Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Από τον Μάιο είμαι με την Αννίτα. 1.71, μεγάλα βυζιά που μοιάζουν με ψεύτικα, αρκετά αδύνατη αλλά όχι skinny, καστανόξανθη με σαρκώδη χείλη και έναν ωραίο κώλο. Μια κοπέλα ήσυχη, έξυπνη, όχι ξέκωλο αλλά ούτε συντηρητική.

Τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά, βέβαια λόγω δουλειάς δεν είχαμε πολύ χρόνο μεταξύ μας. Στο σεξ όλα καλά, κώλο δε μου είχε δώσει ακόμα καθώς έλεγε ότι είναι νωρίς, δε νιώθει έτοιμη κτλ. Κατά τ´ άλλα κανένα παράπονο. Συχνά μέναμε μαζί γιατί εκείνη μένει με την οικογένειά της λόγω κάποιων οικογενειακών της προβλημάτων. Μου μαγείρευε και γενικά έμοιαζε με την τέλεια κοπέλα αφού φαινόταν και σοβαρή. Στις 4 του Σεπτέμβρη, είχαμε κερδίσει 3 μέρες σε ένα πολυτελή ξενώνα σ´ ένα μικρό νησί του Ιονίου. Αποφασίσαμε να μείνουμε 2 ημέρες ακόμα, μιας και 5 μέρες θα πηγαίναμε διακοπές ούτως ή άλλως και πάνω κάτω τόσα θα πληρώναμε. Όταν ήρθε εκείνη η μέρα, ενθουσιαστήκαμε με το θέαμα. Όλα ήταν φανταστικά εκτός του ότι κολλητά του σπιτιού που μέναμε, υπήρχε ένα άλλο σπίτι και λογικά ακούγονταν όλα και ότι η πισίνα στον κήπο ήταν κοινόχρηστη. Όχι ότι ήταν κακό, αλλά δε θα μπορούσαμε να «κάνουμε παιχνίδι» ανενόχλητοι. Κατά τ´ άλλα ήμασταν κοντά στη χώρα αλλά θέλαμε λίγο μέχρι τη θάλασσα. Μας είχαν επίσης και στρώματα θαλάσσης για την πισίνα.

Οι πρώτες 2 μέρες πέρασαν όχι και τόσο ευχάριστα. Η Αννίτα ήταν λες και δεν είχε όρεξη, στο σεξ δεν ήταν και τόσο θερμή και ήταν λίγο περίεργη. Αλλά την 3η μέρα όλα άλλαξαν. Στο δίπλα σπίτι ήρθαν κάποιοι. Κοιμόμουν μέχρι το μεσημέρι και δεν το ήξερα μέχρι τότε γιατί είχαμε ξενυχτήσει. Από το παράθυρο είδα την Αννίτα να κοιμάται στο στρώμα ενώ ήταν στην πισίνα (ξυπνάει πάντα νωρίς το πρωί ανεξάρτητα το πόσο έχει κοιμηθεί και γι’ αυτό την παίρνει εύκολα ο ύπνος). Πήγα να πλυθώ και να πιω καφέ. Περίπου 10 λεπτά αργότερα, βγήκα να την ξυπνήσω για να πάμε για φαγητό, αλλά είδα κάτι που με σόκαρε. Ένας τύπος με στρώμα την πλησίασε. Ο τύπος αρκετά μυώδης και σιγά-σιγά της χάιδευε το πόδι. Εγώ πήγα πιο κοντά για να δω τι γίνεται. Κρύφτηκα πίσω από ένα τοιχάκι και παρακολουθούσα. Αυτή δεν έχει καταλάβει τίποτα. Σιγά-σιγά το χέρι του ανέβαινε, μέχρι που με απαλές κινήσεις, της έτριβε το μουνί. Σε λίγο της είχε μετακινήσει το μαγιό και της χούφτωνε το μουνί. Και να που ήρθε αυτό που δεν περίμενα.

Άνοιξε τα πόδια της για να μπορεί να της βάζει δάχτυλο και μετά από λίγο άρχισε να του πιάνει τον πούτσο και να του τον παίζει. Της έβγαλε τα βυζιά έξω και τα χούφτωνε. Στην αρχή φαντάστηκα ότι νόμιζε πως ήμουν εγώ. Σκέφτηκα να τους διακόψω αλλά κάτι μου έλεγε να περιμένω και λόγω της συμπεριφοράς της αυτές τις μέρες ήθελα να δω πως θα αντιδράσει. Άρχισαν να φιλιούνται με πάθος. Σε λίγο βγήκαν έξω και άρχισε να τη γαμάει με δύναμη κι εκείνη βογκούσε όπως δεν έχει ξαναβογκήξει μαζί μου. Μετά από λίγο ο τύπος βγήκε κι αυτή του την έπαιζε με τα βυζιά. "Χύνω…" φώναξε αυτός και γέμισε τις βυζάρες της με τα χύσια του. Τα μάζεψε με το δάχτυλο, τα έφαγε και ύστερα καθάρισε και τον πούτσο του με το στόμα της.

Έφυγα και μπήκα στο σπίτι. Δεν ήξερα τι να κάνω. Από τη μία σκέφτηκα να σηκωθώ να φύγω αφού τη βρίσω και να την παρατήσω μόνη της. Από την άλλη σκέφτηκα να τους πληρώσω με το ίδιο νόμισμα. Λογικά θα έχει έρθει με την γκόμενα του σκέφτηκα. Ύστερα από κάνα δεκάλεπτο η Αννίτα ήρθε και με αλλόκοτη χαρά πήγε να με φιλήσει και με ρωτούσε τι κάνω κτλ. Φυσικά δεν την άφησα με τη δικαιολογία ότι δεν έχω πλύνει ακόμα το στόμα μου. Μου είπε ότι γνώρισα ένα τύπο που νοικιάζουν το διπλανό σπίτι και μου είπε αν ήθελα το βράδυ να βγούμε όλοι μαζί να τον γνωρίσω κι εγώ. Δέχτηκα κι έτσι έγινε. Εγώ με την Αννίτα καθίσαμε σε μια καφετέρια κατά τις 8 και περίπου στις 9 ήρθαν κι αυτοί. Άλλη μια δυσάρεστη έκπληξη με περίμενε. Αντί να έρθει αυτός με την κοπέλα του, ήρθε αυτός με έναν φίλο του. Δεν ήξερα πως έπρεπε να αντιδράσω εκείνη τη στιγμή, οπότε έκανα τον ανήξερο και απλά γνωριστήκαμε. Η Αννίτα σηκώθηκε και τον φίλησε σταυρωτά λες και γνωρίζονταν από καιρό.

Η ώρα περνούσε με εμένα να καίγομαι από θυμό και μην ξέροντας τι να κάνω, μέχρι που σε μια φάση ο τύπος βγαίνει από το μαγαζί για να μιλήσει στο τηλέφωνο. Η Αννίτα μετά από λίγο ακολούθησε με την δικαιολογία ότι θέλει να πάει τουαλέτα κι έτσι έμεινα εγώ με τον φίλο του Στέφανου (του γαμιά της κοπέλας μου), το Μπάμπη. Επειδή δεν άντεχα άλλο και την είχα ψυλλιαστεί τη φάση ότι κάτι δεν πάει καλά, του είπα ότι δεν αισθάνομαι καλά και μου έρχεται να ξεράσω οπότε θα φύγω και να πουν στην Αννίτα γιατί έφυγα. Βγήκα και ο τύπος πουθενά. Πήγα στην τουαλέτα και άκουσα κάτι μουγκρητά. Κοίταξα από την κλειδαρότρυπα και είδα την Αννίτα να τσιμπουκώνει το Στέφανο με έναν τρόπο που δεν είχε τσιμπουκώσει ποτέ εμένα. Τα σάλια της έτρεχαν, τα μάζευε και τα ρούφαγε. Ευτυχώς δεν ήρθε κανείς μέχρι τότε και ο Στέφανος τελείωσε γρήγορα. Η Αννίτα για άλλη μια φορά τα ρούφηξε όλα και όπως γύρισε είδα το πρόσωπο της μες στα σάλια όπως και τα βυζιά της.

Αυτό ήταν. Έφυγα όσο πιο γρήγορα γινόταν, πήγα και μάζεψα τα πράγματά μου. Καθυστέρησα να φύγω γιατί ήθελα να βρω που θα μείνω και πότε είναι το επόμενο καράβι για να φύγω, μέχρι που άκουσα φωνές και ήξερα ότι γύρισαν. Η Αννίτα ήταν αγκαλιά με αυτόν το Στέφανο ενώ από πίσω ακολουθούσε ο Μπάμπης. Μπήκαν και οι τρεις στον ξενώνα τους και ήθελα να δω πόσο μακριά θα το φτάσει η Αννίτα. Πήρα τα πράγματά μου, τα άφησα εκτός του χώρου και πήγα από γύρω ώστε να βρω ένα μέρος να κοιτάω. Για καλή μου τύχη είχαν ανοικτά τα στόρια, κουρτίνες δεν υπήρχαν και έτσι φαινόταν όλα. Η Αννίτα είχε καβαλήσει το Στέφανο όσο ο Μπάμπης καθόταν στη γωνία και τον έπαιζε. Σε μια φάση της λέει:

- Έχεις κάνει ποτέ παρτούζα;

- Όχι.

- Ήρθε η ώρα…

της λέει και ο Μπάμπης πηγαίνει και της τον καρφώνει στο στόμα. Στην αρχή ξαφνιάστηκε αλλά μετά τον τσιμπούκωνε για τα καλά. Αν και δεν την είχε μεγάλη, την είχε αρκετά χοντρή και η Αννίτα ζοριζόταν στην πίπα. Ο Στέφανος επιτάχυνε κι ο Μπάμπης της κράτησε με δύναμη το κεφάλι και εξαπέλυσε το χύσι του. Η Αννίτα τον χτυπούσε αλλά αυτός δεν την άφηνε. Μην έχοντας επιλογή τα κατάπιε όλα κι αφού την άφησε, άρχισε να ξεροβήχει και ξάπλωσε στην αγκαλιά του Στέφανου. Η ηρεμία της δεν κράτησε για πολύ. Ο Μπάμπης (ξανά ντούρος) πήγε από πίσω της και της λέει:

- Σε έχουν γαμήσει ποτέ 2 ταυτόχρονα;…

και αργά το έχωσε στο μουνί της μαζί με την πούτσα του άλλου. Η Αννίτα άρχισε να βογκάει και μετά από λίγο πρέπει να τέλειωσε αφού έτρεμε. Έτσι όπως έκανε, αναγκαστικά βγήκε ο Μπάμπης που της ξαναλέει:

- Στον κώλο σε έχουν γαμήσει;

- Όχι! Μη... δεν αντέχω άλλο παιδιά, σας παρακαλώ φτάνει.

Τότε ο Στέφανος που ακόμα ήταν από κάτω, της άνοιξε τα κωλομέρια και την κράτησε από εκεί με δύναμη και την κάρφωσε στο μουνί. Ο άλλος της έγλειφε την κωλοτρυπίδα, και άρχισε να τη δαχτυλώνει με δύναμη. Πήρε το αντηλιακό από το κομοδίνο, έριξε αρκετό και στον κώλο της αλλά και στον πούτσο του και πλησίασε τον κώλο της.

- Μη… ξεκολλάτε ρε. Μη είπα. (Όταν άρχισε να μπαίνει άρχισε να βογκάει) Είναι πολύ χοντρός, σταμάτα σε παρακαλώ...

αλλά αυτός αντίθετα χασκογελούσε και φυσικά μπήκε και μάλιστα άρχισε να τη γαμάει γρήγορα και απότομα. Οι φωνές της δεν έδειχναν να το ευχαριστιέται πλέον. Για μια στιγμή τη λυπήθηκα, αλλά της άξιζε, γιατί σε μια γυναίκα δεν είναι τόσο ο σωματικός όσο ο ψυχολογικός πόνος. Και απλά συνέχισα να παρακολουθώ. Από ένα σημείο και μετά απλά δεν της έβγαινε άλλη φωνή από τον πόνο παρά μόνο κάτι μικρά «πονάω» με πολύ δυσφορία και κόπο. Ύστερα από λίγο ο Μπάμπης βγήκε και σειρά πήρε ο Στέφανος. Η Αννίτα φαινόταν ταλαιπωρημένη όπως και το μουνί της. Φαινόταν ξεκάθαρα ότι δεν ήθελε άλλο και έκανε μια κίνηση να φύγει, αλλά ο Μπάμπης ξάπλωσε ενώ ο Στέφανος την άρπαξε, τη σήκωσε και την έβαλε πάνω στο Μπάμπη που άρχισε να της γαμάει του μουνί, ενώ αυτός μπήκε στον κώλο της. Επειδή η πούτσα του ήταν πιο λεπτή απ’ του Μπάμπη, η Αννίτα δεν πονούσε πλέον τόσο πολύ και τα βογκητά της άρχισαν σταδιακά να γίνονται κάπως ηδονικά. Όταν άρχισε να το ευχαριστιέται, ο Μπάμπης έκανε νόημα στο Στέφανο. Ο Στέφανος βγήκε από τον κώλο της, έριξε αρκετό αντηλιακό στην κωλότρυπα της και ο Μπάμπης ξαναμπήκε στον κώλο της. Η ανακούφισή της όμως ήταν προσωρινή γιατί ο Στέφανος έριχνε μπόλικο αντηλιακό στην πούτσα του και ετοιμαζόταν για να χωθεί και αυτός. Αργά λοιπόν άρχισε να χώνεται στον κώλο της.

- Όχι… πονάει, α…

άρχισε να φωνάζει με όση δύναμη της είχε απομείνει αλλά μάταια. Αυτοί γελούσαν. Ο Στέφανος της τραβούσε τα μαλλιά ενώ ο Μπάμπης της ζουλούσε με δύναμη τις βυζάρες της και της τραβούσε τις ρώγες. Από ένα σημείο και μετά απλά η Αννίτα δεν ακουγόταν. Είχε ξαπλώσει πάνω στο Μπάμπη και απλά καθόταν και τη γαμούσαν χωρίς βούληση πλέον.

- Θα τελειώσω!

Φώναξε ο Μπάμπης. Βγήκαν και οι 2 από τον κώλο της, σηκώθηκε ο Μπάμπης και ο Στέφανος ξαναμπήκε στον κώλο της. Από εκεί που την είχε στα τέσσερα, τραβώντας την από τα μαλλιά, τη σήκωσε και ο Μπάμπης την έχυσε στα βυζιά.

- Κοίτα ρε μαλάκα μας βρώμησε τις πούτσες με τα σκατά της η βρωμιάρα. Καθάρισέ τη μου τώρα της είπε και έχωσε τον μισοπεσμένο πούτσο του με τα σκατά της και τα χύσια του στο στόμα της, όσο πιο βαθιά γινόταν. Ανίκανη να αντιδράσει, απλά το υπέστη. Σε μια στιγμή άρχισε να βογκάει και ο Στέφανος και να εξαπολύει ό,τι είχε και δεν είχε στον πλέον ξεσκισμένο κώλο της. Μόλις βγήκε η Αννίτα έπεσε στο κρεβάτι όπως ήταν, ενώ αυτός τη σήκωσε και την έχωσε στο στόμα της για να του την καθαρίσει. Επειδή δεν είχε καμιά κωλάρα τεράστια, όσο ήταν στα τέσσερα και την κρατούσε ο Μπάμπης για να μην πέσει, είδα τον ανοιγμένο κώλο που στηριζόταν στις φτέρνες των ποδιών της, όπου η τρύπα της ήταν αρκετά μεγάλη πλέον.

Απλά τη σιχάθηκα. Όχι για το θέαμα, αλλά για την κατάντια της. Έγραψα ένα γράμμα, μπήκα μέσα στον ξενώνα μας, το άφησα σε σημείο που θα το έβλεπε και έφυγα. Περπάτησα μέχρι τη χώρα, βρήκα ένα μικρό ξενοδοχείο και έμεινα μέχρι να έρθει το πλοίο να φύγω, όπως και έγινε. Γύρισα σπίτι και πέταξα τα πράγματα της. Δε με ξαναενόχλησε πότε. Ούτε μήνυμα, ούτε την ξαναείδα μέχρι τώρα. Ο λόγος; Το γράμμα που της άφησα. Έγραφε:

«Αφού σου αρέσει να σε ξεκωλιάζουν και να γαμιέσαι σαν πουτάνα με αγνώστους, τουλάχιστον καν' το σωστά. Πληρώσου απ´ αυτό. Και με αυτά τα λεφτά πλήρωσε και τη διαμονή σου. Και ούτε που να διανοηθείς να με ξαναενοχλήσεις. Ούτε μήνυμα, ούτε κατά λάθος αναπάντητη. Και μη ζητήσεις τα πράγματα σου απ' το σπίτι μου, θα τα πετάξω.

Υ.Γ.: Σε έχω σε βίντεο που φαίνεται ξεκάθαρα ο κώλος σου ανοιγμένος. Αν γίνει κάτι απ´ τα παραπάνω θα σε καμαρώσει όλη η Ελλάδα»




Copyright protected OW ref: 172467



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.