Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το περασμένο καλοκαίρι στο τέλος του Ιουνίου η εταιρεία που εργάζεται ο πατέρας μου έδινε δεξίωση σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο της παραλιακής προς τιμήν των στελεχών της. Ανάμεσα στα βασικά στελέχη είναι και ο πατέρας μου, ο οποίος μάλιστα θα βραβευόταν μαζί με άλλους συνεργάτες για την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στο εξωτερικό. Φυσικά μαζί του ήμουν εγώ και η μητέρα μου. Εγώ μόλις είχα τελειώσει την Δευτέρα Λυκείου και ετοιμαζόμουν μετά από μια δύσκολη χρονιά να απολαύσω τις διακοπές μου.

Την μητέρα μου την έχω περιγράψει σε παλαιότερες ιστορίες. Μόλις είχε περάσει τα σαράντα και παρέμενε εντυπωσιακή. Είναι όμορφη γυναίκα, μελαχρινή με σγουρά μαύρα μαλλιά και μεγάλα εκφραστικά και σκουροκάστανα μάτια. Η μύτη της είναι ίσια και λεπτή και τα χείλη της φιλήδονα και σαρκώδη, όργανα άκρως ερωτικά. Το κορμί της είναι σφιχτό με έντονες καμπύλες. Το στήθος της είναι μεγάλο και στητό με μεγάλες σκουρόχρωμες ρώγες. Η μέση της είναι λεπτή και αναδεικνύει τους καλοσχηματισμένους γοφούς της. Οι γλουτοί της είναι πληθωρικοί και σφιχτοί και οι μηροί της καλλίγραμμοι και σαρκώδεις.

Εκείνο το βράδυ φορούσε ένα βαθυκόκκινο φόρεμα στο χρώμα του κερασιού με βαθύ ντεκολτέ που αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της. Το ήδη μαυρισμένο από την ηλιοθεραπεία κορμί της, σε συνδυασμό με τις όλο χάρη κινήσεις της είχαν τραβήξει αρκετά βλέμματα γύρω της, των συναδέλφων του πατέρα μου και των συζύγων τους ακόμα και των σερβιτόρων όπως διαπίστωσα. Παρατηρώντας την να περιφέρεται και να συζητά με διάφορους με έντονη εκφραστικότητα την θαύμασα κι εγώ και αναρωτήθηκα αν ήταν η ίδια γυναίκα που πριν λίγα χρόνια την είχα δει να επιδίδεται σε αχαλίνωτο σεξ στο κρεβάτι της με διαφορετικούς εραστές. Μου έρχονταν στο μυαλό εικόνες από τις ερωτικές συνευρέσεις της και πόσο πολύ τις απολάμβανε που ξαφνικά με κατέκλυσαν αισθήματα ανείπωτης καύλας.

Ενώ ο μπαμπάς και η μαμά συζητούσαν με άλλους δύο κυρίους τους πλησίασε ένας ψηλός και μαυριδερός άντρας γύρω στα πενήντα. Αυτός ήταν ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας ο οποίος συνοδευόταν διακριτικά από την προσωπική του ασφάλεια. Τους χαιρέτησε όλους ξεχωριστά και τον είδα να φιλάει το χέρι της μητέρας μου. Ήμουν όμως μακριά και δεν άκουσα τι έλεγαν. Η βραδιά περνούσε και σιγά-σιγά ο κόσμος αραίωνε. Αναζητώντας κάποια στιγμή την τουαλέτα άφησα την παρέα του πατέρα μου και κατευθύνθηκα προς το εσωτερικό του ξενοδοχείου. Εκεί λοιπόν περνώντας γρήγορα είδα την μητέρα μου να κάθεται με το μεγαλομέτοχο στο μπαρ να πίνουν το ποτό τους και να συζητούν. Σε ένα γωνιακό τραπεζάκι κάθονταν διακριτικά τα δύο θηρία της ασφάλειας του. Τα λίγα δευτερόλεπτα που τους κοίταξα διαπίστωσα ότι το βλέμμα του τύπου είχε χαθεί στο μπούστο της μαμάς η οποία του έδειχνε γενναιόδωρα τα στήθη της και γέλαγε με αυτά που της έλεγε. Είχα αναστατωθεί. Όταν επέστρεψα από την τουαλέτα τους είδα ακόμα εκεί. Εντύπωση μου έκανε η λάγνα έκφραση στο βλέμμα της μαμάς αλλά και το μπούστο της που μου φάνηκε ακόμη πιο αποκαλυπτικό καθώς το είχε κατεβάσει περισσότερο και τα στήθη της πετάγονταν σφιχτά και πλούσια σαν να ασφυκτιούσαν γυμνά και στητά το ένα δίπλα στο άλλο. Από τότε αναρωτιέμαι αν οι δύο τους ανέπτυξαν και πιο ιδιαίτερες σχέσεις.

Κατά τη διάρκεια της επιστροφής μας στο σπίτι ο μπαμπάς οδηγούσε και σχολίαζε διάφορους συναδέλφους του και γενικά αναφερόταν σε λεπτομέρειες της δουλειάς του αλλά και για το προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό. Η μαμά άκουγε αλλά δε μίλαγε. Είχε ανοίξει το παράθυρο του αυτοκινήτου και άφηνε να τη χτυπάει ο δροσερός αέρας.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός αποφάσισα να δημοσιεύσω ξανά μια παλαιότερη ιστορία εμπλουτισμένη με περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες που αφορούν την σκανδαλώδη ερωτική ζωή της μητέρας μου κατά το παρελθόν αλλά και την πρώτη φορά που την είδα να κάνει έρωτα και μάλιστα με δύο άγνωστους άντρες. Το σοκ για μένα ήταν μεγάλο γιατί αφ’ ενός δεν την είχα δει ποτέ να κάνει σεξ και αφ’ ετέρου ανακάλυψα ότι δεν ήταν η πρώτη απιστία της. Δεν έφτανε λοιπόν το γεγονός ότι την είδα να την παρασύρουν και να την ρίχνουν στο συζυγικό κρεβάτι της δύο άγνωστοι άντρες και να της κάνουν σκληρό σεξ ταυτόχρονα, αλλά την άκουσα να παραδέχεται ότι είχε απιστήσει κι άλλες φορές και ότι διατηρούσε παράλληλους δεσμούς με άλλους άντρες. Αυτό το επιβεβαίωσα ένα χρόνο αργότερα όταν έγινα πάλι αυτόπτης μάρτυρας δύο ερωτικών συνευρέσεών της με δύο διαφορετικούς εραστές. Όμορφη γυναίκα πάντα, σίγουρη για την εντύπωση που προκαλούσε στα αρσενικά, είχα καταλάβει ότι τα καλοκαίρια λόγω της απουσίας του πατέρα μου στο εξωτερικό με την εταιρεία του, της δινόταν η ευκαιρία να προβάλει το έντονο σεξαπίλ της χωρίς να διστάζει να επιδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της, κάτι που το έκανε συστηματικά, αλλά και να επιδιώκει γνωριμίες με άντρες που θα ήθελε να βρεθούν στο κρεβάτι της. Είχα καταλάβει επίσης ότι τους εραστές της τους διάλεγε η ίδια. Ήταν όλοι τους μυώδεις και νταβραντισμένοι και ιδιαίτερα προικισμένοι και με εκπληκτικές επιδόσεις στο σεξ αφού το παραδέχτηκε και η ίδια σε ένα κρυφό ημερολόγιο που ανακάλυψα και που αναφέρει επίσης πολλές σχέσεις της από το παρελθόν.

Ήταν καλοκαίρι και είχαμε αρχίσει τις διακοπές μας. Μόλις είχα τελειώσει τη δευτέρα γυμνασίου και είχαμε μετακομίσει με την οικογένειά μου στο εξοχικό μας σε έναν παραθαλάσσιο οικισμό της Αττικής. Το σπίτι λόγω της εγκατάλειψης του χειμώνα χρειαζόταν κάποιες επισκευές. Ο πατέρας μου είχε προσλάβει ένα συνεργείο που ανέλαβε να το σουλουπώσει. Κάποιες φορές ήταν κι ο ίδιος εκεί βοηθώντας και υποδεικνύοντας στους μαστόρους διάφορες λεπτομέρειες. Τις περισσότερες μέρες όμως έλειπε στην εργασία του. Εγώ πέρναγα τον καιρό μου κάνοντας μπάνια πότε με την παρέα μου και πότε με τη μητέρα μου.

Μια τέτοια μέρα λοιπόν που έλειπε ο πατέρας μου θα πηγαίναμε με τη μητέρα μου για μπάνιο. Είχε μεσημεριάσει και δύο μάστορες που ήταν στο σπίτι μάζευαν τα εργαλεία τους και τον εξοπλισμό τους για να φύγουν. Εγώ ήμουν στην αυλή. Μπήκα στο σπίτι και κατευθύνθηκα προς το δωμάτιό μου για να ετοιμαστώ. Απέναντι και γωνιακά ήταν το δωμάτιο των γονιών μου. Από την γωνία που στεκόμουν είδα στιγμιαία την μητέρα μου να είναι ήδη με το μαγιώ της. Το ακριβές ήταν ότι η μητέρα μου φόραγε μόνο το κάτω μέρος του μαγιώ και ήταν με το στήθος της γυμνό. Φυσικά το θέαμα ήταν υπέροχο αλλά να είναι έτσι τη στιγμή που μέσα στο σπίτι κυκλοφορούσαν δύο ξένοι άντρες ήταν από τα ανήκουστα! Κι ακόμα περισσότερο, δεν έκανε καμιά προσπάθεια να είναι πιο διακριτική, αντίθετα άρχισε να κάνει βόλτες γυμνόστηθη όπως ήταν από δωμάτιο σε δωμάτιο σα να επιδίωκε να την δουν.

Έτσι όπως περπατούσε σε αυτή την κατάσταση, γυμνόστηθη και μόνο με το σλιπ του μαγιώ από κάτω, τα στήθη της πήγαιναν ηδονικά πέρα δώθε ενώ όταν επέστρεψε στο δωμάτιό της πρόλαβα να δω ότι το μαγιώ της είχε μαζευτεί από πίσω αφήνοντας ακάλυπτο σχεδόν όλο τον κώλο της. Τα είχα χάσει με το θάρρος της.

Τότε έγινε αυτό που φοβόμουν! Ένας από τους μάστορες διέσχισε τον διάδρομο και πέρασε μπροστά από το δωμάτιό της. Η μητέρα μου είχε γυρισμένη την πλάτη της. Όταν την είδε ο τύπος κοντοστάθηκε να απολαύσει το θέαμα που του πρόσφερε απλόχερα. Στάθηκε λίγο πιο πίσω για να μη φαίνεται και συνέχισε να κοιτάζει. Το μαγιώ της εξακολουθούσε να είναι χωμένο στον μεστό και στητό κώλο της. (Ο τυχερός έκανε γερό μπανιστήρι). Όταν γύρισε προς το μέρος του με το στήθος της εκτεθειμένο εκείνος γούρλωσε τα μάτια του. Η αντίδραση της μητέρας μου ήταν απλή. Συνέχισε ό,τι έκανε αμέριμνη παριστάνοντας ότι δεν τον είχε δει ενώ ήμουν σίγουρος ότι τον είχε αντιληφθεί. Όλο αυτό το σκηνικό κράτησε για λίγα δευτερόλεπτα. Ύστερα αυτός απομακρύνθηκε αθόρυβα και βγήκε έξω στην αυλή. Εγώ δεν αντέδρασα καθόλου. Είχα παγώσει και το γεγονός ότι ένας άγνωστος είχε δει τη μητέρα μου γυμνή με έκανε να ερεθιστώ με έναν περίεργο τρόπο.

Η συνέχεια δόθηκε έξω όταν ο μπανιστηριτζής μάστορας διηγήθηκε στον άλλον όσα είχε δει. Ο διάλογος που ακολούθησε έγινε κάτω από το παράθυρο του δωματίου μου και δεν το κρύβω ότι με καύλωσε ακόμη περισσότερο. Μιλούσαν χαμηλόφωνα.

- Μαλάκα τι μουνάρα είναι αυτή;

- Τι λες ρε; Τι εννοείς; Δεν καταλαβαίνω!

- Μαλάκα η γυναίκα! Έχει κάτι βυζιά…

- Σιγά! Και που τα είδες εσύ;

- Μαλάκα σου λέω ότι κυκλοφορεί γυμνή μέσα στο σπίτι. Είναι με τις βυζάρες της έξω. Είναι καυλωμένη! Οι ρώγες της είναι κάγκελο. Το βρακί της έχει μπει στην κωλάρα της!

- Ηρέμησε! Μη μιλάς δυνατά.

- Σου λέω ότι αυτή είναι έτοιμη για πλάκωμα! Με έχει καυλώσει πολύ η πουτάνα.

- Σ… ώστε έτσι η μαντάμ ε; Λες να γουστάρει πήδημα;

- Αν γουστάρει λέει; Πλάκα μου κάνεις; Θέλει πολύ ξέσκισμα η βυζαρού. Είναι ευκαιρία σου λέω! Θα γαμήσουμε καλά!

- Αν το θέλει θα φάει καλά η κυρία. Τις ξέρω αυτές τις ανικανοποίητες. Έχει να γίνει χαμός. Θα καλοπεράσουμε!

Μετά δεν μπορούσα να τους ακούσω άλλο γιατί ψιθύριζαν. Σίγουρα θα έλεγαν κι άλλα πρόστυχα για την μάνα μου. Τους είχε δώσει το δικαίωμα βέβαια. Ο τρόπος που μίλαγαν και τα λόγια τους για το σώμα της με ερέθισαν πολύ. Πάντως τις επόμενες μέρες η συμπεριφορά της άλλαξε. Εκεί που ήταν πιο μαζεμένη και συγκρατημένη έγινε πιο διαχυτική και χαλαρή απέναντί τους. Ειδικά όταν έλειπε ο πατέρας μου τους μίλαγε πιο συχνά, τους έφερνε νερό, τους ρωτούσε για την εργασία τους και άλλα περί ανέμων και υδάτων ενώ αυτοί απαντούσαν και αστειεύονταν και γέλαγαν όλοι μαζί. Εκείνοι είχαν καταλάβει αυτή την αλλαγή στη συμπεριφορά της. Κάποιες φορές κοίταζε ο ένας τον άλλον με νόημα. Ο ένας, αυτός που την είχε δει γυμνή, είχε μονίμως καρφωμένο το βλέμμα του στο στήθος της.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν ένα μεσημέρι τους εμφανίστηκε με το μαγιώ της (ήμουν κι εγώ μπροστά) λίγο πριν πάμε για μπάνιο προσφέροντας τους απλόχερα την θέα του σφιχτού κορμιού της. Φορούσε ένα άσπρο μπικίνι αμελητέου μεγέθους (δύο νούμερα μικρότερο θαρρώ, προφανώς ηθελημένα). Τα στήθη της ξεχείλιζαν τρεμουλιαστά όπως περπατούσε έτοιμα να πεταχτούν έξω από το μαγιώ. Οι σκληρές ρώγες της διακρίνονταν καθαρά ενώ πρόσφερε βορά στα μάτια τους και τα μπούτια της και τον κώλο της καθώς το σλιπ του μαγιώ της ήταν τόσο μικροσκοπικό που ελάχιστα έκρυβε. (Μπράβο άνεση η μαμά σκέφτηκα! Φαντάστηκα τι θα είπαν μεταξύ τους όταν έμειναν μόνοι. Τι σχόλια θα έκαναν για το σώμα της).

Όταν γυρίσαμε από την παραλία κατά τις τέσσερις το απόγευμα της ίδιας μέρας οι μάστορες ήταν ακόμα στο σπίτι. Η μαμά αναρωτήθηκε μεγαλόφωνα:

- Ακόμα εδώ είναι; Δεν τελείωσαν;

Το είπε με ένα τρόπο που έκρυβε μια ικανοποίηση. Σα να ευχαριστήθηκε που δεν είχαν φύγει. Σίγουρα πάντως δε δυσαρεστήθηκε. Το είδα στο ύφος της. Κατέβηκε πρώτη από το αυτοκίνητο και έλυσε το παρεό της. (Όχι που δεν θα το έβγαζε!).

- Κατέβασε τα πράγματα μωρό μου κι έρχομαι… μου είπε.

Εγώ δεν κατέβηκα αμέσως αλλά έμεινα και παρατηρούσα τις κινήσεις της. Έτσι λοιπόν προχώρησε προς το μέρος τους με το βρεγμένο της μαγιώ να έχει μαζευτεί ανάμεσα στα σφιχτά κωλομέρια της που τρεμούλιαζαν αισθησιακά από το περπάτημά της ενώ με τα χέρια της τράβηξε το σουτιέν του μαγιώ της σε μια προσπάθεια να το ξεκολλήσει από το στήθος της για να μη διαγράφονται οι σκληρές σκουρόχρωμες ρώγες της.

- Πώς πάει παιδιά; Δεν τελειώσατε ακόμα;… τους ρώτησε τραγουδιστά.

- Σε λίγο τελειώνουμε… μας πήρε λίγο παραπάνω χρόνο σήμερα… της είπε ο ένας.

Της αράδιασε κάτι τεχνικές λεπτομέρειες αλλά φυσικά αυτά ήταν δικαιολογίες για να μπορέσουν να την πάρουν πάλι μάτι. Την έβλεπα ανάμεσα στους μάστορες μόνο με το μικροσκοπικό μπικίνι της που είχε μετατραπεί σε στρινγκ και το υποτυπώδες σουτιέν που μόλις και μετά βίας συγκρατούσε τα μεγάλα στήθη της και απόρησα με το θάρρος της. Όσο μιλούσαν έπιανε τα στήθη της και τα ανασήκωνε ή τραβούσε τα κορδονάκια του σλιπ φανερώνοντας την νευρικότητα και την αμηχανία της. Οι τύποι σίγουρα τα είχαν δει όλα.

Συζήτησαν κι άλλο και όταν η μαμά γύρισε την πλάτη και στράφηκε προς την είσοδο του σπιτιού το αδηφάγο βλέμμα τους είχε προσηλωθεί στον πληθωρικό και σφιχτό κώλο της που τον κούναγε λίγο παραπάνω ήταν η αλήθεια. Ύστερα από λίγο κατέβηκα από το αυτοκίνητο, πήγα στο δωμάτιό μου και έστησα αυτί για να ακούσω τι θα πουν. Η μαμά είχε μπει στο μπάνιο κι έκανε ντους.

- Είδες;… είπε ο ένας.

- Πω, πω! Τι κωλάρα είναι αυτή! Έχεις δίκιο. Ψάχνεται πολύ… είπε ο άλλος.

- Είδες πως έπιανε τα βυζιά της;

- Ναι… ναι… θα τη φάω την βυζάρα της! Θα της δαγκώσω και τη ρώγα και θα της σφίξω το κωλομέρι μέχρι να δακρύσει το από κάτω της!

- Χα, χα, χα! Ναι! Πρέπει να φερθούμε έξυπνα! Θα φάει πολύ πούτσα η βυζού! (Γέλασαν οι αχρείοι!)

Είχε περάσει μια εβδομάδα από αυτό το τελευταίο περιστατικό όταν ο πατέρας μου έφυγε σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό με την εταιρεία του. Θα γυρνούσε τέλος του καλοκαιριού. Δεν νομίζω πως υποψιαζόταν καν τι συνέβαινε, μια και ήταν αδύνατον να φανταστεί πως η μητέρα μου ήταν έτοιμη να τον απατήσει. (Αποδείχθηκε ανίδεος για πολλά!)

Η μαμά από την άλλη έδειχνε ανήσυχη και λίγο νευρική. Τα βράδια δεν κοιμόταν. Μια νύχτα την είδα που αναδευόταν στο κρεβάτι της. Εγώ παρίστανα ότι κοιμόμουν. Ήταν ανάσκελα με ένα σεντονάκι να την καλύπτει ως τη μέση. Ήταν γυμνή. Την είδα που σηκώθηκε. Φορούσε μόνο ένα μαύρο κιλοτάκι. Περπάτησε στον διάδρομο και μπήκε στο μπάνιο. Αφού έκανε ένα ντους την είδα πάλι να περπατάει προς το μπαλκόνι. Άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω. Περπάτησα στα δάχτυλα και στάθηκα σε ένα σημείο που την έβλεπα. Ήταν γυμνή μόνο με το βρακί της. Κάθισε αρκετή ώρα στο μπαλκόνι. Πέρασαν κάποια αυτοκίνητα. Με καύλωσε η ιδέα ότι κάποιος θα μπορούσε να την είχε δει έτσι γυμνή όπως ήταν. Κάθισε σε μια πολυθρόνα και ανέβασε σταυρωτά τα πόδια της στο κάγκελο του μπαλκονιού. Από εκεί που ήμουν έβλεπα τις καμπύλες του γυμνού κορμιού της που φωτίζονταν αισθησιακά από τις λάμπες του δρόμου. Χάιδευε τα μπούτια της και τα στήθη της. Κάποια στιγμή τεντώθηκε και ανασηκώθηκε το στήθος της. Στο ημίφως διέκρινα τις σκούρες ρώγες της και τις τεντωμένες θηλές της οι οποίες διακρίνονταν διογκωμένες στη σκιά της που σχηματιζόταν από το φως του δρόμου. Από εκείνη τη στιγμή, ήξερα πως ήταν θέμα χρόνου να συμβεί.

Είχα δημιουργήσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα της μητέρας μου στο νου μου. Αποτελούσε για μένα σύμβολο αγνότητας, πειθαρχίας, αξιοπρέπειας και σεβασμού. Γενικά οικογενειακής σταθερότητας. Ήταν πάντα μια γυναίκα διακριτική. Δεν είχα δει ποτέ ξανά τη μητέρα μου τόσο εκτεθειμένη με τη συμπεριφορά της, ούτε είχα αντιληφθεί ποτέ να δείχνει ενδιαφέρον για άλλους άντρες εκτός από τον πατέρα μου. Σχεδόν δεν την αναγνώριζα. Σα να ήταν ένας άλλος άνθρωπος. Μου ήταν λοιπόν αδύνατον να χωνέψω ότι ήταν αυτή η ίδια η μητέρα μου που προκαλούσε αυτούς τους ξαναμμένους πίθηκους. Από την άλλη, όλη αυτή η έκθεση της γύμνιας της σ’ αυτούς, μου είχε γεννήσει τη νοσηρή επιθυμία να δω μέχρι που μπορούσε να φτάσει. Δεν το κρύβω ότι μου είχε γίνει έμμονη ιδέα να τη δω μαζί τους. Από τότε έψαχνα την ευκαιρία. Και τελικά την βρήκα!

Συνέβη ένα μεσημέρι που γύρισα από την θάλασσα νωρίτερα έχοντας κάνει μια γρήγορη βουτιά και μη βρίσκοντας την παρέα μου για να κάτσω λίγο παραπάνω. Ζέστη αποπνικτική. Η μέρα είχε φανεί από το πρωί ότι θα ήταν καυτή. Ξαφνικά είδα το βανάκι των μαστόρων παρκαρισμένο έξω από το σπίτι. Αναρωτήθηκα ποιά άλλη δουλειά είχε προκύψει. Έξω όμως δεν είδα καμία κίνηση. (Λες;… είπα από μέσα μου και σχεδόν το ευχόμουν). Μπήκα στο σπίτι ξυπόλητος και τότε άκουσα γελάκια και ομιλίες. Πλησίασα αθόρυβα και αντιλήφθηκα ότι προέρχονταν από το δωμάτιο των γονιών μου. Η πόρτα ήταν σχεδόν κλειστή. Μπορούσα να δω μέσα ωστόσο. Το δωμάτιο ήταν πλημμυρισμένο από το φώς του μεσημεριανού ήλιου. Είχα σοκαριστεί απ’ το θέαμα. Ήταν η μάνα μου με τους δυο μαστόρους! (Ώπα! Να τα μας... σκέφτηκα. Δε χάσανε καθόλου χρόνο).

Η μαμά είχε αρχίσει ήδη να γδύνεται! Φορούσε μια μίνι φούστα, πιο κοντή κι από μαζορέτας αφήνοντας εκτεθειμένα τα μπούτια της, που με μια κίνηση των γοφών της την κατέβασε αφήνοντας να πέσει στο πάτωμα. Είχε μείνει μόνο με το εσώρουχό της! Και τι εσώρουχο! Φορούσε ένα μαύρο διαφανές μικροσκοπικό στρινγκ. Το λεπτό μαύρο κορδονάκι χανόταν ανάμεσα στα πληθωρικά και σφιχτά κωλομέρια της. Οι γυμνοί γλουτοί της τραμπαλίζονταν αισθησιακά από τις λίγο νευρικές κινήσεις της. (Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα πώς θα τραβιόταν το κορδονάκι του στρινγκ μέσα από τον κώλο της όταν θα της το έβγαζαν. Η σκέψη μου έφραξε τον λαιμό). Από πάνω φορούσε ένα κολλητό λευκό φανελάκι το οποίο έβγαλε με μια χιαστί κίνηση των χεριών της μένοντας με ένα μαύρο διαφανές σουτιέν τόσο μικροσκοπικό που περισσότερο στήριζε τα στήθη της παρά τα έκρυβε. Οι σκουρόχρωμες ρώγες της φαίνονταν από μέσα φανερά ερεθισμένες ενώ οι θηλές της είχαν ορθωθεί έτοιμες να τρυπήσουν το λεπτό ύφασμα. Δεν είχα δει την μάνα μου ποτέ να φοράει τόσο έξαλα και προκλητικά εσώρουχα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε να τα φορέσει. Την είχα ξαναδεί γυμνή αλλά όχι έτσι. Είχα δει επίσης γυναίκες να φοράνε τέτοια εσώρουχα σε διάφορα περιοδικά αλλά ήταν τελείως διαφορετικό να βλέπω τη μάνα μου με αυτά. Μάλιστα αυτά που φόραγε η μάνα μου ήταν περισσότερο προκλητικά και πρόστυχα από αυτά που είχα δει. Δε μπορούσα να την φανταστώ περισσότερο ερωτική. Ήταν πολύ ερεθιστικό το θέαμα. Εκείνοι αντίθετα ήταν ακόμη με τα ρούχα τους.

- Επιτέλους...

είπε ο ένας ενώ ο άλλος έπιανε τον φουσκωμένο καβάλο του τζιν του απολαμβάνοντας με το λαίμαργο βλέμμα του το γυμνό κορμί της. Είχα έρθει την κατάλληλη στιγμή.

- Πώς σας φαίνομαι; Μου πάνε τα καινούργια μου εσώρουχα;…

είπε η μαμά χαμογελώντας ηδονικά και κάνοντας μια στροφή όλο χάρη τουρλώνοντας τον κώλο της.

- Άψογη είσαι…! Ωραία είναι! Πολύ καυλωτικά! Σαν πουτάνα πολυτελείας…

της είπε με προκλητικό και χυδαίο τρόπο ο πιο σωματώδης που στεκόταν από πίσω της. Η μαμά δεν έδειξε δυσαρέσκεια με αυτό το αχρείαστο σχόλιο, αντίθετα πρέπει να την άναψε κιόλας καθώς διέκρινα ένα μειδίαμα ικανοποίησης στο πρόσωπό της.

- Απίθανη η κωλάρα σου μωρό μου… της είπε ο άλλος χαϊδεύοντας και σφίγγοντας τους γλουτούς της.

Ο σωματαράς την πλησίασε από πίσω και τη φίλησε στο λαιμό ενώ εκείνη άρχισε να τρίβεται πάνω του ξεδιάντροπα, έτσι μισόγυμνη όπως ήταν μόνο με το στρινγκάκι (ένα τριγωνάκι κάλυπτε το αιδοίο της και το υπόλοιπο ήταν ένα λεπτό κορδονάκι που χανόταν ανάμεσα στα κωλομέρια της) και το μικροσκοπικό σουτιέν της που με δυσκολία συγκρατούσε τα μεγάλα και σφιχτά στήθη της. Άπλωσε τα χέρια του και της χούφτωσε τα στήθη πάνω από το σουτιέν. Τα έσφιξε δυνατά και της τράβηξε το σουτιέν κάτω από τα βυζιά χωρίς να της το ξεκουμπώσει. Οι ρώγες της πετάχτηκαν σκληρές και μυτερές.

- Οι βυζάρες σου μωρό μου είναι για πολύ παιχνίδι… της είπε.

Η μαμά γέλασε παιχνιδιάρικα. Απομακρύνθηκε λίγο και γύρισε και τους κοίταξε.

- Θέλεις να παίξεις με τα βυζιά μου;… του είπε η μαμά με ηδονική έκφραση.

Τέντωσε τη μέση της και ξεκούμπωσε επιδέξια το σουτιέν της και το πέταξε πάνω στο κρεβάτι. Τα μεγάλα βυζιά της ήταν ομοιόμορφα μαυρισμένα από τον ήλιο γύρω από τους σκουρόχρωμους κύκλους της κάθε ρώγας. Ένα ήταν σίγουρο! Η μαμά έκανε ηλιοθεραπεία γυμνόστηθη! Αλλά πού; Και πότε; Εγώ δεν την είχα δει ποτέ. Ίσως στο πίσω μέρος της αυλής όταν δεν ήμουν στο σπίτι ή σε κάποια ερημική παραλία όταν πήγαινε μόνη της για μπάνιο. Φαντάστηκα ότι όλο και κάποιος τυχερός θα την είχε πάρει μάτι και κάποιος ακόμη πιο τυχερός θα είχε αλείψει με λάδι το κορμί της. Σκεφτόμουν διάφορα χέρια να αλείφουν την πλάτη της , τα μπούτια της ακόμα και τον κώλο της και τα βυζιά της και καύλωνα στην ιδέα.

Με τα βυζιά της εκτεθειμένα και τις σκληρές θηλές της τόσο τεντωμένες που μπορούσε κάποιος να κρεμάσει και βρεγμένη πετσέτα, ο σωματώδης τύπος άρχισε να τη χουφτώνει με άγαρμπο τρόπο. Η μαμά έδειχνε λίγο δυσαρεστημένη από το έντονο και λίγο βίαιο χούφτωμα των βυζιών της. Οι μεγάλες ρώγες της φαίνονταν ερεθισμένες ανάμεσα στα δάχτυλά του. Στη συνέχεια τράβηξε με τα ακροδάχτυλα του τις σκληρές θηλές της και η μάνα μου πόνεσε.

- Ε… μα τι κάνεις;… σε παρακαλώ… πιο σιγά! Πιο ήρεμα...

τον παρακάλεσε η μάνα μου με ύφος ναζιάρικο και ηδονικό.

- Πώς να ηρεμήσω με τις βυζάρες σου κορμάρα μου;…

της είπε ξετρελαμένος και συνέχισε:

- Πάντως πρέπει να σου αρέσει να σε πασπατεύουν ε; … Πήγαινες γυρεύοντας τον τελευταίο καιρό. Συνέχεια γυμνή ήσουν. Ο φίλος μου είχε τρελαθεί με τα βυζιά σου. Σου αρέσει να τα δείχνεις έ; Έτσι δεν είναι;…

- Μ… ναι… μουρμούριζε η μαμά καθώς τριβόταν ολόκληρη πάνω του πλημμυρισμένη από καύλα και αδημονία.

- Έτσι μπράβο μωρό μου. Θα σε κανονίσουμε καλά… μην ανησυχείς… είπε κλείνοντας το μάτι με νόημα στον άλλον.

- Μαλάκα… τι τρελό σκηνικό… σου τα έλεγα εγώ ότι θέλει πολύ γαμήσι… είπε ο άλλος.

Η μαμά έβγαλε ένα επιφώνημα έκπληξης κι έφερε το χέρι της στο στόμα δήθεν έκπληκτη και πειραγμένη από το σχόλιο. Το γεγονός ότι είχε μείνει γυμνή ανάμεσα σε δύο άγνωστους φορώντας μόνο το ανύπαρκτο βρακί της (ένα κορδόνι ουσιαστικά σε σχήμα «Τ») και να κουνάει προκλητικά τα εντυπωσιακά βυζιά της μπροστά τους δεν την πείραζε.

Στην συνέχεια ο σωματώδης γορίλας την τράβηξε κοντά του και έσφιξε με δύναμη τα βυζιά της πιπιλίζοντας, δαγκώνοντας και ρουφώντας τις ρώγες της με σκοπό να τις διεγείρει πιο πολύ. Η μαμά αναστέναξε. Ο άλλος είχε γονατίσει από πίσω της και ερωτοτροπούσε με τον κώλο της. Έγλειφε και μάλασσε τα κωλομάγουλα της τραβώντας και παραμερίζοντας το κορδονάκι του στρινγκ.

Ύστερα από λίγο η μαμά γύρισε και έγειρε προς τα πίσω ακουμπώντας στο στέρνο του σωματαρά. Τα βυζιά της τραμπαλίστηκαν δεξιά-αριστερά και οι ρώγες της μου φάνηκαν πιο μεγάλες και διογκωμένες και σκούρες σα δαμάσκηνα.

- Βγάλε το βρακάκι σου μωρό μου. Να δούμε το μουνάκι σου… είπε στη μαμά.

Η μαμά έκανε αμέσως κίνηση να κατεβάσει το στρινγκάκι της περνώντας τους αντίχειρες από τα πλαϊνά κορδονάκια αλλά ο άλλος τη σταμάτησε.

- Θα σε βοηθήσω… Θα σου το βγάλω εγώ… της είπε απομακρύνοντας τα χέρια της από το βρακί της.

Η μαμά τον κοίταζε καθώς γονάτισε μπροστά της και αυτός με μια κίνηση άπλωσε τα χέρια του και της κατέβασε το στρινγκ και της το έβγαλε. Το είχε πιάσει με τα δυο του χέρια από τα πλάγια φτάνοντας τα κορδονάκια λίγο πιο πάνω από τα γόνατά της ενώ το εσώρουχο τινάχτηκε προς τα κάτω σαν σφεντόνα αποκαλύπτοντας το εφηβαίο της. Το λεπτό μαύρο κορδονάκι πετάχτηκε από την βαθιά χαράδρα του κώλου της. Μου είχε στεγνώσει ο λαιμός. Κύλησε το στρινγκ ηδονικά πάνω στα μπούτια της. Η μάνα μου σήκωσε εναλλάξ τα πόδια της με χαριτωμένες κινήσεις για να τον βοηθήσει να της το πάρει από τους αστραγάλους. Αυτός το πήρε και το έβαλε στη κωλότσεπη του τζιν του. Το είδα καθαρά. (Σκέφτηκα ότι θα πάρει και λάφυρο μαζί του ο άτιμος).

- Αυτό θα το κρατήσω εγώ… της είπε.

- Είναι το αγαπημένο μου! Μη μου το χάσεις… του απάντησε δήθεν παραπονιάρικα και χασκογελώντας η μητέρα μου.

- Θα σου το δώσω την επόμενη φορά... είπε εκείνος.

(Ωχ, θα υπάρξει κι επόμενη φορά! Έχει να πέσει πολύ πούτσα σκέφτηκα εγώ!).

- Να προσέχεις το στρινγκάκι της κυρίας… είπε ο άλλος κοροϊδευτικά.

Είχε μείνει ολόγυμνη ανάμεσά τους. Αυτή η αντίθεση γυμνού-ντυμένου μεταξύ τους με ερέθισε έντονα. Όταν το πρόσωπο του πλησίασε το αιδοίο της τον άκουσα να λέει:

- Πω, πω… μάνα μου! Το έχεις περιποιηθεί βλέπω το μουνάκι σου. Το ξύρισες όλο! Έτοιμο για ξέσκισμα.

Πραγματικά το αιδοίο της ήταν τελείως αποτριχωμένο. Κοιτούσα με γουρλωμένα μάτια τις αντιδράσεις της μητέρας μου. Της άρεσε που της άγγιζαν τους γλουτούς, της έτριβαν την ήβη και της χάιδευαν τα βυζιά και διέγειραν τις θηλές της. Τα χέρια τους χάιδευαν κάθε σπιθαμή του κορμιού της. Έτρωγε άγριο χούφτωμα! (Πω, πω! Πώς χούφτωναν τον κώλο της! Οι δαχτυλάρες τους χάνονταν από κάτω χαϊδεύοντας τα χείλη του αιδοίου της, την κλειτορίδα και τους γλουτούς και ανάμεσα στα κωλομέρια της!). Ο ένας της τράβαγε τα μαλλιά και την φιλούσε στο στόμα. Χαμογελούσε ηδονικά, κουνούσε τους γοφούς της, τα μπούτια της έτρεμαν, έγλειφε τα χείλη της και βογκούσε από ευχαρίστηση γυμνή και συγκλονισμένη από το πάθος. Δε μπορούσα να φανταστώ ότι η μητέρα μου θα την έβρισκε τόσο πολύ από την περιποίηση δύο ξένων αντρών. Είχε αφεθεί εντελώς γυμνή στα χέρια τους και στη βάναυση συμπεριφορά τους. Αυτή η αίσθηση παράδοσης και υποταγής από την μεριά της με ερέθισε με ένα πρωτόγνωρο τρόπο. Προσπάθησα να πισωπατήσω και να φύγω αλλά δεν τα κατάφερα. Διακινδύνευα να γίνω αντιληπτός και να γελοιοποιηθώ. Δε μπορούσα όμως να γυρίσω το βλέμμα μου αλλού. Είχα κοκαλώσει! Ήθελα να δω τι θα συνέβαινε.

Αφού η μαμά χόρτασε αρκετό χούφτωμα ο ένας έσκυψε κι άρχισε να γλείφει τα υγρά και πρησμένα χείλη του αιδοίου της για λίγα λεπτά ώσπου η μάνα μου άρχισε να τρέμει και να βγάζει πνιχτά βογκητά.

- Ε! Τι έγινε; Ερεθίστηκες από τώρα; Έχυσες κιόλας;… της είπε.

Ο άλλος που ήταν από πίσω της, ο σωματαράς, γλίστρησε τις παλάμες του απ’ τα βυζιά της και χούφτωσε με δύναμη τα κωλομέρια της και τους μηρούς της. Η μάνα μου είχε γείρει το κεφάλι της προς τα πίσω στον ώμο του και είχε κλείσει τα μάτια και βαριανάσαινε. Είχε παραδοθεί στα χέρια τους. Ο άλλος που ήταν μπροστά της είχε περάσει το χέρι του κάτω από το αριστερό της μπούτι και είχε χώσει το πρόσωπό του ανάμεσα στα πόδια της συνεχίζοντας το θεάρεστο έργο του. Μου είχε στεγνώσει το στόμα. Ξαφνικά σηκώθηκε όρθιος και την έπιασε από τα σγουρά μαλλιά της. Η μαμά έβγαλε ένα κοφτό επιφώνημα έκπληξης και πόνου.

- Σου αρέσει έ; Θέλω όμως να με βλέπεις που σου το τρώω… της είπε.

Άρχισα να ανασαίνω με δυσκολία στο άκουσμα αυτών των λέξεων. Ήταν απόλυτος. Προς στιγμή σκέφτηκα ότι θα φάει και ξύλο από το γορίλα. Η μάνα μου υπάκουσε λέγοντας κάτι αδύναμα «ναι… ναι…». (Εκείνη τη στιγμή αναρωτήθηκα τι την περιμένει. Οι τύποι ήταν αλαφιασμένοι). Αφού τέλειωσε, σηκώθηκε ξανά κι έκανε νόημα στον σωματαρά λέγοντάς του:

- Ξεκίνα!

Τότε ο τύπος έβγαλε τη μπλούζα του και ύστερα το παντελόνι του ενώ από το βρακί του ξεπρόβαλε ήδη ένα θηριώδες πέος σε πλήρη στύση. Η μάνα μου ήταν πολύ ξαναμμένη. O σωματαράς, την άρπαξε από τα μαλλιά και τη γύρισε προς το μέρος του. Έτσι όπως γύρισε η μάνα μου όλο της το σώμα ταλαντεύτηκε. Τα στήθη της τραμπαλίστηκαν ηδονικά πέρα-δώθε, οι γλουτοί της συσπάστηκαν και τα μπούτια της έτρεμαν. Ο άλλος δεν έχασε ευκαιρία και της έριξε ένα δυνατό χαστούκι στον κώλο της που ακούστηκε σε όλο το χώρο.

- Τι σφιχτή κωλάρα είναι αυτή που έχεις μωρό μου… της είπε.

Αμέσως μετά της έριξε ακόμα μερικά ισχυρά κωλοσκάμπιλα τα οποία της κοκκίνισαν τον κώλο. (Ο ήχος τους πλημμύρισε το δωμάτιο!) Τα δέχτηκε αδιαμαρτύρητα.

- Είδες;… Της αρέσει το ξύλο... είπε στον άλλον.

Ο σωματαράς την έπιασε από τη μέση της με το ένα χέρι του κολλώντας την πάνω του και με το άλλο της έπιασε το αριστερό βυζί και τσίμπησε την σκληρή θηλή της. Τη φίλησε και στη συνέχεια της έβαλε τον αντίχειρά του στο στόμα της λέγοντάς της:

- Πόσοι άντρες τον έχουν βάλει σ’ αυτό το στόμα;

Ταράχτηκα και η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει ακούγοντας αυτή την ερώτηση. Εκείνη την στιγμή αναρωτήθηκα αν στο παρελθόν είχαν υπάρξει κι άλλοι άντρες στη ζωή της μητέρας μου. Είχε πάει και με άλλους άντρες η μαμά; Πριν παντρευτεί με τον πατέρα μου ή και μετά; Περίμενα με αγωνία να ακούσω την απάντηση της. Η μαμά δεν απάντησε ωστόσο χαμογέλασε αμήχανα.

- Έλα, έλα… μη ντρέπεσαι μωρό μου… δεν υπάρχει λόγος. Είσαι πολύ όμορφη γκόμενα… και με τέτοια σωματάρα… σίγουρα θα σε έχουν πηδήξει πολλοί…

συνέχισε απτόητος ενώ τη φιλούσε στο στόμα και στον λαιμό. Η μαμά κοκκίνισε ανεπαίσθητα και ανοιγόκλεισε τα μεγάλα σκουροκάστανα μάτια της.

- Ε… εγώ δεν… εγώ… είναι δύσκολο να απαντήσω…

έκανε τραυλίζοντας η μαμά λίγο ταραγμένη (αλλά και ξαναμμένη!) ενώ ταυτόχρονα χασκογελούσε σαν χαζή.

- Έλα… πες μου… δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι σου αρέσει να πηδιέσαι. Με πόσους έχεις κερατώσει τον άντρα σου;… σίγουρα δεν είμαστε εμείς οι πρώτοι… της είπε με νόημα.

- Δεν είστε εσείς… όχι… έχω πάει με άλλους δύο…

παραδέχτηκε η μαμά μετά από μια μικρή παύση χαμογελώντας πονηρά. (Ένιωσα πολύ νευριασμένος αλλά και εξιταρισμένος. Είχα τεντώσει τα αυτιά μου να ακούσω κι άλλα). Εκείνος ενθουσιάστηκε και γέλασε δυνατά ζητώντας να μάθει κι άλλες λεπτομέρειες. Η μαμά δεν δυσκολεύτηκε να αποκαλύψει ότι ο πρώτος γκόμενος με τον οποίο απάτησε τον μπαμπά ήταν ένας συνάδελφός της σε μια εταιρεία που εργαζόταν στο παρελθόν ως λογίστρια σε γειτονική πόλη. Ο δεύτερος ήταν ένας αλβανός εργάτης που δούλευε στην εταιρεία που εργαζόταν κι ο πατέρας μου και που τον είχε φέρει ο ίδιος πριν δύο καλοκαίρια για να φτιάξει τον κήπο μας στο εξοχικό. (Τον πρώτο δεν τον ήξερα. Αυτόν τον τελευταίο όμως τον θυμήθηκα. Ήταν ένας αμίλητος και με βλοσυρή όψη άντρας γύρω στα τριάντα). Μάλιστα η μαμά εκθείασε τον εργάτη γιατί είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή του όπως της είχε πει και ήταν πολύ σκληραγωγημένος με γερό σώμα αλλά και επειδή οι επιδόσεις του στο σεξ ήταν εκπληκτικές.

Εκείνη την στιγμή δεν πίστευα ότι ήταν αλήθεια όλα αυτά και ότι απλά τους τα έλεγε για να τους διεγείρει. Πρόσφατα όμως ανακάλυψα ένα ημερολόγιο που το βρήκα καταχωνιασμένο σε μια παλιά βιβλιοθήκη. Είναι της μητέρας μου. Αντέγραψα το παρακάτω απόσπασμα το οποίο περιγράφει την επεισοδιακή σχέση της με τον αλβανό εργάτη. (Κάποιες λεπτομέρειες τις παρέλειψα.) Δεν έλεγε ψέματα! Όντως είχε σχέσεις με αυτούς που ανέφερε. Και όχι μόνο! Με τον συνάδελφό της βρίσκονταν σε διάφορα ξενοδοχεία. Είχε κανονική σχέση μαζί του. Όπως αναφέρει την πηδούσε για πάνω από έναν χρόνο. Με τον αλβανό είχε σχέσεις μόνο για ένα καλοκαίρι ο οποίος την πήδηξε αρκετές φορές και στο σπίτι μας. Είχε πέσει πολύ πούτσα. Συνέβη κι ένα βίαιο περιστατικό για το οποίο είχα πλήρη άγνοια. Στο ημερολόγιο αναφέρει κι άλλες ερωτικές περιπτύξεις της από το παρελθόν. Εκτός από τα γεγονότα που περιγράφω σ’ αυτή την ιστορία, τα οποία η μαμά τα έχει καταγράψει στο ημερολόγιο της, διάβασα και για κάποιους παλιούς εραστές της από τα φοιτητικά της χρόνια σε μεγάλη επαρχιακή πόλη ως και την γνωριμία της με τον πατέρα μου. (Πολλοί άντρες είχαν απολαύσει το σφιχτό και όλο καμπύλες σώμα της. Φτιαχνόμουν πολύ γνωρίζοντας πόσα χέρια είχαν χουφτώσει το γυμνό κορμί της και πόσα πέη είχαν εκσπερματίσει πάνω της).

«Ο άντρας μου είχε φέρει έναν αλβανό για να καθαρίσει τον κήπο και την αποθήκη… Του τον είχαν συστήσει λέει στη δουλειά του. Όταν δούλευε μέσα στον κήπο τον είχα πιάσει κάποιες φορές να με κοιτάζει. Δεν ήταν ωραίος αλλά είχε κάτι το πρωτόγονο πάνω του που με αναστάτωνε. Το βλέμμα του με διαπερνούσε. Τότε μου μπήκε η ιδέα. Ήθελα να τον προκαλέσω, να μετρήσω τα όρια μου, το αποφάσισα. Το έκανα μια μέρα που έλειπε ο άντρας μου και το παιδί έπαιζε στο δωμάτιο. Βγήκα να του προσφέρω ένα χυμό. Από νωρίς σκεφτόμουν τι θα βάλω, είχα αγχωθεί, δεν ήξερα πως θα αντιδράσει. Φόρεσα ένα κολλητό τζιν σορτσάκι, πολύ κοντό, από πάνω ένα στενό φανελάκι που έκανε το στήθος μου να ασφυκτιά, φυσικά χωρίς σουτιέν. Έτσι λοιπόν του εμφανίστηκα. Όταν με είδε σταμάτησε, σάστισε. Ήταν ιδρωμένος και τα μπράτσα του γυάλιζαν. Φαρδείς ώμοι, γεροδεμένος με μεγάλα μυώδη μπράτσα και σκληρά χέρια. Ήπιε τον χυμό και με κοίταζε με θράσος από πάνω μέχρι κάτω, σίγουρα με κατάλαβε, μου άρεσε που κοίταζε το στήθος μου. Περίμενα να πει κάτι αλλά δε μίλησε.

Πήρα το άδειο ποτήρι και γύρισα προς το σπίτι. Ένιωθα το βλέμμα του να με γδύνει. Γύρισα για λίγο και η ματιά του είχε καρφωθεί πάνω μου. Δύο μέρες μετά θα πήγαινα για μπάνιο με το γιό μου. Φρόντισα να βάλω ένα αποκαλυπτικό μαγιό, έπαιζα μαζί του. Όταν γυρίσαμε φώναξα στο παιδί ότι θα μπω να κάνω ντους. Άφησα το παράθυρο του μπάνιου επίτηδες ανοιχτό για να φαίνομαι. Εκείνος το κατάλαβε, τον είδα με την άκρη του ματιού μου. Έβγαλα το μαγιό και μπήκα κάτω από το ντους. Ήξερα ότι με έβλεπε, ήξερα ότι έβλεπε τα γυμνά μου στήθη, η παρουσία του ενεργοποιούσε όλες μου τις αισθήσεις, μια παραζάλη αισθησιακή κυριάρχησε μέσα μου. Το επόμενο μεσημέρι μπήκε μέσα στο σπίτι, είχε έρθει η ώρα σκέφτηκα. Ο γιός μου και ο άντρας μου έλειπαν, άκουσα την πόρτα και γδύθηκα γρήγορα, έμεινα μόνο με τα εσώρουχα, επίτηδες. Στεκόμουν μπροστά στον καθρέφτη του δωματίου μου και περίμενα… το ήξερα ότι ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που έκανα.

Εμφανίστηκε στη πόρτα. Μόλις με είδε δε δίστασε καθόλου. Μου όρμησε σαν θηρίο, μου κατέβασε με βία το σουτιέν. Με τα στήθη μου έξω τον προκαλούσα. Τα άγγιξε με τα σκληρά του χέρια από τα πλάγια και τα ένωσε, μου δάγκωσε τις ρώγες, μου κόπηκε η αναπνοή. Έβγαλε τη μπλούζα του και είδα ένα τεράστιο τατουάζ που απλωνόταν στο πέτρινο στήθος του. Άρχισα να τον φιλάω παντού. Κατέβασε το παντελόνι του. Το πέος του ήταν μεγάλο… πολύ μεγαλύτερο από του άντρα μου και πολύ σκληρό. Γονάτισα μπροστά του και το πήρα στο στόμα μου. Το καταβρόχθιζα με λαιμαργία. Είχε πρηστεί πολύ. Με έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να εκσπερματίζει. Το στόμα μου γέμισε από το καυτό υγρό. Μετά την πίπα με σήκωσε όρθια. Ξάπλωσα στο κρεβάτι, στο κρεβάτι που κοιμόμουν με τον άντρα μου, θα πρέπει να ήμουν τρελή. Μου έβγαλε το στρινγκ, δεν αντιστάθηκα καθόλου. Το είχα πολύ ανάγκη. Μπήκε μέσα μου. Δε θυμάμαι πόσες φορές το κάναμε, με λεηλάτησε. Το πέος του ήταν πάντα όρθιο, το σώμα μου σπάραζε. Όταν τελειώσαμε τα σεντόνια είχαν γίνει μούσκεμα.

Την επόμενη μέρα ο άντρας μου του φώναξε για κάτι που είχε καθυστερήσει να κάνει (πώς να μην καθυστερήσει;… γέλασα από μέσα μου στην σκέψη!) «τσάμπα σε πληρώνω;» του είπε. Αυτός εκνευρίστηκε αλλά δεν το έδειξε, το κατάλαβα. Ήξερα ότι θα πλήρωνα εγώ αυτή τη συσσωρευμένη οργή. Έτσι έγινε, λίγες μέρες μετά κάναμε πάλι έρωτα, πάλι στο σπίτι. Στην αρχή προσπάθησα να του αντισταθώ αλλά το έκανα για να τον εξαγριώσω, είχα ερεθιστεί πολύ. Μου έβγαλε τα ρούχα και χαστούκισε με δύναμη τα στήθη μου, πόνεσα. Με έριξε στο κρεβάτι μου γυμνή και με έστησε στα τέσσερα. Με τράβηξε από τους αστραγάλους και με έφερε κοντά του. Το πέος του με διαπέρασε αργά, με γέμιζε ολοκληρωτικά. Βογκούσα σαν να με έσφαζαν. Άκουσα και πολλά πρόστυχα… πάρε να ‘χεις μου φώναζε καθώς βυθιζόταν ολόκληρος μέσα μου και το πέος του μεγάλο και σκληρό… όχι αστεία.

Μου είχε κλείσει και το στόμα να μην ακούγομαι. Ύστερα από αυτό δε μπορούσα να συνέλθω, παίζει να ήταν το καλύτερο πήδημα που μου είχαν κάνει. Είχε χύσει βαθιά μέσα μου. «Θέλω να πω στο μαλάκα τον άντρα σου ότι γαμάω τη γυναίκα του! Θα σε κάνω πουτάνα μου…» μου είχε πει με την ξενική προφορά του. Το εννοούσε… πόσο καύλωσα που το άκουσα δε λέγεται. Ήθελα κι εγώ να γίνω η πουτάνα του. Το ‘πε και το ‘κανε. Μέχρι να τελειώσει με τις δουλειές που του είχε αναθέσει ο άντρας μου πηδηχτήκαμε πολλές φορές, κάθε φορά ήταν και καλύτερα, αντί να δουλεύει πήδαγε. Πήγα και στο σπίτι του μια φορά. Σε ένα ημιυπόγειο έμενε. Ήθελε να φέρει κι έναν φίλο του, αλβανός κι αυτός. Ταράχτηκα που είχε μιλήσει για μένα σε κάποιον άλλο και ερεθίστηκα. Δεν το είχα ξανακάνει. Σκέφτηκα γιατί όχι. Μου τον έδειξε σε μια φωτογραφία. Φορούσε μαγιό, ωραίο παιδί φαινόταν και γυμνασμένο. Αν είχε και τα ίδια προσόντα θα καλοπερνούσα.

Φαντάστηκα να με παίρνουν μαζί… αυτοί οι δύο θα μου έκαναν πρόστυχο σεξ, αλλά τελικά αρνήθηκα. Ήταν μεγάλο το ρίσκο. Η άρνηση μου είχε επιπτώσεις. Εκείνο το μεσημέρι έγινε χαμός. Έβγαλε πάνω μου όλη την σκληράδα που είχε, είχε τρελαθεί. Ήταν τόσο τρελαμένος που λίγες μέρες αργότερα έδειρε τον άντρα μου. Ήταν μεσημέρι, ο άντρας μου του έβαλε πάλι τις φωνές και τον έσπρωξε. Εκείνος δεν κρατήθηκε αυτή τη φορά, παράτησε το σκαλιστήρι που κρατούσε και πιο έτοιμος και πιο δυνατός του όρμησε. Εγώ άκουσα την φασαρία και κοίταξα από τις γρίλιες του παραθύρου. Τον είδα να ρίχνει δύο γροθιές στον άντρα μου και να τον ξαπλώνει. Έπεσε από πάνω του και του έριξε απανωτά χτυπήματα. Ήταν σοκαριστικό. Κάθε γροθιά έσπαζε κι ένα κόκκαλο του. Μου είχε κοπεί η αναπνοή. Νόμιζα ότι θα κράταγε για πάντα. Ο άντρας μου δεν αντιστάθηκε σχεδόν καθόλου, τον έσπασε στο ξύλο. Τον άφησε κάτω αιμόφυρτο κι αναίσθητο. Καλά να τα πάθει σκέφτηκα, ποιος του έφταιξε;… ας πρόσεχε.

Τον τιμώρησε γιατί ήταν τόσο ηλίθιος, τον πρόσβαλε συνεχώς γι’ αυτό και του τις έβρεξε για τα καλά. Εγώ αντί να γίνω έξαλλη ερεθίστηκα πολύ. Οι ρώγες μου έγιναν πέτρα. Η φύση είναι σκληρή, το κυρίαρχο αρσενικό είχε επικρατήσει. Το πιο νέο και δυνατό, είχε κατατροπώσει τον αντίπαλο, τον είχε ξεδοντιάσει, τον είχε ευνουχίσει, του τα είχε κόψει και τον είχε βάλει να τα καταπιεί. Και τώρα θα έπαιρνε τη θέση του, τη θέση που δικαιωματικά του ανήκε, θα έπαιρνε το τρόπαιο, τη γυναίκα του. Και θα γαμούσε… θα γαμούσε εμένα, το θηλυκό, συγκεκριμένα θα με ξέσκιζε και το ήθελα πολύ. Αυτές τις σκέψεις τις κάνω τώρα που τα γράφω αυτά, εκείνη τη στιγμή δε σκεφτόμουν τίποτα. Γδύθηκα γρήγορα κι έβαλα ένα κοντό ροζ κομπινεζόν. Ο κώλος μου ήταν όλος έξω, ανυπομονούσα, τον περίμενα να έρθει. Μπήκε μέσα ιδρωμένος, με έψαχνε, τα χέρια του ήταν ματωμένα από τις μπουνιές που είχε ρίξει, με είδε, είχα κατεβάσει τα τιραντάκια του κομπινεζόν που στηριζόταν μόνο στις θηλές μου. Με κοίταζε, στεκόμουν σαν υπνωτισμένη, ήξερα τι με περίμενε και το ήθελα πολύ. «Πουτάνα… έβλεπες έ;… είδες το ξύλο που έφαγε ο άντρας σου;… τα έπαιξε με την πρώτη μπουνιά ο μαλάκας…». Το μάτι του γυάλιζε. «Βγάλτο αυτό…» μου είπε με βαριά φωνή. Άφησα το κομπινεζόν κι έπεσε στα πόδια μου, έμεινα με το στρινγκ.

Με πλησίασε, έπιασε δυνατά τα στήθη μου, έπιανα κι εγώ τα γυμνασμένα μπράτσα του, τους σκληρούς πήχεις του, αυτά τα χέρια που πριν λίγο τσάκισαν τον άντρα μου τώρα μάλαζαν το σώμα μου. Με γύρισε και με έσπρωξε προς τα πίσω. Με οδήγησε στο κρεβάτι, ανέβηκα γονατιστή και στήθηκα στα τέσσερα. Τούρλωσα τον κώλο μου, έφαγα κάτι γερές μπάτσες στα μπούτια και στον κώλο, θα μας πλακώσει όλους αυτός σκέφτηκα. Παραμέρισε το στρινγκ. Αναρωτήθηκα πόσες φορές με είχε ξεβρακώσει. Με γάμησε σκληρά, τιμωρητικά, εκδικητικά, με όργωσε, έχυνα ασταμάτητα, με κράταγε γερά, πονούσα. Πολύ τεστοστερόνη σκέφτηκα. Τελείωσε μέσα μου. Είχα γίνει μούσκεμα. Κάποια στιγμή τον είδα από πάνω μου λαχανιασμένο. «Φώναξε τώρα τον άντρα σου να σε γλείψει» μου είπε και έφυγε. Δεν τον ξαναείδα ποτέ. Όταν βγήκα έξω ο άντρας μου ήταν ακόμα μισολιπόθυμος από το ξύλο που έφαγε. Δεν είχε καταλάβει τίποτα. Βογκούσε και από το στόμα του ανέβλυζε αίμα. Του είπα ότι έβαλα τις φωνές κι έφυγε τρέχοντας.

Νοσηλεύτηκε για μια εβδομάδα, του είχε σπάσει τα δόντια και τη μύτη και του είχε βουλώσει τα μάτια. Είχε μώλωπες στα πλευρά του και στη πλάτη του. Τον μαύρισε. Ευτυχώς το παιδί ήταν στη κατασκήνωση και δεν τα είδε όλα αυτά. Έκανε μήνυση για ξυλοδαρμό αλλά ήταν αργά. Εκείνος είχε γυρίσει στην πατρίδα του. Δεν το συζητήσαμε ποτέ από τότε. Που να ήξερε ο καημένος ότι ο εργάτης που τον ξυλοφόρτωσε αποδείχτηκε και άσος στο κρεβάτι, εκτός από τις μπουνιές. Ο τέλειος εραστής για τη γυναίκα του για ένα ολόκληρο καλοκαίρι. Είναι αυτό που λένε και κερατάς και δαρμένος… στην κυριολεξία όμως… τέλος πάντων»

- Παράνομο μωρό… Τα ξέρει αυτά ο κερατάς;… της είπε τότε.

- Όχι βέβαια! Μου αρέσει να το κάνω… είναι ένα παιχνίδι για μένα… ένα ερεθιστικό παιχνίδι… κι ύστερα έχω ανάγκη από λίγο έρωτα… ανταπάντησε η μαμά.

- Έρωτα; Για βλάκες μας περνάς; Σου αρέσει το ξένο καυλί πουτανάκι. Ποιος ξέρει πόσους πούτσους έχεις φάει. Για να δούμε όμως τώρα μωρό μου τι μπορείς να κάνεις…

της είπε με ύφος περιπαικτικό. Πιάνοντας την μαμά από τους ώμους την γονάτισε και έβγαλε το πέος του μπροστά της. Μόλις το είδε η μάνα μου της κόπηκε η ανάσα. Μάλλον δεν το περίμενε να είναι τόσο μεγάλο. Ο άλλος άρχισε να γδύνεται κι αυτός παρακολουθώντας το θέαμα. Η μάνα μου απόμεινε να το κοιτάζει σαστισμένη.

- Τι το κοιτάς; Δεν το έβγαλα έξω για να το αερίσω... της είπε και γέλασαν.

Η μαμά με πιο λιγωμένη διάθεση πλησίασε κι αυτός της το έβαλε σιγά-σιγά στο στόμα της. Εκείνη ανταποκρίθηκε όσο μπορούσε καλύτερα πιάνοντάς το με το δεξί χέρι της. Του το έγλειφε και το έτριβε με τα χείλη της κι εκείνος μούγκριζε από ευχαρίστηση, ενώ με το άλλο της χέρι του μάλαζε και του χούφτωνε τους όρχεις. Ο τύπος βογκούσε και της τραβούσε τα μαλλιά δίνοντας το ρυθμό που ήθελε αυτός, πότε πιο αργά και πότε πιο γρήγορα.

- Έτσι, ρούφα το καυλί μου καριόλα, ξέρεις να γίνεσαι καλή…

της έλεγε εκστασιασμένος. Η πίπα διαρκούσε και κάθε φορά που ο τύπος ήθελε να τη διακόψει η μαμά την παρέτεινε με απληστία. Φαινόταν πολύ διψασμένη για αυτή την πούτσα, σαν να ήταν κάτι που είχε στερηθεί για πολύ καιρό.

- Βαλ' τον στα βυζιά σου… βαλ' τον στα βυζιά σου… της είπε.

Η μαμά ανασηκώθηκε στα γόνατα και πιάνοντας με τα χέρια της τα βυζιά της έχωσε το πέος του ανάμεσα και με παλινδρομικές κινήσεις του το έπαιζε και του το έγλειφε.

- Έτσι… έτσι μπράβο μωρό μου, μπράβο το κορίτσι, το δουλεύεις καλά το ισπανικό…

της έλεγε φανερά ικανοποιημένος. Του πήρε πίπα με αυτό τον τρόπο για αρκετή ώρα. Το πέος του πήγαινε και ερχόταν γρήγορα ανάμεσα στα βυζιά της μαμάς. Κάποια στιγμή αυτός τραβήχτηκε απότομα. Είχε πια μεταμορφωθεί σε ένα πραγματικό θηρίο, ένα ζώο που κοίταζε το θήραμα που είχε μπροστά στα μάτια του. Είχε γίνει κατακόκκινος! Έμοιαζε με παλαιστή. Τόσο μεγάλη και απότομη ήταν η αλλαγή του, που είχα αρχίσει σχεδόν να φοβάμαι για τη μάνα μου. Εντάξει, τα ήθελε ο οργανισμός της αλλά οι τύποι είχαν φτάσει στα όρια της βαναυσότητας. Ο σωματαράς έμοιαζε να βρίσκεται σε άλλο κόσμο, τόσο τρελαμένος από καύλα που δεν ήξερε τι έλεγε. (Της έλεγε πολλά πρόστυχα). Φαινόταν ότι είχε έρθει η ώρα για σκληρό πήδημα. Το ίδιο πρέπει να ένιωσε κι η μάνα μου.

- Τι… τι… τι θα κάνετε;… τραύλισε φανερώνοντας την ταραχή της.

Ακούστηκε λίγο αστεία. Εκείνοι γέλασαν. Αυτός σοβάρεψε απότομα και την έπιασε από τη μέση της με το ένα χέρι του κολλώντας την πάνω του έχοντας το βλέμμα του καρφωμένο στα βυζιά της. Της είπε:

- Τελικά είσαι μεγάλο πουτανάκι. Σήμερα θα φας ένα γαμήσι που θα το θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή.

Η μάνα μου άρχισε τα «αχ… όχι… μη…» αλλά πιο πολύ ήταν για να τους διεγείρει ακόμη περισσότερο. Τότε εκείνος της χούφτωσε τα κωλομάγουλα και τη σήκωσε στον αέρα. Στη συνέχεια κρατώντας την απ’ τα μπούτια της την ανασήκωσε όσο πιο ψηλά μπορούσε. Η μαμά είχε πιαστεί με τα δύο χέρια της από τον σβέρκο του. Μετά εκείνος πλησίασε το τεντωμένο πέος του και το ακούμπησε από κάτω ανάμεσα στα σκέλια της. Η μάνα μου άρχισε να κουνάει τους γοφούς της δεξιά αριστερά. Για δυο δευτερόλεπτα κρατήθηκαν ακίνητοι. Με μια απότομη κίνηση το πέος του γλίστρησε ολόκληρο μέσα της. Η μαμά έβγαλε ένα βαθύ και μακρόσυρτο «αχ…».

- Παρ’ τον πουτάνα! Παρ’ τον, όλο δικό σου… της είπε ο αγριάνθρωπος.

Την πήδαγε στα όρθια, κρατώντας την στον αέρα. Μπαινοέβγαινε αργά στην αρχή και όσο πήγαινε και αύξανε ταχύτητα. Έβλεπα την μάνα μου να ανεβοκατεβαίνει πάνω στο πέος του τύπου έχοντας ρίξει προς τα πίσω το κεφάλι της με τα βυζιά της να αναπηδούν σε κάθε δυνατή ώθηση και σχεδόν δεν την αναγνώριζα. Πώς φώναζε! Ο τύπος δυνάμωσε κι άλλο το ρυθμό του μουγκρίζοντας και βογκώντας μέχρι που τη χτυπούσε με τέτοια ταχύτητα που έκανε τον κώλο της να ανεβοκατεβαίνει και τα μπούτια της να τρεμοπαίζουν.

Όταν κουράστηκε να την κρατάει στον αέρα την ξάπλωσε στο κρεβάτι και στηρίχθηκε με τα χέρια του στο στρώμα συνεχίζοντας την διείσδυση, ενώ αυτή είχε ακόμα τυλιγμένα τα χέρια της στο σβέρκο του και τα πόδια της γύρω από την μέση του. Μετά από λίγο βγήκε από μέσα της και την βοήθησε να σηκωθεί όρθια. Έτσι όπως στεκόταν η μητέρα μου, όρθια με το ένα πόδι της ελαφρά λυγισμένο, έχοντας πάρει σχεδόν μια αναγεννησιακή στάση, οι εκφράσεις του προσώπου της μαρτυρούσαν ανείπωτη διέγερση για να μην πω ευτυχία. Είχε πάρει μια γεύση γι’ αυτό που θα ακολουθούσε! Τα μεγάλα βυζιά της ανεβοκατέβαιναν ανεπαίσθητα με κάθε βαθιά αναπνοή που έπαιρνε. Οι σκουρόχρωμες ρώγες της γυάλιζαν απ’ τον ιδρώτα της. Σίγουρα ένας ζωγράφος θα της έφτιαχνε ένα τέλειο πορτρέτο. (Για την ώρα την είχαν αναλάβει άλλοι «καλλιτέχνες» με τα «πινέλα» τους).

Ήρθε η ώρα του άλλου με το θρασύτατο βλέμμα να της κάνει ανομολόγητες πράξεις. Την πλησίασε και της έριξε απανωτά σκαμπίλια στα βυζιά της κουνώντας τα πέρα δώθε. Η μάνα μου άνοιξε το στόμα και πήρε μια βαθιά ανάσα σαν να ήθελε να ουρλιάξει.

- Τί μαστάρια ειν’ αυτά που έχεις μουνάρα μου; Και οι ρωγάρες σου όρθιες είναι. Καλά σ’ έβλεπα μονίμως καυλωμένη. Θα τρως πολύ πούτσα από δω και πέρα μωρό μου…

της είπε. (Αναφερόταν και στο μέλλον προφανώς! Όχι μόνο στο παρόν). Την άρπαξε από τα μαλλιά, τη γύρισε προς το κρεβάτι και βούτηξε τις βυζάρες της από πίσω. Την έσπρωξε πάνω στο κρεβάτι και την έστησε στα τέσσερα και κάθισε από πίσω της και της άνοιξε τα πόδια και είδα να βάζει το πέος του στο αιδοίο της. Παρακολουθούσα όλη αυτή την ώρα όσα συνέβαιναν κρυμμένος χωρίς να μπορώ να τα πιστέψω. Δεν καταλάβαινα πώς ήταν δυνατόν η μητέρα μου να έχει έρθει σ’ αυτό το σημείο, να της λένε τέτοια προσβλητικά λόγια και να δείχνει τόση ευχαρίστηση απ’ το γαμήσι δύο άγνωστων. Δε μπορούσα να καταλάβω πως μια τέτοια γυναίκα λογική και συνετή είχε γίνει έρμαιο στις ορέξεις τους και η απόλαυση της σφιχτής σάρκας της είχε γίνει το τρόπαιό τους. Όλες αυτές οι εσωτερικές ανησυχίες με ταλαιπωρούσαν αλλά και με ερέθιζαν.

Στο δια ταύτα τώρα. Την έπιασε γερά και από τα δύο κωλομέρια και με μία δυνατή κίνηση μπήκε μέσα της. Άρχισε να χτυπιέται πάνω της. Οι όρχεις του πήγαιναν πέρα δώθε καθώς την ξέσκιζε στα δύο. Άκουγα καθαρά να κτυπάνε πάνω της. Ο ήχος από το πλατσούρισμα του πέους του που μπαινοέβγαινε στο αιδοίο της και οι άναρθρες κραυγές που έβγαζε η μάνα μου με ερέθισαν επικίνδυνα.

- Αχ… τι πούτσα είναι αυτή, τι πούτσα…

φώναζε η μαμά σχεδόν κλαίγοντας.

- Σου αρέσει ο πούτσος μου ε; Τι πουτανάκι είσαι εσύ;… έλεγε ο τύπος και γέλαγε χαιρέκακα.

- Αχ… ναι… έλεγε η μαμά σχεδόν με ευγνωμοσύνη.

Η μαμά απολάμβανε το γαμήσι που έτρωγε. Έτρεμε από την καύλα κι αυτός την έσκιζε στα δύο με το πέος του και τα κωλομάγουλα της κυμάτιζαν ερεθιστικά σε κάθε γρήγορη ώθησή του ενώ της έριχνε και μπάτσες. Όπως την πήδαγε στα τέσσερα άπλωνε τις χερούκλες του από κάτω και χούφτωνε τα βυζιά της. Η μαμά έγερνε μπροστά όσο μπορούσε και το απολάμβανε. Ο τύπος γαμούσε τη μαμά μου κι αυτή φώναζε από την ηδονή, αναστέναζε και βογκούσε και τα μάτια της γυρνούσαν ανάποδα φανερώνοντας την ικανοποίησή της. Κουνούσε τον κώλο της και τον καύλωνε με τα λόγια της γυρνώντας για να τον βλέπει κιόλας.

- Με πονάς πολύ… αχ…

Το είπε τόσο διεγερτικά που εκείνος της είπε:

- Θέλω να σε γαμήσω από πίσω!

- Τι… αχ… αχ… όχι… όχι από εκεί!

- Μα τι λες τώρα! Θα σ’ αρέσει πολύ… θα δεις τι ωραία που είναι!

Εκείνος έβγαλε το πέος του και είδα μια μεγάλη γραμμή από υγρά να βγαίνει μαζί του. Άρχισε να το ακουμπάει ανάμεσα στα κωλομέρια της και να το τρίβει πάνω της και τον είδα να το σαλιώνει. Έσκυψε και άρχισε να τη φιλάει στο λαιμό και να της δαγκώνει το αυτί. Της άρεσε της μαμάς μου και αυτός προσπαθούσε να της το βάλει από πίσω. Εκείνη αντέδρασε και αυτός την κράτησε δυνατά από τα πλαϊνά των γοφών ανοίγοντας έτσι τα κωλομέρια της και με μία απότομη κίνηση μπήκε μέσα της. Της κόπηκε η αναπνοή, πόνεσε. Σχεδόν έκλαιγε. Ήταν λυγμοί ανείπωτης καύλας.

- Έτσι μπράβο... παρ’ τον όλο… το αισθάνεσαι; Σε πονάει ε; Αλλά σ’ αρέσει πουτάνα... της έλεγε κι αυτή βογκούσε.

- Όχι έτσι… όχι… αχ… με πονάς… σε παρακαλώ, μην είσαι τόσο βίαιος, δεν το ‘χω ξανακάνει έτσι, αχ…

- Αυτό δε θέλεις σκύλα; Λέγε!

- Αχ… ναι…

- Είμαι μέσα σου… σ’ αρέσει;

Την κρατούσε σφιχτά από τα πλαϊνά των γοφών της και βύθιζε το πέος του μέσα της. Τη σφυροκοπούσε ανελέητα και δυνατά. Τα μπούτια της και οι σφιχτοί γλουτοί της τρεμούλιαζαν. Αυτός ο άντρας την άνοιγε στα δύο. Η μαμά μου έβγαζε ήχους πόνου αλλά και ηδονής.

- Μ… κοίτα! Της αρέσει της πουτάνας… είπε ο άλλος που κοίταζε.

Έβλεπα τη μάνα μου σ’ αυτήν την κατάσταση και δε μπορούσα να το χωνέψω. Την ξεσκίζανε δύο άγνωστοι από παντού και το απολάμβανε. Δεν είχα προλάβει να συνέλθω με αυτά που έβλεπα, όταν εκείνος τραβήχτηκε απότομα από μέσα της κάνοντάς την να ουρλιάξει από τον πόνο. Κατέβηκε από το κρεβάτι και άρχισε να παίζει με μανία το πέος του ενώ η μάνα μου ήταν ακόμα στημένη στα τέσσερα μπροστά του λαχανιασμένη και προσπαθούσε να ηρεμήσει.

- Γύρνα! Θέλω να χύσω στις βυζάρες σου… της είπε.

Εκείνη υπάκουσε, γύρισε και κάθισε στο κρεβάτι έχοντας το παλλόμενο πέος του μπροστά της. Λύγισε το κορμί της προς τα πίσω και στηρίχθηκε με τα χέρια της πίσω στο στρώμα του κρεβατιού ενώ έτριβε τα μπούτια της μεταξύ τους και άνοιγε το στόμα της αδημονώντας για το καυτό υγρό. Και πριν προλάβει να σταθεί, το σπέρμα του άρχισε να εκτοξεύεται παντού πάνω της.

- Παρ’ τα… παρ’ τα όλα πουτάνα… φώναζε μουγκρίζοντας.

Η μάνα μου τινάχτηκε ενστικτωδώς όταν το σπέρμα του την περιέλουσε. Φαινόταν σαν βροχή καθώς έπεφτε πάνω της, στο πρόσωπό της, στα βυζιά της, στα μαλλιά της. Ο τύπος έχυνε τόσο πολύ. Το σώμα της μάνας μου είχε ασπρίσει, έμοιαζε γλιστερό.

Ύστερα από αυτό δεν είχα οπτικό πεδίο γιατί η πόρτα έκλεισε εξαιτίας ενός ρεύματος αέρα. Ωστόσο συνέχισα να ακούω για αρκετή ώρα. Απ’ ό,τι κατάλαβα θα ξεκινούσε νέος γύρος σε λίγο. Κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα για να πλυθώ (μήπως και συνερχόμουν). Όταν γύρισα μετά από λίγο και στάθηκα έξω από την πόρτα άκουγα καθαρά τον παφλασμό που έκαναν τα αρχίδια τους καθώς την πήδαγαν ξανά. Από τα αγκομαχητά τους και τα βογκητά της μάνας μου κατάλαβα ότι την έπαιρναν κι οι δύο ταυτόχρονα. Έπεφτε πολύ γαμήσι. Άκουσα τον παλαιστή να της λέει:

- Να σου ρίξω λίγο ξύλο στη κωλάρα σου μωρό μου;

- Να μου ρίξεις… απάντησε η μαμά μου λαχανιασμένα.

- Είδες που στα ‘λεγα! Πούτσα και ξύλο θέλει η πουτάνα... είπε ο άλλος θριαμβευτικά.

Άρχισε τότε ένας καταιγισμός από κωλοσκάμπιλα που φοβήθηκα. Πρέπει να ακούγονταν μέχρι έξω. Η μάνα μου φώναζε ηδονικά σε κάθε σκαμπίλι. Της άρεσε! Μερικά ήταν δυνατά και της κοβόταν η ανάσα. Το πήδημα συνεχίστηκε για μισή ώρα ακόμα. Την παίρνανε άγρια.

Πήγα στο δωμάτιό μου αθόρυβα και περίμενα πότε θα τελείωναν επιτέλους. Οι τύποι γαμούσανε και δέρνανε στη κυριολεξία. Είχαν βρει πρόσφορο έδαφος και το εκμεταλλεύτηκαν. Κάποια στιγμή άνοιξε η πόρτα και βγήκε ο δίμετρος σωματαράς, ολόγυμνος. Χαμογελούσε αυτάρεσκα και χάιδευε το φαρδύ στήθος του. Το πέος του ήταν τεράστιο! Ακόμα και χαλαρό το έβλεπα να ταλαντεύεται δεξιά αριστερά σαν καμπάνα καθώς περπατούσε προς την τουαλέτα. (Σκέφτηκα ότι αυτός ο πούτσος πριν λίγο πρόσφερε ατέλειωτη ηδονή στη μαμά). Ύστερα από λίγα λεπτά επέστρεψε και στάθηκε για μια στιγμή έξω από την κλειστή πόρτα του δωματίου των γονιών μου. Τον είδα να πιάνει με την παλάμη του και να οπλίζει ξανά το διογκωμένο του πέος, έτοιμο να αναλάβει πάλι δράση.

Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα ο γίγαντας είδα τη μαμά να είναι καβάλα πάνω στον άλλο και να κουνιέται ρυθμικά πάνω στο καυλί του. Τα κωλομέρια της τρεμούλιαζαν από την συχνότητα της κίνησης και πρόλαβα να δω και τις κοκκινίλες και τα αποτυπώματα από τα σκαμπίλια που είχε δεχτεί. Είχε τεντώσει πίσω τους ώμους της ανασηκώνοντας περισσότερο τα βυζιά της αφήνοντάς τα στις λαίμαργες ορέξεις του τύπου που τα μάλαζε με δύναμη. Η μαμά ήταν παραδομένη στην έκσταση. Έλαμπε! Ευτυχώς ο σωματώδης τύπος δεν έκλεισε την πόρτα και έτσι αν και κρυμμένος είχα και πάλι οπτικό πεδίο. Στάθηκε όρθιος με το τεράστιο πέος του τεντωμένο και τα χέρια του στη μέση σε μια στάση αναμονής. Τότε ο άλλος που πήδαγε τη μαμά ανασηκώθηκε και κάτι της ψιθύρισε.

- Τι… αχ… την άκουσα που είπε.

Η μαμά γύρισε ανάποδα στο κρεβάτι και στήθηκε πάλι στα τέσσερα με το πρόσωπο λίγα εκατοστά από το όρθιο καυλί του σωματαρά που το έπαιζε αργά. Ο άλλος μπήκε πάλι μέσα της. Σε κάθε ώθηση το γυμνό σώμα της παλλόταν, τα μπούτια της, ο κώλος της, τα βυζιά της και όλα της. ‘Όσο την πήδαγε τραβούσε με το ένα χέρι τα σγουρά μαύρα μαλλιά της γέρνοντας το κεφάλι της προς τα πίσω ενώ με το άλλο χούφτωνε και τράβαγε το αριστερό βυζί της. Η μαμά είχε κλείσει τα μάτια και είχε το στόμα της μισάνοιχτο βγάζοντας πνιχτά βογκητά συνθέτοντας έτσι μια ηδονική έκφραση.

Τότε ο σωματαράς πλησίασε περισσότερο και άρχισε να χαϊδεύει το πρόσωπο της με τον τεράστιο πούτσο του. Η μαμά άνοιξε τα μάτια και γέλασε. Όταν τον ακούμπησε στα χείλη της η μαμά άνοιξε το στόμα της και άρχισε να του τον γλείφει. Ο ένας εκσπερμάτισε στα κωλομέρια της κι ο άλλος στο πρόσωπο της.

Μετά από αρκετή ώρα και έναν ακόμα γύρο σκληρού πηδήματος τους άκουσα που έφυγαν. Εγώ είχα κρυφτεί. Μετά από λίγο πλησίασα να δω από την ανοιχτή πόρτα. Μου ήρθε μια έντονη ζέστη αλλά και ξινίλα από τον ιδρώτα τους. Η μάνα μου ήταν ανάσκελα στο κρεβάτι ολόγυμνη και τεντωνόταν με τα χέρια ψηλά. Είχε ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της ένα χαμόγελο ικανοποίησης. Το σφιχτό και γεμάτο καμπύλες κορμί της, που γυάλιζε από τον ιδρώτα και το ξεραμένο σπέρμα, ταλαντεύτηκε ολόκληρο. Οι βυζάρες της τραμπαλίστηκαν δεξιά αριστερά, τα μπούτια της έτρεμαν από την ένταση. Την είχαν ξεθεώσει. Γύρισε μπρούμυτα και αποκοιμήθηκε. Τα κωλομέρια της ήταν κατακόκκινα από τα σκαμπίλια. Έφαγε πολύ ξύλο. Της είχαν επιβληθεί πλήρως. Αλλά μάλλον ήταν αυτό που ήθελε.

Οι τύποι δεν εμφανίστηκαν ποτέ ξανά στο σπίτι. Πάντα αναρωτιόμουν αν βρέθηκαν και κάπου αλλού με τη μαμά μου.

Από τότε το εξοχικό μας σπίτι έγινε για μένα ο χώρος των πιο έντονων και κρυφών μου φαντασιώσεων. Φανταζόμουν την μητέρα μου να πηδιέται με διάφορους γκόμενους σε όλες τις δυνατές στάσεις σε όλα τα δωμάτια, στους διαδρόμους, πάνω στα έπιπλα ακόμα και στην αποθήκη. Όποιος άντρας της μιλούσε, γνωστός ή άγνωστος, τον φανταζόμουν σαν επίδοξο εραστή της.

Τις επόμενες μέρες η μαμά έδειχνε πιο ήρεμη. Άρχισε να βγαίνει με κάποιους γνωστούς μας και γενικά είχε πιο ευχάριστη διάθεση. Εκτός από αυτό συνέχιζε να κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι με την ίδια άνεση. Πηγαινοερχόταν μπροστά μου σαν να μην υπήρχα. Τύχαινε πολλές φορές να εμφανίζεται ημίγυμνη και μάλιστα δεν δίσταζε να βγαίνει είτε στην αυλή είτε στο μπαλκόνι με τα βυζιά γυμνά ακόμα και μέρα μεσημέρι.

Ένα μεσημέρι την είδα να βγαίνει από το μπάνιο με μια πετσέτα τυλιγμένη χαμηλά γύρω από την μέση της με το στήθος της γυμνό. Πέρασε από μπροστά μου σε απόσταση αναπνοής. Είδα από κοντά το στήθος της ελεύθερο και γυμνό να πάλλεται και σάστισα. Θυμήθηκα τους δύο μαστόρους να χουφτώνουν αυτά τα βυζιά, τις βυζάρες της, τα μαστάρια της όπως τους είχα ακούσει να τα αποκαλούν και σκέφτηκα πόσο τυχεροί ήταν.

Μια μέρα που έψαχνα μια μπλούζα άνοιξα ένα συρτάρι στο δωμάτιο των γονιών μου όπου ήταν τακτοποιημένα τα εσώρουχα της μαμάς. Θαμπώθηκα! Αν και ήθελα να τα αγγίξω αντιστάθηκα στην επιθυμία. Μικροσκοπικά σουτιέν με προκλητικές διαφάνειες που με δυσκολία θα κάλυπταν τα στήθη της, μεταξωτά κομπινεζόν, στρινγκ με διαφάνειες, ζαρτιέρες, αμελητέου μεγέθους μπικίνι. Τα φανταζόμουν να καλύπτουν το γυμνό σώμα της και αναρωτιόμουν πόσα αντρικά χέρια άραγε να της τα είχαν αφαιρέσει.

Ένα άλλο περιστατικό που με καύλωσε πολύ ήταν όταν λίγες ημέρες μετά το όργιο που είχα παρακολουθήσει σταμάτησε ένας τύπος με ένα μαύρο αυτοκίνητο έξω από το σπίτι. Η μαμά πότιζε στον κήπο. Ο τύπος δήθεν ζήτησε να μάθει αν νοικιαζόταν κάποιο σπίτι στην περιοχή. Η μαμά φορούσε ένα τζιν σορτσάκι και ένα λευκό φανελάκι με τιράντες που από μέσα διαγράφονταν οι μεγάλες σκούρες ρώγες της. Από το σορτσάκι που ήταν πολύ κοντό έβγαινε έξω το λευκό σλιπ του μαγιώ της. (Σε λίγη ώρα θα πηγαίναμε στην παραλία). Τους έβλεπα που μίλαγαν. Η μαμά είχε πλησιάσει στην αυλόπορτα κι αυτός στεκόταν απ’ έξω. Όση ώρα συζητούσαν τον έβλεπα να κοιτάει τα βυζιά της μέσα από το φανελάκι. Το κατάλαβε ότι τον έβλεπα και μου χαμογέλασε.

- Ο γιός σου είναι;… της είπε κι εκείνη συγκατένευσε. Όμορφο παιδί… σαν τη μαμά του… συνέχισε αυτός.

Η μαμά χαμογέλασε αμήχανα με αυτό το απλοϊκό κομπλιμέντο αλλά και με έναν ηδονικό τρόπο. Εκείνος χαμογέλασε πάλι. Της την έπεφτε κανονικά. Άλλος ένας επίδοξος σκέφτηκα.

- Ίσως να με βοηθήσεις να γνωρίσω την περιοχή αν εγκατασταθώ εδώ. Αν θέλεις… της είπε.

- Θα το ήθελα… αλλά ούτε εγώ την ξέρω καλά…

του απάντησε η μάνα μου για να τον αποφύγει ευγενικά. Ωστόσο ήταν εμφανές ότι η μαμά είχε ενθουσιαστεί.

Από τότε την είδα άλλες δύο φορές να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις. Ένα χρόνο αργότερα και μέσα σε ένα καλοκαίρι την πήδηξαν δύο τύποι αμφίβολης ηθικής, μάλιστα ο ένας ήταν μπράβος της νύχτας, μέλος του υπόκοσμου της περιοχής και φημισμένος καρδιοκατακτητής με πολλές γυναίκες στο ενεργητικό του.

Θυμήθηκα και την παρέα των φίλων μου που τους είχαν δει μαζί στην παραλία και πόσο είχα θυμώσει από τα σχόλιά τους. Σχόλια στου τύπου «Πού την ξέρει αυτός την μάνα σου ρε;» ή «Κοίτα πως κοιτάζει τα βυζιά της μάνας σου!» ή «Αυτός τις γαμάει όλες!» ή «Σε βλέπω να κρατάς το φανάρι όσο θα της το κάνει» συνοδευόμενα με κοροϊδευτικά γέλια με είχαν φέρει στα όριά μου. Αν και τα χοντροκομμένα αστεία των φίλων μου με εκνεύριζαν ταυτόχρονα μου δημιούργησαν ένα συναίσθημα απρόσμενης ευχαρίστησης.

Την ίδια ευχαρίστηση είχα νιώσει όταν ένα βράδυ μια παρέα τριών νεαρών είχαν δει την μητέρα μου γυμνή στο μπαλκόνι και πως τα πρόστυχα σχόλια που έκαναν με είχαν ερεθίσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Κάποια μέρα ο ένας απ’ αυτούς με είχε πλησιάσει και μου είχε πει προκλητικά πόσο του άρεσαν τα βυζιά της και ότι ήθελε να του τη γνωρίσω. Εγώ δεν είχα αντιδράσει καθώς μου άρεσε η σκέψη ότι καύλωνε με την μαμά μου.

Έτσι λοιπόν, για να έρθουμε στο τώρα, την έβλεπα μέσα στο αυτοκίνητο λίγο χαμένη στις σκέψεις της, μια συμπεριφορά γνώριμη σε εμένα. Σίγουρα σκεφτόταν το αφεντικό του πατέρα μου είπα από μέσα μου. Για τον οποίο κυκλοφορούσε η φήμη ότι είχε κοιμηθεί με κάποιες από τις γυναίκες των υπαλλήλων του. Πώς θα μπορούσε να του ξεφύγει λοιπόν η μαμά τώρα που την εντόπισε; Μάλλον ήταν θέμα χρόνου να την κανονίσει.

Φτάσαμε στο σπίτι κι εγώ ξάπλωσα στο κρεβάτι μου. Ο πατέρας μου ήταν στο μπάνιο όταν σκέφτηκα να κρυφοκοιτάξω στο δωμάτιο των γονιών μου. Είδα τη μαμά να γδύνεται. Έβγαλε το κόκκινο φόρεμά της και έμεινε με τα εσώρουχα. Απελευθέρωσε και το στήθος της ξεκουμπώνοντας το σουτιέν και έμεινε μόνο με το στρινγκάκι. Πήγε και στάθηκε μπροστά στον καθρέφτη του δωματίου της απολαμβάνοντας την αίσθηση της γύμνιας της κι έβαλε τα χέρια της κάτω από τα στήθη της. Τα ανασήκωσε χαμογελώντας, χαρούμενη και εμφανώς ερεθισμένη (οι σκουρόχρωμες ρώγες της ήταν ολόρθες! – αλλά πάντα έτσι ήταν!) ποζάροντας σε διαφορετικές γωνίες, θαυμάζοντας το μέγεθος και το σφρίγος τους. Γνώριζε τη δύναμη της σεξουαλικότητάς της και ήταν έτοιμη να το εκμεταλλευτεί.




Copyright protected OW ref: 172167



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.