εσώρουχο που φορούσε και μπήκα μέσα της. Ζορίστηκα μιας και ήταν στεγνή, οπότε βγήκα προσωρινά. Άρπαξα το δοχείο με το ελαιόλαδο και της λάδωσα το μουνί με αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Η Ξένια ψέλλισε «Όχι εδώ…», αλλά πλέον ήταν αργά. Ο πούτσος έκανε μακροβούτια στο λαδωμένο της μουνάκι. Τη γαμούσα και της κρατούσα τα χέρια της ώστε να μη μπορεί να με σπρώξει ή να φέρει αντίσταση τέλος πάντων. Οι ρώγες της άρχισαν να σκληραίνουν και τις πιπίλισα με μανία. Ρούφαγα το στήθος της μέχρι να χωρέσει όλο στο στόμα της (πράμα δύσκολο έως απίθανο με το μέγεθος του στήθους της Ξένιας).

- Γουστάρεις ε; Σου αρέσει το άγριο γαμήσι κυρία Ξένια;

Δεν ξέρω πως μου βγήκε αλλά το είπα. Η Ξένια ξέπνοη κατάλαβε πως όποια αντίσταση ήταν μάταιη. Η τραπεζαρία αποδείχθηκε πολύ βολική, ειδικά στο ύψος. Τη γαμούσα στην πιο άνετη στάση (τουλάχιστον για εμένα). Το γαμήσι συνεχιζόταν και ήμουν αρκετά απορροφημένος στο άθλημα που δεν άκουγα ή μάλλον δεν έδινα σημασία σε ό,τι μου έλεγε η Ξένια.

- Πάμε μέσα. Μας βλέπουνε…

Τί εννοεί; Ανοικτή η κουρτίνα στον χώρο της τραπεζαρίας και οι γείτονες στην απέναντι πολυκατοικία είχαν δωρεάν live sex show. Οπότε τί κάνουμε; Σταματάμε και πάμε μέσα ή…;

Στρέφω την Ξένια μπρούμυτα στο τραπέζι και έχω θέα τον υπέροχο κώλο της.

- Δε σταματάμε…

της λέω και αρχίζω να την γαμάω στο ξεχειλωμένο της μουνί. Η Ξένια καλύπτει το πρόσωπό της με τα χέρια της, ώστε να μην την βλέπουν οι απέναντι. Αλλά όταν βγήκα από το μουνί της και μπήκα στο κωλαράκι της έβγαλε μια κραυγή και πιάστηκε από το τραπέζι, οπότε το προσωπάκι της ξεκωλιάρας φανερώθηκε στους απέναντι. Συνέχισα να της γαμάω το κωλαράκι, αρχίζοντας να της ρίχνω όλο και πιο δυνατά χαστούκια στα κωλομάγουλα της, αρχίζοντας να της τον κοκκινίζω αρκετά. Όλη μου η ένταση μου βγήκε και έχυσα ένα ποτάμι σπέρμα μέσα στο κωλάντερο της. Όπως ήμουν γυμνός, με την Ξένια να είναι ακόμα στο τραπέζι, έκλεισα την κουρτίνα σταματώντας το show. Τώρα αν μας είδε κανείς δεν ξέρω, αλλά σίγουρα θα μας άκουσαν με τις κραυγές και τα βογκητά της Ξένιας.

Αφού κάναμε μπάνιο παρεούλα και φάγαμε, της περιποιήθηκα την ερεθισμένη κωλοτρυπίδα της με λαδάκι και αλοιφή και την άφησα να κοιμηθεί. Μιας και δε με έπαιρνε ο ύπνος, αποφάσισα να πάω λίγο νωρίτερα αυτήν την φορά στο γυμναστήριο. Με το που μπήκα στο γυμναστήριο να σου η κυρία Αθηνά! Μόλις με είδε χλόμιασε. Πήγα να τη χαιρετήσω, αλλά πλέον δεν ήταν τόσο πρόσχαρη ή καυλιάρα όσο στην τελευταία μας συνάντηση.

- Πού χάθηκες Αθηνά; Καιρό είχαμε να σε δούμε… της λέω με αυτάρεσκο χαμόγελο.

- Να μωρέ είχα υποχρεώσεις και άλλαξα λίγο το πρόγραμμά μου… είπε διστακτικά με σκυμμένο το κεφάλι.

Έσκυψα κοντά της και της ψιθύρισα στο αυτί. «Εγώ σε περίμενα αυτές τις ημέρες αλλά εσύ δεν εμφανίστηκες» και πήγα να κάνω την προπόνησή μου. Η Αθηνά δεν απάντησε αλλά την πέτυχα αρκετές φορές να κοιτά προς την μεριά μου, όση ώρα έκανα προπόνηση. Όταν φάνηκε ότι τελείωσε το πρόγραμμά της πέρασε από μπροστά μου και μου ψιθυρίζει «Ακολούθησε».

Τέλος η προπόνηση για σήμερα! Τινάχτηκα σαν ελατήριο και την είδα να μπαίνει στα γυναικεία αποδυτήρια. Εκείνη την ώρα δεν είχε κόσμο, οπότε οι πιθανότητες να μας διακόψει κάποια παρουσία δεν ήταν αυξημένη. Μπαίνω μέσα και η Αθηνά στεκόταν μπροστά ακριβώς και κλειδώνει με μιας την είσοδο.

- Γρήγορα δεν έχουμε καιρό…

είπε. Αμέσως γονάτισε και άρχισε να με τσιμπουκώνει. Δεν άργησα να είμαι έτοιμος μιας και η Αθηνά είχε αποδειχθεί μεγάλη μαστόρισσα. Τυχερός ο άνδρας της. Έχω απαλλαγεί από σορτς και εσώρουχο και έχω αφεθεί στην γλώσσα της Αθηνάς. Το στόμα της ήταν ηλεκτρική σκούπα. Ρουφούσε, έφτυνε, έγλειφε, ξανά ρουφούσε. Ωραίο το τσιμπούκι της αλλά έπρεπε να προχωρήσουμε. Τη σήκωσα και της χάιδεψα το μουνί πάνω από το αθλητικό κολάν, που τόνιζε την κορμάρα της.

- Όχι… όχι… τινάχτηκε προς τα πίσω.

- Δηλαδή μόνο γι’ αυτό με ήθελες;… της λέω.

- Δεν πρέπει. Ήταν λάθος μου. Έχω παιδιά…

ψέλλισε, αλλά ήταν απλά δικαιολογίες. Της κατεβάζω κολάν και εσώρουχο, τη στήνω στον πάγκο των αποδυτηρίων και μπαίνω μέσα της. Η Αθηνά έχει σφίξει το στόμα της και ακούγεται ένα σιγανό μουγκρητό, όσο εμβολίζω τον κόλπο της. Ωραίο, περιποιημένο μουνί, καθόλου σφικτό, αλλά κωλαράκι μάλλον παρθένο. Προσπαθώ να της βάλω δάκτυλο για να διαπιστώσω αν έχει παραβιαστεί στο παρελθόν, αλλά μου αρπάζει το χέρι και μου το βάζει στην μέση της. Λίγο το άγχος μην εμφανιστεί καμιά και θέλει να μπει στα αποδυτήρια, λίγο η καύλα του γαμησιού που φαντασιωνόμουν με την Αθηνά δεν άργησα και οριακά πρόλαβα να μη χύσω μέσα της. Βγήκα και άφησα όσο σπέρμα είχα στην κωλοτρυπίδα της, λιπαίνοντάς τη τελικά. Η Αθηνά ντύθηκε αμέσως και κοιτάζοντάς με αυστηρά πρόσταξε «Ντύσου». Ντύθηκα κι εγώ και αποχώρησα προσεκτικά από τα αποδυτήρια. Ευτυχώς όλα καλά, αν και τα πάντα έγιναν σχετικά σύντομα. Πάει και αυτή η φαντασίωση, αν και ο κώλος της μου ξέφυγε. Τί να κάνουμε; Δε μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Επιστροφή λοιπόν σπίτι, με την Ξένια να έχει ξυπνήσει και να πίνει το καφεδάκι της στο σαλόνι.

- Ήσουν γυμναστήριο;…

ρώτησε. Μόλις με είδε με την φόρμα συνέχισε:

- Είχες αντοχές και γι’ άλλα βρε κάθαρμα;

- Κάτσε μισό λεπτό… της λέω χαμογελώντας. Πάω να αλλάξω και έρχομαι. Μου φτιάχνεις και εμένα ένα καφέ;

Πάω στο δωμάτιο και έχω ειδοποίηση στο εταιρικό κινητό. Βλέπω μήνυμα από την Αθηνά. Το ανοίγω και είχε τραβήξει φωτογραφία τον χυμένο κώλο της με μήνυμα να ακολουθεί:

"Έτσι με κατάντησες. Μόλις τη δεις σβήσε τη σε παρακαλώ"

Σεβαστό. Δεν ήταν σκοπός μου άλλωστε να την εκθέσω. Καλό το πήδημα, αλλά έχουμε και οικογένειες και καλύτερα να μη μπλέξουμε. Της απαντάω:

"Πρέπει να την ανοίξουμε. Την έσβησα"

Η μέρα συνεχίστηκε με ξεκούραση (αρκετά είχα κουραστεί με τα γαμήσια και την προπόνηση). Μαζέψαμε και τα παιδιά, οπότε μπήκαμε και πάλι στη ρουτίνα.

Πάλι στο γραφείο λοιπόν την επομένη…

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 172468



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.