Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι fan του cuckolding περισσότερο από 25 χρόνια. Τίποτα δε με εξιτάρει πιο πολύ από αυτό. Με τις περισσότερες σχέσεις μου το είχα καταφέρει σαν ελεύθερος, με “έτρωγε” όμως να το δοκιμάσω και σαν παντρεμένος. Η αλήθεια είναι ότι είχα κρατηθεί αρκετά, αφού η τύχη τα έφερε έτσι ώστε τελικά να παντρευτώ μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή παρουσία αλλά πολύ συντηρητική γενικά στον έρωτα. Ήρθε και το παιδί. Στα 48 μου (44 η Λ.), το θέμα αναζωπυρώθηκε έντονα μέσα μου. 7 χρόνια “αποχής” ήταν αρκετά.

Σκεφτόμουν καθημερινά τρόπους να λυγίσω την άκαμπτη στάση της Λ. σε λίγο πιο extreme καταστάσεις στο σεξ, πόσο μάλλον σε αυτό. Όλα ξεκίνησαν όταν “ανακάλυψε τυχαία” ένα πορνοπεριοδικό γνωριμιών το οποίο είχα αφήσει στο αυτοκίνητο.

- Τι είναι αυτό Γ; Με ρώτησε.

- Ο μαλάκας ο Γιάννης το ξέχασε της απάντησα.

- Διαβάζει τέτοια; Ξαναρώτησε η Λ.

- Χρόνια τώρα, της απαντώ και συνεχίζω, το έπαιρνα κι εγώ πριν παντρευτούμε.

- Σου έλειπαν οι γυναίκες; Ξαναρωτάει.

- Όχι μωρό μου, της απαντώ, είναι “ειδικό περιοδικό”, κράτα το να του το δώσω…

και αφήνω το θέμα εκεί. Προσπάθησε να μάθει τι ακριβώς εννοούσα αλλά άλλαξα συζήτηση άμεσα. Φτάσαμε σπίτι και της είπα να βάλει το περιοδικό στο συρτάρι του κομοδίνου στην κρεβατοκάμαρα μας μη τυχόν και το βρει η μικρή. Μου φάνηκε πολύ καλό το γεγονός ότι το έβαλε στο κομοδίνο από τη δική της πλευρά του κρεβατιού. Ωραία, σκέφτηκα, της κέντρισα το ενδιαφέρον με αυτό το “ειδικό”. Την επομένη ήμασταν και οι 2 σπίτι με τη μικρή σχολείο. Εγώ στο γραφείο μου και η Λ. αφού τελείωσε τις πρωινές της ασχολίες ήταν στην κρεβατοκάμαρα με το laptop για να χαζέψει καμιά ταινία. Κάποια στιγμή σηκώθηκα να φτιάξω ένα καφέ και περνώντας από την κρεβατοκάμαρα την είδα να κρατάει το περιοδικό ανοιχτό και μάλιστα στο επίμαχο σημείο… στις ερωτικές αγγελίες. Με το ζόρι κρατήθηκα να μη φωνάξω από τη χαρά μου. Προσπέρασα όσο πιο σιγά μπορούσα χωρίς να γίνει αντιληπτό ότι την είδα. Η υπόλοιπη μέρα κύλησε ήσυχα και το βράδυ αφού το παιδί είχε κοιμηθεί άρχισαν οι ερωτήσεις. Ώρα να παίξουμε, σκέφτηκα.

- Μωρό μου, της είπα, τι θα κερδίσω εγώ από την ανάκριση.

- Τι θες; Μου απάντησε.

- Γαμησάκι… εσύ θα με καβαλήσεις και θα κάνεις τις ερωτήσεις κι εγώ θα σου απαντώ σε ότι θες.

- Εντάξει, μου λέει.

Προς μεγάλη μου έκπληξη το μουνάκι της ήταν απίστευτα υγρό.

- Καυλίτσες μωρό μου;… Ρώτησα.

- Εγώ ρωτάω, θυμάσαι;

Μου ανταπάντησε. Αφού καρφώθηκε στη πούτσα μου, άρχισε.

- Οι αγγελίες είναι αυτό που σας ενδιαφέρει;

- Προφανώς, της απάντησα.

- Και τι ψάχνει ο Γιάννης τώρα και κάποτε εσύ;

- Εξαρτάται, της απαντώ. Δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνει αυτός.

- Εσύ, τι έψαχνες; Μου λέει.

- Θέλει χρόνο να σου το εξηγήσω, αλλά και το μέρος δεν είναι κατάλληλο για τέτοιου είδους συζητήσεις, μόνο η στιγμή είναι οκ, της απαντώ.

- Είπες θα μου πεις τα πάντα αν με γαμήσεις, μου απάντησε.

Με όσο κουράγιο μπορούσα να βρω και κυρίως λόγω της καύλας που ένοιωθα εκείνη τη στιγμή της απάντησα.

- Για τρίο με όποια σχέση μου ήταν “ανοιχτή” σε τέτοιου είδους θέματα.

Σταμάτησε να κουνιέται και ένοιωσα το μουνί της να σφίγγει.

- Και δεχόντουσαν να σε μοιραστούν με άλλες γυναίκες;

Με ρωτάει με ύφος από ψυχρό έως δολοφονικό.

- Δεν ήμουν εγώ αυτός που μοιραζόταν, της λέω, ήταν αυτές. Και δεν ψάχναμε γυναίκες αλλά άντρες.

Τελικά ήταν σοφή η κίνηση να της ζητήσω γαμήσι την ώρα των αποκαλύψεων. Έτσι μπορούσα να νοιώθω αντιδράσεις από το σώμα της, άσχετα με το τί έλεγε το στόμα της. Το μουνί της λοιπόν χαλάρωσε και υποψίες υγρών “έλουσαν” το καυλί μου που ήταν σφηνωμένο βαθιά μέσα της. Η κίνηση άρχισε πάλι, τα υγρά έγιναν περισσότερα. Από τα βογκητά δε μπορούσε να ρωτήσει άλλα και σε λίγο έχυνε ασταμάτητα, κραυγάζοντας σχεδόν, τόσο πολύ που φοβήθηκα ότι θα ξυπνούσε το παιδί. Η επόμενη μέρα δεν ξημέρωσε και τόσο καλά. Έφυγα το πρωί για εξωτερική δουλειά και όταν γύρισα ήταν σχετικά αμίλητη και συνοφρυωμένη. Σε έλεγχο διαπίστωσα πως το περιοδικό ήταν στο καλάθι των αχρήστων αφού προηγουμένως είχε δεχθεί τις περιποιήσεις του καταστροφέα εγγράφων. Δεν έκανα καμία νύξη για το θέμα, ούτε σχολίασα τα χθεσινά γεγονότα. Ήταν μια καλή προσπάθεια σκέφτηκα.

Πέρασε ένα δίμηνο αργά και βασανιστικά με σχεδόν ολοκληρωτική αποχή από το σεξ, όσο αφορούσε την πλευρά της. Όταν της το ζητούσα μου έπαιρνε μόνο τσιμπούκι και με άφηνε να χύνω μόνο στην παλάμη της. Έφτασε του Βαλεντίνου και τότε έκανα την δεύτερη κίνηση. Πάντα της αγόραζα κάποιο κιλοτάκι (που η ίδια φυσικά είχε επιλέξει) μαζί με σοκολατάκια και λουλούδια. Τα 2 τελευταία παρέμειναν, άλλαξε όμως το εσώρουχο αφού της αγόρασα ένα εντελώς πουτανέ σύνολο από sex-shop. Στρινγκ ανοιχτό στο μουνί, ένα σουτιέν που άφηνε τις μισές της θηλές εκτός και ένα εντελώς διάφανο ρομπάκι. Το σύνολο συμπλήρωσε και μια σαμπάνια. Τα λουλούδια και τα σοκολατάκια τα έστειλα με courier για πρωτοτυπία ενώ τα υπόλοιπα της τα έδωσα μόλις κοιμήθηκε το παιδί. Χωρίς περιστροφές με ρώτησε:

- Περιοδικό δεν έφερες αυτή τη φορά;

Της απάντησα ειλικρινά νευριασμένος ότι εν υπήρχε λόγος. Άνοιξε το σετ το πέταξε στον καναπέ και μου είπε:

- Αυτά ονειρεύεσαι να τα φοράω όταν θα με παίρνεις παρτούζα;

- Καμία σχέση, ανταπάντησα. Μου άρεσαν και τα πήρα.

- Βγάλε από το μυαλό σου αυτά τα θέματα. Δεν είναι ότι το κάνω για σένα, απλά δεν είναι του χαρακτήρα μου και το ήξερες από την πρώτη στιγμή. Και συνέχισε, και αν τελικά δεν μπορείς χωρίς αυτό, τότε βρες μια γκόμενα και καν' το, απλά να είσαι σωστός στο σπίτι σου και να προσέχεις μην κολλήσεις κάτι και το μεταφέρεις και σε εμένα.

Το είχε παρατραβήξει πολύ το σχοινί, γιατί μπορεί να είχε δίκιο κατά βάθος αφού αυτό ήθελα, αλλά δεν της έδωσα το δικαίωμα. Έφυγα και πήγα στο γραφείο μου. Σταμάτησα να την αγγίζω ακόμα και βρήκα “παρηγοριά” στα έμπειρα χέρια μιας άλλης. Αφού αυτό ήθελε η κυρία Λ…




Copyright protected OW ref: 172512



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.